|
|
#511 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
z wzajemnością
serducho me chocapic lubię cię tutaj tak często ![]() _ zanim wyparuję z tego miejsca, z powietrza, zanim przestanę chcieć od siebie czegoś, czegokolwiek. see you at the bitter end nie potrzebuję twojej nienawiści szumię sobie samej w uszach, swiszczącym oddechem wykuwam się sobie w pamięci po to tylko, by mieć świadomość. było tyle już lat, co odeszły tam, skąd się nie wraca, tyle lat. mam głowę pełną metalowych gwoździ- och, co za hałas! przymierz, czy moje uczuia mają odpowiedni rozmiar? nie mogę się opanować, kiedy moje dłonie rozsiewają swą niepewność. odwiedzasz mnie ocami i wargi, co pocierasz mnie nimi, układasz na sąsiedniej poduszce dzień dobry- powiedziano rankiem. dzień będzie, dobry dopiero jak się skończy. w mechanizmie tykających snów, co jak bomba wybuchają mi pod powiekami paletą barw. stłukłeś niebo u moich stóp. upuściłeś je- uups? czujesz, jak głęboko utkwiła kula? czy czujesz, czujesz, czy... mam twoją głowę na mojej ścianie i gdzie się podziać mogłeś, ze odległość naszą mierzę w oddechach? dzwoni mi w uszach. to ja krzyczę czy świat? i gdybym tylko mógł...- cóż, tchórz, zawsze można móc. chcieć, to jest to. wydryluj mnie jak pestkę z wiśni z tego co czuć muszę co sie czasem przyśni pomyli. szmer z okien zamknietych na wybraźnię, zatrzaśnietych boleśnie. idziesz. (nie idź!- krzyczy głos) w perfidnym chichocie ścian z powietrza zostawiasz mnie i coś poza tym. otwórz na oscież swój umysł, chcę w ciebie wejść, jak stoję- bez butów, bez uczuć. cóż, znów to zrobiłam, pogryzłam świt. nie krwawisz, kiedy siekam cie na kawałki If you break my heart, I become lesbian to fuck your new girlfriend. pootwierane beczki z prochem, a ty podchodzisz do przodu z ogniem w oczach. szastasz rozgrzanym spojrzeniem. że świat bez gałtowności byłby niczym.
|
#512 |
|
Rozeznanie
|
Masz jakiś inny głos. - Mam taki głos jak jestem szczęśliwa. "Wkraczam do akcji, to jest tak, jak na ciastkach u babci." "To działa na mnie jak valium, jak trzy dni w parku rozrywki." "Cały świat jak w kolorach tęczy, mieni się, staje czas i znikają lęki." zaczynam wariować - Chyba się w nim zakochuje. - Nic dziwnego. Ty lubisz popełniać błędy. |
|
|
|
#513 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuje Słonka ! a wa to masakra jakaś a ciągle pada...-------------------------------------------- 1. thank you for showin` me that best friends can not be trusted . /dziękuję Cię za to, że pokazałeś mi, że najlepszemu przyjacielowi ufać nie można/ 2. but I was stupid... /ale byłem głupia/ 3. you always play the victim . /zawsze grasz ofiarę/ .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2010-05-18 o 21:30 |
|
|
|
|
#514 |
|
Raczkowanie
|
A Twoja miłość ubrana w kruche szkło..
Kobieta nie myśli dzień na przód,kobieta ma zawsze plan na całe życie./usłyszane gdzieś/ Chciałabym nauczyć się nie tesknić gdy Cie nie ma ;(
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
dreams_x33, grise miło mi
i też Was okradam ;D*** lubię, gdy mnie przepraszasz. chce mi się żyć. |
|
|
|
#516 |
|
BAN stały
|
marikab
na zdrowie ![]() ...
najzabawniejsze jest to, że kiedy Ty wczoraj siedziałeś z 'kumplami' i nie dawałeś mi znaku życia przez cały wieczór i całą noc . ja naiwna siedziałam sama . samiuteńka ... i nawet przez głowę nie przeszła mi myśl, że jesteś tam z 'nią' . niezmierzona naiwność przeszyła jej życie . wykrzycz tę całą złości . wyżyj się i zniknij . bo tak kurKa najlepiej nie ? jeszcze kilka tygodni temu wpajałeś mi, że jestem Twoją miłością życia . a dzisiaj masz czelność stać z nią przed moim domem ? wykrzycz prosto do ucha . prosto do ucha wykrzycz mi, że mnie kochasz . no kurKa wykrzycz mi to wreszcie . ... |
|
|
|
#517 |
|
Raczkowanie
|
abunee - ktoś Ci już mówił, że jesteś ósmym cudem świata?
______- papierosowo- czekoladowa terapia anty - facetowa.
|
|
#518 |
|
Raczkowanie
|
WITAM W KOLEJNEJ CZĘŚCI : )
Gdy po raz pierwszy podałeś mi swą dłoń zatrzymał się czas. Za oknem wieje,ludzie mokną w deszczu srebrnych łez i tylko my nie złamani tą szarością z echem miłości zatopieni w swych ramionach dalej trwamy ![]() Nasza miłość jest więcej warta niż miliardy pereł z błękitnego oceanu. __________________ są wspomnienia,na marzeniach kurz. |
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
dreams_x33 - słoneczko. <3 ;*
grise - o matko, prawie z krzesła spadłam. uwielbiam Cię. <3_________________________ __________ 'pozwól mi nie mówić nic. 'nie wierzysz, że potrafisz cieszyć się. 'moja codzienność mnie zmienia. 'ukryj mnie, nawet jeśli w sercu pustkę masz. 'niechciani, nielubiani, jak koszmary w snach. -nie pożegnałaś się. -kazałeś mi nie przesadzać, to nic nie pisałam. -lubię, kiedy się żegnasz. lubię, kiedy piszesz mi dobranoc. nie umiem bez tego zasnąć. -wiem, bo ja też to lubię. uwielbiałam to, w jaki sposób się uśmiechał. jego najmniejszy, najmniej widoczny uśmiech dla innych, ale tak bardzo widoczny dla mnie, poprawiał mi humor, pomagał uwierzyć w nadchodzące jutro. kocham Cię, pamiętaj, wybacz. kazałeś zapomnieć. więc dlaczego dzisiaj pytasz, czy pamiętam te wszystkie wspólne chwile?
|
#520 |
|
Rozeznanie
|
Cieszy mnie to
a mi Ciebie ciągle tu za mało kochana! zrób coś z tym <3 ________________ A w głowie miliony znaków zapytania o kocich oczach i wyprężonych grzbietach.
Kim chcę zostać jak dorosnę? Prowokacją. Surrealizm jest magiczną niespodzianką wynikającą ze znalezienia lwa w szafie, gdzie spodziewasz się znaleźć koszule. Świat jest słodki. Mamy buntowników, ateistów i słońce jak z kiepskiego landszaftu. Sprzedajemy się za 7.99, wszyscy mamy depresje i radośnie podcinamy sobie żyły zardzewiałą żyletką. A świat to tylko kształty. Jestem ziarnko kawy. Jestem zielony koralik. Pancerzyk stwardniał. Nie ma euforii, bezmyślnego uśmiechu i trzepotania rzęs. Nawet powietrze ma inny zapach. Stałam się mechaniczna. Sex, prochy i startujące samoloty groteski. I espresso nie do wypicia. W szklance mieszam myśli odwrotnie do ruchu wskazówek zegara. Nie dodaje cukru, ani plastra cytryny. Gorzkie smakują najlepiej.
|
#521 |
|
Zadomowienie
|
the_end - bo oni ku**a właśnie tacy są. sobie po prostu odchodzą, frajerzy..
*
banalnie na ucho Ci szepnę, że jestem uzależniona od życia obok Ciebie. miłość, moi drodzy, jest wtedy, kiedy zauważacie u siebie rzeczy dla innych niewidoczne. wytatuuję Ci na czole, że Cię bardzo kocham, codziennie rano sobie o tym przypomnisz. uważaj! już ja znajdę powód, by Cię pokochać. czy na prawdę tylko ja widzę tę magię w jego oczach? jeśli ktoś powie, że zapomnę o Nim, gdy uderzę trzy razy głową w ścianę, tak najmocniej jak potrafię - zaryzykuję wstrząs mózgu.
|
#522 |
|
Zadomowienie
|
xsxs- bo ja chwale bardzo rzadko,wyróżniam tylko te najwspanialsze perełki
Potrzebuję przestrzeni dla swoich pragnień zanurzam się w swojej fantazji... Gdy upadnę i uderzę o ziemię,Ja, nie zapłaczę,odmienię się czekam na coś czekam na kogoś czekam na Ciebie
|
#523 |
|
Rozeznanie
|
chocapic- wymiatasz : ]
Opiszosz: Jeśli usłyszysz ode mnie 'on jest inny' wybij mi to z głowy, choćby młotkiem. - Miiiiiiichaaaał ! -... -Wyprałeś Steeefaaanaa ! Sen jest moim wybawieniem od szarej egzystencji nazywanej życiem...
. Edytowane przez PaniJana Czas edycji: 2010-05-18 o 23:24 |
|
|
|
#524 |
|
Zadomowienie
|
Tyle marzeń,tyle złudzeń.Tyle czasu tyle starań
Tyle lat,tyle cierpień.Tylko twoje głupie kłamstwa Tyle bajek,tyle wymagań.Same gierki,fałszywe pozory Gdybym mogła to bym cofnęła czas Bym nigdy nie spotkała cię na swojej drodze.. Edytowane przez kami828 Czas edycji: 2010-05-18 o 23:46 |
|
|
|
#525 |
|
Raczkowanie
|
the_end- ech.. Skarbie przykro mi
Gdybym wiedziała jakie to strasznie trudne puścić Twoją rękę nigdy bym jej nawet nie dotknęła. Bo wszystko to iluzją i magią jest.. By móc w pudełka pochować przepiękne wspomnienia.. Byłeś zawsze tam kiedy się odwracałam.. |
|
|
|
#526 |
|
Wtajemniczenie
|
myszka23101- kradnij ile chcesz !
Margaretta_1- Ty też jesteś cudowna ![]() Patrzył na nią z takim uczuciem, nie potrafił inaczej. Bał się jej powiedzieć, jak strasznie tęsknił za jej głosem, za nią całą. Wiedział, że nie powinien o tym mówić. Jej serce roztrzaskało się na milion kawałeczków, każde z nich rwało w inną stronę. Uczucie, jakim go darzyła, powoli mijało. Ledwo udało jej się po tym pozbierać, a tu znów kłopoty. Nie mogła tak dłużej stać i wpatrywać się w jego słodkie usta. To było silniejsze od niej. Miała ochotę przytulić się do niego i wybaczyć mu wszystkie błędy. Stałeś wpatrzony w jej piękne oczy... Gdy się uśmiechnęła-ty ją wyśmiałeś. Ty zamiast mnie pocieszyć - wrzuciłaś mnie do śmieci Chciałbym z tobą zatańczyć, ale nie mam prawej nogi. Chciałbym cię mocno przytulić, ale nie mam prawej dłoni. Chciałbym popatrzeć na ciebie, na ciebie, ale nie mam także głowy... Kiedy spotyka go, serce i brzuszek płonie, chociaż bardzo by chciała- nie widać tego po niej... zawsze zastanawiam się nad tym czy do Ciebie napisać. wcześniej mijałam Cie bez słowa, ot zwykły nieznajomy. nigdy nie przypuszczałam tego, że sie w Tobie zakocham.. że w ogóle sie kiedyś zakocham. twarda feministka zmieniona w nieuleczalną romantyczkę? być może. Za każdym razem gdy Cię spotykam peszę sie. Na mojej twarzy maluje sie niezręczność.. Nie lubię Cię spotykać. Nie lubię Twego przenikliwego wzroku.. Czuje sie jakby przebijał moją dusze na wylot. Jakby widział każdą moją myśl.. Myśl o Tobie. Nawet jeśli poznasz moje uczucia to pamiętaj tylko o jednym - nienawidzę Cię po to, by móc później Cię kochać.. z każdym dniem coraz mocniej. Nigdy nie czekaj do jutra, by powiedzieć komuś, że go kochasz. Uczyń to dzisiaj. Nie myśl: "Moja mama, moje dzieci, moja żona lub mąż doskonale o tym wiedzą". Miłość to życie. Istnieje kraina umarłych i kraina żywych. Tym, co je różni, jest miłość. " - Przywiązujesz się do przeszłości, zdaje ci się ważna, bo to twoja przeszłość. No tak, ale to co było wczoraj - wymknęło się już spod twojej władzy. - Zwodzi Cię przyszłość, możesz ją w swojej wyobraźni dowolnie kształtować, naginać do swych upodobań. Ale przecież ona po prostu jeszcze nie istnieje i próżno tracisz na nią czas. - Teraźniejszość jest taka mała, że jej wartosć łatwo ci przeoczyć. Ale tylko ona naprawdę zależy od ciebie - a twoje życie w gruncie rzeczy, krok za krokiem "Przyjaciel to ten, kto może Cię zawsze przytulić i powiedzieć: Nie martw się- będzie dobrze, razem damy sobie radę'' "coraz bardziej denerwują mnie denne opowiadania o miłości. one nie sa realne.. nie oddają tego co człowiek czuje, nie pokazują jak jest rzeczywiście. a wiesz jak jest rzeczywiście? kolorowo.. bez brudnych barw, które zaśmiecają życie i dopadają w najgorszych chwilach. podobno to uczucie jest czymś pięknym. ksiązki opisujące miłość, która w nich jest taka nierealna i doskonała oszpecają ją i kaleczą.. a dla mnie? miłość dla mnie jest tylko metaforą.." przepraszam, że takie długie.
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli jesteś samotny i potrzebujesz przyjaciela.
chodź i chwyć za rękę. |
|
|
|
#528 |
|
Rozeznanie
|
Płaczesz gdy ja płacze to dowód ile znaczę
Przy Tobie wiem że na lepsze zmieniać się chce
|
#529 |
|
Raczkowanie
|
nie mam weny także dodam urywki dwóch nut których słucham cały czas
![]() /I wish we had another time, I wish we had another place/ Chcę żebyśmy byli w innym czasie Chcę żebyśmy byli w innym miejscu. /Now Romeo & Juliet, They could never felt the way we felt/ Teraz Romeo i Julia Mogliby nigdy nie czuć tego, co my czujemy. /It's all fun and games/ To wszystko jest pełne zabawy i gry. /There might be something real between us two, who knew?/ To może być coś prawdziwego między naszą dwójką, Kto wie? /Now we don't wanna fall but, We're tripping in our hearts./ Teraz nie chcemy upaść, ale potykamy się w naszych sercach. /Holdin' your hand./ trzymając twoje ręce.
Edytowane przez Nensie Czas edycji: 2010-05-19 o 10:03 |
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
marikab -
![]() Margaretta_1 - miło. ![]() ____
'rozbijam kubek gorących wspomnień, rzucając nim o ścianę.' / Abstracyjnaa ![]() markowe perfumy, drogie ciuchy i modna fryzura, ale nie za to go kocham. jest szereg rzeczy, których robić nienawidzę, ale jeśli robię je z Tobą to wcale nie są takie złe. pamiętasz wyrysowanego, szarego misia na papierze, z uroczym uśmiechem, którego mi podarowałeś? jakimś cudem, gdy odszedłeś, uśmiech misia zniknął. stanęła na środku chodnika, z rozmazanym makijażem. i stała tak, sama. nie zwracając uwagi na deszcz, moczący jej trampki. czy wiatr, który podwiewał jej spódniczkę do góry. trzymając w ręce piwo, płakała. jej łzy mieszały się z kroplami deszczu. a alkohol, trzymany na skos, wylewał się z puszki spływając razem z deszczem po chodniku. Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-05-19 o 10:42 |
|
|
|
#531 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałbym się jeszcze powłóczyć z Tobą, póki żyjemy i mam Cię obok. Złączyć się jednym przyjemnym dreszczem, pochodzić razem nocą po mieście. Zimnym zachłysnąć się majem, siedzieć i patrzeć na nasze tramwaje. / Koniec Świata - Oranżada. Staram się widzieć tylko dobro, rzeczom złym nie pozwalam dotknąć nas. Smutek jak kurz, osiada na twych powiekach, zdmuchiwany co rano, lecz z każdym dniem go coraz więcej. Nie myślę o Tobie wcale. Czasem tylko przypomnisz mi się na chwilę, to nie znaczy nic.
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
jeżeli seks to broń jeszcze tej nocy Cię zastrzelę
Zmiękną Ci nogi, zapamiętasz tę noc... poprowadź teraz między uda swoją dłonią moją dloń..
Edytowane przez N4TI Czas edycji: 2010-05-19 o 10:56 |
|
|
|
#533 |
|
Zadomowienie
|
if you break my heart I become lesbian to fuck your new girlfriend .! ![]() /jeśli złamiesz mi serce, stanę się lesbijką żeby pie.przyć twoją nową dziewczynę/
|
#534 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
są to krótkie fragmenty wyrwane z tekstów przeróżnych piosenek ; ) Cieszę się, że podobają Ci się, okradaj do woli ; * ____________________ 'I haven't been the same since that cold November day..' Nigdy nie byłam taka od tamtego zimnego listopadowego dnia.. 'And the only things I learned is that I need You desperately..' I jedyną rzecz, której się nauczyłam jest to, że desperacko Cię potrzebuję..
|
|
|
#535 | ||||||
|
Gość
|
Cytat:
ojj niuńka zaskoczona jestem, nawet buraka zjarałam. zabieram powyższy .;* Cytat:
kradnę lalka *Cytat:
ja również dziękuję i okradam ![]() Cytat:
Cytat:
nie no jak mnie już dawno powinni posadzić za okradanie !
to jest przewspaniale lalka ! zabieram na opis ;** Cytat:
![]() _______ . _______ Dajesz mi każdego dnia swój uśmiech z dodatkiem nieba. Oddaj, Oddaj mi go, nie zabieraj ! On jest moją własnością. Wczorajszy wieczór był przemiły, dałeś mi kwiaty, a później powiedziałeś że to już koniec... |
||||||
|
|
|
#536 |
|
Rozeznanie
|
z innej bajki - Mnie też to rozwaliło ( reklama McDonadls'a ) mam misia Stefana a Tż nazywa się Michał ^^
Opiszosz: A u mnie ? Sinusoida. Krótkie wzloty i długie upadki. -Dokąd idziesz? - zapytała za łzami w oczach. -Do niej. - Odparł beztrosko. Kiedy mnie całujesz moje neurony krzyczą ' WIĘCEJ' ! Masz 17 lat, czy nie czas zacząĆ żyĆ ? Martwi mnie to, że przez Ciebie coraz częściej płaczę a przez niego coraz częściej się śmieje...
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, że wciąż pamiętacie Waszą Olkę. <3 Z Ciebie najlepszy wyciskacz łez jest.
Uniosę Cię wysoko i wyżej, wciąż wyżej i nie będziesz miał miękkiego lądowania. Przepraszam,że nie jestem wróżką, nie przewiduję przyszłości i ufam nieznajomym mężczyznom,mamo. Tej wiosny więcej Słońca widzę w jego zmęczonych oczach Najwierniejsze marzenia to te, które zostają z nami do śmierci. Niespełnione. gdybyśmy wtedy wiedzieli ile wspólnego czasu czas nam da przeżylibyśmy go inaczej Nie zapomina się zachodów słońca w jego oczach hotiie jesteś wreszcie <3 KaMa2704 - Przerażające jest to, co się dzieje. Trzymaj się Złotko
|
#538 |
|
Zadomowienie
|
chocapic abunee CookieCrisp czekoladowe szczescie Kofeina w RedBullach Drift otojest CookieCrisp grise (dziękuję słoneczko
też Cię kocham ) - dawno sie nie przyznawałam, ale W a s okradłam I'm standin' on the bridge I'm waitin' in the dark, I thought that you'd be here, by now. Theres nothing but the rain, no footsteps on the ground, I'm listening, but there's no sound. /Stoję na moście Czekam w ciemności Myślałam, że tu będziesz teraz Nie ma tu nic, prócz deszczu Żadnych kroków po ziemi Słucham, ale tu nie ma dźwięków/ Żabki, chyba od XV części nie wymieniałam Ogrmonych Talentów.. (za błędy w nickach gorąco przepraszam ;*) abunee Tis _mandarynka grise CookieCrisp caroline060 Chocolaaate otojest Kofeina w RedBullach latin ciiri dreams_x33 Drift xxgroszek07xx Primadonna czekoladowe szczescie keeendy CaMa kamisha chocapic dontgivemenames uwielbiaj najwspanialsze ♥ lovelovelove |
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
rozmawiali szeptem.
gra twardziela. mamy problem. |
|
|
|
#540 |
|
Rozeznanie
|
PaniJana - też mam misia Stefana. ;D
latin - dziękuje the_end - nie przejmuj się kochana widocznie nie był Ciebie wart.! <przytul>Toogether93 , hotiie , poprostuAsiss - czujcie się okradzione. _________________________ __ ' Książę .! Zgubiłeś koronę, koń ci uciekł, a Księżniczka od dzisiaj ma Cię w dupie .! '
' Srebrną igłą znaczysz swoje małe sny, w kieliszku marzeń topisz dni. ' Ira - Twój cały świat. ' Ogarnij kuwetę, żeby znowu wszystko obsrać. '
Edytowane przez myszka23101 Czas edycji: 2010-05-19 o 13:33 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

<3
i też Was okradam ;D
COMA 

Przerażające jest to, co się dzieje. Trzymaj się Złotko