![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szybko wszystko wymienię! XS/S ciuchy, kosmetyki, damskie męskie i dla dzidzi
chciałabym tak jak na początku mówiłam Nostradamusa za paletę Oriflame.
Cienie inglota wymienię jednak w całości.
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szybko wszystko wymienię! XS/S ciuchy, kosmetyki, damskie męskie i dla dzidzi
a napiszesz mi wielkość tej palety? i czy mogłabyś mi dorzucić małą odlewkę Gucci flora lub Burberry lub Lancome Magnifique? ksiązka ma prawie 500 stron, w grubej oprawie i jest ciężka więc zapłacę dużo więcej za przesyłkę..a jednak czytała tylko moja mama bo sąsiadka nie zaczęła jeszcze bo na razie nie ma czasu więc wczoraj ją przyniosłam..
![]() Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2010-06-03 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Hej! Przepraszam ale nie miałam jeszcze możliwości sprawdzenia tych zapachów... Zrobię to jak mogę najszybciej i dam Ci znać, dobrze? Pozdrowionka.
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się paletka inglota i ten lakier https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1275081670
![]()
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- ok
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
tak, tak wiem.
przeglądałam jeszcze Twoje wątki bo nie wiem co dobrać do tego. Może oddasz jeszcze jakąś odlewkę do tych 3 antyperspirantów? Oriflame, Amethyst Fatale - odlewka do 30ml ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- tak, wiem, że pierwsza pisałam ale kochana nie zapisuję wątków bo wszyscy zazwyczaj mają linki w podpisie. Napiszesz mi jeszcze jaką próbę ma srebro i ile kosztowały te rzeczy?
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
hej kochana
![]() cieszę się że coś jeszcze wypatrzyłaś, ale ja niestety niewiele znalazłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
a co z naszą wymianą?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Chętnie odleję. Z tym, że mam jedynie atomizer 8ml, gdybyś chciała trochę więcej to musiałabyś wysłać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Hej. Chciałam sie nieśmiało przypomnieć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | ||
Zakorzenienie
|
ta sukienka z kokardą wydaje się być mniejsza.... ale boję się trochę wziąć ją... Chyba jednak nie zdecyduję się na nią z obawy , że będzie zbyt duża.
Ewentualnie za skrzypowitę którą chciałam mogę oddać kosmetyczkę sephory jak byś chciała. ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
![]() zapraszam na pw podaj adres do wysyłki. Przypomnę: ja ci wysyłam zapach YR ty mi: 3 antyperspiranty w sztyfcie (ubytek jest taki jak pisałaś czyli minimalny tak?) + 8ml odlewka Oriflame
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
To poproszę o Guerlain Parure Gold 02 odlewka 5ml. Mogę Ci wysłać takie pudełeczko na odlewki podkładów z douglas. PW?
---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Tylko nie jestem pewna ile ono ma ml pojemności ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
podaj adres na pw ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
BAN stały
Przekupka: 33 pkt / 90% pozyt.
|
morska bluzka jest w trakcie wymianki,a lokówkę negocjuję,aczkolwiek chętnie wymienię złoty lakier, https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1275078184 oraz https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1275078478 za spodenki i spódnicę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
jak bede w weekend w perfumerii to obwacham, bo zapachu nie znam.
wowczas dam znac ![]()
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
wiesz co ja mam w biuście 85 cm, w talii 60 i na mnie te gumeczki trochę były naciągnięte, jeśli jesteś szczuplejsza to myślę, że również spokojnie będzie na Ciebie dobra
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Chciałaś ode mnie nawilżacz powietrza Desa, wymienię go chętnie za peletę Inglota.
Zapraszam ![]()
![]() |
#143 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo proszę. ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
Ewentualnie żółta sukienka w kratkę ale musiałabym poznać wymiarki. I jakbyś mogła napisać (może być pw) Twoje wymiarki (w biuście i wzrost) to bym porównała z moimi i z Twoim zdjęciem) to będę wiedziała czy będzie dobra. ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Model H20
http://www.anzasklep.pl/nawilzacz-h-20-p-2036.html Tutaj w katalogu 2007 jest dokładnie opisany: http://www.desapoland.pl/klimat-desa...y.php#katalogi Używałam go baardzo krótko, bo mojej mamie wadzi :/
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
znalazłam jeszcze coś.... chciałabym : Załącznik 3158412Załącznik 3158413 znajdziesz coś za to? z zalotki zrezygnuję ![]()
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-08-27 o 20:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że tu jest cena 110zł ja za paletę dałam ok 300zł (10zł za cień + paleta gratis) ale myślę, że jeżeli odświeżacz jest cały i zdrowy to się zamienić mogę. ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Działa i wszystko jest ok, wysłałabym w firmowym opakowaniu z wszystkimi papierami.
Jeśli chcesz to możesz sobie jeszcze coś dobrać ![]()
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lancome Magnifique mam całe w rezerwacji. Mała odlewka- to znaczy ile?
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Załącznik 3158459 w jakim jest stanie? Nie wiem jaką ma wartość ale jeśli coś jeszcze u mnie widzisz to chętnie dołożę do tego coś.
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-08-27 o 20:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.