|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!
Cytat:
Nie wierzę mu ani trochę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piszesz: chcę się spotkać tu i tu o tej i o tej. I tyle. A Ty czekasz, aż książę łaskawie Ci to zaproponuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4385 |
BAN stały
|
Ja rozumiem szczerze i ostro wyrazone swoje zdanie, zeby do Mandy wreszcie dotarlo, ale wtedy wklejanie zdjec Mandy TZta i te komentarze odnosnie koszenia przez niego trawy to bylo ponizej jakiejkolwiek krytyki...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4386 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napisz całosc, to ocenie ![]() POwiem tak... tzn.napisze ![]() Facet Mandy ma prawo miec jej dosc, ma prawo jej unikac....ja mu sie wcale nie dziwie, podobnie jak nie dziwie sie Mandy, ze czuje sie źle w tym zwiazku. Oni nie dorosli do bycia razem na powaznie. Taka jest prawda. W moich oczach Mandy jest szalenie nieatrakcyjna dziewczyna(nie wizualnie, ale towarzysko). POtrafi całymi dniami czekac na sms od TZ, na telefon od niego, opis na gg itd. Facet Mandy natomiast woli jechac sobie na dzialke i robic tysiac innych rzeczy, byle sie tylko z nia nie spotykac. Bo jak juz sie spotkaja to ona mu jeczy za uszami, ze to źle, tamto niedobrze, bo ona cierpi, smutno jej, chce to czy tamto zmienic , bo on sie nie odzywał, a ona czekala, bo ktos go gdzies widzial i takie tam..... Tysiac razy juz powtarzałam, ze aby cos zmienic w zwiazku powinna zaczac od siebie. Wszystkie jak jeden maz piszecie, ze on ja oszukuje. Pewnie tak, ale powodem jak przypuszczam nie jest zdrada ale chec uwolnienia sie od toksycznej kobiety. Oklamuje, bo chce miec swiety spokoj. Mysle, ze oni niszcza siebei nawzajem. Ona ma dosc jego zachowan, on jej. Takie błedne kolo, bo on jej unika gdy ona mu jeczy za uszami, ona mu jeczy za uszami bo on jej unika i tak w kółko. Cytat:
![]() Cytat:
To WASZA sprawa, nie rodziców. Pisałas gdzies, ze jego mama nie traktuje cie powaznie. Ja sie jej wcale nie dziwie. Cytat:
a to co wyroznilam na czerwono- Mandy-troszke samodzielnosci w mysleniu. To naprawde nie boli. Nie jestes głupia dziewczyna. Weź sie w garsc i zrob porzadek w swoim zyciu w koncu. Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4387 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() O to widzę, że nie jestem sama, jeśli chodzi o wspólne wychodzenie do klubów. Mój też rzadko ze mną chodzi, ale na szczęście nie czepia się jak chcę iść sama ![]() Idę się szykować, bo przychodzi dzisiaj do mnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4388 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ nie robi mi problemów z wyjściami. Mój TŻ nie lubi klubów, nie chodzi do nich, dlatego w sumie ja mam takie podejście, że nie biegam tam co rusz (uważam to za pewnego rodzaju kompromis - on nie wychodzi, to ja też nie będę strasznie imprezować). Jednak jak już chcę wyjść, to idę ![]() ![]() To dzisiaj ta okazja, kiedy macie być sami? ![]() Zboczuszek ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() posiedziałam godzinkę na słoneczku i złapałam koloru ![]() oo właśnie szedł mój sąsiad w ręczniku więc pewnie się już kąpał w jeziorze ![]() lalalalala mam dobry humor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4392 |
Copyraptor
|
Koszka, zabezpiecz się!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś mogłam leżeć godzinami, a dzisiaj? Ale kolorku też troszkę nabrałam, co prawda czerwonego, ale jutro będzie brązowy ![]() Czuję się jak klamot, wypompowany materac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4394 |
Zakorzenienie
|
Konflikt wynika glownie z niewiedzy. W szczegolnosci miedzy pokoleniami, rasami, wyznaniami. Brak porozumienia prowadzi do oplakanych skutkow. Za przyklad moga nam posluzyc obydwie Wojny Swiatowe, uprzedzenia wobec rosjan, stareotypy zwiazane z cyganami.
I wojna światowa to największy konflikt zbrojny od czasu wojen napoleońskich na kontynencie europejskim zakończony klęską Państw Centralnych, likwidacją mocarstw Świętego Przymierza i powstaniem w Europie Środkowej i południowej licznych państw narodowych. Mimo ogromu strat i wstrząsu nimi wywołanego; wojna ta nie rozwiązała większości konfliktów, co doprowadziło do wybuchu II wojny światowej dwadzieścia jeden lat po zakończeniu I wojny światowej. Brak porozumienia po raz kolejny dal o sobie znac w II Wojnie Swiatowej. Tam posypaly sie gorsze zagrania.. m. in. holocaust. Okrucienstwo, zaglada. Straty jakie poniosl swiat przez te dwie sytuacje sa ogromne. I do dzis odbijaja sie glosnym echem. A zaczelo sie zatargu francusko-niemieckiego o Lotaryngię i Alzację, rywalizacji w koloniach pomiędzy Francją, Anglią a Niemcami, problemów wynikłych z tzw. sprawy wschodniej, problemów narodowościowych w monarchii austro-węgierskiej oraz rywalizacji gospodarczej i ekonomicznej poszczególnych krajów. Zabojstwo austriackiego następcy tronu, arcyksięcia Franciszka Ferdynanda to byla kropla ktora przelala kielich gorczycy. beznadziejne wiem. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tam długo też już nie mogę, bo mi się nudzi ale np nad jeziorem już nie ![]() a jak opalam się w ogródku to pierwsze co to muzyka w uszach najlepiej disco polo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łepek mnie boli, że hoho, czuję, że to od zatok ![]() Ooooooo nad morzem to ja mogę leżeć, szum fal, tylko gdzieś dalej od ludzi, co mi nie sypią piachem po twarzy hehe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4400 |
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczka a bierzesz coś?
może fervex wypij i do łóżeczka.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4401 |
Zakorzenienie
|
Sweet, dzieki Tobie jeszcze inaczej spojrzałam na to wszystko..
Tylko nie uwazasz, ze skoro przez rok to ON Zabiegał o mnie ,chciał się widywać codziennie, pisał bardzo często, zły był jak mu nie odpisywałam, a teraz jest inaczej... nie jest to dziwne?
#4402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Zakorzenienie
|
Piłam dzisiaj Coldrex, bo Fervex mi nie smakuje bleeeee
![]() Ale chyba niedługo się położę, jeszcze trochę analizy zrobię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4404 |
Copyraptor
|
Ja nie jestem Sweet, ale i tak Ci mogę odpowiedzieć - nie, nie jest to dziwne. Teraz już nie ma króliczka którego musi gonić, bo króliczek siedzi w klatce i tęsknie spogląda na komórkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mandy, po pierwsze nie staraj się, a po drugie niedelikatnie. Smutne jest to, że JAK ZWYKLE czekasz... bo nie powinnaś, ale ja tak jak Koszka tracę już wenę i cierpliwość, bo przecież wiadome, że nikt nie wytrzymałby takiego traktowania ![]()
![]() |
#4406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4407 |
Zakorzenienie
|
Idę się położyć Babeczki, potem jeszcze wejdę, jak Bóg da
![]() Całuski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
za dużo historii w tym wypracowaniu, a chyba nie o to chodzilo(no chyba,że sie mylę)...
Edytowane przez sweetish Czas edycji: 2010-06-04 o 15:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4409 |
Zakorzenienie
|
Madame sweet chodzilo o to ze ty tez ostro wyrażasz sie o zwiazkach a zwracasz uwage innym
![]() Mandy, ja mam takie pytanie, nie bede sie czepiac Twojego zwiazku, bo wszystko juz zostalo powiedziane/napisane. Ale mam kilka pytan: jak daleko od siebie mieszkacie? skoro Twoj tż spi do 14 (ja bralam leki na alergie i spalam normalnie) to dlaczego nie mozesz wpasc do niego np. o 10 i polezec w lozku razem? albo wpasc do niego zrobic mu sniadanko, pogadac? strasznie mnie to dziwi.
#4410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eee nie mam pytań... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.