|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
Dziękuję Cytat:
Dziękuję ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
Dziękuję
|
|
#4772 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzidzia ładna ta sukienka ale wolę takie fasony odcięte pod biustem, bo w takich ciężarne wyglądają jak kloce ... |
||
|
|
|
#4773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak myślałam, bo będziesz mieć maluszka blisko siebie. Tak jak ja będziesz miec łóżeczko pod oknem, co mnie trochę martwi. Ale jak coś to będziemy kombinować gdzie je przenieść. Przede wszystkim podczas zimy.Dość fajne te rzeczy w Lidlu. Ja w ogóle bardzo lubię ten sklep. A słodycze to wręcz uwielbiam Zainteresowana bym była body i śliniaczkami, bo mają bardzo dobrą cenę. |
|
|
|
|
#4774 |
|
Zadomowienie
|
Lazurka - ale ty śliczna kobieta jesteś!!
![]() Vette - wózek kupiłam Bertini x4, i strasznie już bym chciała go mieć i sobie pojeździć i pooglądać na żywo (bo nie widziałam), a tu du.pa, jak go w końcu dostanę (może jutro?
|
#4775 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem zadowolona z rossmanowskiej emulsji i oliwki a jak mi wyjda rozstepy tzn ze tak miało tendencje mam wiec nawet mustela by mi nie pomogła Cytat:
![]() ja mam tylko taki mini piekarnik i tez za bardzo w nim ciasta nie upieke ...wiesz ze ja nawet lubie spalone jedzenie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
co za delicje ![]() za sama nazwe nie lubie..nie jadłam nigdy za to zjadłabym teraz golonko ewentualnie pizze ![]() Cytat:
![]() ja na bieżaco wystawiam wszystko co mi zbywa bo nie miałabym na to miejsca w naszym 49 m kwadracie nooooo dawnych wspomnień czar ![]() Cytat:
![]() Cytat:
rodzice na parterze , ale nie zalewa naszego miastalazurowa bardzo ładnie się urządziłaś ![]() anoxa farminka ![]() lilka śliczny mały brzuś super śpiworki kociamborek rety dobrze ze wszystko ok vette u mnie non stop pada masakra twoje okolice
|
|||||||
|
|
|
#4776 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
balejaz czy refleksy? Cytat:
my nadal poszukujemy naszego idealu |
||
|
|
|
#4777 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję
|
|
#4778 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najwyzej sie przejade...80 zl moge zaplacic za spokojny sen i mieciutka skore |
|
|
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
Si
A propo kołderki, jaki macie wsyp? |
|
|
|
#4780 |
|
Zadomowienie
|
lazur bardzo bardzo mi się podoba Twój pokoik
super go sobie urządziłas i masz fajowe gniazdko!!! śliczna jesteś! a włoski mają naturalny kolorek?Przejrzalam swoją jedną szafę - z rzeczy letnio wiosennych mam całą górę, około 3o sztuk :/ a jest jeszcze druga szafa i rzeczy jesienno zimowe (te przejrzę później). Zastanawiam się czy nie wystawić tego na all... tylko to strasznie dużo roboty a czy faktycznie się oplaca? Przecież na all też się placi za aukcję chyba. Ile za przesylkę liczyć? Ech musze się zastanowić, szkoda mi tego było zawsze wyrzucac, bo to jest w b. dobrym stanie... |
|
|
|
#4781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zaraz po szkole pracował w Jean Louis David a teraz ma swój zakład
|
|
#4782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie niestety wieje i do tego pod parapetem jest wielki kaloryfer. No ale do zimy daleko.
|
|
|
|
#4784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie mam jeszcze pościeli, kołderki i paru innych rzeczy.... |
|
|
|
|
#4785 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kolor to dzieło fryzjera.
|
|
#4786 |
|
Zadomowienie
|
a ja widziałam lazurową "na żywo" i musze Wam powiedzieć, że w rzeczywistości wygląda jeszcze śliczniej niż na zdjęciu i do tego jeszcze jaką ma piękną cerę.
|
#4787 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bedziesz kupowac z netu? Ja chyba wole na zywo wybierac posciel, kolderki, ochraniacze, lozeczko ...tylko przescieradla kupilam na all. |
||
|
|
|
#4788 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja cera nie jest idealna. To wszystko zasługa makijażu. I dziękuję za komplementy
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
Lazur- jak widać wszystkie mamy podobne zdanie. Jak jeszcze raz przeczytam, ze jesteś pasztet czy coś w tym stylu to
---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Moja ciasto przestygło Siadam do jedzenia
|
|
|
|
#4790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4791 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Smacznego. ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego się smaruję rano i wieczorem fakt nie mustela ale TYM hd chyba miała wysypkę po tym ale ja jestem zadowolona .Mój gin mnie pocieszył że jego żonie skóra popekała zaraz po porodzie a się cieszyła że nic nie ma jeszcze przed porodem (nie szczędziła na najdroższe kremy) ![]() Ty dodatkowo jesteś wysportowana a to też bardzo dużo daje Pościel raczej kupię na all..wiesz czasami można upatrzyć sobie coś na żywo a taniej kupić w sieci.... |
|
|
|
|
#4793 | ||||
|
Zadomowienie
|
kociamborek to się porobiło najważniejsze, że już dobrze i w domku leżysz i zaciskaj mocno nóżki
![]() Cytat:
Cytat:
zobaczymy co mi odpiszą Cytat:
20.05 nic się nie dzieje 20.10 coś tam zaczyna się piec delikatnie 20.13 tak jak wcześniej 20.18 spalona góra i po stworzeniu piekarnika mnóstwo dymu więc odciełam góre i piekłam dalej właśnie5 minut temu wyjęłam zeszło mi z tym troche heheh a i tak znowu góra spalona ale już mniej ale mój piekarnik jest elektryczny i nie da się ustawić mocy( coś musi być zepsute) i on jak zaczyna grzać to ciągle coraz mocneij. więc po spaleniu robilam metodą, że włączałam go na 3 minuty po czym wyłączałam na 15 i tak pare razy mam nadzieje, że już się dopiekło bo jeszcze pól godziny temu w środku było surowe a jakbym dała na wyższy poziom to by się szybciej góra zjarała to samo na niższy dół byłby spalony więc robie pośrodku a i tak G z tego jest ![]() polewe zrobiłam jak wystygnie to poleje zobaczymy co z tego mojego ciacha będzie ![]() lazurowa super pokoik ogarnełas i wogóle śliczna z ciebie dziewczyna i super kolor włosków taki naturalny a nie myślałaś o soczewkach kontaktowych co by nie zasłaniać oczek ? papeteria gorzej tylko jak wierzch i spód spalony a w środku surowe ![]() ja już się wkurzam, że nie moge piec niczego bo wszystko spala kurde trzeba będzie pomyśleć o kuchence gazowej za 1000 zł może by jaką już kupił ale i tak na raty heheh ![]() Cytat:
Edytowane przez wiolek1 Czas edycji: 2010-05-17 o 22:07 |
||||
|
|
|
#4794 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuszki specjalistki kosmetykowe ( ja tam mam jeden balsam i jeden krem do twarzy :P) powiedzcie mi, jaki jest dobry scrub/peeling do buzi. Ale musi być dość szorstki, bo bardzo łuszczy mi się skóra po kąpieli i po pobudce porannej.
I choćbym co dzień peelingowała, to ciągle to samo. Już nie wiem co robić i skąd to się bierze. Reszta ciała aż tak nie reaguje. ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
3 warstwy śmietankowo- owocowe i 3 galaretki
|
|
#4795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to napewno nie gruby peeling bo tylko wzmacniasz ten efekt wg mnie...moze jakis enzymatyczny delikatny peeling lub gommage edit: i przede wszystkim nawilżać kremem ja tez mam jeden krem i jeden balsam + oliwka
Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-05-17 o 22:10 |
|
|
|
|
#4796 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
wiolek ale musiałaś mieć chcice na to ciasto
![]() edit: tak ja mam TEN komplet tylko xl
Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-05-17 o 22:16 |
|
|
|
#4798 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny! jestem.. i ledwo nadrabiam to co napisalyscie
prawdziwa masowa produkcja postow ![]() u nas remont na maksa... zaczlo sie od wymiany okien w czesci mieszkanka a skonczylo na malowaniu scian i gruntownym sprzątaniu w weekend byla u nas mama i pomogla mi ze sprzątaniem bo sama nie dala bym rady.. w sumie nie wiele robilam, spalam w dzien a wczoraj wieczorem czulam się jakbym co najmniej miala urodzic zaraz ![]() dzis tez rano przejechalam sie do centrum ogrodniczego a tak caly dzien na kanapie a tez czuje sie jakbym gorączkę miała i na nic sily... moze to przez to ciśnienie bo ponoć leci, a ja z natury mam bardzo niskie ania22 no szok z tym USG.. ja to bym teraz padla, jak by powiedzieli, ze jednak chlopak bedzie. juz tyle pieknych sukienek mam ![]() choc ciuszkow po siostrzeńcu chłopięcych tez sporo na strych odlołżyłam wiec miałby w co się ubrać nie babskiego... ale jakos wolę chyba moją córeczkę na ten moment ![]() drugi moze byc chlopak ![]() Cytat:
ale i tak go strasznie kocham!!! ![]() moj tato to lew - domator prawdziwy z niego, uparty ale spokojny i kompletnie nie imprezowy - mama mowi, ze zawsze taki byl co do allegro, to ja *******ki dla niuni tez kupilam przez allegro a teraz przegladam linki podane przez HD.. chyba skusze sie na taka sukienke jak kupilas.. za miesiac mamy wesele znajomych i cos musze na siebie wlozyc ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam pomysl co do internetu ![]() popatrz na allegro za dluuugim kablem do neta i sama sobie przeciagnij, np. po schodach wlasnie albo jak to za dluga droga to z okna na dole do okna na gorze ![]() grosze takie kable kosztuja na allegro - tylko sprawdz najpierw zeby taka sama wtyczka byla jak u Ciebie i luz ![]() dzieki - bo ja tez strzelec ![]() ale ze strzelcami nie ma lekko hehe Cytat:
ale smoczka nie kupilam na allegro bo wszystkie znajome polecaly mi smoczki z NUKa, ze ich dzieci jako jedyne chcialy je ssac - obejrzalam sobie w markecie - ale one sa sliczne niby nie planuje Malej dawac smoka, ale ona na kazdym usg od 12 tygodnia ssie zawziecie palec, wiec skoro to taki ssak to musze byc zabezpieczona hehe Cytat:
![]() ale dzieki Bogu, ze wszystko OK... uwazaj na siebie i duzo odpoczywaj!! Cytat:
![]() sliczna z Ciebie kobieta!! i taka zadbana ech musze sie wziac za siebie pokoik slodko wyglada, ja bym tylko dala jednak cos na te okna i bedzie ideal ![]() Cytat:
![]() ale podobno te paskudy w 9 miesiacu wylaza.. zobaczymy ![]() Cytat:
![]() teraz zmykam pod szybki prysznic i do spania dobrej nocki dla Wszystkich Malych i Duzych
|
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I no i teraz co z tym nawilżaniem? Czym? Generalnie cery gładkiej nie mam, jest nieco "grudkowata", ale bez jakichś zmian i wyprysków.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.

ja zawsze chętna jestem!
Co u mnie to anoxa pisała.Nie pamiętam co tam dokładnie pisałam,ale z bardziej optymistycznych rzeczy to Lenka przy przyjęciu do szpitala ważyła 2060g,więc już duża dziewczynka
Mamy już też łóżeczko,więc praktycznie wszystko gotowe.Niestety mam się też czym martwic,bo owszem do domu wróciłam,ale spójrzcie co się u mnie dzieje:
No i teraz się boję,że nas zaleje i wszystkie rzeczy dla małej i w ogóle... 

masakra twoje okolice