etorebka.pl - część IX - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-30, 14:09   #1741
tiga27
Raczkowanie

GG do tiga27
Dot.: etorebka.pl - część IX

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
wydaje się fajna lubię torebki w takim stylu.
ile kosztuje?
Kosztuje 89.99 jakoś tak, skorka ekologiczna
tiga27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 14:11   #1742
Pauleena
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tiga27 Pokaż wiadomość
HEJ dziewczyny szperałam sobie po Allegro i chciałabym poznać Waszą opinię co o niej sądzicie:
Ja mam mieszane uczucia, nie jest najgorsza, ale też zupełnie nie w moim stylu

Yesterday
is a past,
Tomorrow is a mystery
Today is a gift!

Pauleena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 14:13   #1743
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Kosztuje 89.99 jakoś tak, skorka ekologiczna
nie droga, ale nie wiadomo jak z jakością skórki

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 14:18   #1744
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez losek78 Pokaż wiadomość
zdjęcia haddi na czŁowieku czyli na mnie
kurcze ale ona jest duza nie zdawałam sobie sprawy

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 14:20   #1745
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Ta w kolorze wina bardzo się mi podoba
Tak, czerwona jest piękna, mimo że jestem wrogiem Emilek

Cytat:
HEJ dziewczyny szperałam sobie po Allegro i chciałabym poznać Waszą opinię co o niej sądzicie:
Mi się w ogóle nie podoba
Stary 2010-05-30, 14:31   #1746
martini.
Zakorzenienie

Uff, nie pamiętam, kiedy pisałam tu ostatnio, ogarnęłam 2 ostanie strony

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Ładna ta kiecka Ta z linku nie podoba mi się Wydaje mi się, że nie wypada mówić komuś co ma założyć. Sukienka jest skromna więc nie ma co się przejmować
Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Mi też się wydaje, że to trochę niegrzeczne mówić komuś jak ma się ubrać ... co innego doradzić coś innego.
Z kolei jeżeli chodzi o sukienke z linka ... to według mnie jest ok, ale nie wiem jak ksiądz zareagowałby na taki dekolt ... chyba zbyt wyzywający .
Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Zgadzam się. Jesli chodzi o fason, to wybór Twojej świadkowej jest o wiele lepszy, bo sukienka jest skromna i dość elegancka. Jeśli doda do tego jasne buty i dodatki, to ja bym się nie czepiała już.
Zgadzam się z dziewczynami. Sukienka świadkowej jest ok. Jeśli chodzi o tą z linka, to mi się nie podoba, ani tkanina (będzie się potwornie gniotła, poza tym ten połysk ), ani wyzywający dekolt. Osobiście czułabym się w niej mocno niekomfortowo, a Twoja świadkowa też nie wybrała sukienki specjalnie odsłaniającej wdzięki, więc mocno bym się zdziwiła, gdyby nagle tak diametralnie zmieniła zdanie.

Jeśli chodzi o mówienie, co ma na siebie założyć, to podpowiedzieć ok, jeśli pyta. Inaczej nie powiedziałabym, że ma wybrać coś innego, bo sama bym też nie chciała niczego takiego usłyszeć. A kupiła już czy nie? Bo jak tak, to po sprawie.

Cytat:
Napisane przez smieszka250 Pokaż wiadomość
Od jakiegoś czasu szukam torebki i tym sposobem trafiłam na ten wątek
Mam pytanie, a że jesteście ekspertkami w dziedzinie torebek, to mam nadzieję, że rozwiejecie moje obawy
Spodobała mi się torebka Maris - ładny kształt, duża, tania i ma długi pasek. Tylko boję się, czy wytrzyma, jeśli będę nosiła w niej obciążenie do 3-4kg...
Te torebki są niezniszczalne, czy niezniszczalne z pewnych warunkach?
Niezniszczalne nie są, ale sporo zniosą Moja Gwyneth i Adelin koleżanki (podobne kroje), bardzo dużo wytrzymały już i uszczerbków brak. Z resztą, ja generalnie nie oszczędzam jakoś torebek i wszystkie etorebkowe znoszą to z godnością

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Uuu to kiepsko. Mnie się Piotr Cugowski podoba, ale w nieswoich piosenkach Ja jadę niedługo na koncert Comy- nie mogę się doczekać
Cytat:
Coma byłam już na nich dwa razy, są prześwietni na żywo! Także zazdroszczę, że się wybierasz
ja wczoraj miałam iść na koncert znajomych, ale oczywiście jak to ja, na koncert się spóźniłam, a zdążyłam dopiero na after party
Widzę, że muzyczne tematy na tapecie. Temat bliski memu sercu
Jeśli chodzi o Comę, to znam ich z czasów przedpłytowych jeszcze, czasy debiutu, koncertów w Radiu Łódź, znajomi brali udział w kręceniu teledysku do "Leszka". Teraz jeszcze czasem słucham, ale już rzadziej. Muzycznie są nadal ok, ale ...hmmm... sława chyba jednak zmienia.

Cytat:
w ogóle, jeszcze mówiąc o koncertach, marzy mi się Open'er choć na jeden dzień, bo grają The Hives i The Dead Weather...:lo ve:
Ja bym pojechała na Pearl Jam i Skunk Anansie, ale sesja nie wiem, jak się ułoży, wszystko się komplikuje

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
No i chciałam się dołączyć do offtopu
Kocham Comę, generalnie muzykę typu Dżem, O.N.A (nie mylić z nową Chylińską), Perfect (ale stare utwory itp.A przed Ac/DC Dżem grał także było super
Miałam być w piątek na Dżemie, ale deszcz nas wypędził Ale nie narzekam, było też Happy Sad, Carrion i Lipali. A na deser Danzel (). W zeszłym tygodniu byłam na Oceanie. Studenci dziękują za Juwenalia

Cytat:
Napisane przez Modomanka Pokaż wiadomość
dzięki wielkie, a co do kodu do zniżki, to mogę korystać tylko z jednego tak?
Wybierasz jeden, masz 5% zniżki, a osoba, której kod wybrałaś dostanie na swoje konto taką samą kwotę + przedłużysz jej ważność kodu. Jak zamówisz torebkę, to też dostaniesz taki kod swój i będziesz mogła zbierać rabat na następne zakupy (a takie na pewno będą ).

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Hej, bedziemy z Tż przemalowywać duży pokój. Chcemy użyć jakiegoś koloru z palety czerwieni Dulux, ale nie umiemy się zdecydować
Który kolor byłby ok? Pokój jest umiarkowanie nasłoneczniony za dnia, więc raczej kolorek w jaśniejszym odcieniu.
Ja mam pokój w malinowym kolorze (nie pytaj, jaka farba, bo nie mam pojęcia, malowane miałam z 8 lat temu i wszyscy byli przerażeni, a potem wszedł boom na czerwień w mieszkaniach ). Mam pokój od wschodniej strony, malutki i źle nie jest. Mam sosnowe meble i śmietanowe dodatki (zasłony, narzuta), klaustrofobii nikt nie dostał

Uff ...

Na koniec. Juwenalia uświadomiły mi, jak bardzo mi brakuje większej torby przez ramię. Takiej średniej, bo Haddi polarka nie zmieści A Gwyneth jest za wielka. Twila będzie idealna, niech tylko fundusze się pojawią
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 14:49   #1747
dor1kaaaa
Zakorzenienie

[QUOTE=Aniaa87;19548223]Cześć dziewczyny.

Ale mam zaległości Od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką szarej Emilki Oczywiście pasek musiałam skracać, aż o 14 cm, ale na moje 162cm każdy pasek jest za długi

Wczoraj miała swój debiut
Ogólnie jestem bardzo zadowolona z jakości, wykonania, koloru i powoli robię przyczajkę na kolejną etorebkę

ślicznie się razem rezprezentujecie zawsze mi sie emilka podobała ale faktycznie jest droga a z mojego rabatu nikt nie korzysta

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
hihi, dziękujemy jeszcze raz po tym nagraniu zgłosiła się do nas Dyrektor Gimnazjum, by mój Tż zaśpiewał im na balu może uzbiera mi na torebkę

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

wtedy kliknęłabym nawet jakby nie była potrzebna
chyba nie na jedną torebke nazbiera jak dobrze pójdzie trzymam kciuki i gratuluje takiego TŻ

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
Napisane przez minka05 Pokaż wiadomość
Buu, a moje torebki miały dzisiaj przyjść, a będą jutro.

Dzwoniłam do kuriera kilka razy, powiedziałe, że nie zna terenu. Wyszłam nawet przed blok, by mógł szybciej trafić, ale on nawet nie przyjechał! Dzwonię kolejny raz, a on mi wmawia, że był, ze dzwonił kilka razy, a ja nie dobierałam. No co za cham! Kłamie mi w żywe oczy (no dobra, przez telefon, ale jednak)! Przepraszam, ale jestem wściekła. Rozumiem, że można nie znać a całego miasta na pamięć, ale jeżeli dzwonię i uprzejmnie pana proszę, by przyjechał, że wyjdę, ze poczekam, a on mnie chamsko i bezczelnie olewa? Po godzinie dzwonię kolejny raz, a on, że dziś już nie da rady, że ma dużo 'paczuszek takich jak moja' (sory, ale co to za argument?:/). Powiedziałam, że jak jest kurierem, to ma obowiązek przyjechać, więć powiedział, że będzie. Kurczę staram się to grzecznie załatwić, a jego dalej nie ma i nie ma. Powiedział, ze będzie, a mnie olał totalnie. Nieznosze takiego bezczelnego zachowania. Zadzwoniłam do DHLu i paczka będzie jutro lub w czwartek. Już pal licho tę paczkę, ale tak kłamać w żywe oczy! Wmawia mi, że do mnie dzwonił, że był, a najzwyczajniej w świecie w nosie ma swoją pracę. Grrrr tylko mi humor popsuł. Mam nadzieję, że na niego nie trafi żadna z Was.
a to dupek ja szczerze to się jeszcze z takim czymś się nie spotkałam ale faktycznie facet nie ładnie postąpił
mam nadzieję że torebki już doszły bo ja dzisiaj nadrabiam zaległości a ich troszeczkę mam

Stary 2010-05-30, 15:30   #1748
aleksandrajoanna
Wtajemniczenie

Cytat:
Zależy ile kosztuje. Domyślam się, że jest primark. 100zł na pewno bym za nią nie dała .
aleksandrajoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 16:06   #1749
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yaponeczka Pokaż wiadomość
A teraz Alice. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Była ze mna dopiero 2 razy, a już usłyszalam kilka pochlebnych uwag. Moja siostra stwierdziła, że jest to najładniejsza torebka za wszystkich etorebkowych.
Bardzo wygodna, można nosić na ramieniu na pasku i bez problemu na rączkach. Kolor trudny do określenia, bo napewno nie jest to beż, ani brąz, raczej taka kawa z mlekiem. I fajne jest to, że kolor super gra ze światłem tzn. zmienia delikatnie odcień na tle innych kolorów i dzięki temu pasuje do wielu rzeczy. I czarnych i pastelowych i szalonych, kolorowych.
Naprawdę porządna torebka, jedyny, minus jaki zauważyłam to problem z upchaniem A4. Aha i Alice wcale nie jest jamnikowata. Chociaż takie miałam wrażenie jak wyciągnęłam ją z kartonu. Na osobie i po ułożeniu wyglada całkiem normalnie.
Załącznik 3139598 Załącznik 3139599 Załącznik 3139600 Załącznik 3139601 Załącznik 3139602Załącznik 3139603 Załącznik 3139604Załącznik 3139605

i oczywiście zapraszam do korzystania z mojego kodu
pięknie się prezentuje

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
Dokładnie, podpisuję się pod tym co napisałaś

Jak tam łowy? Udały się?

EDM jest zagraniczną firmą. W Polsce zostaje allegro, co jest dobrym rozwiązaniem jeśli chodzi o testowanie- próbki szybciej przychodzą. Ale widzę, że nebya mnie już ubiegła z odp.
Na wizażu jest oczywiście wątek dot. wspólnych zamówień, co moim zdaniem bardzo się opłaca bo jest zdecydowanie dużo taniej.
Z minerałów jest też polska firma Pixie, nie używałam jeszcze ale podobno kosmetyki są lepsze niż edm. No i te można kupić w drogerii ale chyba tylko we Wrocławiu.
Z dobraniem koloru to naprawdę jest niezła przeprawa, ja miałam takiego fuksa, że większość zamówionych próbek mi pasowało, więc z wyborem pełnowymiarowego podkładu nie miałam większych problemów Poza tym nie wiem czy znacie blog wizażanki cathy? tam jest mnóóóóstwo zdjęć i opisów.

Muszę się w końcu w niego zaopatrzyć, dużo dobrego o nim słyszałam

No i to właśnie chodzi Przybij piątkę

Ależ cena kosmiczna

Bardzo ładnie się prezentuje

Co do mojej Elvie to raczej nie będę jej reklamować, bo to z mojej winy raczej wygląda jak wygląda (a raczej mojego psa). Zresztą dziś stwierdziłam, że trudno, to "tylko" torebka, kupię następną, ból będzie mniejszy ale tak mi jej szkoda teraz...
Fotki:
aj te psinki ale czasem tak się zdarza jak mój byl maly to wszystko gryzł na szczęście wyrósł z tego

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Dziękuję dobrej duszyczce za skorzystanie z kodu ujawnij się co tam kupiłaś
odnośnie kuferków pochwalę się Wam moją torebeczką z Mango, kuferek o jakim zawsze marzyłam a Wy co sądzicie Kochane
prezentuje się fantastycznie

Stary 2010-05-30, 16:11   #1750
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie się ona podobała póki nie zobaczyłam jak jest wielka Podoba mi się prawie identyczna z new look i oczywiście pierwowzór mulberry
Ech dziewczyny coś mnie złapało Jakieś wredne przeziębienie. Musiałam się zwolnić z wykładów dziś wytrzymałam 3 godziny i koniec. gdyby nie ta super klima w sali to może bym wytrzymała, nie cierpię jej Odechciewa mi się chodzić na wykłady przez to. Nawet latem muszę brać bluzę albo gruby sweter bo tak jest zimno

Już bym chciała kupić imogene, może jak ją przecenią szybciej to kupię przed sierpniem Szkoda, że nie ma już czarnej any bo naszła mnie ochota na nią. Może jeszcze wezmę granatową

Idę do wyrka mam nadzieję, że mi przejdzie szybko

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 16:13   #1751
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie się ona podobała póki nie zobaczyłam jak jest wielka Podoba mi się prawie identyczna z new look i oczywiście pierwowzór mulberry
Ech dziewczyny coś mnie złapało Jakieś wredne przeziębienie. Musiałam się zwolnić z wykładów dziś wytrzymałam 3 godziny i koniec. gdyby nie ta super klima w sali to może bym wytrzymała, nie cierpię jej Odechciewa mi się chodzić na wykłady przez to. Nawet latem muszę brać bluzę albo gruby sweter bo tak jest zimno

Już bym chciała kupić imogene, może jak ją przecenią szybciej to kupię przed sierpniem Szkoda, że nie ma już czarnej any bo naszła mnie ochota na nią. Może jeszcze wezmę granatową

oby, pogoda coraz lepsza, nie wolno chorować

mi się marzy Imogena i jeśli nie wróci emilka to ją wezmę, razem z Alice, ale to dopiero w lipcu

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
Stary 2010-05-30, 16:29   #1752
lemoniadowo
Raczkowanie

Cytat:
mi się marzy Imogena i jeśli nie wróci emilka to ją wezmę, razem z Alice, ale to dopiero w lipcu
ja tez właśnie się zastanawiam nad Imogene kusi mnie, kusi, ale jeszcze muszę poczekać
Emilkę mam szarą, ale czarną też bym nie pogardziła

lemoniadowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 16:31   #1753
yaponeczka
Raczkowanie

zobaczcie kto jeszcze nosi Emilkę, tyle że oryginał
Załącznik 3148717 Załącznik 3148718
Stary 2010-05-30, 16:46   #1754
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lemoniadowo Pokaż wiadomość
ja tez właśnie się zastanawiam nad Imogene kusi mnie, kusi, ale jeszcze muszę poczekać
Emilkę mam szarą, ale czarną też bym nie pogardziła
ja właśnie szarą wydałam w świat, bo mi się znudziła i teraz oszczędzałam na czarną mam nadzieję, że wróci...
A Imogena jest fantastyczna, niech ją trochę przecenią tylko

Stary 2010-05-30, 18:11   #1755
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
ooo .. no ale ją stać

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 19:56   #1756
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
mogliby na etorebkę wrzucic kilka nowych kolorów emilki

Stary 2010-05-30, 20:19   #1757
Smarfetka
Zakorzenienie

właśnie kliknęłam Anę
Smarfetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 20:25   #1758
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:

Życzę zdrówka też nie cierpię klimy W zeszłym roku miałam zapalenie mięśnia przez klimatyzator w biurze ... brrrr.... leczenie było straszne
Jak mogę to unikam, ale są sytuacje nieuniknione i wtedy trzeba jakoś się przemęczyć ... Tylko niestety często kosztem zdrowia

Ana granatowa jest nawet ciekawsza niż czarna, po ostatnich zdjęciach bardzo mi się podoba

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
no tak ... torebka ładna, ale jakoś nie pasuje mi do Katarzyny Figury ...

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
mogliby na etorebkę wrzucic kilka nowych kolorów emilki
Też poproszę - musztardową i granatową

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Smarfetka Pokaż wiadomość
właśnie kliknęłam Anę
granat ?
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 20:26   #1759
Smarfetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość

granat ?
szarą.
nie mam do czego nosić granatu.
Stary 2010-05-30, 20:29   #1760
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie kliknęłam Anę
gratuluję obyś była zadowolona

Stary 2010-05-30, 20:30   #1761
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
szarą.
nie mam do czego nosić granatu.
aha szara też śliczna i bardziej praktyczna
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 20:38   #1762
Smarfetka
Zakorzenienie

Cytat:
gratuluję obyś była zadowolona
mam nadzieję, bo niestety moją pierwszą etorebkę (emilkę) musiałam reklamować.

Cytat:
aha szara też śliczna i bardziej praktyczna
Stary 2010-05-30, 20:38   #1763
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie kliknęłam Anę
Daj znać czy "prosta" czy "krzywa"

Cytat:
no tak ... torebka ładna, ale jakoś nie pasuje mi do Katarzyny Figury ...
Czy ja wiem? Nienajgorzej wyglada.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 20:41   #1764
anah
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo fajna, podoba mi się, choc nie w moim stylu

Cytat:

dużo zdrowia

Cytat:
właśnie kliknęłam Anę
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 21:32   #1765
amei
Raczkowanie

czesc dziewczyny ja z zapytaniem...i w sumie z prosba o rade...od jakiegos czasu czailam sie na szara emilke i kiedy juz sie w koncu zdecydowalam to jej nie ma napisalam do etorebki wiadomosc z zapytaniem czy beda i ew kiedy(?) a oni jak narazie cisza...
jak myslicie czekac az wroci?...wogole jest taka opcja? czy moze kupic sobie Anę ktora tez mi sie w miare podoba... bo jak tak dalej pojdzie to jej juz tez nie bedzie;/
poradzcie cos...jak to na tej etorebce dziala gdy chodzi o "model wyprzedany"...
amei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 21:33   #1766
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amei Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny ja z zapytaniem...i w sumie z prosba o rade...od jakiegos czasu czailam sie na szara emilke i kiedy juz sie w koncu zdecydowalam to jej nie ma napisalam do etorebki wiadomosc z zapytaniem czy beda i ew kiedy(?) a oni jak narazie cisza...
jak myslicie czekac az wroci?...wogole jest taka opcja? czy moze kupic sobie Anę ktora tez mi sie w miare podoba... bo jak tak dalej pojdzie to jej juz tez nie bedzie;/
poradzcie cos...jak to na tej etorebce dziala gdy chodzi o "model wyprzedany"...
wydaje mi się, że emilia wróci, wracała już kilka razy. też wysłałam do nich wiadomośc z pytaniem czy wróci, jak mi coś odpiszą to dam znac tu na wątku
jednak jeśli podoba ci się Ana to bierz, bo jest już dłuuugo i podejrzewam, że może wkrotce zniknąc, skoro pojawiła się w nowym kolorze, a w czarnym już zniknęła
czasem jakieś modele wracają ze zwrotów, ale najczęściej na krótko, bo to pojedyńcze egzemplarze.

Edytowane przez CharLizZie
Czas edycji: 2010-05-30 o 21:37
Stary 2010-05-30, 21:41   #1767
Pauleena
Rozeznanie

Cytat:
właśnie kliknęłam Anę
Z pewnością będziesz zadowolona! Gratuluje b. dobrego wyboru

Yesterday
is a past,
Tomorrow is a mystery
Today is a gift!

Pauleena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 21:44   #1768
KoalaFromCambodia
Raczkowanie

Cytat:

Możesz zalinkować do tej z new looka? Nie widziałam ostatnio nic takiego w renomie a fajna jest.

No i trzymaj się! ja też niedawno byłam przeziębiona, ale to przez tą paskudną pogodę.
KoalaFromCambodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 21:46   #1769
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Przyszłam się pochwalić, że właśnie zrobiłam przelew za jednej z mniej popularnych modeli - czarną Lizzy Mam jednak nadzieję, że ja będę z niej zadowolona Pojawił się na Allegro jej pierwowzór z Zary, ale cena 199 zł za używaną torebkę mnie odstraszyła i zdecydowałam się na zakup tej Miałam właśnie ochotę na taką dziewczęcą, niedużą torebkę z kokardką a wydaje mi się, że na Haddi jestem już za stara
mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 21:51   #1770
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Przyszłam się pochwalić, że właśnie zrobiłam przelew za jednej z mniej popularnych modeli - czarną Lizzy Mam jednak nadzieję, że ja będę z niej zadowolona Pojawił się na Allegro jej pierwowzór z Zary, ale cena 199 zł za używaną torebkę mnie odstraszyła i zdecydowałam się na zakup tej Miałam właśnie ochotę na taką dziewczęcą, niedużą torebkę z kokardką a wydaje mi się, że na Haddi jestem już za stara
wrzuc zdjęcia jak już przyjdzie
sama się na nią czaiłam, ale jak na razie mało jest o niej opinii, przez co bałam się rozczarowania i późniejszego latania ze zwrotami

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości