|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.
Cytat:
|
|
#2162 | |||
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.
Cytat:
Dokładnie, nie czuć obcasa Super i rzeczywiście duuży już chłopaczek A jaki poważny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc kobiałki,
witam się po weekendzie Martwię się tą pogodą, co prawda my na północy i nic nam nie grozi, ale za to inni... (anula Słuchajcie jest chyba nadzieja, że Zośka będzie raczkować Podnosi już sprawnie pupę i zaczęła się tak śmiesznie kiwac w przód i w tył (pisałyście o tym kiedyś, że Wasze dzieciaczki tak robią). Poza tym niezła tancereczka z niej-jak sie zaczyna nucić jakąs melodię, to od razu kojarzyć że to dla niej i tak śmiesznie rusza dupką, jakby na koniu jechała I obi kosi kosi też No to sie trochę pochwaliłam![]() No i nie wiem czy o tym pisać, bo często czytam o gnomach, ale może tak dla równowagi... My przeżywamy jakiś renesans uczuć chyba... Naprawdę nie mam sie do czego przyczepić, małż we wszystkim mi pomaga, jest czuły i kochany... A w łóżku jest po prostu boooosko ![]() Miłego dnia Edit: Mariolu oby jak najszybciej sie u ciebie poprawiło i wyszło Ci słonko P4W cudny chłopaczek ![]() Unholy butki super
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-05-17 o 10:22 |
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wpadłam tylko na chwilke sie przywitac, pozniej nadrobie. Pospalismy do 8.45 zaraz sie szykuje na jazde, mam dzisiaj tylko godzinke. Pogoda marna ale narazie nie pada. ![]() Wpadne pozniej
|
|
#2165 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wpadłabym na tono spróbować można, to jest homeopatyczne więc nie zaszkodzi moim zdaniem ![]() Cytat:
brawa dla ZosiMiło posłuchać że u kogoś tak fajnie w małżeństwie...zazdroszczę trochę
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
p4w slicznie bawi sie Tomaszek
![]() Tak czytam tu i owdzie o komuniach, prezentach itp i szczerze mowiac zlosc mnie ogarnia. Nie rozumiem prezentu typu laptop , komorka itp. Rozumiem, ze na slub to juz tylko samochod i dzialka budowlana :[Nie jestem matka chrzestna, ale nawet gdybym byla, to nie zrobilabym prezentu tego typu, nawet gdyby bylo mnie stac Nie mam dalej humora... W PL powodzie, a u nas znowu ten pyl wulkaniczny i pomyslec, ze w piatek mam leciec na duza wyspe, a w sobote do Polski Bardzo zle to sie to na mnie odbije psychicznie, jesli nie bede mogla zobaczyc sie z bliskimi, pomijam juz kwestie finansowa
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2010-05-17 o 10:30 |
|
|
|
#2167 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bartosz też do tej pory zmieniał tylko boczki,czasem się zdarzyło,że siadał przez sen,ale teraz ![]() Cytat:
Cytat:
dla LaurkiPrzykuca,dla mnie to normalne słowo Ciekawe rzeczy tam piszą Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Super,że Danielkowi przeszło
|
|||||||
|
|
|
#2168 | ||
|
Zakorzenienie
|
taki był przejęty i zajęty
![]() oczywiście po tatusiu to tylko tak do zdjęcia ![]() Cytat:
dla ZosiCytat:
ja jestem chrzestną i mój chrześniak w przyszłym roku będzie miał komunię... już się boję
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2010-05-17 o 10:35 |
||
|
|
|
#2169 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
witajcie
za oknem jakies slonce wyszlo ![]() ja sie srednio wypalam - ale to przez przytulanki, ktore wczoraj byly do pozna ![]() moje dziecie siedzi dzis i sie tak ladnie bawi Cytat:
szkoda, ze obcas czarny ale fajny facio z niego ![]() Cytat:
i trzymam kciuki aby ualo Ci sie wyleciec ![]() byl niedawno kurier i zabral ten nieszczesny kojec ciekawe kiedy mi kase zwroca
|
|
|
#2170 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a tak serio to co będzie dalej? Macie zapasy?Cytat:
![]() Jejku, jaki śliczny i duży chłopak p4w z nieba mi spadłaś z tymi zdjęciami , chcę kupić Kubie taką czapeczkę na all (to jest z Yorkera, prawda?) i nie wiem, jaki wziąć rozmiar . Możesz mi napisać, jaki obwód główki ma Tomasz i jaki jest rozmiar tej czapeczki? ![]() Cytat:
A pada u Was? Cytat:
![]() Ja też ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
, a czym smarowałaś? Jakim żelem?Cytat:
dla Zosi, a Kubuś ani pa pa, ani kosi-kosi , ale raczkuje ![]() Fajnie, że z TŻ się układa Cytat:
![]()
|
|
|
#2171 |
|
Wtajemniczenie
|
Cze
![]() Ile naskrobałyście No tak, przecież pogoda do bani ![]() aannuullaa mam nadzieję, że Was nie zaleje Dajecie sobie jakoś radę? Napisz jak mama się czuje grogulku, a jak sytuacja u Was? Nie zalewa Was? p4w Tomaszek pierwsza klasa czekoladko, ale mój synalek będzie miał teściową laseczkę Miramej, Kubuś pozycję wyjściową do startu ma nawet przez sen Trzeba być zawsze przygotowanym ![]() Jak mi się coś przypomni, to napiszę.
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
Miramejku to jest jakaś bezfirmowa chyba czapeczka
![]() potem sprawdzę dokłądnie, bo Tomuś śpi kupuję mu czapeczki na 48-50 obwód ostatnio Tomuś ma ogólnie jakieś takie kiepskie dni, jest bardzo marudny i zasypiać nie chce - muszę go zabrać do pokoju, przytulić szeptać mu do uszka, głaskać i dopiero się wycisza inaczej nawet jak bardzo chce mu się spać wstaje i zrywa wszystkie naklejki ze ściany przy łóżeczku i krzyczy, a nie zaśnie
|
|
#2173 |
|
Wtajemniczenie
|
Unholy
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
dziękujemy wszystkim za miłe komentarze
Tomuś jest ogólnie duży stąd waga, bo jakiś strasznie gruby nie jest... ale juz dawno go nie ważyłam ![]() Mariolko, ja też trzymam kciuki, zeby udało Wam się wylecieć do Polski
|
|
#2175 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie widze zeby cos tam sie dzialo z zabkami -ale troche opuchniete sa dziaselka na gorze wiec moze cos sie bedzie wykluwac Cytat:
dla Zoski za postepysuper ze z malzem wam sie uklada-chyba jestes jedna z nielicznych co malz nie jest gatunkiem gnoma Cytat:
na szczescie malz ma rozum i zaraz jej powiedzial ze laptopa to moze jej kupic ale na 18tke a nie na komunie bo po co dziecku komputer chyba beda sie wykluwac ![]() ide umyc wlosy ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- przesadzasz- wystarczy ze Wercia bedzie mu sie podobac bo wiesz tesciowo nie musi
|
|
#2176 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
aannuullaa mam nadzeje, ze Was nie zaleje
![]() Wredna wszystkiego najlepszego kochana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przypominam o dzisiejsych kciukach n 17sta
|
|
#2177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ba ![]() Co u Was? Jak Maciejka? Pewnie dużo nie popiszesz, bo Małż w domu ![]() Cytat:
![]() ![]() Może ma jakiś gorszy czas? Kuba odkąd potrafi wstawać na nóżki i sam siadać też walczy przed zaśnięciem, chodzę milion razy i Go kładę, On wstaje, ja Go kładę i tak w kółko
|
|
|
#2178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dla Twojego Kubusia chyba 48 będzie za duża - mój jest duży, stópkę ma na rozmiar 20 a Twój chyba 18-19 z tego co pamiętam... od 2 dni jakiś taki marudny jest - nie wiem o co chodzi... faktycznie są takie same jak z Yorkera... a ja kupiłam używaną za 11 zł
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2010-05-17 o 11:30 |
|
|
|
|
#2179 | |
|
Zakorzenienie
|
Będą
![]() Cytat:
A Ty kupowałaś na all tę czapkę? Bo u nas w stacjonarnych sklepach, które znam, ich nie ma ![]()
|
|
|
#2180 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
kwalifikacje do klasy sportowej
![]() a ja Marciemu kupilam wczoraj czapke na 48 i jest za mala musze oddac
|
|
#2181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po stacjonarnych nie miałam czasu jeździć - byłam w kilku i nic ciekawego na wiosnę nie znalazłam nie wiem, ale przy poprzednich ząbkach taki nie był ![]() do sportowej klasy Eryka mają przyjąć...
|
|
|
#2182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wercia zasnela wiec mam chwile
malz pojechal do Katowic -mam nadzieje ze bez problemu dojechal patrzac na podtopienia i jeszcze leje caly czas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a bylo juz tak pieknie jak wylazly te jedynki -spala cala noc no ale pocieszam sie za jak wszystkie zebiska wyleza to w koncu bedzie spac jak misio ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- mamuski a w przyszlym tygodniu mamy swoje swieto a potem nasze dzieciaczki- kupujecie jakies prezenty??wiecie moj malz jedzie w przyszly czwartek do Warszawy na koncert AC/DC tez mu sie zachcialo.....ale jada fajna ekipa wiec niech poszaleje chlopak a co
|
|
#2183 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
kwalifikacje do klasy sportowej
![]() a ja Marciemu kupilam wczoraj czapke na 48 i jest za mala musze oddac
|
|
#2184 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wiesz jaki Marci ma obwód główki ? Cytat:
Ale teraz może dalsze ząbki, to bardziej boli? ![]() ![]() Cytat:
), tylko w dzień się tak mocujemy ![]() Na Dzień Dziecka na pewno coś kupimy Ale z Ciebie dobra żona
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2010-05-17 o 11:50 |
|||
|
|
|
#2185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę...ale u nas w sumie nie jest tak źle, moze mój Smerfik potrzebuje po prostu takiego wyciszenia, bo odkąd tak intensywnie buszuje i moze się wszędzie wgramolić jego przeżycia są tak intensywne, ze nie pozwala mu to zasnąć ...
|
|
|
#2186 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że uda Wam się przylecieć do Polski Cytat:
Cytat:
Oby nie zgnomiał ![]() ![]() Cytat:
![]() A mój na początku lipca na Pearl Jam do Gdańska Przypomną mu sie stare grungowe loty pewnie
|
|
#2187 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Teraz pojechał na działkę robić sztachetki na balkon, bo mamy dość szerokie przerwy w balustradzie i boję się, że Maciej włoży tam główkę lub przeciśnie się, a po tej stronie główka zostanie ![]() Posiedzę z Wami, bo pewnie cały tydzień będzie z tym walczył Jak mogę się wtrącić, to Yorker ma bardzo zaniżoną rozmiarówkę. Mierzyłam Maćkowi r.48 i czapka weszła na czubek głowy, a mój Bąbel nosi 46-48. Ja skapitulowałam i usypiam Maćka w wózku i jak zaśnie (co zajmuje Mu od 5. do 10. minut) przekładam do łóżeczka. Inaczej usypianie ze wstawaniem w łóżeczku trwa 3 godziny i kończy się mega płaczem. Ok ![]() Daj potem znać jak poszło Cytat:
Kupujemy coś Maluszkowi, tylko nie wiem jeszcze co ![]() Niech się wyszaleje, a co! I nie przesadzam z tą laseczką. Ładna z Ciebie kobietka A jak ma się Twoja fryzurka do układania włosów? Długo się męczysz? I jakie masz włoski w rzeczywistości, tzn. proste, falowane itp.?
|
|
|
#2188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chyba jej piaskownice kupie ![]() no baaa nawet mu koszulke kupilam na all ![]() Cytat:
te nasze chlopy jak dzieci
|
|
#2189 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
U nas powodzie rzeka wylała, podtopienia, ewakuacje, itp , na szczęście my mieszkany na górce i narazie nic nam nie grozi ... a deszcz dalej pada ![]() chciała bym nowocześnie, ale żeby było miło i przytulnie i co znajde cos fajnego np do kuchni to za chwile zmieniam zdanie, bo spodoba mi się coś innego ... i tak w kółko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
/ bo pierwszy egzamin to była masakra ![]() "no przecież zatrzymałam się przed pociagiem"Cytat:
![]() dobrze, ze chociaz humor Cie nie opuszcza ![]() moje też by pospało, ale małż mnie obudził, żeby mi pokazać jaka woda wielka i Bartuś też chciał widzieć ... Cytat:
Cytat:
![]() no i fajnie się czyta takie dobre wieści o małżu Cytat:
zeby pogoda Wam nie pokrzyżowała planów!!!!
|
||||||
|
|
|
#2190 | ||
|
Zakorzenienie
|
a u nas znowu syreny wyja
![]() Cytat:
juz pisalam gorgulkowi ze tylko susze i czasem prostuje grzywke rano tylko guma i lakier -a kiedys jak mialam dluzsze to nie obylo sie bez poprawki takze dla mnie wygoda ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
mam nadzieje ze cos wybierzesz w koncu
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

. Nascie lat temu przezylam potezna powodz i wiem jak to jest.
Baaaardzo w moim stylu 

brawa dla Zosi

. Możesz mi napisać, jaki obwód główki ma Tomasz i jaki jest rozmiar tej czapeczki?
MACIEJKA SYNEK KOCHANY