Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-08, 17:53   #3511
iwka28
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
O taki szlafroczek i stringi mi zamówił (niby prezent dla mnie)
No bo to prezent z kategorii niby dla Ciebie (przecież to Ty w tym będziesz chodzić) ale tak na prawdę dla niego do popatrzenia Seksi

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Lubię koronkę, jest sexi, ale on szybko to ze mnie zdejmie No mówiłam, że nie chcę, że mam już 3 stroje itp... a on chce mnie w tym wiziec no i koniec .
I do smarowania i łykania kupiliśmy
Wiem... opis zniewalający hahahaha
Skarbie, ja bym tego nie brała serio, przecież tam nawet składu nie ma podanego

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
A u mnie w pracy był właśnie tż - jechał po częsci do auta, to wstąpił do mnie - lubię jak mi takie niespodziajki robi
Miłe takie niespodzianki.

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanko. Znudził mi się juz płyn do płukania lenor, uzywam go od lat, niby zmieniam zapachy,a le juz go w ogóle nie czuję. Zastanawiam, sie nad zakupem jakiego troche tańszego do spróbowani, moze jakiegoś marketowego. Macie jakies sprawdzone typy? U mnie jest Lidl, netto, biedronka, kaufland, carrefour, tesco.
Ja potestowałam parę i wróciłam do Lenora. Może jest droższy, ale lejesz go mniej a zapach pozostaje. Używam czarnego Elegant Feel.

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
W moim rejonie jest tak mało ofert pracy, że 30 to dużo typowo rolniczy teren, pozatym 80% młodych prauje za granicą. Szukam już rok i nic

Dziękuję! Są boskie, weszłam na stronke tej firmy i widze że u nas w Agacie też są
Ja też używam tego płynu z Biedronki!
Laski byłam w mieście zrobić prezentowe zakupy, siostrze kupiłam ksiażkę z przepisami na słodkości z czekolady o taką http://www.empik.com/czekolada-latwe...7732,ksiazka-p
likier kokosowy i tusz z astora w zestawie z odżywką do paznokci.Co śmieszne zestaw kosztował 14,99 zł, a osobno tusz 30,00zł, odżywka 20,00 zł
To rzeczywiście masz niewesoło, zapomniałam, że nie mieszkasz w mieście. W Opolu (chyba masz najbliżej) pewnie też?

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
ale skwar normalnie nie da sie wytrzymac ehh
Baja, Marta 100 lat dla tzów
Marta prezent fajny hehe szkola rodzenia
ja mam rocznice cywilnego w poniedzialek i nie do konca wiem co tu wymyslec ???
ja tez czekam na jakies wiesci z przedszkol...ale to sie powyjasnia dopiero w sierpniu pewnie...i masz racje u nas bez najomosci z praca cholernie ciezko jeszcze jak sie mieszka w malym miescie to juz wogole
ja przez to dola lape naprawde
Zaczełabym od ustwalenia którą rocznicę obchodzicie A tak na poważnie może wyskoczcie gdzieś? Restauracja, kino, wypad na parę dni? Popatrz na Monę - w trzy dni zrobiła taki grafik, że mnie by z tydzień zajął

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Cześć,
znowu Was trochę zaniedbałam. Wybaczcie:P
Parapetówka w piątek się udała, chociaż kilka osób nie było a prawie wszyscy się spóźnili, jedni przychodzili godzinę po czasie, inni po 2h, masakra, jak ja nie znoszę spóźnialstwa. Spoko jak kilka minut ale nie godzinami:/ Ale fajnie było, dostaliśmy storczyka białego piękny wazon, szklanki do drinków i 2 wagi kuchenne Za miesiąc robimy imprezkę dla rodzinki.
Kupuję sukienkę i może któraś z Was też się zainteresuje, fajna dla przyszłych mamuś. Przykryje mój wystający brzuchol
http://allegro.pl/item1063423125_tus..._bransole.html
Nie wiem jaki kolor wziąć, ale chyba wezmę morski
Madziu, chyba kupię tą muchołówkę, a od którego sprzedawcy kupiliśmy? Znalazłam takiego http://allegro.pl/item1064127107_zes...per_cenie.html
aaa coś ci się stało jak złapała Ci palec?

Prawie wszyscy się spóźnili? Nieładnie. Ale prezenty fajne, jak z małego wesela.

Podoba mi się jeszcze grafit i fiolet.

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
india gratulacje
laski odpadłam dopiero wstałam z łóżka
wczoraj poszłamz mama na czeresnie i zadzwoniła babcia ze idą siekać kartfle i poszłysmy tez
i wyplewiłysmy w 6 wielkie pole kartofli
maakra wieczorm juz sie nei mogłam ruszyc a w nocy dostałam krwotoku
do pracy zadzwoniłam tylko ze mnie nie bedzie
mam takie bable na rekach ze nic nei umiem utrzymac w reku
ide nadrabiac
Dziewczyno nie trzeba było się tak męczyć, mogłaś pomóc ale nie tak żeby się nie móc ruszyć. Mam nadzieję że szybko wydobrzejesz.

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
oj biedna Ty... dobrze, ze juz lepiej się czujesz
Laski no i zaczal sie u mnie prblem, bo oczywiscie w sob wesele a ja nie wiem co ubrac.
Jak n a razie chciałam wybierac sposród tych 3 kiecek. ja stawiam na ta 3, ale na zdj wyszla malo korzystnie- jest z takiego samego materialu jak 1 i 2.
Na dodatki prosze na razie nie patrzec, jak wybiore sukienke bede sie reszta martwic
Kiecka nr 3 (przy okazji śliczne buty - zdradź gdzie je kupiłaś i czy są wygodne) do tego torebka kopertówka, włosy rozpuszczone, mogą być lekko pokręcone.

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
dzien dobrylece nadrabiac i zaraz znow Wam ponudze o naszych mieszkaniachbo znow mam newsy i juz mam taki mentlik ze sama nie wiem...
Dawaj - zapomniałaś o klubie doradczym funkcjonującym przy wątku?

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 17:53   #3512
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

zauwazyłam, że w ostatnim czasie moja "silna wola" bardzo osłabła jesli codzi o wprowadzanie diety dzis nie dosc, ze skusilam sie na slodycze u znjomej(choc mniej niz zawsze ) to wlasnie wypiłam 2 szklany koktajlu z truskawek i mam zamiar rzucic sie jeszcze na arbuza same pysznosci
Stary 2010-06-08, 17:56   #3513
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

Laski no i zaczal sie u mnie prblem, bo oczywiscie w sob wesele a ja nie wiem co ubrac.
Jak n a razie chciałam wybierac sposród tych 3 kiecek. ja stawiam na ta 3, ale na zdj wyszla malo korzystnie- jest z takiego samego materialu jak 1 i 2.
Na dodatki prosze na razie nie patrzec, jak wybiore sukienke bede sie reszta martwic
Ja stawiam na tą złotawą nr 2, bo uwielbiam na szyi zapinane sukienki, są takie kobiece, gołe ramionka i w ogóle miodzio Zresztą ona wygląda na taką wyjściowo-imprezową

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2010-06-08 o 17:58
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 17:58   #3514
iwka28
Wtajemniczenie

Mona - fajna promocja z tym tuszem

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
Madziu mamy swoje mieszkanie, teraz tez powoli chcemy ruszyc z budowa domu,a z meza pensji spoczko starcza nam... tylko ze jeszcze pomagamy mojej mamie do tego moje studia... i zeby ruszyc z budowa, zeby myslec cokolowiek o malenstwie to ja musze miec jakies zatrudnienie...a tak ehh az szkoda mowic...stoimy w miejscu na razie
a u was jak jest?
tz pracuje? i olie pamietam wy chyba u twoich tesciow albo rodzicowmieszkacie?
Sas - nie od razu Kraków zbudowano. Ustal sobie kolejność i po kolei załatwiaj, skończysz studia, może będzie Ci łatwiej coś znaleźć, zaczniecie się budować postaracie się o dziecko. Nie stoisz w miejscu - w miejscu byś stała jakbyś nic z sobą nie robiła - nawet nie szukała pracy. Powolutku.

Cytat:
zauwazyłam, że w ostatnim czasie moja "silna wola" bardzo osłabła jesli codzi o wprowadzanie diety dzis nie dosc, ze skusilam sie na slodycze u znjomej(choc mniej niz zawsze ) to wlasnie wypiłam 2 szklany koktajlu z truskawek i mam zamiar rzucic sie jeszcze na arbuza same pysznosci
Same pyszności, ale truskawki to witaminy, arbuz prawie sama woda. Nie miej wyrzutów sumienia.

Stary 2010-06-08, 18:01   #3515
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

india mnie najbardziej sie podoba druga i na 100% bym w niej poszła jak bym pojsc oczywiscie

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 18:03   #3516
kliwia
Zakorzenienie

india 2 i 3
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 18:03   #3517
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:

dla mnie tylko i wyłącznie ta druga
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-08, 18:05   #3518
india83
Zakorzenienie

Anula fajnie, ze parspetowka sie udała no ale za spoznienia bym sie wkurzyla, no ale prezenty praktyczne, na pewno sie przydadza

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość

Kiecka nr 3 (przy okazji śliczne buty - zdradź gdzie je kupiłaś i czy są wygodne) do tego torebka kopertówka, włosy rozpuszczone, mogą być lekko pokręcone.

:
Ty to zawsze masz gotowa wizje no jakos tez jestem nabradizej przekonana do tej nr 3. buty zamowione z sigmy, na razie chodziłam w nich w domu- wydaja sie wygodne, ale maja zabojczy obcas

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Ja stawiam na tą złotawą nr 2, bo uwielbiam na szyi zapinane sukienki, są takie kobiece, gołe ramionka i w ogóle miodzio Zresztą ona wygląda na taką wyjściowo-imprezową
ja tez lubie wiązane na szyi, suknienka z wieczoru panienskiego
Stary 2010-06-08, 18:12   #3519
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:

Ty to zawsze masz gotowa wizje no jakos tez jestem nabradizej przekonana do tej nr 3. buty zamowione z sigmy, na razie chodziłam w nich w domu- wydaja sie wygodne, ale maja zabojczy obcas
Śliczne są, naprawdę, jak nie lubię takich bez czubka to na te się nie mogę napatrzeć Na Twoich nogach bosko wyglądają, a obcas - zakupów targać w nich nie musisz

Stary 2010-06-08, 18:13   #3520
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
ja tez lubie wiązane na szyi, suknienka z wieczoru panienskiego
Nie masz wyjścia, ubierz ta nr 2, bo najwięcej wskazań na nią jest

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 18:19   #3521
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
cześć

pogoda sliczna a ja dziś pół nocu nie spałam, tak mnie gardło boli i katar męczy czuję sie paskudnie.

atomufka sliczne widoki a o co chodzi z tą rekomendacją w kredytach??
Madzia z ta rekomendacja chodzi o to ze od wakacji maja znacznie ograniczyc dostepnosc kredytow.Czyli przecietny Kowalski moze zapomniec o kredycie hipotecznym.

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
rozumiem.. no tak bedac tam nie ma jak ogladac... hmmm trzymam kciuki zeby te sie cos ruszylo...
a widoki piekne

hahaha no ba

no patrz

a moj maz ma dzis urodziny a do tego jedziemy na pierwsze zajecia do szkoly rodzenia nie moge sie doczekac
dziekuje

powodzenia w szkole

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
juhu, dzien dobry

wlasnie sobie jem rogala maslanego w czastkach zalanego goracym mlekiem, taka obslizgla pacia sie z tego robi poslodzone oczywiscie. Jadlyscie to kiedys?

Dzis w nocy znowu sie obudzilam i zasnac nie moglam, i straszyla mnie wibracja od telefonu. nasmieszniejsze ze to nie nasze telefony wibrowaly. Moze u sasiada wibrowalo I sie balam zasnac potem. A do tego brzusio mnie bolal, skorcze jelit jakies mam ah te uroki

Dobrze ze chociaz slonce siweci i sobie na dwor pojde
to niezle wibracje ktos mial
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
kolanka no ja tez to znam z dziecinstwa. W ogole w moim rodzinnym miescie bulki i rogale maslane/mleczne sa na prawde maslane te tutaj sa troche oszukane Tak samo chałki calkiem inne, niedobre
Fajna nazwa hahaha ja nie pamietam by to sie u mnie jakoś nazywało
A moj maz na kazda zupe mleczna reaguje prawie wymiotami
Wiec mam radoch0e, ze ktos to je oprocz mnie
uwielbialam te bulki za dzieciaka

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Jeszcze nie, bo maz nadal mowi, ze wie, ze bedzie chlopak i juz no moze i bedzie, ale za drugim strzalem

wygoncie mnie aaaaaaaaaaa

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
czyli zestawu imion dla chłopca i dziewczynki jeszcze brak

Gucia tak, tak to mąz mnie zaraził. Dupek jeden. Mam nadzieję, że to co tam wyczuwasz, to nic groźnego. Ale wyobrazam sobie jak sie denerwujesz

oj bidulka

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ciekawe jak tam Twoje zwierzaczki? widzialas juz je?

agatek ale bielizna wow
india sukienka nr 3

sas dlugo szukasz pracy? odzywa sie ktos czy cisza? moja przyjaciolka wrocila do Polski 8 miesiecy temu i jak dotad byla na 2 rozmowach ,ale ona nie szuka jakos ambitnie tzn nie wysyla jakos wielu cv.

Dziewczyny chyba mamy mieszkanko,ale o tym zaraz musze ochlonac

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-08, 18:22   #3522
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Mona - fajna promocja z tym tuszem

Sas - nie od razu Kraków zbudowano. Ustal sobie kolejność i po kolei załatwiaj, skończysz studia, może będzie Ci łatwiej coś znaleźć, zaczniecie się budować postaracie się o dziecko. Nie stoisz w miejscu - w miejscu byś stała jakbyś nic z sobą nie robiła - nawet nie szukała pracy. Powolutku.

Same pyszności, ale truskawki to witaminy, arbuz prawie sama woda. Nie miej wyrzutów sumienia.
Cytat:

Zaczełabym od ustwalenia którą rocznicę obchodzicie A tak na poważnie może wyskoczcie gdzieś? Restauracja, kino, wypad na parę dni? Popatrz na Monę - w trzy dni zrobiła taki grafik, że mnie by z tydzień zajął

:
obchodzimy druga cywilnego wiec cos takiego delikatnego bym chciala hehe zobaczymy jak to wypali
a co do reszty, ja wiem kochana ze nie odrazu wszystko sie uda..tylko ze ja juz jestem prawie rok w pl, jedne studia mam skonczone teraz robie drugi kierunek, pracy wciaz szukam i naprawde baruje mi wiary i sily..poza tym mam juz takie latka ze dziecko bardzo chcialabym miec z reszta tz tez...a co do budowy ztym mozemy faktycznie poczekac jeszcze troche ,
ehh

a porpo co do sukienki mi sie 3 podoba
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 18:31   #3523
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

heloł
chciałam się pochwalić, że przyszły moje owadożerki zaraz zrobię fotki i Wam pokażę

wybaczcie podstawki takie prowizoryczne

Edytowane przez neska22
Czas edycji: 2010-06-08 o 18:40
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 18:32   #3524
iwka28
Wtajemniczenie

Dziewczyny szukające pracy - tak z ręką na sercu ile czasu dziennie poświęcanie na jej znalezienie?
Bo tak naprawdę szukanie pracy to jest praca na cały etat. I piszę tego tak sobie, ponieważ wiem, ile czasu zajęło mi znalezienie obecnej pracy. Uparłam się że będę pracować w zawodzie. Dzień w dzień wstawałam i przeglądałam ogłoszenia, po parę godzin, wysyłałam Cv i listy motywacyjne - po kilka dziennie, nawet do miast odległych o 50-60 km - trudno dojeżdżałabym.
Zrobiłam sobie zestawienie wysłanych ofert, gdzie kiedy na jakie stanowisko, jak była odpowiedź.
Jeśli po terminie wysyłania zgłoszeń (tak koło tygodnia później) nie było żadnej odpowiedzi dzwoniłam, bądź wysyłałam maila. Po rozmowie kwalifikacyjnej wysyłałam list z podziękowaniem za poświęcony czas.
Mnie się udało w obcym kraju, Wam też się uda.
Naprawdę samo wysyłanie CV to za mało, a już w ogóle błędem jest wysyłanie jednego standardowego Cv i listu motywacyjnego opartego na przymiotnikach : ambitna, szybko się ucząca, sumienna na każdą ofertę. Trzeba dać przykłady - np. jestem sumienna, czego dowodem jest otrzymanie rocznej oceny pracownika na poziomie ...., uwielbiam pracować z ludźmi i doradzać im w kwestii wyboru produktów, w mojej poprzedniej pracy dzięki mnie grono stałych klientów wzrosło o 50 procent itd. Takich ogólnikowych ofert firmy dostają mnóstwo.
Mnie się udało, Wam też się uda!!!

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2010-06-08 o 18:34
Stary 2010-06-08, 18:51   #3525
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny szukające pracy - tak z ręką na sercu ile czasu dziennie poświęcanie na jej znalezienie?
Bo tak naprawdę szukanie pracy to jest praca na cały etat. I piszę tego tak sobie, ponieważ wiem, ile czasu zajęło mi znalezienie obecnej pracy. Uparłam się że będę pracować w zawodzie. Dzień w dzień wstawałam i przeglądałam ogłoszenia, po parę godzin, wysyłałam Cv i listy motywacyjne - po kilka dziennie, nawet do miast odległych o 50-60 km - trudno dojeżdżałabym.
Zrobiłam sobie zestawienie wysłanych ofert, gdzie kiedy na jakie stanowisko, jak była odpowiedź.
Jeśli po terminie wysyłania zgłoszeń (tak koło tygodnia później) nie było żadnej odpowiedzi dzwoniłam, bądź wysyłałam maila. Po rozmowie kwalifikacyjnej wysyłałam list z podziękowaniem za poświęcony czas.
Mnie się udało w obcym kraju, Wam też się uda.
Naprawdę samo wysyłanie CV to za mało, a już w ogóle błędem jest wysyłanie jednego standardowego Cv i listu motywacyjnego opartego na przymiotnikach : ambitna, szybko się ucząca, sumienna na każdą ofertę. Trzeba dać przykłady - np. jestem sumienna, czego dowodem jest otrzymanie rocznej oceny pracownika na poziomie ...., uwielbiam pracować z ludźmi i doradzać im w kwestii wyboru produktów, w mojej poprzedniej pracy dzięki mnie grono stałych klientów wzrosło o 50 procent itd. Takich ogólnikowych ofert firmy dostają mnóstwo.
Mnie się udało, Wam też się uda!!!
powiem ci tak, ja w obcym kraju tez bez problemu znalzlam prace naprawde...wystarczylo doslownie pare cv jedna rozmowa kwalifikacyjna i pracwalam tam gdzie chcialam... po powrocie do polski-przez poczatkowy czas zajelam sie domem, studiami, ale niedlugo potem zaczelam rpoboac szukac pracy, myslalam ze zaczepie sie na staz niestety okazalo sie ze jestem "za stara" a teraz? przegladam co dzien oferty = ehh porazka bardzo ich malo, u siebie w miescie bylam juz w wielu miejcach w niektorych po dwa trzy razy, rozmawialam, zostawialam cv listy prosbowe o przyjecie do pracy i wszedzie problem ten sam nikt z presonelu nie odchodzi na emerytre wiec brak miejsc, albo moje studia to ze musialabym w pt jezdzic na uczelnie tez bylo problemem...ehh caly czas bede probowac tylko to ciezkie byc pelnym nadziei w takich sytuacjach
ale moze sie uda w koncu wreszcie
Stary 2010-06-08, 18:52   #3526
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 18:56   #3527
bzyczka1
Zakorzenienie

Iwka no tak, jak ktoś może wpisać że w poprzedniej pracy to, tamto to super. Ma doświadczenie to wpisuje. A taka osoba jak ja, szukająca pierwszej w życiu pracy (no nie pierwszej ale poprzednie bez żadnej rejestracji gdzieś, na czarno). Nie mam co wpisać. A nie zdobędę doświadczenia nie pracując i koło się zamyka. CHyba że po kilku latach szukania pracy wpiszę sobie w cv, że mam doświadczenie w tym wlasnie zajęciu

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 18:59   #3528
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
heloł
chciałam się pochwalić, że przyszły moje owadożerki zaraz zrobię fotki i Wam pokażę

fajne

iwka zgadzam sie z Toba w 100%

Juz troche ochlonelam wiec pisze Nie wiem czy pamietacie jak kiedys tam z 3 miesiace temu pisalam o mieszkaniu pod Poznaiem ,wtedy juz myslelismy ze je wezmiemy ,ale okazalo sie ze to 25 km od miasta i pomysl legl w gruzach.Ale teraz w momencie kiedy mamy noz na gardle tzn zero ofert sprzedazy od deweloperow z ktorymi chcielismy podpisywac umowy ,powrocilismy do tejze opcji.Zadzwonilam tam do tego biura i okazuje sie ze te mieszkania sa ciagle dostepnetzn zostalo 5 mieszkan.Wszystkie maja po 84 m2 ,dwupoziomowe z ogrodkiem ,osobna kuchnia ,na dole dwa pokoje plus kuchnia i kibelek na gorze (poddasze) dwa pokoje i lazienka.Aha termin oddania sierpien tego roku ,wiec dodatkowy atut!Jedyny minus jaki znalezlismy to te dojazdy do miasta.Chyba ze uda mi sie otworzyc w koncu wlasna firme to wtedy nie bede musiala nigdzie jezdzic
uff tyle w skrocie.

sas udalo Ci sie znalezc prace w zawodzie za granica? Bo z tego co obserwuje to nie lada wyczyn

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-06-08 o 19:01
Stary 2010-06-08, 19:02   #3529
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-08, 19:02   #3530
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
heloł

wyglądaja uroczo

dzieki dziewczyny za podpowiedzi, jednak zaloze nr 3 no chyba, ze TZ sie skrzywi jutro dorzuce dodatki i oceice caloksztalt

atomufka dawaj szczegoly o tym mieszkaniu
Stary 2010-06-08, 19:05   #3531
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

hehe takie małe okruszki te roslinki tez musze za doniczkami sie rozejrzec Ide na wspolnej ogladac do napisania ;*
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 19:06   #3532
india83
Zakorzenienie

Cytat:
fajne

Juz troche ochlonelam wiec pisze Nie wiem czy pamietacie jak kiedys tam z 3 miesiace temu pisalam o mieszkaniu pod Poznaiem ,wtedy juz myslelismy ze je wezmiemy ,ale okazalo sie ze to 25 km od miasta i pomysl legl w gruzach.Ale teraz w momencie kiedy mamy noz na gardle tzn zero ofert sprzedazy od deweloperow z ktorymi chcielismy podpisywac umowy ,powrocilismy do tejze opcji.Zadzwonilam tam do tego biura i okazuje sie ze te mieszkania sa ciagle dostepnetzn zostalo 5 mieszkan.Wszystkie maja po 84 m2 ,dwupoziomowe z ogrodkiem ,osobna kuchnia ,na dole dwa pokoje plus kuchnia i kibelek na gorze (poddasze) dwa pokoje i lazienka.Aha termin oddania sierpien tego roku ,wiec dodatkowy atut!Jedyny minus jaki znalezlismy to te dojazdy do miasta.Chyba ze uda mi sie otworzyc w koncu wlasna firme to wtedy nie bede musiala nigdzie jezdzic
uff tyle w skrocie.

sas udalo Ci sie znalezc prace w zawodzie za granica? Bo z tego co obserwuje to nie lada wyczyn
ta opcja mieszkanka brzmi naprawde fajnie a z dojazdami dacie rade
Stary 2010-06-08, 19:06   #3533
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
wyglądaja uroczo

dzieki dziewczyny za podpowiedzi, jednak zaloze nr 3 no chyba, ze TZ sie skrzywi jutro dorzuce dodatki i oceice caloksztalt

atomufka dawaj szczegoly o tym mieszkaniu
Aha zapomnialam : cena 240 tys za stan deweloperski ,zaraz dorzuce plan.

szafa

Stary 2010-06-08, 19:06   #3534
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-08, 19:07   #3535
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
fajne

uff tyle w skrocie.

3mam kciuki zeby Wam sie udalo!!!!
a co do mnie..ja skonczylam pedagogike i nie do konca w zawdzie, alei odrazu zaczelam pracowac z dziecmi najpierw jako opiekunka dwoch dziewczynek, a potem w przedszkolu i teraz co?? szkoda slow ehh
a co do mnie
Stary 2010-06-08, 19:18   #3536
atomufka
Zakorzenienie

rosette chodzi glownie o odleglosc,bo beda potrzebne dwa auta.
sas a ja trzymam kcuiki za Ciebie

To sa plany ,pierwsze zdjecie to dol ,drugie gora.Mieszkanie ogolnie jest na 1pietrze plus poddasze, w salonie ma balkon ,ktory ucielam i ogrodek ,do ktorego jesczze nie wiemy jak sie schodzi z tego pietra ale jutro sie dowiemy.Nie wiem czy cos tam zauwazycie ,bo kiepska jakosc

szafa

Stary 2010-06-08, 19:23   #3537
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-08, 19:24   #3538
sas
Wtajemniczenie

Cytat:

To sa plany ,pierwsze zdjecie to dol ,drugie gora.Mieszkanie ogolnie jest na 1pietrze plus poddasze, w salonie ma balkon ,ktory ucielam i ogrodek ,do ktorego jesczze nie wiemy jak sie schodzi z tego pietra ale jutro sie dowiemy.Nie wiem czy cos tam zauwazycie ,bo kiepska jakosc
nie dziekuje
a mieszkanko fajne
Stary 2010-06-08, 19:26   #3539
iwka28
Wtajemniczenie

Sas - nie było mi łatwo znaleźć pracy, wręcz przeciwnie, tutaj widzą emigranta głównie jaki pracownika sezonowego - ogrodnictwo, au-pair itp do tego kryzys z wytycznymi rządu do zatrudniania w pierwszej kolejności obywateli holenderskich. A ja szukałam pracy w zawodzie, żeby nie zmarnować doświadczenia. I kosztowało mnie to dużo wysiłku.
A może swoje przedszkole? Nie miały się pozmieniać przepisy ułatwiające zakładanie takich małych placówek? Mogłabyś poszaleć na swoim

Bzyczka - a nie pełniłaś jakichś funkcji na studiach, nie organizowałaś jakichś wydarzeń (choćby wesele - masz zdolności organizacyjne), udzielałaś korepetycji, praca tymczasowa? Na pewno masz co wpisać, ja sama byłam zdziwiona ile rzeczy znalazłam jak przeanalizowałam to co robiłam na studiach.

atomufka - brzmi naprawdę dobrze, naprawdę 25 km to nie tragedia jeśli tylko dojazd dobry, mieszkanie 2-poziomowe, ogródek a cena - bajka.

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2010-06-08 o 19:29
Stary 2010-06-08, 19:27   #3540
india83
Zakorzenienie

Cytat:

to jest na pewno najlepsza opcja naprawde fajne to mieszkanko. rzeczywiscie prawie jak domek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości