|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D
Virginia
![]() Nie wiem co poradzić z TZ-tem. Może daj mu tydzień spokoju - zero rozmów o staraniach, badaniach, leczeniu itd. może potrzebuje to sobie wszytsko poukładać. Ja już o drożności słyszałam - mój pan doktor stwierdził, ze jak po clo się nie uda t trzea będzie badać, ale odradził mi HSG (stwierdził, ze niepotrzebnie się wycierpię) tylko od razu laparoskopie -no ale do tego jeszcze długa droga. W każdym razie ja już oswoiłam się z myślą, ze starania będą na zasadzie leki - monitorng - i hasło od lekarza - dziś proszę współżyć ![]() O ile TZ-ta nasienie będzie się nadawać. |
|
|
|
#4652 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Virginia ![]() Dobrze isę wygadać a na upatego faceta to ja też w sumie nie mam metody zwłaszcza jak uzna że cały świat się na niego uwiziął Nam pomógł zwyczajnie czas i to że dałam mu spokuj coś mu w końcu zaświtało w mózgu Tobie też życzę by Twojego Tż coś oświeciło
|
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
Eh, faceci, myślą, że ich problemy są zupełnie wirtualne...
A ja wróciłam od gina i na razie nic się nie dowiedziałam, bo dzisiaj dopiero 7 dc, więc mam przyjść za tydzień... |
|
|
|
#4654 |
|
Rozeznanie
|
A czemu dopiero za tydzień
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
weronia bo jak to jest 7 dc to jeszcze nic nie będzie widać czy pęcherzyki rosną, czy co się z nimi dzieje. A za tydzień już będzie widać czy pękł jakiś, czy w ogóle coś rośnie, albo czy już zaczyna się obkurczać i wtedy podejmiemy decyzję co robić. Póki co kazał się intensywnie kochać z mężem, no cóż... zalecenia to zalecenia
|
|
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
Tity to ten lekarz zalecił całkiem przyjemną kurację
![]() ja z moim TZ jak na dzień dzisiejszy żyjemy w niezłej sielance, zamówiłam na allegro dwie książki o można powiedzieć urozmaiceniu życia erotycznego , jedna dla mnie a jedna dla TZa...... może jak urozmaicimy nasze noce to lepiej będzie w dzień
|
|
|
|
#4657 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przytulanki były co 2 dni i nie było zmiłuj się i udało się więc ja WIERZE w to, że uda Wam się tylko pamiętaj odstępy w przytulanku przynajmniej 1 dniowe i będzie super Słoneczko Ty mała świntuszko ale takie książki są fajne ja też czasem coś czytałam i wprowadzaliśmy w życie, polecam pisaki do malowania po ciele albo kostki do gry
|
|
|
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
Ewurka ja jestem trochę zacofana w tych "klockach" i stwierdziłam że trzeba coś zmienić...... i znalazłam fajne książki nie drogie bo po 18 zł.... może dowiem się czegoś ciekawego
.... moj TZ lubi eksperymentować w łóżku a ja jestem jak "uparta dinozaurzyca", nie lube jakiś wymyślanych gierek.... muszę się dopiero przekonać.... TZ mi też ciągle zarzuca że spróbowałby coś , czego ja bardzo nie chcę nawet o tym myśleć ![]() .... no ale się rozpisałam |
|
|
|
#4659 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zaufanie i dobre podejście może zdziałać cuda wiem coś o tym I zobaczysz jaką można czerpać przyjemność z odkrywania tych rzeczy we dwoje tylko daj na luz i nie denerwuj się tym i nie myśl
|
|
|
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie sie podziewa Ollliwka?? Ślub niedługo to mogłaby dać znać jak się czuje przed
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
abz tu można wymienić kilka dziewczyn które coś ostatnio mało się odzywają, Aldi, Lindsley i Zgadnij można wybaczyć....... ale pozostałe dziewczyny to
|
|
|
|
#4662 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Nie zazdroszczę niektórym dziewczynom... Trzeba taki trud włożyć w spłodzenie dzidzi... Monitoringi cyklu itp.Mnie póki co nerwy zżerają bo zostały mi 4 dni do testowania i tak myślę czy @ będzie czy za pierwszym razem nam się udało. Jak na razie często odczuwam senność, rozdrażnienie, kłująco- ciągnący ból w podbrzuszu i swędzące piersi. Ciekawe czy się udało...? Jeszcze tylko 4 dni :P
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
u mnie @ przyszedł w niedzielę więc pierwszy cykl nieudany proszę o zmianę @ 30.05
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
Chelsea91 to Ty w tym Twoim Awatarku? jeśli mogę zapytać to Ty jesteś mężatką czy panienką jeszcze?
Zanka zobaczyłam że masz synka rocznego...... fajnie że chcecie mieć małą różnicę wieku między dziećmi.... ja też tak bym chciała lecz nie wiem jak z pracą będzie i z opieką nad dzieciaczkami kiedyś w przyszłości ja siedzę w pracy i nudzi mi się trochę..... jeszcze nie wszystkie urządzenia mi przyszły i jakoś tak na razie się obijam
|
|
|
|
#4665 |
|
Rozeznanie
|
Sloneczko, tak to ja. Niestety mam wygląd gimnazjalistki ("młodziutka" twarz i drobna budowa ciała) :|. Jeszcze jestem panienką.
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
Chelsea91 faktycznie wyglądasz młodziutko ale to jest akurat pozytywne, a planujecie ślub, czy preferujecie wolny związek?
|
|
|
|
#4667 |
|
Rozeznanie
|
Sloneczko, jak na razie ślubu nie planujemy. Stwierdziliśmy, że mamy na to czas. Póki co "wijemy" wspólne gniazdko.
![]() Dlaczego twierdzisz, że młody wygląd jest pozytywny?
|
#4668 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny!
Co u was? Virginia! Ech, no trudna sytuacja u Ciebie, kurcze. Pewnie tż też przeżywa to, że musi się jakoś dodatkowo starać, aby mieć kida i może się na to wkurza i dlatego jest taki średnio zadowolony traz. A Ty też pewnie jesteś trochę poddenerwowana. Wielki pocieszający ścisk, jak bedziesz chciala sie wygadac to pisz..Ciekawe co u Kretencji? A moja siostra dowiedziala sie w piatek, ze bedzie miala dziewczynke ![]() Prawdopodobnie 14 wrzesnia ![]() ![]() To moje problemy przy Twoich to nic. Ale i tak się pożaqlę. porysowałam sobie dzisiaj bok samochodu 9 zrobiłam kopertę i nie zauważyłam latarni:/). Samochód nadaje się tylko do lakiernika, a to 500zł! T z zły, a jeszcze teść mi gada, że nie powinna kobieta samochodu prowadzić I się wścieka, że ja czesciej jezdze niż TŻ:/ A prawda jest taka, że tż pracuje w domu, a ja jezdze po ludziach i bez samochodu nie dam sobie rady:/ A z tesciowow dzis godzine siedziałam i nie odezwała się do mnie ani słowem!!! Kurcze, co za ludzie :/ |
|
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, melduję się, wywołana przez Weruczka
![]() Podczytuję Was cały czas, ale jakoś nie mam o czym pisać. Nic nowego u mnie, zwykłe codzienne zmartwienia. Mąż trochę chory, więc marudzi. Tata miał wczoraj operację na drugim płucu. Wycięli co trzeba, pewnie w sobotę go do domu wypuszczą... A ja kompletuję dokumenty na nauczyciela kontraktowego, już praktycznie wszystko mam, może jutro odniosę do pracy...
|
#4670 |
|
Zadomowienie
|
Jak tata po operacji, Kretencja?
Ha, to już niedługo będziesz awansować
|
|
|
|
#4671 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Oj teściom należy się lanie...
|
|||
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
Weruczek, niestety nie widziałam się z nim. Mieliśmy dzisiaj z mężem iść, ale niestety mąż trochę chory, więc nie będziemy po szpitalu się szwendać
![]() A egzamin na kontraktowego mam na przełomie czerwca i lipca, czyli za miesiąc. Spodziewam się w podobnym czasie poczuć pierwsze ruchy dziecka. Ciekawe czy da znać o sobie na samym egzaminie?
|
#4673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze to lepiej wyglądać młodziej niż starzej, prawda?? ta też nie wyglądam na swoje lata i uważam to za pozytywna stronę.... ( no może dopiero teraz bo wcześniej musiałam z dowodem osobistym do sklepu chodzić )
|
|
|
|
|
#4674 |
|
Zadomowienie
|
Kretencja,Będzie cię rozpraszała/ł na egzaminie
![]() Cześć Tity! Co u ciebie? (oprócz staranek oczywiście) Dobra, lece na zajecia, ale nudny dzien dzisiaj byl, no masakra normalnie, tylklo z tztem warczenie na siebie caly czas:/ |
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie wyglądam na swój wiek. Mam 27 lat, a dają mi 17-18
Opisywałam tu już kiedyś historię, jak to przyszły kobitki z opłatkiem i jak otworzyłam drzwi, tak jak zwykle chodzę - w bluzie i bez makijażu - zapytały "Jest ktoś z rodziców w domu?" Było to rok temu Ciekawa jestem, jak ludzie będą reagować, jak zacznie mi być brzuch widać. Gówniara w ciąży Ale za 15-20 lat będziemy się cieszyć z tego, że nie wyglądamy na swój wiek
|
#4676 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie zawsze biorą za 15-16 latkę. A z tą gówniarą w ciąży to może nie być zbyt fajne. Jak kupuję piwo lub papierosy to też zawsze o dowód pytają, a jeszcze jak dokładnie się przyglądają który rok i czy przypadkiem nie jest to dowód tymczasowy. Mój TŻ ma 22 lata a wygląda na 17, więc gdy będziemy rodzicami wezmą nas za parę gówniarzy z dzieckiem :P Zaletą jest to, że gdy będziemy starsi będziemy lepiej wyglądać od naszych rówieśników. Pocieszające
|
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
Chelsea, co się przejmujesz? Śmiej się z tego
Ja uwielbiam takich ludzi uświadamiać co do mojego wieku. Ich miny - bezcenne
|
#4678 |
|
Rozeznanie
|
Kretencja, już jestem przywyczajona do "dowodzik proszę dziewczynko" :P Ostatnio rzuciłam do sprzedawcy "niech już pan się tak nie przygląda temu dowodowi. Liczyć pan nie umie? 19. I czego pan tam dalej szuka?" Co tam znów zajdę... już o dowód nie pyta
![]() Jak Twój brzuszek?
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
No i tak trzymaj ![]() Brzuszek mi wywaliło po obiedzie. Fascynujące to jest. Rano prawie nic nie widać, a po obiedzie balon
|
#4680 |
|
Rozeznanie
|
Oj jak ja bym już chciała mieć swoją fasolkę
No ale która z nas nie? Mi pozostały 4 dni do testowania ale nie chcę się nakręcać żeby potem nie być zawiedzioną ![]() Który to już tydzień Kretencja?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

(przyjeżdża za tydzień), mi już brakuje sił i cierpliwości.

Zaufanie i dobre podejście może zdziałać cuda

Wielki pocieszający ścisk, jak bedziesz chciala sie wygadac to pisz..