|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Zadomowienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
ja tylko na chwile- nadrobilam, ale pisac to nie bardzo mam co;] weny brak.
jakie macie kojce dla maluszkow? bo moja jak sie ją na macie zostawi, to zaraz jest na srodku pokoju, w lozeczku molestuje ochraniacze i pcha nogi miedzy szczeble, co mnie o zawal przyprawia, a w chuscie chce sie nosic tylko wtedy jak jest spiaca.
#3392 |
Raczkowanie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
dobra, kumam co nieco.
w temacie fotelików mamy chicco, dostaliśmy go i uważam,że jest beznadziejny, wielki, nieporęczny grat. muszę go jakoś usunąć z domu ![]() Kachula i Ravenne gratulacje wymacania zębolków ![]() Tarasiu i Olalicious zazdroszczę Wam potańcówek, bo mnie nogi w piątek świerzbiły, poszliśmy do centrum, miały być tańce, odstroiłam się i co....... byliśmy w kinie na "starciu tytanów" 3D... ale bieda... Elalank powodzenia w pracy ![]() Kolanosiu przybij 5 z odczucia rehabilitacyjne... ja mam dokładnie to samo co piszesz, i jeszcze mam 'praranoję obrotową' bo Mi zrobiłą to jak na razie 2 razy...ale za to tak jak Twoja Lenka chętnie gada i nadrabia czym może ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3393 |
Wtajemniczenie
|
Hej mamusie
![]() Komp mi padl i przez jakis czas bede tu rzadkim gosciem ![]() ![]() STO LAT dla naszych malych solenizantow!!! Zdjecia maluszkow cudne ![]() No i rowniez przezywamy skok, mala ne chce jesc, spac i czasami ma takie ataki histerii ze masakra ![]() ![]() Z pozytywnych rzeczy to zaczela tak slodko podnosic pupcie i jak lezy na brzuszku to czolga sie do tylu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I pytanie mam, mamusie ktore padajecie dzieciaczkom juz sloiczki z miesem czy maluchy jedza bez problemu? Probowalismy krolika, kurczaczka i mala strasznie sie denerwowala bo nie mogla polknac, jakies to takie geste ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
Zadomowienie
|
suonko, a może takie ?
http://www.allegro.pl/item1028706658...s.html#gallery |
![]() ![]() |
![]() |
#3395 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ostatnio dałam z hippa "dynie z kurczakiem" i nie jest zbyt gęsta, konsystencja jak zupek i smak spotkał się z aprobatą. to nasz 1 mięsny słoik. kurde, wieć u nas to też chyba skok, ja to chyba z kolei wyskoczę prze okno jak tak dalej będzie krzykać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3396 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A i Brombi życzę żeby jej dzieciaki w szkole nie dały po powrocie za bardzo popalić ![]() Cytat:
![]() No ale mysle ze w koncu i w dreuga strone sie nauczy... Dobra, koniec tego dobrego - dziecko na mnie krzyczy i pora na spacer ![]()
![]() |
#3397 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ten gęsty z takim bardziej papkowatym ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3398 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mysle, ze bedziemy sie uczyc na bledach naszych rodzicow i nie bedziemy ich powielac...mam taka nadzieje... ![]() Cytat:
Jakich gadzetow..? ![]() Moj malz dostal ode mnie ostatnio w prezentach na rozne okazje: szal z rekawiczkami Boss'a, wizytownik skorzany, teczke skorzana na dokumenty, perfumy, karnet na masaz... Cytat:
Ja mam taki zwyczajny 100x100, z uchwytaki do wstawania. Jestem bardzo zadowolona, jest stabilny, mozna go szybko zlozyc i w podrozy bardzo poreczny w zalaczonej torbie. Załącznik 3095705 Cytat:
Mi sie tez nie bardzo podoba to, ktore mamy, ale tz kupil i nie mam serca wyrzucac... ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3399 |
Raczkowanie
|
uuuuuuu Kareninko niezłe tżtowi zakupujesz prezenty
![]() ja się ostatnio przyglądałam męskim marynarkom boss'a bo świetnie sa skrojone ale moj tż w kwesti zakupu ubrań jest koszmarem, nie można z nim nigdzie iść, nic mu nie odpowiada - nic nic nicccc zawsze mam go ochotę zabić w sklepie i jestem spocona ze zlości ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Xpressja ja mam takie krzesełko jak w ostatnim poście załączyłaś i właśnie mi średnio odpowiada bo jakoś małą się z niego zsuwa i żle siedzi. spróboję z nim jeszcze jak będzie siedziała pewniej |
![]() ![]() |
![]() |
#3400 | ||||
Zadomowienie
|
jestem znów
![]() okazało się, ze wszyscy jutro jada do łodzi w delegację, więc będę miała więcej dni na oswajanie się ![]() i powiem Wam, że teraz wizażowanie jest łatwiejsze ![]() ![]() mój nie lubi zegarków, dyskretnie mu się pytałam ![]() Cytat:
ale masakra ![]() Cytat:
my też poszliśmy na parapetówkę w sobotę i myślałam, że usnę na kanapie! bardziej to stype przypominało ![]() dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale fajny ten kojec ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3401 |
Zakorzenienie
|
Eeeee....normalne chyba....nic takiego... ![]() Teraz robie mu na Dzien Ojca cos fajnego ![]() Dam dam, ale kupilam na niemieckim ebay...chcesz..? 40 Euro kosztowal... ![]()
#3402 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
To mówisz, że to krzesełko jeszcze nie? Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Jak mi dziecko padło dziś o przed 11 tak śpi i śpi - chyba ją ta rehabilitacja tak wymęczyła ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3403 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam chyba taki jak kareninka, w taka samą torbę się składa, chciałam inny, ale ten jest baaardzo fajny ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale teraz odchorowuje wyjście... tzn nie kacem, ale bólem gardła ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dobre prezenty robisz swojemu małzowi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 50zł za zoo??!! ja ostatnio za dwa bilety zaplacilam chyba 10 albo 15zł.. Podałam link to kojca, chyba ten sam co Kareninki ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3404 |
Rozeznanie
|
A co myślicie o tym?
http://www.allegro.pl/item1021499132...o_bujania.html Pisałam już do osoby, która kupiła to krzesło i niby jest zadowolona... |
![]() ![]() |
![]() |
#3405 |
Raczkowanie
|
Suonko ja bym wolała jakieś bardziej poręczne krzesełko, to zajmuje za dużo miejsca aja nie mam przestrzeni żeby graty mi stały tu i tam.
prawda jest też taka, że nie chce mi się go rozkładać i składać za każdym razem, już mi szybciej idzie karmienie bez krzesełka ![]() maluch, który jest niezbyt stabilny w nim nie usiedzi bo jest zbyt pionowe ale skoro mam to je jeszcze potrzymam |
![]() ![]() |
![]() |
#3406 |
Zadomowienie
|
ooo przestało padać
![]() dopijam kawe i lece na jakies kosmetyczne zakupki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3407 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
dużo młodych zwierzaków mają i jeszcze zagrodę ze zwierzętami domowymi, gdzie samopas łażą małe owieczki i kózki ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3408 |
Zakorzenienie
|
Witajcie mamusie ja juz po pracy
![]() Ciekawe jak tam brombi bo dzis tez pierwszy dzien chyba poszla tak?? nadrabiania mam troche ale mam nadzieje ze pozniejsie z tym uporam bo teraz musze obiadek zrobic, wpadlam tylko wyklikac wszystkie i przelecialam co z grubsza ![]() suonki takie krzeselko co ty pokazujesz to moja kumpela takie ma i jest bardzoz niego zadowolona ![]()
#3409 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3410 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a zoo super u Ciebie, nasze łódzkie jest chyba nawet niewarte tych 15zł.. wszystko stare, brudne i brzydkie, zwierzęta zaniedbane, nic nie jest odnowione i zachęcajace do ponownej wizyty...więc w takim razie wolę zaplacić więcej i obejrzeć to co Ty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3411 | |
Raczkowanie
|
Xpressja miała rację, nawet na Nowym Dworze wyszło słonce
ide po zakupy bo jak zwykle u nas światło w lodówce i brak obiadu. to kurde moja specjalność... ![]() marna ze mnie narzeczona ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
![]() ja też lubię wysokie, noga zupełnie lepiej się prezentuje, lubię wszelkie ekstrawaganckie szpilki, ale zawsze trafię na taaakie uwierające, że cierpię i przeklinam je ale teraz na codzień to cichobiegi ![]() a 165cm to nie aż taka tragedia, przynjamniej faceta łatwo znaleźć w odpowiednim wzroście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3412 |
Zakorzenienie
|
Nie mam siły... Drugi dzień mam potfora... jak się obudzi to do rany przyłóż-uśmiechy, gadania.... ale jak przychodzi zmęczenie, usypianie to już nerwowo nie wytrzymuję! Usnął po godzinie wycia...śpi u mnie na rękach.... Próbowałam ululać na wszystkie sposoby... nawet nie zjadł z teho wszystkiego ale pił chętnie... Teraz taki Aniołek a ja mam doła, że byłam wściekła na niego... w domu burdel, obiad nie zrobiony.... nie mam kiedy zjeść... Odstawie żelazo, bo może to jakieś dolegliwości przez nie.... dałam mu troszkę mięska ze słoiczka- nie chciał...wczoraj pluł w dal. Ale jak podałam dzisiaj pomieszane z dynią zjadł pare łyżeczek... A potem nawet samego troszkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3413 |
Zakorzenienie
|
My wlasnie wrocilismy ze spacerku zakupowego - jedzonko dla malego kupione, nowy kubek niekapek, plus kilka ciuszkow na lato tez
![]() No i wywolalam zdjecia wiec zaraz karmie malego i zaczynam robic prezent dla malza na Dzien Ojca... ![]()
#3414 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3415 |
Zakorzenienie
|
heloł po dość długiej nieobecności
![]() W piątek wróciłam do domu i do niedzieli miałam jeszcze rodziców w domu, a potem nie było już na nic czasu, bo musiałam się przecież z tztem ładnie przywitać ![]() A dziś zeszło mi na zorganizowaniu domu i teraz dalej ruszam na poszukiwanie pracy. Na szczęście zaczyna się coś ruszać, bo tzw "łowcy głów" chcą, żebym przesłała im swój profil ![]()
#3416 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też ostatnio zdarłam sobie jedną piętę ![]() ale w kapciach mnie nie boli ![]() wybrałam się do sklepu w buciczkach na obcasiku ale małym bo do tych wysokich jeszcze nie wlazłam bo zawsze ide z małą więc jeszcze nie ubieram choc bardzo lubię wysokie szpile a mam 170cm wzrostu i pojechaliśmy do obi i praktikera pooglądać drzwi wejsciowe to sie odwaliłam bo oczywiscie dawno fajnie sie nieoblekłam tylko zawsze na sportowo więc wziełam szpileczki panterkowe które mama mi przywiozła z zagranicy i kurde obdarłam pięte ![]() ale dziwne że tylko jedną hehe no i paniczka szła w szpileczkach i kulała bo cholernie mnie bolało ![]() ale dziś znów wyszłam w nich i jest ok strup na pięcie ogromny ![]() i katar mnie męczy a jak ide spać to tak jakby wiecznie mnie ktoś piórkiem łechtał pomigdałkach aż wytrzymać nie mogę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3417 |
Zadomowienie
|
dziekuje za odpowiedzi w sprawie kojca.
![]()
#3418 |
Wtajemniczenie
|
i oczywiście jak dziś wyszłyśmy to musiało popadać
![]() nawet co jakiś czas sobie zagrzmi ![]()
![]() |
#3419 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() ![]() Zazdraszczam dziewczynom potancówek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogromniaste buziaczki dla solenizantów ![]() ![]() ![]() ![]() Zmykam kończyć pracę mgr bo jutro rano muszę ją zawieść. |
![]() ![]() |
![]() |
#3420 |
Rozeznanie
|
Hej kobitki!
Dziękujemy za wszystkie miłe słowa otuchy ![]() Dzis tez była rehabilitacja i znowu darcie i spazmy przez godzinę. jejku potem padła na 4h i mogłam złapać troszkę oddechu. Widze że u was Suonko i Pink deer wygląda to bardzo podobnie. I Suonko nie martw się tym przekręcaniem, moja skończyła już 5 miesięcy i ani w jedna ani w drugą strone biedactwo nie potrafi. Ale wszyscy pocieszają, że będzie lepiej tylko trzeba byc cierpliwym.......staram się! Zeberko i u Ciebie też ciężki okres ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra kobitki popodczytuje Was tylko bo ma księżniczka znowu jęczy......Ach.... I widzę,że zaczęły sie powroty do pracy....brr ja wracam w sierpniu a i tak na razie tego nie widzę. Trzymam za Was kciuki! pozdrawiam!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.