|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Ja się za bardzo tą sukienką nie przejęłam, zależało mi tylko by była jasna. I kupiłam taką kremową, beżową, właściwie pierwsza lepsza która mi się spodobała
jutro zrobie foto i wkleje bo dziś niemam siły się w to bawić, męcze sie z licencjatem i strasznie sie źle czuję, aż myśleć nie umiem.Do jutra kobitki |
|
|
|
#4412 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Cytat:
Cytat:
Powinnam wziąć z ciebie przykład.
|
||
|
|
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4414 |
|
Konto usunięte
|
Muszę się wypłakać... Od czwartku mnie zęby bolą
Chyba mi się jakaś ósemka wyrzyna. A wizytę mam dopiero za tydzień, żeby się upewnić od czego to ![]() A z pozytywów - odebrałam akt małżeństwa, złożyłam wniosek o dowód i prawo jazdy |
|
|
|
#4415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za żonkowe papierki ![]() Na ósemki mi pomaga sachol, albo jakikolwiek żel na ząbkowanie. Całkiem możliwe, że od tego Cię bolą inne zęby po ten ból promieniuje Skończyłam przepisywać listę Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2010-05-25 o 21:07 |
|
|
|
|
#4416 |
|
Zadomowienie
|
jesli chodzi o 8-ki to współczuję bo wiem co to za ból
![]() mi pomagał dentinox kosztuje z 20zł ale warto
|
#4417 |
|
BAN stały
|
Eh zamiast wziąć tabletke dalej się męcze z bólem głowy,o mam nadzieje że bez pomocy chemi mi przejdzie.
Mniej boli ale jednak boli.Dana współczuje bólu z powodu zeba,ja również używałam wtedy żelu.
|
|
|
|
#4418 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() pokój pomalowany ![]() Cytat:
![]() gratuluję załatwień
|
|
|
|
|
#4419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja już zmykam do łóżeczka. Dobranoc
|
||
|
|
|
#4420 |
|
BAN stały
|
Dzięki Martuś.
Poleżałam i jakoś przestała głowa boleć. ![]() Jutro ma padać,więc pewnie dlatego mnie bolała głowa,zresztą już w południe było pochmurno,teraz słysze że wieje wiatr i w ogole dzisiaj było chłodniej niż wczoraj. ![]() Dobrej nocki ci życze.
|
|
|
|
#4421 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do dziadków, to skoro taka jest sytuacja, to myślę, ze bardzo im będzie miło, jeśli ich wyróżnicie! dzięki Cytat:
jak nie to Ci napiszęCytat:
![]() Dzięki Caprica, super, ze się wszystko udało!Mam nadzieję, że nie będę sie tak denerwować, ale znając mnie to pewnie tak. Chciałabym choc na ten jeden dzie się wyluzować. dziś miałam w domu imprezę- im. taty i wszystkie ciotki powiedziały, że będą płakać na moim ślubie ale wujek powiedział, że to przecież nie pogrzeb i mają nie ryczeć!Właśnie wtrąbiłam drugie dziś opakowanie owocowych mentosów! Aaa zapomniałam o najważniejszym- rodzice TZta wynaleźli nam taki samochód retro, tylko nie wiem co o tym sądzic, nigdy nie myślałam nawet o tego typu samochodzie. Nie wiem czy sie zgodzimy czy poszukamy czegoś innego. W sumie mi jest obojętny samochód, mogłabym pojechać chocby zwykłym. No sama nie wiem czy się zgodzic na taki. Co myślicie? Daję link- to ten z pierwszego zdj i kolejnych http://www.retrocars.com.pl/index.php/retro.html Jak jest ciepło to jedzie się kabrioletem, dach jest skladany
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-05-26 o 00:29 |
|||
|
|
|
#4422 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a u nas 3 dni ![]() jak zwykle obudziłam się ale o 5 ![]() sprawy slubne: nadal brak szampana , ustalone z panią menu i kolejnosc podawania, pojutrze (!!??) jedziemy pozawozić wszytko. i w sumie to już jakbyodkryłam, że koło naszego koscioła są trawniki ze stokrotkami prześliczne i myślę, że się tam obfocimy
|
|
#4423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ach gospella jesteś niemożliwa ja gdybym mogła to spałabym pół dnia ;P ale pewnie też mi się odmieni przed samym ślubem :P to już tak bliziutko gospelko, aż pewnie trudno w to uwierzyć, co? Super, że jest trawniczek, oby słoneczko dopisało! no chyba że chcecie jakiś wypasiony, my zapewne będziemy kupowac zwykły mich.. angelo z bordową etyietą, jest dobry taki słodziutki ![]() w załaczniku moja słodka sukienka ;P (piszę słodka, bo przyjaciółka powiedziała, ze taka jest ) nie zwracajcie uwagi na ten bałagan za mną bo to jescze po remoncie nam zostały jakieś pierdołki na wykończenia ![]() a teraz już uciekam do pracy bo się spóźnie na autobus i będe miała ;P Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-05-26 o 06:45 |
|
|
|
|
#4424 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobryyy
Niedwno wróciliśmy z tygodniowego "miesiąca miodowego" Było super! Później napiszę więcej, idę jeszcze się zdrzemnąć, w samolocie niewygodnie się śpi.
|
#4425 | |||
|
Wtajemniczenie
|
HEJOOOOOO
![]() ale jestem dzisiaj padnieta ta przeprowadzka wykacza czlowieka nie sadzilismy z TZ nawet ze mamy az tyle rzeczy w kuchni typu garnki sztucce szklanki (o zgrozo chyba ze 100 - wiekszosc nowa nawet nie uzywana)Cytat:
w tym roku wykorzystywałam wykresy do bardzo dużo prac Cytat:
![]() jak tak czytam wszystkie relacje to tym bardziej nie mogę się doczekać swojego ślubu acelinka sukienka bardzo ładna akurat na poprawiny dla panny mlodej ![]() Cytat:
MILUSKIEGO DNIA P.S 80 dni
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
caprica6 fajnie ze wesele sie udalo, acelina sukienka bardzo ladna, Remmi super ze bylo super, zazdroszcze wyjazdu, ultraradiola jak ten czas leci
|
#4427 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
nikt nie skomentował mojej nowej wizji odnośnie bizuterii?no doradzcie coś ![]() ps. dla wszystkich wizażowych mam wszystkiego naj najlepszego |
|
|
|
#4428 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam chyba nie zauwazylam, tyle ze ja i tak nie umiem doradzac
|
#4429 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a sukienka faktycznie słodka ale ładna
|
|
#4430 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
niezbyt mi się podoba Cytat:
![]() kupiłam sobie wczoraj tę bellisę sun. ale muszę porównąc skład z tą zwykłą bo ta sun to chyba tylko sam skrzyp, wit c i beta karoten. a w tej zwykłej to chyba więcej składników jest... może można to razem brać co? ale mi się spaaaaaaać chce.... |
|||
|
|
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
Ultra.. jeśli chcesz to ja się zamienię ja mam 17 (słownie: siedemnaście) dni
![]() Chciałam powiedzieć że nie wiem co mam powiedzieć... NIe mamy jeszcze poradni załatwionej, ani spowiedzi, no także jest gitara... Byłam wczoraj na przymiarce (1) halki pod suknię i przy okazji sukni... No i po przyjsciu do domu ryczałąm jak bóbr... wzruszyłam się mega ...
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2010-05-26 o 09:53 |
|
|
|
#4432 | ||
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Cytat:
a jaki kolorek farb wybraliscie? ![]() u mnie ekipa przez dwa dni zdzierala tapety (jednak nie ja musialam to robic ) i oczyszczala sciany z kleju, dzis beda latac ubytki i rownac, bo tam rozne ciekawe rzeczy wyszly spod tych tapet, a moze juz jutro pomaluja ![]() Cytat:
znajomi mojej sis jechali czyms takim tylko bialym![]() mysle, ze slub jest taka okazja przy ktorej mozna zaszalec i sie przewiezc czyms oryginalnym ![]() tylko czy Ci sie przez to kabrio i wiatr we wlosach fryz sie nie zniszczy? ![]() a gdzie byliscie? ![]() pamietacie, ze dzis dzien matki? ![]() ja juz mam prezent, teraz jeszcze musze tylko kwiatki dokupic mam nadzieje, ze kwiaciarki na rynku nie zawioda i beda mialy cos ladnego![]() czy ktoras Was moze ma wszywany stanik do swojej sukni?
Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-05-26 o 09:56 |
||
|
|
|
#4433 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Samochodzik fajny. Najbardziej podoba mi się opcja kabrio ![]() Cytat:
za załatwione sprawy. Już tak bliziutko Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczynki trzymajcie kciuki za salę - żeby nam po starych kosztach pozwolili zrobić wesele na nowej sali Jakoś koło południa tam pojedziemy I zaraz potem po butki dla mnie
|
||||||||
|
|
|
#4434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a oglądałyście wczoraj eurowizję?
|
|
|
|
|
#4435 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4436 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4437 | |||
|
Wtajemniczenie
|
caprica fajna relacja
![]() dziękuję martoolka Cytat:
no koniecznie napisz jak było ![]() Cytat:
![]() my poradnie na szczęście już mamy całą zaliczoną, jeszcze dni skupienia, spowiedzi itp Cytat:
ja niestety nie mam stanika wszywanego, sama musze sobie dopasować, a taki jak chcę to koszt 150-200zł więc szaleństwo ![]() Co do kolorów, to na stronie dekoral http://www.dekoral.pl/kolo_kolorow.xml poszukaj odcieni: S 0520-R50B ( dwie dłuższe ściany ) i S 0530-R50B ( dwie krótsze ) w rzeczywistości kolory są troszkę inne ( mi to jakoś monitor przekłamuje, ten jaśniejszy jest taki zimny - jaśniutki fiolet, a ten drugi trochę wpada w róż ( miał być inny kolor S 1020-R50B, ale baliśmy się że w tym i tak niedużym pokoju będzie za ciemny, a jak wiadomo ciemne kolory jeszcze zmniejszają dodatkowo, więc zdecydowaliśmy się na odcień o ton ciemniejszy i nawet fajnie wyszło a z resztą dodam zdjęcia ( tylko że będą robione pod słońce, więc mogą być trochę ciemniejsze, ale te ostatnie zdjęcia chyba ostatecznie oddają właściwe kolory ![]() O dniu mamy pamiętałam i już z dużym wyprzedzeniem wysłałam mamie karteczkę, ale dzisiaj jeszcze napisze smsa ( do Szkocji )Luskap samochodzik fajny |
|||
|
|
|
#4438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wie mczy tak fajnie z tym małym czasem nagle sie okazuje ze jest tyle rzeczy do zrobienia ze szok :/ |
|
|
|
|
#4439 |
|
BAN stały
|
Hejka
![]() No dziś już się lepiej czuje Dziś dzień mamy. ![]() Zaraz Was nadrobie
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-26 o 11:32 |
|
|
|
#4440 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
ale u nas dzisiaj piekna pogoda słoneczko świeci i jest cieplutko a z spraw slubnych przyszły tablice rejestracyjne na samochód Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() (jakkogoś pominęłam wybaczcie![]() ) A grawer mamy Kocham Cię i datę-na nic innego tż nie chciał się zgodzić chciałąm zeby chociaz było kocham cie i imie ale nie uparł się i koniec. a teraz tak łyso to jna obraczkach wyglada sam przyznal![]() a co do księdza to faktycznie wymysla no ale co zrobić. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

Ja wciąż mam problem z tą sukienką... Pokaż co kupiłas
jutro zrobie foto i wkleje bo dziś niemam siły się w to bawić, męcze sie z licencjatem i strasznie sie źle czuję, aż myśleć nie umiem.

Chyba mi się jakaś ósemka wyrzyna. A wizytę mam dopiero za tydzień, żeby się upewnić od czego to 
Mniej boli ale jednak boli.

Dedykację mam od mariiasi i tym oto sposobem podziękowanie gotowe 
ale wujek powiedział, że to przecież nie pogrzeb i mają nie ryczeć!

w tym roku wykorzystywałam wykresy do bardzo dużo prac

) i oczyszczala sciany z kleju, dzis beda latac ubytki i rownac, bo tam rozne ciekawe rzeczy wyszly spod tych tapet, a moze juz jutro pomaluja