Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-25, 20:14   #4411
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość

Ja wciąż mam problem z tą sukienką... Pokaż co kupiłas
Ja się za bardzo tą sukienką nie przejęłam, zależało mi tylko by była jasna. I kupiłam taką kremową, beżową, właściwie pierwsza lepsza która mi się spodobała jutro zrobie foto i wkleje bo dziś niemam siły się w to bawić, męcze sie z licencjatem i strasznie sie źle czuję, aż myśleć nie umiem.

Do jutra kobitki
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 20:16   #4412
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Pojadę do niej w czwartek. I tak bym jutro nic nie napisała, bo jedziemy na tą salę i musimy zdecydować czy zmieniamy, czy zostajemy przy tej starej. Poza tym jedziemy mi zamówić butki, więc będzie intensywnie.
Aha,no chyba że tak.To trzymam za jutrzejszy dzień kciukasy.

Cytat:
A teraz, żeby nie być takim całkowitym leniwcem, wzięłam się za przepisywanie listy dla DJa (opis wesela krok po kroku, żeby się chłopak nie pogubił w naszych wymaganiach ). Wszystko mu wydrukujemy i zawieziemy w lipcu
No to prawidłowo Powinnam wziąć z ciebie przykład.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 20:40   #4413
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Aha,no chyba że tak.To trzymam za jutrzejszy dzień kciukasy.
No to prawidłowo Powinnam wziąć z ciebie przykład.
Dzięki. Kciuki bardzo się przydadzą
Mogę wrzucić później listę jakby co
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 20:45   #4414
201701300931
Konto usunięte

Muszę się wypłakać... Od czwartku mnie zęby bolą Chyba mi się jakaś ósemka wyrzyna. A wizytę mam dopiero za tydzień, żeby się upewnić od czego to W nocy nie mogłam spać z bólu

A z pozytywów - odebrałam akt małżeństwa, złożyłam wniosek o dowód i prawo jazdy
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 21:05   #4415
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Muszę się wypłakać... Od czwartku mnie zęby bolą Chyba mi się jakaś ósemka wyrzyna. A wizytę mam dopiero za tydzień, żeby się upewnić od czego to W nocy nie mogłam spać z bólu

A z pozytywów - odebrałam akt małżeństwa, złożyłam wniosek o dowód i prawo jazdy
za żonkowe papierki

Na ósemki mi pomaga sachol, albo jakikolwiek żel na ząbkowanie. Całkiem możliwe, że od tego Cię bolą inne zęby po ten ból promieniuje

Skończyłam przepisywać listę

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-05-25 o 21:07
Stary 2010-05-25, 21:35   #4416
mafda
Zadomowienie

jesli chodzi o 8-ki to współczuję bo wiem co to za ból
mi pomagał dentinox kosztuje z 20zł ale warto
Stary 2010-05-25, 22:09   #4417
madmuazelle
BAN stały

Eh zamiast wziąć tabletke dalej się męcze z bólem głowy,o mam nadzieje że bez pomocy chemi mi przejdzie. Mniej boli ale jednak boli.
Dana współczuje bólu z powodu zeba,ja również używałam wtedy żelu.
Stary 2010-05-25, 22:17   #4418
certina4
Wtajemniczenie

hej

pokój pomalowany jutro kładziemy panele, no i od jutra do niedzieli mam wolne ale się cieszę, w końcu się wyśpie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość

biedulko mam nadzieję że wkrótce Ci przejdzie

gratuluję załatwień

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 22:39   #4419
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Eh zamiast wziąć tabletke dalej się męcze z bólem głowy,o mam nadzieje że bez pomocy chemi mi przejdzie. Mniej boli ale jednak boli.
To może połóż się wcześniej spać

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
pokój pomalowany jutro kładziemy panele, no i od jutra do niedzieli mam wolne ale się cieszę, w końcu się wyśpie

Ja już zmykam do łóżeczka. Dobranoc
Stary 2010-05-25, 23:02   #4420
madmuazelle
BAN stały

