Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-12, 09:04   #3271
papeteria
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

jak zdecydujemy dziś na ten wózek to tylko bedzie nam brakowało materaca nowego, pościeli , termometr, pierdółek typu sól,spirytus ,tantum ,pampersy( z biedronki) i można powiedzie że mam wszystko

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-05-12 o 09:07
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 09:17   #3272
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Cześć mamuśki, ja mam dzisiaj bardzo kiepski humor, mój M ma charakterek po mamusi (niestety) i wczoraj po SR się z nim pokłóciłam ale tym razem postanowiłam sie do niego nie odzywać. Ma problemy z pracownikami w firmie, poza tym bardzo dużo pracy - ale sam sobie ją bierze i już nie wyrabia i oczywiście wszystko się odbija na ma nie wiem jak to dalej będzie bo zmienia decyzja jak mu wiatr zawieje.
Siala_Bala jaki synek już duży super, że wszystko wporządku
anuszka1401 bardzo ładny ten wózek
vette bidulko by było wszystko dobrze
bajka1807 dobrze, ze wszystko u gina się wyjaśniło odnośnie tego bólu i wszystko jest wporządku
bassienkaw jak zwykle udane zakupy kochana
Alguien o rety, laska ty nie wyglądasz wogóle jakbyś szła już niedługo do porodu - superrrrrr
Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
jak zdecydujemy dziś na ten wózek to tylko bedzie nam brakowało materaca nowego, pościeli , termometr, pierdółek typu sól,spirytus ,tantum ,pampersy( z biedronki) i można powiedzie że mam wszystko
a widzisz jak się sprężyłaś masz już prawie wszystko

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 09:18   #3273
aniaa22
Zakorzenienie

nam brakuje termometru, tych wszystkich soli, spirytusu itd z apteki, kilka par skarpetek, kosmetykow dla mnie do szpitala, no i wanienki ale jest tylko do odebrania od znajomych 500 km stad

no i bujaczka-lezaczka maty edukacyjnej i karuzeki do lozeczka ale to juz nie sa konieczne rzeczy
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 09:23   #3274
kashha
Zadomowienie

Cześć Mamusie!

Ja się dziś źle czuje. Wywaliłam wczoraj cały żal na M. Będę siedzieć sama w domu przeżyje jakoś wkońcu jest jeszcze wizaż
Fizycznie też czuje się średnio. Wszystko mnie boli... krzyże, brzuch mnie tak dziwnie ciągnie po bokach i zastanawiam się czy to Wojtek tak kopie czy coś innego się dzieje, a do tego mam strasznie wysoki puls

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 09:34   #3275
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Dzień dobry Mamusie i Brzusie.
Ja się właśnie niedawno obudziłam.
Znów zapomniałam nastawić wieczorem budzik żeby wstać wcześnie i pójść na badania... może dzisiaj wieczorem nie zapomnę.
Może się wybiorę z mamą na targ...
No u muszę uderzyć do poradni psychologiczno-pedagogicznej koło południa..

Aha no i chciałam się pochwalić, że udało mi się wczoraj NIE zadzwonić do M.
Stary 2010-05-12, 09:42   #3276
anoxa
Zakorzenienie

czesc dziewczyny

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość

dziewczyny a czy ktoras ma moze taki kocyk?
http://www.allegro.pl/item1023261283...bra_pupil.html
wlasnie place za rzeczy od tego sprzedajacego i moze bym ten kocyk wziela sama nie wiem
ile placilyscie za podobne kocyki? bo nie wiem czy to okazja i brać, czy normalna cena..
ja zamowilam za ta sama cene ten zielony wzielam tylko czekam mam nadzieje ze dzisiaj dojdzie ale widac ze jest super mieciutki

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
a u nas położna mówiła aby nie używać jednorazowych bo nie przepuszczają powietrza(flizelina czy coś takiego). Powiedziała, że najlepsze są bawełniane majtki lub siateczkowe majtasy
Jak widać co położna to opinia

Kupiłam jednorazowe i trochę się zmartwiłam, że mnie z nimi pogonią ze szpitala ale jak widać wszystko zależy od położnych
hmmm no fakt co polozna to opinia bo nam ostatnio na SR mowila ze poleca te jednorazowe

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Ponawiam pytanie o zaświadczenie do becikowego, czy ktoraś pytala kiedy wam je wystawia?
ja teraz jak bede szla na wizyte 21.05 mam usg to sie spytam poloznej o te zaswiadczenie jak nie zapomne

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
mlm ten żel do mycia wydaje się fajny
http://www.hipp.pl/index.php?id=397
dokladnie ten kupilam

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
byłam na moim upragnionym usg 3 d. i DU.PA mały uparciuch przez ponad pół godziny był odwrócony plecami i za nic nie chciał się pokazać więc nie widziałam nic ;/ tylko rączke z paluszkami i ucho heh zaraz będe oglądać filmik to popatrze dokładnie ale tak to nic praktycznie nie było widać ;( ale gin nie wzią nic kasy bo mówi, że jestem jego 1 co nagrywał filmik bo dopiero dzisiaj mu sie udało ta nagrywarke podpiąć hehe i za 2 tygodnie pójde sobie znowu zrobić mam nadzieje, że wtedy pokaże buźke

i mówił, że mogłabym mieć więcej wód więc ostro się biorę za picie wody bo żeby zrobic ładnie to usg musi być dużo wód i wogole mi tłumaczył na czym to polega
moj ostatnio tez wywinal taki numer wiec spokojnie i z mezem postanowilismy ze juz nie bedziemy chodzic na to 3d bo nic na sile i glowke mial w miejscu gdzie bylo malo wod plodowych i dlatego nie bylo widac buzki

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość

ja mlode kupuje w biedronce i sa naprawde smaczne prawie jak takie prawdziwe mlode ziemniaczki

ja dzis mialam kiepski poczatek dnia. wstalam i chcialam zrobic sobie sniadanie. i nagle mnie tak na wymioty pociagnelo ze myslalam ze zoladek wypluje 40 min wczesniej bralam leki mam nadzieje ze zdazyly sie rozpuscic
tak tak te ziemniaczki sa super tez je z mezem kupujemy raz kupilismy przy okazji i teraz meza wysylam po nie specjalnie bo sa smaczne

mam nadzieje ze samopoczuce ci sie znacznie poprawi

Cytat:
nam brakuje termometru, tych wszystkich soli, spirytusu itd z apteki, kilka par skarpetek, kosmetykow dla mnie do szpitala, no i wanienki ale jest tylko do odebrania od znajomych 500 km stad

no i bujaczka-lezaczka maty edukacyjnej i karuzeki do lozeczka ale to juz nie sa konieczne rzeczy
ja chcialam kupic ten spirytus do pepka w aptece i nie bylo pani mowila zebym sobie sama zrobila 7miarek spirytusu i 3 miarki wody ale poszukam jeszcze moze w innej aptece dostane kupilam leko one sa nasaczone 70% spirytusem

ja maty edukacyjnej narazie nie kupuje moze na chrzest maly dostanie poza tym od razu ona nie jest niezbedna krzeselko do karmienia tez kupie troszke pozniej lezaczek juz kupilam a jeszcze musze kupic dwa biustonosze do karmienia szlafrok mam dwie koszule nocne ale chce jeszcze jedna karuzele mam przy kolysce no i jak juz pisalam brakuje nam jeszcze wozka ale ten kupimy na koniec maja poczatek czerwca

mam nadzieje ze dzisiaj przyjda przesylki bo jak nie to ich chyba juz sie nie moge doczekac a teraz ide sobie zrobic sniadanko i nastawie kolejne pranie dla malego

ale sie wczoraj nasmialam z meza.... szukal swoich firmowych ulotek po przeprowadzce gdzies je ciapnal na gorze i w trakcie szukania sprawdzil karton po dekoderze polsatu i okazalo sie ze schomikowal tam 2600zl i przylecial z usmiechem na twarzy jak by je w prezencie dostal schomikowal je jeszcze zanim sie zwiazalismy i mowi ze nie pamieta kiedy je tam wsadzil
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 09:46   #3277
itakasia
Zakorzenienie

witam
wspolczuje dziewczyny lezenia i zlego samopoczucia
siedze na all i staram sie spisac czego potrzebuje
Stary 2010-05-12, 09:53   #3278
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Hej Ale dzis pospałam, normalnie w szoku jestem Wstałam 20 po dziewiątej. Kawka juz za mną, a teraz wpadłam sie przywitać.

lazurowa i bardzo dobrze, ze nie zadzwoniłaś, twardym trza być

Ja nie wiem co dzis na obiad z mamą wymyslimy, w każdym razie ja mam ochotę na smażone plasterki z ziemniaków, ewentualnie frytki
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 09:54   #3279
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:

a wiecie co nam polozna mowila.. ze najwieksze dziecko jakie odobierala osobiście wazylo 5,6 kg a najwieksze przy porodzie jakiego asystowala (ponoc caly szpital asystowal... to 6,4 kg!) i oba dzieciaczku urodzone dokladnie w terminie i to w ostatnim czasie i siłami natury!!!
aaaaa
dzidziusiu nie rośnij więcej niż 4 kg !!!!!

aniaa22 mi tez zdarza się jeszcze czasem ale już żadko na szczęscie

kashha

anoxa fajnie z tą kasą i akurat na wózek, który miała babcia kupić

u mnie pochmurno a jak pochmurno to mój nastrój też taki łoooo
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 09:56   #3280
bassienkaw
Zakorzenienie

Hej kochane, ja niedawno wstałam... Łucja u teściów, dzisiaj po nią jadę, ale umówiła się znowu na spanie u babci, więc... więc znowu jej nie będzie. Damian jeszcze śpi, ja zjadłam płatki z mlekiem i będę brała się za ciasto z rabarbarem... a potem obiad. Dzisiaj będą mielone z ziemniaczkami i jakąś sałatką do tego
Za oknem dość ładnie i na termometrze 23 stopnie więc nie jest źle... za to jak obudziłam się przed 6 to było brzydko, szaro i buro.... a teraz nawet nawet

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 09:58   #3281
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Mojego tż kuzynka urodziła synka o wadze 5600, mierzył 61 cm Ale nie wiem czy SN czy CC.

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Hej kochane, ja niedawno wstałam... Łucja u teściów, dzisiaj po nią jadę, ale umówiła się znowu na spanie u babci, więc... więc znowu jej nie będzie. Damian jeszcze śpi, ja zjadłam płatki z mlekiem i będę brała się za ciasto z rabarbarem... a potem obiad. Dzisiaj będą mielone z ziemniaczkami i jakąś sałatką do tego
Za oknem dość ładnie i na termometrze 23 stopnie więc nie jest źle... za to jak obudziłam się przed 6 to było brzydko, szaro i buro.... a teraz nawet nawet
No to masz troche luzu u mnie pogoda ładna, tez bym zjadła ciasto z rabarbarem, ale nie wiem czy już mam w ogródku, musiałabym się przejść.
Stary 2010-05-12, 10:04   #3282
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
HD jak nocka?? spalas jeszcze?
poszłam spać po 2 w nocy. W między czasie napisałam kilka stron pracy Jakoś lepiej mi się pracuje wieczorem i w nocy (niż rano).
Jestem troszeczkę przymulona. Muszę wypić kawkę

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:

ja dzis mialam kiepski poczatek dnia. wstalam i chcialam zrobic sobie sniadanie. i nagle mnie tak na wymioty pociagnelo ze myslalam ze zoladek wypluje 40 min wczesniej bralam leki mam nadzieje ze zdazyly sie rozpuscic
Anulka

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ktore beda mialy cesarke, kupujecie te wszystkie podklady, majtki jedn. i inne?

Milego dnia dla Wszystkich Mamus
TAK Połozna powiedziała, że na oddziele pooperacyjnym dają ceratki ale mam też swoją. Podkłady poporodowe i majtasy też sa potrzebne bo połóg to połóg.
Reszta jest dość podobnie. Wkładki laktacyjne, osłonki, krem na brodawki.

Nie kupuję tylko płynu"coś tam Rosa" bo jest do pielęgnacji krocza. Kupiłam szare mydło "Biały jeleń" (co za nazwa ) bo podobno jest najlepsze na ranę pooperacyjną.

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 10:06   #3283
itakasia
Zakorzenienie

wiolek
waga przerazajaca!!!

u nas tez slicznie, sloneczko i cieplutko
Stary 2010-05-12, 10:08   #3284
hd2005
Zakorzenienie

anoxa
niezły chomik
Największa kwota jaka schowałam i zapomniałam to 500 zł

Stary 2010-05-12, 10:09   #3285
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Dzień dobry mamuśki i dzieciaczki
Widzę zakupy idą wam wyśmienicie. Ja na razie się wstrzymuje bo jutro się spotykam z koleżanką od której mamy dostać jakieś rzeczy więc dopiero będę wiedziała co mi potrzeba. Na pewno kosmetyki i rzeczy potrzebne z apteki muszę kupić, ale to planuję pod koniec czerwca. A mój M dzwonił z pracy, że dostał od kolegi nowe nosidełko (za darmo).
Co do wagi urodzonych dzieci to nie straszcie, bo ja słyszałam, że jak się bierze witaminy w ciąży to, później takie duże dzieci są, a ja biorę od samego początku. Mojej koleżance lekarz powiedział, że jak chce mieć 7kg dziecko to niech bierze witaminy Kurcze zastanawiam się czy nie przestać brać.
hd dobrze wiedzieć o tym mydle po tantum jest bardzo drogie i tylko kilka saszetek
itakasia to pożycz trochę słońca bo u mnie pada, a ja pranie chcę wywiesić na balkonie

Edytowane przez Lilka___
Czas edycji: 2010-05-12 o 10:12
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 10:13   #3286
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Dzień dobry mamuśki i dzieciaczki
Widzę zakupy idą wam wyśmienicie. Ja na razie się wstrzymuje bo jutro się spotykam z koleżanką od której mamy dostać jakieś rzeczy więc dopiero będę wiedziała co mi potrzeba. Na pewno kosmetyki i rzeczy potrzebne z apteki muszę kupić, ale to planuję pod koniec czerwca. A mój M dzwonił z pracy, że dostał od kolegi nowe nosidełko (za darmo).
Co do wagi urodzonych dzieci to nie straszcie, bo ja słyszałam, że jak się bierze witaminy w ciąży to, później takie duże dzieci są, a ja biorę od samego początku. Mojej koleżance lekarz powiedział, że jak chce mieć 7kg dziecko to niech bierze witaminy Kurcze zastanawiam się czy nie przestać brać.
hd dobrze wiedzieć o tym mydle po tantum jest bardzo drogie i tylko kilka saszetek
itakasia to pożycz trochę słońca bo u mnie pada, a ja pranie chcę wywiesić na balkonie
Ja też słyszałam z tymi witaminami Moja koleżanka mówiła, że ona nie brała witamin, żeby nie miec zbyt wielkiego dziecka. Szczerze mówiąc myślałam, że to bzdura
Stary 2010-05-12, 10:14   #3287
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Zrobiłam sobie spore zamówienie; pościel, rożek, pieluszki tetrowe i flanelowe, okrycie kąpielowe. Rzem wyszło 170 złotych więc mysle, że to na prawdę dobra cena.
U nas zaraz pewnie będzie lało. A ja musze wyjśc. No trudno od czego sa parasole.
Stary 2010-05-12, 10:14   #3288
itakasia
Zakorzenienie

Lilka
ja spisuje ale jeszcze nie zamawiam a witaminy rzeczywiscie tak dzialaja. ja bede brala bo jak przestane to mi wyniki polecano chyba ze na usg okaze sie ze dzidzia za duza, ale to mi raczej nie grozi
anoxa
doczytalam, wow, zapomniec o takiej sumie
Stary 2010-05-12, 10:15   #3289
kashha
Zadomowienie

anoxa daj znać jak przyjdzie Ci ten kocyk czy naprawdę jest taki fajny?? Bo na zdjęciu wygląda bardzo fajnie i cena bardzo atrakcyjna!!

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 10:17   #3290
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Czytałam o tym, ze jest dobre bo nie uczula i świetnie goi ranę pooperacyjną. Położna powiedziała, że można tez nim myć maluszka. No i ma śmiesznie niską cenę 1,79 zł

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Zrobiłam sobie spore zamówienie; pościel, rożek, pieluszki tetrowe i flanelowe, okrycie kąpielowe. Rzem wyszło 170 złotych więc mysle, że to na prawdę dobra cena.
U nas zaraz pewnie będzie lało. A ja musze wyjśc. No trudno od czego sa parasole.
Czesc Marta
u nas piękna słoneczka pogoda

Stary 2010-05-12, 10:17   #3291
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

a tu proszę fajny artykuł o karmieniu
http://www.*******/czytelnia/a135-Gd..._karmi_dziecko
ojjjjjjjj chyba się nie da go wkleić
itakasia ja też boję się zrezygnować z witamin, bo moje wyniki pozostawiają wiele do życzenia i mam nadzieję, że nie urodzę wielkoluda

Edytowane przez Lilka___
Czas edycji: 2010-05-12 o 10:20
Stary 2010-05-12, 10:18   #3292
wikimi
Raczkowanie

GG do wikimi

cze mamusie!!!
pilotka f16 ale cudne te kocyki!

Coś wam powiem te starsze babki są okropne!!!
wczoraj byłam po zwolnienie u lekarza, sam mi m mówił że moge podejść i on mnie przjmnie bez zapisu. no i wpadłam do przychodniu a tu tyle ludzi !!! masakra , poszłam po karte i pod gabinet spytać czy mnie przepuszczą bo ja tylko po zwolnienie a tu baba do mnie że no niewie bo ona tu siedzi cały dzien i takie tam wywody aż jedna kobitka się odezwała "pani czy pani nie widzi ze ta dziewczyna jest w ciąży?" a tamta nic to ja mówie dobrze nie bede sie kłucić a co się okazało że jeszcze trzy dziewczyny miały podobna sytułacje z tą babką ie tez musiały czekać na zwolnienie całą kolejke a to było dosłownie 2 min. , jedna to była na nią tak cięta że ciągle coś gadała i tak sie śmiałyśmy wszystkie że moznabyło boki zrywać- ochociaż tyle z tego czekania godzinnego.

nasz cudny ślub 08.08.2009
wikimi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 10:21   #3293
hd2005
Zakorzenienie

Od 2-3 dni strasznie puchną mi STOPY.
Nie łydki, nie uda ale STOPY.
Czuję się jakbym miała za sobą maraton
Krem, który mam do "spuchniętych nóg dla kobiet w ciąży" nie pomaga. Na łydki jest świetny ale nie na stopy

Ciągle czuję, że są gorące, spuchnięte i chodzę jak pokraka
Nawet nie mam ochoty na spacer a taka ładna pogoda

Stary 2010-05-12, 10:22   #3294
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

marta, a pościel kupiłaś od tego samego sprzedawcy, co ania?
Stary 2010-05-12, 10:27   #3295
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Krem, który mam do "spuchniętych nóg dla kobiet w ciąży" nie pomaga. Na łydki jest świetny ale nie na stopy

Mi też puchły stopy przez te 3 dni jak byłam poza domem. Ale moja mama mówiła, że to od siedzenia i żebym trzymała nogi w górze. I faktycznie, jak tylko wróciłam do domu i więcej poleżałam to minęło. Mam nadzieję, że i Tobie minie. Moja koleżanka przez puchnące stopy miała podejrzenie zatrucia ciążowego, leżała kilka dni w szpitalu, ale okazało się, że to nic.
Stary 2010-05-12, 10:30   #3296
agravka
Wtajemniczenie

witajcie kochane!!!
patrzcie co wlasnie przeczytalam...ah zeby tak bylo http://www.medonet.pl/zdrowie-na-co-...wej,index.html
widze, ze u Was już plany obiadowe są, więc i ja sie pochwale: dzis robie tortille z sosem czosnkowym mniamuś
jade zaraz do sklepu. moze sobie cos kupie i dla maluszka mam jednak malo rzeczy i moze uda sie cos dokupic. no i książki mi się jakiejś chce!
poza tym jednak idziemy dzis na sr. zobaczymy, moze cos sie wydarzy, co spowoduje, ze zmienie o niej zdanie.
anoxa-dobrze, ze nie wyrzuciliscie tego opakowania po dekoderze
ja wczoraj robilam porzadki w szafie i postanowilam wurzycic stare i niepoparowane skarpety mojego TZ. On wrocil z pracy i myslalam, ze sie zaplacze)) siedzial z godzine, probowal chociaz troche je sparowac a dzis wyniosl na smietnik-ale ciezko bylo go namowic tak sie przywiazal))
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 10:30   #3297
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Mi też puchły stopy przez te 3 dni jak byłam poza domem. Ale moja mama mówiła, że to od siedzenia i żebym trzymała nogi w górze. I faktycznie, jak tylko wróciłam do domu i więcej poleżałam to minęło. Mam nadzieję, że i Tobie minie. Moja koleżanka przez puchnące stopy miała podejrzenie zatrucia ciążowego, leżała kilka dni w szpitalu, ale okazało się, że to nic.
Anuszka, dzięki za info.Już się kładę z nogami do góry. Rzeczywiście cały czas siedzę

Stary 2010-05-12, 10:32   #3298
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
anoxa daj znać jak przyjdzie Ci ten kocyk czy naprawdę jest taki fajny?? Bo na zdjęciu wygląda bardzo fajnie i cena bardzo atrakcyjna!!
Ja go mam i jest super2 Więc możesz spokojnie kupowac.
Cytat:
Czytałam o tym, ze jest dobre bo nie uczula i świetnie goi ranę pooperacyjną. Położna powiedziała, że można tez nim myć maluszka. No i ma śmiesznie niską cenę 1,79 zł

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Czesc Marta
u nas piękna słoneczka pogoda
Cześć Haniu
Położna też nam polecała szare mydło, szczególnie po CC.

Cytat:

Jak mam takie gorące i spuchnięte stopy to mocze je w zimnej wodzie. Czystej albo z sola. Mi to na prawdę pomaga.

Cytat:
marta, a pościel kupiłaś od tego samego sprzedawcy, co ania?
Tak jest Wszystko kupiłam u tego sprzedawcy.
Stary 2010-05-12, 10:32   #3299
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Anuszka, dzięki za info.Już się kładę z nogami do góry. Rzeczywiście cały czas siedzę
To leż kochana jak najwięcej, myślę, że minie

fajnie wiedzieć z tym szarym mydłem, będę musiała kupić, bo tantum rosa kosztuje ponad 30 zł za 10 saszetek, a chyba trzeba uzywac 2 razy dziennie więc kosmos!

Edytowane przez anuszka1401
Czas edycji: 2010-05-12 o 10:34
Stary 2010-05-12, 10:32   #3300
itakasia
Zakorzenienie

hd
wspolczuje dolegliwosci, nie wiem co poradzic
wikimi
nie wiem czy to problem starszych pan, niektorzy tak poprostu maja. ja wczoraj mialam scene w banku. gdzies zagubili moja karte a stara stracila waznosc. bylam w tej sprawie w moim malym oddziale w ubieglym tygodniu i mialam przyjsc zapytac o postep sprawy wczoraj. niestety w tym oddziale jest malutkie pomieszczenie a ludzi sporo wiec jest duszno. pani z ktora rozmawialam wczesniej na moj temat siedziala przy nieczynnym okienku wiec podeszlam do niej i pytam czy juz wie cos wiecej o mojej karcie. prosila zebym usiadla i poczekala chwilke. a za mna zaraz przybiegla mloda kobieta z konca kolejki pytac czy okienko bedzie czynne. uslyszala ze nie. i zrobila awanture ze dlaczego ta kobieta mnie przyjela skoro nieczynne a ona ma stac

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości