|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.
Czeko, mozesz poprosic o weryfikacje w watku na Perfumach
Dziewczyny na pewno ci doradza Tylko pisz "perfumy", a nie perfum, bo dziewczyny sa tam bardzo uczulone na tym punkcie , jest nawet caly watek na ten temat![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Skierko
|
#2252 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.
Cytat:
![]() a doradza z czym- gdzie kupic?? bo zapachow nikt mi nie musi opisywac ja sama mam swoje ulubione i wybieram dosc mocne nuty zapachowe-lubie sie wyrozniac ale delikatne tez mam zeby nie bylo
|
|
#2253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karola, czesto tak jest wlasnie ze rodzina ojca dziecka nie przyjmuje do wiadomosci ze ich synek, jest zły i wcale nie jest takim dobrym tatusiem Unloly zrobiłam te kotleciki z Twojego wyszukanego przepisu, wyszły oki, takie wsam raz na przekąskę. A teraz robię śmieciowe żarcie, "pomysł na zapiekankę z szynką" bardzo rzadko robie torebkowe rzeczy, ale dzis z okazji @ nic mi sie nie chce ![]() Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-05-17 o 17:49 |
|
|
|
|
#2254 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Serio
Tylko ciekawe ile wytrzymam ![]() Cytat:
![]() A Zuzia wypina się na butelkę sama. Tylko po nocy wypije i koniec. Cytat:
![]() Cytat:
Łudzę się, że jednak tak ![]() Kiwi, mango i ananasa blenderowałam i dodałam gorące mleczko z kleikiem ryżowym i było takie akurat do picia. Ok 100 ml mleka i 100 ml owoców. Anula mam nadzieję, że nie zaleje Was bardziej i w końcu przestanie padać ![]() ![]() Cytat:
Nie szukałam już wczoraj. Padało, zalało nam trochę ten garaż ale to nic w porównaniu z tym jak ludziom domy zalewa. Kaszki Zuzi są pyszne ![]() Wszystkie owoce były świeże |
||||
|
|
|
#2255 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To narazie nie pytam czy dołączysz bo i tak cała obolała jesteś Cytat:
Miałam właśnie pytać czy mają czerwoną podeszwę ale już doczytałam ![]() ALe duży chłopaczek z niego. Jakie nosi butki? Te specjalne już do chodzenia? Jakie macie? Cytat:
Cytat:
![]() U nas ostatnio tak sobie więc ja też zazdraszczam ![]() Cytat:
za wyjazd do Polski.
|
|||||
|
|
|
#2256 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Napisałam już wyżej Cytat:
żeby minęły Doczytałam, że Erykowi się odmieniło ale może zmienił zdanie i zaciskam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jest nas więcej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wylicytowałam za 31 tylko nie pamiętam ile przesyłka kosztowała. |
|||||||
|
|
|
#2257 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale Ci dobrze ![]() To tak po cichutku (ciiiii )Cytat:
![]() Miramejku będzie lepiej Cytat:
Nadrobiłam chyba, uffffffffffff
|
||||
|
|
|
#2258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ee kopytka to jeszcze coś innego ![]() Cytat:
daaaaj troche
|
||
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam to czas się przywitać.
Dzień dobry ![]() Od rana nas w domu nie było. Pogoda do bani. Byłam na rozprawie... Nic nie pisałam bo to tylko by mi przypomniało o tym. A tak mniej myślałam i dopiero wczoraj jak się kładłam spać to dotarło do mnie, że to już. Od rana bolał mnie brzuch, nic jeść nie mogłam... Wieczorem napiszę więcej w klubie bo teraz nie mam czasu. Na diecie już nie jestem Ah jak milo coś dobrego zjeść ![]() Do później |
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
czeko ja mam te perfumy lacoste co podawałaś linka
uzywałam ich przed ciażą, w ciąży zaprzestałam, bo mnie odrzucało od nich, a teraz do sporadycznie, lubie je, ale juz mi sie znudziły trochę, teraz szukam nowego ciekawego zapachu ![]() kupowałam w hurtowni w Lbn, nawet tanio, pozniej podam ci linka, ide meża przywitac bo przyszedł
Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-05-17 o 18:02 |
|
|
|
#2261 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aby wszystkie plany wypaliły dla Marciego,a mamusia na wizażu ostatnio narzekała![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
U nas w szkole Dzień Matki obchodzony jest razem z Dniem OjcaPrezenty obowiązkowo Cytat:
dla Maciusia za całokształt.Cytat:
Gratki zakupu wózka To się tatuś rychło w porę obudził,ciekawe gdzie był jak Go najbardziej potrzebowałaś/potrzebowałyście? Ob udziły się w nim instynkty nagle...Karolinko,przepraszam ale musiałam to napisać Cytat:
![]() Adaś uroczy Cytat:
dla Tymcia,mądry chłopczyk,a książeczki to pewnie po mamusi![]() Cytat:
![]() Biedna Amelcia Cytat:
![]() No kochana,bierz męża i do roboty
|
|||||||||
|
|
|
#2262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i pisze wtedy kiedy mam czas i ochote Nie mam w zwiazku z tym wyrzutow sumienia i dziekuje wam ze mimo ze rzadko pisze to moje posty nie pozostaja bez odzewu![]() Bylismy na malym wypadzie nad jeziorkiem. Relax , relax, relax .Mniej wiecej nadrobilam. P4w Tomus slodki ![]() Aannuullaa wspolczuje i mam nadzieje sytuacja sie nie pogorszy .Karolinko dzielna z ciebie babeczka ![]() Cass ogladalam Kubusia. Wow super sobie radzi.Lene jak prowadze za raczki to idzie chwiejnym krokiem, jakby lambade tanczyla . Za to sama potrafi przemiescic sie od jednego przedmiotu do drugiego czyli jedna reka sie puszcza lapie drugiego i daje kroka kurcze tak o tym pisze jakby to byl nie wiadomo jaki wyczyn a moze to calkiem normalne w kazdym badz razie ja jestem dumna bo niedawno stala i nawet nie drgnela.Unholy butki piekne. Ale przygody mialas ![]() Napewno duzo pominelam, z gory przepraszam ![]()
|
|
#2263 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
nie namyslil sie
powiedzial, ze jednak woli do zwyklej i ze wolno biega i nie chce trudno zmuszac go nie bede narazie nic ![]() bylam z dzieciakami na dworku - fajnie, ze w koncu troche slonce poswiecilo
|
|
#2264 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aby sytuacja pogodowa,szybko się zmieniłaKrólika gotowałam Cytat:
nie jednego dorosłego potrafią zagiąć![]() A czy Wy czasem nie 19 mieliście wizytować?Ja mam 19 ortopedę od tej ręki i coś mi się wydawało,że my razem wtedy Pewnie z tego wszystkiego coś pokręciłam![]() W takim razie ![]() A czemu kawaler się rozmyślił? ![]() Cytat:
bardzo ładnie napisaneCytat:
|
||||
|
|
|
#2265 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny, dawno mnie nie było ale jakos tak nie miałam za wiele czasu, ale z grubsza nadrobiłam. Nie bede cytowac, tylko tak z pamieci. p4w Tomuś Karolinka, wózeczek fajny, sama sie nad nim zastanwiałam i wlasnie nad tym konkretnym kolorkiem Miramejku, oczywiście ze bede trzymac a w zamian ja prosze o kciuki na 13ta (gastrolog) ![]() U nas powódz niewiedziałam czy do pracy dojade ale pojechalismy okrezna droga, po południu juz było lepiej ale znów pada :/A w sobote miałam weselisko. Tak sie wytańczyłam ze az nog nie czułam wczoraj nop i gardło zdarłam bo musielismy za DJa robic bo piorun w transformator uderzył i prądu przez ponad godz nie byłoa teraz ide popracowac, bo małz mnie molestuje żebym w koncu rozliczenie zrobiła papa aha czeko, nie mam hurtowni ale mam niskie ceny tyle że chyba troche daleko od siebie mieszkamy a takie moskitiery nie fajne sa do wysyłania bo łatwo uszkodzic
|
#2266 |
|
Wtajemniczenie
|
Przypomnialo mi sie...
Morska maz tez kupil te klocki z FP dla leny i na poczatku szalu nie bylo, ale widze ze coraz czesciej bierze je do reki .Kupilosmy tez pchacz/jezdzik z Fp. narazie tylko sadzamy ja na nim i ciagniemy. probowalam ja przystawic do chodzenia i z moja pomoca jakos szlo ale bez ani rusz wiec wnioskuje ze za wczesnie. Jeszcze chcialam was ostrzec przed jakimikolwiek sznurkami, kablami itp. Lenka wczoraj zawinela sie na okolo sznurkiem od jezdzika (sami przywiazalismy zeby ja ciagnac i tak zostawilismy zamiast odwiazac
|
#2267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrze, że nie jest bardzo źle oby już pogoda się polepszała.Koniec dnia i muszę pochwalić synalka, że dzisiaj (jak na Niego) był grzeczny ![]() Cytat:
![]() Miramej, bo mi wcześniej nie zacytowało, więc ![]() --- Kończę już wizażowanie. Do jutra Zdecydowaliśmy się już na prezent na Dzień Dziecka. Kupimy Maciulkowi stolik edukacyjny. Piaskownice też kupimy, tylko za kaskę z chrzcin Coś ja to miałam jeszcze..., ale zapomniałam
|
|
|
#2268 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
A Ty największe szczęście Zuzki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dla Lenki,każdy wyczyn dobry ten mały i większyCytat:
Cytat:
Ktoś tu zdjęcia obiecywał Ja taż dopiero teraz się witam Co zasiądę do kompa,to stale coś mnie odrywa ![]() Nocka nawet nienajgorsza,było wiercenie-ale nie takie jak ostatnio. Mąż dzwonił,dojechał cały i zdrowy,choć tyle-teraz tylko wyglądać powrotu ![]() No i u mnie też leje Miłego wieczoru |
||||
|
|
|
#2269 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
wypisujesz o takich pysznościach a ja od dzisiaj dietę zaostrzyłam (i dla wyjaśnienia: nie miało to nic wspólnego z faktem, że do sklepu dzisiaj żadnego towaru nie dowieźli )Cytat:
Cytat:
![]() brawa dla Lenki![]() no ja Cię proszę, Martynka dwa tygodnie starsza a nie raczkuje jeszcze (dalej kiwa się w bloku startowym ) i nie staje nie dziwię się ze dumna jesteś ![]() Cytat:
kolejna u której zalewa...niech chociaż padać skończy Małż popołudniu dał rady dojechać do Auchan i zrobił zakupy, nie musicie szykować paczki ![]() Miałam się zabierać za prasowanie ale źle się czuję i chyba wsunę się pod kocyk...
Edytowane przez aannuullaa Czas edycji: 2010-05-17 o 19:29 |
|||||
|
|
|
#2270 |
|
BAN stały
|
aannuullaa mogę tu napisać po prostu staramy się o kredyt ale nie dostaniemy w takiej kwocie jak chcieliśmy a brak kasy na początek = koniec planów
![]() Amelka padła... wreszcie odpocznę i ja od jej płaczu i ona. |
|
|
|
#2271 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja oststnio zaczęłam kombinować czy nie otworzyć by takiego małego klubu maluszka - mini przedszkola...
|
|
#2272 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() fajny pomysł |
|
|
|
|
#2273 | |||||
|
Zadomowienie
|
Nie miałam internetu przez kilka godzin
Idę nadrabiać ![]() Cytat:
To czym smarowalas? Edit: Już doczytałam ![]() Nigdy mi sie to nie zdarzylo, choc wiele razy karmilam Tymka po smarowaniu Dentinoxem, a równiez karmie po kilka razy w nocy ![]() Cytat:
![]() Oby wyjazd doszedl do skutku ![]() Cytat:
Edytowane przez morska Czas edycji: 2010-05-17 o 20:12 |
|||||
|
|
|
#2274 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny zapomniałam o najważniejszym, mam dobre wieści
![]() Pamiętacie jak prosiłam o kciuki odnośnie kursu z UE finansowanego? Udało się i zaczynam w sobotę
|
#2275 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Sylka dziekuje
![]() Cytat:
zreszta na kazdego przychodzi odpowiednia poraBosze ile ja mam prasowania to glowa mala Odkladam z dnia na dzien i za chwile okaze sie ze z tygodnia na tydzien![]() Cytat:
w innej miejscowosci, miescie...Cytat:
|
|
#2276 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dzisiaj też się chwaliłam tym samym, choć tak podejrzewałam, że to już norma ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2277 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz wszystkim dziekuje za kciuki
![]() Miramej dla ciebie rowniez ![]() Skierko, szkoda, ze nie dostaniecie kredytu ![]() Cytat:
![]() Mysle, ze moglabys wyszukac cos na Allegro i wkleic tam linki, a dziewczyny doradza ci ktore sa oryginaly lub ktory sprzedawca jest pewny. Mozesz rowniez zerknac do watku o polecanych sprzedwcach, czy sklepach internetowych i tam poszukac. Na pewno kupisz taniej niz za 300zł Cytat:
![]() Masz racje ![]() I dzieki ![]() Cytat:
|
|
#2278 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Robię tak samo ![]() no na razie to taka luźna myśl, zobaczymy czy coś się z tego wykluje ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- ja też mocno trzymam no cieszę się niezmiernie, chociaż gdzieś tam w głębi serca...jak ja zostawię myszkę na całe weekendy matka wariatka ze mnie
|
|
#2279 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny !
Mariolku mam nadzieje , ze dotrzesz do Polski bez zadnych problemow i odpoczniesz z rodzinka .Svi moglabys wrzucic link do tej Aukcji, moze ja bym zerknela jak juz z Anglii .Czeko sliczniutka i zgrabniutka mamusia z ciebie Anulla mam nadzieje, ze przestanie padac i sytuacja sie poprawi . Skierko witaj, nie jestes sama ktora wpada co jakis czas , ja tez tak robie i ciesze sie mam taka mozliwosc .Daniel dostal dzisiaj wysypke. No i teraz sie zastanawiam , czy to trzydniowka byla . Tylko jakas dziwna , bo wyzsza temperature w sumie mial 2 dni. Daniel wspial sie przed chwila po schodach az do gory , oczywiscie asekurowalam Go z tylu.Ach wiem co jeszcze chcialam sie zapytac. Gorgulku przetrwalas 10 dni na onz? I ile schudlas ?
|
#2280 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Oby i u Was przestało już padać A gdzie fotki? ;> Cytat:
i żeby już zawsze był taki grzeczny I wzajemnie |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

, jest nawet caly watek na ten temat

dla Zuzi. 

(wybaczcie ta ironie). Bedzie to tzw post informacyjny 

daaaaj troche 

Pewnie z tego wszystkiego coś pokręciłam
tak wiem należy mi się
niewiedziałam czy do pracy dojade ale pojechalismy okrezna droga, po południu juz było lepiej ale znów pada :/
MACIEJKA SYNEK KOCHANY
nie dziwię się ze dumna jesteś
To czym smarowalas? Edit: Już doczytałam