Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-18, 12:01   #4891
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Hd- to super teraz tylko czekac na dzidzie, ja musze kupic jeszcze rzeczy dla siebie do szpitala majtki, wkladki itd. oraz pampersy

Zupka wstawiona
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 12:05   #4892
hd2005
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
Co do pocenia moja szwagierka właśnie do szpitala polecała koszulki z czystej bawełny bo bedziemy się ponoć obficie pocić za sprawą hormonów a co za tym idzie w koszulce z domieszka człowiek się czuje jak w worku foliowym ...ja od szwagierek mam dwie takie zwykłe z domieszka, dwie bawełniane z otworami na c i sobie kupiłam TEN komplet.
Raczej nie bedzie mi tyle koszul potrzebne.Spakuje 3 a TŻ najwyżej doniesie.
Bardzo fajny jest ten komplecik.
Mam 2 koszule. Kupiłam specjalnie do szpitala

Położna mówiła abyśmy nie kupowały koszul z rozcięciami do karmienia bo się nie sprawdzają. Piersi wychodzą przez te dziurki i dziewczyny czują się cały czas skrępowane

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Hd- to super teraz tylko czekac na dzidzie, ja musze kupic jeszcze rzeczy dla siebie do szpitala majtki, wkladki itd. oraz pampersy

Zupka wstawiona
właśnie, muszę się zabrać za jakiś obiadek
Dzisiaj chyba brokuły Hmmmmmm albo cukinia
Nie wiem

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 12:07   #4893
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Kurde pada i pada. Przez moje miasto płynie Odra i mają już most zamykać bo ma fala przyjść. W 97 przez taka falę to się most zawalił.

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

co do koszul to ja mam jedną z rozcięciem zapinanym na guziki z krótkim rękawkiem, jedną bez guzików i planuję jeszcze dokupić na ramiączkach z guzikami, bo w szpitalach jest strasznie gorąco. a i jakąś stara do porodu wezmą bo na SR mówili, że nie warto brać jakiejś ładnej bo niekiedy to na śmietnik się już nadają

Edytowane przez Lilka___
Czas edycji: 2010-05-18 o 12:08
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 12:11   #4894
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość

zaraz wkleje przepis, chyba juz kiedys farmince podawalam
Ojjj dziękuję ci bardzo aż się pośliniłam
Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
My tez piekarnika nie mamy, nie zmiescil sie w zabudowie kuchennej
Moze to i lepiej ...
No moja cała kuchnia to mebelki na ścianie o długości 160cm
I mam tam zlew, kuchnię i mikro-blacik
Pod spodem szafki i na górze dwie plus okap. Piekarnik chyba bym musiała mieć u sąsiada

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
papeteria dla mnie rozstępy to była kwestia czasu, wiedziałam, że będę je miała, bo nawet jak zdarzało mi się schudnąć z 5 kg, a potem przytyć to wyłaziły jak grzyby po deszczu. Ale nie przejmuję się, bo później zbledną, a ja i tak nie chodzę na plażę w stroju 2 częściowym, bo się wstydzę (chociaż widziałam wieksze orki)
Ja mam taką samą... "fobię" Wstydzę się niemiłosiernie choć dookoła biegają takie babska co ważą po 140 kilo i trzęsą całą plażą
Jak jadę gdzies się opalać to wybieram miejsca dla staruszków bo wychodzę z założenia, że gorzej od niech nie wyglądam xD
I zasadzam się gdzieś w odludziu.. z tym, że w sezonie ciężko upolować własnego "za-krzaka" bo gdzie bym nie wlazła w jakieś busze to za krzakiem już ktoś leży ;]
Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Banał.

POSIEW CZYSTY!!!!!!!!
Super, że wszystko ok
A co do ciasta, dziękować za przepis, mówisz banał..ale jak coś da się spierniczyć .. to ja napewno to zrobię
A tu wybitnie jest dużo takich przeszkód
Połączenie śmietany z galaretką by się nie rozjechało i miało właściwe stężenie..

Coś czuję, że w tym tygodniu będę się tuczyć ciastami
A już mi tak dobrze szło ze stopowaniem wzrostu wagi :P

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 12:12   #4895
vette
Zadomowienie

Cytat:
Umarłabym bez piekarnika. U mnie 3/4 obiadów jest z niego. Kocham zapiekanki.
A kulkę też lubię. I cena w ciągu ostatnich lat fajnie spadła .
Ja mam dwie lewe rece w kuchni wiec mi to absolutnie nie przeszkadza
Choc musze przyznac, ze nastepnym razem jak bedziemy urzadzac kuchnie to fraczej na pewno nie zapomnimy o zmywarce i piekarniku

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Kupiłam cienki szlafrok do szpitala i miniaturki a nawet paczkę pieluch dla noworodków. Mogę więc powiedzieć, że torba jest zapakowana
To moglas wziac to wszystko razy dwa, bo mi do szpitalnej torby brakuje wlasnie szlafroka i kilku miniaturek...
Koszule kupowalam z muzzy i atlantica, bawelniane z krotkim rekawkiem

pieluchy i chusteczki mam zamiar upolowac na dniach

Edytowane przez vette
Czas edycji: 2010-05-18 o 12:17
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 12:15   #4896
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
A ja musze sie wlasnie dowiedziec co i jak z ta moja CC...a masz juz date??
kurcze ja tez mam miec cc ale dopiero w 36 tc mam isc sie umawiac, i wciaz sie boje ze za pozno, wolalabym wczesniej wiedziec kiedy to
Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Zaraz postaram sie Was nadrobic, a tymczasem wklejam moje zdjecie brzuszka
Mamy dzis 36t 1d
I od razu porownanie od 18 tyg
ojej ale wielki

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
Bylo widac jak trzyma dlonie przed twarza otwarte i je całuje heh
No nie wiem kiedy z tym netem bedzie, bede błagać, no ale czasu nie dodam czasowi.
a nie moze ci go ktos podlaczyc,szwagier , brat jakis znajomy??

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
Wróciłam z tego wspólnego spotkania z psychologiem...
dowiedziałam się dwóch rzeczy o Maćku jednej zupełnie nie ważnej a mianowicie że z kimś jest.. zapytała go o to wprost psycholog
a drugiej ważnej i przykrej na pytanie dlaczego się interesuje czy z powodów emocjonalnych, czy dlatego że "tak trzeba" powiedział że bardziej dlatego "że tak trzeba"...
Czyli ja to rozumiem tak, że nasze dziecko od niego nie będzie wiedziało co to jest miłość taty, bo to co on będzie robił, nie będzie wynikało z uczucia, tylko z tego że tak trzeba... przykre
o sobie dowiedziałam się tego, że uparłam się, że sobie "sama" poradzę, tzn. bez jego pomocy, że mogę każdego o pomoc poprosić ale nie jego... M nigdy o nic nie poproszę. Co więcej powiedziałam, że jego pomoc ograniczam tylko do kwestii materialnych które wynikają dla niego jako dla ojca... a skoro on się ogranicza do tego co konieczne to powinno być w porządku... Za tydzień czeka mnie indywidualne spotkanie z psychologiem i umówiłam się do adwokata żeby pomógł mi napisać ten pozew o alimenty...

Zostało tak mało czasu... a tak dużo jest do zrobienia.... szok
ciesze sie ze jakos dajesz rade z tym wszytskim,ze odpuszczasz i ukladasz sobie i dzidziusiowi zycie
Cytat:
Napisane przez kociamborek Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny! W końcu mogę do was zajrzeć ale nadrobić nie mam szans.. Mam nadzieję, że u was wszystko dobrze. U mnie się niestety troszkę działo.. Dzisiaj wyszłam ze szpitala. Tydzień temu we wtorek byłam na kontrolnej wizycie i po niej dostałam od razu skierowanie do szpitala. Straszne zmiany się u mnie porobiły przez miesiąc. Szyjka skróciła mi się do 1cm i lekarz stwierdził wielowodzie!!! Zagrażał mi poród przedwczesny. W szpitalu wyszło jeszcze, w badaniach krwi ze mam jakas infekcje wiec dostalam antybiotyk. Dzisiaj mialam robione ponownie badania i jest duza poprawa, szyjka sie wzmocnila (ale nadal musze lezec) no i najwazniejsze ze płyn owodniowy w normie! Infekcji tez juz nie ma. Bardzo sie przerazilam tym wielowodziem bo jedna z jego przyczyn moze byc wada u dziecka, ale lekarz mowil ze najbardziej prawdopodobna przyczyna byla ta infekcja. Z maluszkiem dobrze, jest prawidlowo rozwiniety jak na ten tydzien, wazy 1100g. Teraz mnie czeka lezenie ale dobrze że już w domku. Biore Luteine i Cordafen.
dobrze ze juz w domku jestes...uwazaj na was

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Ola a masz może jakieś swoje sprawdzone przepisy, szybkie na różne rzeczy? Obojetnie czy to ciasta, ciasteczka, sałatki, obiady... ja zawsze chętna jestem!
ja nie ola ale uwielbiam pichcic i mam duzo łatwych przepisow...

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
no i teraz flaczków mi się chce
tylko skąd ja to ustrojstwo teraz wytrzasnę?
ja nie lubie ale moj uwielbia wie ckupuje mu te biedronkowe i dodaje majeranku wiecej i az mu sie uszy trzesą

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Zrobiłam fotki, bo ogarnęłam w pokoju ale przez sztuczne światło nie są takie wyraźne jakbym chciała.
śliczny pokoj a wlascicielka jeszcze ladniejsza...

a ja nadal w lesie z nadrabianiem...dobrze ze maly spi a zapiekanka czeka tylko n wlaczenie pikarnika jak wrocimy z szczepienia...Wiecie jaki to raj jak moj rozrabiaka wczoraj od 18.30 spal do rana do 9 a dzis o 11.15 znow poszedl spac. Chociaz jeden urok tej strasznej pogody ze on taki senny.Za to braciszek w brzuszku chce chyba pępkiem wyjsc tak sie rozpycha :P
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 12:16   #4897
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

A ja znalazłam na allegro taką koszulę nocną do szpitala w promocji ze szlafrokiem i się zastanawiam czy jej nie kupić http://moda.allegro.pl/item103022195...rozmiar_l.html
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 12:16   #4898
papeteria
Zakorzenienie

ola bo sucha skóra broni się właśnie poprzez nadmierne wydzielanie sebum o czym też nie miałam pojęcia, skoro świecisz się w strefie T to najpewniej masz mieszana cere ale chwilowo przesuszona.....
itakasia- szafe w dużzym posprzątałam w zeszłym tygodniu, to samo w małym , komoda(jest pusta na razie...czekam na rozwój wypadków czy nic tam nie przypełznie znowu) i regał poszedł w ruch, łazienke też w tamtym tygodniu sprzątałam, za kuchnie wziełam się wczoraj.
Jestem troche unieruchomiona z przedpokojem bo TŻ rozłożył się z narzedziami ma małe wykończeniówki(szafka nad kibelkiem czeka 2 lata na skończenie i jedna szafka w przedpokoju).Ale w przedpokoju nie ma za bardzo co sprzątać, bo pawlacze na górze są TŻ trzyma tam narzędzia.
Można więc rzec że w szafkach mam błysk .
Teraz tylko takie powierzchowne porzadki zostały typu sanitaria, kurze, także juz z górki.
W tym tygodniu mam w planach poprać i poprasować ciuszki ...pogoda nie sprzyja niestety
Na razie poprasowałam pieluchy, okrycie i pokrowiec na przewijak.
No i musze jeszcze podziobac na zaliczenie z fizykoterapii i chemii kosmetycznej

Dziewczyny kiedy wyparzacie te wszystkie rzeczy dla dzieciaczków
zastanawiam się czy nie zrobić tego w tym tygodniu

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-05-18 o 12:19
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 12:23   #4899
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Bardzo fajny jest ten komplecik.
Mam 2 koszule. Kupiłam specjalnie do szpitala

Położna mówiła abyśmy nie kupowały koszul z rozcięciami do karmienia bo się nie sprawdzają. Piersi wychodzą przez te dziurki i dziewczyny czują się cały czas skrępowane

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

właśnie, muszę się zabrać za jakiś obiadek
Dzisiaj chyba brokuły Hmmmmmm albo cukinia
Nie wiem
Ja tez bym zjadla cukinie, ale musze sie nauczyc robic, ciekawe czy TZ zje, ale jade do babci w poniedzialek to moze ma na ogrodki to sobie wezme

A co do koszuli, to tez mowiono mi ze sie nie sprawdza, ja jestem zadowolona z tym moich

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
kurcze ja tez mam miec cc ale dopiero w 36 tc mam isc sie umawiac, i wciaz sie boje ze za pozno, wolalabym wczesniej wiedziec kiedy to
ojej ale wielki

a nie moze ci go ktos podlaczyc,szwagier , brat jakis znajomy??

ciesze sie ze jakos dajesz rade z tym wszytskim,ze odpuszczasz i ukladasz sobie i dzidziusiowi zycie
dobrze ze juz w domku jestes...uwazaj na was

ja nie ola ale uwielbiam pichcic i mam duzo łatwych przepisow...

ja nie lubie ale moj uwielbia wie ckupuje mu te biedronkowe i dodaje majeranku wiecej i az mu sie uszy trzesą

śliczny pokoj a wlascicielka jeszcze ladniejsza...

a ja nadal w lesie z nadrabianiem...dobrze ze maly spi a zapiekanka czeka tylko n wlaczenie pikarnika jak wrocimy z szczepienia...Wiecie jaki to raj jak moj rozrabiaka wczoraj od 18.30 spal do rana do 9 a dzis o 11.15 znow poszedl spac. Chociaz jeden urok tej strasznej pogody ze on taki senny.Za to braciszek w brzuszku chce chyba pępkiem wyjsc tak sie rozpycha :P
Ja zagadam jak bede na wizycie 8.06, bo tez chcialbym cos wiedziec to bedzie to bedzie 34tc wiec chyba warto cos wieziec, a jak mala bedzie duza to wg USg 36 tc wiec...
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 12:26   #4900
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

papeteria czy mogłabyś zrobić fotkę twoich pawlaczy na przedpokoju, bo mój M sobie wymyślił, że chce zrobić, a mnie się to jakoś nie widzi, może się przekonam hehe
Stary 2010-05-18, 12:27   #4901
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Kurcze nie zazdroszczę Wam tej pogody. W Szczecinie wczoraj świeciło słonko, dzisiaj nie pada. Wiem, że w Bydgoszczy też lało.
U Was powódź minie, a u nas Odra zaleje całe miasto?

Oby nie.

No nic. Idę do sklepu po mięso na lasagne. A potem porządki.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 12:29   #4902
kashha
Zadomowienie

Moja ciąża pod względem typowych dolegliwości ciążowych też przebiegała dosyć spokojnie. Ostatnio pojawiła się delikatna zgaga, ale nie jest bardzo uciążliwa.
Ale rozmawiałam z koleżanką, która bardzo ciężko przechodziła ciążę, nie ominęły jej żadne z dolegliwości, łącznie z bardzo rzadko występującym w ciąży ślinotokiem. Powiedziała mi jedną rzecz, że w sumie to ona wolała te swoje ciążowe przejścia, bo przynajmniej miała świadomość, że może liczyć na swojego męża, że miał ją kto przytulić, potrzymać za rękę etc... i to jest racja... też wolałabym dalej niż widzieć byle nie być samą... nie ma co narzekać... zawsze może być gorzej... dam sobie radę...

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:

Edytowane przez kashha
Czas edycji: 2010-05-18 o 12:32
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 12:29   #4903
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
papeteria czy mogłabyś zrobić fotkę twoich pawlaczy na przedpokoju, bo mój M sobie wymyślił, że chce zrobić, a mnie się to jakoś nie widzi, może się przekonam hehe
Ty wiesz jakie to mądre?
Ja u mamy w moim pokoju mam zrobione super. Zabudowaliśmy ściany tylko dookoła drzwi i to był rewelacyjny pomysł. Zaraz poszukam jakiegoś zdjęcia...

. Witaj Kochanie

Stary 2010-05-18, 12:34   #4904
bassienkaw
Zakorzenienie

MUMINKU ja jestem zainteresowana przepisami, możesz przesłać na maila? smallang@interia.pl poproszę...

HD właśnie się zastanawiałam jak wyjdzie z brzoskwiniami, nie wyszło może za słodkie? Cieszę się, że przepis spasował...

MISIULKA takie życie, poczekamy, sezon na wilka jeszcze nie trwa... ale czasem się zdarza (co do seksu). Opowiadałam wam kawał o pozycji na wilka co nie?

OLA co do ciasta czekoladowego, to tak wiem, że trzeba dać mniej mąki, gdy dodaje się kakao... już kiedyś zrobiłam ten błąd. Ja robiłam dzisiaj jednak z owocami leśnymi, z mrożonki, bo nie chciało mi się po jabłka lecieć... jeszcze jakieś 15minut w piekarniku i wyciągam. A na obiad zapiekane naleśniczki będą

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 12:36   #4905
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

dzidzia miło by było. Wiesz ja po prostu jak już słyszę, że on ma coś wiercić i tak dalej to mi już ciarki przechodzą i widzę tylko ten bałagan hehe
Stary 2010-05-18, 12:36   #4906
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Nie doczytałam Ale tak myślałam, bo będziesz mieć maluszka blisko siebie. Tak jak ja będziesz miec łóżeczko pod oknem, co mnie trochę martwi. Ale jak coś to będziemy kombinować gdzie je przenieść. Przede wszystkim podczas zimy.
mozecie kupic wyzsze ochraniacze zeby nie wialo i zeby nie szlo tak cieplo od kaloryfera

Cytat:
Napisane przez kasienka2607 Pokaż wiadomość
Mam to samo. Każde zbliżenie kończy się bólem przez cały następny dzień :/ Zamiast przyjemności - tylko nieprzyjemność. ehh
my mielismy post od 3 msc w poprzedniej ciazy ale teraz na szczescie jest ok ale brzuch juz mi strasznie przeszkadza
Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
papeteria dla mnie rozstępy to była kwestia czasu, wiedziałam, że będę je miała, bo nawet jak zdarzało mi się schudnąć z 5 kg, a potem przytyć to wyłaziły jak grzyby po deszczu. Ale nie przejmuję się, bo później zbledną, a ja i tak nie chodzę na plażę w stroju 2 częściowym, bo się wstydzę (chociaż widziałam wieksze orki)

Babka u mnie w sklepie dopiero dziś zauważyła, że jestem w ciąży- a to już połowa 7 miesiąca
ja przez moj brzuch juz nigdy nie kupie 2 czesciowego tylko ewentualnie tankini bo ostatnio na nie choruje :P

wiesz u mnie tez babka chba w piatek w schleckerze zauwazyla moj brzuch a od paczatku byl tak wielki :P

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość

ale ja bym nie brała bujanego bo jakoś się tak nakręciłam, że absolutnie nie będe bujać dziecka bo się przyzwyczai ( koleżanki syn 12 miesięcy ma i teściowa tak przyzwyczaiła do bujania chyba w wózku, że jak śpi w dzień to trzeba go cały czas bujać. jak się przestanie to od razu sie budzi i w ryk więc dla mnie to kosmos ) ale wiadomo każdy ma swoje zdanie
mojego rodzice ak nauczyli niehccacy ze 3 ,sc tylko ujany zasypial a jak mial 3 msc to dostal rumienia,bylismy w szpitalu i w koncu przestawil sie na lozeczko

Tak samo was oszczegam ze latwo jak sie karmi piersia nauczyc zasypiania przy cycu i jest problem potem

Cytat:
kupiłam 5 (2 krótkie i 3 długie)
no co ty...dasz linki raz jeszcze bo nie chce mi sie szukac...P
Cytat:
ja kupilam takie na guziki bo bardzo sie sprawdzily ostatnio

ide cukier mierzyc i zrobic zmywarke bo maly pewnie zaraz wstanie
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 12:38   #4907
anoxa
Zakorzenienie

kashha jasne ze dasz sobie rade!
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 12:39   #4908
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Sorki za dodatkową treść na zdjęciach- Są stare, ale dość fajnie widać efekt. Na ostatnim chciałam pokazać prawą część pawlacza- stoi bokiem, a zamiast drzwi też ma lustra. Jest wielkości ubraniówki i nad nią też jest pawlacz do samego sufitu.

Kurna nie dodały się :/. Jeszcze raz.

. Witaj Kochanie

Edytowane przez dzidziadziumdzia
Czas edycji: 2010-05-18 o 12:41
Stary 2010-05-18, 12:43   #4909
anoxa
Zakorzenienie

kurcze boli mnie glowa od zatok chyba sie poloze spac
Stary 2010-05-18, 12:44   #4910
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Proszę.

. Witaj Kochanie

Stary 2010-05-18, 12:45   #4911
anoxa
Zakorzenienie

dziewczyny moge miec prosbe??? jak bedziecie sie zblizac do 5000tys postow moze ktoras napisac do mnie smsa gdy bym nie zdazyla?? zebym zalozyla nowy watek?? chyba ze mam go zalozyc teraz a wy poprostu jak przekroczycie 5tys postow sie na niego przerzucicie?? bo normalnie musze sie polozyc az mi glowa peka
Stary 2010-05-18, 12:46   #4912
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

dzidzia fajnie to wygląda i ty też super wyszłaś na tych zdjęciach
Stary 2010-05-18, 12:47   #4913
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę.
Ulala, dzidzia jakie ty masz seksi... pawlacze

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
dziewczyny moge miec prosbe??? jak bedziecie sie zblizac do 5000tys postow moze ktoras napisac do mnie smsa gdy bym nie zdazyla?? zebym zalozyla nowy watek?? chyba ze mam go zalozyc teraz a wy poprostu jak przekroczycie 5tys postow sie na niego przerzucicie?? bo normalnie musze sie polozyc az mi glowa peka
Może załóż już teraz bo szkoda tak cie budzić jak sie położysz

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 12:48   #4914
bassienkaw
Zakorzenienie

Anoxa jak tylko będę przy kompie to napisze ci smska
Jezu jak to ciasto obłędnie pachnie!!!

Stary 2010-05-18, 12:49   #4915
itakasia
Zakorzenienie

vette
wszystkie te zakupy robilam u jednego sprzedawcy, wysylka expresowa i wszystko swietnej jakosco
anoxa
jestem zadowolona z jakosci ubranek

a wy znowu kulinarnie
wiolek
chyba ty masz problemy z piekarnikiem. polecam takie niby ciasto, do tego lody smietankowe lub waniliowe

sypana szarlotka expresowa

1 szkl maki
1/2 szkl cukru
margaryna/masło
4 duze jablka
1 lyzeczka proszku do pieczenia

blache solidnie wysmarowac margaryna, jablka pokroic na plastry i wylozyc na blache, posypac cynamonem, wymieszac make, cukier i proszek, wysypac na jablka, na to zetrzec margaryne, tak aby wiorki pokrywaly make, do piekarnika, piec az sie zarumieni
Stary 2010-05-18, 12:50   #4916
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

siala popieram pawlacze od dzidzi bardzo seksi
Stary 2010-05-18, 12:52   #4917
itakasia
Zakorzenienie

papeteria
mi zostal pokoj dziewczyn. tam mozna sprzatac bez przerwy. ostatnio robilam spore porzadki i teraz po zakonczeniu rok szkolnego wpadne tam z workami no i sypialnia, czyli przygotowanie jej na maluszka. pranie rzeczy, ukladanie itp
dzidzia
czy to aktualne zdjecia? sliczna chudzinko?
Stary 2010-05-18, 12:54   #4918
bassienkaw
Zakorzenienie

Itakasia znam ten przepis szybki i smaczny

Stary 2010-05-18, 12:59   #4919
itakasia
Zakorzenienie

basienka
sprawdza sie szczegolnie kiedy potrzebujemy ciasta szybko, mozna je podawac na cieplo wiec oczekiwanie na ostygniecie odpada. choc wole normalna szarlotke
Stary 2010-05-18, 12:59   #4920
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
No to bez kabli. Ja mam internet playmobile. Wkładasz do usb, samo się instaluje, robisz tylko jedną zmianę w ustawieniach i tadaaaaam . Wszystko działa. Pograć się nie da (chodzi o gry takie "realne"), bo pingi wysokie, ale do przeglądania stron jak znalazł . Gorzej z kompem...
No ale pewnie swoje kosztuje? On jest taki ze za ilosc godzin placisz czy masz non stop za jedna kwote?
No i wiesz tu by byl 1 net kablowy do zaplaty a u gory drugi.. troche glupio
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości