|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
![]() ja mojego po wyjęciu z kąpieli w garach używałam chyba z 2 godziny, aż TZtowi zaczelam opowiadać jaki to mam suuuper telefon bo wykąpał się w garnku i nic mu się nie dzieje... po czym on otworzył pokrywkę na baterie a tam woda sie wylała i telefon przestał działać ![]() Cytat:
kładz sie kobieto!!!Cytat:
![]() ja dzis 27 tc zaczynam.. dopiero ... |
|||
|
|
|
#1202 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
Na mnie też olej nie działał ![]() Cytat:
![]() Mnie majówki-czerwcówki mówiły, że mój jest mały i że wywali dopiero w 9tym miesiącu tak meeega. Cytat:
Cytat:
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
||||
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki!!
|
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam w dużym Dulux czerwony grapefruit w małym dwie sciany wrzosowe , dwie niebieskie pigmentem( i juz trzeba malowac bo przy łóżku od poduszki wytarte
a przedpokoj kość słoniowa i łazienke w bieli farbą Kabe .Ta Kabe to rewelacja bo na scianie jest jak skóra , guma łatwo idzie zmyc wszelkie plamy etc jest droga ale warto tylko cos syszałam, ze sciany nie oddychaja czy cos ![]() |
|
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1206 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
![]() anuszka za twoją wizyte też a ja w piątek ide na 3/4 d ![]() misiulka ty chudzino !!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() wierze Cytat:
![]() marta
|
|||||
|
|
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W pokoju tym, co teraz mieszkam mam alpejska łąka+tajemniczy ogród (czyli zielen i fiolet), u mamy karmazynowy przypływ (czyli czerwony), a w tym pokoju, gdzie będziemy z Markiem i dzidzią jest szczypta papryki czyli taki ciemny pomarańcz. Ja tam żadnej kabe nie kupuję, bo mnie nie stac na takie landary ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Dzięki To super, zobaczysz jak fajnie |
|
|
|
|
#1210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja 68 dni
|
|
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
O boże jak malutko, aż muszę sprawdzić ile mi zostało dni!
\W ogóle mam ochotę na kawę. wypić drugą??---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- 91 dni mi zostało
|
|
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
No u mnie dzisiaj jest 100
więc całkiem fajnie, a za kilka dni zacznie się 7 miesiąc... swoją drogą coś czuję, że i tak urodzę w lipcu
|
|
|
|
#1213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...na te Kabe TŻ sie uparł i powiem ci że mimo wszystko warto , Dulux jest ok ale mało przebywamy w dużym wiec nie mam możliwości zaplamienia ścian a mały pokój musimy już odświeżyć i chyba też weźmiemy Duluxa ...choć nie wiem czy nie odświeże po prostu jednej ściany tym pigmentem co mi zostało z przed 3 lat choć chyba juz po terminie ważości ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
ja ide zrobić inke bo mi smaka narobiłaś a normalnej nie pijam bo nie lubie...inke chyba 3 raz dopiero pije
|
||
|
|
|
#1214 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym wypiła słabiutką. Tak tylko dla smaku.
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie zostało 72 dni
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#1216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1217 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1218 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1219 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
widziałam reklamę tej zapiekanki "pomysł na" z mięsem mielonym - kusząco wyglądała ![]() a ja bym chciała w czerwcu ale wiem, że to za wcześnie dla Młodej jeszcze... Mogę dopiero na początku lipca najwcześniej echh juz bym chciała miec Maleństwo całe i zdrowe w domku |
|
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#1221 |
|
Zadomowienie
|
Dla tez mam dwa grosiki, a kurcze cale pociachane, po pierwszej ciazy a teraz juz nowe widac;/ jak promienie wokol słońca...
|
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
ja kawy moze ze 3 w ciazy wypilam. najpierw mnie zapach odrzucal a teraz po kawie mam zgage wiec tez nie pije
|
|
|
|
#1223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak nie mam to inną rozpuszczalną, inki nie pijam bo nie lubię Zobaczę dziś w sklepie tę kabe, ale raczej będzie dulux, bo juz sprawdzony ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- tak też uczynię
|
|
|
|
|
#1224 |
|
Zadomowienie
|
moj od rana broi...nie da sie go upilnowac, przed poludniem rozwalil sobie brew a potem wylal cos na ziemie, poslizgnelam sie i brzuchem upadlam na fotel.Bylam u lekarza ale wszytsko z dzidzia ok bo mam duzo wod i dobrze chrania, mam lekkie skurcze ale mam lezec w domu a jak bedzie gorzej to do szpitala...tylko jak przy malym?potem zaczal wchodzic na zabawki i znow spadl, poleciala krew z nosa...porazka mam nadzieje ze cali dozyjemy wieczoru .Jedyny plus z tej sytuacji to tyle ze zrobili mi ktg i slyszalalm serduszko przez 20 min...
|
|
|
|
#1225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą w ciąży ani razu nie wymiotowałam ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
Uważaj z tym brzuszkiem!! |
||
|
|
|
#1226 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nieumyślnie..Uwazajcie na siebie.. obłóżcie moze otoczenie poduszkami ![]() Odpoczywaj i z dala od malego ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Przyszly rybaczki jeans z allegro 3/4 za 45 zl. (myslalam ze rzeczywiscie beda choc troche jeansowe ale daleko im do tego ). Fajne są, zastanawiam sie czy jeszcze czarnych nie kupic.. Teraz ta pogoda taka ni jak ni siak, zanim upaly przyjda moze jeszcze troche popadac i pochmurzyc, moze by sie przydaly... Bluzeczki tez ją są, ale facet dzownil i sie pytal czy podjade do miasa Jak bede juz wszystko miala to zrobie zdjątka ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- O! mała zasnęła. To ide tez sie troche polozyc. Kruszynek dzis w brzuchu bardzo rozrabia.. Dzis moja mama wpadnie pomoc robic porzadek na gorze- skrzynie, paczki reklamowki i wiele innych rzeczy. Ozdoby, naczynia ubrania, ubranka małe i kto wie co jeszcze... A potem mycie okien, podlog, ale pewnie nie dzis, bo czasu nie starczy. |
|
|
|
|
#1227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1228 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie zostało 70 dni ale wydaje mi się że to będzie wcześniej
|
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja najbardziej lubię owsiane
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.

Lezy cały czas otwarty, ale marnie to widzę, że będzie działać...
kładz sie kobieto!!!

a przedpokoj kość słoniowa i łazienke w bieli farbą Kabe .Ta Kabe to rewelacja bo na scianie jest jak skóra , guma łatwo idzie zmyc wszelkie plamy etc jest droga ale warto tylko cos syszałam, ze sciany nie oddychaja czy cos 

To super, zobaczysz jak fajnie