|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
Cytat:
![]() Jest tam też SR, w programie m.in. wycieczka po oddziale położniczym, ale jakoś chyba czasu nie znajdę na te zajęcia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2432 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pomidora to nadal trzymam ![]() ![]() U nas weekend majowy w sumie zaplanował sie sam tak na spontana. W sobotę troche połaziliśmy ze znajomymi, pojechaliśmy m.in. do parku dinozaurów, potem grill. W niedz znowu grill i żużel w tv a na wczoraj mieliśmy w planie spota na powietrzu i wszystko z rana odwołaliśmy, bo padało i było zimno. Więc tylko spałam i jadłam.....
![]() |
#2433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P.S. wklejam obiecane fotki ubranek ciezarkowych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2434 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Lece za chwile po krem do sklepu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2435 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2436 |
Zakorzenienie
|
z tym kregoslupem sie nie martwie
![]() ![]() dzis ugtowalam barszcz ale tak mi smakowal bez smietany i zaklepki ze sobie odlalam do szklanki i pilam jak kawe ![]() ja z waga tez juz wyluzowalam..teraz juz nie mam wplywu zbytnio na nia ![]() ![]() ![]() dzis bylam na zakupach to sobie nabralam z tz lody sorbertowe wisniowe, truskawkowe i bakaliowe ![]() Maggie ja tez nie kupuje w ciazowych sklepach ![]() ![]() ciuchow mam sporo jedyne co na lato sobie poszukam ze dwie sukienki i dwie bluzki na ramiaczka ![]() moj tz tez lubil malej kupowac ciuszki ![]() gdyby sie okazalo ze teraz bedzie chlopczyk pewnie znow by walize przywiozl bo znow leci ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- ja mam lition palmer's z usa.. w polsce go nie ma a szkoda... rewelacyjny balsam dla ciezarnych skore mam mieka jak pupcia niemowlaka, uzywam na cale cialo tak mi sie podoba ![]() ![]() ![]()
#2437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2438 |
Zakorzenienie
|
Abz, to miło spędziliście weekend
![]() ![]() Maggie, bardzo ładne ciuszki! Najbardziej podoba mi się chyba ta mazana bluzeczka - śliczna! ![]() ![]() Paula, dzięki za kciuki - przydadzą się ciągle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() DZIEWCZYNKI dzis mam wizyte u innego gina celem konsultacji i potwierdzenia (mam nadzieje), ze wszystko w porzadku z malenstwem takze prosze o modly ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2440 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zastanawiam sie tylko czy taki halas mu się podoba, czy wręcz odwrotnie..bylo naprawdę głośno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczątka
![]() Oglądałam dzisiaj na żywo wózek, który chcę kupić. Po prostu zagadałam kobietkę, która akurat siedziała z nim na ławce czekając na męża. Jest śliczny, zwrotny i duży, z dobrą cyrkulacją powietrza, resorami. Jedyna wada - jest duży, ale właśnie duży chciałam, bo przecież gondola będzie jeździć całą zimę. No i wnosić za bardzo nie muszę. Wiem już, że nie będę kupować fotelika tej firmy tylko maxi cosi, ale wózek jedo będzie ![]() Fajni ludzie, jak się rozgadali, opowiedzieli i pokazali niemal wszystko, a potem poszło na inne szczegóły techniczne ![]() No a rano miałam niespodziankę - uważajcie na naszą klasę...dzisiaj byłam na przesłuchaniu na komendzie - ktoś włamał się na moje konto... wprawdzie nie za wiele tam miałam danych (bo nigdy nich za dużo nie mam), ale jednak przejął niemal wszystko. Kolesia złapali a teraz szukają ludzi, których danymi się posługiwał. Mam nadzieję, że za dużo nie nabruździł... Ja to ostatnio zawsze muszę mieć jakieś "przygody". I żeby było zabawniej, miałam hasło z cyfr i liter, nikt nigdy go nie widział/znał/używał. Edytowane przez Astorianka Czas edycji: 2010-05-04 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2442 | |
Zakorzenienie
|
hahahaha nie no az tak zle to nie jest
![]() Cytat:
![]() trzyammmmm
![]() ![]() |
![]() |
#2443 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Poza tym ona ma aparat chyba sprzed 20 kilku lat i nie za bardzo sie zna na odczytywaniu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Maggie -zatem kciuki, za potwierdzenie,że z Maleństwem wsyztsko w znakomitym porządku!! co do samrowania, to ja używam zwykłego balsamu do ciała, włąściwie zaczęłam, używac, bo mam giga suchą skórę i zaczęla jeszcze bardziej sie przesuszać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2444 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurcze przez to całe grillowanie przeziębiłam się, katar i ból gardła mnie dopadł. Jutro mam wizytę u lekarza, wiec jeśli się przeziębienie rozkręci będę musiała wziąć kilka dni zwolnienia, żeby się jakieś gorsze dziadostwo nie przyplątało. ![]()
![]() |
#2445 |
Rozeznanie
|
Oj kochane zazdroszcze że tak mało przytyłyście bo ja w pierwszej ciązy tylko 33kg do porodu miałam tylko 100kg
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2446 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2447 |
Zadomowienie
|
Hej laski...
