|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.
Z grubsza poczytałam i jakos nie mam wenty pisac
![]() Jak zwykle o tej porze chce mi sie sie spac i nie mam juz na nic ochoty. W domu spi zawsze w łóżeczku A dzisiaj robił drzemki na dworze. ![]() Cytat:
Dziekujemy
|
|
|
#3002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.
Cytat:
Buzi daje sama-nadal z otwarta buzia, ale tez jak ona chce.Nagle otwarta kapiąca slinka buzka ląduje na mojej brodzie Jak ją prosze o buziaka to tak w skali 1:10 "Mama" jest najlepsza, o "tacie"zapomniala ostatnimi czasy. Czasem ją pytam gdzie jest lampa ,np kilka x w ciagu godziny , i nic, wiec Miramej..uszy do góry.Chyba ze solidnie cwiczysz Kubaska a on nic, bo ja nie szkole małej, wiec nie spodziewam sie cudów ![]() Cytat:
![]() podziel sie zapros mnie ![]() lepszy wróbel w garsci.... no za silna wole co mi sie tu wyzywacie,i wymyslacie od zrytych moje najlepsze kolezanki he? prosze o subordynacje ![]() ![]() ładne,podobaja mi sie Lece na krecony wątek, bo mnie wciąnelo.Jakie tam mądre rzeczy pisza, szok.Tylko chlonac wiedze i korzystac z niej.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#3003 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, kupiłam w sklepie stacjonarnym w Sopocie Tak, sznurowadło było tylko przełożone przez dziurki Cytat:
, w czasie zabawy próbuję, ale jak widzę, że nie jest zainteresowany, to odpuszczam.![]() A daj linka do tego kręconego wątku , bo ja to chyba się zetnę na łyso i będzie spokój
|
|
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko znów się przywitam
![]() Nie mam siły cytować i pisać tyle ![]() Dobrej nocki Może zajrzę jeszcze
|
|
|
|
#3005 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hmm musze pomyslec nad tymi butkami
w sumie sa sznurowane przez cala dlugosc to Marci powinien wcisnac stopke ![]() gary mnie wzywaja
|
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Udawaj, że nie słyszysz ![]() *** Ja już dzisiaj kończę, dobranoc
|
|
|
#3007 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
niee noo bo malego mi obudza
ide je umyc ![]() a nie chce mi sie strasznie no coz ideeee......
|
|
#3008 |
|
Ola-Unhola
|
Ja też już spadam, dobranoc
Kat naleśniki zostały na jutro i powidełka wiśniowe też. Wpadaj ![]()
|
#3009 | ||||
|
Zakorzenienie
|
moje dziecko zasnęło pół godziny temu ... i jeszcze chlipie przez sen
Cyca razz chciał,raz nie, aż w końcu zacząłmnie gryźć ... to koniec, godzine ryczał wrzeszczał ze złości, ale nie dałam, bo jakbym się złamała to następnym razem by wiedział, ze jak popłacze to odstanie ![]() Na łózku nieeee, w łóżeczku nieeee, na rękach nieeee ... w końcu przyszła moja mama i uśpiła go na rękach , a ja musiałam mu zejsć z oczu, żeby mnie nie widział Cytat:
... chyba wiem co jutro na obiad zrobię ![]() hehe ![]() Cytat:
- na Ciebie czekałam fajne te butki, włąsnie nad nimi myślałam, tylko nie jestem pewna co do rozmiaru ![]() Cytat:
Cytat:
![]() to idę spać, bo najprawdopodobniej zostałam sama ... kurcze ale słowo miwyszło /prawie jak nasamoopalaczowałam/ dobranoc |
||||
|
|
|
#3010 | ||
|
Zakorzenienie
|
zajrzalam jeszcze przed spaniem
![]() hehe juz od malego wie co to jajko ![]() mozliwe bo zapodobaly sie jej tez pokretla w piecu ![]() a rozumiem Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
|
|
#3011 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
umylam zeby TZ nie mial sie do czego przyczepic
jutro rano nie dzwonie po niego zeby przyjechal odwiezc Eryka, mam auto wiec jade z malym i nie wroce predko, telefonu tez nie zamierzam odbierac ![]() moze pomysli, ze sie wyprowadzilam
|
|
#3012 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=413211 https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=126 gdzies tam cie widzialam, ze sie wypowiadalas w ktoryms watku.W koncu wlascicielka lokow jestes. Cytat:
Jakby tak 30, a nawet50km bylo to bym naprawde cie nawiedzila. Laura nie spi juz z pol godzinki harcuje ![]() ja tam ide spac, niech mąż sie gimnastykuje
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#3013 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witam wieczornie . Bylismy z Danielem u fryzjera , myslalam , ze bedzie gorzej , nie wiercil sie za duzo , bo byl zaciekawiony odbiciem w lustrze . Wyglada teraz lepiej , bardziej jak chlopczyk , bo wczesniej to z tymi wloskami juz pod dziewczynke podchodzil.No i w koncu tz zamontowal bramke , bo ostatnio ulubionym zajeciem Daniela bylo wspinanie sie po schodach do gory.
|
|
#3014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy włączył ci sie zart wieczorowa porą? ja mowie dobranoc mysle ze ostatni raz
|
|
|
|
#3015 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ha TZ dzwonil
juz dwa razy ale nie odbieram ![]() ide spac dobranoc
|
|
#3016 |
|
Rozeznanie
|
Jak obiecałam wpadłam na chwilke i zaraz uciekam spacku, kurcze małą mi chyba cos bierze bo strasznie marudziła pod wieczór i dlatego dop udalo mi sie wpaść ale mam hiciora dzisiejszego dnia MARTYNKA SIAMA CHODZI
aż sie popłakałam z radości jak przeszła od taty do mnie i tak w kółko przez pół pokoju i jaka szczęśliwa jak jej wszyscy brawo bili, az sama sobie zaczęła bić ale rączki rozłozy i pędzi, troszkę za szybko i pod koniec zachwieje sie i pada na dupcie ale już coś sie zaczeło ![]() miłej nocki
|
|
|
|
#3017 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry,
wpadam się przywitać z samego rana, słoneczko u nas pięknie świeci i o 6 było już 15 stopni, mamy lato ![]() Wzięłam się wczoraj za mycie okien i muszę dzisiaj dokończyć więc nie będę jakoś szczególnie aktywna...Miłego dnia dla wszystkich ---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Martynka dalej pełza ![]() Wyglądało na to że zabiera się do raczkowania ale nie, ona chyba za dobrze sobie radzi pełzając więc po co się wysilać, chyba nie będzie raczkować w ogóle ![]() No i dalej nie gada sylabami No nic, poczekam ![]() Wszystkiego dobrego dla Przemusia i Lenki
Edytowane przez aannuullaa Czas edycji: 2010-05-25 o 07:04 |
||
|
|
|
#3018 | |||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() dla Martyni ![]() Może na ząbki marudzi Cytat:
![]() I w końcu Laura zasnęła Tatusiowi? Cytat:
|
|
#3019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Matko, ale jestem kumata ![]() ![]() Cytat:
, serio gdzieś się wypowiadałam? Nie pamiętam
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2010-05-25 o 07:57 |
||
|
|
|
#3020 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
U nas jest 9 stopni ![]() U nas Małż umył w końcu okna w sobotę, normalnie świata nie było przez nie widać wcześniej ![]() Anula, mnie się też wydawało, że Kuba już nie będzie raczkował, więc może Martynka czeka jeszcze chwilkę, żeby się podelektować pełzaniem ![]() Z niegadaniem łączę się w bólu <chlip> *** Idę na śniadanie , wrócę z kawką
|
|
|
#3021 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zdjecie, zdjecie, zdjecie ![]() Och, ale z ciebie ![]() Cytat:
dla Martynki.Moja krolewna przespala cala noc bez pobudki . Ehh, mogloby juz tak zostac Dodam ze cala noc sama w lozeczku bo do tej pory bralam ja do nas po pierwszym przebudzeniu i juz nie odnosilam![]() Wyskoczylo mi cos na plecach Normalnie dreszcze mam jak na to patrze Wyglada jakbym sie zadrapala w dwoch miejscach (szramy) ale sa na tym jakies bable Nie wiem co to moze byc a tym bardziej skad bo nie przypominam sobie zebym sie tam drapala czy cos w tym stylu
|
|
#3022 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry,
wczoraj sie nawet nie pozegnałam bo padłam zmeczona przed tv. dzisiaj juz szalejemy, tzn Oliwka szaleje. Miramejku zaraz dołącze do ciebie z kawką Unholy a gdzie twoja kawa inka?
|
|
|
|
#3023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby już tak zostało ![]() Ciekawe co to? A boli? Cytat:
tzn. Kuba marudzi ![]() Chodź, chodź Wojtusiu, mam jeszcze troszkę kawy
|
|
|
#3024 | |||||
|
Zakorzenienie
|
jak ładnie![]() Cytat:
Cytat:
nie bądź taka surowa dla siebieCytat:
Od razu przypomniało mi się jedno zdanie powieszone w pracy w kuchni (w sumie to jest 10 zasad dobrego pracownika )"Co masz zrobić dzisiaj zrób pojutrze, będziesz miał dwa dni wolnego" ![]() Cytat:
Święte słowa ![]() [QUOTE=syla39;19555331]Wow Zdolna coreczka [\QUOTE]![]() Bądź twarda ![]() Cytat:
![]() I ja się dołączam do życzeń...
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-05-25 o 08:52 |
|||||
|
|
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem z kawką, mmm duża pianka
i kostka czekolady, bo slodkiego mi sie chce, mam tez ciasto, ale wyjątkowo wolę czekoladę dzisiaj.
|
|
|
|
#3026 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Znajomego"....to ktoś mi bardzo bliski...od dawna a zwłaszcza ostatnio ![]() dziękujemy![]() Cytat:
Super że wyniki książkowe...nie masz się czym martwić Cytat:
dziękujemy Pipipi wczoraj się nie odzwał...ale ![]() Cytat:
Podobno dziewcznki zawsze szybciej wszystko robią, poza tym każde dziecko w swoim tępie się rozwija, więc daj mu troszkę czasu...zobaczysz jak się rozkręciBraku kataru zazdraszczam ![]() Oj i druga Mamuśka.. Nie martwić się na zapas![]() Cytat:
dziękujemy![]() Ja też lubie to zdrobnienie ma tych zdrobnień sporo![]() Za to Mała chyba najrzadziej słyszy jak ktoś do niej mówi "Zuzia" ![]() Cytat:
........................ Dzień dobry ![]() Ja już w pracy od godziny...ale nie chce mi się strasznie ja chcę do łóżka![]() Wczoraj mój Tata odbierał Zu ze żłobka i w samych drzwiach Pani "Przedszkolanka" mówi do Dziadka...."o dzisiaj Dziadek Muszę Panu pochwalić Zuzę bo chodzi!!!!!!!!! (wielki uśmiech, zadowolona jakby conajmniej nobla dostała za odkrycie )" Na co Tata mój mówi że już widzieliśmy, cały weekend przechodziła, działkę w zdłuż i wszerz... Na co Pani, że Zuzka jest najmłodszym i najmniejszym chodzącym dzieckiem w żłobku a Mama ta....................... ......................... ......................... ......................... ..................ka dumnaIdę na drugą kawkę! Ktoś ma ochotę?
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-05-25 o 09:16 |
||||||
|
|
|
#3027 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no ona taki leniuszek trochę jest, niby żywa i wszędzie jej pełno ale o najmniejszej linii oporu idzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uwaga uwaga: Mamy trzeciego i czwartego ząbka Dwie górne jedynki, Lewa już całkiem wyrznięta, prawa chyba też albo tuż tuż. Miramejku u Martka one też tak "dziwnie" wydają się rosnąć
|
|
#3028 | ||
|
Zakorzenienie
|
tak, bez wiekszych problemow
Ja sie polozylam i po chwili ona padla gdzies tam mi sie avek rzucil w oczy, chyba 2005r Umyłam wczoraj wlosy Laury szamponem, noooo i dzien do nocy Dziś odwiedze rossmana i zakupie emulsje do mycia glowy.Co prawda pierwszy raz slysze o myciu wlosow odzywka, ale jak nie sprobuje to sie nie przekonam. Przestudiowalam swoje szampny,odzywki itp i okazalo sie ze od groma tam silikonow...a mnie wlosy wkurzaja...heh jak sama im krzywde robie Pielegnujesz swoje wlosy jakos specjalnie? Cytat:
za nocnie potrafie sobie tego wyobrazic ![]() Cytat:
nawet cukier w cukierniczce sie skonczyl jak sie nie rozpada to pomkniemy wozkiem na zakupy ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- ehhh ale ze mnie babsztyl chcialam dzieciakom pogratulowac nowych umiejetnosci juz wczoraj do Zu mialam je skierowac a dzis do Martynki. To podium juz zajete, ze zlotem Kubusia Cass na czele- jesli chodzi o chodzenie
||
|
|
|
#3029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas własnie zaczeło padać. Oliwka drzemie, ja dopijam kawę. Musze sobie cos kupic, no tak mnie ciągnie ze nie wiem, nie potrzebuje niczego, ale jakos tak... moze zegarek sobie kupie http://www.toolate.pl ja to gadżeciara jestem chociaż potrzebuje sukienke i buty na wesele, bo mamy 19 czerwca u siostry TZ. cos dla lubiących nosidełka MT i ergo http://pl.lennylamb.com/articles/2_n...5%82ko_mei-tai cudne nosidelko MT http://doux-doux-doux-doux.blogspot.com/p/katalog.html i tu piękne robią http://nubik.pl/mojemt.php?kategoria=1 i tu
Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-05-25 o 09:41 |
|
|
|
|
#3030 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...oby tak zostałoCytat:
![]() ![]() Dziękujemy ![]() A mi coś się kojarzy że Zu pierwsza kroki stawiała...ale mogę się mylić...
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:25.

), poza tym nic, ani kosi kosi, ani całusów, no i mówi tylko mama, mam, ostatnio am 

, kupiłam w sklepie stacjonarnym w Sopocie

żeby już tak zostało