|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
kurde tak sobie teraz pomyslalam. tata jednej dziewzyny z watku slubnego nie moze z hiszpani wrocic przez ten wulkan. a moj jest w izraelu i ma wracac w piatek.... ciekawe czy wszystko bedzie ok
AR (D) Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-05-11 o 19:37 |
|
|
|
|
#3182 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
Tu jest link do niej .Hania wie, ale Ania pytała tak? Bo jak nie cytuje, to się gubię.. Poprosiłam Panią z tej firmy o wykonanie surowe, bez oprawy skórzanej, tylko tekturową i ze 100stronami. Zapłaciłam 30zł i Hania teraz ozdabia dla Zosi ![]() A zdjęcia wykonania wersji roboczej pustej ma hd. Jak ją ładnie poprosisz, to Ci pokaże ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I właśnie dziś chciałam pytać o Twoje włoski...
Wituś przyszedł na świat 18.09.2013; (33Hbd) Aliska przyszła na świat 18.08.2010. Witaj Kochanie Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013 Edytowane przez dzidziadziumdzia Czas edycji: 2010-05-11 o 19:47 |
|||
|
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
karolcia
pewnie ze super, jak duza to dobrze ![]() ania ja sie zastanawiam nad tymi http://www.allegro.pl/item1022082070...e_darland.html
i ta w paski http://www.allegro.pl/item1023306200...a_135x100.html sama nie wiem, ma ktos ta pierwsza? ![]()
|
#3184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam pytanie, a kiedy prosicie lekarza o wypisanie zaswiadczenia do becikowego, ja mysle by zagadac na nastepnej wizycie, bo po tem bede musiala isc do niej specjalnie i wogole, a tak bede miec wypisane i odrazu pozalatwiam wszystko.
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-05-11 o 19:50 |
|
|
|
|
#3185 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
jesli pasuje Wam funkcjami to bierzcie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wkladki tez kupilam ;] Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam Wam dzisiejsze łowy ciuchaczowe...
1. Bolerko - firma pilot 2. Bluzeczka - evie colection - prześliczna, z metką jeszcze była... mam zamiar ją ubrać na Komunię bratanka 3. Niebieska - atmosphere - do latania na codzień, będzie w zestawieniu z czarną kokardką pod biustem 4. Wielokolorowa - peruna - też mam zamiar nosić z kokardką pod biustem... 5. Miętowo-morska - bezfirmowa - nowa z metkami jeszcze była... fajnie rozkloszowana, odcinana pod biustem 6. Koszula - next - z kokardą, nie dopinam się, jedynie w biuście, ale mam zamiar ją wykorzystać po ciąży, była nowa, i na Komunię... będę ją miała ubrana na numer 2. Za wszystko dałam 36zł, więc nie tak tanio, ale też nie najgorzej |
|
|
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3188 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ania ślicznie
madziorek piękny bukiecik dzidzia kupiłam te patyczki dzisiaj ![]() farminka by mała jeszcze troche posiedziała w brzusiubasienka ślicznie promieniejesz po prostu a mała super ![]() muminek ![]() ola super, ze wszystko ok i dzidzius rośnie kasha hd ślicznie no naprawde różnica spora a piesek jak zwykle za tło robi ![]() jusdan super, ze wszystko ok i jaka dzidzia już duża ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Komoda się wietrzy Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu wiesz co może nie aż tak mało, bo dzisiaj było wszystko po 6zł... jednak praktycznie wszystkie są nowe. No za wyjątkiem tej niebieskiej co na codzień, z atmosphere... ale ona i tak jest w bardzo dobrym stanie. Dlatego się tak cieszę. Niebawem może będą fotki też na mnie
wiadomo to też inaczej...Do bluzeczki z fotki nr 2 i tej koszuli fotka nr 6, zamierzam ubrac białe rybaczki... i tak bede szła na Komunie |
|
|
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
pilotka
przegladam twoje linki, dzieki, moze cos pozamawiam wreszcie ![]() basienka fajne zakupy, ta czarna i turkosowe bardzo ladne
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie, a kiedy prosicie lekarza o wypisanie zaswiadczenia do becikowego, ja mysle by zagadac na nastepnej wizycie, bo po tem bede musiala isc do niej specjalnie i wogole, a tak bede miec wypisane i odrazu pozalatwiam wszystko.
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#3193 |
|
Zadomowienie
|
Fajnie, ze wizyty udane, a Ty vette trzymaj sie i na pewno bedzie wszystko dobrze
kashha idealnie pilotka powiedziala - szczeniak i tyle, olej go. Tego kwiatu jest pol swiatu I ojcem zawsze bedzie ten, kto bedzie wychowywal dziecko. Jestes mloda i cale zycie przed Toba!O jakich oslonkach na piersi mowicie?? tak ogladam swoje dwa zdjecia - robione tydzien temu dzien po dniu, a jak inaczej brzuch wyglada w zaleznosci od ubioru chyba...same zobaczcie
Edytowane przez Alguien Czas edycji: 2010-05-22 o 20:05 |
|
|
|
#3194 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tez potrzebuje spodni, tylko ja mam problem z dlugoscia nogawek minimum 83-83 cm musze miec po wewnetrznej stronie mierzone od kroku fajnie miec dlugie nogi ale jak przychodzi do kupowania spodni to zalamka... Cytat:
zamawiaj zamawiaj ![]() z tych co pokazalyscie ta posciel mi się podoba: http://www.allegro.pl/item1022082070...e_darland.html ale posciel i rozek bedziemy dopiero w czerwcu zamawiac teraz poszalelismy z wydatakmi na wozek ![]() bede musiala jeszcze poszukac czegos, zeby kupic komplet z wypelnieniem i rozkiem od razu dziewczyny a czy ktoras ma moze taki kocyk? http://www.allegro.pl/item1023261283...bra_pupil.html wlasnie place za rzeczy od tego sprzedajacego i moze bym ten kocyk wziela sama nie wiem ile placilyscie za podobne kocyki? bo nie wiem czy to okazja i brać, czy normalna cena.. |
||
|
|
|
#3195 |
|
Zakorzenienie
|
Alguien, oj chciałabym wyglądać tak jak Ty
chudzinko
|
|
|
|
#3196 |
|
Rozeznanie
|
ania,marta dzięki
![]() A ja znalazłam taki zestaw pościeli, ale jeszcze nie wiem jaki wzór i na ile elementów się zdecydować http://www.allegro.pl/item1021846905..._babycode.html |
|
|
|
#3197 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- z apteki: frida, - sól fizjologiczna, - spirytus i jałowe gaziki, - wkładki laktacyjne, - majtki poporodowe siateczkowe 10szt., - podkłady poporodowe, - podpaski zwykłe, - woda termialna Vichy 50ml, - maść Bepanthen, - tantum rosa Cytat:
|
||
|
|
|
#3198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wierze, że szczęście jeszcze się do mnie uśmiechnie, a póki co, nie chce żeby mnie okłamywał. Tak było przez cały nasz związek... A uważam, że jaki jest w stosunku do mnie, taki będzie w stosunku do dziecka i chcę moje Dziecko przed tym uchronić... Bo jak każda z nas chcę dla Niego jak najlepiej Jak mi jest źle
Edytowane przez kashha Czas edycji: 2010-05-11 o 20:22 |
|
|
|
|
#3199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A to tylko jak się już zrobią pleśniawki czy na codzień też się stosuje? Mama mi mówiła o jakims fiolecie, że pędzlowała xD
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
||
|
|
|
#3200 | ||
|
Zakorzenienie
|
jusdan z tym wenflonem to dla niezawsze musi być masakra ale najwazniejsze ze zagrozenie minelo
anoxa jaka duża juz ta dzidzia niezawsze alutka ja zamówiłam majtasy xl mysle ze raczej mi nie spadna ![]() anuszka super wygląda ten wózek ![]() siala jaki duży już chłopczyk xawmeli super z tym okulista vette zeby było okania całość wygląda super a panda cudna Cytat:
mam taka sama ale białą i już kilka lat ![]() Cytat:
a pisałam z ranka ![]() ja dziś dostałam info, że przesyłka w drodze |
||
|
|
|
#3201 |
|
Rozeznanie
|
Co do maści na brodawki to koleżanka polecała Maltan
|
|
|
|
#3202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weź tyj razem z nami :Pśliczny brzucholuś ![]() Cytat:
Lista coraz pełniejsza
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
||
|
|
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
pilotka
kocyk wyglada fajnie, jest na mojej liscie. a posciel wezme wlasnie ta lilka ja kupilam jedna posciel bardzo dobra, poszewki, ochraniacz, przescieradlo, teraz tez podobny zestaw ale tanszy Alguien wygladasz pieknie albo ze jest ok. i brzuch ma rozny ksztalt
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko jakieś smarowanko trza zakupić ;]
|
|
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
Siala
w buzce niczym nie robisz, chyba ze jest jakis problem
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
Siala ja nie pędzlowałam od tak... jedynie jak pleśniawki, nie widziałam takiej potrzeby
|
|
|
|
#3207 |
|
Rozeznanie
|
itakasia, a tą pościel kupiłaś od tego sprzedawcy? Bo wydaje się dobra jakościowo
|
|
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
Lilka
jedna kupilam w sklepie, firmy Nino
|
#3209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciemna masa jestem ![]() Zastanowiło mnie to bo pierwszy raz dziś usłyszałam od mamuśki, że pędzlowała mi jakimś fioletem.. ale nie wspominała, ze miałam pleśniawki czy coś. Dlatego sądziłam, ze to taki rutynowy zabieg kosmetyczny po karmieniu piersią ![]() Dziękczynię
|
|
|
|
#3210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak widać co położna to opinia ![]() Kupiłam jednorazowe i trochę się zmartwiłam, że mnie z nimi pogonią ze szpitala ale jak widać wszystko zależy od położnych
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.

Znalazłaś ją na allegro? bo już nie pamiętam

Dziękuję Ci bardzo za rady
i nie ma skrętnych kół na czym mi zależało no i z wyglądu nie jest rewelka ale ponoć porządny...Tżta głos przeważył no i nie ukrywam, że cena ...najwyżej będzie na niego 

by mała jeszcze troche posiedziała w brzusiu

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)