|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.
dzień dobry
u nas słooooońce!!! Idziemy na kaszke i kawkę ![]() Cytat:
Cytat:
jak zagladaniesz jeszcze to podrzuć jakiegoś linka tez sie rozglądam za akcesoriami łazienk. moze masz sprawdzonego psrzedawce ![]() Cytat:
to zeby małż sobie poradził i zeby kary nie było Cytat:
dla męża ![]() tez mam takie podejście do włosów p4w - pytałam kidyś o wybielanie jedynki /pewnie przeoczyłas/ mój dentysta pow, że jak karmię to możemy wybielić bo to działa miejscowo prawda to?
|
||||
|
|
|
#1682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.
hej
![]() dzisiaj nocka lepsza chociaz mala obudzila sie placzem, ale poprzytulalam ja i zaraz zasnela ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1683 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sprzedałaś całość razem ze spacerówką rozumiem? To znaczy że kupiona parasolka sprawdza się na codzienne spacerki?
|
|
#1684 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzisiaj miała byc jeszcze u teściowej,tak?![]() widzę ![]() Cytat:
Martwię się o Nią,nigdy tak długo się nie odzywała ![]() ![]() Cytat:
,męża nie chciała pożyczyć?![]() Cytat:
Czyli nic straconego ![]() Cytat:
-my też to przerabialiśmyCytat:
![]() ![]() |
||||||
|
|
|
#1685 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w końcu się udaCytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zaglądaj do nas ![]() Dla Was również buziaki Cytat:
uda sięCytat:
dla męża.
|
||||||||
|
|
|
#1686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie prowadzono badań, więc jest na wszelki wypadek jest to przeciwwskazane jeśli piszesz o jednej jedynce to pewnie masz na myśli wybielanie wewnętrzne po kanałówce ![]() zaraz poczytam, bo tam teoretycznie blokuje się dostęp do kanału, zaraz poszukam co piszą o konkretnych preparatach... nie wrzucę, bo mąż zabrał dzis do pracy aparat poza tym myślę, ze nie byłoby nic widać, bo to są subtelne refleksy, a kolor tez taki zwyczajny EDIT: w zasadzie nie znalazłam przeciwwskazań w znanych mi preparatach do wybielania wewnętrznego - są opisywane zwykle razem z metodą wybielania zębów żywych i tam jest wyraźne przeciwwskazanie choć nie bezwzględne, ale konkretnie do metody wewnętrznej nie znalazłam ja bym chyba poczekała, chyba, ze zamierzasz karmić 3 lata a ząbki MUSISZ mieć ładne na już
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2010-05-13 o 10:02 |
|
|
|
|
#1687 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My już po kaszce i po kawie od 7 rano ![]() Helołek ![]() U mnie szaro,buro i ponuro-póki co Może później tak jak wczoraj,zrobi się ładnieDzisiaj po południu,mam zebranie trójki klasowej z rodzicami dzieci,będziemy radzić po ile by się poskładać i co kupić pani wychowawczyni z okazji ślubu ślub tuż,tuż w czerwcuBędę później ![]() Miłego dnia |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak tak, zapas mam zrobiony ![]() ej za rano dla mnie, ja z rana logicznie nie myślę, przypomnij się anulko później jeszcze
|
|
|
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde no
Przed chwilą mąż dzwonił i być może z naszego współnego wyjazdu do Łeby nici i może pojadę tylko z mamą.... Okazało się, że mają zakaz brania urlopów od 14.06 (wtedy zaczynamy urlop ) ze względu na prywatyzację (Energa). Może się jakoś dogada ze swoim bezpośrednim przełożonym, żeby chociaż na ten tydzień go puścił... Plissss trzymajcie kciuki W ogóle zaczynają strajki od jutra i być moze to, co w tv oglądaliśmy zawsze będzie naszym udziałem-okupacja, nocowanie w biurach... Mówię Wam masakra. Musze jakieś trojaki kupić coby mieć w czym strawę mężusiowi wozić ![]() A miało być tak pięknie... rodzinnie... eh
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle to będziemy mięli te płytki w łazience. U mnie na monitorze jakieś zielonkawe są, ale w rzeczywistości sa takie morskie
![]() I te meble. Tylko słupek będzie wysoki. Już nie moge się doczekać ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Aniu wczoraj kupiłam to. I do tego kubek na szczoteczki jeszcze tylko, bo większość będę miała pochowane w szafkach. A i jeszcze nie kupowałam od tego sprzedawcy, więc jak dostanę wszystko to będę mogła go polecić I taki kosz.
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-05-13 o 10:26 |
|
|
|
#1692 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1693 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chicco sie sprawdzil,prowadzi sie lekko -troche gorzej przy podjazdach na chodniki ale jest lekki i wszedzie moge go zabrac a tamten to byl kolosteraz musze jej pilnowac bo ucieka mi na korytarz a tam schody Cytat:
![]() Cytat:
trzymam kciuki zeby wasze wakacje razem doszly do skutku
|
|
#1694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1695 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
albo chociaż pełną nazwę przypomnij, jak kupowałaś to uznałam, że za drogi dla mnie ale może używanego bym poszukała skoro taki fajny
|
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kosz bardzo fajny a najbardziej to mi się podobają szuflady pod umywalką z Chanel
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2010-05-13 o 10:44 |
|
|
|
|
#1697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet na mojej wyboistej drodze dal rade sie prowadzic bez problemu a balam sie ze bedzie mocno trzasc i ze ciezko bo nie ma kol pompowanych a jednak sie mylilam
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2010-05-13 o 10:51 |
|
|
|
|
#1698 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1699 |
|
Ola-Unhola
|
Hej,
ja tylko na chwilkę. Mam dzisiaj zebranie w szkole, a wcześniej po odebraniu Bartusia jadę do rodziców (jeżeli nie będzie padało). Także teraz póki Antoś śpi idę się kąpać i malować. Miłego dnia Wam życzę
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1702 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hehe
![]() pewnie by chciała, bo zawsze mówi, ze mój to taki dobry, miły i wogóle a jej /chidzi własnie na terapie bo za duzo pił/ Cytat:
No zapomniałam napisać, że ta jedynka to po leczeniu kanałowym i wynerwiana /taką miałam "suuuper" dentystkę w dzieciństie Ale myśle, ze poczekam, bo mleczka mam coraz mniej, i zamierzam karmic tak gdzieś do lipca ... chyba ![]() Cytat:
... moze te chmury od Ciebie idą do mnie? albo na odwrót nie mam TV to pogody nie oglĄDAŁAM ![]() u nas o 7 był cycuś i Bartosz jeszcze kimnął na pół godzinki ![]() cieżka sprawa z tym prezentem ![]() Cytat:
za udane wakacje!!! Cytat:
to raczej mi takie nie spasują, ale mam jeszcze dolną łazienkę i wc to pewnie cos wymyśle ![]() szafki też super ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- wrrrrrr i czeka mnie kolejny wydatek muszę kupic żelazko, bo własnie załatwiłaM SOBIE MOJE ULUBIONE SPODNIE :BABA: stopiły się pięknie na udzie ![]() Jakie macie żelazka i mozecie je polecić? |
||||
|
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
pisalam ostatnio ze musze na diete bo mi przybylo w boczkach.....otoz znowu mam to samo co kiedys ze przed@ zbiera mi sie duzo wody w organizmie i caly brzuch jest taki miekki jak galareta -wogole cale cialo
wiec to nie tluszcz dzisiaj stanelam na wadze i co pokazala 53kg ostatnio po kazdej @ chudne o pol kilo -nie wiem od czegozeby nie bylo zaczelam dietke 2 dni temu i zamierzam sie jej trzymac tzn. nie podjadac takze Cass mozesz zmienic ni wage na liscie na 53 ![]() hehe jak bede chudnac takim zolwim tempem (od stycznia 2 kg) to moze do konca roku waga pokaze 50
|
#1704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przepraszam za bezpośrednie pytanie, ale nie raz miałam pacjenta, który uważał, ze przeze mnie musi zęba leczyć kanałowo, jakby moim hobby było uśmiercanie zębów ![]() może zbyt nerwowo reaguję za co z góry przepraszam, ale ostatnio miałam dwa takie przypadki i aż mnie podnosi jak słyszę coś takiego
|
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja też nie lubię białych szafek, a do tych płytek to już w ogóle porażka, bo by było za sterylnie. Co prawda w toalecie mam białą, ale jest mała i tylko dlatego ją toleruję ![]() Co do żelazka to nie pomogę, bo moje to żadna rewelacja. A spodni szkoda ![]() Cytat:
![]() A ja jeszcze nie miałam @ od porodu, mimo, że nie karmię juz prawie trzy miesiące i odstawiłam tabsy prawie miesiąc temu...
|
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a bylas u gina? powinnas dostac@ z odstawienia tabsow wiec moze niedlugo sie zjawi
|
|
#1708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ja uaktulaniam swoja wiedze i czytam o raku, to tez mam wszystkie objawy ![]() tak ogolnie, to pocieszyc cie chcialam, ze wszystko jest ok Cytat:
![]() Wiesz, ja to tak humorystycznie pisze, generalnie Antonio jest lobuzerskim aniolkiem. To dobrze, bo lubie dzieci z odrobina charrrakterku , nawet jak czasami narzekam pro forma. ![]() Gdyby siedzial tylko i byl grzeczny caly czas, to dopiero bylabym zmartwiona
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2010-05-13 o 11:49 |
||
|
|
|
#1709 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
aby jednak było pięknie i rodzinnieMy też mieszkamy na poddaszu Cytat:
Cytat:
![]() U nas cycuś był o 5.40 Zobaczymy co kobitki wymyślą ![]() Cytat:
![]() Tuli się odezwała Idę obiad kończyć,bo wrócilismy niedawno ze spacerku ![]() pa
Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2010-05-13 o 16:57 |
|||||
|
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no niby w sam raz ale lepiej sie czuje w 5o
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

dobrze że to ulubiona a koleżanka
Melduje tylko, że żyjemy, wszystko u nas w porządku, Zosia zdrowa, my też. Mam urwanie głowy- i w pracy i w domu, i nie mam na nic czasu. Zosia jest ostatnio absorbująca, a jak juz usiądę do kompa to króluje allegro
, bo zamawiam różne rzeczy do łazienki i ogólnie na mieszkanko mnie wzięło ostatnio
(tylko troszkę brakuje mi "jedowskich" amortyzatorów, ale to szczegół
tez sie rozglądam za akcesoriami łazienk. moze masz sprawdzonego psrzedawce 

zeby małż sobie poradził i zeby kary nie było
nie przestaje mnie zadziwiać swoją spostrzegawczością i słownictwem dot. mojego stroju, makijażu, fryzury itd... chyba mam kobietę za męża
dla męża
prawda to?

Przed chwilą mąż dzwonił i być może z naszego współnego wyjazdu do Łeby nici

ostatnio po kazdej @ chudne o pol kilo -nie wiem od czego