Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-30, 20:24   #2881
papeteria
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

slyszalyscie o tej lekarce co prokuratura ja zgarnela bo cc przeprowadzila po pijaku i w dodatku raniła noworodka ? na watku mamus majowo - czerwcowych jest dziewczyna która dowiedziała sie ze to jej lekarka a we wtorek miala isc do niej na wizyte ..malo tego ta dziewczyna jest juz po terminie ...wspolczuje jej ..kazdy w jakis sposob ufa swojemu lekarzowi a tu takie cos ....

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 20:25   #2882
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
no co ty. my wszystkie bedziemy miec super latwe i szybkie porody
a tak w sumie to tak sie meczylam tym wymiotowaniem itd a teraz juz nawet nie pamietam reszta dolegliwosci tez pewnie szybko zniknie z pamieci jak juz maluch bedzie z nami
jak narazie to najbardziej mam dosc zgagi i kopow synka bo potrafi niezle przywalic

Ja wlasnie tez juz zapomnialam jak bardzo mi bylo niedobrze i sie jak sie meczylam bo bylam zmulona caly dzien i mna mieszalo jakbym byla na okrecie a zwrocic nic nie moglam.

Dzis juz wiem co to so bolesne kopniecia pod zebra co prawda dostalam jeden raz, ale az podskoczylam z bolu, matko koszmar wspolczuje Ci, ze masz tak czesto ja po tym jednym razie caly dzien czekalam na nastpne na szczescie sie nie powtorzyly, ale sila i bol jaki temu towarzyszyl to tragedia :/

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 20:27   #2883
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

a tak sobie pomyślałam, czy jak tż nie jest mężem to nie będzie żadnych problemów przy porodzie rodzinnym? (może to głupie pytanie, wybaczcie)

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
slyszalyscie o tej lekarce co prokuratura ja zgarnela bo cc przeprowadzila po pijaku i w dodatku raniła noworodka ?
Ja pierdziele...

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

ja jeszcze nie mam kopniec po zebrach...
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 20:31   #2884
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
slyszalyscie o tej lekarce co prokuratura ja zgarnela bo cc przeprowadzila po pijaku i w dodatku raniła noworodka ? na watku mamus majowo - czerwcowych jest dziewczyna która dowiedziała sie ze to jej lekarka a we wtorek miala isc do niej na wizyte ..malo tego ta dziewczyna jest juz po terminie ...wspolczuje jej ..kazdy w jakis sposob ufa swojemu lekarzowi a tu takie cos ....
masakra

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
a tak sobie pomyślałam, czy jak tż nie jest mężem to nie będzie żadnych problemów przy porodzie rodzinnym? (może to głupie pytanie, wybaczcie)
nie mam pojecia. najlepiej zapytaj w szpitalu

w moim szpitalu porodowka tez jest po remoncie, wszystkie sale porodowe sa pojedyncze, no i za nic nie ma oplat ani za sale ani za porod rodzinny ani za znieczulenie.
gorzej z polozniczym bo tam remontu jeszcze nie bylo no ale licze ze nie bedzie tak zle. wazne ze damian praktycznie caly czas bedzie mogl byc z nami na sali po porodzie. nie bede musiala wychodzic do jakiegos pokoju odwiedzin zeby sie z nim zobaczyc, a tak jest w innych szpitalach. a w jednym to wogole przez szybe sie tylko mozna zobaczyc z mezem czy rodzina
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 20:40   #2885
papeteria
Zakorzenienie

itakasia, ania, niezawsze, marta, anoxa, dzięki
niezawsze w takich warunkach to nastawienie psychiczne od razu lepsze pelen relaks
wiolek co do zdjec szpitala moj TZ jak byl ze mna co mialam akcje w listopadzie...to stwierdzil ze sala (tam gdzie gin mnie musial zbadac i zrobic usg) niczym z filmu "Piła " ale porodówka ponoć po remoncie

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

a TU artykuł o tej babie

Stary 2010-05-30, 20:42   #2886
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

aniaa przez szybę?? masakra!! Tak było 30-20 lat temu , nie wiedziałam, że w niektórych szpitalach tak jest!
U mnie też za nic się nie płaci
Stary 2010-05-30, 20:45   #2887
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Spokojnie moj tz tez nie jest moim mezem, moze ktokolwiek z Toba rodzic kolezanka, mama, konkubent.

