![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Krytyka ze strony TZa
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
a mnie ciekawi,ze czesto gdy ktoras wizazanka pisze, iz jej chlopak np pali od zawsze i chce zeby palenie rzucil, albo nie dawno byl watek o podrozowaniu, ze chlopak jest domatorem i nie chce wychodzic nigdzie, to niesamowita ilosc dziewczyn rzuca tekst 'widzialy galy co braly'
A jak facet nagle stwierdza ,ze juz mu sie nogi dziewczyny nie podobaja to juz nie ma'widzialy galy co braly' tylko idz dziewczyno na silownie i zakladaj mini,zeby sie chlopakowi podobac! Nie jestesmy niczyja wlasnoscia , zeby nas ksztaltowano wg czyjegos widzi mi sie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
BAN stały
|
E, to nie w tym rzecz
![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
![]() W 100% się zgadzam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym nigzie nie napisalam, ze na tluszcz na udach najlepszy jet np. rower. wymienilam tylko kilka przykladow cwiczen. jest tyle klubow, silowni, trenerow i rodzajow cwczen, ze mozna wybierac. ja uwielbiam rower, ktos moze kochac biegac. nie wyobrzam sobie siebie na silowni. chyba jestem zbyt leniwa, poza tym nie lubie cwiczyc w miejsu, a rower rozwiazuje sprawe. tak wie jestt w czym wybierac i prosilabym, bys wpierw przczytala moja wypowiedz ze zrozuminiem, znim zaczniesz wkladac mi w "usta" slowa, korych nie powidzialam. np. jak zaczynalam prace, mialm 55 kg. teraz mam 58 i wygladam duzo lepiej. nic sie nie wylewa, nie trzesie, itd. w pracy bardzo duzo chodze (duzo spalam). pozeram dziennie 3 czekolady (w prcy), w domu obiad z 2 dan, 2 sniadania i kolacje. cukier w czekoladzi jest jedynym, jaki jem. nie slodze, nie jem ciastek, itd, wiec mysle, ze nie padne z nadmiaru slodkosci, nie jem gotowych jogurtow z owocami,, nie pije gazowanych napojow id. nogi sa 1 wielkim miesniem, ale na dobre im to wyszlo, o lydki mialam jednak minimalnie za chude. teraz jest ok. na uda nigdy nie narzekalam. na pewno wygladaja lepiej umiesnione, niz sflaczale, czy jakies inne.) kolezank ma figure typowej gruszki. nogi jak klody, tylek jak szafa (efekt poteguja: drobne raniona i talia... nie mierzylam, ale w zyciu nie izialam tak szczuplek talii). dziennie cwiczy po 2 godziny, by nogi "zmniejszyc", gore ciala "zwiekszyc". wyglada coraz lepiej. no wiec da sie, gdy sie chce. wszystko zalezy od miejsca, ktore chcemy poprawic. ale wiem, ze zaraz znajdziesz mnostwo konktrargumentow, bylby tylko wyszlo na twoje, bo gadki z toba tak wlasnie wygladaja. ktos powie biale, ty dla zasady powiesz czarne (nawe, jesli cos jest biale) i wyjmiesz argumenty chocby spod ziemii, by udowodnic, ze to jest jednak czarne. a poniewaz mnie nie bawia takie jalowe przerzucanie sie swoimi racjami, byleby tylko miec ostatnie zdanie (nic konstruktywnego z tych rozmow nie wychodzi, procz "nie, bo ja mam racje, a ty jestes niedouczona". uwielbiasz rzucac " niedouczonym spolczenstwem i kretynami, co juz zauwazylam w innych wypowiedziach), wiec ide czytac inny watek ![]() Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2010-05-25 o 10:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
BAN stały
|
Ma prawo być Ci smutno, a jemu brak Twoich pięknych nóżek. Myślę jednak, że mógl powiedzieć to delikatnie. A co ja bym zrobiła na twoim miejscu? Mam to do siebie, że zrobiłabym na przekór wsystkiego - czyli mocno sie postarała o jeszcze piekniejsze nogi niż kiedys :d tak żeby nie tylko on zwracał na nie uwage, a potem pekał z zazdrości za te spojrzenia facetów!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
BAN stały
|
Ale on nie ma za czym tęsknić i czego żałować, bo jej nogi się nie zmieniły (jak twierdzi).
Cytat:
Problem nie jest w jej nogach, tylko w głowie jej faceta. Moim zdaniem oczywiście. A może łatwiej po prostu przyjąć, że celem istnienia kobiety nie jest schlebianie gustom panów, którzy ją otaczają ? W bliższej czy dalszej orbicie. Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2010-05-25 o 10:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze mozna skonczy jak Jocelyn Wildenstein. Poswiecila sie dla faceta (i chyba niewiele to pomoglo). Taki ekstramalny przyklad. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Kobieta - kot
![]() ![]() ![]() http://www.joemonster.org/art/8791/O...i_plastycznych - omawiana pani jest mniej wiecej w polowie strony. Inne "kwiatki" też są "ciekawe. Pani na koncu jest najlepsza w owym zestawiniu, jesli chozdi o moje skromne zdanie ![]() Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2010-05-25 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Cały pic w tym, że nogi autorki podobno się nie zmieniły, a jak się nie zmieniły to znaczy, że coś jemu zmieniła się ostrość widzenia... i osądu.
Autorka, owszem, może sobie na siłowni wyrzeźbić takie nogi, że ho ho. Ale to nie gwarantuje, że jej luby będzie zadowolony z efektu ćwiczeń i na pierwszym miejscu nie będzie stawiał nóg jakiejś Kryśki.
![]() |
#191 | |
BAN stały
|
Co mi na google pokazuje ?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2010-05-25 o 10:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Konto usunięte
|
tylko, ze ona jest przykladem zmasakrowanej twarzy... poza tym kiedy zaczela sie operowac jej maz mial juz kochanke
Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2010-05-25 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
po drugiej stronie szafy
|
Sine, espesziali for ju
![]()
![]() |
#194 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
po drugiej stronie szafy
|
Jak dla mnie to ona nie jest kotopodobna - moja kotka ma tak ze 3 razy większe oka
![]() Fuj.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Konto usunięte
|
ona ma 67 lat, a zabiegi byly wykonywane ponad 30 lat temu..
jackson na poczatku wygladal po operacjach dobrze, dopiero pozniej sie rozsypał gdyby ja robili dzis nie bylaby takim potworem, tak wyglada czlowiek kot: http://www.pokeruniversity.org/images/cat_man.jpg Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2010-05-25 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale skoro jej się podoba - kein problem. ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oboje zwyczajnie przesadzili z iloscia. Najwiecej operacji przeprowadzono im w obecnych czasach (gdy, calkiem mozliwe, obojgu odradzano juz dalsze zabawy z twarza). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
BAN stały
|
Cytat:
Co prawda o gustach się nie dyskutuje, ale w mojej ocenie to ten ktoś też jest potworem ale faktycznie bardziej już do kota podobnym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Przyczajenie
|
Jenyy... kobieto troche dystansu do siebie. Co w tym zlego ze Twoj facet byl szczery i powiedzial Ci co mysli o Twoich nogach? Skoro mu sie nie podobają to czemu miałby to ukrywac? Lepiej bys sie czula jakby mowil Ci "masz piekne nogi" myslac cos calkowicie innego? Mysle ze nie tedy droga. On chce podziwiac Twoje nogi a nie nogi obcych kobiet.
Co do tego ze to powiedzial niezbyt milo, ale jako facet nie wyobrazam sobie jak mozna to powiedziec w delikatniejszy sposob, zasugerowac? Zaproponowal wspolną silownie, to chyba mily sposob na wspolne spedzenie, aktywnie, czasu we dwoje. Skoro zwrocil Ci uwage, to rownie dobrze mozesz Ty zwrocic mu przeciez uwage, co Ci sie w nim podoba mniej, lub wcale. Na pewno sie nie obrazi z tego powodu. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
Gdy przeczytałam słowa przytoczone przez evegirl zatkało mnie...
Jak Ty , szabowna autorko mozesz się az tak nie szanować...? Nie rozumiem tego, jak mozesz pozwolić na to by TWÓJ facet (w ogóle jakikolwiek facet) mówił do Ciebie słowa typu : "wypie***" To jest chore, i jak najszybciej powinnaś skończyc ten toksyczny związek... Chyba ,że lubisz być dręczona... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
Drogie forumowiczki, może nie przesadzajmy z wzajemnym szczuciem? To jak ktoś spędza życie/inwestuje kasę to wyłącznie jego sprawa – można w dzieci, dom i cycki
![]() Podejrzewam, że za jakieś 10-15 lat też zrobię lifting... Wracając jednak do autorki wątku – moje podstawowe pytanie brzmi – jaki był ton tej wypowiedzi. Bo mogło być to relatywnie niewinne (faceci jeśli chodzi o robienie przykrości kobietom są jak słonie w składzie porcelany), palnął po prostu coś bez zastanowienia (bo np. boi się, że sam się zmotywować nie będzie potrafił) i nawet nie wie, że to tak przeżywasz. Jest jednak inna możliwość – że zrobił to złośliwie, chciał Cię dotknąć. To może być znak, że go interesuje głównie Twój wygląd. Taki typ zamieni Cię w końcu na młodszy, ładniejszy model. Bo czego byś nie robiła nie zacznie Ci ubywać lat. Doczytałam wypowiedzi TŻ-a bohaterki i obecnie uważam, że należy go tak mocno w „d” kopnąć żeby na orbicie wylądował. Szanuj się kobieto. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
BAN stały
|
Też teraz poczytałam inne wypowiedzi Autorki.. wspominała, że jemu bardzo spodobała się koleżanka z pracy itd.
Coś mi się wydaje, że tu jest problem i powód dla którego on jej to powiedział. Podoba mu się tamta i sobie porównuje.. Do Autorki- czy o tej koleżance mówił przed komenatrzu o udach czy po? orientujesz się czy mają jakiś kontakt ze sobą? (GG, nk, smsy, spotkania)? Może warto rozważyć tą kwestie.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.