|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
patrzcie jaki artykuł na onecie jest: http://biznes.onet.pl/kredytowa-pula...7,1,news-detal
czasami mam wrażenie że ludzie to sami debile z naprawdę niewieloma wyjątkami |
|
|
|
#2912 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19112923]To ja jem szpinak ale to od 2 msc... ale co do testu to chyba zrobię , chociaż myślę, że zmiana klimatu wpłynęła na mnie... [/QUOTE]
Ups,no to sorki za pomyłke. ![]() A co zrobienia testu,to zrób zrób. ![]() To super. ![]() Cytat:
![]() A i jeszcze miałam coś napisać.A raczej odpisać mialam poprzednio po nadrobieniu. ![]() Marto,to dobrze się Twoja osobista zguba znalazła. I za równe 3 miesiace do ślubu ![]() mmmm,ta pierwsza sukienka fajna. Dzisiaj mamy równe 140 dni do slubu.
|
|
|
|
|
#2913 | ||
|
Wtajemniczenie
|
to by nie zajelo tak duzo czasu, tylko ze musialam jechac do innego miasta bo akt urodzenia a tz sie urodzil w tym miescie co mamy slub,wiec nie musial odbierac. Bardzo duze oplaty sobie biora za te wszystkie papierki ![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
skoro Ci sie podoba czerwien to wybierz czerwien jesli oczywiscie znajdziesz
|
|
#2914 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze nie zaczęliśmy koniec maja dopiero ruszamy Cytat:
ale ta druga cześć lachonitki u mnie będzie zaraz burza, a ja do Kościoła się muszę powoli zbierać ![]() a jutro idę na wesele i ![]() :pa rty:![]()
|
|
#2915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wg mnie to te sukienki są takie 'sztywne', Ja bym poszukała czegoś bardziej kobiecego;zwiewnego. Góra tej zielonej jest b. ładna(tylko że biust powinien w takim dekolcie być uwydatniony, bo tak jak masz teraz założoną to wygląda jakbyś piersi nie miała ) i poszła bym w takim kierunku, ale dół tej sukni jest taki o.Lain, Ja też jestem zwolenniczką obrączek z żółtego złota, ale te Twoje naprawdę fajnie się prezentują Jutro jadę w poszukiwaniu ślubnych butów Bo zostało tylko 49 dni do ślubu ![]() Nie wiem czy się cieszyć że ten czas tak zapiernicza czy zacząć stresować ![]() Jak tam Majówki-macie stres?
|
|
#2916 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19110213] Dziękuję za linka i włąsnie zamówiłam Zrobiłam pierwszą literę swoją - dobrze?? [/QUOTE] Dobrze Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
za okrągłą liczbę ![]() Cytat:
![]() Mój TŻ się dziś przestraszył jak mu powiedziałam, że jeszcze tylko 3 miesiące. On się boi, że się ze wszystkim nie wyrobimy, a ja mam kompletny luz
|
|||||
|
|
|
#2917 |
|
BAN stały
|
Jestem zaraz Wam poodpisuje,ale zanim mam newsa.
![]() Nasze zaproszenia już są gotowe i będą wysłane w poniedziałek. ![]() A teraz ide robić obiad,a potem Was nadrobie i poodpisuje.
|
|
|
|
#2918 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam mega stres
22 dni
|
#2919 |
|
Konto usunięte
|
coś dziś tak tu cichooo i pustooo...
---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- nie stersuj się bo dużo fajnie wszytsko przejść z usmiecham ![]() Ja się cały czas śmiałam i na błogosławieństwie i na przysiędze ... nie myslałam, że się nie rozczulę... dopiero następnego dnia jak wstałam rano i sobie przypomniałam takiego wzruszonego TŻta to mi łzy napłyneły do oczu... |
|
|
|
#2920 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19120830]coś dziś tak tu cichooo i pustooo...
---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- nie stersuj się bo dużo fajnie wszytsko przejść z usmiecham ![]() Ja się cały czas śmiałam i na błogosławieństwie i na przysiędze ... nie myslałam, że się nie rozczulę... dopiero następnego dnia jak wstałam rano i sobie przypomniałam takiego wzruszonego TŻta to mi łzy napłyneły do oczu...[/QUOTE] mnie głownie stresuja goście, logistyka, a w dzień slubu to licze, że sie rozluźnie ciekaewe
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Mad Pomogło ![]() Dopiero kilka, reszta będzie rozdawana w miarę możliwości i chęci na bieżąco ... |
|
|
|
#2922 | ||
|
BAN stały
|
Ok,już jestem.Nadrabiam
![]() Dzisiaj pewien Rusek( znajomy tz-ta z którym pracował ) zapytał się przyszłego męża,czy jestem Polką.Ja odparłam,Polką jestem,a ten powiedział że wyglądam na angielke. ![]() Zaś jak przyszli pare minut temu 2 facetów z British Gas,bo mieli oferte.Powiedzieli tż-towi że nie wygląda na Polaka. ![]() Dziękuje za oklaski i buziaka. ![]() Cytat:
![]() Za 49 do ślubu dni ![]() Cieszyć się prosze. ![]() No to się ciesze,że pomogło. ![]() Ulalala,jak malutko Wam pozostało dni,bo tylko 22 dni. ![]() Dzięki za A no kiepską miałam noc.A już się cieszyłam,że od dłuższego czasu dosyś szybko zasypiałam ( że się unormowało ) a tu znów to samo.Za dużo stresów. Zresztą zamierzam sobie przed ślubem kupić Nervosol w syropie. Nom całe szczęście,że sobie odespać mogłam. ![]() Dziękuje również za ![]() Cytat:
A tż totalny luz. Narazie.
|
||
|
|
|
#2923 |
|
Konto usunięte
|
Odnośnie umknięcia czegoś to czy mówiłam Wam, że u nas zabrakło napojów a mieliśmy po 3 l na głowę i to było w kwietniu kiedy nie jest gorąco.... i właściciel sali jechał w nocy do PSSów dokupować?
|
|
|
|
#2924 |
|
Wtajemniczenie
|
ja dzis dostałam @ jakos za wcześnie i chyba mi wypadnie albo na ślub albo na podróż poślubną... więc super
![]() beznadziejna pogoda w tym maju jest.... niech to się zmieni... nie wiem czy włoże soczewki bo jakos źle mi się nosi wszystkie... i weekend w pracy, nie ma to jak mieć dobry humor w piątek wieczorem
|
#2925 |
|
BAN stały
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19122438]Odnośnie umknięcia czegoś to czy mówiłam Wam, że u nas zabrakło napojów a mieliśmy po 3 l na głowę i to było w kwietniu kiedy nie jest gorąco.... i właściciel sali jechał w nocy do PSSów dokupować?[/QUOTE]
Chyba o tym nie pisałaś. No to nieźle.
|
|
|
|
#2926 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19122438]Odnośnie umknięcia czegoś to czy mówiłam Wam, że u nas zabrakło napojów a mieliśmy po 3 l na głowę i to było w kwietniu kiedy nie jest gorąco.... i właściciel sali jechał w nocy do PSSów dokupować?[/QUOTE]
no to niezle jaja,a my sie zastanawiamy , czy 2 l. nie bedzie za duzo hehhe i to w lato. Ale jeszcze dodatkowo bedziemy miec na sali picie w szklanych buteleczkach (ile bedziemy chcieli)
|
#2927 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
lain bardzo ładne obraczki, mmmmmm mi sie zdecydowanie bardziej (mimo tego ze nie powala) pierwsza sukienka podoba, Cytat:
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19122438]Odnośnie umknięcia czegoś to czy mówiłam Wam, że u nas zabrakło napojów a mieliśmy po 3 l na głowę i to było w kwietniu kiedy nie jest gorąco.... i właściciel sali jechał w nocy do PSSów dokupować?[/QUOTE] ooo kurcze to chyba bardzo spragniona rodzinke mialas my mielismy po 2 l i jeszcze zostało,
|
|
#2928 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A powiem Wam jeszcze, że bardzo sobie chwalimy, że poprosilismy wino zamiast kwiatów.. teraz mamy piwniczkę z winami z różnych stron świata, a i tak nie było co zrobic z tymi kwiatami co na ślub nam goście przynieśli i jesazcze kurierem do domu kosze dostaliśmy. |
|
|
|
|
#2929 |
|
Raczkowanie
|
witam wszystkie dziewczynki w dzisiejszym dniu
![]() mmmmmm - jeżeli chodzi o suknie, to mi się bardziej podoba ta druga tylko kolor mógłby być troszkę cieplejszy, ale może to wina zdjęcia. a ja się chciałam pochwalić, ze wczoraj kupiłam suknie na poprawiny ma kolor amarantowy... chciałam trochę inna, ale niestety ciężko jest faktycznie kupic długą suknie, a taka właśnie chciałam.... jeszcze co prawda jej nie mam bo nie bylo mojego rozmiaru z tego koloru, ale w przyszłym tygodniu ją odbiorę
|
#2930 |
|
Konto usunięte
|
Też tak zakładaliśmy, że będzie duzo za dużo a o 11 wieczorem nam własciciel powiedział, że jest tylko to co na stole i jedna zgrzewka coli... trochę się zestresowalismy, ale powiedział, że pojedzi i kupi bo przecież bez napojów to się nie da.... a na sali na wejście była temperatura 17C i kwiecień nie był gorący... ale ludzie dużo tańczyli bo wodzirej cały czas zapewniał im atrakcje ..
|
|
|
|
#2931 |
|
BAN stały
|
Matko spać mi sie zachciewa.
![]() Chyba obejrze sobie teraz czwartkowy odcinek Hotel 52, bo jak zwykle w tv nie oglądałam.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-07 o 20:31 |
|
|
|
#2932 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nic nie mow, ja juz nawet nie wchodze na moj suwaczek
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2933 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19123235]mi miała wypaść w podróży poślubnej i się przesunęła i miałam cudowną podróż
![]() A powiem Wam jeszcze, że bardzo sobie chwalimy, że poprosilismy wino zamiast kwiatów.. teraz mamy piwniczkę z winami z różnych stron świata, a i tak nie było co zrobic z tymi kwiatami co na ślub nam goście przynieśli i jesazcze kurierem do domu kosze dostaliśmy.[/QUOTE] Ja dzisiaj mialam dostac, ale przez to,ze jestem chora to mi sie spoznia (zawsze tak mam) A juz sobie wyliczylam, ze na slub nie dostane , a jak mi sie opzni z pare dni , to dostane chyba, ze sie zdecyduje na jakies tabletki anty. to wtedy bede mogla zatrzymac okres
|
#2934 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19120830] nie stersuj się bo dużo fajnie wszytsko przejść z usmiecham ![]() Ja się cały czas śmiałam i na błogosławieństwie i na przysiędze ... nie myslałam, że się nie rozczulę... dopiero następnego dnia jak wstałam rano i sobie przypomniałam takiego wzruszonego TŻta to mi łzy napłyneły do oczu...[/QUOTE] Oj ja tak pewnie będę miała. Jak się stresuję, to się cały czas śmieję, a po fakcie się rozklejam ![]() Cytat:
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19122438]Odnośnie umknięcia czegoś to czy mówiłam Wam, że u nas zabrakło napojów a mieliśmy po 3 l na głowę i to było w kwietniu kiedy nie jest gorąco.... i właściciel sali jechał w nocy do PSSów dokupować?[/QUOTE] W szoku jestem A my chcieliśmy po 2 l na sierpień kupić, ale chyba w takim razie weźmiemy 3, b są u nas takie hurtownie, gdzie można oddać nadmiar soków po weselu i oddają kasę ![]() U mnie też kiszka, bo TŻ cały weekend na nocki chodzi. No ale jutro świadkowa przyjeżdża i zostaje u mnie na noc, więc będą piżamkowe ploteczki Tylko mam nadzieję, że mi głos nie odmówi posłuszeństwa, bo jest z nim coraz gorzej. Obecnie jestem na etapie chłopca z mutacją - raz mówię basem, a raz piszczę jak kastrat Cytat:
Czekamy na fotki po odbiorze
|
|||
|
|
|
#2935 |
|
BAN stały
|
To sobie obejrzałam Ipla mi coś zamula.
Jak się zaraz film nie otworzy to ide pod prysznic,zrobie sobie ciepłą herbate i zmykam pod pierzyne/kołdre/do wyra/łóżka jak to woli. Oczywiście,że z laptopem.To mój wieczorny kochanek. ![]() O cicho,chyba się wytraszyło i zaczeło działać.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-07 o 20:45 |
|
|
|
#2936 | |
|
Zakorzenienie
|
A ćwiczysz mięśnie Kegla, jak to zalecają na suwaczku dzidziusiowym
![]() Cytat:
Chyba się uzależniłam od tych plasterków, bo jak je odklejam, to dostaje kompletnego świra hormonalnego |
|
|
|
|
#2937 | |
|
BAN stały
|
Dziękuje za gratko-oklaski:
![]() Taaa,ale to miłe nie powiem usłyszeć że biorą nas za tutejszych. ![]() Cytat:
![]() To masz pewnie teraz głosik a'ala P.Senyszyn.
|
|
|
|
|
#2938 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja bym chyba na pupe wziela .Ide w tym miesiacu do gin.
|
|
#2939 |
|
Adwokat diabła
|
Co tak tu cicho?
|
|
#2940 |
|
BAN stały
|
Cicho???Ee,nie może być.Przecież dyskutujemy.
Co tam u Ciebie słychować????? ![]() Ok zmykam na jakąś chwile.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-07 o 20:58 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.

to by nie zajelo tak duzo czasu, tylko ze musialam jechac do innego miasta bo akt urodzenia a tz sie urodzil w tym miescie co mamy slub,wiec nie musial odbierac. Bardzo duze oplaty sobie biora za te wszystkie papierki 

:pa rty:
Chciałam coś uszyć ale krakcowa którą znam ma terminy na październik
) i poszła bym w takim kierunku, ale dół tej sukni jest taki o.
Jeszcze przed snem oglądałam filmiki o Katastrofie w Smoleńsku.Mądrze. 

chyba, ze sie zdecyduje na jakies tabletki anty. to wtedy bede mogla zatrzymac okres
A my chcieliśmy po 2 l na sierpień kupić, ale chyba w takim razie weźmiemy 3, b są u nas takie hurtownie, gdzie można oddać nadmiar soków po weselu i oddają kasę
Jak się zaraz film nie otworzy to ide pod prysznic,zrobie sobie ciepłą herbate i zmykam pod pierzyne/kołdre/do wyra/łóżka jak to woli.