Dzięki Martuś. Poleżałam i jakoś przestała głowa boleć. Co mnie cieszy,bo nie za bardzo lubie truć się chemią.Biore jak już naprawde musze.
Jutro ma padać,więc pewnie dlatego mnie bolała głowa,zresztą już w południe było pochmurno,teraz słysze że wieje wiatr i w ogole dzisiaj było chłodniej niż wczoraj.
Dobrej nocki ci życze.
Stary 2010-05-26, 00:26   #4421
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
śliczne zaproszenia bardzo eleganckie i skromne zarazem co do podziękowań to właśnie o czymś takim myśle

Dziadkowie tż'ta z obu stron już nie żyją. A odemnie to chyba będą tylko Ci dziadkowie bo z drugiej strony został tylko dziadek i on raczej przyjdzie tylko na ślub.
Po ślubie też będziemy robić jeszcze albumy dla rodziców i dla świadków zapewne
A te podziękowania kupywałyście gdzieś u siebie takie czy na all...? Bo ja się zastanawiam czy sama czegoś takiego nie zrobić
Cieszę się, że Ci się podobają Podziękowania kupowałam u siebie w sklepie. jeszcze były takie trójkątne z takimi ręcznie robionymi przyklejanymi kwiatkami, też ladne, ale miały zwykłą kartkę w środku, ale te moje mają taką duszę, przez ten papier czerpany pewnie
Co do dziadków, to skoro taka jest sytuacja, to myślę, ze bardzo im będzie miło, jeśli ich wyróżnicie!
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
luskap bardzo ladne to Twoje zaprosznie
dzięki
Cytat:
Śliczne Chyba zerżnę od Ciebie tekst podziękowania Dedykację mam od mariiasi i tym oto sposobem podziękowanie gotowe
Pewnie, jak się doczytasz jak nie to Ci napiszę
Cytat:

ach zapomniałam się pochwalić kupiłam dziś sobie sukienke na drugi dzień wesela
poka poka!
Cytat:
J
luska,ladne zaproszenie i podziekowanie dla rodzicow.
Dzięki
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

Luskap
bardzo ładne i zaproszenia i podziekowania,

Caprica, super, ze się wszystko udało!Mam nadzieję, że nie będę sie tak denerwować, ale znając mnie to pewnie tak. Chciałabym choc na ten jeden dzie się wyluzować. dziś miałam w domu imprezę- im. taty i wszystkie ciotki powiedziały, że będą płakać na moim ślubie ale wujek powiedział, że to przecież nie pogrzeb i mają nie ryczeć!

Właśnie wtrąbiłam drugie dziś opakowanie owocowych mentosów!

Aaa zapomniałam o najważniejszym- rodzice TZta wynaleźli nam taki samochód retro, tylko nie wiem co o tym sądzic, nigdy nie myślałam nawet o tego typu samochodzie. Nie wiem czy sie zgodzimy czy poszukamy czegoś innego. W sumie mi jest obojętny samochód, mogłabym pojechać chocby zwykłym. No sama nie wiem czy się zgodzic na taki. Co myślicie? Daję link- to ten z pierwszego zdj i kolejnych http://www.retrocars.com.pl/index.php/retro.html
Jak jest ciepło to jedzie się kabrioletem, dach jest skladany

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2010-05-26 o 00:29
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 05:49   #4422
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Dzięki
!

Aaa zapomniałam o najważniejszym- rodzice TZta wynaleźli nam taki samochód retro, tylko nie wiem co o tym sądzic, nigdy nie myślałam nawet o tego typu samochodzie. Nie wiem czy sie zgodzimy czy poszukamy czegoś innego. W sumie mi jest obojętny samochód, mogłabym pojechać chocby zwykłym. No sama nie wiem czy się zgodzic na taki. Co myślicie? Daję link- to ten z pierwszego zdj i kolejnych http://www.retrocars.com.pl/index.php/retro.html
ładny, i w sumie jakbyś miała ciepło to super w kabriolecie jechać
a u nas 3 dni
jak zwykle obudziłam się ale o 5
sprawy slubne: nadal brak szampana, ustalone z panią menu i kolejnosc podawania, pojutrze (!!??) jedziemy pozawozić wszytko. i w sumie to już jakby
odkryłam, że koło naszego koscioła są trawniki ze stokrotkami prześliczne i myślę, że się tam obfocimy
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 06:27   #4423
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
ładny, i w sumie jakbyś miała ciepło to super w kabriolecie jechać
a u nas 3 dni
sprawy slubne: nadal brak szampana, ustalone z panią menu i kolejnosc podawania, pojutrze (!!??) jedziemy pozawozić wszytko. i w sumie to już jakby
odkryłam, że koło naszego koscioła są trawniki ze stokrotkami prześliczne i myślę, że się tam obfocimy
autko śliczne marzy mi się takie, ale to trochę droga sprawa, więc zdecydowaliśmy się na takie bardziej tradycyjne(chrysler, ale taki niższy i dość długi niewiem dokładnie jaki to;P), od fotografa więc płacimy za nie tylko 200 zł plus dekoracja jaką tam sbie wybierzemy w kwiaciarni
ach gospella jesteś niemożliwa ja gdybym mogła to spałabym pół dnia ;P ale pewnie też mi się odmieni przed samym ślubem :P to już tak bliziutko gospelko, aż pewnie trudno w to uwierzyć, co? Super, że jest trawniczek, oby słoneczko dopisało! a szampan to mały pikuś no chyba że chcecie jakiś wypasiony, my zapewne będziemy kupowac zwykły mich.. angelo z bordową etyietą, jest dobry taki słodziutki

w załaczniku moja słodka sukienka ;P (piszę słodka, bo przyjaciółka powiedziała, ze taka jest ) nie zwracajcie uwagi na ten bałagan za mną bo to jescze po remoncie nam zostały jakieś pierdołki na wykończenia

a teraz już uciekam do pracy bo się spóźnie na autobus i będe miała ;P

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-05-26 o 06:45
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 06:40   #4424
Remmi
Rozeznanie

Dzień dobryyy
Niedwno wróciliśmy z tygodniowego "miesiąca miodowego"
Było super!

Później napiszę więcej, idę jeszcze się zdrzemnąć, w samolocie niewygodnie się śpi.
Stary 2010-05-26, 07:27   #4425
ultraradiola
Wtajemniczenie

HEJOOOOOO

ale jestem dzisiaj padnieta ta przeprowadzka wykacza czlowieka nie sadzilismy z TZ nawet ze mamy az tyle rzeczy w kuchni typu garnki sztucce szklanki (o zgrozo chyba ze 100 - wiekszosc nowa nawet nie uzywana)

Cytat:
Tylko, że ten kuzyn jeszcze o tym nie wie, że go wrobiłam Bo widziałam się z jego mamą i dałam jej karteczkę dla niego z opisem, jakie wykresy potrzebuję Mam nadzieję, że mi pomoże
w razie czego służę pomocą w tym roku wykorzystywałam wykresy do bardzo dużo prac

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
PMki Kochane jestem teraz troche zabiegana wiec nie bede nadrabiac, tylko napisze jak sie udalo wesele
Od rana bylam w wielkim stresie, TŻ odebral moj bukiet i butonierke i okazalo sie ze Pani kwaiciarka zrobila jednak storyczk jako kwiat we wlosy i butonierke. Mialam od 10 malowanie i fryzjera, wiec wczesniej pojechalsymy ze swiadkowa do kwaiciarni wymienic tego stroczka na roze fuksje. Dzieki tej pomylce mialam do wyboru 2 kwiaty we wlosy i jednak wybralam storczyka Fryzjerka zrobila piekna fryzurke, makijaz tez super sie udal, ale w salonie trzeslam sie ze stresu Jak wrocilsymy to troche odpoczelysmy, potem na 16 bylo blogoslawienstwo i zaraz po nim pojechalismy na plener. Slub byl na 17.30 i jak wchodzilismy do kosciola zaczynala sie burza wiec udalo nam sie z tym plenerem Ogolnie z kosciola nic nie pamietam, TŻ tez nie, trzeslam sie ciagle i serce walilo mi strasznie Pamietam tylko tyle ze slychac bylo grzmoty Oczywiscie jak msza sie skonczyla to lalo strasznie, ale jakos sie udalo zawinac do samochodu i na miejscu przed lokalem juz nie padalo. Od tej pory juz sie odstresowalam, cale wesele minelo mi szybciutko, wytrzymalam jakos do 2.30, ale impreza byla gdzies do 4.30, niektorzy z gosci oczywiscie balowali dalej Nastepnego dnia byly poprawiny, pogoda byla super wiec siedzielismy na zewnatrz, bylo naprawde przyjemnie No i jak wrocilismy z TŻ to policzylismy koperty i poszlismy zaraz spac
Ogolnie wesele sie udalo, jedzenie bylo super, chociaz ja prawie nic nie zjadlam bo jakos ciezko mi wchodzilo , goscie wszyscy zadowoleni, DJ sie tez spisal, jestem dlatego baaaardzo zadowolona To bylo naprawde niesamowite przezycie, mega emocje i juz sie nie moge doczekac zdjec od fotografa
To bybylo chyba na tyle

Dziekuje za zyczenia i gratulacje
bardzo się cieszymy ze się wszystko udało
jak tak czytam wszystkie relacje to tym bardziej nie mogę się doczekać swojego ślubu

acelinka sukienka bardzo ładna akurat na poprawiny dla panny mlodej bardzo mi sie podoba

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Dzień dobryyy
Było super!

Później napiszę więcej, idę jeszcze się zdrzemnąć, w samolocie niewygodnie się śpi.
witamy serdecznie czekamy na krotka relacje

MILUSKIEGO DNIA

P.S 80 dni

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 08:31   #4426
metkaa
Zakorzenienie

dzien dobry

caprica6 fajnie ze wesele sie udalo,

acelina sukienka bardzo ladna,

Remmi super ze bylo super, zazdroszcze wyjazdu,

ultraradiola jak ten czas leci
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 09:15   #4427
83mika
Raczkowanie

Witam dziewczyny
nikt nie skomentował mojej nowej wizji odnośnie bizuterii?no doradzcie coś
ps. dla wszystkich wizażowych mam wszystkiego naj najlepszego
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 09:19   #4428
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny
przepraszam chyba nie zauwazylam, tyle ze ja i tak nie umiem doradzac
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 09:44   #4429
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
autko śliczne marzy mi się takie, ale to trochę droga sprawa, więc zdecydowaliśmy się na takie bardziej tradycyjne(chrysler, ale taki niższy i dość długi niewiem dokładnie jaki to;P), od fotografa więc płacimy za nie tylko 200 zł plus dekoracja jaką tam sbie wybierzemy w kwiaciarni
ach gospella jesteś niemożliwa ja gdybym mogła to spałabym pół dnia ;P ale pewnie też mi się odmieni przed samym ślubem :P to już tak bliziutko gospelko, aż pewnie trudno w to uwierzyć, co? Super, że jest trawniczek, oby słoneczko dopisało! a szampan to mały pikuś no chyba że chcecie jakiś wypasiony, my zapewne będziemy kupowac zwykły mich.. angelo z bordową etyietą, jest dobry taki słodziutki

w załaczniku moja słodka sukienka ;P (piszę słodka, bo przyjaciółka powiedziała, ze taka jest ) nie zwracajcie uwagi na ten bałagan za mną bo to jescze po remoncie nam zostały jakieś pierdołki na wykończenia

a teraz już uciekam do pracy bo się spóźnie na autobus i będe miała ;P
zaciekawil mnie ten szampon, gdzie jest do nabycia? a sukienka faktycznie słodka ale ładna
Stary 2010-05-26, 09:50   #4430
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
PMki Kochane jestem teraz troche zabiegana wiec nie bede nadrabiac, tylko napisze jak sie udalo wesele
Od rana bylam w wielkim stresie, TŻ odebral moj bukiet i butonierke i okazalo sie ze Pani kwaiciarka zrobila jednak storyczk jako kwiat we wlosy i butonierke. Mialam od 10 malowanie i fryzjera, wiec wczesniej pojechalsymy ze swiadkowa do kwaiciarni wymienic tego stroczka na roze fuksje. Dzieki tej pomylce mialam do wyboru 2 kwiaty we wlosy i jednak wybralam storczyka Fryzjerka zrobila piekna fryzurke, makijaz tez super sie udal, ale w salonie trzeslam sie ze stresu Jak wrocilsymy to troche odpoczelysmy, potem na 16 bylo blogoslawienstwo i zaraz po nim pojechalismy na plener. Slub byl na 17.30 i jak wchodzilismy do kosciola zaczynala sie burza wiec udalo nam sie z tym plenerem Ogolnie z kosciola nic nie pamietam, TŻ tez nie, trzeslam sie ciagle i serce walilo mi strasznie Pamietam tylko tyle ze slychac bylo grzmoty Oczywiscie jak msza sie skonczyla to lalo strasznie, ale jakos sie udalo zawinac do samochodu i na miejscu przed lokalem juz nie padalo. Od tej pory juz sie odstresowalam, cale wesele minelo mi szybciutko, wytrzymalam jakos do 2.30, ale impreza byla gdzies do 4.30, niektorzy z gosci oczywiscie balowali dalej Nastepnego dnia byly poprawiny, pogoda byla super wiec siedzielismy na zewnatrz, bylo naprawde przyjemnie No i jak wrocilismy z TŻ to policzylismy koperty i poszlismy zaraz spac
Ogolnie wesele sie udalo, jedzenie bylo super, chociaz ja prawie nic nie zjadlam bo jakos ciezko mi wchodzilo , goscie wszyscy zadowoleni, DJ sie tez spisal, jestem dlatego baaaardzo zadowolona To bylo naprawde niesamowite przezycie, mega emocje i juz sie nie moge doczekac zdjec od fotografa
To bybylo chyba na tyle

Dziekuje za zyczenia i gratulacje
super że wszystko się udało!! jeszcze raz gratulacje i czekamy na zdjęcia

Cytat:
ja lubię takie eleganckie samochody ale nie obraź się ale ten jakiś dziwny jest niezbyt mi się podoba

Cytat:
Dzień dobryyy
Było super!

czeeeeeeść!!! opowiadaj opowiadaj!! i daj jakiegoś zdjecia

kupiłam sobie wczoraj tę bellisę sun. ale muszę porównąc skład z tą zwykłą bo ta sun to chyba tylko sam skrzyp, wit c i beta karoten. a w tej zwykłej to chyba więcej składników jest... może można to razem brać co?

ale mi się spaaaaaaać chce....
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 09:50   #4431
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
P.S 80 dni
Ultra.. jeśli chcesz to ja się zamienię ja mam 17 (słownie: siedemnaście) dni
Chciałam powiedzieć że nie wiem co mam powiedzieć...
NIe mamy jeszcze poradni załatwionej, ani spowiedzi, no także jest gitara...
Byłam wczoraj na przymiarce (1) halki pod suknię i przy okazji sukni... No i po przyjsciu do domu ryczałąm jak bóbr... wzruszyłam się mega ...

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2010-05-26 o 09:53
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 09:54   #4432
lain
Zakorzenienie

czesc

Cytat:
gratuluje a jaki kolorek farb wybraliscie?
u mnie ekipa przez dwa dni zdzierala tapety (jednak nie ja musialam to robic ) i oczyszczala sciany z kleju, dzis beda latac ubytki i rownac, bo tam rozne ciekawe rzeczy wyszly spod tych tapet, a moze juz jutro pomaluja na szczescie na podlodze mamy fajny parkiecik, ale i tak troche kaski pojdzie, bo trzeba go wycyklinowac i wylakierowac zeby byl elegancki

Cytat:
spoko samochodzik znajomi mojej sis jechali czyms takim tylko bialym
mysle, ze slub jest taka okazja przy ktorej mozna zaszalec i sie przewiezc czyms oryginalnym
tylko czy Ci sie przez to kabrio i wiatr we wlosach fryz sie nie zniszczy?

Cytat:
Było super!
a gdzie byliscie?

pamietacie, ze dzis dzien matki?
ja juz mam prezent, teraz jeszcze musze tylko kwiatki dokupic mam nadzieje, ze kwiaciarki na rynku nie zawioda i beda mialy cos ladnego

czy ktoras Was moze ma wszywany stanik do swojej sukni?

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-05-26 o 09:56
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 10:05   #4433
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Martuś. Poleżałam i jakoś przestała głowa boleć. Co mnie cieszy,bo nie za bardzo lubie truć się chemią.Biore jak już naprawde musze.
Jutro ma padać,więc pewnie dlatego mnie bolała głowa,zresztą już w południe było pochmurno,teraz słysze że wieje wiatr i w ogole dzisiaj było chłodniej niż wczoraj.
Dobrej nocki ci życze.
No mnie też zwykle boli na zmiany pogody - szczególnie na spadek ciśnienia. Ale dobrze, że Ci przeszło bez tabletek

Cytat:
wszystkie ciotki powiedziały, że będą płakać na moim ślubie ale wujek powiedział, że to przecież nie pogrzeb i mają nie ryczeć!

Co do ciotek, to będą ryczeć za Twoimi plecami, więc na szczęście nie będziesz tego widzieć
Samochodzik fajny. Najbardziej podoba mi się opcja kabrio

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
a u nas 3 dni
No to za załatwione sprawy. Już tak bliziutko

Cytat:
Śliczna sukienka Bardzo elegancka

Cytat:
Dzień dobryyy
Było super!
No to super, że super

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
w razie czego służę pomocą w tym roku wykorzystywałam wykresy do bardzo dużo prac
Dzięki Kochany kuzyn już mi przesłał gotowe wykresiki i chyba już nawet wiem, co robiłam źle. Będę miała jeszcze kilka wykresów do zrobienia - jak sobie nie poradzę, to Cię pomęczę trochę

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny
Mi się nie bardzo podoba biżu z żyłką widoczną

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj na przymiarce (1) halki pod suknię i przy okazji sukni... No i po przyjsciu do domu ryczałąm jak bóbr... wzruszyłam się mega ...
No to musiałaś ślicznie wyglądać

Dziewczynki trzymajcie kciuki za salę - żeby nam po starych kosztach pozwolili zrobić wesele na nowej sali Jakoś koło południa tam pojedziemy I zaraz potem po butki dla mnie
Stary 2010-05-26, 10:38   #4434
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki trzymajcie kciuki za salę - żeby nam po starych kosztach pozwolili zrobić wesele na nowej sali Jakoś koło południa tam pojedziemy I zaraz potem po butki dla mnie

a oglądałyście wczoraj eurowizję?
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 10:48   #4435
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość

a oglądałyście wczoraj eurowizję?
nie :/ i nie żałuję
Stary 2010-05-26, 10:53   #4436
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:

trzymam
Stary 2010-05-26, 10:58   #4437
certina4
Wtajemniczenie

caprica fajna relacja

dziękuję martoolka

Cytat:
Dzień dobryyy
Było super!

no koniecznie napisz jak było
Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Ultra.. jeśli chcesz to ja się zamienię ja mam 17 (słownie: siedemnaście) dni
Chciałam powiedzieć że nie wiem co mam powiedzieć...
NIe mamy jeszcze poradni załatwionej, ani spowiedzi, no także jest gitara...
Ewuś ale fajnie, już tak niewiele czasu zostało
my poradnie na szczęście już mamy całą zaliczoną, jeszcze dni skupienia, spowiedzi itp

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
czesc

gratuluje a jaki kolorek farb wybraliscie?
u mnie ekipa przez dwa dni zdzierala tapety (jednak nie ja musialam to robic ) i oczyszczala sciany z kleju, dzis beda latac ubytki i rownac, bo tam rozne ciekawe rzeczy wyszly spod tych tapet, a moze juz jutro pomaluja na szczescie na podlodze mamy fajny parkiecik, ale i tak troche kaski pojdzie, bo trzeba go wycyklinowac i wylakierowac zeby byl elegancki

czy ktoras Was moze ma wszywany stanik do swojej sukni?

ja niestety nie mam stanika wszywanego, sama musze sobie dopasować, a taki jak chcę to koszt 150-200zł więc szaleństwo

Co do kolorów, to na stronie dekoral
http://www.dekoral.pl/kolo_kolorow.xml
poszukaj odcieni: S 0520-R50B ( dwie dłuższe ściany ) i S 0530-R50B ( dwie krótsze ) w rzeczywistości kolory są troszkę inne ( mi to jakoś monitor przekłamuje, ten jaśniejszy jest taki zimny - jaśniutki fiolet, a ten drugi trochę wpada w róż ( miał być inny kolor S 1020-R50B, ale baliśmy się że w tym i tak niedużym pokoju będzie za ciemny, a jak wiadomo ciemne kolory jeszcze zmniejszają dodatkowo, więc zdecydowaliśmy się na odcień o ton ciemniejszy i nawet fajnie wyszło
a z resztą dodam zdjęcia ( tylko że będą robione pod słońce, więc mogą być trochę ciemniejsze, ale te ostatnie zdjęcia chyba ostatecznie oddają właściwe kolory

O dniu mamy pamiętałam i już z dużym wyprzedzeniem wysłałam mamie karteczkę, ale dzisiaj jeszcze napisze smsa ( do Szkocji )

Luskap samochodzik fajny

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 11:00   #4438
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
caprica fajna relacja

dziękuję martoolka

no koniecznie napisz jak było

Ewuś ale fajnie, już tak niewiele czasu zostało
my poradnie na szczęście już mamy całą zaliczoną, jeszcze dni skupienia, spowiedzi itp

ja niestety nie mam stanika wszywanego, sama musze sobie dopasować, a taki jak chcę to koszt 150-200zł więc szaleństwo

Co do kolorów, to na stronie dekoral
http://www.dekoral.pl/kolo_kolorow.xml
poszukaj odcieni: S 0520-R50B ( dwie dłuższe ściany ) i S 0530-R50B ( dwie krótsze ) w rzeczywistości kolory są troszkę inne ( mi to jakoś monitor przekłamuje, ten jaśniejszy jest taki zimny - jaśniutki fiolet, a ten drugi trochę wpada w róż ( miał być inny kolor S 1020-R50B, ale baliśmy się że w tym i tak niedużym pokoju będzie za ciemny, a jak wiadomo ciemne kolory jeszcze zmniejszają dodatkowo, więc zdecydowaliśmy się na odcień o ton ciemniejszy i nawet fajnie wyszło
a z resztą dodam zdjęcia ( tylko że będą robione pod słońce, więc mogą być trochę ciemniejsze, ale te ostatnie zdjęcia chyba ostatecznie oddają właściwe kolory

O dniu mamy pamiętałam i już z dużym wyprzedzeniem wysłałam mamie karteczkę, ale dzisiaj jeszcze napisze smsa ( do Szkocji )

Luskap samochodzik fajny
Dni skupienia ... łał u nas nie ma czegoś takiego
Ja nie wie mczy tak fajnie z tym małym czasem
nagle sie okazuje ze jest tyle rzeczy do zrobienia ze szok :/
Stary 2010-05-26, 11:07   #4439
madmuazelle
BAN stały

Hejka

No dziś już się lepiej czuje
Dziś dzień mamy.
Zaraz Was nadrobie

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-05-26 o 11:32
Stary 2010-05-26, 11:10   #4440
obca7
Wtajemniczenie

Cześć ale u nas dzisiaj piekna pogoda słoneczko świeci i jest cieplutko
a z spraw slubnych przyszły tablice rejestracyjne na samochód
Cytat:

Śliczne obrączki! ja już nie mogę się doczekać naszych!
Faktycznie wymyśla ten ksiądz!

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Obca bardzo ładne obrączki niby takie klasyczne, ale jednak sie wyróżniaja

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
bardzo fajne obrączki
a z tym księdzem to i co jeszcze? podanie z trzema zdjęciami?
Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
za obrączki! Jaki macie grawer?
Dzięki dziewczyny za miłe słowa(jakkogoś pominęłam wybaczcie) A grawer mamy Kocham Cię i datę-na nic innego tż nie chciał się zgodzić chciałąm zeby chociaz było kocham cie i imie ale nie uparł się i koniec. a teraz tak łyso to jna obraczkach wyglada sam przyznalhehehe więc jednak miał mnei słuchać a co do księdza to faktycznie wymysla no ale co zrobić.
Cytat:
Trzymam kciuki
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości