|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!
A ja jestem zła ...
Miałam umówioną wizytę do Gina i oczywiście musiałam dostać @.. i wszystko trzeba przekładać ![]() I uświadomiłam sobie, że zostało 20 pare dni do wyjazdu Tż ![]()
#3572 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale ja nie potrafie si tak przestawic. Troche to nie pokolei poszlo.. On chyba rzeczywiscie nie widzi we mnie partnerki. A ja wiem ze nic z tym nie zrobie. Ale nie moge tak do konca przyjac tego do wiadomosci. Podobno nie robi tego zeby mi bylo lzej tylko bardzo mu zalezy na mnie. Juz nie jak na dziewczynie, partnerce tylko jak na przyjaciolce. Chce sie spotykac pomagac mi itp. Cytat:
Nie robie narazie nic bo i tak nic nie zdzialam jezeli on nie chce. To on zabiega o nasze spotkania tak jak mowilam. Ja sie nie chce narzucac. Jestem od niego uzalezniona. Wiem to. Jak bylismy razem staralam sie z tym wlaczyc. I nawet mi to wychodzilo. Powoli leczylam sie z zazdrosci i nie sadzialam ze przyjdzie dzien kiedy bede musiala zaczac leczyc sie z niego.. Nie bede sie ponizac. Chociaz tak kiedys robilam.. Ale wiem ze to nie dobrze. Chyba sie naprawde odsune. Moze zateskni? Moze tak bedzie lepiej... Cytat:
Narazie mowi mi, zapewnie ze dla niego najwazniejsze sa teraz studia. I po czescie wierze. Bo wiem ze to byl dla niego zawsze priorytet. On chyba nie dorosl do niczego powazniejszego. Zdal sobie sprawe ze robi sie coraz powazniej bo to juz prawie 4 lata i sie wystraszyl. Nie wiem czy faktycznie przestal kochac. Jezeli tak to chyba nigdy naprawde mnie nie kochal. Smutno mi. Cytat:
Obiecywal przyjazn, chce mi pomagac. Zadnych zgrzytow nie bylo. Zadnego wypominania. No wlasnie. Gdybym ja tez sie "wypalila" to coz tak bywa... Ale ja kocham. I nie wiem jak sobie dac rade. Pocieszam sie ze mozna pokochac na nowo... I wierze ze tak jest. Źle mi dzisiaj bardzo...
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." ![]() http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli nie doceni, to znaczy, ze faktycznie nie kocha... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3574 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwierz, że nie będzie, a przynajmniej nie teraz.... Może kiedyś, kiedy Ty ochłoniesz, kiedy troszkę zapomnisz. To będzie bardzo trudne, musisz się do tego przygotować i zawziąć w sobie. To na moje takie trochę bawienie się Twoimi uczuciami, tym bardziej, że on wie, jak bardzo go kochasz. ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
![]() Musisz mu dać szansę zatęsknić. Spotykając się z Tobą, nie będzie jej miał, bo będzie miał Ciebie cały czas, mimo rozstania. A Ty będziesz cierpieć. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ o tej porze, o której kończę lekcje, przejeżdżał koło mojej szkoły i jechał na moje osiedle, żeby zabrać ciotkę z dzieciakiem do lekarza, a nie zaproponował mi, że po mnie przyjedzie i podwiezie do domu...
---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Wanilia, wspołczuję bardzo , jestem w szoku i wiem, co przeżywasz. Wiem, że jest Ci ciężko, ja płakałam całymi dniami... Powinnaś jak najczęściej wychodzić z domu, żeby nie myśleć . Wyjdź na rower, na basen, rozerwij się, zmęczysz się, a później łatwiej będzie Ci zasnąć.
#3576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie rób sobie jaj, proszę Cie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3577 |
Wtajemniczenie
|
wróciłam i w końcu was nadrobiłam
![]() ![]() fajnie było... ale spaliłam sie i to bardzo... nogi, plecy, i brzuch wszystko CZERWONE i PIECZE ![]() ![]() z Tż też ok, wyjechał już ale pisaliśmy dużo smsow i mam nadzieje że wróci szybko ![]() Wanila jest mi tak bardzo przykro ![]() ![]() ![]() Edytowane przez jagaaaaa Czas edycji: 2010-05-31 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mandy wiesz o tym, ze miłość to nie słowa ale czyny przede wszystkim? i sama widzisz chyba po zachowaniach, że TŻ jednak nie kocha Cię? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Otóż Mandy-zachowujesz sie jak dziekco. Zwiazek, ktory tworzysz jest szalenie niedojrzaly, bo i owszem, z niedojrzałym facetem go tworzysz. Ale podkreslam-zacznij zmiany od siebie, bo widze (choc znawca zadnym nie jestem) ze sporo pracy przed Tobą. Wiesz, ty bys byla dobra jako kontroler lotów.... wiedzialabys wszystko, gdzie, co i jak..... W zwiazku sie to nie sprawdza. CZasem warto sie ogladnac za siebie, spojrzec w bok(nie mylic ze skokiem w bok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakie zmiany proponujesz?
![]() |
#3581 |
Zakorzenienie
|
Ucz się żyć bez niego.
Wiem, wiem, przeciez jestescie razem. ALE ty nie potrafisz funkcjonowac sama w zyciu, wszystko uzależniasz od niego. Jestes nieszczesliwa, gdy on przejedzie samochodem tu czy tam i nie wstapi do Ciebie, lub gdy ktos go gdzies zobaczy, a ty nie wiesz, że on tam był. Wyzbyj sie tego kontrolowania. Poza tym- może załóż osobny watek, bo wybacz, ale Twoj zwiazek to jakis fenomen jest. Moze niech dziewczyny spoza Zazdrośnic wyrażą swoja opinie i poradza ci cos?NIe pisze tego z uszczypliwoscia, po prostu NAM (Zazdrosnicom) chyba sie juz pomysły wyczerpały (podobnie jak cierpliwosc do powtarzania tego samego w kółko). |
![]() ![]() |
![]() |
#3582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tabletek, to zastanawiam się (choć TŻ się nie zgadza) , ale boję się spadku libido i suchości pochwy. Jutro zaczynam wykłady na prawko ![]()
czasem mniej znaczy więcej, taka szczypta ironii. Edytowane przez oh Mandy Czas edycji: 2010-05-31 o 15:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym się przeszła do lekarza i pogadała z nim o tym ![]() A dlaczego TŻ się nie zgadza? Jest przeciwny tabletkom, chemicznej ingerencji w ciało, czy jak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to znaczy, że TŻ SIĘ NIE ZGADZA ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3585 |
Zakorzenienie
|
Wanilka jejku tak mi przykro
![]() nigdy nie bylam w takiej sytuacji ale podejrzewam co musisz czuc gdy slyszysz slowa "Juz Cie chyba nie kocham" ![]() mam takie samo zdzanie jak wiekszosc dziewczyn: powinnas odciac sie od niego bo to Ci napewno nie pomoze (choc teraz pewnie myslisz ze to lepsze niz nic), znajac siebie to ja bym mu powiedziala albo jestesmy razem albo nie i o zadnej przyjazni nie moze byc mowy bo ja Cie wciaz kocham, i to nie jak przyjaciela tylko jak mojego mezczyzne... i to by byla moja ostatnia rozmowa z nim, decyzja nalezalaby do niego, choc watpie ze po slowach "juz Cie chyba nie kocham" potrafilambym mu na nowo zaufac, uwierzyc ze juz nigdy nie zwatpi we mnie... mysle, ze choc bardzo bym cierpiala nie potrafilabym juz z nim byc... tez dlateo, ze strasznie dumna ze mnie osoba, dla mnie "nie" to "nie", nie am zadnego ponizania, blagania, plakania (no chyba ze w samotnosci) mimo wszystko trzymaj sie Kochana ![]()
![]() |
#3586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam niedawno u gina, dał mi receptę na tabletki, ale nie wykupiłam ich. TŻ nie chce tabletek, bo obawia się, że między nami się coś zepsuje (przez moje humory).
![]() |
#3587 |
Wtajemniczenie
|
Sory że się wtrącę, ale:
gumki=bezpieczeństwo(sper ma nie jest w kobiecie), a tabletki=sperma w kobiecie=możliwość ciąży=reszta życia z tą kobietą ![]() może o to chodzi?? ![]()
![]() |
#3588 |
Zakorzenienie
|
nie stosujemy gumek ..
#3589 |
Wtajemniczenie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3590 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Jak to, w ogóle się nie zabezpieczacie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3591 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana, przepraszam, ale między Wami jest źle, bo sama nie powiesz, że jest dobrze, prawda? Myślę, że tabletki wielkiej różnicy by nie zrobiły... Zdaję sobie sprawę, że takie zażycie tabsów tylko powiedzmy przez dwa miesiące i potem odstawienie może wywołać burzę, ale spróbować warto, tak uważam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
![]() Mój TŻ we mnie nie kończy ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Aha. To widzę wielka odpowiedzialność z Was bije. Mandy, niedobrze ![]() Czymkolwiek się zabezpieczacie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3592 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3593 |
Zakorzenienie
|
I tak też być może
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Czaję bazunię ![]() Opowiadaj jak u Ciebie? Zawirowania trochę się uspokoiły? Kupiłam sobie główkę kalafiora ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3594 |
Zakorzenienie
|
Mój mówi identycznie haha
![]()
#3595 |
Wtajemniczenie
|
Hmmm domyślam się że chodzi Ci o exa
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co to znaczy olewam?!?! Już mi się brać do roboty za siebie (tiaaaaaaaaaa i kto to mówi ![]() Ja bym powiedziała inaczej, tak jak to u mnie na wiosce mówią: Ch.. mu w oko bo w d... to przyjemność ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ooo mądrze powiedziane, fajną masz wioskę ![]() a co u Ciebie?? jejku jak mi się nie chce uczyć... masakra jakaś ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3598 |
Zakorzenienie
|
No o tym zabezpieczaniu wiedzialam...ale nie chce sie tu wypowiadac, bo to byla prywatna rozmowa z Mandy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3599 | ||||
Zakorzenienie
|
Czesc piekne
![]() ja chyba chora.. katar taki ze szok. Zatkany nos, gardlo boli i uszy dziwnie czuje. Ja nienawidze problemow z uszami. ![]() wezme leki na wieczor moze przejdzie.. Oby. Cytat:
jesli odpusci bede w niebo wzieta. A jesli nie.. napisze mu esa. Wyjasnie wszystko dokladnie i powoli. Wolalabym sie z nim spotkac. Jejku... nie wiem dziwne uczucie. Jakby mi go brakowalo ![]() nie poznaje siebie... taka pustka, jak wspominam jego dotyk.. kurcze ![]() no caly dzien chodze i tylko o jednym. Skupic sie nie moge ani w ogole. ej no co jest to nie rozumiem. Cytat:
![]() Kolega to inny. Ex TZ nie. Ten kolega to kolega z ktorym skrecalam przed zwiazkiem z ex TZ. Cytat:
kropka w kropke. Tyle ze ja go nie kocham. Ja nie rycze przy nim. Ja widze plusy rozstania i tym sie ciesze. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Twoj TZ po prostu mnie rozwala na lopatki. Szkoda slow. Moim zdaniem powinnas go dawno rzucic. Co robic.. ja nie moge przestac myslec ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3600 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zdałam pierwszy egzamin na 5.
![]() *wanilia* - współczuje i sama nie wiem co Ci doradzić, spróbuj tej przyjaźni, ale pamiętaj, że przyjaciele nie muszę codziennie się spotykać i rozmawiać przez telefon. ![]() Mandy - w ogóle się nie zabezpieczacie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.