Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-29, 16:38   #4711
lusmarija
Wtajemniczenie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
gratuluje obraczek
ciesze sie, ze sie podoba
kolor nie jest pociagniety do samej gory tylko jest taki pasek bialy przy suficie. tak nam sie podoba, wiec tak nam pomalowali z reszta stwierdzili, ze nawet jakbysmy im nie powiedzieli to tak by zrobili bo tak sie podobno teraz maluje ja tam sie nie znam
Nam panowie, którzy robili remont powiedzieli dokładnie to samo
ale mi się tak tez bardzie podoba, niż kolor dociągnięty do samego sufitu

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
drogie bardzo nie byly to jak sie zniszcza to nie bede bardzo plakac ale mam nadzieje, ze chociaz sezon w nich pochodze na pewno zdam relacje przy pierwszym powazniejszym uszkodzeniu
trzymam Cię za słowo

a ja mam nowy brązowy kolorek na głowie... powiem nieskromnie jest

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 17:06   #4712
lain
Zakorzenienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
lain bardzo ładny ten fiolet
Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
ładny kolor
dzieki

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
a ja mam nowy brązowy kolorek na głowie... powiem nieskromnie jest
oj ja tez musze sie farbnac w niedlugim czasie ale najpierw w poniedzialek ide do frzyjera na ostatnie podcinanie i cieniowanie przed probna fryzurka i slubem
mam nadzieje, ze mi za duzo nie skroca bo
a ja chce miec pelna dowolnosc w wyborze slubnego fryzu
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 20:12   #4713
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej wróciłam do świata zywych

nawet nie wiem co mam wam napsiać

w środę przed slubem pogodziłam się zty mże będzie lać w dniu mojego slubu.. nadzieja pojawiła się w czwartek kiedy od rana pojawiły się promyki słoneczka.. w ramach odstresowania grabiłam po południu w czarte całe podwórko i znów zaczęło padać.. w czwartek miałam chwile załania, nie wiem co mi było, chciało mi się ciągle płakać (chyba ze stresu). poszłam spać o 23, a obudziłam się o 7. fryzjerkę, kosmetyczkę załatwiłam się w ogóle nie spiesząć, bo miałam zawsze pół gopdzinki w zapasie, po powrocie do domu wmusiłam w siebie kanapkę. pote,m było ubieranko, zerwało mi się ramiączko od sukni, ale szybko mama to naprawiłam, wydawalam się spokojna, na plener pojechalismy z opóźnieniem, na błogosławieństwie, na wejściu i na przysiędze normalnie ryczałam, łzy płynęły po policzkach, na szczęscie makijaż wytrzymał wszystko zabawa była bardzo udana, pierwszy raz tak dobrze się bawiłam na weselu, i tak szybko mi ono zleciało, wsponienia są, ale nie są tak wyraziste jakbym była u kogos na weselu czekam na film i zdjęcia

odebraliśmy wczoraj akt małżeństwa i już oficjalnie jestem panią S.
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 20:53   #4714
BlackAngel
Adwokat diabła

hej! żyję!
zamiast iść na koncerty zrobiliśmy w domu imprezę..
skończyła się jak słonko wstało.. , z tego co się orientuje są plany powtórki..
oby nie! bo będę musiała iść do AA

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 21:54   #4715
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
cześć panienki i żonki
wpadłam na chwilkę jeszcze jako panienka
wczoraj wymordowalismy się totalnie, jestem nieco niewyspana ale o dziwo spokojna i skoncentrowana
jade po kwiatki i zaczyna sie ostani etap odezwę się juz jako żonka
az się usmiechnęłam na te myśl
pogoda zapowiada sie superowa-21st słoneczko
to miłego weekendziku
ależ mój suwaczek śliczny dziś

Gospella,
gratulacje
O tej porze to już na pewno jesteś żonką, więc wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 23:35   #4716
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Wczoraj się wam napisałam, ale net mi się wyłączył i nie mogłam wysłać!
Byliśmy wczoraj na pierwszym spotkaniu w poradni, nie powiem było bardzo sympatycznie i śmiesznie. TŻ się nawet udzielał i duzo wiedział, aż go pani pochwaliła, m.in wiedział ile plemniki żyją w kobiecie
Rozdaliśmy też pierwsze zaproszenia! Na pierwszy ogień poszły 3 babcie, a dziś mieliśmy grilla z jednymi znajomymi i też im daliśmy

A w ogóle to byłam dziś r rodzicami na zakupach, kupilam sobie tylko czarny biustonosz Triumph, od dawna na niego chorowalam. Mierzyłam też buty na poprawiny w Ryłko do mojej turkusowej kiecki, piękne były, ale niestety za wysokie. Po weselu pewnie nie będę mogła nawet stanąć w poprawiny, więc muszę mieć coś niższego jednak. mama za to kupila sobie piękna sukienkę z bolerkiem w kolorze ecru ze złotym

Lain,
piękne kolorki scian! I świetnie pomalowane, mi też się tak podoba!
No i fajny będziecie mieć samochód, taki z duszą ja cały czas się zastanawiam nad tym naszym...

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość

w środę przed slubem pogodziłam się zty mże będzie lać w dniu mojego slubu.. nadzieja pojawiła się w czwartek kiedy od rana pojawiły się promyki słoneczka.. w ramach odstresowania grabiłam po południu w czarte całe podwórko i znów zaczęło padać.. w czwartek miałam chwile załania, nie wiem co mi było, chciało mi się ciągle płakać (chyba ze stresu). poszłam spać o 23, a obudziłam się o 7. fryzjerkę, kosmetyczkę załatwiłam się w ogóle nie spiesząć, bo miałam zawsze pół gopdzinki w zapasie, po powrocie do domu wmusiłam w siebie kanapkę. pote,m było ubieranko, zerwało mi się ramiączko od sukni, ale szybko mama to naprawiłam, wydawalam się spokojna, na plener pojechalismy z opóźnieniem, na błogosławieństwie, na wejściu i na przysiędze normalnie ryczałam, łzy płynęły po policzkach, na szczęscie makijaż wytrzymał wszystko zabawa była bardzo udana, pierwszy raz tak dobrze się bawiłam na weselu, i tak szybko mi ono zleciało, wsponienia są, ale nie są tak wyraziste jakbym była u kogos na weselu czekam na film i zdjęcia

łał, piękna relacja! Wielkie gratulacje! Cieszę się, ze się wszystko udało!

Agateczko, Gospello,
najlepsze życzenia dla Was!Wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia!
U nas była dzis wspaniala pogoda, mam nadzieję, że u Was też! Aż sobie kupiłam taki ogromy leżak z podnóżkiem i podgłówkiem z gąbki i rozkladany na płasko nawet! Juz jest na działce i już na nim leżałam. Ale bosko!!!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 09:04   #4717
metkaa
Zakorzenienie

dzien dobry

tz jeszcze spi a ja sie relaksuje
wczorajszy wieczor sie udał, po południu jedziemy do rodzinki,

can't be perfect super ze sie wszystko udało, ja tez plakalam dzien przed slubem i potem w trakcie - to na pewno ze stresu
czekamy na zdjecia
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 10:25   #4718
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
dzien dobry

tz jeszcze spi a ja sie relaksuje
wczorajszy wieczor sie udał, po południu jedziemy do rodzinki,

can't be perfect super ze sie wszystko udało, ja tez płakałam dzien przed slubem i potem w trakcie - to na pewno ze stresu
czekamy na zdjecia

Dzień dobry
My z TZtem niedawno wstaliśmy, właśnie pijemy kawke

Lain, pokazałam TZtowi zdjęcie Twojego samochodu ze strony Tuninig Show i TZ zachorował nie tyle na auto, co właśnie na tą imprezę.
A ponieważ juz była w tym roku, to chyba wybierzemy się na Auto Moto Show, gdzie bedą eliminacje do Mistrzostw Polski Car Audio

Can't super relacja Cieszę się, że wszystko się udało
Stary 2010-05-30, 10:27   #4719
certina4
Wtajemniczenie

cześć

byliśmy wczoraj do późna na grillu, kurcze wieczory są jeszcze bardzo chłodne tak się najadłam, że dzisiaj na śniadanie tylko kawa, w końcu jakoś musze się zmieścić w suknię pod koniec czerwca Niby zamówione pół rozmiara większa, ale mam nadzieję że będzie trzeba zwężać, a nie poszerzać

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość

Can't jeszcze raz dużo szczęścia

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 11:19   #4720
woda sodowa
Wtajemniczenie

Czesc laski, ja tylko na sekunde zeby sie przywitac. Jutro wracam, to was nadrobie. Calusy
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 12:31   #4721
moniczka2123
Zadomowienie

Cześć dziewczynki.wpadam do was czytam na bieżąco ale nie udzielam się ostatnio za bardzo bo nie mam czasu wcale.mam do was prośbę w sumie to chciałabym się was poradzić co zrobiłybyście na moim miejscu.otóż jak wam już pisałam moja sala weselna ucierpiała w powodzi zalalo ja dzwoniłam do właściciela ostatnio w czwartek i powiedział żebym się nie martwiła bo na nasze wesele sala będzie znów jak nowa problem w tym że mi się w to trochę nie chce wieżyc dlatego że po pierwsze tam stoi jeszcze woda na dodatek boję się że nawet jeśli przyjdzie te 50 osób do pracy do pomocy o których pan właściciel mówił to boję się że sanepid nie dopuści użytku do działania a wogóle co z woda u mnie powodzi nie było a wody z kranu nie używamy bo tak cuchnie że szok...nie chce odwoływać ślubu i ślub odbędzie się na pewno tylko proszę doradzcię co zrobić jak wy kochane co widzicie

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 12:43   #4722
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki.wpadam do was czytam na bieżąco ale nie udzielam się ostatnio za bardzo bo nie mam czasu wcale.mam do was prośbę w sumie to chciałabym się was poradzić co zrobiłybyście na moim miejscu.otóż jak wam już pisałam moja sala weselna ucierpiała w powodzi zalalo ja dzwoniłam do właściciela ostatnio w czwartek i powiedział żebym się nie martwiła bo na nasze wesele sala będzie znów jak nowa problem w tym że mi się w to trochę nie chce wieżyc dlatego że po pierwsze tam stoi jeszcze woda na dodatek boję się że nawet jeśli przyjdzie te 50 osób do pracy do pomocy o których pan właściciel mówił to boję się że sanepid nie dopuści użytku do działania a wogóle co z woda u mnie powodzi nie było a wody z kranu nie używamy bo tak cuchnie że szok...nie chce odwoływać ślubu i ślub odbędzie się na pewno tylko proszę doradzcię co zrobić jak wy kochane co widzicie
A czy ktoś ma tam ślub przed wami? Np. w lipcu? Może moglibyście się z nimi skontaktować i zapytać co oni robią w tej sytuacji? Zmieniają sale czy wierzą właścicielowi?

Może rzeczywiście w dwa miesiące uda się salę doprowadzić do porządku? Oczywiście o ile nie będzie padało, bo przede wszystkim sala musi porządnie wyschnąć ...
Stary 2010-05-30, 13:02   #4723
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
A czy ktoś ma tam ślub przed wami? Np. w lipcu? Może moglibyście się z nimi skontaktować i zapytać co oni robią w tej sytuacji? Zmieniają sale czy wierzą właścicielowi?

Może rzeczywiście w dwa miesiące uda się salę doprowadzić do porządku? Oczywiście o ile nie będzie padało, bo przede wszystkim sala musi porządnie wyschnąć ...
tydzień przed nami ma mój brat cioteczny im właściciel powiedział to samo co nam ale rozmawiałam wczoraj z przyszła bratowa i ona mówi też że trochę się denerwują.mam nadzieję że nas gość nie oszuka

Stary 2010-05-30, 13:10   #4724
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
tydzień przed nami ma mój brat cioteczny im właściciel powiedział to samo co nam ale rozmawiałam wczoraj z przyszła bratowa i ona mówi też że trochę się denerwują.mam nadzieję że nas gość nie oszuka
A kiedy właściciel zabiera się za doprowadzanie tej sali do porządku? Dobrze zrozumiałam, że tam jeszcze stoi woda? Co to w ogóle jest za sala? Jakaś restauracja czy coś?
Stary 2010-05-30, 13:17   #4725
madmuazelle
BAN stały

Cześć

Wczoraj był ciąg dalszy moich urodzin.Dostałam od koleżanki fajny prezencik.
Byłam w bardzo miłym szoku.

can't za relacje.

moniczko,oj too nieciekawie. Oby faktycznie udało się odnowić sale.

gospella,agateczko gratuluje świeżo upieczone żonki.
Widze Cię gospella,jak tam żono wczoraj było???
Czekam na relacje. Pewnie nie tylko ja czekam.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-05-30 o 13:19
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 13:24   #4726
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
A kiedy właściciel zabiera się za doprowadzanie tej sali do porządku? Dobrze zrozumiałam, że tam jeszcze stoi woda? Co to w ogóle jest za sala? Jakaś restauracja czy coś?
resztę będą wypompowywac bo tam zostały jakieś resztki wody.to jest sala weselna a dokładnie dom weselny z kuchnia że wszystkim a co myślicie o sanepidzie czy oni dopuszcza kuchnię do funkcjonowania?

Stary 2010-05-30, 13:25   #4727
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego na nowej Drodze Życia!!

a tak na marginesie to podziwiam za spokój i trzymam kciuki, żeby wszystko wyszło idealnie
Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Gospello Agatko!!! Najlepszego na nowej drodze życia!!! Żeby codziennie świeciło Wam takie piękne słoneczko jak dzisiaj
Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
szalona baba

Przyłączam się do tych pięknych życzeń

ehhhh ależ ten czas leci....
Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
I ja dołączam się do życzeń

Podziwiam cię za spokój. Powodzenia,kciuki i najlepszego raz jeszcze.
Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
cześć

dziewczyny " z dziś " mam nadzieję, że macie tak piękną pogodę jak u mnie... zero stresu Wam życzę i wszystkiego dobrego na tej nowej drodze życia
Cytat:
wszystkim dzisiejszym PM wszystkiego dobrego
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Hej
. Trzymam za dzisiejsze PMki
Cytat:
Gospella, gratulacje
O tej porze to już na pewno jesteś żonką, więc wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość

Agateczko, Gospello, najlepsze życzenia dla Was!Wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia!
Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość

gospella,agateczko gratuluje świeżo upieczone żonki.
Widze Cię gospella,jak tam żono wczoraj było???
Czekam na relacje. Pewnie nie tylko ja czekam.
Mad jestes szalona
najpierw podziekuję za trzymanie kciuków życzenia i podziw spokoju- oj przydał sie przydał zaraz relacja
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 13:27   #4728
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Mad jestes szalona
najpierw podziekuję za trzymanie kciuków życzenia i podziw spokoju- oj przydał sie przydał zaraz relacja
już doczekać się nie możemy tej relacji

Stary 2010-05-30, 13:34   #4729
gospella
Wtajemniczenie

więc juz jako żonka pogratuluje Cant że wszytko sie udało tak ślicznie Wszystkiego najcudowniejszego

a teraz relacja:
w piątek- wiadomo latałam jakoś strasznie, oboje bylismy w pracy, resztki załatwiania, jeszcze dzownili goście że jednak nie przyjdą- w sumie jakieś 5 osób, ile w końcu było ludzi - tego nie wiem ok 50
w piątek jak jechaliśmy płacić za ślub i podpisywać dokumenty zapomniałam kasy i to było znamienne
w sobote nie wyspałam się w ogóle, budziłam sie w nocy, i wstałam ok 6 już, jeszcze skrobnęłam notke, zjedliśmy wspólne narzeczeńskie śniadanko-ja podawałam a potem pojechałam po druhnę i po bukiety.
No i zaczęło się -pani kwiaciarka mówi, że nie ma płatków- bo jej nie dowiezli-oczywisćie nie zadzwoniła, ale ok płatków troszkę miała- to dorbiazg. Po czym pokazuje mi bukiet- dziewczyny wiecheć-no na szczęscie uratował mnie jednak spokój i opanowanie i mowie, że nie podoba mi się, jej też się nie podobał, ale nie wiedzieć czemu nie poprawiła go. No nic, mówi że poprawi-jest godz 9 na 11 fryzjer-mówie ok mamy czas, po 40 minutach wg moich wskazówek powstał bukiet b fajny i byłam z niego naprawde zadowolona, ale wiecie aa butonierka też była do poprawy...

pojechałyśmy do domu, kawka itp i fryzjer, na miejscu okazuje się, że zapomniałysmy kwiatków do włosów:
druhna poleciała na piehcotę do domu po nie, oczywiście jednego nie wzięła, ale na szczęście nie był potrzebny cdn

Edytowane przez gospella
Czas edycji: 2010-05-30 o 14:01
Stary 2010-05-30, 13:35   #4730
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Mad jestes szalona
Jestem szalona mówie Ci,zawsze nią byłam na na na na ( wiem,wiem jakie słowa dalej )
Nie jestem aniołem mówie Ci jestem szalona.
Bardzo prosze,to fajno że życzenia i podziw spokoju isę przydał.
No to czekam na relacje.
Stary 2010-05-30, 13:36   #4731
acelinka
Zakorzenienie

gospella czekamy

Wszystkiego naj naj naj no Nowej, wspaniałej, usłanej różyczkami drodze życia!
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 13:38   #4732
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
więc juz jako żonka poratluje Cant że wszytko sie udało tak ślicznie Wszystkiego najcudowniejszego

a teraz relacja:
w piątek- wiadomo latałam jakoś strasznie, oboje bylismy w pracy, resztki załatwiania, jeszcze dzownili goście że jednak nie przyjdą- w sumie jakieś 5 osób, ile w końcu było ludzi - tego nie wiem ok 50
w piątek jak jechaliśmy płacić za ślub i podpisywać dokumenty zapomniałam kasy i to było znamienne
w sobote nie wyspałam się w ogóle, budziłam sie w nocy, i wstałam ok 6 już, jeszcze skrobnęłam notke, zjedliśmy wspólne narzeczeńskie śniadanko-ja podawałam a potem pojechałam po druhnę i po bukiety.
No i zaczęło się -pani kwiaciarka mówi, że nie ma płatków- bo jej nie dowiezli-oczywisćie nie zadzwoniła, ale ok płatków troszkę miała- to dorbiazg. Po czym pokazuje mi bukiet- dziewczyny wiecheć-no na szczęscie uratował mnie jednak spokój i opanowanie i mowie, że nie podoba mi się, jej też się nie podobał, ale nie wiedzieć czemu nie poprawiła go. No nic, mówi że poprawi-jest godz 9 na 11 fryzjer-mówie ok mamy czas, po 40 minutach wg moich wskazówek powstał bukiet b fajny i byłam z niego naprawde zadowolona, ale wiecie aa butonierka też była do poprawy...

pojechałyśmy do domu, kawka itp i fryzjer, na miejscu okazuje się, że zapomniałysmy kwiatków do włosów:
druhna poleciała na piehcotę do domu po nie, oczywiście jednego nie wzięła, ale na szczęście nie był potrzebny cdn
Za pierwszą część relacji.
O kurcze,to nieźle z tą panią kwiaciarką ale dobrze że bukiet poprawiła,bo jakby nie poprawiła to ojoj
Stary 2010-05-30, 13:49   #4733
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
więc juz jako żonka poratluje Cant że wszytko sie udało tak ślicznie Wszystkiego najcudowniejszego

a teraz relacja:

czekamy na więcej
ale miałaś wesołe przygody jak tak czytam to też chyba zdecyuję sie na osobiste oebranie bukietu bo jak mi przywiozą jakiś brzydki to chyba :P
Stary 2010-05-30, 13:53   #4734
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
Mad jestes szalona
Gospellla wszystkiego co już dziewczyny życzyły ode mnie też na nową drogę życia!!!
Idę po szpinak do rybki i wracam na kolejną część relacji ...
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 13:54   #4735
gospella
Wtajemniczenie

ciąg dalszy
w salonie było fajnie, fryzurka wyszła taka dość dostojna, ale elegancja, a makijaż w kolorze hmm pomarańczowo fiolet-wiem jak to brzmi był cudny zwłaszcza sztuczne rzęsy posmiałysmy sie, że jestesmy nifmy blotne no i w domu załozyłam soczewki bo szkoda mi było chować te rzęsy mega długie soczewki nie sprawiały mi żadnych kłopotów, było idealnie z oczami, co do pogody było ponuro, nawet padał deszcz ale to tak do 14 jakos a potem wyszło cudowne słoneczko i zrobiło się cieplutko także pogoda była idealna

potem wrocilysmy do domy, zaczełam się ubierac, i mój mąż też, przyszli rodzice, była krótka chwila błogosławieństwa, troche smiechu, troche dopadł mnie stresik, bo się nie uśmiechałam wcale
wychodzimy z domu a tam zamiast złotej warszawy stoi w kolorze morskim ale pasowała do bukietu, który był pomarańczowy i ładie kontrastowało
wcisnęliśmy się do niej, ciasno, ja z kołami wysiedliśmy pod kosciołem a tam wykosili trawnik i razem z nim cudowne storkotki
postaliśmy chwilę pod kociołem, potem weszliśmy do kościoła

msza była bardzo miła, na przysiędze miałam lekki atak śmiechu, ale nie było widac wzruszyłam się jak mąż przysięgał, pieknie grali nam na skrzypcach- gosciom sie podobało, ale to była jednak stresująca msza
aaaa jak wchodziliśmy do kosciola było bardzo mało gosci, dopiero potem doszli, jak wychodziliśmy z koscioła to nie widziłam nikogo ale dużo ludzi było-baardzo długo odbieraliśmy życzenia i toony kwiatów, mieliśmy grupowe zdjęcie pod kosiciołem, a potem mini sesję- bo tam taki mini ogródek jest
okazało się też, że mój tata pojechała na salę i zabrał jedyny komplet kluczy do mieszkania naszego, do ktorego moja siostra miała zawieźć prezenty no nic zawieźli wszytko do mojego brata- łącznie z kwiatkami-podobno w 4 osoby robili po 2 kursy tyle tgo bylo, na szczęscie trochę bukietów wzięli na salę no mowię wam wesoło było

potem znowu ten ciasny samochód, trochę fotek w trakcie jazdy i minęliśmy wjazd do naszej sali zawracaliśmy na prywatnym podwórku ku uciesze gospodarzy, mijaliśmy inny ślub-potrąbiliśmy-ogólnie chciałam juz zakończyć tę jazdę:

impreza standardowa, nieco kameralna, jedzonko dobre, nie za mało, muzyczka spoko, trochę siedziliśmy na dworze bo było naprawdę ciepło i slonecznie a wszyscy są spragnieni słońca, ciasta były pyszne, tort też
ogromnie dużo nam zostało, wszystkiego.
mielismy kolejną mini sesję, męczace to było

ogólnie bardzo stresujący dzień, choć miły, wzruszający, nogi mnie bolą tragicznie, zmęczeni jesteśmy bardzo- małż śpi właśnie. prezentów w ogóle jeszcze nie widziałam na oczy, pół lodówki ciasta a drugie pół sałatek
ale wierzyć się nie chce, że to już, szybko zleciało
nie warto przejmować się głupotami-to cały urok tego dnia.

Edytowane przez gospella
Czas edycji: 2010-05-30 o 14:03
Stary 2010-05-30, 13:56   #4736
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Gospela spoźnione, lecz szczere zyczenia na nowej drodze zycia, duzzzzzzzzooooo miłosci
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 13:59   #4737
gospella
Wtajemniczenie

przypomniało mi się z fajniejszych rzeczy: moje koleżanki zamówily własnie jesteś szalona i ja tańczyłam w środku a wokoło mnie kółeczko- bardzo to było miłe i zabawneprzed pierwszym tańcem podczas zapowiadania go dj pościl nam dym(taki jak na dyskotece) i piosenke smoke on the water-reakcja gości nie zapomniana a potem normalnie było-klasyka

dziś mąz podawał nasze śniadanko-tort weselny i kawka
i jak byliśmy na cmentarzu to wzruszyłam się jak byliśmy na grobie mojej mamy- bardzo mi jej brakowało, ale myślę, że widziała wszystko.

Edytowane przez gospella
Czas edycji: 2010-05-31 o 00:05
Stary 2010-05-30, 14:10   #4738
acelinka
Zakorzenienie

gospelko cudownie wszystko wyszło widzę a przez te małe zapominalstwa przynajmniej wesoło było jeszcze raz dla Was Nowożeńcy kochani!
Stary 2010-05-30, 14:18   #4739
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Gospella swietna relacjatyle przygotowań na jeden dzien/noc,ktory tak szybko mija.
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 14:56   #4740
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Szczegółowa cudowna relacja Super i niecierpliwie czekamy na fotki ja bardzo niecierpliwie
i jeszcze raz się potwierdza, że nawet jak coś nie wypala do końca tego dnia, czy jest inne niż sobie zaplanowałyśmy to przyjmyje się to ze spokojem i znajdujemy plusy i tak powinno być bo nic nie może zepsuć tego dnia.

Zjadłam rybkę ze szpinakiem ...rybka taka se (sola) ale szpinak w sosie śmietanowym z serkim pleśnowym
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości