|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Cytat:
![]() ale mi się tak tez bardzie podoba, niż kolor dociągnięty do samego sufitu Cytat:
![]() a ja mam nowy brązowy kolorek na głowie... powiem nieskromnie jest
|
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
dzieki
oj ja tez musze sie farbnac w niedlugim czasie ale najpierw w poniedzialek ide do frzyjera na ostatnie podcinanie i cieniowanie przed probna fryzurka i slubem ![]() mam nadzieje, ze mi za duzo nie skroca bo ![]() a ja chce miec pelna dowolnosc w wyborze slubnego fryzu
|
|
|
|
#4713 |
|
Wtajemniczenie
|
hej wróciłam do świata zywych
![]() nawet nie wiem co mam wam napsiać ![]() w środę przed slubem pogodziłam się zty mże będzie lać w dniu mojego slubu.. nadzieja pojawiła się w czwartek kiedy od rana pojawiły się promyki słoneczka.. w ramach odstresowania grabiłam po południu w czarte całe podwórko i znów zaczęło padać.. w czwartek miałam chwile załania, nie wiem co mi było, chciało mi się ciągle płakać (chyba ze stresu). poszłam spać o 23, a obudziłam się o 7. fryzjerkę, kosmetyczkę załatwiłam się w ogóle nie spiesząć, bo miałam zawsze pół gopdzinki w zapasie, po powrocie do domu wmusiłam w siebie kanapkę. pote,m było ubieranko, zerwało mi się ramiączko od sukni, ale szybko mama to naprawiłam, wydawalam się spokojna, na plener pojechalismy z opóźnieniem, na błogosławieństwie, na wejściu i na przysiędze normalnie ryczałam, łzy płynęły po policzkach, na szczęscie makijaż wytrzymał wszystko zabawa była bardzo udana, pierwszy raz tak dobrze się bawiłam na weselu, i tak szybko mi ono zleciało, wsponienia są, ale nie są tak wyraziste jakbym była u kogos na weselu czekam na film i zdjęcia![]() odebraliśmy wczoraj akt małżeństwa i już oficjalnie jestem panią S.
|
|
|
|
#4714 |
|
Adwokat diabła
|
hej! żyję!
zamiast iść na koncerty zrobiliśmy w domu imprezę.. skończyła się jak słonko wstało.. , z tego co się orientuje są plany powtórki..oby nie! bo będę musiała iść do AA
|
|
#4715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gospella, gratulacje ![]() O tej porze to już na pewno jesteś żonką, więc wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia |
|
|
|
|
#4716 | |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj się wam napisałam, ale net mi się wyłączył i nie mogłam wysłać!
Byliśmy wczoraj na pierwszym spotkaniu w poradni, nie powiem było bardzo sympatycznie i śmiesznie. TŻ się nawet udzielał i duzo wiedział, aż go pani pochwaliła, m.in wiedział ile plemniki żyją w kobiecie ![]() Rozdaliśmy też pierwsze zaproszenia! ![]() A w ogóle to byłam dziś r rodzicami na zakupach, kupilam sobie tylko czarny biustonosz Triumph, od dawna na niego chorowalam. Mierzyłam też buty na poprawiny w Ryłko do mojej turkusowej kiecki, piękne były, ale niestety za wysokie. Po weselu pewnie nie będę mogła nawet stanąć w poprawiny, więc muszę mieć coś niższego jednak. mama za to kupila sobie piękna sukienkę z bolerkiem w kolorze ecru ze złotym Lain, piękne kolorki scian! I świetnie pomalowane, mi też się tak podoba! No i fajny będziecie mieć samochód, taki z duszą ![]() Cytat:
Agateczko, Gospello, najlepsze życzenia dla Was!Wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia! U nas była dzis wspaniala pogoda, mam nadzieję, że u Was też! Aż sobie kupiłam taki ogromy leżak z podnóżkiem i podgłówkiem z gąbki i rozkladany na płasko nawet! Juz jest na działce i już na nim leżałam. Ale bosko!!!
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
tz jeszcze spi a ja sie relaksuje ![]() wczorajszy wieczor sie udał, po południu jedziemy do rodzinki, can't be perfect super ze sie wszystko udało, ja tez plakalam dzien przed slubem i potem w trakcie - to na pewno ze stresu czekamy na zdjecia
|
#4718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry ![]() My z TZtem niedawno wstaliśmy, właśnie pijemy kawke Lain, pokazałam TZtowi zdjęcie Twojego samochodu ze strony Tuninig Show i TZ zachorował nie tyle na auto, co właśnie na tą imprezę. A ponieważ juz była w tym roku, to chyba wybierzemy się na Auto Moto Show, gdzie bedą eliminacje do Mistrzostw Polski Car Audio ![]() Can't super relacja Cieszę się, że wszystko się udało
|
|
|
|
|
#4719 | |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() byliśmy wczoraj do późna na grillu, kurcze wieczory są jeszcze bardzo chłodne tak się najadłam, że dzisiaj na śniadanie tylko kawa, w końcu jakoś musze się zmieścić w suknię pod koniec czerwca Niby zamówione pół rozmiara większa, ale mam nadzieję że będzie trzeba zwężać, a nie poszerzać![]() Cytat:
Can't jeszcze raz dużo szczęścia |
|
|
|
|
#4720 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc laski, ja tylko na sekunde zeby sie przywitac. Jutro wracam, to was nadrobie. Calusy
|
|
|
|
#4721 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki.wpadam do was czytam na bieżąco ale nie udzielam się ostatnio za bardzo bo nie mam czasu wcale.mam do was prośbę w sumie to chciałabym się was poradzić co zrobiłybyście na moim miejscu.otóż jak wam już pisałam moja sala weselna ucierpiała w powodzi zalalo ja
dzwoniłam do właściciela ostatnio w czwartek i powiedział żebym się nie martwiła bo na nasze wesele sala będzie znów jak nowa problem w tym że mi się w to trochę nie chce wieżyc dlatego że po pierwsze tam stoi jeszcze woda na dodatek boję się że nawet jeśli przyjdzie te 50 osób do pracy do pomocy o których pan właściciel mówił to boję się że sanepid nie dopuści użytku do działania a wogóle co z woda u mnie powodzi nie było a wody z kranu nie używamy bo tak cuchnie że szok...nie chce odwoływać ślubu i ślub odbędzie się na pewno tylko proszę doradzcię co zrobić jak wy kochane co widzicie
|
#4722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może rzeczywiście w dwa miesiące uda się salę doprowadzić do porządku? Oczywiście o ile nie będzie padało, bo przede wszystkim sala musi porządnie wyschnąć ... |
|
|
|
|
#4723 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
A kiedy właściciel zabiera się za doprowadzanie tej sali do porządku? Dobrze zrozumiałam, że tam jeszcze stoi woda? Co to w ogóle jest za sala? Jakaś restauracja czy coś?
|
|
|
|
#4725 |
|
BAN stały
|
Cześć
![]() Wczoraj był ciąg dalszy moich urodzin.Dostałam od koleżanki fajny prezencik. ![]() Byłam w bardzo miłym szoku. ![]() can't za relacje. ![]() moniczko,oj too nieciekawie. ![]() gospella,agateczko gratuluje świeżo upieczone żonki. Widze Cię gospella,jak tam żono wczoraj było??? ![]() Czekam na relacje. Pewnie nie tylko ja czekam.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-30 o 13:19 |
|
|
|
#4726 |
|
Zadomowienie
|
resztę będą wypompowywac bo tam zostały jakieś resztki wody.to jest sala weselna a dokładnie dom weselny z kuchnia że wszystkim a co myślicie o sanepidzie czy oni dopuszcza kuchnię do funkcjonowania?
|
#4727 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mad jestes szalona najpierw podziekuję za trzymanie kciuków życzenia i podziw spokoju- oj przydał sie przydał zaraz relacja
|
|
#4728 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#4729 |
|
Wtajemniczenie
|
więc juz jako żonka pogratuluje Cant że wszytko sie udało tak ślicznie
Wszystkiego najcudowniejszego![]() a teraz relacja: w piątek- wiadomo latałam jakoś strasznie, oboje bylismy w pracy, resztki załatwiania, jeszcze dzownili goście że jednak nie przyjdą- w sumie jakieś 5 osób, ile w końcu było ludzi - tego nie wiem ok 50![]() w piątek jak jechaliśmy płacić za ślub i podpisywać dokumenty zapomniałam kasy i to było znamienne![]() w sobote nie wyspałam się w ogóle, budziłam sie w nocy, i wstałam ok 6 już, jeszcze skrobnęłam notke, zjedliśmy wspólne narzeczeńskie śniadanko-ja podawałam a potem pojechałam po druhnę i po bukiety. No i zaczęło się -pani kwiaciarka mówi, że nie ma płatków- bo jej nie dowiezli-oczywisćie nie zadzwoniła, ale ok płatków troszkę miała- to dorbiazg. Po czym pokazuje mi bukiet- dziewczyny wiecheć-no na szczęscie uratował mnie jednak spokój i opanowanie i mowie, że nie podoba mi się, jej też się nie podobał, ale nie wiedzieć czemu nie poprawiła go. No nic, mówi że poprawi-jest godz 9 na 11 fryzjer-mówie ok mamy czas, po 40 minutach wg moich wskazówek powstał bukiet b fajny i byłam z niego naprawde zadowolona, ale wiecie aa butonierka też była do poprawy...![]() pojechałyśmy do domu, kawka itp i fryzjer, na miejscu okazuje się, że zapomniałysmy kwiatków do włosów ![]() ![]() :druhna poleciała na piehcotę do domu po nie, oczywiście jednego nie wzięła, ale na szczęście nie był potrzebny cdn
nie obiecuję Ci wiele, bo tyle prawie co nic, najwyżej wiosenną zieleń i pogodne dni, najwyżej uśmiech na twarzy i pomocną dłoń, nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie. Edytowane przez gospella Czas edycji: 2010-05-30 o 14:01 |
|
|
|
#4730 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie jestem aniołem mówie Ci jestem szalona. ![]() Bardzo prosze,to fajno że życzenia i podziw spokoju isę przydał. No to czekam na relacje.
|
|
|
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
gospella czekamy
![]() Wszystkiego naj naj naj no Nowej, wspaniałej, usłanej różyczkami drodze życia!
|
|
|
|
#4732 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() O kurcze,to nieźle z tą panią kwiaciarką ale dobrze że bukiet poprawiła,bo jakby nie poprawiła to ojoj
|
|
|
|
|
#4733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekamy na więcej ale miałaś wesołe przygody jak tak czytam to też chyba zdecyuję sie na osobiste oebranie bukietu bo jak mi przywiozą jakiś brzydki to chyba :P
|
|
|
|
|
#4734 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Idę po szpinak do rybki i wracam na kolejną część relacji ... |
|
|
|
|
#4735 |
|
Wtajemniczenie
|
ciąg dalszy
![]() w salonie było fajnie, fryzurka wyszła taka dość dostojna, ale elegancja, a makijaż w kolorze hmm pomarańczowo fiolet-wiem jak to brzmi był cudny zwłaszcza sztuczne rzęsy posmiałysmy sie, że jestesmy nifmy blotne no i w domu załozyłam soczewki bo szkoda mi było chować te rzęsy mega długie soczewki nie sprawiały mi żadnych kłopotów, było idealnie z oczami, co do pogody było ponuro, nawet padał deszcz ale to tak do 14 jakos a potem wyszło cudowne słoneczko i zrobiło się cieplutko także pogoda była idealna![]() potem wrocilysmy do domy, zaczełam się ubierac, i mój mąż też, przyszli rodzice, była krótka chwila błogosławieństwa, troche smiechu, troche dopadł mnie stresik, bo się nie uśmiechałam wcale wychodzimy z domu a tam zamiast złotej warszawy stoi w kolorze morskim ale pasowała do bukietu, który był pomarańczowy i ładie kontrastowało![]() wcisnęliśmy się do niej, ciasno, ja z kołami ![]() wysiedliśmy pod kosciołem a tam wykosili trawnik i razem z nim cudowne storkotki![]() postaliśmy chwilę pod kociołem, potem weszliśmy do kościoła ![]() msza była bardzo miła, na przysiędze miałam lekki atak śmiechu, ale nie było widac wzruszyłam się jak mąż przysięgał, pieknie grali nam na skrzypcach- gosciom sie podobało, ale to była jednak stresująca msza![]() aaaa jak wchodziliśmy do kosciola było bardzo mało gosci, dopiero potem doszli, jak wychodziliśmy z koscioła to nie widziłam nikogo ale dużo ludzi było-baardzo długo odbieraliśmy życzenia i toony kwiatów, mieliśmy grupowe zdjęcie pod kosiciołem, a potem mini sesję- bo tam taki mini ogródek jestokazało się też, że mój tata pojechała na salę i zabrał jedyny komplet kluczy do mieszkania naszego, do ktorego moja siostra miała zawieźć prezenty no nic zawieźli wszytko do mojego brata- łącznie z kwiatkami -podobno w 4 osoby robili po 2 kursy tyle tgo bylo, na szczęscie trochę bukietów wzięli na salę no mowię wam wesoło było![]() potem znowu ten ciasny samochód, trochę fotek w trakcie jazdy i minęliśmy wjazd do naszej sali ![]() :impreza standardowa, nieco kameralna, jedzonko dobre, nie za mało, muzyczka spoko, trochę siedziliśmy na dworze bo było naprawdę ciepło i slonecznie a wszyscy są spragnieni słońca, ciasta były pyszne, tort też ogromnie dużo nam zostało, wszystkiego. mielismy kolejną mini sesję, męczace to było ![]() ogólnie bardzo stresujący dzień, choć miły, wzruszający, nogi mnie bolą tragicznie, zmęczeni jesteśmy bardzo- małż śpi właśnie. prezentów w ogóle jeszcze nie widziałam na oczy , pół lodówki ciasta a drugie pół sałatek![]() ale wierzyć się nie chce, że to już, szybko zleciało nie warto przejmować się głupotami-to cały urok tego dnia.
nie obiecuję Ci wiele, bo tyle prawie co nic, najwyżej wiosenną zieleń i pogodne dni, najwyżej uśmiech na twarzy i pomocną dłoń, nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie. Edytowane przez gospella Czas edycji: 2010-05-30 o 14:03 |
|
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
Gospela spoźnione, lecz szczere zyczenia na nowej drodze zycia, duzzzzzzzzooooo miłosci
|
|
|
|
#4737 |
|
Wtajemniczenie
|
przypomniało mi się z fajniejszych rzeczy: moje koleżanki zamówily własnie jesteś szalona i ja tańczyłam w środku a wokoło mnie kółeczko- bardzo to było miłe i zabawne
przed pierwszym tańcem podczas zapowiadania go dj pościl nam dym(taki jak na dyskotece) i piosenke smoke on the water-reakcja gości nie zapomniana a potem normalnie było-klasykadziś mąz podawał nasze śniadanko-tort weselny i kawka i jak byliśmy na cmentarzu to wzruszyłam się jak byliśmy na grobie mojej mamy- bardzo mi jej brakowało, ale myślę, że widziała wszystko.
nie obiecuję Ci wiele, bo tyle prawie co nic, najwyżej wiosenną zieleń i pogodne dni, najwyżej uśmiech na twarzy i pomocną dłoń, nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie. Edytowane przez gospella Czas edycji: 2010-05-31 o 00:05 |
|
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
gospelko cudownie wszystko wyszło widzę
a przez te małe zapominalstwa przynajmniej wesoło było jeszcze raz dla Was Nowożeńcy kochani!
|
|
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
Gospella swietna relacja
tyle przygotowań na jeden dzien/noc,ktory tak szybko mija.
|
|
|
|
#4740 |
|
Konto usunięte
|
Szczegółowa cudowna relacja
Super i niecierpliwie czekamy na fotki ja bardzo niecierpliwiei jeszcze raz się potwierdza, że nawet jak coś nie wypala do końca tego dnia, czy jest inne niż sobie zaplanowałyśmy to przyjmyje się to ze spokojem i znajdujemy plusy i tak powinno być bo nic nie może zepsuć tego dnia. Zjadłam rybkę ze szpinakiem ...rybka taka se (sola) ale szpinak w sosie śmietanowym z serkim pleśnowym |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.

z reszta stwierdzili, ze nawet jakbysmy im nie powiedzieli to tak by zrobili bo tak sie podobno teraz maluje 

, z tego co się orientuje są plany powtórki..

dzwoniłam do właściciela ostatnio w czwartek i powiedział żebym się nie martwiła bo na nasze wesele sala będzie znów jak nowa problem w tym że mi się w to trochę nie chce wieżyc dlatego że po pierwsze tam stoi jeszcze woda na dodatek boję się że nawet jeśli przyjdzie te 50 osób do pracy do pomocy o których pan właściciel mówił to boję się że sanepid nie dopuści użytku do działania a wogóle co z woda u mnie powodzi nie było a wody z kranu nie używamy bo tak cuchnie że szok...nie chce odwoływać ślubu i ślub odbędzie się na pewno tylko proszę doradzcię co zrobić jak wy kochane co widzicie

:P