Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów! - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-01, 12:29   #631
martus9191
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Przecież możemy na 5 dni

A nastawiamy się na chodzenie po górach ?
Mi tam obojętne co będziemy robic, byle ze Żbikami

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 12:31   #632
Karmenka
Zakorzenienie

To Wetlińską się spacerkiem pokonuje, na Krzemieniec warto iść, ciekawe miejsce.
Stary 2010-06-01, 12:36   #633
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
Mi tam obojętne co będziemy robic, byle ze Żbikami
No na żywo to zupełnie inaczej.

Cytat:
To Wetlińską się spacerkiem pokonuje, na Krzemieniec warto iść, ciekawe miejsce.
Muszę kręcić te interesy na all, żeby zarobić na wyjazd.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 12:53   #634
martus9191
Zakorzenienie

a jak rekreacja to ten tez wychodzi fajnie, może trochę drożej ale Polańczyk jest miejscowością uzdrowiskową
http://www.edomki.bieszczady24.pl/

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

http://www.noclegipolana.bieszczady24.pl/ tutaj tez fajnie, tyle że tylko dla 8 osób, a ja nie mam pojęcia ile Zbików się nazbiera

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

http://www.zaklin.pl/index.php?optio...d=14&Itemid=30 a tu wychodzi 30 zl za os. no i ciągle ten Polańczyk, mysle że tam łatwiej byłoby dojechac

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2010-06-01, 12:56   #635
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:

http://www.zaklin.pl/index.php?optio...d=14&Itemid=30 a tu wychodzi 30 zl za os. no i ciągle ten Polańczyk, mysle że tam łatwiej byłoby dojechac
jakieś autobusy tam jeżdżą, ale polańczyk to już prawie jak zakopane, peeełno ludzi, nawet dyskotek pełno pootwierali
Stary 2010-06-01, 13:02   #636
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
jakieś autobusy tam jeżdżą, ale polańczyk to już prawie jak zakopane, peeełno ludzi, nawet dyskotek pełno pootwierali
fakt, to już pogranicze Bieszczad jest

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2010-06-01, 15:14   #637
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
trzeba w sumie uzgodnić ilość ludzi, czas, miejsce, bo w sumie trzeba byłoby rezerwować już domki. Bo potem może być ciężko. A myślałyście o polu namiotowym? ale jakimś strzeżonym ofc.

Byłam w bibliotece wypożyczyłam 3 książki Jodi Picoult- Bez mojej zgody którą mam, ale siostra komuś pożyczyła; Jak z obrazka i Czarownice z Sallem Falls . Będę miała co robić
Jodi Picoult jest świetna Ja czytałam co prawda tylko jej Świadectwo prawdy, ale na wątku o książkach ('Jaką książkę aktualnie czytacie?') się nią zachwycają. mi osobiście też się podobało.
Jak dla mnie pole namiotowe średnio, wolałabym jednak domek- większa prywatność, a jeśli się postaramy, cena też nie będzie wiele wyższa.

Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość
To wychodzi 25zł/doba. Tanio

Ja chętnie bym połaziła. Jak przeglądałam te fotki to one chodziły sobie, przecież one nie są wysokie. Przy okazji może by się schudło.
No jasne, że można schudnąć, Justyna się na to nastawia (ja zresztą też )

Wiecie co, pojechałam do babci, a ona mi mówi: Ty chyba już dziecko Martynko nie jesteś.. i śmieje się, patrzy na moją reakcję.
Tak mi się przykro zrobiło. ale złożyła mi życzenia w końcu.
Kiedy nie jestem, to nie jestem, ale dziś jestem dziecko i to na pełnym etacie.

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

A, no i znalazłam dowód.
Oczywiście gdzie? w torbie. zrobiła mi się dziura w bocznej kieszeni i wpadł 'do środka'.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2010-06-01 o 15:10
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 16:08   #638
effciaa16
Zakorzenienie

Martyna książkę się czyta, czyta i czyta, aż ciężko przerwać. Co prawda wcześniej nie czytałam, żadnej z jej książek, ale czytałam wiele recenzji i miałam audiobook i spodobał mi się jej styl.
Dobrze, ze znalazłaś dowód...
z tym polem tak tylko zaproponowałam, mnie by to osobiście nie przeszkadzało, najprawdopodobniej mnie nie będzie, także musicie same sobie uzgodnić.
ja też jestem jeszcze dzieckiem, jaka tam dorosła. -.- mama mi czekoladkę kupiła, mamy rozejm

ciekawe jak druga Martyna, bo dzisiaj miała szkolenie z kasy fiskalnej chciałam zawsze być Panią Sklepową z kasą fisk., albo p. nauczycielką z dziennikiem.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 16:26   #639
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Martyna książkę się czyta, czyta i czyta, aż ciężko przerwać. Co prawda wcześniej nie czytałam, żadnej z jej książek, ale czytałam wiele recenzji i miałam audiobook i spodobał mi się jej styl.
Dobrze, ze znalazłaś dowód...
z tym polem tak tylko zaproponowałam, mnie by to osobiście nie przeszkadzało, najprawdopodobniej mnie nie będzie, także musicie same sobie uzgodnić.
ja też jestem jeszcze dzieckiem, jaka tam dorosła. -.- mama mi czekoladkę kupiła, mamy rozejm

ciekawe jak druga Martyna, bo dzisiaj miała szkolenie z kasy fiskalnej chciałam zawsze być Panią Sklepową z kasą fisk., albo p. nauczycielką z dziennikiem.
Ja też teraz taką mam, 'Ostatnie historie' Tokarczuk. chociaż dość smutna jest. Już powoli ją kończę i zabiorę się za Ojca chrzestnego, o ile uda mi się go dostać.
Szkoda, że Cię nie będzie..
Mi rodzice złożyli tylko życzenia, a Junior dostał zestaw z mc, wiedziałam, że jest niesprawiedliwość na tym świecie.
A coś mi świta, że ona pisała, że ma w pn? przełożyli jej?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
Stary 2010-06-01, 16:39   #640
effciaa16
Zakorzenienie

we wtorek jednak, bo był taki pomysł, żeby zostać do poniedziałku

Stary 2010-06-01, 16:44   #641
Karmenka
Zakorzenienie

Skończyli mi się Skinsi i nie wiem co oglądać, poszukam zaraz coś na yt.
I dostałam Toffifee na dzień dziecka
Stary 2010-06-01, 16:51   #642
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisałam jajecznica? Chodziło mi o spagetti Smażę sobię tuńczyka z kukurydza i to dodaje zamiast mięsa mielonego do sosu pomidorowego, uwielbiam to

Ale 6 czego?:P

A ja i owszem, chociaz na początku myliły mi się Ewa z Martą Ale te Żbiki takie ładne są
no jajecznica a o spaghetti z tuńczykiem słyszałam ale boję sie spróbować

6 serie house'a!
ale ryczałam na ostatnim odcinku wczoraj

to my takie podobne ?
chyba tyle, że niskie i chude

Cytat:
ja to w ogóle zapominam o tych aukcjach na all, a sprzedają książki. Już jedna poszła za 45 zł jutro pójdę na pocztę, bo dzisiaj mi się nie chce.
ja się zastanawiam jak ocenić koszt wysyłki
bo w necie sobie sprawdzę ile kosztuje wysyłka, ale jeszcze koperta, poza tym, nie wiadomo ile wysyłana rzecz będzie ważyła

Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość
dzisiaj jadę do kina z przyjaciółką i jej młodszą siostrą i cioteczną jakąś.
na disco robaczki
Martyna chciała iśc na to

Cytat:

A na TVNie Na wspólnej, aż obejrzę chyba, żeby następnym razem mówić kto jest kim.

Cytat:
Skasowałam tą podróż, bo w regulaminie jakieś straszne rzeczy pisały, jakby tato się dowiedział że wziełam mu foty to by mnie zabił, ale chyba zrobię po prostu podróż taką, na której ja byłam i będzie wtedy ok, tylko że to już będzie takie 'zwyklejsze' no ale to nic.
co za straszne rzeczy tam były?

Cytat:
http://www.czardworek.pl/

chodźmy tu, byłam tam kiedyś i latało się na miotle jak harry potter fajosko było.
to gdzieś w bieszczadach.

Cytat:
Byłam w bibliotece wypożyczyłam 3 książki Jodi Picoult- Bez mojej zgody którą mam, ale siostra komuś pożyczyła; Jak z obrazka i Czarownice z Sallem Falls . Będę miała co robić
słyszałam coś o niej, mamę poproszę, żeby mi jej coś jutro przyniosła z biblioteki.

Cytat:

no ciekawe jak tam

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Ja też teraz taką mam, 'Ostatnie historie' Tokarczuk. chociaż dość smutna jest. Już powoli ją kończę i zabiorę się za Ojca chrzestnego, o ile uda mi się go dostać.
Szkoda, że Cię nie będzie..
czytałam raz jedną książkę Tokarczuk i gdyby nie to, że omawialiśmy ją w szkole to bym nie miała pojęcia o co w niej chodzi
miała niby symbolizować dojrzewanie, że niby taka metafora
aż poszukam która to był.

a ja też nie wiem czy będę, bo jak uda mi się wyhaczyć jakąś pracę, to cały lipiec praca.
poza tym, już mówiłam Żbiką, że ja nie chodzę po górach, więc nie wiem co bym tam robiła

edit:
ta ksiązka tokarczuk to E. E.

Edytowane przez blue_apple
Czas edycji: 2010-06-01 o 16:53
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 16:57   #643
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
to my takie podobne ?
chyba tyle, że niskie i chude

ja się zastanawiam jak ocenić koszt wysyłki
bo w necie sobie sprawdzę ile kosztuje wysyłka, ale jeszcze koperta, poza tym, nie wiadomo ile wysyłana rzecz będzie ważyła
dokładnie.
wpisz w google cennik poczty polskiej,musisz zważyć sobie na wadze, tam będzie cenę i taką cenę podać na all. Ja co prawda robiłam to na oko wpisałam 8 zł przesyłka, bo książka ciężka, a kosztowała 8,80zł+koperta czyli dobre mam oko. A koperta ok. 2 zł.

zabieram się za płacenie rachunków. -.- love it.

Stary 2010-06-01, 17:03   #644
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie.
wpisz w google cennik poczty polskiej,musisz zważyć sobie na wadze, tam będzie cenę i taką cenę podać na all. Ja co prawda robiłam to na oko wpisałam 8 zł przesyłka, bo książka ciężka, a kosztowała 8,80zł+koperta czyli dobre mam oko. A koperta ok. 2 zł.

zabieram się za płacenie rachunków. -.- love it.
trza mieć wagę
moja pokazuje zawsze kilka kilo więcej, a jak się z niej zejdzie, to wskazówka jest nie na zerze
jakoś na oko trzeba będzie

ja nigdy nie płacilam
jak mi przyjdzie kiedys do płacenia, to ustawie sobie zlecenia stałe w banku
Stary 2010-06-01, 17:17   #645
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bedeliciuos Pokaż wiadomość
Justyna, Karolina - widocznie mu zabrakło kolorów, bo do każdej dawał inny kolor karteczki, a kolorów było chyba tylko 4

Cytat:
Dostałam zaproszenie na działkę na pare dni, a tak mi się nie chce. I chyba nie pójdę, tym bardziej, że to blisko domu, bez sensu. Poza tym tam tylko wódka się będzie lała strumieniami, a ja nie chcę, wolę wino maryjne.
Ja bym jechała
Cytat:
ja to w ogóle zapominam o tych aukcjach na all, a sprzedają książki. Już jedna poszła za 45 zł jutro pójdę na pocztę, bo dzisiaj mi się nie chce.
A możesz napisać co to za książki? Bo ja się zastanawiałam nad podręcznikami, ale teraz to chyba nikt się za nimi nie rozgląda muszę zrobić segregację w szafie, a te niedobre. niechodzone chyba wystawię na all. Chociaż nie mam pojęcia, jest sens? Bo ja to z tych, co "używane ubranie? fuuj"
Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
na tym Tez się zatrzymałam
Przez to nie można wydrukować podania.
Ale przecież skoro termin jest do któregoś lipca, to po co teraz?
Cytat:
hmm szczerze mówiąc to to 160 wydaje mi się trochę dużo Mysle że jakby poszukac dobrze to taniej bysmy znalazły
Wg mnie też. I błagam, wszystko, tylko nie gospodarstwo agroturystyczne
Zawsze można jechać pod namioty. Nieważne jak, ważne z kim
Cytat:
A nastawiamy się na chodzenie po górach ?
Tylko trochę. Marta nie może. Dlatego właśnie połączenie jeziora i gór byłoby fajne.
Cytat:
Jak dla mnie pole namiotowe średnio, wolałabym jednak domek- większa prywatność, a jeśli się postaramy, cena też nie będzie wiele wyższa.

No jasne, że można schudnąć, Justyna się na to nastawia (ja zresztą też )
Ale tylko jeden duży. Na dwa to ta druga oferta już była lepsza, chociaż na 5-6 dni i tak wychodzi drogo:
Domek 6-os 180zł doba do 7 dni,powyżej 7 dni 150zł

Ja zawsze i wszędzie
Cytat:
Ja wiem tyle, że był pogrom. Na więcej finansowo nie może napisać

Jaaaa, poszłam spać przed 3, wstałam o 7 ale spałam jeszcze w południe 3 godziny pada i nic mi się nie chce, siedzę w bajzlu

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
trza mieć wagę
moja pokazuje zawsze kilka kilo więcej, a jak się z niej zejdzie, to wskazówka jest nie na zerze

ja nigdy nie płacilam
To robisz tak: bierzesz z kuchni np coś 500 g, kładziesz to na jednej ręce, na drugiej książkę czy tam ubranie i ważysz

I Ci wyjdzie najtaniej

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 17:23   #646
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
trza mieć wagę

ja nigdy nie płacilam
ja mam elektryczną, to podaje raczej dokładnie Na oko zrób i tyle.

nauczysz się dla mnie to kiedyś czarna magia była, bałam się, że coś sknocę, sprawdzałam 100 razy czy dobrze napisałam nr. konta itp. itd. raz nawet zablokowałam konto internetowe Ale tata się pośmiał, odblokował i po kłopocie. I wszystkiego nie da rady na zlecenie stałe.

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość

A możesz napisać co to za książki? Bo ja się zastanawiałam nad podręcznikami, ale teraz to chyba nikt się za nimi nie rozgląda muszę zrobić segregację w szafie, a te niedobre. niechodzone chyba wystawię na all. Chociaż nie mam pojęcia, jest sens? Bo ja to z tych, co "używane ubranie? fuuj"

Ja wiem tyle, że był pogrom. Na więcej finansowo nie może napisać
Podręczniki do liceum, to cię interesuje? bo nie wiem czy jest sens pisać.
Wiesz jak np. chodziłaś w czymś raz czy tam dwa to można zaliczyć do nieużywanych. Spróbować można, ludzie i takie rzeczy kupują.

Stary 2010-06-01, 17:27   #647
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam elektryczną, to podaje raczej dokładnie Na oko zrób i tyle.

nauczysz się dla mnie to kiedyś czarna magia była, bałam się, że coś sknocę, sprawdzałam 100 razy czy dobrze napisałam nr. konta itp. itd. raz nawet zablokowałam konto internetowe Ale tata się pośmiał, odblokował i po kłopocie. I wszystkiego nie da rady na zlecenie stałe.
Ja wchodzę na elektryczną łazienkową sama, a potem z tym, co mam zważyć

A nie możesz np dodać tego numeru do odbiorców? Ja tak zrobiłam, bo płacę prenumeratę tacie i po prostu co te 3 miesiące wpisuję inny tytuł przelewu. U mnie chyba da radę wszystko z tego, co wiem. Tylko prąd i wodę - te tata płaci w banku "tradycyjnie", bo na swoje konto nie chcą zrobić zlecenia stałego, a ja takimi pinindzmi nie operuję

Ktoś mnie uświadomi? Głupie Allegro wywaliło kategorię Literatura obcojęczyna czy ja nie mogę znaleźć? zawsza lubiłam sobie oglądać a może bym coś kupiła

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Cytat:
Podręczniki do liceum, to cię interesuje? bo nie wiem czy jest sens pisać.
Wiesz jak np. chodziłaś w czymś raz czy tam dwa to można zaliczyć do nieużywanych. Spróbować można, ludzie i takie rzeczy kupują.
Nie, pewnie, chodziło mi o to, czy normalne książki, czy właśnie podręczniki tak drogo to pewnie jakiś komplet poszedł?
Ja patrzę po sobie, podręcznikami interesowałam się 5-30 września ale postaram się jak najwięcej sprzedać "tradycyjnie", a resztę powystawiam wtedy
To jak tylko zmobilizuję się do przegrzebania szafy

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2010-06-01 o 17:29
Stary 2010-06-01, 17:35   #648
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:

Wg mnie też. I błagam, wszystko, tylko nie gospodarstwo agroturystyczne
Zawsze można jechać pod namioty. Nieważne jak, ważne z kim

Tylko trochę. Marta nie może. Dlatego właśnie połączenie jeziora i gór byłoby fajne.

Jaaaa, poszłam spać przed 3, wstałam o 7 ale spałam jeszcze w południe 3 godziny pada i nic mi się nie chce, siedzę w bajzlu

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

To robisz tak: bierzesz z kuchni np coś 500 g, kładziesz to na jednej ręce, na drugiej książkę czy tam ubranie i ważysz

I Ci wyjdzie najtaniej
podręczniki do pewnie dopiero w połowie sierpnia i we wrześniu teraz to można zwykłe książki.

ja właśnie na allegro używanego też bym nie kupiła, bo inaczej jednak na zdjęciu a inaczej na żywo
[a w lumpach z chęcią kupuję ]
ale swoje chyba spróbuje wystawić, co mi szkodzi
i mam nowe też do wystawienia

noj tam, i siedz w bajzlu, masz wolne, to możesz jak kino?

dziekuję za świetną radę, spróbuję

Cytat:
ja zawsze kopiuję numery kont
ale można, tak jak Justyna mówi, dodać do kontaktów

Cytat:

ja tak robiłam jak kota ważyłam

ja też muszę
Stary 2010-06-01, 17:40   #649
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:

A nie możesz np dodać tego numeru do odbiorców? Ja tak zrobiłam, bo płacę prenumeratę tacie i po prostu co te 3 miesiące wpisuję inny tytuł przelewu. U mnie chyba da radę wszystko z tego, co wiem. Tylko prąd i wodę - te tata płaci w banku "tradycyjnie", bo na swoje konto nie chcą zrobić zlecenia stałego, a ja takimi pinindzmi nie operuję

Ktoś mnie uświadomi? Głupie Allegro wywaliło kategorię Literatura obcojęczyna czy ja nie mogę znaleźć? zawsza lubiłam sobie oglądać a może bym coś kupiła

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Nie, pewnie, chodziło mi o to, czy normalne książki, czy właśnie podręczniki tak drogo to pewnie jakiś komplet poszedł?
Ja patrzę po sobie, podręcznikami interesowałam się 5-30 września ale postaram się jak najwięcej sprzedać "tradycyjnie", a resztę powystawiam wtedy
ja tam kładę książkę i mi waży.
większość można, ale nie wszystko, dlatego teraz płacę. Ale ogólnie czasem płacę na początku miesiąca, a czasem pod koniec, dlatego mama woli, żebyśmy same płaciły.
nie mam pojęcia, ale powinna być, jak miałam wybrać kategorię książki to była literatura obcojęzyczna.
nie, jedna książka+cd, prawie w ogóle nie używana[tj.tylko 2 str.] do gramatyki języka angielskiego, dałam za nią ok 67 zł.

Stary 2010-06-01, 17:46   #650
Karmenka
Zakorzenienie

Ja nigdy nic nie sprzedawałam na all a parę rzeczy by się znalazło.
np. Pamiętnik Brzyduli, pod choinkę dostałam, na co mi taka infantylna książka to nie wiem, dwie strony przeczytałam i leży.
Stary 2010-06-01, 17:48   #651
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
noj tam, i siedz w bajzlu, masz wolne, to możesz jak kino?

ja też muszę
Bardzo fajny film chociaż w sumie mi tam się większość w kinie podoba - wiadomo, zupełnie inaczej wyglądają efekty, tam jeszcze sporo było scen bitew, super

Mama jeszcze do mnie, że czemu w szafie nie sprzątam, jak nie chciałam wziąć prania, bo mi się nie zmieści bo wiadomo - takie rzucane ubrania zajmują parę razy więcej miejsca
Cytat:
ja tam kładę książkę i mi waży.

nie mam pojęcia, ale powinna być, jak miałam wybrać kategorię książki to była literatura obcojęzyczna.
nie, jedna książka+cd, prawie w ogóle nie używana[tj.tylko 2 str.] do gramatyki języka angielskiego, dałam za nią ok 67 zł.
Moja jest od 15 kg

no paa http://allegro.pl/7_ksiazki_i_komiksy.html nie ma

Jakieś Grammar in Use czy jaka?

Stary 2010-06-01, 17:53   #652
effciaa16
Zakorzenienie

jaka waga, od 15 kg
Jest tylko literatura piękna zagraniczna, nie wiem czemu.
English grammar in use.

Stary 2010-06-01, 17:54   #653
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nigdy nic nie sprzedawałam na all a parę rzeczy by się znalazło.
np. Pamiętnik Brzyduli, pod choinkę dostałam, na co mi taka infantylna książka to nie wiem, dwie strony przeczytałam i leży.
ja Stephenie Meyer coś
zaraz wystawię tylko muszę ogarnąć jak się to robi

Cytat:
Bardzo fajny film chociaż w sumie mi tam się większość w kinie podoba - wiadomo, zupełnie inaczej wyglądają efekty, tam jeszcze sporo było scen bitew, super

Mama jeszcze do mnie, że czemu w szafie nie sprzątam, jak nie chciałam wziąć prania, bo mi się nie zmieści bo wiadomo - takie rzucane ubrania zajmują parę razy więcej miejsca
a heh.
ja dziś tżtowi teatr proponowałam ciekawe co z tego wyjdzie.
tzn. jak ja znajdę to pójdzie z chęcia, ale żeby sam coś to nie leń.

ja mam szafe na krześle znowu nawet jak bardzo chcę nie mieć, to i tak zaraz mam.
Stary 2010-06-01, 17:55   #654
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
Skończyli mi się Skinsi i nie wiem co oglądać, poszukam zaraz coś na yt.
I dostałam Toffifee na dzień dziecka
O my właśnie oglądamy Skinsów i ulubionym mym bohaterem jest Cassie

a ja dostałam 2 piżamy jedna w krowę druga w żółwie.

Cytat:
co za straszne rzeczy tam były?

a ja też nie wiem czy będę, bo jak uda mi się wyhaczyć jakąś pracę, to cały lipiec praca.
poza tym, już mówiłam Żbiką, że ja nie chodzę po górach, więc nie wiem co bym tam robiła
Coś o zgodzie na rozpowszechnianie zdjęć i drukowanie

dont worry, ja nie lubię chodzić po górach
dlatego jak pojechałam z tż do zakopanego to na pamięć poznałam krupówki

Mam kupe ciuchów, spodni, pasków, torebek i robię z tego mega pakę. tylko jak ja to wyślę

Edytowane przez Claaire
Czas edycji: 2010-06-01 o 18:00
Claaire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 17:57   #655
Karmenka
Zakorzenienie

kto znajdzie po polsku ? ;D
znowu mnie na wspomnienia wzięło

zastanawiam się co nadaje się do wystawienia na all.

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
O my właśnie oglądamy Skinsów i ulubionym mym bohaterem jest Cassie
Moim też Cassie, ale w 3 i 4 jej nie było.
W ogóle to ta 3 i 4 seria mi się nie podobała.
Stary 2010-06-01, 17:57   #656
star15
Zakorzenienie

Przepraszam, że się tak wcinam..
ale muszę wylać gdzieś swoje emocje.

Tzn. napisać, że mi źle. I że idę coś wysadzić w powietrze.
Także, jak przez przypadek wysadzę i siebie, to pamiętajcie, że Was kochałam.

Studentka
Stary 2010-06-01, 18:00   #657
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Moim też Cassie, ale w 3 i 4 jej nie było.
W ogóle to ta 3 i 4 seria mi się nie podobała.
znaaalazłam!

wszystko się nadaje

oj no nic ja dopiero jestem na 3 odcinku 1 serii.
Stary 2010-06-01, 18:04   #658
effciaa16
Zakorzenienie

ZNALAZŁAM na żółto zaznaczone.

Martyna uuu

Stary 2010-06-01, 18:06   #659
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
a ja dostałam 2 piżamy jedna w krowę druga w żółwie.

Coś o zgodzie na rozpowszechnianie zdjęć i drukowanie

dont worry, ja nie lubię chodzić po górach
dlatego jak pojechałam z tż do zakopanego to na pamięć poznałam krupówki

Mam kupe ciuchów, spodni, pasków, torebek i robię z tego mega pakę. tylko jak ja to wyślę
jak żółwie to najważniejsze

oooo, a taty jakbyś spytała?

no właśnie ja nie lubię gór bo nie mam co tam robić

jako jedna paczka ? do kogo taka wielkaaa?

Cytat:

ła, ale fajne

ja też.

Cytat:

co się stało ?

Cytat:
a ja na zerowym
Stary 2010-06-01, 18:10   #660
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:

a co się stało ?
Cytat:

tylko ta Effy zostaje.

Zjadłam już 6 toffifee

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:

ła, ale fajne
chciałam takie na swojej ścianie, ale by mnie chyba zabili, niekoniecznie 'kocham Cię'

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości