|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl - część IX
Cytat:
![]() No to jest dopiero dzień dziecka z prawdziwego zdarzenia
|
|
|
#2012 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2013 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehhh mam nadzieję że będzie dobrze u Ciebie w tej kwestii Cytat:
a torebeczka prezentuję się o niebo lepiej niż na stronce etorebki....poza tym jaka ona pakowna ...szok Cytat:
a ja myślałam że się zapytała skąd ma pani torebkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chciałabym aby moja mam kiedyś do mnie przyszła i powiedziała: jak będziesz kupować trebkę to mi powiedz-też jakąś sobie wybiorę....ahh marzenia ściętej głowy ![]() Cytat:
nie mogę....po prostu wymiękam jak coś takiego czytam ![]() mnie się podoba Cytat:
![]() kurde to ja tych punktów g chyba mam sporo bo od paru dni nic tylko na shopping chodzę fajnie Cytat:
i przy okazji nie zadzieram skóry ani sweterków.. ale Ana najlepiej mi się nosi na długim pasku....super wygodnie mi z nią w ten sposób!![]() Cytat:
ja dzisiaj kupiłam torebkę...za 1 zł w croppie...taką pikowaną....niebieską.... tak bym jej nie kupiła ale za 1 zł..??? no jak miałam jej nie wziąć?? NO JAK????????????? jutro wstawię fotki
|
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2015 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2016 | |
|
Ania
|
Cytat:
![]() ![]() Czekamy na fotki |
|
|
|
|
#2017 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() skorzystałaś z tej promocji w Croppie? Jak to jest - kupujesz coś a drugie za 1 zł? i do kiedy jest ta promocja? czekamy na fotki
|
|
|
#2018 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już troche lepiej jest całą noc była wywinięta bebechami na zewnątrz![]() Nie no ja kliknę ale kto zapłaci?
|
|
|
#2020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czarownica
|
|
|
#2021 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam pytanie, jak dostaje się swój własny kod na Etorebce. Zrobiłam zakupy, zapłaciłam, odebrałam, a żadnego kodu nie dostałam
. Jak to wygląda? Może trzeba się upomnieć?
|
|
|
|
#2023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a odbierałaś osobiście w siedzibie etorebki? Jeśli nie dali Ci kodu, to napisz do nich maila - niech Ci go prześlą mailem ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
|
|
|
#2024 | ||
|
Zakorzenienie
|
to też nie wypominam
Cytat:
Cytat:
![]() Wiesz jakbym miała górę pieniążków to bym Ci zapłaciła....nawet za dwie....ale przykro mi....nie mam... ![]() w załączniku croppowa torebka....kolor jest ciemniejszy, telefon prześwietlił zdjęcie. planuję pozbyć się tego dyndadła jednego bo kiepsko to wygląda ;p
5, 10, 14, 15, 20, 25, 30, 35, 40 Edytowane przez harajuku-fish Czas edycji: 2010-06-02 o 13:32 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słodka ta torebusia Taka smerfnaPrzypomniało mi się, że też kiedyś kupiłam za 1zł w promocji coś Kupowałam dżinsy i mogłam wziąć cokolwiek byle tańszego a że spodnie kosztowały chyba 140zł to wzięłam kamizelkę taką ocieplaną, która normalnie 130zł kosztowała Chociaż pamiętam, że pani sprzedawczyni usilnie proponowała mi jakieś świecidełka za 20zł
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz." Szymborska Edytowane przez Danula Czas edycji: 2010-06-02 o 14:00 |
|
|
|
|
#2026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie![]() ale t prawdziwy odcień to mniej więcej taki (kilka razy robiłam podejście aby uchwycić jak najbardziej rzeczywisty kolor) : wiecie co...jutro wyjeżdżam na wycieczkę pod wrocław ze swoją siostrą jako jej opiekunka i kurde potknęłam się o walizkę....i chyba potrzaskałam mały paluszek...jak ja teraz będę do niedzieli zwiedzać ??? ała ;(
5, 10, 14, 15, 20, 25, 30, 35, 40 Edytowane przez harajuku-fish Czas edycji: 2010-06-02 o 14:27 |
|
|
|
|
#2028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może się przejdę do Croppa, skoro taką fajną promocję mają ![]() Cytat:
może to nic poważnego i nie przeszkodzi Ci w wycieczce?
|
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2030 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=assicka;19735160]powinnaś dostać taką małą karteczkę, zgiętą na pół ze swoim kodem oraz opisem, jak korzystać z niego
a odbierałaś osobiście w siedzibie etorebki? Jeśli nie dali Ci kodu, to napisz do nich maila - niech Ci go prześlą mailem Faktycznie jest, gapa ze mnie . Byłam pewna nie wiedzieć czemu, że przyślą mi go droga elektroniczną. A Emili brzydka i śmierdzi jak w rzeczy z chińskiego marketu ![]() . Zawiodłam się. Ale za to Haddi bossska![]() .Edytowane przez lilka00 Czas edycji: 2010-06-02 o 15:29 |
|
|
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie podoba Ci się emilka?
|
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie mnie też na początku bardziej 'ruszyła' Mabel śliwkowa a Emilka była pognieciona i prezentowała się średnio.
Pamiętam, że Danula kazała cierpliwie ją wypychać i ewentualnie prasować. Bo ja już chciałam ją sprzedawać na allegro ![]() Cierpliwość popłaca i dzisiaj jestem jej wielką fanką ![]() p.s. Mogę się z Wami podzielić moją wczorajszą wielką traumą? ![]() Byłby duży offtop. Mam jakąś dziwaczną potrzebę opowiadania o tym wszystkim, jakby miało to w czymkolwiek pomóc
instagram: @uttterly Edytowane przez karton Czas edycji: 2010-06-02 o 15:46 |
|
|
|
#2033 |
|
Wtajemniczenie
|
Szara
. Jak dla mnie szału nie robi spodziewałam się czegoś lepszego, na zdjęciach wyglądała "szlachetniej". Nie mogę jej tak ładnie uformować i ma nieprzyjemny zapach, idzie do odsyłki. Zamówiłam też szarą Haddi i ta jest świetna, dobra jakościowo, nie ma żadnych podejrzanych zapachów i ma śliczny kolor i różową Cesi, ale jest dla mnie za duża i za ciężka i tez idzie do odsyłki. Kod znalazłam, myślałam, że to wizytówka i nie zajrzałam do tej karteczki. Przepraszam za formę graficzna mojej wypowiedzi, ale trochę się gubię. Edytowane przez lilka00 Czas edycji: 2010-06-02 o 15:49 |
|
|
|
#2034 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=lilka00;19741574]
Cytat:
Cytat:
emilia jest warta zachoduDawaj co cię gniecie wesprzemy cię
|
|
|
#2035 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hmmm, to może ja też się wstrzymam z decyzją ze 2 dnia i spojrzę na nią jutro "świeżym okiem". Nie na darmo ma tyle fanek, coś musi w niej być.
|
|
|
|
|
#2036 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tu nie ma off topów, każdy temat dotyczący torebkomaniaczki dotyczy też torebek ( )
|
|
#2037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2038 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie ma off topów
widzę kupujecie torebeczki a ja noszę mój kuferek z Mango i nie mam zamaru się z nim rozstać
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, to piszę. Dzięki
![]() Uprzedzam, że wkleję trochę z mojego wczorajszego postu na zaprzyjaźnionym forum Diety plaż południowych ![]() Nigdy się tak nie przestraszyłam jak wczoraj. I to nie w taki codzienny sposób, to był taki strach gdzie przelatuje ci pół życia przed oczami a w głowie zapala się lampka 'gwałt' albo 'śmierć'. Serio ![]() Jakimś cudem, nie wiemy jakim, jakiś gość zamiast jak człowiek zadzwonić domofonem albo wejść do sklepu - poszedł przez parking i podwórko na tył domu, wszedł tylnymi drzwiami, przeszedł koło otwartych drzwi do sklepu <jakim cudem nikt go nie zauważył, nie mam pojęcia, i czemu on nic nie powiedział?>, wszedł po schodach do domu, po kolejnych schodach - tu pierwsze piętro, siostra siedziała na wprost niego przy komputerze - zobaczyłby ją gdyby zatrzymał się na tym piętrze <czyli prześlizgnął się między szczebelkami wcześniej, czy co?>, mama w innym pokoju, pies spał na podłodze <a jest czujny, co noc alarmuje o 3 w nocy, że ktoś łazi po podwórku - dostawcy> - nikt nic nie słyszał ani nie widział. musiał prześlizgnąć się jakoś, albo bezszelestnie wejść po schodach na II piętro gdzie są sypialnie, a tam ja drzemiąca po nieprzespanej nocy, rozwalona na łóżku w pidżamie i szlafroku. Musiał coś głośno powiedzieć bo otworzyłam oczy, a tam on w odległość niecałego metra wiszący nade mną. Dosłownie serce mi stanęło. Miał chorą twarz - nie wiem jak to się fachowo nazywa - ok połowa twarzy czerwona, pokryta takim rumieniem, co wzmogło efekt przerażenia i zaskoczenia. Odskoczyłam w tym łóżku pod ścianę w takim obronnym geście - z ręką wysuniętą przed siebie i cała skulona, na co on się przysuwa i "proszę się nie bać...". rozumiecie?! obłęd. "co pan tutaj robi?!" "zbieram na operację twarzy" "ale czemu pan tutaj wszedł" "było otwarte" *ja nadal z tym osłupieniem na twarzy i zupełnie przerażona* "ja może zejdę i pójdę do szefostwa" Najlepsze, że po tych ostatnich słowach zaczęłam mieć wyrzuty sumienia, że się tak strasznie przestraszyłam - że on sobie pomyśli, że naprawdę musi strasznie wyglądać. ale już mi przeszło bo co jak co ale wyrzuty sumienia w tej sytuacji to absurd jakich mało ![]() Czuję się jak po kradzieży czyli nieswojo we własnym domu, moja psychika padła zupełnie, co wchodzę do góry sprawdzam czy aby ktoś się nie czai, myję włosy przy zamkniętej na klucz łazience itp. Cholera wie, czy faktycznie jakiś "nie halo" czy obejrzał sobie wszystko albo co... Teraz już boję się mniej, pozostaje raczej sporo stłumionej agresji i myśli "trzeba było...." (mu przywalić, wezwać policję, wyzwać od najgorszych itp). W głowie się to wszystko nie mieści
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
karton, ale historia, trzymaj się
![]() ja jestem przyzwyczajona że zawsze ktoś w domu jest, ale jak czasami zostaje sama, to mi się wydaje że ktoś chodzi po piwnicy, i zawsze wieczorem kilka razy sprawdzam wszystkie drzwi i okna, ogólnie łatwo mnie nastraszyć
Edytowane przez aniolusiek_ Czas edycji: 2010-06-02 o 16:17 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

Mi tam gdziekolwiek pójdzie nie robi różnicy 

ehhh mam nadzieję że będzie dobrze u Ciebie w tej kwestii 
nie mogę....po prostu wymiękam jak coś takiego czytam 

. Byłam pewna nie wiedzieć czemu, że przyślą mi go droga elektroniczną. A Emili brzydka i śmierdzi jak w rzeczy z chińskiego marketu ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

emilia jest warta zachodu