|
|
#1531 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
obiecał: 'nie jestem taki, ja ciebie nie skrzywdzę' odparła: 'to tylko kwestia czasu' jestem inna -silna! "W życiu nie ma powrotów. Czas przecież nie wraca." spogląda na niego - on spogląda na mnie. Edytowane przez Zuzka Z Czas edycji: 2010-05-27 o 22:45 |
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1533 |
|
Raczkowanie
|
Jedno krótkie słowo ,, Tylko Ty moją drugą połową "
` Zostałeś sam, zgubiłeś sens, znalazłeś strach..` Kochasz ? Dziwne .. bo tego nie czuję .
|
#1534 |
|
Zadomowienie
|
Niech się przyśni ktoś miły i czekany..
|
#1535 |
|
Zadomowienie
|
Twoja miłość leży tam o własnie tam na szufelce rozbita na milion drobnych kawałeczków bez możliwości naprawy rybki
|
|
|
|
#1536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to żart jakiś? fioletowe powyżej mnie urzekły, a pozostałe powaliły na podłogę! jesteś genialna *
kolejny dzień przepełniony Twoim głosem. jak to skąd ją znam? to dziewczyna mojego chłopaka. choćbym chciała, Ciebie nie da się nie kochać. nie pasujemy do siebie - ta kolejna bzdura ma Cię usprawiedliwić? na co czekasz? całuj! dobranoc. spokojnie, zaraz znów się spotkamy.
|
|
#1537 |
|
Raczkowanie
|
`Bo czasem, aby dojśĆ do celu trzeba poprostu stanąĆ na uszach ! ![]() Powiedz mi co to będą za wakacje bez Ciebie ? ![]() ______ nie mam weny..
|
|
#1538 |
|
Przyczajenie
|
Czasem ciężko jest mi żyć, nie znasz mnie, nie wiesz nic.
Każda piosenka przypomina Ciebie. Po tej tęczy dojść w ramiona kochane...
|
#1539 |
|
Raczkowanie
|
świat śpi, a krwi jest pełno.. czasami tylko o Tobie sobie przypomnę , przeważnie w środku nocy , po złym śnie. serce bije. wszystko pracuje jak należy, dziękuję ![]() _________ widziałam nowe życie, machało rękami i nogami, krzyczało ' a grrr' bo nie potrafi jeszcze 'daj cyca Mamo' <3
|
|
|
|
#1540 |
|
Rozeznanie
|
If it was the truth you said, you wouldn't treat me now as shit.
Gdyby było tak jak mówiłeś, nie traktowałbyś mnie teraz jak gówna.
|
#1541 |
|
Rozeznanie
|
"Gdy trzymasz mnie za rękę, to nawet w starej ładnie mi sukience..."
Jestem kobietą, nie kobieca, silna, nie silna płeć, rodzaj żeński, nie żeński, nijaki. Urodzę Ci dzieci, dwoje, czworo, żadnych dzieci. Będę Ci wierna, niewierna, zupełnie nie Twoja. Uwiodę Cię, zaczaruję, będę obojętna, uśmiechnięta... Jak każda święta, w swej niezwykłości.... |
|
|
|
#1542 |
|
Rozeznanie
|
Jeesteem... Tęsknił ktoś ?
![]() Cóż.. Tydzień w szpitalu i załatwione wakacje. Nici z obozu. Opiszosz Gdybym była głupia, skoczyłabym przez okno na glówkę... Nastały czasy, kiedy marzenia jak rozwiązane sznurówki plączą się pod nogami... Oddychanie traci sens, kiedy ktoś podstawia maskę z czystym powietrzem. Wiesz, jak to jest spełniĆ swoje marzenie? A wiesz jak to jest je straciĆ ... ? Odszedłeś. Zapomniałeś, jaka niezdarna jestem. Nie trzymałeś mnie za rękę, kiedy wracałam do domu. Upadłam. Złamane żebro, pęknięte serce. MiłośĆ jest dziwna. Wiemy, że rani a i tak mamy jej deficyt. Nie, nie chcemy bólu, cierpienia i łez. My poradzimy sobie bez tego, na pewno o Tym wiesz... GrubSon
. Edytowane przez PaniJana Czas edycji: 2010-05-28 o 10:27 |
|
|
|
#1543 |
|
Zadomowienie
|
;***************
um
______________ Zamknij drzwi Bóg z nas drwi poddaję się jego różowym, świeżym ustom dlaczego, gdy spoglądam w lustro, jest ślepe? Wierzę, że ktoś sobie wymyślił mnie, wierzę, że to właśnie Ty. Gwałtem zdobywasz moje usta, przyjemnie głaszczesz tył szyi.
|
#1544 |
|
Zadomowienie
|
W jego zielonych oczach, był początek
|
#1545 |
|
Wtajemniczenie
|
otherstory, xxgroszek07xx, kontrastowa0 -
Dzięęękuję Skarbki moje <33 ;**Siatkarka18 - Kochajmy się za rogiem, na przystanku i pod kinem. Nie przestawaj mówić mi, że chcesz. A po jutrze wzejdzie słońce. Spali ogniem każde zdanie naszych wspólnych nocy dwóch. Nie będziemy nic pamiętać. To właściwie nic. Tak tylko się zakochałam.
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
ona jest po prostu dzieckiem.
lubię Cię bardzo, bardzo. |
|
|
|
#1547 |
|
Raczkowanie
|
Powiedz, a wrócę. Daj mi powód...
Przepraszam, że nie poczekałam. Czemu nigdy nie chciałeś bym coś robiła? Niebo jest ciemne. Nie mogę znieść tego co mówisz. Oświetl mi niebo, zaświeć! Zawstydź te gwiazdy blade. -Powiedz coś. Odezwij się. -Ale co mam powiedzieć? Ludzie latami się do siebie nie odzywają. -A Ty masz zamiar latami się nie odzywać? -A co nie poczekałabyś? -A miałabym jeszcze na kogo czekać? -Głupie pytanie. Nie odpowiem. Nie chce być zależny od Twoich kaprysów.
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
Nie umiesz szczęścia zauważyć? Może za wysoko patrzysz...
New time, new place, new face. " Mógłbym umrzeć w katastrofie lotniczej. To byłaby dobra forma odejścia. Nie chcę umierać we śnie albo ze starości. Chcę poczuć jak to jest. " "...wszyscy w miarę są normalni, ale przecież to niewiele..." "Całe szczęście polega na tym, by z prostych rzeczy nie tworzyć intelektualnych labiryntów" "To nie tak, że boję się umrzeć. Po prostu nie chciałbym być w pobliżu, kiedy to się stanie." |
|
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
Mmmm, Twoje to większa cuda
![]() Wszystko ma swój koniec. Ale nie myślisz, że dlatego niektóre chwile są takie ważne?
Tutaj jest. Ją właśnie pamiętam najbardziej. Miała tylko 13 lat kiedy zmarła. To wtedy coś dla mnie znaczyło. Byłam prawie w tym wieku kiedy to zobaczyłam. Spójrz: ja jestem 10 lat starsza, a ona ma ciągle 13 lat. Zabawne. Co sprawia, że przeciętny chłopak, jakich wokół tysiące, zamienia się nagle w połówkę? Może zamiast szukać ideału, lepiej pomajstrować przy oczach? Zastanawiałem się nad znaczeniem słowa „dopasowany”. Bo właściwie nie wiem, co to znaczy. Przecież na każdym etapie życia mamy inne poglądy, inne potrzeby i gusta. Jakieś dwadzieścia lat temu zakochałbym się w każdym, kto lubi Reksia i Indian, a nienawidzi skwarków i kożuchów na mleku. A teraz? Sama sympatia do Reksia mi nie wystarczy.
|
|
#1550 |
|
Raczkowanie
|
w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój
Idąc bez celu nie pilnując drogi Złapałam dystans do wszelkich przyjemności jeszcze raz popłyniemy w siebie Nie tracę zmysłów kiedy Cię zobaczę kupiłam bilet do Twego serca daję Ci morze mojej naiwności z wiatrem biegnę na koniec świata
|
#1551 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozmarzyłaś mnie.. __________________ 'Just let me hear loud and clear the real You coming through..'
Po prostu pozwól mi usłyszeć głośno i wyraźnie po co naprawdę przyszedłeś..
|
|
|
#1552 |
|
Rozeznanie
|
dresowa -
![]() zbyt zakochana.
w życiu są takie momenty kiedy trzeba przestać słuchać serca.
|
#1553 |
|
Przyczajenie
|
trzykropek tkwi między nimi jak nie do końca opuszczony most.
bawić się z własną tęsknotą w ciuciubabkę dopóki on nie wyjdzie. Wystarczy, że siądzie w fotelu i otworzy książkę, a myśli zaczynają się jej wymykać, już są wolne, rozkładają skrzydła i trzepoczą nimi tak głośno, że nie sposób zrozumieć żadnego z przeczytanych zdań, nawet gdyby się je czytało na głos. Edytowane przez landszaft Czas edycji: 2010-05-28 o 13:19 |
|
|
|
#1554 |
|
Rozeznanie
|
"o blat stołu wybijał palcami rytm jej serca" ten moment jest idealny - nie odchodź. niebezpiecznie jest wierzyć w to, że coś trwa wiecznie. |
|
|
|
#1555 |
|
Zadomowienie
|
Mrs Unfabulous ![]() Tabletki, niuch czy strzykawka? Co wybierasz? Bądźmy na haju, odlećmy, tańczmy między problemami śmiejąc się do łez. Widzisz tą tęcze przed nami? To most do krainy cudów, tam wszystko jest możliwe...
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
milion pocałunków chciałbym mieć od ciebie .. tyle mi wystarczy , by żyć .
a my wciąż budujemy zamki z miłości . przy tobie kolor szary zamienia się w czerwień . przez życie w koszuli pachnącej tobą umrę z miłości , zobaczysz ! fizyka ? matematyka ? bzdura. naucz mnie wzoru na szczęście . obiecaj mi, że tylko ty będziesz obok mnie gdy przyjdą gorsze dni . cały świat umiał poznać te jej zakochane oczy a moje obie półkule mózgu kochają cię wszystkimi swoimi zakamarkami. + keeendy , otojest , _mandarynka , panna_miodowa , myCh , beautiful _ lie , boundlessly , ciiri , CookieCisp , dreams_x33 , dresowa , Guziki xD , kamisha , latin , Little Ballerina , marikab , Mrs Unfabulous , xxgroszek07xx , Toogether93 , TwojaKokaina, hoe , martiska , _ZaagubiOna_ ,uwielbiaj, Borowiczanka , bajkowa , CaMa- love, love , love
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-05-28 o 15:03 |
|
|
|
#1557 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
_________________________ __ Kocham Cię zawsze i wszędzie. Mimo i wbrew.Najbardziej jak potrafię. I z dnia na dzień coraz bardziej. Mimo, że Ty mnie nie. Wydawałeś mi się perfekcyjny pod każdym względem. Miałeś piękne kakaowe patrzałki, zwalający z nóg uśmiech i cichy, spokojny głos, który mnie onieśmielał. Byłeś niedostępny. Chciała Cię mieć praktycznie każda. A Ty wybrałeś mnie. Miało być pięknie jak w bajce. Nie było. "Kocham Cię" .. To takie proste, a jednak wiele znaczy.
|
|
|
#1558 |
|
Wtajemniczenie
|
Drift - znaczy, że się podobało?
![]() ________________ największy ból na świecie? siedzieć obok osoby, którą bardzo kochasz i patrzeć na to jak płacze przez osobę którą ona kocha.
motyle nie wiedzą, jaki kolor mają ich skrzydła, ale ludzkie oko widzi jakie są piękne. tak samo Ty, nie wiesz jak jesteś wspaniały, ale ja wiem jak wiele dla mnie znaczysz. myślenie o Tobie wywołuje u mnie uśmiech. to że jestem z Tobą, jest najlepszą rzeczą jaka mnie do tej pory spotkała w życiu. Kochanie Ciebie jest tym, co zamierzam robić do końca życia. jedno zdanie wystarczy, by złamać serce. a dźwięk Twojego imienia wysyła dreszcze w dół kręgosłupa.
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1560 |
|
Raczkowanie
|
Pisałeś mi że kocha się wtedy, gdy myśli się cały czas o tej osobie.
I pomyślałam, że tą osobą jesteś Ty, ale za późno .. Smutek z radością się zmieszał, w życiu dużo namieszał. Boli mnie serce, głowa i brzuch .. przez brak Ciebie. Chciałabym się do kogoś przytulić.. ale Ciebie tu nie ma. Myślę nad tym, o czym ty myślisz. Wiosna. A zero miłości. Miłość i radość gości w nas.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

kliknijcie w linka w podpisie

rybki

fioletowe powyżej mnie urzekły, a pozostałe powaliły na podłogę! jesteś genialna 

Dzięęękuję Skarbki moje <33 ;**