|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VII - w oczekiwaniu na kreskę i dwa koła !
Jak 30 okaże się że kiepsko i nic ciekawego po tym nie ma to też.
![]() Cytat:
A nie macie wody na maturach ? U nas na początku stoi stolik, kilka butelek wody i plastikowe kubeczki i można sobie wziąć. |
|
|
|
|
#1172 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19198082]
oo widzę że masz pana Dziobaka w av [/QUOTE] Fineasz i Ferb to moja ulubiona baajka, uwielbiam piosenki z niej "wsadź wiewióry w gacie jak ja!"![]() Cytat:
Miałam panią, która bardzo lubiła plotki, gazety i kawę ;>
||
|
|
|
#1173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo my się love ;*
|
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
ło, u nas ani wody, ani wychodzenia do toalety, nawet się żakietów czepiali
|
|
|
|
#1175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a właśnie wodę kazali nam zostawić przed wejściem na salę, bo .. no właśnie nie wiem, co bali się, że ściągi tam mamy? ;] mam nadzieję, że nie będą robić problemów ;]
|
|
#1176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mialam takie zwolnienie że mogę wychodzic i honorowali ![]() babka ze mna do wc wychodzila, co do wody nie mialam...ale widzac moj stan komisja wziela moja wode na swoje biurko i powiedziala że nieoficjalnie kiedy bede chciala wyjsc to ona mi ta wode przyniesie...no ale ja naprawde bylam w kiepskim stanie.. tylko weszlam to wszyscy sie mna zainteresowali, ogolnie dobrze że masz zaswiadczenie bo bez tego nie łatwo, a honorowac musza ![]() problemu z nerkami osłabiaja, czlowiek jest rozbity zmeczony;/ wiem cos o tym mi dodatkowo tabletki na tarczyce przestaly dzialas na matury, koncentracja natychmiast spadla ![]() ahaa no i lepiej miec dwa osobne zaswiadczenia co do tego., albo bardzo dokladnie napisane o co chodzi, nie mozesz miec napisane "wyjscie do ubikacji" najlepiej "zaleca sie wyjscie w czasie egzamini" "zaleca sie krotkie przerwy w czasie egzaminu"
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no u nas jest woda przed salą, ale w trakcie egz nie można mieć na ławce.. można napić się przed, po, ale nie w trakcie ;]
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie bylo wody i wyjsc mogli tylko Ci co mieli zaswiadczenie lekaskie, albo jak ktos juz naprawde mdlal...w konsekwencji ja jedna moglam wychodzic...wszystko odnotowane oczywiscie bylo w protokole... ale z ta woda przesada, ja bylam tak odwodniona że umieralam tam;/
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#1179 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a że widzę ze Czesław na topie to dodam że u mnie był w piątek bodajże na juwe- kozie- czy innych analiach, także za rok dziewczyny może i Wasza uczelnia zaprosi no ja oczywiście nie byłam bo biologia ale jeszcze jest vavamuffin i EWR w czwartek na to już się wybieram i zadna chemia mi nie przeszkodzi
|
|
#1180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam wody potrzebowałam w trakcie jak mi mózg obsychał, postawiłam na końcu ławki żeby arkusza nie zamoczyć. |
|
|
|
|
#1181 |
|
♥
|
u mnie nawet nie pomyśleli że komuś może się chcieć pić.
|
|
|
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja kilka dni przed matura zachorowałam na zapalenie pęcherza , potem sie oakzalo,ze mam zakażenie układu moczowego. Na szczęście do matur objawy się uspokoiły. Miesiac przed maturą zaczęłam łykać Rhodiolę na koncentracje.
|
|
|
|
#1183 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 20[QUOTE=parodia;110 cz. VII - w oczekiwaniu na kreskę i dwa koła !
Cytat:
![]() co innego, jakby Ci tego brakowało. bo faktycznie wiem, że to irytujace jak ktoś sra na nas za przeproszeniem, a potem nagle pisze jak matura ![]() ale moze wlasnie trzeba docenic ze pisze. Cytat:
![]() Cytat:
jak Cie zaraz grzmotnę.Cytat:
ich matury BYŁY PROSTSZE i bez sensu czytać te ich wypowiedzi durnowate ![]() Cytat:
?Cytat:
aż tak dużo na tą psycho Ci potrzebne? właśnie, nie stanie nam to na drodze do sukcesu ![]() Cytat:
![]() bo ta matura nie była na naukę, ot co ![]() ale nawet na myślenie trudno... |
|||||||
|
|
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
w niektórych szkołach ponoć dawali uczniom nawet łakocie po maturze
|
|
|
|
#1185 |
|
Raczkowanie
|
u nas w szkole osoba piszacym dwa egzaminy w jeden dzien dawali wode i rogalika z czekolada
|
|
#1186 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.. siedzę i czytam ją ciągle, a ustny dopiero we środę..Powodzenia wszystkim zdającym jutro
Edytowane przez nonsensical Czas edycji: 2010-05-10 o 19:19 |
|
|
|
|
#1187 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie dawali snickersy
ale tylko po podstawachpierwszego dnia wychodzę, w brzuchu mi burczy jak nie wiem (w ogóle czy tylko ja mam taką tendencję, ze na wszystkich maturach robię się głodna w trakcie ) bo bez śniadania w dodatku wyszłama tu zbawienie przed salą ![]() myślałam że ja zacznę po stopach całować ![]() edit. widziałam ze onet zmienił niektóre odp :P
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez melodyP Czas edycji: 2010-05-10 o 19:20 |
|
|
|
#1188 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Nas mają gdzieś, nie najedliście się- to możecie nawet umrzeć z głodu ![]() Jeeeeeesu, weźcie zablokujcie mi ten wizaż, bo za ch***ja nie nauczę się tej prezentacji. Kasiu, na pewno pozwolą Ci pić wodę i nie będą krzywo patrzeć na Twoje wyjścia do wc. Egzaminatorzy to też ludzie, wiedzą, że nie jesteśmy maszynami i nie możemy być wszyscy zdrowi na zawołanie i powinni cię zrozumieć Mam nadzieję, że szybko wrócisz do zdrowia
|
||
|
|
|
#1189 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to nieciekawie. to niech mama pójdzie załatwić to zaświadczenie jeśli nie masz do tego głowy teraz Cytat:
Cytat:
. akcja z wiewiórami udana Cytat:
ale masz rację. na EWR i vavamuffin idź koniecznie .
|
||||
|
|
|
#1190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasia pójdziesz z zaświadczeniem lekarza do dyrektora, a komisja przed egz. powinna zapytać, czy ktoś ma takie zaświadczenie. Na pewno będziesz mogła.Biedna jesteś
Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-05-10 o 19:30 |
|
|
|
|
#1191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
During reading your spam, I had impression that almost none of you is pleased about your exam. Well.. I'm afraid that I'm feeling worse.
Something terrible..
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#1193 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wracaj do zdrowia Cytat:
albo piwa ![]() a u nas woda nie mogla stac na ławkach bo arkusz mozna zalac, ale mozna bylo podejsc do stolika sobie i sie napic. ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
albo komisja bedzie po prostu wiedziała, że jest ktoś taki. Cytat:
![]() what happend? |
||||
|
|
|
#1194 |
|
Zadomowienie
|
O matulu, pojechałam napocząć prezentację, a Wy w tym czasie 8 stron o_O
Robię sobie quiz What should you study, ciekawe co mi fejsbóg wskaże
|
|
|
|
#1195 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się nie przejmuję z tego względu, że mam fajną komisję i temat taki, że powinnam dać radę
![]() U nas w dni kiedy były obowiązkowe matury była woda dla każdego i batonik. No i każdy dostawał talon na 20 zł, do wykorzystania w dwóch restauracjach. No ale za to wszystko zapłaciliśmy, bo musieliśmy zapłacić za maturę 60 zł
|
#1196 |
|
Zadomowienie
|
"You are very intuitive and ingenious. You\'re attracted to any field of study that lets you break the rules. You Should Study:Art. Art history. Architecture. Comparative religions. Eastern religion. Education. Music. Philosophy" fuck yeah! o_O
---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- To brzmi tak... |
|
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
czijo
a u nas nic nie było, bÓ. |
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
Schrzaniłam.
I tu już nawet nie chodzi o wynik [16/20], ale o temat, o to, jak się zachowałam i w ogóle. Jestem przyzwyczajona do wystąpień publicznych, a mimo to zestresowałam się tak, jak chyba nigdy. Poza tym wchodziłam druga.. [myślałam, że 4., a widocznie pomyliło mi się z podstawą, dobrze, że pojechałam wcześniej]. Facetka w komisji była straszna - świdrowała wzrokiem, nie dała po sobie poznać żadnych emocji, nie potakiwała, nie dodawała otuchy w żaden sposób z możliwych. Wgapiała się we mnie tak, że zupełnie zapominałam wątku. Za to druga.. znacznie milsza, ale ona była z innej szkoły - właściwie tylko siedziała, nic nie mówiła. Zapytałam 2 razy, czy mogłaby powtórzyć i za każdym razem w reakcji na to pytanie, robiła taką minę, że odechciewało mi się żyć ale ona tak niewyraźnie mówiła! wolałam zapytać i odpowiedzieć zgodnie z tematem niż błądzić. Oczywiście nie muszę wspominać o tym, że na nic poszło przypominanie wszelkich wyszukanych słówek, zwrotów, bo niemal żadnego nie użyłam?A temat miałam o kulturze Wlk Brytanii ( ). Same zdjęcia i jeden cytat jakieś pisarza, że "nasza wyspa jest mała, ale ma ogromny wpływ na cały świat". Opisałam obrazki - miałam zdjęcie królowej Elżbiety, Big Ben, jakiś pociąg, kubek herbaty i Williama Shakespear'a. Pytania.. zadawała mi takie, z tego co pamiętam: który obrazek najlepiej opisuje zwyczaje w Wlk Brytanii? ( ), jakiego innego sławnego Brytyjczyka kojarzę [tu mi się przydał wos powiedziałam, że "ym, maybe some person from goverment. I know Gordon Brown, Prime Minister "], jak się ustosunkowuję do tego cytatu [że ich wyspa ma duży wpływ na świat] i dlaczego. Potem przeszłam do tematu mówienia. Miałam do wyboru: 1. omówić, jak wychowywanie przez jednego tylko rodzica wpływa na rozwój dziecka [ekhm.. temat dla mnie na czasie], 2. coś tam o wypadkach drogowych, nawet nie wczytałam się dokładnie. ![]() Strasznie gasiła mnie, czuję, że nie pokazałam tego, na ile mnie stać, chciałam jak najszybciej stamtąd wyjść. I nie chodzi o wynik, bo nie jest zły. Chodzi o to, co przeżyłam. Myślałam, że się rozpłaczę, jak stamtąd wyszłam.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#1199 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
Martyna najważniejsze, że masz to za sobą. Ale faktycznie przeżyłaś koszmar.
za wynik!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.

czy oni honorują tylko to co było zgłoszone przed maturą... 

"wsadź wiewióry w gacie jak ja!"

.. siedzę i czytam ją ciągle, a ustny dopiero we środę..
ale ona tak niewyraźnie mówiła! wolałam zapytać i odpowiedzieć zgodnie z tematem niż błądzić. Oczywiście nie muszę wspominać o tym, że na nic poszło przypominanie wszelkich wyszukanych słówek, zwrotów, bo niemal żadnego nie użyłam?
"], jak się ustosunkowuję do tego cytatu [że ich wyspa ma duży wpływ na świat] i dlaczego. Potem przeszłam do tematu mówienia. Miałam do wyboru: 1. omówić, jak wychowywanie przez jednego tylko rodzica wpływa na rozwój dziecka [ekhm.. temat dla mnie na czasie], 2. coś tam o wypadkach drogowych, nawet nie wczytałam się dokładnie.
za wynik!