Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-09, 11:35   #901
nillka88
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11

Cześć Dukanki

kurcze widzę, że Dziewczyny startowały w tym samym czasie co ja i zrzuciły tyle ile ja chce w tam samym czasie co ja te marne 4,5 ehh ale pewnie to dlatego, że mam mniej do zrucenia, przynajmniej mam taką nadzieję, według testu powinnam jeszce tylko 1 kg zrzucić a ja przecież widzę się w lustrze i wcale mi sie to nie podoba
na dodatek pochrzaniło mi się w domu, wszystko fajnie sie juz układało a tu mama znów musi sie poddac operacji ja mam obrone na przyszły tydzien, staż i pracę na pół etatu a nie wiem czy nie będe musiała przejąć opieki nad dziewczynką, którą mama się opiekowała od wczoraj chodze struta, z nerwów cały czas bym jadła i boję sie, że sięgnę po coś zakazanego, nie wiem czynie przejde na III fazę
sorki, że tak truję, pewnie jutro już będzie mi lepiej ale musiałam się wygadać
nie musicie odpowiadać na tego posta ja tylko chciałam sie uzewnętrznić
Stary 2010-06-09, 11:37   #902
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Napisane przez Lily Rose Pokaż wiadomość
Dzięki dobra kobieto , dziś spróbuję tego przepisu, tylko martwię się, bo chciałam zjeść gofry, ale z naleśnikami i jajecznicą to by było już 5 jajko. Nie bardzo chyba....
ja ostatnio to jem po 4-5 jaj dziennie codziennie... wlasnie sie zastanawiam czy nie powinnam troche przystopowac bo chyba to przeginka. ale nie wchdozi mi juz nic innego poza jajami i twarogiem;/
Stary 2010-06-09, 11:38   #903
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość
ja wczoraj przynałam się koleżance, która jest w anglii, ze jestem na diecie proteinowej; stwierdziła, zę faktcznie bardzo popularna,a wieczorm napisała, ze jak była w sklepie, to widziała gazetę na okładce z naszą 'super nanią' i z nagłowkiem ' polscy celebry zwariowali na punkcie diety proteinowej'

swoją droga mam dobra kumpele dietetyczke i ona baaardzo źle mówi o tej naszej diecie no nic - najpierw ja wypytałam, ta dała mi wykład o szkodliwości i ... przeszłam na diete pewnie z***ki od niej dostane, jak sie bedę z nią widzieć

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 11:39   #904
Lily Rose
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez grupies Pokaż wiadomość
Ja dzień przed rozpoczeciem diety miałam dużo ponad normę cholesterol, na diecie jadlam ok 4-5 jajek (calych) dziennie i po miesiącu miałam spadek o 60 jednostek, także bardzo mi się unormował
Groupies a można wiedzieć ile miałaś przed rozpoczęciem diety tego cholesterolu?Ja rok temu robiłam kompleksowe badania krwi, wyszło mi, o ile dobrze pamiętam 200 mg/dl., a to górna granica...
Teraz planuję powtórzyć badanie, ciekawe co wyjdzie?

Najdroższy Aniołek 7.12.2010 [']

Lily Rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 11:41   #905
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez nillka88 Pokaż wiadomość
Cześć Dukanki

kurcze widzę, że Dziewczyny startowały w tym samym czasie co ja i zrzuciły tyle ile ja chce w tam samym czasie co ja te marne 4,5 ehh ale pewnie to dlatego, że mam mniej do zrucenia, przynajmniej mam taką nadzieję, według testu powinnam jeszce tylko 1 kg zrzucić a ja przecież widzę się w lustrze i wcale mi sie to nie podoba
na dodatek pochrzaniło mi się w domu, wszystko fajnie sie juz układało a tu mama znów musi sie poddac operacji ja mam obrone na przyszły tydzien, staż i pracę na pół etatu a nie wiem czy nie będe musiała przejąć opieki nad dziewczynką, którą mama się opiekowała od wczoraj chodze struta, z nerwów cały czas bym jadła i boję sie, że sięgnę po coś zakazanego, nie wiem czynie przejde na III fazę
sorki, że tak truję, pewnie jutro już będzie mi lepiej ale musiałam się wygadać
nie musicie odpowiadać na tego posta ja tylko chciałam sie uzewnętrznić

przeskocz na III faze, a jak twoja sytuacja się unormuje, to potem spowrotem możesz wskoczyć na II

Stary 2010-06-09, 11:41   #906
grupies
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lily Rose Pokaż wiadomość
Groupies a można wiedzieć ile miałaś przed rozpoczęciem diety tego cholesterolu?Ja rok temu robiłam kompleksowe badania krwi, wyszło mi, o ile dobrze pamiętam 200 mg/dl., a to górna granica...
Teraz planuję powtórzyć badanie, ciekawe co wyjdzie?
239 mg/dl a najfajniejsze jest to że tlusto nigdy nie jadłam, bo nienawidzę tluszczu, nawet w polędwicy sopockiej znajde tłuszcz
Stary 2010-06-09, 11:42   #907
Lajo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
nawet bardzo dawno się tak nie cieszyłam ze spadku
jak to dzisiaj? moje osobiście za tydzień bo od dzisiaj są zapisy na specjalności i trzymam kciuki żeby mi otworzyli moją z resztą zmienili mi ją trochę.. będzie mniej seksu, więcej psychoterapii
Oj niedomyślna kobieto! Wiem, bo jesteśmy razem na roku :P A "dzisiaj" napisałam, bo jak sama wiesz dzisiaj zaczynają się zapisy. Ja wierzę, że na seksie już dziś będzie pięćdziesiątka
Pozdrawiam
Lajo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-09, 11:46   #908
Lily Rose
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez grupies Pokaż wiadomość
239 mg/dl a najfajniejsze jest to że tlusto nigdy nie jadłam, bo nienawidzę tluszczu, nawet w polędwicy sopockiej znajde tłuszcz
No to identycznie jak ja, też tłustego nie jadłam, masłem nigdy kanapek nie smaruję, brzydzę się tłustymi wędlinami, boczkami, golonkami. Wydaje mi się, że to też kwestia ruchu, którego mi brak

Boziu, Szyc na Dukanie- może niedługo na wizaż zawita?

Stary 2010-06-09, 11:52   #909
bruunetka
Raczkowanie

Może to pytanie już się pojawiało ale ile tabl. słodzika można dziennie?
Kocham jeść na słodko ale jak pisałam wyżej chcę szybko schudnąć (w te wakacje chcę na plażę! ) a słodzik i aromat są z 3 listy... więc ile ich można? Aha słodzik mam na bazie aspartamu...

Cel - 60 do 1 września

78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58-57-56- 55

Z Weider'em od 10. 06. 2010 do 22. 07. 2010
bruunetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 12:04   #910
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Napisane przez bruunetka Pokaż wiadomość
Może to pytanie już się pojawiało ale ile tabl. słodzika można dziennie?
Kocham jeść na słodko ale jak pisałam wyżej chcę szybko schudnąć (w te wakacje chcę na plażę! ) a słodzik i aromat są z 3 listy... więc ile ich można? Aha słodzik mam na bazie aspartamu...
nie ma ograniczen co do slodzika w ksiazce.
aspartam jest dosc szkodliwy wiec jak go zuzyjesz to nastepny kup juz inny
Stary 2010-06-09, 12:14   #911
bruunetka
Raczkowanie

Cytat:
nie ma ograniczen co do slodzika w ksiazce.
aspartam jest dosc szkodliwy wiec jak go zuzyjesz to nastepny kup juz inny
Inny czyli np. jaki?
Przepraszam, że tak wypytuję ale ja ciemnota najwyraźniej jestem

Cel - 60 do 1 września

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-09, 12:27   #912
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Inny czyli np. jaki?
Przepraszam, że tak wypytuję ale ja ciemnota najwyraźniej jestem
inny czyli nie na aspartamie pojdziesz do sklepu. zobaczysz slodziki to sobie przeczytaj etykiete. na aspartamie sa tylko sweetex i sweet top chyba
Stary 2010-06-09, 12:33   #913
nillka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość

przeskocz na III faze, a jak twoja sytuacja się unormuje, to potem spowrotem możesz wskoczyć na II
i wtedy znów zaczne chudnąć?? nie wiedzialam, że tak można, jutro ma sie wszytsko okazać więc wtedy zdecyduje, dzieki za poradę
Stary 2010-06-09, 12:35   #914
bruunetka
Raczkowanie

Cytat:
inny czyli nie na aspartamie pojdziesz do sklepu. zobaczysz slodziki to sobie przeczytaj etykiete. na aspartamie sa tylko sweetex i sweet top chyba
Aha
To muszę w aptece babkę poinformować jaki chcę... ja mieszkam w takiej mieścinie, że nawet nie kupi się ryby innej jak mrożonej

Cel - 60 do 1 września

Stary 2010-06-09, 12:38   #915
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez nillka88 Pokaż wiadomość
i wtedy znów zaczne chudnąć?? nie wiedzialam, że tak można, jutro ma sie wszytsko okazać więc wtedy zdecyduje, dzieki za poradę

Stary 2010-06-09, 12:43   #916
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Zeskanowalam z ksiązki kilka stron z rozdziału o uderzeniówce (czyli tez o PP) zeby nie bylo co chwile tych samych pytan.
Zamieniamy tylko aspartam na inny slodzik bo aspartam jest szkodliwy, ale jesli juz go macie to nie wywalajcie, od jednego opakowania nic sie nie stanie,
mam nadzieje, ze pomoge nowym dukankom, które powinny bezwzglednie miec ksiazke zawsze przy sobie i tym starszym, coby nerwicy nie dostaly
Stary 2010-06-09, 12:48   #917
bruunetka
Raczkowanie

Ok i znowu kolejne głupie pytanie...
Można pić mleko 0% tł.?
Jak tak to ile?

Cel - 60 do 1 września

Stary 2010-06-09, 12:50   #918
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Ok i znowu kolejne głupie pytanie...
Można pić mleko 0% tł.?
Jak tak to ile?
post wyżej nawet 1,5% można
Stary 2010-06-09, 12:51   #919
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

a ja nie moge zdjec wysylac ...... buuuuu! buuuu! buuu!!! cos mi sie popsuło nie moge tez buziek wklejac ani pogrubiac tekstu ... bleeee!!!
brzuch mnie boli b tej makreli :/ a osc nadal mnie gdzies tam w gardle uwiera!!!! złaaaaaaaaaa jestem!!!!
-14,4 kg
będzie: 58kg moze 56kg ... zobaczę w "praniu"

"8 sesja" na VACU aktiv
"pierwsze kręcenia Hula Hop Anion"
lesia27 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-09, 12:51   #920
joanasz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Emila3000 Pokaż wiadomość
mezowi daj spokoj, niech sam najpierw sprobuje swoich metod, moze zwykle ograniczenie kalorii mu pomoze - faceci szybciej chudna
z moim tez mialam akcje i nadal mam

a co do znajomej - no napewno kazda dieta jest zla i odchudzanie jest zle, a najgorsze to chyba bycie szczuplym
najlepiej byc spasionym wielorybem i nie patrzec co sie pakuje do zolądka
dlatego ja wolalam nikomu nie mowic ze jestem na diecie, a juz napewno nie mowic na jakiej, spokoj, nikt nie komentuje - bo o diecie nie wie, a przeciez o mojej szczuplej sylwetce tym bardziej nie bedą mowic chudne z powietrza sobie
Hejka
Moj mez jakby piwko ograniczyl to juz dobrze by bylo - no i wczesniej jadl bardzo pozno to jest bardzo zly nawyk. Brzuchal troszke mu sie zmniejszyl ale po wczorajszym piwku juz dzisiaj wzroscik.
A co do diety ja na poczatku bylam taka podekscytowana ta dieta, ze kazdemu chcialam powiedziec jak jest super i jak fajnie mozna chudnac jedzac i nie bedac glodnym. Teraz juz przystopowalam i nie bede nikomu nic narzucac, niech sie tucza dalej

Cytat:
HELLO KOCHANE!!!
Dzisiaj świętuję miesiąc z Dukanem, dobrze nam razem i milosc kwitnie
Na wadze równe -7, zrzuciłam zimową opuchliznę i uwaga... wchodzę we wszystkie za małe spodnie z tamtego roku!!!!!
do spodni prawdy nawet nie startuję bo brakuje mi conajmniej 10kg ale i tak już jest sukces
Dzisiaj 2 dzień PP, znowu mam to, że ciągle chce mi się pić od kilku dni, chyba ketoza rozkręciła się na nowo
Pogoda cudowna, chociaż w nocy była taka burza, że myślałam, że dzisiaj będę do pracy płynęła

to woda z warzyw, na PP zobaczysz ile tak naprawde Ci spadło bo na PW też się chudnie tylko ta woda to maskuje.

Milego dnia, gratuluje spadeczków i życzę kolejnych!!!

aaaa... nie wiem czy w Polsce znana jest firma Drobimex, czy to tylko nasza szczecinska.. tak czy siak, uwielbiałam ich parowki drobiowe... najlepsze na swiecie..
a wczoraj TŻ rozmawial z kumplem, który tam pracuje i powiedział jak się te parówki robi wrzucają wszystkie odpadki z kurczaków, to co spadnie na ziemię, nawet dzioby i chrząstki... mielą na masę i robią z tego parówki....
to tak droga ostrzeżenia, jakby któraś miała ochotę na grzech w postaci pysznej paróweczki..........
Czarownica alez Ci zazdroszcze, zaczelas pozniej a pedzisz na tej swej mietle ---fiuuuuuuuu
A co do parowek to do dzis nie moge sobie wybaczyc jak faszerowalam moja corke paroweczkami cielecymi - jak w Polsce ogolnie jest bardzo mala produkcja CIELECINY - TO SKAD NIBY CIELECINA W PAROWKACH ??? KTORE BYLY BARDZO DROGIE ZRESZTA.

Cytat:
Napisane przez bleha24 Pokaż wiadomość
Witam Wszystkich z rana U mnie dziś dokładnie miesiąc z dietą więc czas na podsumowanie No więc jest mnie mniej na wadze o 10,2 kg w obwodach też pospadało w pasie 15 cm, w biuście 17 cm, w biodrach 16 cm więc w sumie wszędzie równo spada Dobra starczy tego chwalenia się idę coś wszamać i nadrobić zaległości w czytaniu Was Gratki za spadki I oczywiście kolejnych spadków życzę
Oj Kochana brawai gratki, alez Ci zazdroszcze takie spadki w centymetrach niesamowite. Super.

Cytat:
Napisane przez tabinga Pokaż wiadomość
Melduje się by zdać relacje z diety. Kochani osiągnęłam już wagę wyliczona według testu dziś dokładnie 61,5kg Udało mi się w ciągu 45 dni diety schudnąć równe 10kg. Dukan mi wyliczył,że miałam na to czas do 17 lipca a mnie sie już udało jupiwobec tego zostaje na fazie drugiej do 17 lipca i zobaczymy co z tego wyjdzie. Może mi się uda jeszcze coś porzucić a jak nie to powoli wprowadzę 1 posiłek w tygodniu do którego łyżkę skrobi dodam i 1 raz w tygodniu zjem jogurt owocowy-przygotowanie do wprowadzenia w 3 fazie-produktów skrobiowych i owocu.

Kochani to dzięki forum mi się udało- są tu takie osoby które mi doradzały od pierwszego dnia diety. Książki mam non stop w ręku bo to kopalnia wiedzy jednak Wasza modyfikacja dopasowana do polskich realiów to skarb.

Teraz słowo do nowych osób-ja Was czytam ale brak czasu nie pozwala mi regularnie odpowiadać więc teraz to uczynię. Dla dobra diety bądźcie skrupulatne, słuchajcie rad weteranek bo mnie pomogły nie raz gdy czegoś nie wiedziałam. Ja tę dietę stosowałam bez kombinowania,ze a może by tak. W myśl zasady wszystko albo nic nie grzeszyłam. Ochota na coś innego czy jakiś grzech to tylko chwila słabości-idzie sobie to wyperswadować. To jest w głowie. Bardzo ważnym deserem jest radość. Ta dieta ma cieszyć, że tak nam figura wraca a nie martwić, że czegoś nie wolno. Trzymam kciuki.

Dziś lecę po buty bo sukienka na oficerski bal już wisi na wieszaku odprasowana. W sobotę na tę impreze już załatwiłam sobie, że pani w lokalu zrobi mi pierś po dukanowemu więc grzeszyć nie myślę. Zamiast drinków cola zero. Kolacje zjem koło 18 w domu, będę tańczyć wiec gimnastyka zapewniona. Buziaki lecę do pracy.
Fantastycznie Ci poszlo Kochana Tabinogo Gratuluje sukcesu i postawy. Baw sie cudownie na balu, nie zapomnij pantofelka. A propo -panowie w mundurach beda? ach sie rozmarzylam....bal....

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
co do wczorajszych tematow porcelankowych, colonow c i blonnikow i mojego pytania o yerba mate na ktore nikt mi nie odpowiedzial ....

ja zapodalam sobie herbatke z pokrzywy z dodatkiem kopru wloskiego przed spaniem oczywiscie i dzis rano przynioslo mi to wielka ulge wiec na razie zostaje przy herbatkach
No jak to nie odpowiedzial, taz Ci wysylalam linki i na blonnik i na colon a pokrzywe z koperkiem tez pije.
joanasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 12:52   #921
bruunetka
Raczkowanie

Cytat:
post wyżej nawet 1,5% można
Ajm sorry!
Nie zdążyłam go jakoś zobaczyć, moja wina

Cel - 60 do 1 września

Stary 2010-06-09, 12:55   #922
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Napisane przez lesia27 Pokaż wiadomość
a ja nie moge zdjec wysylac ...... buuuuu! buuuu! buuu!!! cos mi sie popsuło nie moge tez buziek wklejac ani pogrubiac tekstu ... bleeee!!!
brzuch mnie boli b tej makreli :/ a osc nadal mnie gdzies tam w gardle uwiera!!!! złaaaaaaaaaa jestem!!!!
buuu buuuu buuuu

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

JOANASZ no niestety, nie jestesmy swiadomi tego co jemy.... ja nie chce myslec, co jest w praowkach np z biedry albo lidla po 7zl za 1kg
a pędze? mi sie zdaje, ze calkiem normalnie... ja juz bym chciala miec -15 ale ciesze sie i dziekuje
Stary 2010-06-09, 12:56   #923
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

W książce pisze, że z aspartamem jest zdrowy i nieszkodliwy i bądź tu człowieku mądry

Już po obiadku, dużo rybki wędzonej i ogór zielony i dalej coś mnie ssie

giovinezza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 13:01   #924
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Napisane przez giovinezza Pokaż wiadomość
W książce pisze, że z aspartamem jest zdrowy i nieszkodliwy i bądź tu człowieku mądry
tak, bo to jest ksiazka sprzed xx lat i teraz juz wiadomo, ze jest szkodliwy. dlatego tyle tu o tym piszemy
ale reszta sie nie zmienila, np ilosci jakie mozna jesc pozostaly te same i nie wiem czemu dziewczyny czasami same jeszcze modyfikuja diete na bardziej rygorystyczna i czasami pisza np. zeby na U nie uzywac przypraw? a dukan je bardzo poleca !!
no i to, ze teraz latwo znalezc chude wedliny a wtedy to byla rzadkość chyba i dlatego doktorek w ksiazce tak je opisuje. No i jeszcze to, ze w dzisiejszych czasach jogurty z pulpą sa chyba bardziej dostepne niz te z owocami wiec tez juz nie jest trudno takie kupic jak to pisal dukan.

Edytowane przez czarownica3006
Czas edycji: 2010-06-09 o 13:02
czarownica3006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 13:04   #925
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez m13081987 Pokaż wiadomość
Ja mam 170 cm i ważyłam (podkreślam WAŻYŁAM) 78,5 kg ;D całkiem podobnie w sumie :P

no ja miałam wydaje mi się koło 79 kg... ale zakładam, że 78,5 kg - tak oficjalnie :P jesteś na I fazie jeszcze? Ile dni?
_________________________ _________________________ _________________________ ____________________
Tak w ogóle kochane - dzisiaj trzeci dzień I fazy dwa dni za mną tak, jak wczoraj martwiłam się, że nic prawie nie zrzuciłam tak dzisiaj waga pokazała 76,5 kg!!!!!!!!!!!!!!! kurczę, a już się niecierpliwiłam
Teraz to mam motywację i powera do jedzenia mięcha i jaj
klask i: widzisz wszystko samo pieknie sie wyjasnilo

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 13:07   #926
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

czarownica 3006 widze ze wiedziesz tu prym hehehe ze Ci sie chce odpowiadac na kazde, nawet glupie pytania.... hehehehe:P
-14,4 kg

"8 sesja" na VACU aktiv
Stary 2010-06-09, 13:08   #927
Lily Rose
Rozeznanie

A ja zjadłam gofry niedawno, popiłam colą light, rewelacja, ale zastanawiam się nad naleśnikami. Może się wstrzymam, bo jutro na wadzę chcę zobaczyć spadek- minie równy miesiąc od rozpoczęcia diety. Żałuję, że zdjęć nie zrobiłam PRZED, i teraz w trakcie, nie mierzyłam się też- buuuuu,
W planie na dziś mam jeszcze tuńczyka w sosie własnym, tatar wołowy i twaróg na kolację.

Czarownica, jesteś najbardziej cierpliwą wizażanką jaką znam

Edytowane przez Lily Rose
Czas edycji: 2010-06-09 o 13:09
Stary 2010-06-09, 13:08   #928
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lajo Pokaż wiadomość
Oj niedomyślna kobieto! Wiem, bo jesteśmy razem na roku :P A "dzisiaj" napisałam, bo jak sama wiesz dzisiaj zaczynają się zapisy. Ja wierzę, że na seksie już dziś będzie pięćdziesiątka
Pozdrawiam
przemknęło mi to przez myśl, ale sobie pomyślałam "nieee niemożliwe. świat jest aż tak mały? wszyscy są na wizażu?"
tak na marginesie - czemu mnie wszyscy na uczelni kojarzą a ja nikogo?

Cytat:
Napisane przez giovinezza Pokaż wiadomość
tylko jest taki drobny haczyk - książka ma ze 20 lat wtedy aspartam był nowym cudem techniki, jak wszystko na początku - bardzo zdrowym oczywiście

Edytowane przez adrijah
Czas edycji: 2010-06-09 o 13:35
adrijah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 13:10   #929
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
czarownica 3006 widze ze wiedziesz tu prym hehehe ze Ci sie chce odpowiadac na kazde, nawet glupie pytania.... hehehehe:P
bo mi sie nudzi w pracy
Stary 2010-06-09, 13:14   #930
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

Cytat:
bo mi sie nudzi w pracy
ładnie........niech ti przeczyta kiero Twoj to bedziesz miala roboty full:P
pic mi sie dzis strasznie chce, i wlasnie mi sie cola zero zkonczyla wrrr! wszystko na NIE DZIS!!!!!!

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
ładnie........niech ti przeczyta kiero twoj to bedziesz miala roboty full:p
pic mi sie dzis strasznie chce, i wlasnie mi sie cola zero zkonczyla wrrr! Wszystko na nie dzis!!!!!!
skonczyla!!!
-14,4 kg

"8 sesja" na VACU aktiv
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości