|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
|
|
|
|
#3332 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
A z tymi nogami w górze dobrze anuszka mówi Przyszła paczuszka..Dziękuję |
|
|
|
|
#3333 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3334 | |
|
Zadomowienie
|
to potrawa, którą gotował szczurek w filmie Ratatuj się kto może
![]() kroję na kawałki różne surowe warzywa: bakłażan, cukinia, czerwona i żółta papryka, 5 ziemniaczków i jedną pierś z kurczaka, cebulę, przyprawiam solą, pieprzem (każdy moze dać do dmaku to co mu pasuje), wrzucam na płaską brytwankę, polewam delikatnie warzywa oliwą i wstawiam do pieca - ok. 30 min aż będą miękkie. Cytat:
Edytowane przez ola_k11 Czas edycji: 2010-05-12 o 11:55 |
|
|
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
dzidzia
wysokosc raczki jest regulowana a gondola moze byc na dwoch wysokosciach dziewczyny mowcie smialo jakie way dostrzegacie !!! ola mnie tez sie podoba
Nasz synek Antoś Edytowane przez itakasia Czas edycji: 2010-05-12 o 11:56 |
|
|
|
#3336 |
|
Rozeznanie
|
dzidzia-dzięki za radę.....zjadłam słodkie--czekam na efetk
|
|
|
|
#3337 |
|
Raczkowanie
|
anoxa ale ja w ciazy jakos tak inaczej mam ,wszystko mnie bardziej rozczula i bardziej potrzebuje potwierdzenia swojej atrakcyjnosci. Przed ciaza nie mialam z tym problemow ,czulam sie dobrze w swojej skorze ,z figura i w gole ,a teraz od niedawna czuje sie.. bardziej jak chodzacy inkubator. Moze to taki chwilowy dol bo M. nie ma .
Co do wydawania pieniedzy ..to M. jest jedynka ,a ja wszystko na wyprzedazach i jak najtaniej. Potrafie sie ubierac za minimalne pieniadze i za takie same robic zakupy,nauczylam sie kupowac na promocjach ..ale sytuacja kiedys mnie do tego zmusila. W No dojrzalam ,nauczylam sie rozporzadzac pieniedzmi ,szanuje kazda zlotowke (a raczej korone) M. tez bardzo wiele w tej kwestii sie nauczyl i ciesze sie ,ze patrzy na ceny i stara sie nie przeplacac,choc nadal pieniadze sie go nie trzymaja.
|
|
#3338 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak dla lalki ![]() A mi dziś neta zakładali - to wcześniej musiałam ogarnąć - na szczęście mój mąż przed wyjściem do pracy ogarnął większość, ale jak wstawałam to też mi się w głowie zakręciło. Uderzeń ciepła jako takich nie mam, ale strasznie się pocę... a śpię w podkoszulku z krótkim rękawkiem i pod kocykiem, za dnia bez kocyka - balkon i okna cały czas pootwierane [co sprzyja przeciągom] więc nie wiem skąd ten pot - ciężko powiedzieć że może mi być za gorąco
|
|
#3339 |
|
Raczkowanie
|
Xawmeli teraz nalezaloby sie polozyc lub spokojnie siedziec
itakasia fajny ten wozek ,lubie taki styl ,no i ten zielony kolor piekny Mam bzika na punkcie takiej zieleni ![]() mlmFlm ja tez sie o wiele bardziej poce niz wczesniej ,w ciazy to podobno normalne
Edytowane przez żabka19 Czas edycji: 2010-05-12 o 12:05 |
|
|
|
#3340 |
|
Zadomowienie
|
Dziś to u mnie koszą trawy
![]() zjadłam dwie kanapki z pastą jajeczną a potem poprawiłam bananem, kiścią winogron, dwoma kiwi... chyba trochę dużo
|
|
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak zabka mowi- teraz sie poloz na pleckach i czekaj
.Może dzidzia po prostu śpi. Moja jak leżałam w szpitalu to chyba ze 3 godziny ledwo co się ruszała, a ja już cała zlana potem i nic jej nie ruszało. Ani słodkie, ani gazowane. Po czym przysnęłam, a ona się obudziła. I już do harcowania. Wczoraj wypiłam karmi kawowe, to dostała takiej wariacji, że jeszcze tak nie było...
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Załącznik 3100692 |
|
|
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
mlmfm
chodzi o wymiary calego wozka? spacerowki czy gondoli?
|
#3344 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() moja siostra brala witaminy, moje przyjaciółki wszystkie brały i dzieciaczki około 3 kilo wszystkie urodziły mysle, ze to nie zalezy od witamin ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
juz sie doczekac nie moge az skonczymy remont i zrobimy sobie pokoik z takiej werandy (ogrodu zimowego)... bedzie tam pieknie slonecznie i ja na kanapie z ksiazka jeszcze z tydzien czasu... ![]() trzymam kciuki, zeby w SR bylo Ok, u nas teraz jest przerwa w szkole i zaczynamy dalej pod koniec maja Cytat:
![]() Cytat:
no i zazdroszcze opieki, ze od razu dzwonią jak coś nie tak.. Cytat:
to naprawde jest wazne, zeby nauczyc dziecko dzielenia się moj prawie 3letni siostrzeniec jest strasznie slodki pod tym wzgledem wszystkim sie dzieli ze wszystkimi ![]() uwielbia wszelkiego rodzaju grzanki, wiec ostatnio przy okazji grila podpieklismy mu chlebek, ugryzl i przyszedl do mnie i mowi 'Ciociu podziele się z Tobą, sprobuj jaki jest pyszny' uwielbiam tego maluszka!!! gulasz.. mniam, ale bym zjadla.. nawet lopatke mam w zamrazalniku.. moze jutro pomysle o takim obiedzie
Edytowane przez pilotka f16 Czas edycji: 2010-05-12 o 14:55 |
|||||||||
|
|
|
#3345 | |||
|
Zakorzenienie
|
Przed chwila kurier mi dostarczył paczuche z rzeczami do szpitala, pieluchami etc....:jupi:
misiulka, żabka, no trzeba się było sprężyć tak mnie postraszyły te wypady dziewczyn do szpitala żabka ja przed kompem leżę wikimi u mnie z wizazem ok hd dobrze, ze wszystko ok kasha lazurowa no jestem z Ciebie dumna i bede ci to pisać codziennie jak codziennie bedziesz to pisaćanoxa no super z ta kasa dobrze, że teraz znalazł bo później by mogły już nieco na wartości stracić ![]() oszczedzaj się farminka super xawmeli jak jesteś niespokojna to pewnie że lepiej to sprawdzić z moim jest różnie czasem szaleje czasem spokój Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wszystkie i wyrzuca na bieżąco a malo ich nie ma ![]() ale szału dostaje z śrubkami śrubokrecikami i innym sprzętem który jest czasem wszedzie
|
|||
|
|
|
#3346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie siedzę z nogami ułożonymi wyżej.Chyba pomaga.Woda z solą również |
|
|
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie juz doczpalapalma...pogada do bani...cieplo, ale pochmurno i parno
![]() Zjadlam wlasnie truskawki ze smietanka pycha...Farsz na krokiety zrobiony, zaraz wezme sie za smarzenie nalesnikow ![]() Czekam na kuriera bo ma przywiesc grila do auta...TZ dzis do 17 w pracy, ale ma mnie kolezanka z synkiem odwiedzic ![]() Na miescie trafilam na fajna promocje, otwierali sklep z bielizna i wszystko 50% taniej, kupilam fajne majteczki 2 pary i bokserki dla TZ HD - jak pralas rzeczy do lozeczka, to w pracle, chodzi mi o te zabezpieczenia szczebelkow
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-05-12 o 12:10 |
|
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
pilotka
szok, ludzie sa naprawde dziwni jesli chodzi o witaminy to slyszalam to od lekarza, oczywiscie nie jest to regula
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja nie lubię takich sąsiadów... hehhe
Ja zaraz będę jadła obiadek, a potem czeka już na mnie ciacho z rabarbarem... spróbowałam kawałek i odpłynęłam. Wrzucę na pewno przepis, bo szybko się robi i pyszne... |
|
|
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
karolka
fajne zakupy
|
#3351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z LUXMEDEM rzeczywiście jest super. Choć muszę przyznać, że pierwszy raz zadzwonili do mnie i serce mi prawie stanęło... Nie zazdroszczę stania w kolejkach w ośrodkach zdrowia |
|
|
|
|
#3352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dopiero co śniadanie pochłonęłam...
|
|
#3353 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz do niej napisze smsa ![]() Cytat:
Cytat:
tzn ja tez kupuje na promocjach nawet wtedy zawsze kupuje w zapasie co by pozniej nie przeplacac ale czesto kupowalam jakies pier.doly typu zbedne kubki miski itp co naprawde bylo zbedne i tylko wydawalam niepotrzebnie pieniazki ![]() a co do czulosci w czasie ciazy to wiem o czym piszesz bo wlansie o to mi chodzi kazda z nas tak ma ze czasem czuje sie nie atrakcyjna ze zbiera jej sie na placz itp i chciala by od pratnera uslyszec ze slicznie wyglada chociaz mial by sklamac :d male klamstweko nikomu nie zaszkodzi a my czuly bysmy sie lepiej no ale faceta czasem ciezko to pojac
|
|
#3354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ochraniacz, rożki,beciki
|
|
|
|
|
#3355 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
pilotka-durna ta sąsiadka.Olać, trzymać na dystans i sie nie przejmować
Edytowane przez hd2005 Czas edycji: 2010-05-12 o 12:19 |
|
|
|
#3357 |
|
Wtajemniczenie
|
Itakasia fajnie wygląda ten wózeczek, przedewszystkim nie jest ciężki i ta konstrukcja prosta ale stabilna. ja bym sie nad nim pozastanawiała. Ale ja już mam wózeczek. Jedyne co mi się nie podoba to, że koszmarnie wygląda ten fotelik na stelażu. A kółka to można chyba zawsze wymienić na pompowane
|
|
|
|
#3358 |
|
Zadomowienie
|
Widzicie ja wlączylam tylko kompa po to by wrzucic plytke i zaczac zgrywanie moich plikow z kompa szwagra.. by zdarzyc zanim sie przeprowadzimy, by sobie nie poogladal zbyt wielu ciekawych zdjec, lub nie poczytal co nie co.
No i zamiast tylko cyk cyk i nagrywaj to ja do was przyszlam:P i znow czas leci heh.. Musze sie wziac za siebie . Kurcze albo gdzies mi znikly albo nie mam od mojej malej zadnego zdjecia od stycznia-marca.. przykro mi.. Nie wiem wogole jakim cudem? jakies powinno chyba byc.. a moze jestem tak przejeta ciaza ze mam zdj samego brzucha Ide na obiad tesciowa wola. |
|
|
|
#3359 |
|
Rozeznanie
|
martwie się....coś mnie tam poklepuje delikatnie....
|
|
|
|
#3360 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a jak sie czujesz?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale to mile ze sie martwilas prasowalam rzeczy syneczka a potem probowalam was nadrobic nastawilam tez pranie i ulozylam ciuszki w komodzie i teraz brzucho mnie troche boli mam nadzieje ze przejdzieCytat:
![]() Cytat:
hd ciesze sie ze juz ci przechodzi z tymi stopami. |
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.

- balkon i okna cały czas pootwierane [co sprzyja przeciągom] więc nie wiem skąd ten pot - ciężko powiedzieć że może mi być za gorąco 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)