|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 9
Witam
![]() Weekend z TŻ wypadł mi bezgrzesznie, ale dziś przesadziłam z nabiałem 370g jogurtu, 1/3 sernika, serek wiejski i na dodatek nadprogramowo kilka łyżeczek smakowych otrąb pszennych Jutro wracam do normy, nie ma co płakać nad rozlany mlekiem. Okazało się, że moja dawna waga z Wii Fit mnie wykołowywała Kupił mi TŻ nową wagę, zważyłam się na niej i mimo 1 dnia @: 49,9 Stają na tą z Wii Fit: 51,2 TŻ na obydwu miał ten sam wynik. Potem zważyłam się w ubraniu, na nowej 51,2, na Wii Fit: 51,3.Dlatego wierzę tej nowej ![]() Nie mam siły nadrabiać tego co natworzyliście. Idę się zwinąć w kłębek i poleżeć w spokoju, bo @ żyć mi nie daje. I jest mi dziś źle, samotnie i smutno, bo z TŻ zobaczę się dopiero 3 czerwca Do jutra wszystkim
|
|
#3962 |
|
Raczkowanie
|
Tysiu dziękuję, od kiedy moja Kochana Przyjaciólka wyjechała do Irlandii to jakoś mi ciężej ze wszystkim... TŻ niestety Przyjaciółki od piaskownicy nie zastąpi... ehhh dzień stękania i smutów... nie ładnie
|
#3963 |
|
Raczkowanie
|
Witam jestem tu nowa choć często zaglądam na to forum i w końcu postanowiłam napisać
Dukam dopiero od dwóch dni ; co prawda w marcu byłam już na tej diecie, ale niestety musiałam przerwać, ze wzgl na stan zdrowia Proszę nie krzyczcie jeśli było już to pytanie ( a było na pewno tylko trudno się połapać w tych wszystkich częściach ) czy Wy oprócz diety ćwiczycie czy na samej diecie tak Wam waga spada ? Pozdrawiam
|
#3964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cwiczenia sluzą tutaj glownie zeby wymodelowac cialo, zeby jak juz sie sadelko stopi ladnie miesnie sie pokazaly ![]()
zapraszam na moj blog Moje kąciki na forum ![]() Moje decoupage Moje haftowanie Zakątek Kreatywnych Kobiet "Turkusowy Hamak" Edytowane przez Emila3000 Czas edycji: 2010-05-10 o 20:38 |
|
|
|
|
#3965 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo nie nawidze robic brzuszków, zastanawiam sie tylko czy beda efekty??<???>
|
|
|
#3966 |
|
Zadomowienie
|
jedne nie maja okresu a u mnie trwa on juz 10 dni...i to jeszcze dostalam go w polowie opakowania anty.....nie chce zaprzestawac diecie, ale miesiaczka trwajaca tyle dni nie ejst raczje zdrowa.....i co mam robic?
A wiemz e to na bank przez diete bo wczesniej mialam krociutkie i regularne @
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
|
|
|
#3967 |
|
Raczkowanie
|
aha to dobrze w sumie bo leń ze mnie przeokropny jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju ćwiczenia poza pracą
|
#3968 |
|
Zadomowienie
|
czesc w ogole wszystkim
![]()
|
|
#3969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
a mozemy ogolnie zjesc/wypic tylko jedna szklanke mleka
|
|
#3970 |
|
Zadomowienie
|
Hej Laseczki!
![]() Wpadam na chwilę zameldować się i złożyć raport z mojego jadlospisu Rano 2 z 3 placuszków z otrębów, jednego zjadł mi mój TŻ z serkiem homo i plasterkiem wędlinki i serek wiejski. Później cały dzień byłam na szwędaczkach u teściowej, koleżanki, przyjaciółki i łaziłyśmy po sklepach. Wszędzie musiałam tłumaczyć się z nie jedzenia ciasta, obiadu itd. nawet miałam ze sobą swoje chude mleko do kawy i swój prowiant Musze przyznać, że trochę cięzko się duka poza domem. To dopiero mój drugi dzień, może wejdzie mi to w krew po paru dniach. Wzięlam sobie kefir (na obiad) niestety wypiłam go juz w drodze do kumpeli. Zajechałam więc po drodze do auchana i kupiłam kilka plasterków jakiejś drobiowej szyneczki i jogurt bałkański 3%. A później, jak już to zjadłam to wpadłam do sklepu i kupiłam w sumie z 10 plasterków różnych wędlinek i to zjadłam. Przyjaciółka dziwnie na mnie patrzała jak chodząc po butikach wcinałam wędline z papierka ale mówilam jej, że to świetny obiad i nawet ją poczęstowałam![]() Ona jednak wolała batoniki, zupełnie tego nie rozumiem hehehe Teraz w domku tylko mały jogurcik ze słodzikiem Całkiem dobrze się czuję a podobno od 3 dnia ma być jeszcze lepiej
|
#3971 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3972 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
możesz w takim razie podać mi przepis na kanapki?
|
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3974 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
świetny jest ten wiejski, też go kupuję, zjadłam od wczoraj w sumie 3 i nie mam żadnych rewolucji żołądkowych jak gdzieś już czytałam więc to pewnie nie było od niego godny polecenia
|
|
#3975 |
|
Rozeznanie
|
No bo to nie ma nic wspólnego z tym czy masz P czy PW, tylko z tym czy masz zastoje czy nie...
|
|
#3976 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
napewno wypróbuję
|
|
#3977 |
|
Raczkowanie
|
witam wszystkich
Dzisiaj muszę się pochwalić moim sukcesem Spotkałam się ze znajomym, którego nie widziałam z 2 miesiące i powiedział mi komplement, że trochę mnie ubyło tam i ówdzie także efekty diety widać!! W końcu na diecie ponad miesiąc Zresztą sama widzę po spodniach chociażby, które dzisiaj miałam na sobie, że są luźniejsze, ale jak ktoś powie, że ubyło Cie trochę to od razu milej na sercu i jest motywacja do dalszej walki
|
|
#3978 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja dopiero 2 dzien ale czuje się dobrze, trochę denerwuje mnie monotonia posiłków ale dam radędziękuję za wsparcie skorzystam z podpowiedzibuziaki i powodzenia ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- DZIEWCZYNY, MAM MAŁE PYTANKO.. TYLKO NIE KRZYCZCIE, NIE JESTEM TU JESZCZE DO KOŃCA ROZEZNANA.. NO WIĘC.... JAK MAM ZNALEŻĆ TĄ PRZEPISOWNIĘ, O KTÓREJ CIĄGLE PISZECIE? BO NIE ZNALAZLAM W ŻADEN SPOSÓB Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA ODP
|
|
#3979 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3980 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() na pierwsze strone tego naszego wątku trzeba zrobic klik na słówko PRZEPISY |
|
|
|
|
#3981 |
|
Zadomowienie
|
NO WŁASNIE TO ZROBIŁAM BO NAGLE MI ZAŚWITAŁO, ZE COS TAKIEGO BYŁO NA 1 STRONIE
![]() ALE BARDZO DZIĘKUJĘ
|
#3982 |
|
Takmiedzynami
|
Witam
Jestem tutaj nowa a wątek nr 9 już tak rozbudowany. Ja mam pytanie odnośnie aspartamu, gdzie go kupić ?? W Bydgoszczy może ktoś wie?? Ciężko z tym słodzikiem do kupienia.Ja Dukana zaczęłam 26. IV.2010 i jest mnie do dzisiaj 8 kg mniej Bardzo się cieszę i pokładam wielkie nadzieje w tej diecie. Upiekłam dziś swoje pierwsze bułeczki kukurydziane i placuszki twarogowe. Bułeczki pycha, placki ok .Jak możecie proszę o odpowiedź bo może coś innego mi polecicie jako słodzik do kawki z mlekiem i słodzik w proszku do wypieków. Pozdrawam gorąco
|
|
|
|
#3983 |
|
Zadomowienie
|
A ile wychodzi tych pysznych czekoladek? bo mam wrażenie, że szybko zjem jakbym miała robić
![]() i mam jeszcze jedno pytanko, bo ja na szynkach się nie znam i kupuję non stop szynkę z indyka i moje pytanie brzmi: jakie szynki kupujecie/polecacie? |
|
|
|
#3984 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...7&postcount=12 tak wygląda Edytowane przez marcheew Czas edycji: 2010-05-10 o 21:49 Powód: nie ten link wkleiłam :P |
|
|
|
|
#3985 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=marcheew;19202961]https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336667
![]() na pierwsze strone tego naszego wątku trzeba zrobic klik na słówko PRZEPISY Dziękuję MARCHEWECZKO Powiedz, jak sie czujesz? Bo my wspólnie mamy dzis 2 dzien 1 fazy prawda? U mnie zupełnie fajnie, trochę denerwuje mnie ten zakres jedzenia jogurty-wędlina jak jestem na mieście no ale jest gites, warto się poświęcić.. Naprawdę nie jestem głodna i bardzo realnie widzę swoje 20kg mniej albo chociaz 15![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
))))
|
|
#3986 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=czarownica3006;1920 3414]
Cytat:
niedawno pomyslałam sobie ze cos slodkiego by sie zjadlo i od razu poleciałam zrobic na kolacje kurczaka smażonego w jogurcie z ziołami- całkiem całkiem wyszedł Boje sie żeby nie zrobić i nie zjeść czegos zakazanego, chciala bym zeby wszystko szlo jak należy A teraz zamiast sie uczyc na jutrzejszy kombajn z geometrii to sobie przeglądam przepisy i ślinka mi cieknie na widok niektórych zdjęć tylko właśnie zastanawiam się, bo do pieczenie i gotowania słodzik na bazie aspartanu się chyba nie nadaje- powiedźcie mi jaki mam kupić. |
|
|
|
|
#3987 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jesli tylko do kawki to ja polecam go w tabletkach bo jest wygodniejszy, 100 tabletek 2,70 w każdym sklepie praktycznie![]() ale ważne żeby to był konkretnie ten a nie inne bo inne nie są na aspartamie.---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- [QUOTE=marcheew;19203617] Cytat:
ale to dobrze dobrze, może w koncu mi się uda wyglądać jak czlowiek![]() a slodzik do pieczenia widzialam oczywiscie w Auchan, tam to jest wszystko chyba---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- DOBRANOC DUKANKI UCIEKAM JUZ BO MOJ TŻ MÓWI, ŻE OD KILKU DNI WAŻNIEJSZE WY OD NIEGO I ŻE SIĘ CHYBA UZALEŻNIŁAM ![]() ![]() NO TO SŁODKICH SNÓW
Edytowane przez czarownica3006 Czas edycji: 2010-05-10 o 22:03 |
||
|
|
|
#3988 | |
|
Takmiedzynami
|
Cytat:
Pozdrawaim
|
|
|
|
|
#3989 | |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3990 |
|
Rozeznanie
|
Dzieńdoberek wszystkim paniom
![]() Ja dziś dziś przeszłam na fazę II, myślałam, że sie rzucę na warzywka ale nie, w umiarkowanej ilości ![]() Tj. rano na śniadanie do serka wiejskiego dorzuciłam rzodkiewkę małą i pół małego pomidora, a na obiad 2 liście sałaty z 3 łyżkami jogurtu bałkańskiego 3% ![]() Oczywiście były jeszcze 2 udka i serek homo ![]() Mam nadzieję, że waga coś ruszy... Brzuszek wklęsły ;] chociaż tyle ![]() czekam na dalsze efekty ;] Aaaa i jestem załamana bo niestety moja patelnia coś nie jest za ciekawa, gdyż niby teflon ale nie wychodzą mi np. rozpustne kanapki. bez oleju ani rusz ;c wszystko do patelni przywiera, ostatnio cały serek wiejski wywaliłam x/ I niestety nie mam co brać do szkoły... a czasem siedzę do 4. Macie pomysły.? Na razie serek wiejski, albo jogurt... ale taki chlebek czy coś przydałby sie ;] |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.

370g jogurtu, 1/3 sernika, serek wiejski i na dodatek nadprogramowo kilka łyżeczek smakowych otrąb pszennych
Kupił mi TŻ nową wagę, zważyłam się na niej i mimo 1 dnia @: 49,9
Stają na tą z Wii Fit: 51,2
TŻ na obydwu miał ten sam wynik. Potem zważyłam się w ubraniu, na nowej 51,2, na Wii Fit: 51,3.

Dukam dopiero od dwóch dni ; co prawda w marcu byłam już na tej diecie, ale niestety musiałam przerwać, ze wzgl na stan zdrowia 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Teraz w domku tylko mały jogurcik ze słodzikiem

.