|
|
#1381 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: etorebka.pl - część IX
Cytat:
pewnie nie widać bardzo Jak oceniasz krycie i dopasowanie minerałków do CP? To te z EDM? Z chęcią spróbowałabym mam mineralne pudry sypkie z Art Deco, który na teraz jest za ciemny i z Sephory, który jest średniawy, bo za słabo kryje... Z tym kremem matującym, to masz rację - kiedyś używałam i było gorzej niż przy nawilżającym. Ale fajowa ta Tolla - kolor super!!!! Bardzo mi się podoba ale nie miałabym do czego nosić.
|
|
#1382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1383 |
|
Raczkowanie
|
farfalla dzięki za dodanie moich fotek do katalogu
. Co do Emilki, nie myliłaś się, jestem przeogromnie zadowolona. Ale niestety, apetyt rośnie w miarę jedzenia. śliwkowa mabel, szara ana.... ach... ![]() ______________________ rabat na http://etorebka.pl/ Wpisz kod 9e6597b7 i zapłać -5%
|
|
|
|
#1384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkie zdjęcia są w katalogu im więcej tym lepiej a jak nie ma to przez przypadek i przeoczenie Kurczę niestety prawda jak ja się cieszę że jestem na tyle niezdecydowana że przez to i brak kasy stwierdzam że na razie nei stać mnie na żadną z tych co bym chciała
|
|
|
#1385 | |
|
Ania
|
Cytat:
Tak, ja mam EDM. Teraz się czaję na te nasze polskie. Bo, co jak co, ale prochy wciągają Jak dla minerały to jest odkrycie roku. Ciężko mi je porównać do CP, bo CP używałam dość dawno temu i tylko sporadycznie żeby lekko się zmatowić, bo nie mam większego problemu ze świeceniem się. Z minerałów obecnie posiadam tylko podkład, nie mam pudru, jeszcze (tzn. mam bambusowy- polecam, genialny). Ale jeśli chodzi o krycie, ujednolicenie cery to jestem jak najbardziej na tak. Zawsze można stosować kilka warstw na buzię, więc krycie można stopniować. A najlepsze jest to, że tych kilku warstw kompletnie nie widać, efekt tysiąc razy lepszy niż np. płynne podkłady, które używałam. Eee miałam coś jeszcze napisać ale zapomniałam Chyba namieszałam w tej wypowiedzi trochę. To pewnie dlatego, że już późno a ja chciałam jeszcze odpisać. Ok, zamykam oczki i idę spać ![]() Zapraszam do skorzystania z mojego kodu
|
|
|
|
|
#1386 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Taaaaak właśnie kupiłam sobie taki czarny kuferek!!!
jest za***i*****y można go nosić jak modelka go trzyma na zdjęciu lub przypiąć paseczek...to jest moja córeczka ---------- Dopisano o 06:32 ---------- Poprzedni post napisano o 06:25 ---------- Cytat:
ale rozmiary sa pojechane...chinole sa małe dlatego takie buty produkują to nie na nasze słowiańskie rozmiary ---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:32 ---------- Cytat:
|
|
#1387 | |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo bardzo Ci dziękuję
ja tych róży też mam trochę, ale nie wszystkie są strzałem w 10tkę, bo kupuję czasem pod wpływem impulsu, a nie potrzeby powiązanej z próbą dopasowania do cery ![]() Bronzerka używam tak jak Ty, na kości policzkowe, czoło, nosek, nie na całą buźkę. Do matowienia wczoraj kupiłam chwalony puder Synergen z Rossmanna. Także jestem bardzo zadowolona! naprawdę warto. Oczywiście zostałam zjechana dziś przez moją kierowniczkę, że to puder do cery trądzikowej, no i ta "śmieszna cena", kiedy w przeddzień kupiła sobie puder z Pupy za przeszło 80zł.. Musiała się podbudować przecież negując mój ![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
bardzo bardzo mi się podoba
|
|
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brakuje mi tylko krótszej rączki żeby ją złapać do ręki też
|
|
|
|
|
#1389 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muszę ją mieć![]() Cytat:
Co do EDM to się zgadzam w 100%- to również moje odkrycie roku Nie wiem jak ja wcześniej bez nich funkcjonowałam Większość podkładów "zwykłych" mnie zapychała i przez to miałam więcej niespodzianek do tuszowania, a używałam wiadomo, żeby ujednolicić skórę i tak w kółko- nie wyszłabym bez czegoś na twarzy, a jak już coś nałożyłam to przez to miałam więcej wyprysków A teraz z EDM to bajka jest Żadnych krostek, zero świecenia i cera jednolita![]() Cytat:
Dawaj foty ! ![]() Cytat:
Chociaż jest trochę osób z małymi rozmiarami, ale to wiadomo- na każde zamówienie trzeba mieć takie osoby, a nie wszystko się wszystkim podoba ![]() Też bym chętnie jakieś butki kupiła, może zaczaję się niedługo W tamtym tygodniu miałam mało czasu, ale teraz raczej jestem w domu i ( o ile laptop mi znowu nie nawali Nie wiem czy będę nadążać za tamtym wątkiem, ale spróbuję ![]() Niedawno pisałam, że nawet do lumpeksu nie mogę iść, a dzisiaj oficjalnie rozpoczynam swój sezon lumpeksowy Zaraz uciekam na dostawę, może mnie nie stratują
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale... na to trzeba mieć wenę. Samo wejście do takiego sklepu nie wystarczy...---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
|
|
|
#1392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1393 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1395 |
|
Wtajemniczenie
|
Doduś przepraszam że znów Cie zamęczam ale ciekawość mnie zżera
Czy zamiawiałaś coś w importerze torebek?
|
#1396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcześniej stosowałam kremy, toniki, maseczki matujace, antybakteryjne i spowodowały że skóra zaczęła produkować nadmierne ilości sebum (żeby sie bronić przed wysuszeniem). Postawiłam na nawilżanie i nie mam problemów z tłustą skórą
|
|
#1397 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, obficiłam dziś Lilly. Bardzo fajna torebka za te 19 zł. Ładnie sie układa na ramieniu i wcale nie robi się rogal tak jak na zdjęciu katalogowym.
Załącznik 3139517Załącznik 3139518Załącznik 3139519Załącznik 3139520Załącznik 3139521 Załącznik 3139522Załącznik 3139523Załącznik 3139524
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
Szara Tolla bardzo fajna.
Lilly też, za tę cenę warto Odczuwam głód torebkowy, dlatego proszę o skorzystanie z kodu Choruję na Marellę, ale obiecałam sobie, że jej nie kupię dopóki nie będę miała czegoś na koncie rabatowym. Wystarczy marne 2 złote
|
#1399 |
|
AGA :)
|
Dziękuję za skorzystanie z mojego kodu
![]() Mam nadzieję, że torebka będzie się dobrze sprawować i właścicielka bedzie zadowolona!
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj jeszcze miałam telefon od jednej koleżanki w tej sprawie, narazie czekamy z zamówieniem.
|
|
#1401 |
|
catch me if I fall.
|
Dziekuje za skorzystanie z mojego kodu
![]() Chyba sie niedlugo skusze na imogene
|
|
#1402 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1403 |
|
Raczkowanie
|
A teraz Alice. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Była ze mna dopiero 2 razy, a już usłyszalam kilka pochlebnych uwag. Moja siostra stwierdziła, że jest to najładniejsza torebka za wszystkich etorebkowych.
Bardzo wygodna, można nosić na ramieniu na pasku i bez problemu na rączkach. Kolor trudny do określenia, bo napewno nie jest to beż, ani brąz, raczej taka kawa z mlekiem. I fajne jest to, że kolor super gra ze światłem tzn. zmienia delikatnie odcień na tle innych kolorów i dzięki temu pasuje do wielu rzeczy. I czarnych i pastelowych i szalonych, kolorowych. Naprawdę porządna torebka, jedyny, minus jaki zauważyłam to problem z upchaniem A4. Aha i Alice wcale nie jest jamnikowata. Chociaż takie miałam wrażenie jak wyciągnęłam ją z kartonu. Na osobie i po ułożeniu wyglada całkiem normalnie. Załącznik 3139598 Załącznik 3139599 Załącznik 3139600 Załącznik 3139601 Załącznik 3139602Załącznik 3139603 Załącznik 3139604Załącznik 3139605 i oczywiście zapraszam do korzystania z mojego kodu
http://instagram.com/yyaponka Edytowane przez yaponeczka Czas edycji: 2010-05-26 o 12:16 |
|
|
|
#1404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będe miała Tollunię szybciej
|
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, jeśli róż Bourjois to Santal czy Brun Poudre? Może któregoś koloru używacie? biorę te odcienie pod uwagę ze względu na brązowy kolor.
|
|
#1407 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny zdałam egzamin!
Jeszcze tylko jeden mi został w przyszłym tygodniu. No i wracam dzisiaj do domu, a tam co? A tam czeka na mnie moja szara Haddi Co za piękny dzień
|
|
|
|
#1408 |
|
Zadomowienie
|
Myślałam, wahałam się, aż w końcu zamówiłam Haddi szarą. Kusiła fioletowa Mabel, ale ją kupię bliżej jesieni, jeśli jeszcze będzie. Haddi powinna jutro u mnie być, jak będzie dobre światło to postaram się zrobić zdjęcia.
|
|
|
|
#1409 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i wiadomo, szybciej mam minerały u siebie, bo paczka ze Stanów wędruje dużo dłużej.Polecam najpierw zamówić próbki żeby dobrze kolor dobrać, bo takie wybieranie koloru patrząc na monitor nie jest zbyt dobre Ja na samym początku od razu porwałam się na pełnowymiarowe opakowanie i niestety źle dobrałam kolor- na monitorze wydawał się ok, a w rzeczywistości robił ze mnie piękną pomarańczę ![]() ![]() Namiary wyślę zaraz na PW ![]() Cytat:
). Ale to prawda do szperania trzeba mieć wenę U mnie dzisiaj towar taki sobie więc kupiłam mało, a i nie byłam od razu na otwarcie, więc na pewno jakieś ładne rzeczy ktoś mi sprzątną wcześniej sprzed nosa![]() Cytat:
A ciucholandy są super
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
a ja czekam i czekam na moją torebke z raramodo
... to jednak nie to samo co etorebka
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:28.

pewnie nie widać bardzo
mam mineralne pudry sypkie z Art Deco, który na teraz jest za ciemny i z Sephory, który jest średniawy, bo za słabo kryje...

Kurczę niestety prawda
Chyba namieszałam w tej wypowiedzi trochę. To pewnie dlatego, że już późno a ja chciałam jeszcze odpisać.
i to są raczej bronzero-róże

brakuje mi tylko krótszej rączki żeby ją złapać do ręki też
Większość podkładów "zwykłych" mnie zapychała i przez to miałam więcej niespodzianek do tuszowania, a używałam wiadomo, żeby ujednolicić skórę i tak w kółko- nie wyszłabym bez czegoś na twarzy, a jak już coś nałożyłam to przez to miałam więcej wyprysków
ale... na to trzeba mieć wenę. Samo wejście do takiego sklepu nie wystarczy...

... to jednak nie to samo co etorebka