Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-13, 23:11   #3931
Basia84
Rozeznanie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

xawmeli, farminko trzymamy kciuki zeby jednak maluszki jeszcze troszke wytrzymaly zwlaszcza u xawmeli. pociesze was tylko tym ze moj maz urodzil sie 3 miesiace przed terminem i mial tylko 30% szans na przezycie. na szczescie byl bardzo silny i wszystko skonczylo sie dobrze a dzisiaj nikt by nie powiedzial ze urodzil sie tak wczesnie
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 23:16   #3932
ola_k11
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
jestem hipopotamem, jeszcze trochę i będę wielorybem...
31tyg 3 dni
nie gadaj głupot, bo masz śliczny brzuś!!! a jaka krecha wyraźna! naprawdę ślicznie moja jest bladziutka

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

oglądam na Polsat Cafe zagraniczną wersję "Momentu Prawdy" - jest jakaś laska, która rozwali swoje małżeństwo, bo zdradzila męża, idiotka... ech
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 23:22   #3933
jaszczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
dziewczyny zastanowcie sie na tymi lezaczkami do 18 kilo, bo ja też się napaliłam żeby większy kupić aby się dłużej przydał a dzis rozmawialam z koleżanką i wybiła mi ten pomysł z głowy..
ona tez kupiła ten lezaczek Fisher Price do 18 kilo i mowi, ze jak maleństwo było to chciała mieć je bliżej siebie a leżaczek duży i ani go na stole postawić ani na łóżku koło siebie :/
i na szczescie dostala na chrzest taki do 9 kilo, byla bardzo zadowolona bo mały, lekki i wszedzie go miała przy sobie a jak dziecko wyrosło to chciala go na większy przesadzić a wtedy córa juz chodzić zaczynała i ani jej w głowie było ciągłe siedzenie w jednym miejscu :/ a jak juz chodzić zaczeła to wogole masakra, że probowała sie podnosić o ten leżaczek, przewracała się i w końcu efekt był taki, że sprzedała oba oba na allegro....
/
no tak właśnie poczytałam trochę i kupiłam ten co wczoraj pokazywałam, do 9kg

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Kurde no chyba wlezie
Własnie jedne przymierzyłam i złapałam załamkę bo moje nogi balerony nie chciały się mieścić w tych dziurach nogawkowych xD
Ale znalazłam na to sposób
Poodcinałam nieco z brzegów zewnętrznych - takie jakby kliniki wycięłam i już się mieszczą
Jak do porodu jeszcze urosną to podetnę je dalej :P
Najwyżej zrobię z nich stringi
no jak ty jakimś tekstem zapodasz świetna jesteś!

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
bywalo lepiej, ja sie czuje za dobrze na szpital!!!! az mnie nosi, podobno miejsca sie koncza, wiec jak dla mnie ja moge im zwolnic miejsce i czekac na wyniki posiewu w domu!

W pracy byla, teraz jedzie do sr, jutro bedzie pozniej bo szpital jedzie zobaczyc co i jak i dziekuje za troske i was pozdrawia
niezawsze widzę, że humor ci dopisuje mimo szpitala
super że z HD wszystko ok

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
jutro muszę przez Ciebie zrobić barszcz i pierogi!!!
hehe przepraszam

Vette - super zakupy już porobiłaś

ech zostały mi jeszcze 3 strony do nadrobienia... strasznie płodne dziś jesteście

a ja jestem padlina - upiekłam 2 ciasta, ugotowałam gar barszczu czerwonego, ulepiłam chyba ze 100 pierogów, wysprzątałam kuchnię, wyprałam i rozwiesiłam kolejną partię ciuszków małego i.... padłam...
Stary 2010-05-13, 23:23   #3934
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość

A co z wit. K ? Z tego co tu wyczytalam zaleca sie podawanie dodatkowo wit. K dziecku do 3 miesiaca zycia.Dziecku karmionemu wylacznie piersia ,oczywiscie.
no właśnie jak to jest ? bo wiem, że po porodzie podają dziecku a potem trzeba samemu jakoś dodatkowo ?

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
zamowilam torbe do wozka

http://more4kids.pl/page,produkt,id,67025,kat,350.html

kuzwa ile kasy
aaaaale droga

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Chyba jednak to zamówię łóżeczko http://www.allegro.pl/item1027848588...a_materac.html
Co myslicie o cenie, jest z materacem.
to jest fajne

farminka

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
pilotka prałam w płynie z loveli i płukałam też w płynie z loveli(do płukania pachnie bardziej intensywnie ale nadal delikatnie)
jak to z tymi płynami lovela jest ?
bo ja widziałam lovela płyn do płukania i 2 proszki do kolorowych i białych to są jeszcze płyny do prania ? i jeśli tak to co wybrać proszek czy płyn ?

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Uwaga!! Uwaga!!
SMS od XAWMELI:
"Jestem w szpitalu z zagrożeniem ciąży , na razie leżę pod kroplówką i liczę na ogromne szczęście. Pozdrów dziewczyny."
o matko a ja jeszcze mówiłam jej żeby się nie przejmowała bo na pewno jest ok no ale tak mi lekarz powiedział jak mu mówiłam, że ja czasem cały dzień nie czuje to mówił, że ok
trzymaj się

Cytat:
31tyg 3 dni
co ty gadasz !!!! jesteś bardzo zgrabna

kurde teraz to i ja sie zaczynam nakręcać bo mnie pokopał troche prąd po brzuchu dzisiaj i jakoś mało i słabo się rusza dzidzis teraz
a z tym prądem to było tak, że jest jakies przebicie czy coś nie znam się ale jak myje naczynia to woda kopie albo zlew i się dotknęłam brzucham zlewu i mnie kopło oczywiście już zgłosiłam do spółdzielni i jutro rano przychodzi gość robić coś z tym no ale troche mnie kopło dzisiaj i się teraz zaczęłam głupio wkręcać bo słabo czuje ruchy
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 00:41   #3935
kasandra82
Wtajemniczenie

Cytat:
31tyg 3 dni
no co ty jakim hipopotamem, masz bardzo maly brzuszek wogole nie wyglada na 31 tc

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
xawmeli, farminko trzymamy kciuki zeby jednak maluszki jeszcze troszke wytrzymaly zwlaszcza u xawmeli. pociesze was tylko tym ze moj maz urodzil sie 3 miesiace przed terminem i mial tylko 30% szans na przezycie. na szczescie byl bardzo silny i wszystko skonczylo sie dobrze a dzisiaj nikt by nie powiedzial ze urodzil sie tak wczesnie
dolaczam sie do zbiorowego trzymania kciukow!
to pewnie jestes z meza dumna ze byl taki silny i walczyl o zycie w tamtych czasach wogole duzo dzieci umieralo albo nie wykrywano na czas wad genetycznych, moja mama mowi ze jak mnie rodzila to jeszcze usg nie bylo i lekarz przez cala ciaze bedal brzuch recznie, takze rozne komplikacje mogly sie przyplatac w kazdej chwili.

a ja sie chwale ze bylam dzisiaj u gina i wyznaczyl mi date cesarki na 22 lipca!!!

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość

kurde teraz to i ja sie zaczynam nakręcać bo mnie pokopał troche prąd po brzuchu dzisiaj i jakoś mało i słabo się rusza dzidzis teraz
a z tym prądem to było tak, że jest jakies przebicie czy coś nie znam się ale jak myje naczynia to woda kopie albo zlew i się dotknęłam brzucham zlewu i mnie kopło oczywiście już zgłosiłam do spółdzielni i jutro rano przychodzi gość robić coś z tym no ale troche mnie kopło dzisiaj i się teraz zaczęłam głupio wkręcać bo słabo czuje ruchy
Jak masz sie nakrecac to marsz do lekarza!

kasandra82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 01:08   #3936
Basia84
Rozeznanie

dziewczyny juz pol dnia mam biegunke co zjem, wypije to zaraz wyleci. bylam u znajomej to musialam postoj robic w sklepie a pozniej ledwo do domu dojechalam jeszcze nigdy tak dlugo mnie nie trzymalo

kasandra moja mama tez nie miala usg, niby ja wyslali raz na usg, ona nie wiedziala co to jest, bala sie jak nie wiem, nikt nie wiedzial co jej beda robic ale okazalo sie ze bylo jedno na caly krakow i zepsute wiec sie wkoncu nie doczekala.

Edytowane przez Basia84
Czas edycji: 2010-05-14 o 01:11
Stary 2010-05-14, 01:18   #3937
jaszczka
Zadomowienie

doczytałam...
Cytat:
Uwaga!! Uwaga!!
SMS od XAWMELI:
"Jestem w szpitalu z zagrożeniem ciąży , na razie leżę pod kroplówką i liczę na ogromne szczęście. Pozdrów dziewczyny."
o nie! to nie powinno tak być trzymam wszystkie 4 kciuki ma być dobrze!

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
A ja w sumie często śpię na plecach, bo tak jest mi wygodnie... jedyny problem jaki się nieraz pojawia to ciągnie mnie w pachwinie... skurcze w nocy nieraz dopadają mnie w łydkach,ale dzisiaj sobie z magnezem tabletki kupiłam co lekarka kazała brac... no i jak Klara pod żebra się rozłoży, to ból się pojawia, ale tak to spoko
w sumie zalecają spanie na boku, jak się zmuszę to zasnę na boku, ale potem budzę się, czy to rano czy w czasie nocy, zawsze na plecach.. nie ma takiej siły, która utrzymała by mnie na boku... na plecach jest po prostu wygodniej i tyle, trochę gorzej się oddycha, ale na to mam wyższą poduszkę, więc śpię w pozycji półleżącej...
kurcze w łydkach też mnie ostatnio dopadają, ale jeszcze nie jest źle, da się przeżyć

Cytat:
31tyg 3 dni
kochana jak ty jesteś hipopotamem to ja nie wiem co jestem masz śliczny mały brzuś i tyle!

idę zaraz spać bo już nosem się podpieram... strasznie się narobiłam dzisiaj..

dobranoc!!
Stary 2010-05-14, 03:06   #3938
Alguien
Zadomowienie

Xawmeli kochana trzymaj sie dzielnie i Nadinka tez

jaszczka a czy Ty nie powinnas sie oszczedzac tez? bo piszesz tu, ze narobilas sie dzisiaj

olakola maly masz brzuszek, wyglada na 20 ktorys

Basia wspolczuje Mam nadzieje, ze przechodzi juz i jutro bedzie dobrze

kasandra chwal sie reszta zakupow

Ja zauwazam zmiany w moim brzuchu juz prawie z dnia na dzien. Tzn jak rosnie
Kupilam dzis fajne koszyki ozdobne, w ktore powkladam wszystkie kosmetyki i akcesoria dla corci i beda pod reka przy przewijaniu.
No i na miesiac przed terminem musialam sie zaopatrzyc z kolejna Mustele, bo mam juz resztke. No ale teraz na sam koniec nie odpuszcze juz sobie przeciez smarowania Oby tylko to cos dalo i rozstepy sie nie pokazaly
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 04:15   #3939
Basia84
Rozeznanie

najadlam sie bananow i mam nadzieje ze przejdzie, jeszcze teraz mnie wziela zgaga i chycil skurcz ehhh cos mam dzisiaj kiepski dzien. mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej bo mam 4h szkole rodzenia

alquien mi tez sie niedawno skonczyl krem do smarowania i musialam kupic nowy, jak narazie rozstepow brak zobaczymy jak bedzie przy koncowce

olakola ty chyba nie widzialas hipopotama!! masz zgrabny brzuszek i jeszcze wcale nie taki wielki, chyba nie widzialas mojego!! juz wklejam.

Edytowane przez Basia84
Czas edycji: 2010-05-14 o 04:28
Stary 2010-05-14, 04:46   #3940
alutka78
Rozeznanie

Czesc dziewczynki!!! Nie spie od 3. wypilam kawke Inke, zjadlam winogron, orzeszki ziemne i cukierki. Pozniej sie poloze jak TZ pojedzie do pracy. Musz Was nadrobic.
marta_d1 - bardzo ladne to lozeczko. Mi zalezalo zeby bylo bez szuflady, bo mam bardzo malo miejsca w sypialni i raczej jej nie otworze. Ja zamawiam takie
http://allegro.pl/item1035269549_loz..._promocja.html. Do tego materac pianka kokos gryka. U tego samego sprzedawcy, za przesylke place raz wiec wyjdzie mnie ok 240 zl. To jest lozeczko bukowe - bardziej wytrzymale niz sosnowe.

Cytat:
Uwaga!! Uwaga!!
SMS od XAWMELI:

Trzymaj sie. Wszystko bedzie dobrze.
Cytat:
Ja miałam iść po rabarbar, ale zaczęło padać.
Dzisiaj były za to gofry na kolację, jeszcze 6 zostało w kuchni, rano zjedzą na śniadanko.
Jutro w takim razie kupuję rabarbar i ... szparagi
tylko nie wiem jak na tą sałatkę liczyć, bo u nas nie sprzedają na kilogramy tylko takie obwiązane pęczki, nie wiem ile to waży.

Jutro wizyta u gina, USG i L4. Bardzo jestem ciekawa ile mój Kubuś waży i czy to pupka co mi tak wypina z prawej strony.

Powiem wam, że mam od niedawna okropne gazy
a nigdy nie miałam...
Ja tez mam ochote na rabarbar. Jutro zrobie drozdzowca. Moze jeszcze kompocik z rabarbaru - ma duzo zelaza.
Ola masz bardzo ladny brzuszek. Jaki hipopotam.

---------- Dopisano o 04:46 ---------- Poprzedni post napisano o 04:44 ----------

Cytat:
najadlam sie bananow i mam nadzieje ze przejdzie, jeszcze teraz mnie wziela zgaga i chycil skurcz ehhh cos mam dzisiaj kiepski dzien. mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej bo mam 4h szkole rodzenia

alquien mi tez sie niedawno skonczyl krem do smarowania i musialam kupic nowy, jak narazie rozstepow brak zobaczymy jak bedzie przy koncowce

olakola ty chyba nie widzialas hipopotama!! masz zgrabny brzuszek i jeszcze wcale nie taki wielki, chyba nie widzialas mojego!! juz wklejam.
Jaki fajowy brzusio. Co do rozstepow to mi zaczely pojawiac sie dookola pepka. Jeszcze wszystko przed nami. Mam nadzieje, ze za duzo ich nie wyjdzie.
Stary 2010-05-14, 06:05   #3941
vette
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
Tak. Jest wart swej ceny.
Z tego co czytalam to na KWC tez ma swietne opinie.

Milego Dnia Dziewczynki! Leceeeee
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 06:15   #3942
niezawsze
Zakorzenienie

Dziewczyny ladne brzuchy a jak ktoras z was mowi, ze ma duzy to chyba nie widzialyscie tutaj laski, ktora jest w 38 t z blizniakami!!!! Ona ma najwiekszy brzuch jak widzialam z metr odstaje chyba dzieci jej waza po 3kg kazde ponad!

Ja juz po ktg i chyba sie przespie bo co ja mam robic tu :/

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 06:18   #3943
roztrzepaniec989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
sms od niezawsze

"koszmar jakis ciagle kluja mnie wyszly mi jakies problemy z krzepliwoscia krwi dedimery jakies i mowia ze mam robic zastrzyki z klexanu sama do konca ciazy zwariowali ze sobie igle wbije a i nie wiem kiedy wyjde"

odpisalam jej " jej to niedobrze mam nadzieje ze to nie jest grozne dla malej. trzymajcie sie!"
odpisala
"dla malej absolutnie nie to ja moge miec jakis zator"
trzymajcie się kobietki

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
czuje sie ok. poszlam spac i skurcze minely i od rana tez jest w porzadku tylko tak sie zastanawiam...
czy to mozliwe ze wrocily poranne mdlosci
Ja wymiotuję praktycznie codziennie od początku ciąży. Gin sprawdził wszystkie wyniki i skoro są dobre to stwierdził, że po prostu taka uroda i tyle Ciekawe, czy to ma związek z moimi kolkami(wg gina ucisk na jelita ).

Wstałam dzisiaj razem z małżem o 5, bo dzisiaj ma na 7 do pracy - mam zgagę giganta i zbiera mi się na Zrobiłam mu jajecznicę (ze swojskich jajek i szczypiorku) także był zdziwiony jak cho**ra (raczej nie zdarza mi się "tak poświęcać" z rana)i teraz siedzę sama - to się postaram was nadrobić
Wczoraj przyszły mebelki z brw, także po wczorajszym składaniu wyczynowym dzisiaj już stoją i czekają na dzidkowe rzeczy

Edytowane przez roztrzepaniec989
Czas edycji: 2010-05-14 o 06:19
roztrzepaniec989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 07:12   #3944
papeteria
Zakorzenienie

cześć dziewczyny
anoxa
śniły mi się szparagi sprzedawane na pęczki ale napewno nie było ich po pół kilo próbowałam wybierać stosując się do twoich wskazówek tak to jest jak się czyta przed snem wizaż
olakola
śliczny mały brzuś ..jaki hipopotam, zgrabniutka jesteś
wiolek szwagierka chyba jakoś podawała małemu ta witamine ...musze podpytać jej
Co do Loveli sa proszki do białego i kolorów, płyny do prania tak samo i płyn do płukania....ja wziełam proszek do kolorów bo nie było płynu a do białego mam płyn no i płyn do płukania.
Jejku
prąd+ woda to nie przelewki kochana mogłaś sobie krzywde zrobić
kasandra to przynajmniej wiesz kiedy sie spodziewać godziny zero
alutka nie ma bata dziś musze zrobić kompot z rabarbaru
Bardzo ładne łóżeczko
Cytat:
kurcze super, to daje nadzieje a jeszcze się mówi, że chłopcy mają gorsze szanse...

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
No i na miesiac przed terminem musialam sie zaopatrzyc z kolejna Mustele, bo mam juz resztke. No ale teraz na sam koniec nie odpuszcze juz sobie przeciez smarowania Oby tylko to cos dalo i rozstepy sie nie pokazaly
No i jeszcze trzeba pamiętać o regularnym smarowanku co najmniej 2 miesiace po..to jest równie ważne jak smarowanie w ciąży bo czasami rozstepy potrafia wyjść właśnie gdy się skóra obkurcza i jest niedostatecznie nawilżona (predyspozycje to już inna bajka ).
Cytat:
dziewczyny juz pol dnia mam biegunke co zjem, wypije to zaraz wyleci. bylam u znajomej to musialam postoj robic w sklepie a pozniej ledwo do domu dojechalam jeszcze nigdy tak dlugo mnie nie trzymalo
.
Może coś zjadłaś nie bardzo albo mały ci pomógł
Na oczyszczanie naturalne przed porodem jeszcze za wcześnie
by szybko przeszło.
Śliczny brzuszek
Cytat:
Dziewczyny ladne brzuchy a jak ktoras z was mowi, ze ma duzy to chyba nie widzialyscie tutaj laski, ktora jest w 38 t z blizniakami!!!! Ona ma najwiekszy brzuch jak widzialam z metr odstaje chyba dzieci jej waza po 3kg kazde ponad!

a co powiesz na ten KLIK bez komentarza

idę coś zjeść bo mnie zasysa

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-05-14 o 07:15
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 07:19   #3945
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
31tyg 3 dni
Śliczny brzusio ja to jestem wielorym

Cytat:

Ślicznie wygladasz

TZ pojechal do pracy, za oknem szaro, buro...pranie wlaczone, a ucho dalej boli masakra.
Pije kawusie i jem ciasto drozdzowe na sniadanko
Jutro jedziemy po lozeczko, przewijak i wanienke

Juz 24 rozpakowane, ja jestem ciekawa jak to ze mna bedzie, dobrze ze moja corcia wszystko oki
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png

Edytowane przez karolcia228
Czas edycji: 2010-05-14 o 07:26
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 08:17   #3946
Siala_Bala
Zakorzenienie

Dzień dobry bardzo
Ja mam dziś jakiś super humor, mimo, ze wstałam o 6 xD gdzie zawsze śię do 12:00 xD Zrobiłam mężowi mega kanapki do pracy.. a on mi za to dał 5 zł to się oburzyłam, że za takie kanapki i o tej porze to powinnam dostać piątkę od sztuki
Własnie sobie chlipię kawunię i mam smaczek na jakąś słodkość ale w domu jedynie spierniczone pierniki, których nikt nie lubi
A do sklepu mi się nie chce :P
Gary pomyte, zwierza nakarmione i jak narazie mam chętkę coś porobić ... tylko nie wiem co... zbiorę pranie, zrobię nowe dzidziusiowe chyba już..albo pościel i firanki.. kurde..obrzydliwa może jestem ale bardziej to mój pies a nie ja ..bo mi tu pierdzi pod nosem samym a nie ja jemu Dziś jakoś wybitnie mi to nie przeszkadza
No i na obiad może rybkę usmażę.. ziemniaczki (nie wiem jak się robi takie w kawałkach większych podpiekane - jak frytki tylko kształt inny? ) no i sałatkę z sałaty, pomidorka, rzodkiewki, papryczki Aż się pośliniłam.. choć jak znam życie to za pół godziny się zamulę i nic nie zrobię

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Od godziny ciężko mi się oddycha. Mam wrażenie, że wdechy jakieś takie ograniczone. Jakby mi się płuca zmniejszyły... Koło 15 też tak było, ale wtedy leżałam- myślałam, że od tego. A teraz siedzę i aż mi się w głowie kręci .
Dzidzia, mnie też tak dopada .. albo takie nagłe kołatanie serca i zadyszka jakbym biegła, choć siedzę nic nie robiąc.
Musisz jakoś znaleźć dogodną pozycję
Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
Na aukcji jest wpisane: Po zakupie proszę o e-mail z wyborem kolorów - ale ja tam nie widzę by były jakieś do wyboru.. co trza zrobić
Cytat:
31tyg 3 dni
No nienormalna psychopatka jesteś :P Brzuszek masz taki jak ja w 9 tygodniu xD
Cytat:

No Baaasiaaa Ty to masz brzucha modelowego

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 08:27   #3947
roztrzepaniec989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
sms od farminki

"hej! tu farminka. Chyba jednak za slabo trzymalyscie kciuki za moja wizyte u gina Ide znowu do szpitala, chyba na tydzien. Lekarz powiedzial ze wszystko zdecydowanie za nisko jest i lepiej zebym lezala w szpitalu niz w domu pozdrowienia dla wszystkich ciezarowek"

Cytat:
Uwaga!! Uwaga!!
SMS od XAWMELI:
Mam nadzieję, że szybko wyjdziesz i to w dwupaku (żeby nie było) Trzymam

Cytat:
31tyg 3 dni
Jaki hipopotam, że przepraszam? Śliczny, mały brzuszek

Zaliczyłam poranne i coraz gorzej boli mnie brzuch... ale przynajmniej zgaga przeszła - może uda mi się jeszcze przekimać z godzinkę/dwie.
Stary 2010-05-14, 08:28   #3948
wiolek1
Zadomowienie

papeteria ten brzuch jest straszny

Cytat:
Dzień dobry bardzo
Ja mam dziś jakiś super humor, mimo, ze wstałam o 6 xD gdzie zawsze śię do 12:00 xD Zrobiłam mężowi mega kanapki do pracy.. a on mi za to dał 5 zł to się oburzyłam, że za takie kanapki i o tej porze to powinnam dostać piątkę od sztuki
Własnie sobie chlipię kawunię i mam smaczek na jakąś słodkość ale w domu jedynie spierniczone pierniki, których nikt nie lubi
A do sklepu mi się nie chce :P
Gary pomyte, zwierza nakarmione i jak narazie mam chętkę coś porobić ... tylko nie wiem co... zbiorę pranie, zrobię nowe dzidziusiowe chyba już..albo pościel i firanki.. kurde..obrzydliwa może jestem ale bardziej to mój pies a nie ja ..bo mi tu pierdzi pod nosem samym a nie ja jemu Dziś jakoś wybitnie mi to nie przeszkadza
No i na obiad może rybkę usmażę.. ziemniaczki (nie wiem jak się robi takie w kawałkach większych podpiekane - jak frytki tylko kształt inny? ) no i sałatkę z sałaty, pomidorka, rzodkiewki, papryczki Aż się pośliniłam.. choć jak znam życie to za pół godziny się zamulę i nic nie zrobię

no nie a ty od rana :P
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 09:01   #3949
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Dobry! Jem śniadanie i jade ze szwagierka na szmaty. Nie chce mi sie ale co tam. W sumie w poniedziałek idę już do pracy to się zrelaksuję.
Leje i zimno, normalna jesień!
Siala Ty to umiesz rozbroić od rana
A i zamówiłam wczoraj to łóżeczko.
Stary 2010-05-14, 09:10   #3950
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Hej Ja dziś buszuję po allegro, bo muszę zamówić koszule ze 2, szlafrok, leginsy i telefon
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 09:12   #3951
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Siala_Bala jesteś po prostu niesamowita!
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 09:25   #3952
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

W DD TVN mowia o ekologicznym jedzeniu dla dzieci, moze i sie zastosuje, ale nie przesadzajac
Oraz o duli...zaraz beda mowic

Ale mnie to ucho boli
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 09:27   #3953
bassienkaw
Zakorzenienie

Hej kobietki, dzień dobry już nei z samego rana... w każdym bądź razie u nas brzydko i pada pada pada

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 09:51   #3954
kashha
Zadomowienie

Dzień dobry! U nas też pada ale ja mam dziś dzień gospodarczy, czeka mnie sprzątanie chałupki, chciałabym się wyrobić przed powrotem mamy z pracy, żebyśmy mogły sobie posiedzieć, pogadać, ale jak znam mamę ona i tak sobie coś do zrobienia wymyśli... taka natura.
W dodatku plecy mnie strasznie bolą takie to uroki końcówki ciąży.

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 09:56   #3955
itakasia
Zakorzenienie

witam
ja juz posprzatalam, na obiad jade do rodzicow, zakupy zrobione wiec luz. na 11 ide na fitness, ale mie sie nie chce wychodzic

i trzymam kciuki za nasze brzuszki w szpitalu

a pogoda jesiennna
Stary 2010-05-14, 10:02   #3956
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

hejka!!!Witam was kochane kobietki!!!

Ciekawe rzeczy teraz mówią na TVN, gadają o kobiecie pomocnej przy porodzie...
Właśnie wyżej karolcia pisała

Edytowane przez jusdan77
Czas edycji: 2010-05-14 o 10:03
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 10:16   #3957
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
W DD TVN mowia o ekologicznym jedzeniu dla dzieci, moze i sie zastosuje, ale nie przesadzajac

Ale mnie to ucho boli
ojoj

ja tez własnie słuchałam, ja mam rodziców na wsi wiec warzywka beda ekologiczne

Tak w ogóle to

u mnie nic nowego, nadal leżę...
dzisiaj od rana mnie mdli coś...
a do tego brzuch pobolewa...
skończyłam brac globulki... masakryczne były, codziennie 2 musiałam wtykac..

w pn mam wizyte, jestem ciekawa co tam z moją szyjką?
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 10:20   #3958
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
31tyg 3 dni
Cytat:

Dziewczyny śliczne te wasze brzuszki!!!!

Cytat:
Na aukcji jest wpisane: Po zakupie proszę o e-mail z wyborem kolorów - ale ja tam nie widzę by były jakieś do wyboru.. co trza zrobić
Podejrzewam że ten kto wystawił tą aukcję ma gotowe formularze do wszystkich swoich aukcji, podstawia tylko opis i zdjęcie i zapewne ten opis z wyborem koloru dotyczył innej aukcji np na której sprzedaje żele kolorowe albo jakieś lakiery.

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość

Ale mnie to ucho boli
Jeśli bardzo cię będzie ucho bolało, to weź może po 1 kropli Otinum ( ma dziełanie przeciwbólowe)do ucha, tylko z tego co wiem zakrapia się zawsze i do bolącego i do zdrowego.Oby Ci przeszło!!!

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
ojoj

Tak w ogóle to

Oj biduleńka jesteś, trzymaj się dzielnie, na pewno na wizycie będzie dobrze, musi!!!!!! Trzymam kciuki Odpoczywaj sobie
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 10:24   #3959
Zuziunia
BAN stały

Które dziewczyny sa w szpitalu?

Odkładam obronę mgr.. jedynie moze uda mi sie zaliczyć zajęcia...

zaczęłam 28tc
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 10:25   #3960
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:

jejku wspolczuje jej ale sie musi meczyc biedna

Cytat:
Napisane przez roztrzepaniec989 Pokaż wiadomość
trzymajcie się kobietki

Ja wymiotuję praktycznie codziennie od początku ciąży. Gin sprawdził wszystkie wyniki i skoro są dobre to stwierdził, że po prostu taka uroda i tyle Ciekawe, czy to ma związek z moimi kolkami(wg gina ucisk na jelita ).

Wstałam dzisiaj razem z małżem o 5, bo dzisiaj ma na 7 do pracy - mam zgagę giganta i zbiera mi się na Zrobiłam mu jajecznicę (ze swojskich jajek i szczypiorku) także był zdziwiony jak cho**ra (raczej nie zdarza mi się "tak poświęcać" z rana)i teraz siedzę sama - to się postaram was nadrobić
Wczoraj przyszły mebelki z brw, także po wczorajszym składaniu wyczynowym dzisiaj już stoją i czekają na dzidkowe rzeczy
ja do 21 tc po calych dniach potem przeszlo i oststnio znowu mnie cos mdli ale to tylko przez chwile rano

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
ojoj

Tak w ogóle to

witaj
fajnie ze do nas wpadlas to tak samo jak u mnie tez dalej leze i biore tabletki. trzymam kciuki za wizyte

ola i Basia sliczne macie brzuszki

dzisiaj u mnie trawe kosza juz mi glowa peka od tego buczenia wogole cisnienie chyba niskie jest bo sie tak dziwnie czuje jakos

a no i dzien dobry mamusie i brzusie
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości