|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
![]() Załącznik 3099517Załącznik 3099518Załącznik 3099519 |
|
|
|
|
#3212 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
Ponawiam pytanie o zaświadczenie do becikowego, czy ktoraś pytala kiedy wam je wystawia?
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3214 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To zostaje Hipp - chyba że coś innego się wynajdzie Może mama coś mi pomoże i będę miała ze szpitala [jako pracownik może kupować jakoś taniej - nie wiem, nie znam się, ale mam nadzieje, że kosmetyczne rzeczy - łącznie z podkładami, ceratkami etc - będę miała od niej] Sól fizjologiczną, spirytus etc to na bank - zawsze po domu się dużo tego walało ![]() Dzięki - zapisane
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3216 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle ze to kwestia bluzkihttp://allegro.pl/item1036196669_sil...mienia_bo.html Cytat:
![]() Cytat:
AR (D) Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-05-11 o 20:46 |
|||
|
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
Alguien... kto Tobie powiedział, że za miesiąc rodzisz? Gdzie to dziecko? To mój brzuch większy
. Choć jak pokazujesz goły to wygląda pokaźniej
|
|
#3218 |
|
Rozeznanie
|
mlm ten żel do mycia wydaje się fajny
http://www.hipp.pl/index.php?id=397 |
|
|
|
#3219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma dwa konce, jeden to wejscie, a drugi to wejscie juz przy pecherzu plodowym. ja w tym pierwszym mam rozwarcie na centymetr, a to drugie jest zamkniete tak jak powinno. powiedzial ze przydaloby sie donosic ciaze do polowy lipca wiec mam sie oszczedzac.Cytat:
jest mieciutki jak kaczuszka jak dla mnie super, ale jego cena na innych aukcjach jest raczej taka sama, bynajmniej ja za taka kupowalam i wzielam zolty z tym pieso misiem ![]() nie idzie was nadrobic kobiety, bynajmniej mi juz oczy wyplywaja ![]() to ja tylko powiem ze poszlam dzisiaj na mega wielki deser lodowy z kolezankami, wypilam pyszne latte a pozniej doprawilam sie dwoma cheesburgerami z tego paskudnego mc donalda anuszka sliczny ten wozek
|
||
|
|
|
#3220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3221 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jeszcze pytanie czy obgotowujesz te płaty ? bo w niektórych przepisach pisze zeby obgotowac a w innych nie Cytat:
pokaż zdj ![]() Cytat:
Cytat:
i mój też jest starszy waży ponad 1300 w 27 tygodniu 6 dniu i pytałam się gina czy jak dziecko wychodzi starsze to czy rodzi się wcześniej czy rodzi się większe i mówił, że rodzi się większe ale że ogólnie teraz się nie przesuwa terminu porodu bo najbardziej miarodajny dzień porodu to ten mierzony usg około 12 tygodnia a teraz poprostu różnie dzieciaczki rosną więc nie koniecznie wyjdzie wcześniej chociac ja też mam nadzieje, że może jednak bo takiego olbrzyma potem wypchać Alguien ty jak zawsze chudziutka byłam na moim upragnionym usg 3 d. i DU.PA mały uparciuch przez ponad pół godziny był odwrócony plecami i za nic nie chciał się pokazać więc nie widziałam nic ;/ tylko rączke z paluszkami i ucho heh zaraz będe oglądać filmik to popatrze dokładnie ale tak to nic praktycznie nie było widać ;( ale gin nie wzią nic kasy bo mówi, że jestem jego 1 co nagrywał filmik bo dopiero dzisiaj mu sie udało ta nagrywarke podpiąć hehe i za 2 tygodnie pójde sobie znowu zrobić mam nadzieje, że wtedy pokaże buźke ![]() i tak jak myślałam nogi ma na moich żebrach i mimo że jakoś mocno nie kopie to tak już mnie boli pod cyckami jak delikatnie dotkne jakbym miała wielki siniak i mówił, że mogłabym mieć więcej wód więc ostro się biorę za picie wody bo żeby zrobic ładnie to usg musi być dużo wód i wogole mi tłumaczył na czym to polega
|
||||
|
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
bajka
super ze ok, a szyjka jak ujscie ma zamkniete to powinna wytrzymac. zazdroszcze lodow
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
mój gin mówił, że po porodzie, na podstawie karty pacjenta z kliniki (czy ośrodka zdrowia)
|
|
|
|
#3225 | |
|
Zadomowienie
|
Dzieki Dziewczyny
A ja wlasnie buszuje po allegro w poszukiwaniu wszystkich tych waznych i wazniejszych rzeczy ![]() Slyszalyscie cos na temat podgrzewacza AVENT? szyjka sie skraca, a macica stawia W czasie badanie dotknal mnie w brzuch w taki dziwny sposob, w momencie mi caly stwardnial... przy normalnie przebiegajacej ciazy nic takiego by sie raczej nie wydarzylo ;/ Cytat:
Ostatnio widzialam go w rossmanie. Edytowane przez vette Czas edycji: 2010-05-11 o 21:05 |
|
|
|
|
#3226 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
I dokladnie tez mam takie wrazenie, ze w zaleznosci od ciuszkow inaczej nawet ja sie ze soba czuje ![]() Cytat:
Cytat:
a miesci sie spokojnie, bo przy moich 180 cm to ma duzo miejsca wzdluz
|
||||
|
|
|
#3227 |
|
Zadomowienie
|
Alguien ja tez sie przylaczam do zachwytow
dalabys 10 cm krasnalowi |
|
|
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alguien modelko!Urodzisz i nikt nawet nie pozna, że byłaś w ciąży. Edytowane przez marta_d1 Czas edycji: 2010-05-11 o 21:14 |
|
|
|
|
#3229 | ||
|
Zakorzenienie
|
lazurowa
wiolek za usgbajka super, ze wszystko ok siala ja takie zakupy robiłam na all hurtem ale nie mam jeszcze soli, spirytusu, tantum etc... muminek super, ze wsio ok i dzidzia rośnie alutka ja tez nie mam pojecia jak z tymi nakladkami, ale chyba nie kupie dopiero jak trzeba bedzie to wtedy karolcia super ze wsio ok i dzidzia jaka juz duza ![]() z tym becikowym to chyba do 3 miesiecy po porodzie ..i tak po 6 tyg idzie sie na kontrole o ile sie nie myle... pilotka no ta cena szczególnie przekonuje i to ze szwagierka ma taki i nie narzeka basienka fajne zakupki alguien slicznie wygladasz i jaka szczuplusia jestes ![]() hd pochwal się efektem końcowym Cytat:
Cytat:
trzeba uwazac...uff nadrobiłam was ...nie było łatwo ![]() lece do kapieli
|
||
|
|
|
#3230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aniu, robię już to na studia, ale dzięki za chęci .Choć nie powiem- nuda jakich mało... Muszę w 10min prezentacji zmieścić wszystkie najważniejsze zabytki Włoch...Ciekawe jak to zrobić, jak o tym kraju można godzinami gadać...Ech...
|
|
#3231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nio ale zapytam na nastepnej wizycie jak to u niej wyglada.
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3233 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiec go wezme tylko teraz jaki kolor hehe
|
|||||
|
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
Nic kobiety, ja uciekam w stronę łóżeczka
dobrej nocy
|
|
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
fotograf mi odpisal
![]() "O hmm... mowi sie trudno , ale trzymamy kciuki za synka i mamusie no i za nerwy tatusia Zyczymy wszystkiego dobrego. A w kazdej chwili kiedy tylko zechcecie zapraszamy na sesje z maluszkiem do nas. Wykonamy to z wielka przyjemnoscia dla Was. Pozdr.," ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- dobranoc Basiu |
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
pilotka wiesz jest taki kremowo zolty, nie odbiega w sumie kolorystycznie od tego co widac na fotce. dokladnie ci nie powiem bo widzialam go raz jak przyszedl - wszystkie rzeczy dla mlodej mam u mamuski w domu 120 km stad
|
|
|
|
#3237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i jeszcze trzeba kupić gaziki do pępuszka
|
|
|
|
|
#3238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
i drugi mail od fotografa
![]() "Jestem z ekipa do Waszej dyspozycji. Zapewne w lipcu/sierpniu wizytowac bedziemy sopot. Jezeli chcielisbyscie jakies filmowe kadry przy kawie i wozeczku. Nie widze przeszkod. Pzdr.," |
|
|
|
#3240 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jakoś się nie specjalnie czuję - byłam dzisiaj na małych zakupach(kupiłam sobie bluzkę w croppie, bo moje się robią za krótkie już) i nie dość, że czuję się zupełnie wypompowana to jeszcze mi się brzuch spina i strasznie mnie mdli. Łyknęłam no-spy i czekam aż zadziałają. Mam nadzieję, że ich nie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

mam juz podstawe, okleilam koronka i teraz czekam az sie remont skonczy to bede się dalej bawic 

no naprawde różnica spora a piesek jak zwykle za tło robi
a jeszcze pytanie czy obgotowujesz te płaty ? bo w niektórych przepisach pisze zeby obgotowac a w innych nie 

za usg

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
czy może jakaś inna), spirytus do pępuszka, sól fizjologiczną (do nosa czy oczu maluszka???).. no i nie mam pojęcia co jeszcze muszę kupić.. a! Tantum Rosa.. HELP