a u nas pogoda do bani...właśnie się rozpadało......buuu..... Złakisiłam się na ten komplet ciuszków ciążowych spódnica, rybaczki , spodnie i dziś mi przyszedł... O ile spodniczka jest ok, to rybaczki ciut za duże...a spodnie to do przeszycia dam bo 3 takie jak ja by w nie weszły... ![]() a zamówiłam rozmiar S ![]() powiem mamie żeby mi je przeszyła...dobrze że krawcowa jest... rybaczki też mi skróci przed kolanko, bo nie lubie tej długości... No ale narazie mieszcze się w zwykłe spodnie, ni i mam te jedne z all coście kiedys link wstawiały...takie dzinsy pod brzuszek... te akurat są ok, tylko ciut długawy jak zswykle no i wyrzuciałm tę straaaasznie ciasną gumę z pasa i tylko sznureczkiem je wiążę... Co do wagi to normalnie ważyłam 45 kg, na początku ciązy schudła do 43kg i teraz 45 mam, ale ja jestem malutka 158cm wic tej mojej chudości tak nie widać... Domis nie pozwala mi więcej utyć ..ciągle za nim biegam, dżwigam na rękach.... masakra co sie z moim dzieckiem stało...wejdzie w każdą dziure, dotknie wszystkiego, ....normalnie cza mieć oczy dookoła głowy..... ![]() Smaruje sie przeroznymi balsamami..ostratnio johnsons...do skóry suchej.... później chce spróbować neutrogeny bo miałam krem do rąk z tej firmy i był rewelacyjny.... Brzusio juz mi widać ale jakoś rodzinka nie skapczyłą się ze w ciązy jestem, wczoraj tato chciał mi nawet piwka polać do kiełbaski z grila ![]()
#2448 |
Raczkowanie
|
a ja sie chciałam pochwalic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A w ogóle to zmieniłaś avatarek i prawie cię nie poznałam..... Cytat:
Cytat:
![]() A ja dziś w sumie przypadkiem spotkałam sie z moim ginem i mam zdjęcia z ostatniego usg ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2450 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2451 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My jutro mamy połówkowe i mam nadzieje,że też się coś dowiem ![]() Jutro mam ambitny plan kupić sobie aseksualny stanik ciążowy i wkładki laktacyjne,bo mam już dosyć spania w mokrej koszulce ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2452 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki, ja tylko tak na szybciocha
![]() witam nową mamcię i gratuluję kolejnych udanych wizyt i usg. Ja ma wizytę 13 maja i mam nadzieję,ze dzidziol się w końcu ujawni ![]() ![]() A miałam was się zapytać...w którym miejscu najczęściej czujecie ruchy dzidzi? U góry brzucha, z boku? Bo u mnie to głównie dzidziol daje znaki w dole brzucha tak tuż nad pęcherzem, no mam nadzieję,ze to normalne ![]()
#2453 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2. moja lekara chyba tam pracuje 3. opinie z netu w sumie Zaspę też brałam pod uwagę. I jeden, i drugi oddział ma swoje plusy i minusy i różne opinie- wiadomo, nie ma reguły. W dużej mierze zależy na jaki personel akurat się trafi. Niby na Klinicznej lepszy personel a na Zaspie lepszy sprzęt, ale w sumie to sama nie wiem... Ja wiedziałam tylko, że w grę nie wchodzi raczej wojewódzki- zbyt dużo się złego o nim naczytałam i nasłuchałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2454 | ||||
Zadomowienie
|
Pomidora, to życzę samych miłych wiadomości jeśli chodzi o pracę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale mi idzie to pisanie pracy mgr.. Jak krew z nosa. Gabisun, jak ty to zrobiłaś ????????? Obrony za jakieś 1,5 miesiąca...
![]() |
#2455 |
Zakorzenienie
|
hej Laski!!! zaraz zaczne czytac, ale jestem zdenerowana bo wlasnie wrocilam z izby przyjec ginekologiczno polozniczej
![]() ![]() dawaly mi w kosc bole podbrzusza i zadzwonilam do ginekologa swojego co robic, czy czekac do wizyty( w pon mam) czy jak. a on mnie tak nastraszyl i jeszcze byl niemily i kazal jechac koniecznie na izbe przyjec, bo bardzo mozliwe ze to przedwczesny porod ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit. falbala gratulacje!!! super ze poznalas juz plec ![]() Edytowane przez madzia_g Czas edycji: 2010-05-04 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2456 | ||
Zakorzenienie
|
Dziewczynki jestem juz po kontroli
![]() Lekarz przemily, ze az zalowalam, ze moj wybor nie padl na niego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ten golfik to jest taki no name ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
Rozeznanie
|
Gratulacje!Super, że juz wiesz! Zazdroszcze!
![]() |
#2458 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pomidora - trzymam kciuki za dobre wieści w sprawie pracy Tż ![]() Mam nadzieję, że Wam miło długi weekend minął, bo ja to dziś musiałam po nim odpocząć ![]() ...i CHYBA coś mi tam się w brzuszku odzywa, mam nadzieję, że na dniach to potwierdzę ![]()
![]() |
#2459 |
Raczkowanie
|
witam was po weekendzie
![]() ![]() mam za soba wizyte dzis.. lekarce sie przyznalam ze ostatnio duzo chodzilam i stwierdzila ze macice mam bardzo twarda i ze mam przez tydzien odpoczywac ![]() a 27 usg i mam nadzieje ze poznamy plec ![]() to tyle, koncze i ide spac ![]() dobranoc ![]() i tak apropo - od soboty czuje kopniaczki ! <jupi>
może pragnę bardziej niż ktokolwiek kiedyś pragnął cię. < 3 najszczęśliwsza pod Słońcem! Edytowane przez Czekooladowaa Czas edycji: 2010-05-04 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2460 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A dawno kupowałaś tę tuniczkę w Pepco?? My tam często jesteśmy ale nie widziałam nigdy fajnych ubrań. Dla dzieci za to są całkiem fajne i bardzo tanie, także takich maleńkich można spokojnie trochę za grosze nakupić. Maggie, ja mam dopiero 14 stron:/ Właśnie siedzę i się męczę:/
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.