|
|
#1741 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: etorebka.pl - część IX
|
|
|
|
#1742 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
nie droga, ale nie wiadomo jak z jakością skórki
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ale ona jest duza
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak, czerwona jest piękna, mimo że jestem wrogiem Emilek
![]() Cytat:
|
|
#1746 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Uff, nie pamiętam, kiedy pisałam tu ostatnio, ogarnęłam 2 ostanie strony
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jeśli chodzi o mówienie, co ma na siebie założyć, to podpowiedzieć ok, jeśli pyta. Inaczej nie powiedziałabym, że ma wybrać coś innego, bo sama bym też nie chciała niczego takiego usłyszeć. A kupiła już czy nie? Bo jak tak, to po sprawie. Cytat:
Moja Gwyneth i Adelin koleżanki (podobne kroje), bardzo dużo wytrzymały już i uszczerbków brak. Z resztą, ja generalnie nie oszczędzam jakoś torebek i wszystkie etorebkowe znoszą to z godnością Cytat:
Cytat:
Jeśli chodzi o Comę, to znam ich z czasów przedpłytowych jeszcze, czasy debiutu, koncertów w Radiu Łódź, znajomi brali udział w kręceniu teledysku do "Leszka". Teraz jeszcze czasem słucham, ale już rzadziej. Muzycznie są nadal ok, ale ...hmmm... sława chyba jednak zmienia. ![]() Cytat:
Cytat:
Ale nie narzekam, było też Happy Sad, Carrion i Lipali. A na deser Danzel (![]() Cytat:
).Cytat:
). Mam pokój od wschodniej strony, malutki i źle nie jest. Mam sosnowe meble i śmietanowe dodatki (zasłony, narzuta), klaustrofobii nikt nie dostał ![]() Uff ... Na koniec. Juwenalia uświadomiły mi, jak bardzo mi brakuje większej torby przez ramię. Takiej średniej, bo Haddi polarka nie zmieści A Gwyneth jest za wielka. Twila będzie idealna, niech tylko fundusze się pojawią
|
|
#1747 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Aniaa87;19548223]Cześć dziewczyny.
Ale mam zaległości Od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką szarej Emilki Oczywiście pasek musiałam skracać, aż o 14 cm, ale na moje 162cm każdy pasek jest za długi ![]() Wczoraj miała swój debiut ![]() Ogólnie jestem bardzo zadowolona z jakości, wykonania, koloru i powoli robię przyczajkę na kolejną etorebkę ![]() ślicznie się razem rezprezentujecie zawsze mi sie emilka podobała ale faktycznie jest droga ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
mam nadzieję że torebki już doszły
|
|
#1748 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1749 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podoba mi się prawie identyczna z new look i oczywiście pierwowzór mulberryEch dziewczyny coś mnie złapało Jakieś wredne przeziębienie. Musiałam się zwolnić z wykładów dziś wytrzymałam 3 godziny i koniec. gdyby nie ta super klima w sali to może bym wytrzymała, nie cierpię jej![]() Już bym chciała kupić imogene, może jak ją przecenią szybciej to kupię przed sierpniem Szkoda, że nie ma już czarnej any bo naszła mnie ochota na nią. Może jeszcze wezmę granatowąIdę do wyrka mam nadzieję, że mi przejdzie szybko
|
|
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi się marzy Imogena i jeśli nie wróci emilka to ją wezmę, razem z Alice, ale to dopiero w lipcu
|
|
#1752 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kusi mnie, kusi, ale jeszcze muszę poczekać Emilkę mam szarą, ale czarną też bym nie pogardziła
|
|
#1753 |
|
Raczkowanie
|
zobaczcie kto jeszcze nosi Emilkę, tyle że oryginał
Załącznik 3148717 Załącznik 3148718
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że wróci...A Imogena jest fantastyczna, niech ją trochę przecenią tylko
|
|
#1755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.. no ale ją stać
|
|
#1756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie kliknęłam Anę
|
|
|
|
#1758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mogę to unikam, ale są sytuacje nieuniknione i wtedy trzeba jakoś się przemęczyć ... Tylko niestety często kosztem zdrowia ![]() Ana granatowa jest nawet ciekawsza niż czarna, po ostatnich zdjęciach bardzo mi się podoba ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
no tak ... torebka ładna, ale jakoś nie pasuje mi do Katarzyny Figury ...---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Też poproszę - musztardową i granatową ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- granat ?
|
||
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1765 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
ja z zapytaniem...i w sumie z prosba o rade...od jakiegos czasu czailam sie na szara emilke i kiedy juz sie w koncu zdecydowalam to jej nie ma napisalam do etorebki wiadomosc z zapytaniem czy beda i ew kiedy(?) a oni jak narazie cisza...jak myslicie czekac az wroci?...wogole jest taka opcja? czy moze kupic sobie Anę ktora tez mi sie w miare podoba... bo jak tak dalej pojdzie to jej juz tez nie bedzie;/ poradzcie cos...jak to na tej etorebce dziala gdy chodzi o "model wyprzedany"... |
|
|
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jednak jeśli podoba ci się Ana to bierz, bo jest już dłuuugo i podejrzewam, że może wkrotce zniknąc, skoro pojawiła się w nowym kolorze, a w czarnym już zniknęła ![]() czasem jakieś modele wracają ze zwrotów, ale najczęściej na krótko, bo to pojedyńcze egzemplarze.
wege www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu Edytowane przez CharLizZie Czas edycji: 2010-05-30 o 21:37 |
|
|
|
|
#1767 |
|
Rozeznanie
|
Z pewnością będziesz zadowolona! Gratuluje b. dobrego wyboru
|
|
|
|
#1768 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i trzymaj się! ja też niedawno byłam przeziębiona, ale to przez tą paskudną pogodę. |
|
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłam się pochwalić, że właśnie zrobiłam przelew za jednej z mniej popularnych modeli - czarną Lizzy
Mam jednak nadzieję, że ja będę z niej zadowolona Pojawił się na Allegro jej pierwowzór z Zary, ale cena 199 zł za używaną torebkę mnie odstraszyła i zdecydowałam się na zakup tej Miałam właśnie ochotę na taką dziewczęcą, niedużą torebkę z kokardką a wydaje mi się, że na Haddi jestem już za stara
|
|
|
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama się na nią czaiłam, ale jak na razie mało jest o niej opinii, przez co bałam się rozczarowania i późniejszego latania ze zwrotami
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.

lubię torebki w takim stylu.

Wydaje mi się, że nie wypada mówić komuś co ma założyć. Sukienka jest skromna więc nie ma co się przejmować

Jakieś wredne przeziębienie. Musiałam się zwolnić z wykładów dziś wytrzymałam 3 godziny i koniec. gdyby nie ta super klima w sali to może bym wytrzymała, nie cierpię jej