|
|
#481 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
![]() ![]() A ja marzę o Tobie,
w deszczu i słońcu, w smutku i radości, z pustym żołądkiem i głową pełną nadziei. Chuchając na szybę malować tylko uśmiech, bez serca i Twojego imienia w nim.
bądź z Kimś, kto sprawia że się uśmiechasz, śmiej się tyle, ile oddychasz i kochaj tak długo jak żyjesz. Edytowane przez Kofeina w RedBullach Czas edycji: 2010-05-18 o 18:49 |
|
|
|
#482 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za wszystkie miłe słowa ;*
________ 1. Kiedyś upadnę. Pokruszę swe kości o twarde marzenia. Kiedyś upadnę, zapominając, jak wstawać. 2. Moja głowa zdaje się ważyć coraz więcej. Nadmierny bagaż marzeń zaczyna ciążyć. 3. Szczęście to taka naklejka z gumy balonowej, która odpada niemal chwilę po przyklejeniu. 4. Miłość jest jak Red Bull z wódką. Niby smaczne, niby daje kopa, ale jak przychodzi co do czego to tylko osłabia organizm, a Ty czujesz, że za chwilę umrzesz. 5. Jesteś dla mnie jak szpinak wmuszany dzieciom na obiad. On jest czekoladą na deser. 6. Jesteś cynamonem na jabłkach. Dodatkiem, bez którego nic nie smakuje tak samo. 7. Ty. Dwie litery. Masa szczęścia. 8. Spokój. Chwila wytchnienie przerwana jedynie wyciem psa za oknem. 9. Pojedziemy na wycieczkę czerwonym trabantem. Na tylne siedzenie wpakujemy szczęście. |
|
|
|
#483 |
|
Zadomowienie
|
myszka23101 - na co jesteś chora?
Borowiczanka, HoneyIloveYou - bardzo miło mi to czytać ![]() BananowaDelma, Chocolaaate, istny_paradoks, NieLubieKuby, RozowaSkeyterka, rozsypanegwiazdy, Smiley x, Zaczarowana xdd - okradłam ![]() _______________________
Mało kto wie, że jesteś lepszy od ideału. Być z Tobą, to jest prestiż. Bądź. Nie pogniewam się. W Tobie zatracam się. - Jestem chora. Cholernie chora. - Co Ci jest? - Mam niedobór Ciebie. Nieuleczalny i poważny w skutkach.
|
#484 |
|
Przyczajenie
|
Witam talenciary, nowa nowa nowa : )
On był podstępny, zawsze zjawiał się w najmniej spodziewanym momencie. cholernie Cię potrzebuję , ale nie mów nikomu . Chłopaku, dziewczyno rozejrzyj się wkoło,bo co by nie było musi zawsze być wesoło. I pytam, jeśli na wolności jest tyle s****ieli to dlaczego najdroższego przyjaciela mi zamknęli? Trzeba być trochę podobnym, by się rozumieć. Nieco różnym, by się kochać. Bóg ma poczucie humoru a dowód na to znajduję każdego dnia patrząc na Ciebie.
24 września 2016 Edytowane przez ciasteczkoweserce Czas edycji: 2010-05-18 o 19:02 |
|
|
|
#485 |
|
Raczkowanie
|
Zasupłany kłębek
czerwonej wełny w sercu.
|
|
#486 |
|
Raczkowanie
|
Jako, że dzisiaj totalny brak weny, to inspirację czerpię z ukochanych piosenek, ukochanego Myslovitz. <3 Mam nadzieję, że komuś się przyda.
![]() 1. 'Lepiej mnie zabij, wyrzuć z pamięci; lepiej odejdź, pozwól mi odejść; lepiej zapomnij, pozwól zapomnieć. Lepiej daj mi następna szansę.' 2. 'I czując cię obok, opowiem o wszystkim, jak często się boję i czuję się nikim.' 3. 'Kochaj mnie, to takie łatwe. Wystarczy tylko za siebie nie patrzeć.' 4. 'Tak, kochaj mnie, kochaj, mnie, kochaj mnie! Chcę by miłość raniła cię. Tak, kochaj mnie, kochaj mnie, kochaj mnie. Chcę, by miłość zabijała!' 5. 'Spójrz, jak wygląda moja twarz. Czy został chociaż ślad z człowieka, którego znasz? Zobacz, jak szybko zmieniam się, jak mi dodaje lat każde słowo twe. Nie widzę, nie słyszę nic. Przestaję odczuwać nawet ból.' 6. 'I czując cię obok, opowiem o wszystkim, jak często się boję i czuję się nikim.' 7. 'Rzeczywistość jest jak wielki, czarny pies. Cicho skrada się i chce mnie zjeść.' 8. 'Nigdy nie jest za późno wykrzyczeć do życia, że ciągle widać mnie!' 9.' A może by tak poddać duszę chemicznym środkom, a do mózgu podpiąć prąd?' 10. 'Wstawaj! Życie to surfing, więc nie bój się fal.'
|
|
#487 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki... właśnie ze mną zerwał. Najważniejszy facet w moim życiu. Zostawił, ot tak.
![]() I nadszedł moment w którym idealne życie zmieniło się w piekielną rzeczywistość.
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
Udaję, ze boję się deszczu, tak naprawdę uciekam przed najcudowniejszą osobą pod słońcem Tobą.
|
#489 |
|
Przyczajenie
|
Hej wszystkim
Po trupach do celu tak doszło już wielu. Noc spadła na nas tak z Nienacka . Przemykam wśród chłopaków tak jak pieniądze przelatujące koło nosa. ,,Jestem jak puzzle, ale każdy z nich jest poszarpany Jeśli to zrozumiesz, to możemy czynić cuda Mylę się?" |
|
|
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#491 |
|
Rozeznanie
|
marikab - ropne zapalenie gardła.
w sobotę idę na wesele. ![]() papegirl, Guziki xD, CaMa, Niedostrzegana - okradłam Robaczki. ![]() Zainspirowana kolorem jego oczu, brzmieniem głosu,
zapachem perfum, dotykiem dłoni. Zainspirowana jego obecnością. ' Kretynizm jest nieuleczalny. tak mi przykro. jesteś śmiertelnie chory '
|
#492 |
|
Rozeznanie
|
kreskowa - No to już wiesz i jak dla mnie to Ty już talenciara, a nie Głupolku mój Ty ;- ** poważnie się nad tym zastanowię ... ahah oczywiście że możesz ; d. grise - kradnij ile wlezie ; * + Zuza Z , z innej bajki , agatka944 - okradłam Czas zacząć wszystko od nowa, albo jak kto woli : Czas zacząć w końcu żyć. Śmieszne jest zawieść się na człowieku, któremu nie chciało się ufać, a jednak się zaczynało. Dziwnie stąpa po ziemi, roznosząc swą przekornie rozkapryszoną osobę po zakątkach świata. Zalana w trupa, ale łzami . Zainspirowałeś mnie na nową dawkę cierpienia. Naciągnę kołdrę na głowę i powiem, że jeszcze nie jestem gotowa by wstać i się pozbierać. W piz*du wezmę torbę i wyprowadzę się z tego cholernego domu. Już wolę umrzeć z głodu niż z wykończenia psychicznego ! Ja rozumiem, że pogoda jest beznadziejna, a życie ciężkie, ale weź się obudź z tego transu marzeń. ________________________ Wygrała, po raz pierwszy wygrała. Rolę na idiotkę roku ![]() |
|
|
|
#493 |
|
Zadomowienie
|
'Anything that’s worth having is sure enough worth fighting for. Quitting’s out of the question!' Wszystko, co jest warte posiadania, oczywiście jest warte walki. Ucieczka nie wchodzi w grę! 'We gotta fight, fight, fight for this love.. If it’s worth having it’s worth fighting for.' Musimy walczyć, walczyć za tę miłość.. Jeśli to jest warte posiadania, warte jest też walki.
|
|
#494 |
|
Raczkowanie
|
miłością do mnie mów. radioaktywne serce. nie mów nic, tylko, że kochasz. + Guziki xD, otojest - świetne |
|
|
|
#495 |
|
Rozeznanie
|
KaMa2704 oł fuck, fatalnie to wygląda, trzymaj się kochana
<3grise dziękuję wiesz, że Cię uwielbiam <3___________________ Przychodzisz do mnie w snach, siedzisz w głowie i chcesz się całować. Won!
Potrzebuję: U-C-Z-U-C-I-A w najczystszej formie [won't you be my inspiration?] Moje życie na opak przypomina czerwone jabłko z pieprzem, tak jakoś pół żartem, pól serio. Noszę obcasy, więc ustalam zasady, a pewnego pięknego dnia wstanę i powiem, że zmieniam swoje życie. Teraz, od zaraz i od natychmiast. Ja będę twoją schizofrenią, a ty moja histerią. Mówię o rzeczach nietrwałych. Pstryk! i znikło. A ja chcę wreszcie odfrunąć. Naucz mnie. Laleczka z nałogami, klnie jak szewc i nie możesz się nią pobawić. Marilyn dla zdepresjonowanych intelektualistów. Nie jestem silna wiesz? A ironia? Jest. Jestem. Nią! Bo wtedy wiem, że nie podejdziesz bliżej. Podejdź...
|
#496 |
|
Zadomowienie
|
to chyba ja! okradłaś mnie! cieszę się bardzo ; ) ________________ 'the world keeps spinning round and round.
And still I’m waiting there..' świat wciąż wiruje w kółko. A ja ciągle tam czekam..
|
|
#497 |
|
Rozeznanie
|
kradnij kochana! ;**
ja od Ciebie też często kradne! ;D ______________ Poznałam kogoś. Skreśliłam po drugim spotkaniu.
Nie, nie dlatego, że było z nim coś nie tak. Po prostu nie był Tobą. Wymienianie się jest fajne. Wymieńmy się sobą - ja będę Twoja, a Ty mój idealnie zaakcentował milczenie . the_end trzymaj się kochana.! ;*** Edytowane przez Zuzka Z Czas edycji: 2010-05-18 o 20:27 |
|
|
|
#498 |
|
Raczkowanie
|
grise Margaretta_
dziękuję ![]() Wystarczyło, że pomyślałam o nim : o jego głosie, jego hipnotyzującym spojrzeniu, magnetycznej sile jego osobowości Niczego tak bardzo nie chciałam, jak tego, by z nim być. Nie chcę o tym myśleć, nie tu, nie w samotności. Chciałbym, żeby kiedyś ktoś tak na mnie czekał, że z tej wielkiej tęsknoty nie mógłby zasnąć nie przestawaj mnie kochać. ani na sekundę posłałam Ci moje bezdomne serce. Przygarniesz ? Ciasto wyrośnie, a On mnie pokocha. Wszystko w swoim czasie.
nie jestem pewna. nie wiem czy jestem, czy mnie nie ma. może stoję obok Ciebie... [caroline060 Edytowane przez CookieCrisp Czas edycji: 2010-05-18 o 20:11 |
|
|
|
#499 |
|
Raczkowanie
|
podobno nic się nie dzieje bez przyczyny, kocham Cię, robię dla Ciebie wszystko, a Ty jak zwykle odchodzisz, a potem wracasz, czuję się jak kukiełka w teatrze pełnym widzów.
ty+ja=mieszanka wybuchowa. gdy Cię po raz pierwszy ujrzałam, wiedziałam, że jesteś z mych snów <3 każdy dzień bez Ciebie jest powodem moich łez. jeżeli myślisz, że poleję wodą utlenioną swoje złamane serce i się zagoi, to jesteś w błędzie. podobno jesteś katolikiem, a nie przestrzegasz Przykazania Miłości.
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
grise - dzięki, my Ciebie też loffciamy. <3przecież nie proszę o drugą szansę. ja tylko krzyczę jak najgłośniej potrafię. proszę, daj mi powód, ale nie dawaj mi wyboru. bo znów popełnię ten sam błąd. spojrzał na mnie niemalże z czułością. ot co, tego się nie spodziewałam. i wspólnie spróbujemy powstrzymać potoki łez i zwątpienie,
by dalej brnąć po wyboistych ścieżkach życia.
|
|
#501 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.a serce więzione w przyciasnej klatce żeber-martwieje
boje się o nas _________ widziałam nowe życie, machało rękami i nogami, krzyczało ' a grr' bo nie potrafi jeszcze 'daj cyca Mamo' <3 |
|
|
|
|
#502 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i wszystko wróciło na nowo . czy kiedyś to się wg skończy ?
a teraz proszę Cię odejdź już. nie każ mi znowu cierpieć a potem przez wiele miesięcy do tego się przyzwyczajać i zapominać o Tobie. prosze Cię. " a to już było i nigdy nie wróci " - zawsze pozostaje nadzieja ( ;
Edytowane przez MalutkaGwiazdka Czas edycji: 2010-05-18 o 20:32 |
|
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
Śpiesz się kochać,umiesz to !. Okradam ;*
|
#504 |
|
Rozeznanie
|
musiała natychmiast działać.
zacisnęła pięści. czemu nie domyśliła się wcześniej? słońce zniżało się już nad horyzont. czas uciekał. miał dziwny,nieobecny wzrok i twarz bez wyrazu. uśmiechała się triumfalnie. plan działał bez zarzutu! spojrzała na słońce. dotknęło swoim rąbkiem horyzontu. dosłownie pieniła się ze złości. ale z chwili na chwilę zdumienie ustępowało miejsca czemuś innemu-czemuś,co mogło być tylko miłością. na moment straciła oddech z ogromnej radości. miło było cię poznać,kochasiu! rozpacz,która ogarnęła jej serce,była silniejsza od strachu.
|
|
#505 |
|
Raczkowanie
|
Mam własną wole , jak czegoś nie chce to odmawiam.
Zanim coś mocnego powiem, dwa razy się zastanowię. Choć inteligenta jestem, czasem mam głupoty w głowie. Jestem szczera do bólu, wobec przyjaźni, Mówię otwarcie o tym co mnie drażni.
|
#506 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie martw się kochana dostanie po ryju ;P![]() po za tym okradam ;** "Także pauza należy do rytmu"
Serce Ci pęka, a Ty pudrujesz twarz, uśmiechasz się i grasz dalej swoją rolę. Czasem tylko siąść i płakać. No dobra..nie płakać. Zadrwić. Można zmienić dużo, ale nie wszystko . "Przyjaciele to rodzina z wyboru nie z przypadku. Tak jak ptaki ukrywają się w swoich gniazdach prawdziwa przyjaźń to nasza tarcza ochronna. Tylko czy przyjaźń uchroni człowieka przed nim samym?" im więcej wiem tym więcej nie wiem. Nadmiar wiadomości budzi tysiące wątpliwości, które nigdy by nie powstały Tkwisz we mnie. idiotka która pokochała. chciałabym coś powiedzieć, ale najnormalniej w świecie się tego boję. "Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór - ale konieczność."
|
|
#507 |
|
Zadomowienie
|
latin
i chciałabym być w końcu czyjaś. no na przykład Twoja. ziemia osuwa mi się spod stóp. i zobacz - morze moich łez spowodowało powódź. a Ty wciąż się nie domyślasz i zwalasz wszystko na deszcz..
|
|
#508 |
|
Przyczajenie
|
Chciałeś powiedzieć a ja ci przerwałam .. ^^
dobra mina do złej gry -_- Ona jest głupia i śpi w szafie ! Do jasnej cholery! Dlaczego ją wybrałeś? Dziewczynko weź zresetuj swój łeb . ![]() Za oknem pada deszcz a ja myślę,że z Ciebie naprawdę jest głupi leszcz! ![]() ![]() -Czujesz to co ja? -co? -ten emocjonalny nieład. strzałeczka! ;*
|
|
|
|
#509 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z innej bajki - sama się prosisz, aby Cię okradać, tworząc takie cuda. _____ dziękuję Wam wszystkim gwiazdki najdroższe za otuchę i wsparcie na które dzisiaj nie mogę liczyć z żadnej strony. jesteście idealne, wszystkie i mam Was głęboko w sercu. ![]() _____ gotowa jestem związać Cię i zamknąć w szafie, ale odejść Ci cholera nie pozwolę!
|
|
|
#510 |
|
Raczkowanie
|
-lubisz czereśnie?
-tylko te, co rosną w twoim ogródku. na początku mi się nie podobałeś, szczerze mówiąc nawet Cię niespecjalnie lubiłam...Z biegiem czasu stałeś się niebanalny, zaczęłam wyczuwać w tobie nuty mandarynek i miodu, którym mnie karmiłeś.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.

COMA 

w sobotę idę na wesele. 

<3