|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.
QQ jestem
![]() Cos mi Zuzia naskrobała po klawiaturze i mi sie czcionka na wizazu zmieniła i niewiem jak tu teraz to zmienic, moze przy nastepnym logowaniu sie samo zmieni ![]() dzieki za rady w sprawie kremu do buzi chyba sie na nivea lub bebdream zdecyduje ![]() i dzieki za te wszystkie komplementy to moze po weekendzie jak bede miec zdjecia z wesela miałam pocytowac ale Zuza zła wiec ide z nia do wyrka aha Wojtusia, mowisz ze lubczyk działa?......... hmm moze wypróbuje
|
#1562 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
pięknie Kubuś pije.Męska solidarność ![]() Cytat:
bo on chce już
|
|||||
|
|
|
#1563 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
aby szybko przeszło-ale do lekarza się przejdź.Karmisz nadal Bartoszka piersią? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Racja ![]() Cytat:
dla Tomusia,pięknie sobie radziCytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#1564 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
aby sen się dzisiaj ziścił
|
|||
|
|
|
#1565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie, ze jestes ![]() Dzis dzien bez tatusia i drzemki od razu wypadly w normalnym czasie i nei bylo jekow przy zasypianiu
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
wypróbuj wypróbuj
|
|
|
|
#1567 |
|
Wtajemniczenie
|
To się opisałam
![]() Cześć wypadałoby powiedziec już chyba wieczornie Ugotowałam obiad i praktycznie cały dzień na dworze siedzieliśmy-ja i Bartosz ,bo Damian w szkole,mąż w pracyJutro do kontroli z nogą,mam nadzieję że szynę ściągną na dobre,bo noga już nie boli W niedzielę mąż wyjeżdza z firmy na 2 tygodnie do Francji,zostanę na tak długo sama odkąd mamy Bartoszka Mam nadzieję,że szybko to zleci .Odzwyczaiłam się już od tych zagranicznych wyjazdów,o ile wogóle można się do nich przyzwyczaić.Dobra,lecę kąpiel szykować,bo Bartosz już marudzi ![]() Spokojnego wieczoru ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Ha,zapomniałam napisać,że na dworze w spacerówce,Bartosz pospał ciągiem półtorej godziny
|
|
|
|
#1568 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, choc nie ukrywam ze po calym dniu nie zawsze mi sie chce wysilac na cudowanie bo marze ze zmrużyła oczeta i poszla spac.Dzies leciala rakieta, i obylo sie bez płaczu ![]() Cytat:
Ja tez bylam obok, nawet nie metr, ani nie pół, a był to ulamek sekundy... Cytat:
![]() Ale ja sie tak rwalam do jazdy ze mi sie podobalo. Jestes usprawiedliwona ![]() Ja tez mam porysowane. Dzis opanowala sztuke włażenia do łóżeczka przy wyciągnietych 3 szczebelkach Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
szczescie w nieszczesciu Laura tez juz miala przygryziony jezyk i dolna warge, bo probowala wstac przy zabawce, a ona odjechala na panelach...az na czole miala skorke zdarta Cytat:
wiecej takich drzemek zycze ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- acha a bramke mam wlasciwie taka tylko firmy BETTACARE, inne jest tylko zamkniecie, i moglabym juz ja zdjąć , ale tego nie robie, bo mam władze nad kotami i jak ich nie chce to ich nie wpuszczam ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- no przeciez nie napisalam wam, ze bylam dzis po dokumenty w opiece, mąż rano juz byl w urzedzie skarbowym, a do ZUSU list wysle i doniose potrzebne zaswiadczenie i bede czekac na odp. Niech sie uda....
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||||||
|
|
|
#1569 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale może faktycznie nikt go jeszcze nie uświadomił, że to słychać? ![]() Ja lepiej znoszę pukanie, stukanie itp., ale wiertarka na mnie działa jak płachta na byka ![]() Cytat:
Co to za śmichy chichy Oni chyba wiercą na tej naszej wspólnej ścianie skoro tak strasznie słychać Jak kręgosłup dzisiaj? Cytat:
Wzajemnie
|
|
#1570 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mówię "solidarność jąder" ![]() Cytat:
Ale będziesz miała nas , zawsze coś ![]() ![]() Cytat:
![]() dla Laurki
|
|
|
#1571 |
|
Wtajemniczenie
|
sylka
![]() hehe tylko odświeżyłam i widze że Svinecka sie znalazła, tez juz sie zaczełam martwic
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
jakie pustki tu
ja mowie dobranoc, ide cos zjesc i moze popracuje a moze nie. a moze jeszcze zajrze, jakas niezdecydowana jestem dzisiaj
|
|
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
no wpadlam pogadac i doopka, zywej duszy nie ma
to ide, jutro caly dzien odwiedzin od rana i potem wychodze jak mala pojdzie spac pa
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() U nas piękna pogoda i od rana byłyśmy w "terenie" Aż nie chciało się do domu wracać ![]() Poczytałam Was ale tyle tego, że nie pocytuję bo nie chciałabym kogoś pominąć ![]() Zuzi w końcu wybiły się te górne dwie dwójki ![]() I nauczyła się mówić jak robi piesek Dziś przy obiedzie musiałam Ją zagadywać i pytam jak robi piesek a ona: au au ![]() Miłego wieczorku |
|
|
|
#1575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I mówienia "au au" ![]() Całujemy mocno *** Ja się dzisiaj już żegnam, dobranoc
|
|
|
#1576 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za kontrole. to niefajnie, ze zostajesz sama na tak dlugo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i czasami moja ![]() Szalu mozna dostac remontuje cos caly rok Cytat:
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2010-05-11 o 21:32 |
||||
|
|
|
#1577 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczorową porą
![]() Tylko na chwilke wpadłam bo zaraz biore długą kapięl i wykonuje zabiegi pielęgnacyjne ![]() Kuba dzisiaj cały dzien na dworku, dwie drzemki nawet zaliczył. Miałam dzisiaj 2 jazde i juz jest o wiele lepiej. ) i nie stresował mnie. ![]() Juto jezdze od 14 do 16. Zaczyba mi sie to podobac ![]() Cytat:
) - rosnie u nas w ogrodzie. I moje libido niestety nie wzrosło. ![]() A teraz juz wiem dlaczego moj tata biega codziennie do ogrodu po ten lubczyk i kaze mamie do zup dodawac Cytat:
U nas takie dlugie drzemki w wozku są codziennościa ale Wam gratuluje skoro w kalendarzu zapisujesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() za au au
|
|
|
#1578 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Połknąć to raczej nie ale mogłaby włożyć do buzi i byłby problem z wyciągnięciem (pamiętam jak Cass o podobnej sytuacji pisała).Cytat:
![]() no jak to mój dziadek mówi: białą kredą w kominie zapisz ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny byłam u mamy i tam jest także patologia ciąży, jak zobaczyłam te dziewczyny z opuchniętymi nogami, wielkimi brzuchami, wymęczone to dziękowałam Bogu że ja już po ![]() A tak na serio to biedactwa tam są, widzę na korytarzu kątem oka jak wypłakują się mężom w mankiet ![]() Idę do łazienki, dobrej nocki
|
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1580 |
|
Ola-Unhola
|
Witam się przed spankiem.
Nie pocytuję, bo nie mam siły ![]() Czytałam tak pobieżnie, więc... Gratuluję Zuzi "au au" oraz kolejnych ząbków ![]() Cass, cieszę się, że jazdy zaczynają Ci się podobać Kiedy ja się za to wezmę Sylko, masz nogę w szynie??? Ale jestem w tyle przez ten mój wyjazd... Cieszę się w każdym bądź razie, ze wszystko zmierza ku dobremu Gratuluję dłuugiej drzemki w spacerówce Frida, witaj Fajnie, że się odezwałaś Miramej o 15 piłam kawkę, także spotkałyśmy się na niej ![]() Aniu, biedna jesteś. Mam nadzieję, że lekarz będzie kompetentny i porobi odpowiednie badania ![]() Pochwal się potem wybranymi drzwiami Wojtusiu, zgadzam się, lubczyk działa ![]() P4w, brawa dla Tomusia ![]() Mayaha, pięęęękne włosy Texasik, współczuję wypadku, ale dobrze, że tylko tak się skończyło Gratuluję nowych zęboli ![]() Na pewno kogoś pominęłam, ale uwierzcie bardzo się starałam ![]() Kat, mam do Ciebie prośbę ![]() Poradź jaki makijaż do czarnej sukienki w kremowe grochy +czerwone dodatki ![]() Chodzi mi o oczy. Ja ich w ogóle nie maluję (tylko mocno tuszuję i ostatnio troszkę kreskę w kąciku dodaję). Próbowałam sobie dzisiaj taki makijaż- złoty beż+brąz. Pasuje mi w ogóle? Już nawet nie do tej kiecki na wesele, ale ogólnie? Mówią, że we fiolecie mi dobrze, ale ja tak naprawdę nie wiem jaki typ urody jestem, zima, wiosna itp. Trudno mi to określić nawet z podpowiedziami ze stron, które zamieszczałaś. ps. tusz stary i tylko tak na odwal rzęsy są pomalowane, więc nie zwracaj uwagi. ![]() Fryzura też nie przygotowana ![]() To na tyle , buziaki i dobrej nocki
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2010-05-11 o 22:22 |
|
|
|
#1581 | |||
|
Zakorzenienie
|
tak, ale waży mniej
szczypiorek mój mały ![]() Cytat:
Cytat:
... co się stało z Twoją nóżką? doczytałam, ze już nie boli to dobrze! tak - jeszcze karmię /rano jak sie obudzi ok 6, potem o 18 i na dobranoc po kąpieli/ no i czasami w ciagu dnia jak nie idziemy na spacer, żeby zasnął ![]() Informuję, ze Bartosz już 3 razy zasnął bez cycusia, ale za to u mnie na rękach zawsze to cos ![]() Cytat:
dla śpioszka
|
|||
|
|
|
#1582 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My całujemy jeszcze mocniej ![]() Dobrej nocki ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja garnęłam się do prowadzenia i nadal lubię jeździć a przede wszystkim nikogo nie muszę prosić. ![]() ![]() Cytat:
![]() Olu na ostatniej fotce wyglądasz jak dziewczynka, tak słodko ![]() I wzajemnie ![]() Ja również żegnam się już |
|||
|
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() nadrobie pozniej bo malz chce kompa wystawilam wozek na all (jumpera) i juz sprzedalam - laska kupila za pobraniem ![]() tylko nie wiem jak mam go wyslac? wiem glupie pytanie ale nie wysylala, nigdy jeszcze paczki kurierem moze ktoras pomoze?? mam zapakowac i zadzwonic po kuriera? czy oni daja jakies opakownia? no i podalam cene 35zł (patrzylam ile inni maja w kosztach dostawy kurierem za pobraniem) i nie wiem jaka firme kurierska?
|
#1584 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Może tą stronę przejrzyj. Ceny atrakcyjne Gorgulku, taaak dziewczynka ze zmarszczkami i 31 na karku... Dobranoc To i ja lecę już na 100% na KSD
|
|
#1585 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kręgosłup ... hmmm troche lepiej, ale dalej boli ![]() Cytat:
Cytat:
cieszę się, ze nie mieszkamy w bloku i sąsiadów tez mamy w miarę czsem tylko kosiarke włączą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
niestety nie wyrobilismy się i nie było oglądania drzwi chyba najpierw przeglądnę internet chce coś ładnego, ale w rozsądnej cenie ![]() mam to samo gorgulek ma racje no to spadam i ja .. dobranoc |
|||||
|
|
|
#1586 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeżeli zadzwonisz to praktycznie z każdej firmy przyjadą po paczkę, przez telefon na pewno będą pytać o wagę Z cena nie pomogę bo dawno nie korzystałam.
|
|
#1587 |
|
Wtajemniczenie
|
gargamelek mi to z ust wyjął: Ola słodko wygladasz, mój typ
![]() Ide spac
|
#1588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kurcze tylko zebym nie doplacala bo podalam ze 35zł -wiekoszosc allegrowiczow tak podaje wiec chyba tak sobie cenia firmy kurierskie co?
|
|
#1589 |
|
Wtajemniczenie
|
ile on waży?
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.

i niewiem jak tu teraz to zmienic, moze przy nastepnym logowaniu sie samo zmieni 
to moze po weekendzie jak bede miec zdjecia z wesela

pięknie Kubuś pije.
na dniach idę do lekarza, bo już mi nawet noga drętwieje 
aby szybko przeszło-ale do lekarza się przejdź.
Tzn. rozumiem, że ludzie muszą kiedyś robić remonty, ale ciężko to znieść 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
.