|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
Juz nie moge sie doczekac ![]() wikimi prosze Cie nie czytaj takich rzeczy w necie bo tylko sie zestresujesz i nas nastraszysz. Zaufaj lekarzowi i nie nakrecaj sie! marta Super pomysl meza! ![]() papeteria do nauki i to raz Trzymam kciuki za wizyteCarmena szkoda ,ze nie udalo sie z tym mieszkaniem. Nie trac nadziei i szukaj dalej musi sie cos znalesc hd najwazniejsze pozytywnie sie nastawic
|
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
wczoraj bylam na wizycie i okazalo sie ze maly sie pcha na swiat. skurcze mialam od 3 dni no i mam rozwarcie na palec
|
|
|
|
#2043 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie - muszę iść do okulisty! Ciekawe co z moim wzrokiem ? ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- popieram!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! |
||
|
|
|
#2044 |
|
Raczkowanie
|
eleono no to odpoczywaj i pij, pij pij
no i dobrze że wszystko w porządku ![]() żabka staram się nie tracić, ale ciężko. poczekam do poniedziałku może wtedy coś się wyjaśni. takie szukanie jest naprawdę męczące :/ chodzi mi głównie o tą pewność- żebym już wiedziała jak to mam rozplanować...czy przygotować się że dziecko po porodzie będzie mieszkało u babci jeszcze czy jednak w nowym mieszkaniu, czy myśleć jak ustawić pokój u moich rodziców czy kombinować skąd wziąć kasę na remont żeby zdążyc przed narodzinami. ehhhh....
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
Wyszłam z domu o 10 i dopiero wróciłam.
Tempo emerytki Kupiłam kilka ciuszków dla małego, byłam w kościele i ogólnie spacerowałam. Za dwie godzinki wyskoczę z psiakiem A teraz siadam do pisania pracy Basia mnie zainspirowała
|
|
|
|
#2046 |
|
Raczkowanie
|
ELEONOREMIO a jesli u mnie jest 21 afi ? przyjamniej tak pamietam z tego wyniu co mi dał lekarz, musze sprawdzic dokładnie jak bede w domku.
|
#2047 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() powodzenia i się cewnikiem nie przejmuj to tylko na chwilkę,a potem go nie będzie...i już
|
|
|
|
|
#2048 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na pewno
|
|
#2049 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wrocilam z zakupow i labolatorium, byly tam 2 dziewczyny ktore robily glukoze, jedna wypila to jak wode, 2 wdusila cytryne i ciezko jej szlo ale dala rade zjadlam sobie sniadanko buleczke z ogorkiem malosolnym i banana ![]() Na obiad dzis rybka ![]() Pogoda do bani ![]() Kupilam sobie dzis portfel.... Mala sie wierci jak szalona to dobrze ![]() HD - ja tez mam niby miec CC, ale sie okaze co i jak...pozyjemy zobaczymy...napewno nie bedzie tak zle, wazne by malenstwo bylo zdrowiutkie
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-05-07 o 13:05 |
||
|
|
|
#2050 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Za to wczoraj zanurzyłam włosy w puszcze z farbą... Miałam piękne zielone pasemko ![]() Też mi się ostatnio spodobało białe łóżeczko. Cytat:
Cytat:
Ja przynajmniej wiem, że mieszkanie, w którym mieszkam jest własnością moich rodziców i to co zainwestuję w remont przyczynia się do wzrostu wartości i atrakcyjności mieszkania. Cytat:
I nie czytaj tego co w necie piszą. Cytat:
Ale zgłodniałam!!!!!!!
|
|
#2051 |
|
Raczkowanie
|
Czy wasze dzidzie tez tak czesto maja czkwawke? Bo moj maly ma przynajmniej raz dziennie ,nie wiem czy to normalne .Ostatnio mial tak ok.15-17 tyg.
Ja zaraz lece z pieskiem ,potem troche na miasto zobacze czy sa jakies nowe promocje ciuszkow
|
|
#2052 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
dziudzidziumgdzia i ania 22 uwazajcie na siebie i malenstwa, ja sie tez najadlam stracha ale juz lepiej
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
matko mnie tez tak kosci bolą ,spac nie idzie:/ Cytat:
Cytat:
Wogole to wczoraj nie napisalam wam..była u diabetyka i musze sie kluc przed jedzeniem czegokolwiek i godzine po...juz mmnie palce bolą:/ mam to do piatku i jak bedzie źle to dostane insuline ale wszystko mi w normie wychodzi wiec mam dobre mysli... |
||||||||||
|
|
|
#2053 |
|
Rozeznanie
|
muminek--gdzie kupowałaś pościel??
|
|
|
|
#2054 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pożyczysz męża na trochę? może mój by się czegoś nauczył... Cytat:
ps. ale pogoniłaś z tą magisterką gratuluję takiej mobilizacji ![]() Cytat:
Cytat:
ja bym chyba kota dostała, jak bym miała tak leżeć... no ale czego się nie robi dla dobra dzidzi Cytat:
![]() Papeteria - czekamy na zdjęcia z 3d i wytrwałości w nauce życzę a mogę spytać co studiujesz, że masz takie fajne przedmioty? ja na studiach uwielbiałam anatomię, embriologię, fizjologię... ech stare dobre czasy... ![]() Wikimi - nie przejmuj się tak bardzo tymi wodami, jak lekarz mówi, że ok to ja bym mu wierzyła i dziewczyny mają rację - masz szlaban na czytanie strasznych artykułów na necie ![]() A tak wogóle to nawet się nie przywitałam.... więc - Dzień Dobry Mamusie!! I znowu mam pytanie do Was. Tym razem do szczęśliwych posiadaczek wózka Bertini x4, albo wogóle Bertini (bo wiem, że takie są), czy on jest fajnym wózkiem i jak się go prowadzi, czy do fotelika Recaro potrzeba jeszcze adapter czy wpina się wprost w stelaż? No i czy warto zapłacić tą cenę za ten konkretnie wózek?
|
|
#2055 |
|
Rozeznanie
|
jaszczka--opyla się jak nie wiem co
wpisa się fotelik klik i już http://tosia.pl/ tu wiadomości jak wejdziesz na wózki i bertinini właśnie ładnie opisany co i jak
|
|
|
|
#2056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem zadowolona. jesli jestes nastawiona ze bedzie sie prowadzil tak jak wozek ze skretnymi kolami to ![]() do fotelika recaro potzrebne sa adaptery |
|
|
|
|
#2057 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
cewnika nie mialam, dostawalam pierwszą dobe kiedy nie wolno wstawac basen a 24 godz po kazali isc do wc i sie samej myc... brokuly...ja czasem gotuje w wodzie chwile a potem robie jak kotlety... Cytat:
Cytat:
Cytat:
a allegro u berwis i ewami27 |
||||||
|
|
|
#2058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie miałam cierpliwości do szukania :/
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#2059 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2060 |
|
Zadomowienie
|
Siala_Bala bardzi ładny ten twój brzuni
a kg wogóle nie widać!!!hd2005 ja też sobie nie wyobrażam miec założony cewnik bassienkaw gratuluję napisania pracy wkońcu masz to za sobą i dobrze, ze po wizycie wszystko wporządkupapeteria czekamy na info po wizycie ja zwłaszcza na wagę dzidzi bo tygodniami jesteśmy koło siebie, też zostałam zinspirowana przez Basię i zaczyna wszystko pomału prać i kompletować do szpitala. wikimi koniec czytania takich artykułów ![]() żabka19 moja mała też ma często czkawkę czasami dwa, trzy razy dziennie a czasami wogóle ale zazwyczaj ją ma, aż M się pyta czy to normalne A tak to wogóle dzień dobry mamusie, ja dziś od rana po urzędach biegała, najpierw geodeta potem gazownia, energetyk, wodociągi i urząd miasta oczywiście nigdzie gdzie były kolejki mnie nikt nie raczył przepuśći ale były krzesełak to chociaż sobie siedziałam. We wtorek SR już nie mogę się doczekać, a za dwa tyg. gin.
|
#2061 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
niech mały siedzi, gdzie naszym dzieciaczkom bedzie lepiej jak u mamusi w brzuszku... ja na skurcze dostałam Cordafen i kroplówki z nospą.. i 2 zastrzyki na rozwój płuc Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2010-05-07 o 14:11 |
|
|
|
|
#2062 |
|
Rozeznanie
|
muminek--już patrzę co tam dają...
|
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz wstawie pranie, rybka rozmrozona, zaraz do piekarnika, ziemniaki musze obrac i surtowke z kiszonej kapustki zrobic
Pogoda masakra...tylko spac...wlasnie sie zdrzemnelam 30minutek ![]() Powiem wam ze dobrze ze jestem na zwolnienu bo bym chyba nie dala rady juz pracowa...co raz ciezej i mecze sie szybko...a tak sobie odpoczywam
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#2064 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dowiedziałam się że u mnie w firmie są zatrudnione 22 osoby, czyli teraz wcinam gołąbki, nad którymi wczoraj tyle sterczałam
|
|
#2065 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skurcze mialam roznie. raczej nie byly bardzo czesto. tylko we wtorek mialam czesto i jak zaczelam zapisywac to wyszlo ze mam co 5-6 minut a potem juz znowu byly zadziej. no i nie bolaly zupelnie tylko macica mi sie stawiala. gin zanim mnie zbadala powiedziala ze moze tak byc i wszystko moze byc ok ale jak mnie zaczela badac to okazalo sie ze mam rozwarcie i cos tam jeszcze mowila ze mam tam wszystko spulchnione i ze maly juz sie pchaCytat:
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- ja dopiero chyba 2 tyg temu pierwszy raz poczulam czkawke malego i od tamtej pory mial moze z 2-3 razy |
||
|
|
|
#2066 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejna rozpakowana mamusia majowo - czerwcowa, urodziła w 36 tyg.!
![]() Ogólnie jest ich już 18
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-05-07 o 14:21 |
|
|
|
#2068 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2069 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja będę bronić pracy magisterskiej gdzieś w 34-35 tygodniu więc kto wie...
|
|
#2070 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jeszcze troszkę i u NAS podobnie się zacznie....... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

Juz nie moge sie doczekac 

Trzymam kciuki za wizyte
no i dobrze że wszystko w porządku 

ja bym chyba kota dostała, jak bym miała tak leżeć... no ale czego się nie robi dla dobra dzidzi
ja jestem zadowolona. jesli jestes nastawiona ze bedzie sie prowadzil tak jak wozek ze skretnymi kolami to