|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie!
gratuluję RoxyXoXo gratuluje pobudki
Kochana zostało Tobie 3 miesiące do ślubu.Nie odkłądaj na ostatnią chwilę wszystkiego.Poza tym niektóre sprawy załatwia sie dużo wcześsniej,bo nie Ty jedna idziesz do slubu.Masz chociaż rozdane zaproszenia??Suknia ładna
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie 3 miesiące?? Niecałe 2 a konkretnie 51 dni
|
|
|
|
#4113 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny poradzcie mi jaki welon i bolerko do mojej sukni, nie mam pojecia... czekam na rady plis
|
|
|
|
#4114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A bolerko najlepiej pasujące do sukni z tego samego materiału...Ja bedę miała bolerko z rekawem 3/4. Edytowane przez ania2631 Czas edycji: 2010-05-27 o 10:49 |
|
|
|
|
#4115 |
|
Raczkowanie
|
zaproszenia już praktycznie rozdane
kilka zostało ale jesteśmy umówieni na wręczanie w dlugi weekend, na Boże Ciało zjadą wszyscy których do tej pory nie udało nam się "złapać"..Ciężko jest zająć się organizacją mając w domu malutkie dziecko i przyszłego męża, który jest w domu tylko na weekendy ale macie racje - pora wziąć się w garść !! dzisiaj wybieram się do Księdza w sprawie "zapowiedzi" i innych formalności.Suknią już się chwaliłam... ale dla przypomnienia podaje link: http://www.lodz.lisaferrera.pl/publi...posa_L532.html właśnie ją przecenili o 400zł ehh :/ nie mam zupełnie koncepcji na bukiet... zawsze mówiłam, że dużo czasu zostało a tu nie całe 2 miesiące nagle się zrobiły i standardowo wszystko na ostatnią chwilę bedę załatwiać ...
|
|
|
|
#4116 |
|
Raczkowanie
|
truskawa17
piękna! dużo falban, ale bardzo zmysłowe, kobiece... nie widziałam jej nigdy![]() jestem 100% pewna, że ślicznie będziesz w niej wyglądać, to twojego typu urody pięknie będzie pasowac nie ma obaw!
|
|
|
|
#4117 |
|
Przyczajenie
|
Ania dzieki za pomysl z bolerkiem i rekawami 3/4, jakos w ogole o tym nie pomyslalam a na pewno bedzie to fajnie wygladac! a Ty jaka masz suknie?
|
#4118 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny napiszcie mi jakie kwiatki wpinacie we włosy tak aby wytrwały całą noc bo słyszałam, że nie wszystkie trzymają np. róże szybko więdną.... Ktoś coś wie na ten temat???
:rolley es:![]() Bo ja również planuje tylko kwiatki we włosach bez welonu... sukieneczke mam taką jak widać przy nicku, czyli bardzo prostą i skromną i zastanawiam się właśnie jak z dodatkami... help
|
|
|
|
#4119 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
wizazucha dzieki ze podnioslas mnie na duchu! juz mnie watpliwosci ogarnialy jesli chodzi o falbany- moga robic rozne wrazenie ale mnie akurat nie przytlaczaja i dobrze sie w nich czuje, dziekuje za opinie
|
|
#4120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sliczna ta twoja suknia a cena tez fajna ![]() co do organizacji wesela no to ja mam jeszcze 3 miesiące i troszkę, ale też raczej zalatwiam wszystko sama - no na nauki chodzimy razem ale fakt z malym dzieckiem i TŻ w weekendy no to kiepsko cos załatwiać :/ ja najchetniej wszystko załawiłabym przez internet albo telefonicznie. Buty kupiłam przez inetrenet, biżuterię tak samo, fotografa też, szkoda że ciasta tam gdzie chce nie mozna zamówić przez internet ![]() a i zaproszenia tez kupiłam na allegro, drukują się juz nie mogę doczekać sie jak je rozdam
|
|
#4121 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kiepska jakość zdjęcia. |
|
|
|
|
#4122 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście jak by "się zdarzyło" to bym nie płakała, bo lepiej wcześniej nie planowane niż np później jakieś problemy z zajściem w ciążę, ale jednak świadomie na razie nie- mamy jeszcze czas bo młodzi jesteśmy ![]() Cytat:
![]() A od jutra moja upragniona dwucyfrowa liczba na odliczanku Ślubujemy 4.09.10r dokładnie w naszą 6 rocznicę odkąd zaczęliśmy być ze sobą ![]() Cytat:
Moja kobitka od kwiatów powiedziała że dzisiaj każde można załatwić w dowolnym terminie
|
|
#4123 |
|
Raczkowanie
|
truskawa17 a jeśli chodzi o halke to tez będziesz miała taką na kole czy jak? Ja jestem przed wyborem sukienki i właśnie myślałam nad takimi rybkami falbaniastymi.
|
|
|
|
#4124 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny byłam dzisiaj u florystki, sprawę dekoracji kościoła mam już załatwioną
chyba zdecyduję się na tą wiązankę:http://www.green-line.com.pl/gfx/gal...lubny_28_1.jpg na zdjęciach w katalogu wygląda jeszcze ładniej. Co sądzicie?? ciekawa jestem czy tego kwiata da się wpiąć też we wlosy? czy po prostu postawić na sztuczny stroik... |
|
|
|
#4125 |
|
Raczkowanie
|
RoxyXoXo
śliczna wiązanka ja będę mieć podobną tylko że z bialych kalii
|
|
|
|
#4126 |
|
Wtajemniczenie
|
i nikt mi nic nie podpowie,doradzi....
|
|
|
|
#4127 |
|
Raczkowanie
|
jeśli chodzi o bukiet to ja też do dzisiaj nie miałam absolutnie żadnej koncepcji!! proponuje wybrać się do florystki
napewno coś doradzi!! ja przejżalam dzisiaj cała sterte katalogów, Pani najpierw zapytała jaką mam suknię, co mi się mniej więcej podoba i wspolnie dobrałyśmy wiązanke. Jestem bardzo zadowolona co do biżuterii to jak narazie tez nie mam koncepcji ale chyba postawię na coś delikatnego i skromnego.. wszystko jest kwestią gustu
|
|
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu twoja suknia jest bardzo ladna
a co do kwiatow to trudno doradzic moze najpierw napisz co Ci sie podoba i co bierzesz po uwage dobra Ja np od zawsze chcialam miec bordowe roze i wlasnie z takich bede miec bukiet
|
#4129 |
|
Rozeznanie
|
ja bym zrobiła tak... skoro na sukni są perełki to biżuteria z perełkami..delikatne kolczyki i delikatny naszyjnik lub długie kolczyki bez naszyjnika...a bukiecik np coś takiego jak na zdjęciu nr 3.
Edytowane przez mordziula Czas edycji: 2010-05-27 o 22:36 |
|
|
|
#4130 |
|
Przyczajenie
|
Jak oceniacie moja suknie ????
|
|
|
|
#4131 |
|
Przyczajenie
|
Wilkocha suknia super ;] ja mam podobna , tez z falbanami
moge sie zaptac jakie dodatki dobralas do niej? z welonem? jaki bukiet? ja slubuje 11.09 ;] |
|
|
|
#4132 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
..Myślałam o delikatnych perełkach tzn naszyjnik, kolczyki kuleczki - ponieważ nie będę miała rękawiczek również chciałabym bransoletkę,ale nie wiem czy nie będzie za dużo.... A co do bukietu hmmm......kolorystyka napewno będzie w różu i ecru.Podobają mi sie tak zwane bukiety kulki załączę kilka z nich co prawda już pewnie widziałyście w necie,ale przypomnę.
|
|
|
|
|
#4133 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Własnie jestem na tropie bukietu i dodatków naraie takie znalazlam mysle ze do takiej sukni z falbanami bukiet powinien bys tek z jakimis kwiatami ktore przypominaja fale. A Ty masz juz dodatki i bukiet??? |
|
|
|
|
#4134 |
|
Przyczajenie
|
Aja slub mam 4 wrzesnia
zostalo nam dokładnie 100dni ![]()
|
|
|
|
#4135 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Piękna..Jestem fanką sukien falbaniastych... |
||
|
|
|
#4136 |
|
Przyczajenie
|
A jak z fryzura?? chce do gory zabrane zeby nic na czole nei miec bo mam normalne czolo ale jak sie tanczy czlowiek sie poci po co jakies klosy maja mi po buzi latac ;/
|
|
|
|
#4137 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dzekuje bardzo takie opinie bardzo mnie ciesza zwłaszcza ze ja juz kupilam i to byla pierwsza suknia ktora zobaczylam na targach slubnych i od razu wiedzialam ze to ta
|
|
|
|
|
#4138 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fryzury cudne zwłaszcza 3 i 4........Ja jeszcze nie myślałam o fryzyrze....Moje włosy są kręcone półdługie cieniowane....
|
|
|
|
|
#4139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4140 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zawija się łodyge w takie coś specjalne i sie trzymają ale najlepiej jakbys zapytała kwiaciarki, która Ci doradzi ja będę mieć białą kalie wiec powinna się dobrze trzymać, bo jest to dość gruby kwiat |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

Kochana zostało Tobie 3 miesiące do ślubu.Nie odkłądaj na ostatnią chwilę wszystkiego.Poza tym niektóre sprawy załatwia sie dużo wcześsniej,bo nie Ty jedna idziesz do slubu.Masz chociaż rozdane zaproszenia??Suknia ładna

nie ma obaw!

:rolley es: