|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
co do siary to ja miałam tylko dwa razy wyciek i to jakis czas temu ...na razie nic tylko te suche skorki
madziorek super z tym slubem ola super z pierogami a staniki zwykla bawelniane..jak dla mnie nie wyjsciowe totalnie ale do szpitala i spania ok olakola sama sie zdziwilam dzieki anoxa tytul mi obojetny, lazurowa po diabetyku nie dala znac, juz niedlugo mezus zjedzie a z tymi stanikami to dokładnie tez beda mi tylko do tego sluzyly basia piekny widok caprica sliczna z was para, piekna fruzurka i wogóle ![]() wiolek z wydatkami to szkoda gadac ja uzywalam serii rossmanowskiej ,super nawilzala i wogole, ale nie udalo sie...a teraz musialam kupic na szybko na juz powstale...farmaceutka stwierdzila ze taki mam rodzaj skory po prostu a i gin mi powtorzyl dzis to co ostatnio ze czasem nic sie nie da zrobic i jak maja wyjsc to wyjda Cytat:
![]() Cytat:
mój też ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
zgas swiatelko, wylacz kompa i czekaj
Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-06-09 o 23:25 |
|||
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
ciezko powiedziec ale skoro sa regularne to mozliwe ze cos sie zaczyna
|
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
Można zmienić, chociaż jak dla mnie jest to bez znaczenia.
|
|
|
|
#334 |
|
Raczkowanie
|
No to i ja sie melduje w nowym watku
I dziewczyny pisaly o zmianie tytulu na maluszki-brzuszki ,ja tez jestem za tym ,jakos przyjemniej brzmi.Basia84 ale ten wasz synek slicznie wyglada szczegolnie na zdjeciu w niebieskiej czapeczce wyglada jak laleczka Sliczny! Jeszcze raz gratuluje! I super ,ze tak dobrze sie czujesz po CC!Alguien dzielna kobitka z Ciebie! Swietnie sobie poradzilas! anoxa nie martw sie kochana na zapas . Tu w No wiele kobiet mialo ta cholestaze i nawet o niej nie wiedzialy ,wszystkie dzieci urodzily sie zdrowe. madziorek nie przejmuj sie takimi glupimy tekstami! Ja tez niedawno uslyszalam "ale masz wielki brzuch ,ale przytylas itp." i to jeszcze od osoby ,ktora nawet jak nie jest w ciazy to ma prawie tyle w pasie co ja w obecnym stanie Mysle ,ze niektorzy sa zazdrosni i chca lepczyc swoje kompleksy.
|
|
#335 |
|
Wtajemniczenie
|
Ej no ale przecież ciacha nie zjadłam,drobnych nie mamy i kolejke miałam trzymać...
No nic,idę się wyciszyć,może przejdzie.Dobranoc.Mam nadzieję,że do popisania jutro
|
|
|
|
#336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
O Mamo!!!!! Zdałam ten durny egzamin!!!!!!!Hahahahaa . Ale się cieszę !
|
|
#337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
farminka trzymam kciuki w razie czego pisz smsa o kazdej porze dnia i nocy
a drobne to wezcie czapke zanim cie przyjma tz niech siadzie pod szpitalem i moze cos nazbiera ![]() to juz jutro w szpitalu poszukam jakiegos moderatora zeby zmienil ten tytul bo teraz uciekam spac ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- dzidzia gratuluje
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-06-09 o 23:38 |
|
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Z Nowoczesnych Trendów w Żywieniu.
Kobita ma przerost ambicji i dała takie pytania, że ja- osoba, która interesuje się dietetyką od 10 lat i studiowałam na medycyno-pokrewnym kierunku, nie wiedziałam o czym są te pytania. A nie mówię o innych. Wiem, że nie napisałam tyle, żeby zdać. Musiała obniżyć próg i podnosić oceny za obecności na wykładach... Ale się cieszę. Więc jednak będzie stypendium .Anoxa dziękuję i trzymam kciuki za Ciebie i malucha.
|
#341 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz się synkiem chwalić do woli a jakże bo piękny jest ale ja na przykład bym chciała pochwalić się swoim i co? Przez pępek mam pokazywać ? ![]() Cytat:
![]() A ostatnio miałam schizę, ze na cycu nie mam takiego zaschniętego strupka tylko właśnie taką białą plamkę jakby normalnie mleka normalnego I skoro u Ciebie sie pojawiło to może mnie się nie zwidziało tylko faktycznie ono tam było ![]() Cytat:
![]() Niepokój się jak skurcze trwają dłużej jak 30 sekund.. wtedy to ponoć te porodowe - tak nam położna na SR mówiła wczoraj ![]() No i jeśli są co 5 minut lub częściej. I jeśli kąpiel lub rozchodzenie ich nie pomaga i nic nie łagodzi ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
Byle do przodu ![]() Gratuluję!
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
||||
|
|
|
#342 | |
|
Zadomowienie
|
Basia84
olakola no jakoś to będzie mam nadzieje ale poprostu czasem już nerwy mi siadają ;/ Cytat:
dzidzia no widzisz jakaś zdolna dziewczynka ![]() anoxa i oczywiście mam nadzieję, że bedziesz nam pisac ze szpitala dobranoc
|
|
|
|
|
#343 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nawet nie wiem co to :P Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
gratulacje |
||||||||
|
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
tak tak juz w dzien podjelam taka decyzje bo boje sie ze w weekend sie nasili i wtedy to nic nie zrobia poza tym wszystko dla dobra synka....
odezwe sie ze szpitala dobranoc moje brzuchatki
|
#345 |
|
Raczkowanie
|
anoxa ja tez tak mysle jak muminek i nie ma co robic zamieszania z tym tytulem bo gora 3 tyg. i kolejna czesc wtedy mozna zmienic
Trzymam kciuki za Ciebie!dzidziadziumdzia gratuluje zdania egzaminu! Jakos nie moge spac od kilku dni i zasypiam o 3 nad ranem Masakra ,ale u nas 24 h na dobe jasno i to chyba przez to organizm mi sie tak rozregulowal
Edytowane przez żabka19 Czas edycji: 2010-06-10 o 00:31 |
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
KAWA
Załącznik 3173145 nie spie od godziny bo dziecie jedzie na wycieczke i trzeba bylo wstac wczesniej, ona sama taka podekscytowana ze wstala tazem z tatusiem po 5 ![]() Alguien super ze wszystko poszlo gladko, teraz cieszcie sie soba!!!!!!!! Basia poprostu slodkosci anoxa wspolczuje, ale dobrze ze bedziesz w szpitalu pod opieka wiolek nie zazdroszcze sytuacji z praca tz, moze musi dojrzec poprostu siedze w najbardziej rozebranej sukience i jest mi cieplutko, a balkon szeroko otwarty. co to bedzie pozniej
|
#347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Musze isc do sklepu po jakies pieczywo... U mnie juz jest 18 stopni, tez goraco...co do skurczy w nocy bolal mnie lekko brzuch jak na okres...ale ja mam wysoki poziom bolu wiec dla mnie to lekko....
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-06-10 o 07:17 |
||
|
|
|
#348 | |
|
Rozeznanie
|
Czesl laseczki!!!
Obudzil mnie dzis straszny bol kregoslupa. W sumie to i tak pozno sie odezwal. Mam tylozgiecie macicy i gin mowil mi wczesniej, ze moze bolec mnie kregoslup. Cytat:
Sliczniutko.
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
Basia jaki przystojniak malutki
Alguien tez chce taki porod i na taki sie nastawiam, ale ja nie bede probowac nawet bez zzo rodzic Anoxa juz niedlugo i synus bedzie przy Tobie wiem, ze koszmarne jest lezenie w szpitalu, ale moze szybciej synka bedziesz miala przy sobie. Moja sasiadka tez miala zatrucie ciazowe iwlsnie tez w ostatnim miesiacu i lezala w szpitalu wiec bywa, ale jej synek zdrowu sie urodzil, wiec o to sie nie martw, bo bedziesz pod opieka. Jedziesz do Slubic czy Zielonej?U mnie wczoraj kolezanki byly, jedna mnie ukuła dlugopisem do glukometru, druga zrobila zastrzyk dzis tez przyjedzie jedna na zastrzyk tylko bo ta igla od glukometru nic a nic nie boli i sama sobie to juz robie
|
|
|
|
#350 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny powoli sie zbieram zeby tylko bylo dobrze nie wiem czemu caly czas mi sie plakac chce...
niezawsze naszczescie juz w slubicach jest czynny szpital wiec jade do slubic a tobie z tym kluciem sie wspolczuje jak sie czujesz jak te zastrzyki? dalej w raczki przyjmujesz?
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wezmiesz kompa i jakos czas zleci w szpitalu, przynajmniej sobie odpoczniesz, poznasz inne ciezarowki no i bedziecie pod stala kontrola, wszystkie watpliwosci na bierzaco bedzie lekarz wyjasnial Twoja gin pracuje w tym szpitalu wlasnie? Dalej w rece kluja mnie bo brzuch abym nie dala, ale jakos juz nie boli wtedy mialam tylko jakis kryzys chyba a teraz jak sobie pomysle, ze 36 dni do terminu zostalo to pikus. |
|
|
|
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bylam w sklepie po chlebek, po drodze zlapaly mnie 2 skurcze ![]() Ale juz lepiej....leze sobie juz i nie wychodze...brzuszek w nocy byl jakis twardszy i wogole ciezko mi sie spalo mi zostalo 45 dni...
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#354 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() Cytat:
a spie rewelacyjnie, oczywiscie posapie przed zasnieciem i pokrece sie bo nie umiem sobie pozycji znalezc padam po 23:00 budze się po 7:00 8h snu dla mnie rewelacja![]() itakasia smaka kawką robisz mimo że nie przepadam ![]() napiłabym się latte ![]() teraz od czasu do czasu na ince jade bo polubiłam ale tylko do pełna z mlekiemalutka wspolczucia tego bolu kregoslupa niezawsze dobrze z tym glukometrem ze nie bolii wow sama robisz ![]() anoxa ![]() U nas też zapowiada się kolejny upalny dzień . Rodzeństwo TZ wymysliło jazde na urodziny dzis do meza od tesciowej ,TZ bedzie w pracy , nie chce mi sie tam jechac ale beda wszyscy...a dopiero rozmawialiśmy ze wystarcza telefoniczne zyczenia ![]() z drugiej strony oni jada (ode mnie to 5 minut autem) a ja nie chce byc wyrodna , ale bedzie ciasno 3 dzieci i 9 dorosłych osób w jednym pokoju |
|
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
niezawsze super masz podejscie! ciesze sie ze nie jest to juz dla ciebie cos strasznego twarda babka z ciebie
![]() papateria ja bym sie nie pchala tam moze zadzwon do tesciowki i jej wytlumacz?? ja posprzatalam (nie moglam sobie odpuscic ) zmienilam mezowi posciel bo on zawsze wraca w nocy a chce zeby mial czysta i pachnaca i sie szykuje do pozniej dziewczyny
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
anoxa
jedz i niech sie toba zajma, my bedziemy trzymac kciuki papeteria to byla taka wirtualna kawka , teraz ide po rozpuszczalna i snikersakarolka nie chodz kochana skoro ci tak twardnieje ten brzuch i masz skurcze od razu , przeciez to jeszcze sporo czasuniezawsze super ze tak sobie radzis ![]() odprowadzilam dziecko na wycieczke, ale mam stresa
|
#357 |
|
Zadomowienie
|
Basia84 śliczny ten Twój synek a zdjęcie ze stópką poprostu wymiata
ola_k11 ja się mieszcze w staniki sprzed ciąży fakt, ze nie we wszystkie ale te co są dobre mają odpinane ramiączka więc narazie nie palnuję zakupu staników. dzidziadziumdzia gratki za zdany egzamin anoxa itakasia dziekuje za pyszną kawkę ![]() papeteria ja przed 8 wyszłam na dwór dać jeść kotkom wujka, który mieszka w domu obok i tak je dokarmiam bo on jest biedny i samemu ledwo wystarcza na jedzenie i jak zobaczyłam jak jest goroąco to załamka a dzisiaj tyle spraw na głowie, nie wiem jak to sobie wszystko poplanować Co do siary ja miałam troszkę gdzieś tak między 24 a 30tc i teraz nic. Dzień dobry dzień zapowiada się upalnie, w nocy się spać nie da bo taki ukrop a okna pozamykane bo normalnie jakaś plaga komarów jest i niewiadomo skąd się biorą. Musze się zaopatrzyć w ajkiś wentylator. Lecę lepić pierogi
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
anoxa no własnie tesciowa raczej nie wie ze wszyscy sie zwala do niej
oni dopiero co wróca z pracy a tu taki szturm...ale on pewnie bedzie szczesliwy ze wszyscy o nim pamietali ,ale nie wiem sama..rodzenstwo ma wziac tort dla niego mission impossible w takie upaly ![]() a jeszcze moja mam dzis idzie na mammografie i ma mega stresa (sama chciala isc sprawdzic co słychac w tym roku ma 5o i nie chce zebym z nia szła )itakasia za wizyte kochana szybciutko zdaj nam relacje jak wrócisz misiulka ja to wogole niezorganizowana jestem od wczoraj taka czarna dziura w umysle
|
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
papeteria
rozsadna twoja mama , moich to ciezko gdzies zawlec oczywiscie ze zdam relacje![]() Misiulka podziwiam, ja leze na kanapie i spijam litry wody zbieram sily na reszte dnia
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
Upalna noc upalny dzień. W nocy nie spałam do 2.30, bo musiałam pozamykać okna. Atak szalonych komarów. Ale dziś założymy moskitierę i może będzie lepiej. Pociłam się jak świnka. Dopiero nad ranem spięłam włosy i było mi lepiej.
Idę tylko do babci i nigdzie nie wychodze. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

dzieki 

zgas swiatelko, wylacz kompa i czekaj 

Mysle ,ze niektorzy sa zazdrosni i chca lepczyc swoje kompleksy.
No nic,idę się wyciszyć,może przejdzie.Dobranoc.Mam nadzieję,że do popisania jutro

Byle do przodu 

[
Przepraszam!

, przeciez to jeszcze sporo czasu
oni dopiero co wróca z pracy a tu taki szturm...ale on pewnie bedzie szczesliwy ze wszyscy o nim pamietali ,ale nie wiem sama..rodzenstwo ma wziac tort dla niego