|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Hd- to super
teraz tylko czekac na dzidzie, ja musze kupic jeszcze rzeczy dla siebie do szpitala majtki, wkladki itd. oraz pampersy![]() Zupka wstawiona
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#4892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
Mam 2 koszule. Kupiłam specjalnie do szpitala Położna mówiła abyśmy nie kupowały koszul z rozcięciami do karmienia bo się nie sprawdzają. Piersi wychodzą przez te dziurki i dziewczyny czują się cały czas skrępowane ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
Dzisiaj chyba brokuły Hmmmmmm albo cukinia Nie wiem
|
||
|
|
|
#4893 |
|
Rozeznanie
|
Kurde pada i pada. Przez moje miasto płynie Odra i mają już most zamykać bo ma fala przyjść. W 97 przez taka falę to się most zawalił.
---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- co do koszul to ja mam jedną z rozcięciem zapinanym na guziki z krótkim rękawkiem, jedną bez guzików i planuję jeszcze dokupić na ramiączkach z guzikami, bo w szpitalach jest strasznie gorąco. a i jakąś stara do porodu wezmą bo na SR mówili, że nie warto brać jakiejś ładnej bo niekiedy to na śmietnik się już nadają Edytowane przez Lilka___ Czas edycji: 2010-05-18 o 12:08 |
|
|
|
#4894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ojjj dziękuję ci bardzo
![]() Cytat:
![]() I mam tam zlew, kuchnię i mikro-blacik ![]() Pod spodem szafki i na górze dwie plus okap. Piekarnik chyba bym musiała mieć u sąsiada ![]() Cytat:
![]() Jak jadę gdzies się opalać to wybieram miejsca dla staruszków bo wychodzę z założenia, że gorzej od niech nie wyglądam xD I zasadzam się gdzieś w odludziu.. z tym, że w sezonie ciężko upolować własnego "za-krzaka" bo gdzie bym nie wlazła w jakieś busze to za krzakiem już ktoś leży ;] Super, że wszystko ok ![]() A co do ciasta, dziękować za przepis, mówisz banał..ale jak coś da się spierniczyć .. to ja napewno to zrobię ![]() A tu wybitnie jest dużo takich przeszkód ![]() Połączenie śmietany z galaretką by się nie rozjechało i miało właściwe stężenie.. ![]() Coś czuję, że w tym tygodniu będę się tuczyć ciastami ![]() A już mi tak dobrze szło ze stopowaniem wzrostu wagi :P
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
||
|
|
|
#4895 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Choc musze przyznac, ze nastepnym razem jak bedziemy urzadzac kuchnie to fraczej na pewno nie zapomnimy o zmywarce i piekarniku Cytat:
Koszule kupowalam z muzzy i atlantica, bawelniane z krotkim rekawkiem pieluchy i chusteczki mam zamiar upolowac na dniach Edytowane przez vette Czas edycji: 2010-05-18 o 12:17 |
||
|
|
|
#4896 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ja nadal w lesie z nadrabianiem...dobrze ze maly spi a zapiekanka czeka tylko n wlaczenie pikarnika jak wrocimy z szczepienia...Wiecie jaki to raj jak moj rozrabiaka wczoraj od 18.30 spal do rana do 9 a dzis o 11.15 znow poszedl spac. Chociaz jeden urok tej strasznej pogody ze on taki senny.Za to braciszek w brzuszku chce chyba pępkiem wyjsc tak sie rozpycha :P |
||||||||
|
|
|
#4897 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja znalazłam na allegro taką koszulę nocną do szpitala w promocji ze szlafrokiem i się zastanawiam czy jej nie kupić http://moda.allegro.pl/item103022195...rozmiar_l.html
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
ola bo sucha skóra broni się właśnie poprzez nadmierne wydzielanie sebum o czym też nie miałam pojęcia, skoro świecisz się w strefie T to najpewniej masz mieszana cere ale chwilowo przesuszona.....
itakasia- szafe w dużzym posprzątałam w zeszłym tygodniu, to samo w małym , komoda(jest pusta na razie...czekam na rozwój wypadków czy nic tam nie przypełznie znowu) i regał poszedł w ruch, łazienke też w tamtym tygodniu sprzątałam, za kuchnie wziełam się wczoraj. Jestem troche unieruchomiona z przedpokojem bo TŻ rozłożył się z narzedziami ma małe wykończeniówki(szafka nad kibelkiem czeka 2 lata na skończenie i jedna szafka w przedpokoju).Ale w przedpokoju nie ma za bardzo co sprzątać, bo pawlacze na górze są TŻ trzyma tam narzędzia. Można więc rzec że w szafkach mam błysk .Teraz tylko takie powierzchowne porzadki zostały typu sanitaria, kurze, także juz z górki. W tym tygodniu mam w planach poprać i poprasować ciuszki ...pogoda nie sprzyja niestety ![]() Na razie poprasowałam pieluchy, okrycie i pokrowiec na przewijak. No i musze jeszcze podziobac na zaliczenie z fizykoterapii i chemii kosmetycznej ![]() Dziewczyny kiedy wyparzacie te wszystkie rzeczy dla dzieciaczków ![]() zastanawiam się czy nie zrobić tego w tym tygodniu Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-05-18 o 12:19 |
|
|
|
#4899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do koszuli, to tez mowiono mi ze sie nie sprawdza, ja jestem zadowolona z tym moich ![]() Cytat:
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
||
|
|
|
#4900 |
|
Rozeznanie
|
papeteria czy mogłabyś zrobić fotkę twoich pawlaczy na przedpokoju, bo mój M sobie wymyślił, że chce zrobić, a mnie się to jakoś nie widzi, może się przekonam hehe
|
|
|
|
#4901 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze nie zazdroszczę Wam tej pogody. W Szczecinie wczoraj świeciło słonko, dzisiaj nie pada. Wiem, że w Bydgoszczy też lało.
U Was powódź minie, a u nas Odra zaleje całe miasto? ![]() Oby nie. No nic. Idę do sklepu po mięso na lasagne. A potem porządki.
|
#4902 |
|
Zadomowienie
|
Moja ciąża pod względem typowych dolegliwości ciążowych też przebiegała dosyć spokojnie. Ostatnio pojawiła się delikatna zgaga, ale nie jest bardzo uciążliwa.
Ale rozmawiałam z koleżanką, która bardzo ciężko przechodziła ciążę, nie ominęły jej żadne z dolegliwości, łącznie z bardzo rzadko występującym w ciąży ślinotokiem. Powiedziała mi jedną rzecz, że w sumie to ona wolała te swoje ciążowe przejścia, bo przynajmniej miała świadomość, że może liczyć na swojego męża, że miał ją kto przytulić, potrzymać za rękę etc... i to jest racja... też wolałabym dalej niż widzieć byle nie być samą... nie ma co narzekać... zawsze może być gorzej... dam sobie radę...
Edytowane przez kashha Czas edycji: 2010-05-18 o 12:32 |
|
|
|
#4903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja u mamy w moim pokoju mam zrobione super. Zabudowaliśmy ściany tylko dookoła drzwi i to był rewelacyjny pomysł. Zaraz poszukam jakiegoś zdjęcia...
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
MUMINKU ja jestem zainteresowana przepisami, możesz przesłać na maila? smallang@interia.pl poproszę...
HD właśnie się zastanawiałam jak wyjdzie z brzoskwiniami, nie wyszło może za słodkie? Cieszę się, że przepis spasował... MISIULKA takie życie, poczekamy, sezon na wilka jeszcze nie trwa... ale czasem się zdarza (co do seksu). Opowiadałam wam kawał o pozycji na wilka co nie? OLA co do ciasta czekoladowego, to tak wiem, że trzeba dać mniej mąki, gdy dodaje się kakao... już kiedyś zrobiłam ten błąd. Ja robiłam dzisiaj jednak z owocami leśnymi, z mrożonki, bo nie chciało mi się po jabłka lecieć... jeszcze jakieś 15minut w piekarniku i wyciągam. A na obiad zapiekane naleśniczki będą
|
|
|
|
#4905 |
|
Rozeznanie
|
dzidzia miło by było. Wiesz ja po prostu jak już słyszę, że on ma coś wiercić i tak dalej to mi już ciarki przechodzą i widzę tylko ten bałagan hehe
|
|
|
|
#4906 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wiesz u mnie tez babka chba w piatek w schleckerze zauwazyla moj brzuch a od paczatku byl tak wielki :P Cytat:
Tak samo was oszczegam ze latwo jak sie karmi piersia nauczyc zasypiania przy cycu i jest problem potem no co ty...dasz linki raz jeszcze bo nie chce mi sie szukac...P Cytat:
ide cukier mierzyc i zrobic zmywarke bo maly pewnie zaraz wstanie |
|||||
|
|
|
#4907 |
|
Zakorzenienie
|
kashha jasne ze dasz sobie rade!
|
#4908 |
|
Zakorzenienie
|
Sorki za dodatkową treść na zdjęciach- Są stare, ale dość fajnie widać efekt. Na ostatnim chciałam pokazać prawą część pawlacza- stoi bokiem, a zamiast drzwi też ma lustra. Jest wielkości ubraniówki i nad nią też jest pawlacz do samego sufitu.
Kurna nie dodały się :/. Jeszcze raz.
Wituś przyszedł na świat 18.09.2013; (33Hbd) Aliska przyszła na świat 18.08.2010. Witaj Kochanie Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013 Edytowane przez dzidziadziumdzia Czas edycji: 2010-05-18 o 12:41 |
|
|
|
#4909 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze boli mnie glowa od zatok chyba sie poloze spac
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę.
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny moge miec prosbe??? jak bedziecie sie zblizac do 5000tys postow moze ktoras napisac do mnie smsa gdy bym nie zdazyla?? zebym zalozyla nowy watek?? chyba ze mam go zalozyc teraz a wy poprostu jak przekroczycie 5tys postow sie na niego przerzucicie?? bo normalnie musze sie polozyc az mi glowa peka
|
#4912 |
|
Rozeznanie
|
dzidzia fajnie to wygląda i ty też super wyszłaś na tych zdjęciach
|
|
|
|
#4913 | |
|
Zakorzenienie
|
Ulala, dzidzia jakie ty masz seksi... pawlacze
![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
Anoxa jak tylko będę przy kompie to napisze ci smska
Jezu jak to ciasto obłędnie pachnie!!! |
|
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
vette
wszystkie te zakupy robilam u jednego sprzedawcy, wysylka expresowa i wszystko swietnej jakosco anoxa jestem zadowolona z jakosci ubranek a wy znowu kulinarnie ![]() wiolek chyba ty masz problemy z piekarnikiem. polecam takie niby ciasto, do tego lody smietankowe lub waniliowe sypana szarlotka expresowa 1 szkl maki 1/2 szkl cukru margaryna/masło 4 duze jablka 1 lyzeczka proszku do pieczenia blache solidnie wysmarowac margaryna, jablka pokroic na plastry i wylozyc na blache, posypac cynamonem, wymieszac make, cukier i proszek, wysypac na jablka, na to zetrzec margaryne, tak aby wiorki pokrywaly make, do piekarnika, piec az sie zarumieni
|
#4916 |
|
Rozeznanie
|
siala popieram pawlacze od dzidzi bardzo seksi
|
|
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
papeteria
mi zostal pokoj dziewczyn. tam mozna sprzatac bez przerwy. ostatnio robilam spore porzadki i teraz po zakonczeniu rok szkolnego wpadne tam z workami no i sypialnia, czyli przygotowanie jej na maluszka. pranie rzeczy, ukladanie itpdzidzia czy to aktualne zdjecia? sliczna chudzinko?
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
Itakasia znam ten przepis
szybki i smaczny
|
|
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
basienka
sprawdza sie szczegolnie kiedy potrzebujemy ciasta szybko
|
#4920 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i wiesz tu by byl 1 net kablowy do zaplaty a u gory drugi.. troche glupio |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

teraz tylko czekac na dzidzie, ja musze kupic jeszcze rzeczy dla siebie do szpitala majtki, wkladki itd. oraz pampersy

dalej niż widzieć byle nie być samą...
nie ma co narzekać... zawsze może być gorzej... dam sobie radę...