Anuszka
odpukac abys tak do konca lekko miala

Papeteria no to niezle z ta baba.

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-30, 20:48   #2888
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
aniaa przez szybę?? masakra!! Tak było 30-20 lat temu , nie wiedziałam, że w niektórych szpitalach tak jest!
U mnie też za nic się nie płaci
w wojewodzkim w gdansku tak jest
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 21:21   #2889
wiolek1
Zadomowienie

o tej lekarce właśnie czytałam na tamtym wątku przed chwilą ;/ poprostu się w głowie nie mieści !!!

kurcze zła jestem bo oglądam ciąże z zaskoczenia na discovery travel i powtarzają odcinki kiedyś juz ten oglądałam ;/

i się nuuudze spać dopiero gdzieś za godzine, tż spi, w tv nic nie ma, wy tak mało piszecie i co tu robić
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 21:23   #2890
itakasia
Zakorzenienie

wiolek
ja tez jakas wypoczeta, na tv zerkam na Bruca, na alekino
Stary 2010-05-30, 21:40   #2891
wiolek1
Zadomowienie

no ja nie mam alekino bo mam kablówke zwykłą ;/

ja codziennie chodze spać 23.30 - 00.00 i wstaje 8.30 - 9.00 więc nie zasnęłabym naweet teraz
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-30, 22:20   #2892
ola_k11
Zadomowienie

Byliśmy w Auchan, Smyku, C&A i H&M na zakupach a potem w SR

W Auchan kupiliśmy trochę drobiazgów takich jak smoczki, butelki, szczoteczka do włosków a Smyku dokupiliśmy resztę - nożyczki, termometr i jeszcze 6-pak niebieskich pieluszek tetrowych. Chciałm jakies ubranko wybrać i się wkurzyłam, bo nic kompletnie nie było - tylko body a dla dziewczynek to trzy regały

Potem poszliśmy do H&M ale tam od 3 msc nic się nie zmienilo i nie kupilismy nic. Dopiero w C&A wybrałam 2 pary spioszków z kaftanikami i jednego pajacyka.

Na SR byla mowa o porodzie i ZZO.
Położna radziła aby na sam poród mieć koszulę jakąś starą z domu lub jak kupić, to najtańszą, bo i tak idzie potem do wyrzucenia (dziecko bezp. po porodzie kładzione jest na klatce piersiowej matki).
Dlatego wzięłam od mamy taką bawełnianą koszulę na sam poród. W życiu normalnie bym jej nie założyła, bo jest totalnie aseksowna ale i tak pójdzie do wyrzucenia
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 22:21   #2893
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Możesz rodzić z kimkolwiek Z bratem, siostrą, kolegą, mamą czy teściem Ma być to ktoś kto Cię będzie wspierał i tyle

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 23:10   #2894
ola_k11
Zadomowienie

Teraz idę Was nadrabiać

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
A to to jakieś bzdury są totalne... Połozne wymyslają sobie różne durnoctwa żeby tylko tłumaczyc swoje zachowanie... To czy się krocze natnie czy nie... nie ma żadnej róznicy dla dziecka.... Z takimi bredniami to sie juz dawno nie spotkałam Negatywne konsekwencje tego mogą byc tylko dla matki jak krocze pęknie.. bo potem nie trzyma się stolca i jest wiele skutków ubocznych... Jednak nacinac krocze powinno się tylko wtedy kiedy ono bieleje- krocze przybiera biały kolor kiedy ma pęknąć i wtedy nalezy je naciąć żeby tego uniknąć... a większośc naszych polskich położnych tnie je rutynowo zanim zacznie się coś w ogóle dziać- i o to ta cała afera przez fundację rodzić po ludzku
A ja się nie zgodzę. Żeby uchronić krocze, które nie jest wymasowane poród musi przebiegać delikatniej, tzn. parcia muszą być delikatniejsze, żeby rozszerzyć krocze. Jakby nie było, to poród jest dla dzieciątka też dużym przeżyciem i wysiłkiem, więc jeśli te 10-15 min ma zaważyć na jego samopoczuciu po porodzie, to uważam, że moje krocze nie jest tak ważne i musi być konieczne nacięcie. Inną sprawą jest nacinanie krocza, które jest rozmasowane - tego nie popieram.

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:
Napisane przez nyiloveu Pokaż wiadomość
Witajcie lipcowe mamusie dołączam się do listy !
Mam termin na 23 lipca a w brzuszku wierci się mała Zuzia!
witaj

anoxa trzymam kciuki!!!

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
w makro są zaniecałe 22 zł czteropak przynajmniej tak jest w gazetce. a od wtorku ma być sześciopak po 24 zł więc jeszcze lepiej
to dzieki Bogu, że do Makro mam spory kawałek a po same chusteczki nei opłaca się jechać, bo bym się nieźle wkurzyła

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ----------

Skończylam nadrabiać idę spać
Stary 2010-05-31, 06:13   #2895
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Witajcie, u mnie dzis szaro buro, TZ pojechal do pracy, dzis wyplata i musze po 2 czesc z TZ pojechac

Ostanio ukruszyli mi sie 2 zabki, to pewnie przez ciaze, 16 mam wizyte u dentysty to pewnie mi cos zrobi z tym.
Co do szpitali moj jest po remoncie i jedyny w poblizu 60km, mozna tu rodzic w wodzie itd. Maj nawet jakis masazer do znieczulenia bolu

Od jutra zaczynamy 33tc...co raz blizej, wczoraj tak jakos dziwnie bolal mnie brzuszek, ale jak polozylam sie na pleckach to mi przeszlo,w środe SR, w pitek wyniki, glukoza itd. a za tydzien wizyta
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 06:50   #2896
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Witajcie dziewczynki1 Ja dziś ostatni dzień do pracy. Troszke mi smutno, bo uwielbiam swoja prace i pewnie będzie mi jej brakowało. Ale czas odpocząć.
Stary 2010-05-31, 07:02   #2897
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cześć dziewczyny, ja niedawno wstałam, pogoda dziś brzydka, a chciałam jechać do tej biedrony, bo akurat dziś mam Matki Boskiej Pieniężnej Ale jak nie będzie padać to i tak pojadę
Idę sobie teraz wypić kawę

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
w wojewodzkim w gdansku tak jest
Dobrze, że tam nie rodzę

siala, niezawsze dzięki za odp. odnośnie porodu rodzinnego Już sobie wyobrażałam jak wyzywam pielęgniarki, które nie pozwalają wejść mojemu tż

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

marta czas najwyższy odpocząć!

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Od jutra zaczynamy 33tc...co raz blizej, wczoraj tak jakos dziwnie bolal mnie brzuszek, ale jak polozylam sie na pleckach to mi przeszlo,w środe SR, w pitek wyniki, glukoza itd. a za tydzien wizyta
Ja jutro 32

a co do zębów to ja łykam wapń, bo podobno teraz aż 200mg odkłada się w kościach dziecka, a ja nie jem aż tak dużo nabiału i wolę mieć całe zęby
Ja na wizytę idę jutro, a dziś muszę odebrać wyniki moczu...
Stary 2010-05-31, 07:04   #2898
vette
Zadomowienie

Ja dzis tez ide do mojego miejsca pracy koncza mi sie juz pomysly na kreacje ciazowe, najchetniej zostalabym w domu

karolcia za 33 tc, ja juz sie pogubilam w tych obliczeniach, gin pisze inaczej, ja myslalam inaczej, a wy jeszcze co innego
ola prosimy fotki zakupow
marta po jakim czasie po porodzie planujesz powrot do pracy?

Milego Dnia Mamusie

Edytowane przez vette
Czas edycji: 2010-05-31 o 07:06
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 07:13   #2899
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny, ja niedawno wstałam, pogoda dziś brzydka, a chciałam jechać do tej biedrony, bo akurat dziś mam Matki Boskiej Pieniężnej Ale jak nie będzie padać to i tak pojadę
Idę sobie teraz wypić kawę

Dobrze, że tam nie rodzę

siala, niezawsze dzięki za odp. odnośnie porodu rodzinnego Już sobie wyobrażałam jak wyzywam pielęgniarki, które nie pozwalają wejść mojemu tż

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

marta czas najwyższy odpocząć!

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Ja jutro 32

a co do zębów to ja łykam wapń, bo podobno teraz aż 200mg odkłada się w kościach dziecka, a ja nie jem aż tak dużo nabiału i wolę mieć całe zęby
Ja na wizytę idę jutro, a dziś muszę odebrać wyniki moczu...
Ja jem duzo nabialu i wogole, no ale taka natura niestety, ale to tylnie zabki i lekko wiec zrobi sie je

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
Ja dzis tez ide do mojego miejsca pracy koncza mi sie juz pomysly na kreacje ciazowe, najchetniej zostalabym w domu

karolcia za 33 tc, ja juz sie pogubilam w tych obliczeniach, gin pisze inaczej, ja myslalam inaczej, a wy jeszcze co innego

Milego Dnia Mamusie
Bo gin pisze dokladnie np. 32tc 2 dni to znaczy ze zaczelas 33tc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-31, 07:16   #2900
nyiloveu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość

nyiloveu
Witaj! Cos wiecej napisz o sobie

Młoda ze mnie mama bo mój gin powiedział, że jak nie teraz to wcale i udało Nam się po 2 miesiącach starań o Zuzę
Ciążę znoszę kiepsko, już od 3 miesiąca dopadło mnie nadciśnienie, bywa, że po 4 tabletkach nadal mam 190/100 ale dbam o siebie i łykam te proszki bo najważniejsze żeby malutka była zdrowa
Teraz mam całkowity zakaz chodzenia, nadmiernego wysiłku i stresów do końca ciąży i nudzę się strasznie dlatego postanowiłam do Was dołączyć

Kochane, mam też malutkie pytanie. Z racji tego, że ja nie mogę, mój tż jedzie dziś po resztę brakujących Nam rzeczy i tu mam problem.
Czy termometr do kąpieli to rzecz niezbędna czy idzie sobie bez niego poradzić ?
nyiloveu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 07:17   #2901
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:

Milego Dnia Mamusie
O też mam problem ze strojami, bo oczywiście mam dość restrykcyjne zasady. Trochę je teraz naginam ze względu na stan

Mysle, że wrócę po macierzyńskim, ale nie wiem jeszcze. Ja mam dość ruchomy czas pracy, nie jest to 8 godzin, mogę przychodzić kiedy chcę. Zobaczymy jak to sie nam ułoży. A Ty kochana kiedy planujesz powrót?
Stary 2010-05-31, 07:20   #2902
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
O też mam problem ze strojami, bo oczywiście mam dość restrykcyjne zasady. Trochę je teraz naginam ze względu na stan

Mysle, że wrócę po macierzyńskim, ale nie wiem jeszcze. Ja mam dość ruchomy czas pracy, nie jest to 8 godzin, mogę przychodzić kiedy chcę. Zobaczymy jak to sie nam ułoży. A Ty kochana kiedy planujesz powrót?
Ja po maciezynskim i urlopie jaki mi sie nalezy
Nie moge zostac w domu, a mala rodzice mi pomoge, moze jaks niania, zlobek zobaczymy ja pracuje 8h, moge przychodzic na 7 do 15 wiec spoko

Stary 2010-05-31, 07:29   #2903
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

My rozważamy nianię, albo jakoś tak dogramy swoje godziny pracy, że się uda. Żłobek nie wchodzi w grę.
Ale ja tak na prawdę nie planuję jeszcze kiedy wróce, to wszystko zależny od maluszka.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-31, 07:35   #2904
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
My rozważamy nianię, albo jakoś tak dogramy swoje godziny pracy, że się uda. Żłobek nie wchodzi w grę.
Ale ja tak na prawdę nie planuję jeszcze kiedy wróce, to wszystko zależny od maluszka.
Ja niestety wiem kiedy, zlobek to ostatecznosc, bo wrocic musze, niestety

Stary 2010-05-31, 07:38   #2905
vette
Zadomowienie

Cytat:
Młoda ze mnie mama bo mój gin powiedział, że jak nie teraz to wcale i udało Nam się po 2 miesiącach starań o Zuzę
Czesc!
Jak dla mnie termometr to nie jest najistotniejsza rzecz, mozna sobie bez niej spokojnie poradzic.

Cytat:

Bo gin pisze dokladnie np. 32tc 2 dni to znaczy ze zaczelas 33tc
Moj pisze np 28 i tyle ;/ nie wchodzi w szczegoly

marta ja wracam do nauki i pracy w pazdzierniku czyli 1,5 miesiaca po porodzie, zakladajac ten optymistyczny wariant, ze gin zrobi mi cesarke wczesniej niz moj om termin czyli 24 sierpnia

a wracajac do ubran, juz nie moge zniesc moich spodni ciazowych.. wszystko mnie cisnie i uwiera ;/ a w legginsach przeciez nie wyskocze

Edytowane przez vette
Czas edycji: 2010-05-31 o 07:50
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 07:46   #2906
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Ciążę znoszę kiepsko, już od 3 miesiąca dopadło mnie nadciśnienie, bywa, że po 4 tabletkach nadal mam 190/100 ale dbam o siebie i łykam te proszki bo najważniejsze żeby malutka była zdrowa
Teraz mam całkowity zakaz chodzenia, nadmiernego wysiłku i stresów do końca ciąży i nudzę się strasznie dlatego postanowiłam do Was dołączyć

Kochane, mam też malutkie pytanie. Z racji tego, że ja nie mogę, mój tż jedzie dziś po resztę brakujących Nam rzeczy i tu mam problem.
Czy termometr do kąpieli to rzecz niezbędna czy idzie sobie bez niego poradzić ?
No to leż i odpoczywaj
Ja termometru do kąpieli nie kupuję. Będę sprawdzała jak moja mama radzi łokciem czy woda nie parzy

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
a wracajac do ubran, juz nie moge zniesc moich spodni ciazowych.. wszystko mnie cisnie i uwiera ;/ a w legginsach przeciez nie wyskocze
ja mam tak samo

Dzwonił kurier, że między 11 a 12 przywiezie łóżeczko a dziś wysyłają też pościel więc w najbliższych dniach będzie już stało i pachniało

Mały ostatnio się tak rusza, że szok

Miałam dziś iść na glukozę, morfologię i mocz ale jak wstałam o 7 i zrobiłam siku to byłam zaspana i zapomnialam nabrać moczu.
Czy do glukozy trzymałyście specjalną diete?

vette zdjęcia wstawię w takim razie jak wstane z łóżka, bo na razie się lenie
Stary 2010-05-31, 07:46   #2907
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
No to leż i odpoczywaj
Ja termometru do kąpieli nie kupuję. Będę sprawdzała jak moja mama radzi łokciem czy woda nie parzy
Ja tez tak bede sprawdzac mozna zakupic, ale uwazam ze nie jest to najpotrzebniejsza rzecz

Stary 2010-05-31, 07:51   #2908
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez tak bede sprawdzac mozna zakupic, ale uwazam ze nie jest to najpotrzebniejsza rzecz
a jezeli mam baterie w prysznicu z termostatem (zazwyczaj ustawiam na 37 stopni) to chyba też nie potrzebuje termometru hmm?
Własnie mnie olśniło ....

Wogóle to dzień dobry gwiazdy
zaraz ide zrobić inkę i zjem serniczek z brzoskwiniami od mami ,
bom głodna a w lodówce światło(rozmrażałam wiec totalne pustki mam, jak TŻ wstanie to wyslę go na zakupy

Stary 2010-05-31, 07:55   #2909
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
a jezeli mam baterie w prysznicu z termostatem (zazwyczaj ustawiam na 37 stopni) to chyba też nie potrzebuje termometru hmm?
Własnie mnie olśniło ....

Wogóle to dzień dobry gwiazdy
zaraz ide zrobić inkę i zjem serniczek z brzoskwiniami od mami ,
bom głodna a w lodówce światło(rozmrażałam wiec totalne pustki mam, jak TŻ wstanie to wyslę go na zakupy
To tym bardziej, wiesz jaka temperatura wody wiec

Nio ja musze isc po jaks bulke lub rogala

Stary 2010-05-31, 08:00   #2910
ola_k11
Zadomowienie

ja też po pieczywo muszę iść ale na razie wróciłam do łóżka i leniuchuję
TŻ wyprawiłam do pracy - zjadł śniadanie, dostał "wałówkę do pracy" i buziaka i poszedł a ja czmych do łóżeczka hehe

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

zaczynam 31tc 69dni zostało
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości