etorebka.pl - część IX - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-01, 23:00   #2011
Danula
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część IX

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Oddaj mi Mi tam gdziekolwiek pójdzie nie robi różnicy

Jeśli chodzi o prezenty, to ja dostałam od rodziców sweterek niedawno. A dzisiaj zabrali mnie na obiad do McDonaldsa Dzień dziecka jak nie wiem
Dobra daj adres
No to jest dopiero dzień dziecka z prawdziwego zdarzenia

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 23:23   #2012
tiga27
Raczkowanie

GG do tiga27

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Eee tam ja kupiłam sandałki w marcu bodajże Specjalnie do amberlyn, która wcale nie jest brzydsza od flavii
Znalazłam taką bardzo podobną do lenki tyle, że większą Gdyby nie ban na torby to pewnie bym kliknęła

A gdzie taką torebusię można dostać? Bardzo fajna.
tiga27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 23:39   #2013
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Badania robiłam prywatnie.
Tak, podejrzewam tarczycę, mam wydaje mi się typowe objawy niedoczynności, problemy z miesiączkowaniem, apatia.. wiele by wymieniać. Żałuję tylko, że idę na badania i reaguję jak już coś złego się dzieje - w tym przypadku, łysieję....
Mam nadzieję, że nie będzie to nic gorszego ;(
Synowa mojej koleżanki z pracy miała jakiś guzek na przysadce mózgowej od wysokiej prolatyny, tak mi tłumaczyła... i chemię brała ;/
bidulka....znam ten temat wiesz...ja mam skierowanie na badania-jutro MUSZĘ już iść bo potem kończy mi się urlop i nie będę mogła rano iść....a jeśli chodzi o zaburzenia miesiączkowania itd mam skierowanie do poradni ginekologiczno-endokrynologicznej. zamiawiałam termin w lutym-na październik dopiero ehhh mam nadzieję że będzie dobrze u Ciebie w tej kwestii

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
I obiecane zdjęcia Lizzy
Osobiście jestem z niej bardzo zadowolona
Eko-skórka jest bardzo dobrej jakości, przyjemna w dotyku, delikatnie błyszcząca (zwłaszcza w słońcu, co widać na załączonych zdjęciach ). Wykończenie srebrne, moim zdaniem pasujące do całości, kolor łańcuszka wcale nie jest jasny, raczej zwyczajny. Długość dla mnie jak najbardziej odpowiednia.
Dużym plusem jest to, że torebka jest bardzo pojemna - do zdjęć włożyłam do niej portfel, parasol, wodę 0,5l, okulary przeciwsłoneczne, telefon i kilka kosmetyków, które zazwyczaj mam w torebce
Jakościowo też nie odbiega moim zdaniem od pierwowzoru z Zary.
Także ja mogę ją z czystym sumieniem polecić
świetne zdjęcia a torebeczka prezentuję się o niebo lepiej niż na stronce etorebki....poza tym jaka ona pakowna ...szok

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
O fajna rocznica.
Na etorebce mogliby zrobić dzień dziecka i przecenić torebki o skromne 30% chociaż

Przypomniało mi się takie zdarzenie. Siedzę kiedyś w autobusie. Autobus zatrzymuję się na przystanku, wsiadają ludzie, koło mnie siada jakaś pani. No i nie byłoby w tym nic szczególnego gdyby nie to, że kątem oka widzę, że już od dłuższego czasu mi się przygląda. Ja nic. Patrzę sobie dalej za okno. Przejechałyśmy już kawał drogi a ta pani do mnie w pewnym momencie: Przepraszam, że pytam, ale jakiego tuszu do rzęs pani używa?No i zaczęłyśmy sobie trochę sobie rozmawiać
ojej a ja myślałam że się zapytała skąd ma pani torebkę

Cytat:
to dobrze. Moja amberlyn jak twoja andi co prawda metek nie ma ale jeszcze śmierdzi nowością
kurde mam jedną taką torebkę...śliczną....z reportera....karmelową... .ale tak jedzie rybą rozmrożoną że aż mi się coś robi jak mam ją otworzyć....tragedia....i wietrzenie nie pomaga

Cytat:
Napisane przez Smarfetka Pokaż wiadomość
aaa dziś przyjechała moja wspaniała szara Ana. Jest przecudna, i bardzo pojemna. Własnie się skórka prostuje. Napchałam ją ręcznikami Jutro będzie premiera.

Mama się zbuntowała, powiedziała, że cały czas kupuję jakieś torebki i nic jej nie mówię, bo ona też chce
hihi bo Ana jest przekochana
chciałabym aby moja mam kiedyś do mnie przyszła i powiedziała: jak będziesz kupować trebkę to mi powiedz-też jakąś sobie wybiorę....ahh marzenia ściętej głowy

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Haha Ty się mojej Andi nie czepiaj A z metką mam jeszcze Simon i Haddi
nie mogę....po prostu wymiękam jak coś takiego czytam

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Torebeczka wprost ze zdjęcia
mnie się podoba

Cytat:
Napisane przez annjot Pokaż wiadomość
Dziękuję! Uwielbiam sama sobie robić prezenty!

Cieszę się, że zdecydowałam się na szarą.. Bo uwielbiam też granat, jednak mam już jedną granatową pikowaną atmosphere i czarną Emilkę!

I na koniec cytat :

Kobieta ma swój punkt G na końcu słowa SHOPPING !
Noo bo Ana jak już wcześniej pisałam jest ukochana

kurde to ja tych punktów g chyba mam sporo bo od paru dni nic tylko na shopping chodzę fajnie

Cytat:
Napisane przez Anijka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Kliknęłam sobie właśnie szarą Haddi, dostałam link na maila i nie działa :/ Jak wchodzę przez swoje konto i klikam status zamówienia to tak samo error wyskakuje. Miałyście już kiedyś taką sytuację? To jakieś ich chwilowe problemy techniczne mam nadzieję, bo normalnie rabat mi naliczyło i teraz mam 0,00

Bo chce ją sobie jutro jechać odebrać, bardzo mi potrzeba średniej torebeczki, a wyszła mnie 33zł wiec

Jeszcze mam pytanie do posiadaczek wspaniałej Any, która sobie bardzo cenię cały czas
Jeśli nosicie na przedramieniu, to siłą rzeczy rączki dotykają zamka [który nie jest gładki w dotyku] i czy też komuś się przez to trochę skórki zdarło? :/
Mi się nic nie zdarło bo ja formuję Anę tak aby ten zamek był taki wklęsły....taki kuferek z any robię i przy okazji nie zadzieram skóry ani sweterków.. ale Ana najlepiej mi się nosi na długim pasku....super wygodnie mi z nią w ten sposób!

Cytat:
Eee tam ja kupiłam sandałki w marcu bodajże Specjalnie do amberlyn, która wcale nie jest brzydsza od flavii
Znalazłam taką bardzo podobną do lenki tyle, że większą Gdyby nie ban na torby to pewnie bym kliknęła
kliknij.....a co tam...
ja dzisiaj kupiłam torebkę...za 1 zł w croppie...taką pikowaną....niebieską.... tak bym jej nie kupiła ale za 1 zł..??? no jak miałam jej nie wziąć?? NO JAK????????????? jutro wstawię fotki

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 23:41   #2014
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
kliknij.....a co tam...
ja dzisiaj kupiłam torebkę...za 1 zł w croppie...taką pikowaną....niebieską.... tak bym jej nie kupiła ale za 1 zł..??? no jak miałam jej nie wziąć?? NO JAK????????????? jutro wstawię fotki
za 1 zł, to nie masz sobie co wypominac

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 01:46   #2015
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Anijka Pokaż wiadomość
hmm no nie wiem jak to wyłumaczyć, ale tak to sobie wytłumaczyłam, ogólnie od strony "zewnetrznych" rączek jak torebka jest tak w zgięciu przy łokciu, to czasem ta część najbliżej mocowania dotyka zamka
Hm, mi nie dotyka
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 03:55   #2016
a*a*a*
Ania

Cytat:
Słucham?? Za ile? Ale chyba nie była to promocja w stylu: zrób zakupy za 300 zł, to torebkę kupisz za złotówkę?
Czekamy na fotki
Stary 2010-06-02, 07:16   #2017
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o prezenty, to ja dostałam od rodziców sweterek niedawno. A dzisiaj zabrali mnie na obiad do McDonaldsa Dzień dziecka jak nie wiem
To dzień dziecka zaliczyłaś chyba duo udanych?

Cytat:
za 1 zł to naprawdę żal byłoby nie kupić

skorzystałaś z tej promocji w Croppie? Jak to jest - kupujesz coś a drugie za 1 zł? i do kiedy jest ta promocja?

czekamy na fotki
Stary 2010-06-02, 09:11   #2018
201608151053
Konto usunięte

Cytat:
Skąd ta torba?!? Podasz link?
201608151053 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 09:45   #2019
Danula
Zakorzenienie

Cytat:

kurde mam jedną taką torebkę...śliczną....z reportera....karmelową... .ale tak jedzie rybą rozmrożoną że aż mi się coś robi jak mam ją otworzyć....tragedia....i wietrzenie nie pomaga

kliknij.....a co tam...
Moja amber aż tak nie zajeżdża po porstu o niej zapomniałam i jak normalnie ten smrodek nowości znika przy używaniu tak tu pozostał bo leżała w szafie Ale już troche lepiej jest całą noc była wywinięta bebechami na zewnątrz

Nie no ja kliknę ale kto zapłaci?

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-06-02, 09:47   #2020
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
Kupując poprzez strony internetowe przeważnie zawsze jest taniej niż w salonach, nie tylko w orange
To dobrze

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
Może pojawił się nowy cennik i obniżyli ceny telefonów - jak dla Ciebie to lepiej
Oby ta cena została do 10tego
Cytat:
A ty co wróżka?
Czarownica
Stary 2010-06-02, 10:32   #2021
lilka00
Wtajemniczenie

Mam pytanie, jak dostaje się swój własny kod na Etorebce. Zrobiłam zakupy, zapłaciłam, odebrałam, a żadnego kodu nie dostałam. Jak to wygląda? Może trzeba się upomnieć?
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 10:32   #2022
losek78
Zakorzenienie

no widze ze wszyscy mieli udany dzień dziecka

a ja nic nie dostalam , zeby chociaz jakie zasilenie kodu bylo
Stary 2010-06-02, 10:38   #2023
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość
Mam pytanie, jak dostaje się swój własny kod na Etorebce. Zrobiłam zakupy, zapłaciłam, odebrałam, a żadnego kodu nie dostałam. Jak to wygląda? Może trzeba się upomnieć?
powinnaś dostać taką małą karteczkę, zgiętą na pół ze swoim kodem oraz opisem, jak korzystać z niego
a odbierałaś osobiście w siedzibie etorebki? Jeśli nie dali Ci kodu, to napisz do nich maila - niech Ci go prześlą mailem

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Napisane przez losek78 Pokaż wiadomość
no widze ze wszyscy mieli udany dzień dziecka

a ja nic nie dostalam , zeby chociaz jakie zasilenie kodu bylo
Nie martw się Ja też nic nie dostałam
Stary 2010-06-02, 13:30   #2024
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
za 1 zł, to nie masz sobie co wypominac
to też nie wypominam

Cytat:
za 1 zł to naprawdę żal byłoby nie kupić

skorzystałaś z tej promocji w Croppie? Jak to jest - kupujesz coś a drugie za 1 zł? i do kiedy jest ta promocja?

czekamy na fotki
tak. tak skorzystałam z tej croppowej promocji. Ale nie wiem naprawdę do kiedy ta promocja trwa bo weszłam tak zupełnie przypadkowo i przy kasie nie wpadłam na to aby zapytać ....

Cytat:
Moja amber aż tak nie zajeżdża po porstu o niej zapomniałam i jak normalnie ten smrodek nowości znika przy używaniu tak tu pozostał bo leżała w szafie Ale już troche lepiej jest całą noc była wywinięta bebechami na zewnątrz

Nie no ja kliknę ale kto zapłaci?
to się ciesz, że Ci nie zajeżdża bo ja to szału dostanę niedługo tak cuchnie.....szkoda bo z wyglądu to mi się strasznie podobała i polowałam na nią na przecenie jak głupia

Wiesz jakbym miała górę pieniążków to bym Ci zapłaciła....nawet za dwie....ale przykro mi....nie mam...

w załączniku croppowa torebka....kolor jest ciemniejszy, telefon prześwietlił zdjęcie. planuję pozbyć się tego dyndadła jednego bo kiepsko to wygląda ;p

Edytowane przez harajuku-fish
Czas edycji: 2010-06-02 o 13:32 Powód: dopisek
Stary 2010-06-02, 13:45   #2025
Danula
Zakorzenienie

Cytat:

Wiesz jakbym miała górę pieniążków to bym Ci zapłaciła....nawet za dwie....ale przykro mi....nie mam...

w załączniku croppowa torebka....kolor jest ciemniejszy, telefon prześwietlił zdjęcie. planuję pozbyć się tego dyndadła jednego bo kiepsko to wygląda ;p
Och wzruszyłam się

Słodka ta torebusia Taka smerfna
Przypomniało mi się, że też kiedyś kupiłam za 1zł w promocji coś Kupowałam dżinsy i mogłam wziąć cokolwiek byle tańszego a że spodnie kosztowały chyba 140zł to wzięłam kamizelkę taką ocieplaną, która normalnie 130zł kosztowała Chociaż pamiętam, że pani sprzedawczyni usilnie proponowała mi jakieś świecidełka za 20zł

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska

Edytowane przez Danula
Czas edycji: 2010-06-02 o 14:00
Stary 2010-06-02, 14:23   #2026
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
śliczny kolor

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 14:25   #2027
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Och wzruszyłam się

Słodka ta torebusia Taka smerfna
Przypomniało mi się, że też kiedyś kupiłam za 1zł w promocji coś Kupowałam dżinsy i mogłam wziąć cokolwiek byle tańszego a że spodnie kosztowały chyba 140zł to wzięłam kamizelkę taką ocieplaną, która normalnie 130zł kosztowała Chociaż pamiętam, że pani sprzedawczyni usilnie proponowała mi jakieś świecidełka za 20zł
smerfna ? fajnie
ale t prawdziwy odcień to mniej więcej taki (kilka razy robiłam podejście aby uchwycić jak najbardziej rzeczywisty kolor) :

wiecie co...jutro wyjeżdżam na wycieczkę pod wrocław ze swoją siostrą jako jej opiekunka i kurde potknęłam się o walizkę....i chyba potrzaskałam mały paluszek...jak ja teraz będę do niedzieli zwiedzać ??? ała ;(

Edytowane przez harajuku-fish
Czas edycji: 2010-06-02 o 14:27
Stary 2010-06-02, 14:54   #2028
assicka
Zakorzenienie

Cytat:

tak. tak skorzystałam z tej croppowej promocji. Ale nie wiem naprawdę do kiedy ta promocja trwa bo weszłam tak zupełnie przypadkowo i przy kasie nie wpadłam na to aby zapytać ....
torebka fajna a kolor świetny
może się przejdę do Croppa, skoro taką fajną promocję mają

Cytat:
wiecie co...jutro wyjeżdżam na wycieczkę pod wrocław ze swoją siostrą jako jej opiekunka i kurde potknęłam się o walizkę....i chyba potrzaskałam mały paluszek...jak ja teraz będę do niedzieli zwiedzać ??? ała ;(
oj może to nic poważnego i nie przeszkodzi Ci w wycieczce?
Stary 2010-06-02, 15:19   #2029
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
smerfna ? fajnie
ale t prawdziwy odcień to mniej więcej taki (kilka razy robiłam podejście aby uchwycić jak najbardziej rzeczywisty kolor) :

wiem co to za ból, też tak kiedyś sobie zrobiłam, dwa palce miałam opuchnięte i sine, ale w chodzeniu nie przeszkadzało za bardzo

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-06-02, 15:20   #2030
lilka00
Wtajemniczenie

[QUOTE=assicka;19735160]powinnaś dostać taką małą karteczkę, zgiętą na pół ze swoim kodem oraz opisem, jak korzystać z niego
a odbierałaś osobiście w siedzibie etorebki? Jeśli nie dali Ci kodu, to napisz do nich maila - niech Ci go prześlą mailem

Faktycznie jest, gapa ze mnie. Byłam pewna nie wiedzieć czemu, że przyślą mi go droga elektroniczną. A Emili brzydka i śmierdzi jak w rzeczy z chińskiego marketu . Zawiodłam się. Ale za to Haddi bossska.

Edytowane przez lilka00
Czas edycji: 2010-06-02 o 15:29
Stary 2010-06-02, 15:23   #2031
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość

Faktycznie jest, gapa ze mnie. Byłam pewna nie wiedzieć czemu, że przyślą mi go droga elektroniczną. A Emili brzydka strasznie :brzyda l:. Zawiodłam się.
Czyli kod znalazłaś?
Nie podoba Ci się emilka? a w jakim kolorze ją kupiłaś?
Stary 2010-06-02, 15:44   #2032
karton
Zakorzenienie

Cytat:
Nie podoba Ci się emilka? a w jakim kolorze ją kupiłaś?
W sumie mnie też na początku bardziej 'ruszyła' Mabel śliwkowa a Emilka była pognieciona i prezentowała się średnio.
Pamiętam, że Danula kazała cierpliwie ją wypychać i ewentualnie prasować. Bo ja już chciałam ją sprzedawać na allegro
Cierpliwość popłaca i dzisiaj jestem jej wielką fanką

p.s. Mogę się z Wami podzielić moją wczorajszą wielką traumą?
Byłby duży offtop. Mam jakąś dziwaczną potrzebę opowiadania o tym wszystkim, jakby miało to w czymkolwiek pomóc

Edytowane przez karton
Czas edycji: 2010-06-02 o 15:46
karton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 15:47   #2033
lilka00
Wtajemniczenie

Szara. Jak dla mnie szału nie robi spodziewałam się czegoś lepszego, na zdjęciach wyglądała "szlachetniej". Nie mogę jej tak ładnie uformować i ma nieprzyjemny zapach, idzie do odsyłki. Zamówiłam też szarą Haddi i ta jest świetna, dobra jakościowo, nie ma żadnych podejrzanych zapachów i ma śliczny kolor i różową Cesi, ale jest dla mnie za duża i za ciężka i tez idzie do odsyłki. Kod znalazłam, myślałam, że to wizytówka i nie zajrzałam do tej karteczki.
Przepraszam za formę graficzna mojej wypowiedzi, ale trochę się gubię.

Edytowane przez lilka00
Czas edycji: 2010-06-02 o 15:49
Stary 2010-06-02, 15:50   #2034
Danula
Zakorzenienie

[QUOTE=lilka00;19741574]
Cytat:
powinnaś dostać taką małą karteczkę, zgiętą na pół ze swoim kodem oraz opisem, jak korzystać z niego

Faktycznie jest, gapa ze mnie. Byłam pewna nie wiedzieć czemu, że przyślą mi go droga elektroniczną. A Emili brzydka i śmierdzi jak w rzeczy z chińskiego marketu . Zawiodłam się. Ale za to Haddi bossska.

Cytat:
Napisane przez karton Pokaż wiadomość
W sumie mnie też na początku bardziej 'ruszyła' Mabel śliwkowa a Emilka była pognieciona i prezentowała się średnio.
Pamiętam, że Danula kazała cierpliwie ją wypychać i ewentualnie prasować. Bo ja już chciałam ją sprzedawać na allegro

Byłby duży offtop. Mam jakąś dziwaczną potrzebę opowiadania o tym wszystkim, jakby miało to w czymkolwiek pomóc
emilia jest warta zachodu
Dawaj co cię gniecie wesprzemy cię

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-06-02, 15:53   #2035
lilka00
Wtajemniczenie

Cytat:

Hmmm, to może ja też się wstrzymam z decyzją ze 2 dnia i spojrzę na nią jutro "świeżym okiem". Nie na darmo ma tyle fanek, coś musi w niej być.
Stary 2010-06-02, 15:54   #2036
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Śmiało
Tu nie ma off topów, każdy temat dotyczący torebkomaniaczki dotyczy też torebek ()

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 16:01   #2037
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Śmiało
Tu nie ma off topów, każdy temat dotyczący torebkomaniaczki dotyczy też torebek ()
My nawet nie wiemy za bardzo co te dwa słowa znaczą

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-06-02, 16:01   #2038
Sparta
Wtajemniczenie

Nie ma off topów to jest najlepsze widzę kupujecie torebeczki a ja noszę mój kuferek z Mango i nie mam zamaru się z nim rozstać

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 16:06   #2039
karton
Zakorzenienie

Dobra, to piszę. Dzięki
Uprzedzam, że wkleję trochę z mojego wczorajszego postu na zaprzyjaźnionym forum Diety plaż południowych

Nigdy się tak nie przestraszyłam jak wczoraj. I to nie w taki codzienny sposób, to był taki strach gdzie przelatuje ci pół życia przed oczami a w głowie zapala się lampka 'gwałt' albo 'śmierć'. Serio

Jakimś cudem, nie wiemy jakim, jakiś gość zamiast jak człowiek zadzwonić domofonem albo wejść do sklepu - poszedł przez parking i podwórko na tył domu, wszedł tylnymi drzwiami, przeszedł koło otwartych drzwi do sklepu <jakim cudem nikt go nie zauważył, nie mam pojęcia, i czemu on nic nie powiedział?>, wszedł po schodach do domu, po kolejnych schodach - tu pierwsze piętro, siostra siedziała na wprost niego przy komputerze - zobaczyłby ją gdyby zatrzymał się na tym piętrze <czyli prześlizgnął się między szczebelkami wcześniej, czy co?>, mama w innym pokoju, pies spał na podłodze <a jest czujny, co noc alarmuje o 3 w nocy, że ktoś łazi po podwórku - dostawcy> - nikt nic nie słyszał ani nie widział. musiał prześlizgnąć się jakoś, albo bezszelestnie wejść po schodach na II piętro gdzie są sypialnie, a tam ja drzemiąca po nieprzespanej nocy, rozwalona na łóżku w pidżamie i szlafroku.
Musiał coś głośno powiedzieć bo otworzyłam oczy, a tam on w odległość niecałego metra wiszący nade mną.
Dosłownie serce mi stanęło. Miał chorą twarz - nie wiem jak to się fachowo nazywa - ok połowa twarzy czerwona, pokryta takim rumieniem, co wzmogło efekt przerażenia i zaskoczenia.
Odskoczyłam w tym łóżku pod ścianę w takim obronnym geście - z ręką wysuniętą przed siebie i cała skulona, na co on się przysuwa i "proszę się nie bać...".
rozumiecie?!
obłęd.
"co pan tutaj robi?!"
"zbieram na operację twarzy"
"ale czemu pan tutaj wszedł"
"było otwarte"
*ja nadal z tym osłupieniem na twarzy i zupełnie przerażona*
"ja może zejdę i pójdę do szefostwa"

Najlepsze, że po tych ostatnich słowach zaczęłam mieć wyrzuty sumienia, że się tak strasznie przestraszyłam - że on sobie pomyśli, że naprawdę musi strasznie wyglądać.
ale już mi przeszło bo co jak co ale wyrzuty sumienia w tej sytuacji to absurd jakich mało

Czuję się jak po kradzieży czyli nieswojo we własnym domu, moja psychika padła zupełnie, co wchodzę do góry sprawdzam czy aby ktoś się nie czai, myję włosy przy zamkniętej na klucz łazience itp.
Cholera wie, czy faktycznie jakiś "nie halo" czy obejrzał sobie wszystko albo co...

Teraz już boję się mniej, pozostaje raczej sporo stłumionej agresji i myśli "trzeba było...." (mu przywalić, wezwać policję, wyzwać od najgorszych itp).

W głowie się to wszystko nie mieści
Stary 2010-06-02, 16:15   #2040
aniolusiek_
Zakorzenienie

karton, ale historia, trzymaj się

ja jestem przyzwyczajona że zawsze ktoś w domu jest, ale jak czasami zostaje sama, to mi się wydaje że ktoś chodzi po piwnicy, i zawsze wieczorem kilka razy sprawdzam wszystkie drzwi i okna, ogólnie łatwo mnie nastraszyć

Edytowane przez aniolusiek_
Czas edycji: 2010-06-02 o 16:17
aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości