wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;) - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-09, 12:35   #4441
hania811
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Ja wszystkie chude sery białe, twarożki, wiejskie odtłuszczone znam, tylko mam problem z homogenizowanym właśnie, bo go nie jem a chciałam te placki zrobić, skoro takie zdrowe to może wprowadzę je do jadłospisu
Ja nie mogę jej stosować ze względu na problemy z nerkami, mam skłonność do kamicy nerkowej więc odpada u mnie .
A co Ty taka przeciwniczka, mama źle się czuje na tej diecie ?

Haniu czyli można w zasadzie zrobić te placki z normalnego serka homogenizowanego ? Placki do pracy mi chyba nie zaszkodzą ? Ja to wszystko wiem o węglowodanach, ja nie potrafię ich wykluczyć z jadłospisu jak wiesz
ja myślę że jak zrobisz je z troszke otłuszczonego serka to tylko na zdrowie Ci wyjdzie. A za plackami samymi w sobie jestem jak najbardziej za ...na pewno to fajniejsze niż kupny byle jaki chleb

Może ja też sie na nie skuszę..bo mam owsiane i nie mam co z nimi zrobić. Za owsianką na śniadanie jednak nie przepadam

No wiem ze lubisz węgle- na szczęście.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 12:39   #4442
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość

A nie możesz się z tego jakoś wymiksować? Po prostu nie możesz i tyle, masz swoje życie przecież
Nie mogę, nie da się. U mnie w firmie nie ma czegoś takiego jak się wymiksować z czegoś...nie ma nawet czegoś takiego jak 'swoje prywatne życie'. Nikogo to nie obchodzi... masakra. Dlatego moje dni w tej firmie są już policzone....

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 12:45   #4443
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie tak, masz rację. W 100%!!!
Mama się czuje dobrze, ale ja się sporo w międzyczasie o tym dowiedziałam. Ostatnio przytyłam (znowu), ładują mi sporo leków i hormonów, które tak niestety działają. Rozmawiałam z lekarką (która jest też dietetykiem) - powiedziała, że jak chcę być zdrowa, mam sobie wybić tego typu wynalazki i nie szkodzi, że pół Polski na tym aktualnie chudnie. Potem będą mieli gorzej. Ogólnie więcej złego niż dobrego jest w tej diecie. A przecież chodzi najpierw o zdrowie, a potem o chudnięcie

A nie możesz się z tego jakoś wymiksować? Po prostu nie możesz i tyle, masz swoje życie przecież

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------
Możesz spokojnie zrobić z serka jaki masz. W tej diecie wyklucza się węglowodany ale i ogranicza tłuszcze, dlatego ma być homo 0% najlepiej, ale efekt się nie zmieni, jak użyjesz z tłuszczem
No jasne, zdrowie najważniejsze, ja wiem że jest plaga dukanomaniaków , 99 społeczeństwa jest chyba obecnie na tej diecie, najgorsze że poprzez efekty wciągają kolejnych, aż styrach myśleć jakie później mogą być konsekwencje tego

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
ja myślę że jak zrobisz je z troszke otłuszczonego serka to tylko na zdrowie Ci wyjdzie. A za plackami samymi w sobie jestem jak najbardziej za ...na pewno to fajniejsze niż kupny byle jaki chleb

Może ja też sie na nie skuszę..bo mam owsiane i nie mam co z nimi zrobić. Za owsianką na śniadanie jednak nie przepadam

No wiem ze lubisz węgle- na szczęście.
No właśnie, można by wykorzystać otręby, ja mam a nie jem, bo też owsianka mi nie podchodzi
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Nie mogę, nie da się. U mnie w firmie nie ma czegoś takiego jak się wymiksować z czegoś...nie ma nawet czegoś takiego jak 'swoje prywatne życie'. Nikogo to nie obchodzi... masakra. Dlatego moje dni w tej firmie są już policzone....
Współczuję Ci, ja jednak zaryzykowałabym wymiksowanie z tego, po prostu wymyśliłabym coś na szybko, nie możesz i koniec kropka.
Tylko wiem, że możesz mieć przykre konsekwencje później, ale z drugiej strony przecież za coś takiego nie zwolnią Cię, może więcej asertywności musisz wykazać Bo jak nigdy się nie postawisz, to nigdy się to nie zmieni!
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 12:47   #4444
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

ja myślę, że by się dało. Bo nikt cię nie może zmusić przecież. To pewnie kwestia przyzwyczajenia szefa do tego. U mnie np. są osoby, do których się dzwoni po południu, które się wysyła na jakieś wyjazdy gdzieś i generalnie, które siedzą i pracują, ile trzeba. Ja do takich nie należę. Generalnie robię swoje w godzinach pracy, później mnie nie ma. Mam swoje sprawy i swoje prywatne życie. Staram się nawet nie odbierać telefonu.
Oczywiście wiadomo, że się zdarzają sytuacje awaryjne i wtedy można się ze mną bez problemu dogadać, ale w zamian oczekuję też elastyczności i tak np. odbieram nadgodziny, wychodzę wcześniej, albo w trakcie dnia jadę coś sobie prywatnie załatwić czy do lekarza bez urlopów i zgłaszania, że mnie nie ma.
Moim zdaniem trzeba uczyć szefa od początku, że praca to "tylko" praca a pracownik nie jest służbą czy niewolnikiem.
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 12:47   #4445
hania811
Zakorzenienie

Jeszcze dodam
Zauważyłam że aktualnie panuje moda na ta dietę protalową.
W necie można znaleźć same ohy i ahy na jej temat...ale na stronach jej poświęconej.
Wystarczy wejść na jakąkolwiek stronę poświęconą zdrowiu ...gdzie czytamy
http://www.domzdrowia.pl/czytelnia/p...okiem-eksperta
Stary 2010-06-09, 12:50   #4446
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
No jasne, zdrowie najważniejsze, ja wiem że jest plaga dukanomaniaków , 99 społeczeństwa jest chyba obecnie na tej diecie, najgorsze że poprzez efekty wciągają kolejnych, aż styrach myśleć jakie później mogą być konsekwencje tego

No właśnie, można by wykorzystać otręby, ja mam a nie jem, bo też owsianka mi nie podchodzi
Dori, nie wiem, czy lubisz i czy robisz coś takiego - swój jogurt vel. koktajl z owocami? Jeśli tak, to ja w ten sposób wykorzystuję głównie otręby. Po prostu w blenderze miksuję owoce i jogurt naturalny, dosypuję sporo tych otrębów i jest to syte i pożywne śniadanie.
Albo posypuję otrębami sałatki, mieszam je z ziarnami słonecznika czy dyni - nie czuć ich tak w smaku, a swoje robią.
Zresztą otręby to węgle, więc nie musisz ich jeść nie wiadomo ile dziennie, trochę wystarczy.
Stary 2010-06-09, 12:52   #4447
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
ja myślę, że by się dało. Bo nikt cię nie może zmusić przecież. To pewnie kwestia przyzwyczajenia szefa do tego. U mnie np. są osoby, do których się dzwoni po południu, które się wysyła na jakieś wyjazdy gdzieś i generalnie, które siedzą i pracują, ile trzeba. Ja do takich nie należę. Generalnie robię swoje w godzinach pracy, później mnie nie ma. Mam swoje sprawy i swoje prywatne życie. Staram się nawet nie odbierać telefonu.
Oczywiście wiadomo, że się zdarzają sytuacje awaryjne i wtedy można się ze mną bez problemu dogadać, ale w zamian oczekuję też elastyczności i tak np. odbieram nadgodziny, wychodzę wcześniej, albo w trakcie dnia jadę coś sobie prywatnie załatwić czy do lekarza bez urlopów i zgłaszania, że mnie nie ma.
Moim zdaniem trzeba uczyć szefa od początku, że praca to "tylko" praca a pracownik nie jest służbą czy niewolnikiem.

Uuuuh, z takim nastawieniem w mojej firmie nikt by się długo nie utrzymał.

I nie zrozumcie mnie źle - nie czuję się ani wykorzystywana ani przymuszana, ale przez ostatnii rok na rynku pracy duuzo się zmieniło i dopóki nie będe miała niewiadomo jak wyrobionej renomy w swojej branży, to w życiu nie wyjdę z pracy załatwiać swoje prywatne sprawy, w głowie mi się nie mieści.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 12:58   #4448
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Uuuuh, z takim nastawieniem w mojej firmie nikt by się długo nie utrzymał.

I nie zrozumcie mnie źle - nie czuję się ani wykorzystywana ani przymuszana, ale przez ostatnii rok na rynku pracy duuzo się zmieniło i dopóki nie będe miała niewiadomo jak wyrobionej renomy w swojej branży, to w życiu nie wyjdę z pracy załatwiać swoje prywatne sprawy, w głowie mi się nie mieści.
to współczuję, u mnie to standardzik Zakupy, lekarz, urząd - cokolwiek. Zresztą wszyscy tak robią, a niektórzy oficjalnie przeginają.
Mi się to w głowie mieści, zwłaszcza, że nie pracuję w fabryce przy taśmie, więc jak wyjdę na pół godziny czy godzinę, produkcja się nie zmniejszy. Za to nieraz bardziej się mobilizuję, żeby coś skończyć i jakoś się kręci. Wiadomo, że nie wychodzę w okresie największego zamieszania, tylko wtedy, gdy jest luźniej.
Stary 2010-06-09, 13:19   #4449
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
to współczuję, u mnie to standardzik Zakupy, lekarz, urząd - cokolwiek. Zresztą wszyscy tak robią, a niektórzy oficjalnie przeginają.
Mi się to w głowie mieści, zwłaszcza, że nie pracuję w fabryce przy taśmie, więc jak wyjdę na pół godziny czy godzinę, produkcja się nie zmniejszy. Za to nieraz bardziej się mobilizuję, żeby coś skończyć i jakoś się kręci. Wiadomo, że nie wychodzę w okresie największego zamieszania, tylko wtedy, gdy jest luźniej.
U mnie też, nie ma problemu żeby wyjść i sobie coś załatwić, bez przesady oczywiście
A jak już jest dziecko to wszystkie bariery się burzy, tez kiedyś sobie nie wyobrażałam wyjść z pracy coś załatwić, kilka telefonów z przedszkola- że mały chory, wymiotuje, czy gorączka - rzucasz wszystko i wybiegasz. Nie patrzysz, nie dokończyłam, w ciągu 5 minu wybiegasz z firmy- jestem pewna że z każdej firmy i każda z nas tak zrobi
Dziecko wspaniale ustawia priorytety, dużo mnie to nauczyło.
Stary 2010-06-09, 13:30   #4450
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie też, nie ma problemu żeby wyjść i sobie coś załatwić, bez przesady oczywiście
A jak już jest dziecko to wszystkie bariery się burzy, tez kiedyś sobie nie wyobrażałam wyjść z pracy coś załatwić, kilka telefonów z przedszkola- że mały chory, wymiotuje, czy gorączka - rzucasz wszystko i wybiegasz. Nie patrzysz, nie dokończyłam, w ciągu 5 minu wybiegasz z firmy- jestem pewna że z każdej firmy i każda z nas tak zrobi
Dziecko wspaniale ustawia priorytety, dużo mnie to nauczyło.
Otóż to, właśnie przed chwilą kolega poleciał, bo miał telefon z domu, że żona zaczęła rodzić. Koleś nie wiedział, co ma zrobić, co ma zabrać ani gdzie iść. Nieźle to wyglądało z boku
Stary 2010-06-09, 13:56   #4451
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Gosia ode mnie też spóźnione(też się zgapiłam) ale szczere życzenia WSZYSTKIEGO, NAJ, NAJ, NAJ niech się spełni to o czym marzysz

Zuza ja wczoraj też wzięłam ostatni balsam z półki, wczoraj nasmarowałam się, ale dzisiaj nie założyłam kiecki jeszcze, czekam na efekt opalonych nóg

Cześć, fajnie że środa już
Ja wczoraj obeszłam 3 Rossmanny i Almę i balsamu nie znalazłam
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-09, 13:58   #4452
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze dodam
Zauważyłam że aktualnie panuje moda na ta dietę protalową.
W necie można znaleźć same ohy i ahy na jej temat...ale na stronach jej poświęconej.
Wystarczy wejść na jakąkolwiek stronę poświęconą zdrowiu ...gdzie czytamy
http://www.domzdrowia.pl/czytelnia/p...okiem-eksperta
Nie wiem co to dieta protalowa , zaraz zajrzę Aaaa to ta sama, myślałam że coś nowego znou

Cytat:
Otóż to, właśnie przed chwilą kolega poleciał, bo miał telefon z domu, że żona zaczęła rodzić. Koleś nie wiedział, co ma zrobić, co ma zabrać ani gdzie iść. Nieźle to wyglądało z boku
To już przypadek skrajny podałaś , ale zobaczysz jak się dziecko urodzi ile razy wyjdzie nagle, bo musi, bo do lekarza, bo coś, świat mu się wywróci do góry nogami i przez jakiś czas wszystko inne zejdzie na dalszy plan

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2010-06-09 o 14:00
Stary 2010-06-09, 14:01   #4453
carmelova
Zakorzenienie

Mój szef jest dośc wyrozumiały, ale zgłaszam mu każde wyjście. Szczególnie zdarza mi się wyskoczyć w czasie sesji , bo studiuję dziennie i egzaminy mam o takich a nie innych godzinach. Ale to jest tak, że nie ma mnie 2-4 godziny i wracam, a potem najczęściej nadrabiam ten czas, żeby się w systemie wszystko zgadzało
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 14:01   #4454
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem co to dieta protalowa , zaraz zajrzę Aaaa to ta sama, myślałam że coś nowego znou

To już przypadek skrajny podałaś , ale zobaczysz jak się dziecko urodzi ile razy wyjdzie nagle, bo musi, bo do lekarza, bo coś, świat mu się wywróci do góry nogami i przez jakiś czas wszystko inne zejdzie na dalszy plan

Protal to Dukan właśnie - ta dieta, na której są teraz wszyscy

Acha, kupiłam wczoraj ten szampon i odżywkę, co L_V polecała, mam nadzieję, że mi się włosy trochę rozjaśnią
Stary 2010-06-09, 14:07   #4455
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Acha, kupiłam wczoraj ten szampon i odżywkę, co L_V polecała, mam nadzieję, że mi się włosy trochę rozjaśnią
Ja dziś kupiłam..i mam nadzieję że włoski staną się błyszczące i pełne witalności- bo póki co to mam matowe siano
Stary 2010-06-09, 14:09   #4456
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

nO tak, gapa ze mnie

Daj znać czy dobre są dla Ciebie te produkty do włosów.

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Cytat:
Ja dziś kupiłam..i mam nadzieję że włoski staną się błyszczące i pełne witalności- bo póki co to mam matowe siano
Szybkie dziewczyny ! od pomysłu do realizacji chwila !
Stary 2010-06-09, 14:17   #4457
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

zmęczona jestem. Własnie wróciłam z warszawy.

Cytat:

Butter współczuje bardzo z ta pracą.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 14:32   #4458
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Szybkie dziewczyny ! od pomysłu do realizacji chwila !
Ja miałam sprzyjające warunki...po 1) dotarła pensja po 2) szampon mi sie skończył po 3) Rossmana mam koło biura
Stary 2010-06-09, 15:19   #4459
ButterBear
Zakorzenienie

Dziewczyny, co u Was dziś na obiad? Ja chyba zrobię kalafiora i jajo ;-)

Ale wczoraj miałam pyszny obiad piersi kurze z piekarnika i do tego grillowane warzywa w occie balsamicznym na sałacie rzymskiej mniam...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 16:38   #4460
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

brzmi smacznie

ja dziś jadłam w Ikei filet z łososia z brokułami wiec obiad mam z głowy.

Stary 2010-06-09, 19:47   #4461
novocaine870
Rozeznanie

ad. farbowania włosów w ciąży - słyszałam, że szkodliwe są farby zawierające amoniak.są też farby przygotowane specjalnie dla kobiet w ciąży

Wybrałam w końcu szkołę tańca - czekam tylko na rozpoczęcie nowego kursu

The future starts today, not tomorrow.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 19:55   #4462
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
ad. farbowania włosów w ciąży - słyszałam, że szkodliwe są farby zawierające amoniak.są też farby przygotowane specjalnie dla kobiet w ciąży

oo jaka szkoła?? tzn co to za tańce będą?? super, tez bym poszła.

ja się farbuje od jakiegos czasu farba bez amoniaku tzn robi to TZ

Stary 2010-06-09, 20:08   #4463
asiuk
Zakorzenienie

Wywiało mnie o 12 do końca dnia do instalatorów w innym mieście, więc Was nie czytałam.

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
Asiuk ja z kolei czytałam żeby jednak unikać farbowania w pierwszym trymestrze również ze względu na chemię a nie tylko że kolor wyjdzie nie taki
w ogóle nawet tu na forum dziewczyny pisały czego to nie wolno używać z kosmetyków bo też niby wnika i może zaszkodzić

co do balsamu użyłam wczoraj wieczorem po raz pierwszy i delikatnie już coś widać dzisiaj (też mam ten do ciemnej karnacji)
Jakoś wydaje mi się, że to przesadzone nieco, z wnikaniem chemii do organizmu - rozumiem, gdybym używała normalnej farby do włosów, albo np. ściągała kolor ostrymi chemikaliami, ale szampon koloryzujący?

Balsamu w Rossmannie nie znalazłam, być może źle szukałam - mam balsam z Johnsona Holiday Skin, kiedyś T. mi przyniósł zapas, ale nie jest zbyt fajny. Mam jeszcze samoopalacz Sun Ozon z Rossmanna właśnie i jest bardzo fajny https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...oopalajace.htm
Mój ma nieco inne opakowanie.
Tylko czy ja to cholerstwo mogę stosować w moim stanie?

Cytat:
fajny blog znalazłam kulinarny, gdzie jest sporo ciekawych przepisów, a co istotne autorka podziela moje zdanie, że chodzi o szybki efekt a nie "stanie przy garach". Może się wam przyda:

http://www.smakimprezy.pl/przepisy-k...w-kilka-minut/
Dodałam do zakładek, może skorzystam z jakiegoś przepisu

Cytat:
Moja przyjaciółka też od razu wiedziała, że jest w ciąży -była jeszcze sporo przed terminem okresu, testy nic nie wykazywały, lekarz kazał jej przyjść jakiś czas później, bo na tamta chwilę nie był w stanie nic stwierdzić
Ja tydzień przed spodziewanym okresem mocno przeczuwałam, że jestem w ciąży.

Cytat:
Asiuk postanowiłam zrobić sobie te placki otrębowe wg. Dukana ale zupełnie nie kojarzę gdzie mogę kupić serek homogenizowany 0% jest taki ? Może któraś z Was dziewczyny zna takowy ?
Ja robię z Bielucha. Wbrew pozorom nie dałam się zwariować i nie kupowałam wszystkiego 0%

Cytat:
skoro takie zdrowe to może wprowadzę je do jadłospisu
Ja nie mogę jej stosować ze względu na problemy z nerkami, mam skłonność do kamicy nerkowej więc odpada u mnie .
A co Ty taka przeciwniczka, mama źle się czuje na tej diecie ?

Haniu czyli można w zasadzie zrobić te placki z normalnego serka homogenizowanego ? Placki do pracy mi chyba nie zaszkodzą ? Ja to wszystko wiem o węglowodanach, ja nie potrafię ich wykluczyć z jadłospisu jak wiesz
A czemu miałyby Ci zaszkodzić? Jedynie używanie jajek (żółtka) mogłoby być niewskazane przy problemach z cholesterolem.
Ja robiłam też parę razy z serkiem greckim light, kupowałam go w Auchan.
Otręby są bardzo zdrowe, zwłaszcza owsiane, a takie placki możesz nawet zrobić bez tłuszczu - da się, choć ja preferuję jednak na oleju

Cytat:
Co się stało u mnie?Hmmm...z samego rana pokłóciłam się z TŻ, a potem, jakby tego było mało, kapiarsko zaczął się dzień w pracy- masakra...mam dość tej pracy ...właściwie to mam ochotę wrócić do domu i położyć się...z nikim nie rozmawiać, nic nie robić...i z resztą tak chyba zrobię...
Poza tym jestem zła, bo zostałam wkręcona w jakieś dziadostwo, żeby iść jutro reprezentować firmę...o godzinie 19:00...fantastycznie ..a TŻ o 21 gra jutro koncert, na który bardzo chciałam iśc ;(
Współczuję

Dziś szef zabrał mnie i kumpla na obiad do nowej chińskiej knajpy - jo-jo murowane, jadłam smażony ryż

Byłam w Rossmannie i kupiłam sobie ten szampon, o którym pisałyście Dla brunetek, oczywiście. Kolejka do kasy była tak ogromna, że wykorzystałam mój patent, czyli porwałam z półki lakier do paznokci - padło na żółciutki Wibo, i poszłam do wewnętrznej kasy, gdzie można zapłacić za wszystkie produkty pod warunkiem, że kupuje się coś z kolorówki

Idę wywiesić pranie. Zauważyłam, że utrzymanie porządku w domu przerasta mnie, jakkolwiek dziwnie to zabrzmi. Co chwilę jest syf, mimo sprzątania w tych samych miejscach, np. kuchni, nie wspominając już o czynnościach dodatkowych, jak np. wyprasowanie czegoś, zrobienie porządku w szafie. Wygląda to tak, że musiałabym po pracy zabrać się za sprzątanie, żeby potem po prostu wykąpać się i iść spać

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 20:30   #4464
novocaine870
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
oo jaka szkoła?? tzn co to za tańce będą?? super, tez bym poszła.

ja się farbuje od jakiegos czasu farba bez amoniaku tzn robi to TZ
Tańce będą różne - taka mieszanka - salsa, samba, lambada, regeeaton.
Wklejam opis:

"Zagubione, błędne spojrzenie, opuszczona głowa, zgarbione plecy, smutek i przygnębienie ...

A może raczej RADOŚĆ i CHĘĆ życia, szczery UŚMIECH, pewność siebie i wszędzie na około panowie wodzący za Tobą wzrokiem

Poprzez naukę kombinacji tańców latino, od podstaw poprzez najprzeróżniejsze ćwiczenia, po złożone choreografie łączące różne techniki tańca sprawimy, by ewoluwoały nie tylko Wasze umiejętności taneczne, ale także Wasze ciała i umysły!
"

Aktualnie trwają zajęcia, więc pewnie dopiero za miesiąc będzie kolejny kurs. Nie mogę się doczekać! Tylko na stronie jest napisane, że w przypadku zajęć trwających 1 h uczestnik MS wpisuję się na listę jednokrotnie, jeśli zajęcia trwają 2 h- dwukrotnie ( domyślam sie, że jest tak jak u mnie w fc, że jesli idę na 2 h, to wpisuję się na listę w dniu w którym byłam i na dzień w którym nie będę) tylko, że te zajęcia trwają 1,5 h więc?

The future starts today, not tomorrow.

Edytowane przez novocaine870
Czas edycji: 2010-06-09 o 20:31
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 21:24   #4465
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
Gosia a ja trąba nie złożyłam życzeń - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ!!!!
Cytat:
Gosia ode mnie też spóźnione(też się zgapiłam) ale szczere życzenia WSZYSTKIEGO, NAJ, NAJ, NAJ niech się spełni to o czym marzysz
Dzięki Jak ja długo w tym roku zbieram życzenia urodzinowe

Cytat:
Hej.
Ale skwarówa
Jak nie ulewy i zimnica to upał niemiłosierny
U nas tez.Az ciężko oddychać

Cytat:
fajny blog znalazłam kulinarny, gdzie jest sporo ciekawych przepisów, a co istotne autorka podziela moje zdanie, że chodzi o szybki efekt a nie "stanie przy garach". Może się wam przyda:

http://www.smakimprezy.pl/przepisy-k...w-kilka-minut/
Bardzo fajny przyda się

Cytat:
Co się stało u mnie?Hmmm...z samego rana pokłóciłam się z TŻ, a potem, jakby tego było mało, kapiarsko zaczął się dzień w pracy- masakra...mam dość tej pracy ...właściwie to mam ochotę wrócić do domu i położyć się...z nikim nie rozmawiać, nic nie robić...i z resztą tak chyba zrobię...
Poza tym jestem zła, bo zostałam wkręcona w jakieś dziadostwo, żeby iść jutro reprezentować firmę...o godzinie 19:00...fantastycznie ..a TŻ o 21 gra jutro koncert, na który bardzo chciałam iśc ;(

Ehhh..do kitu...

Ale super blog kulinarny przynajmniej

Cytat:

Idę spać nie mam juz dzisiaj na nic siły
Stary 2010-06-10, 06:44   #4466
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Novo super z tym kursem.

padam. Pół nocy nie spałam przez zapchany nos jestem nie do życia w tej chwili.

Wczoraj mąz mi zrobił niespodziankę. Wrócił z pracy i mówi : szykuj się, jedziemy do galerii kupic ci torebkę. Ja taka zdziwiona , a on mówi : tę która ci się tak podobała - pokazywalam mu w avanti (o ile ona u nas w ogóle jest w sklepie) wiec pojechalismy. Bylismy za 5 20 i co?? sklepy czynne do 20 (myslelismy ze do 21) ale się wkurzyłam. Ale mąz powiedział,z e dzis się postara wczesniej urwac z pracy, albo najwyzej nic nie zje po powrocie tylko potem i od razu lecimy do sklepu.

Ja dzis się z domu nie ruszam. Nie dośc, ze na dworzu upał i nie ma czym oddychac to ja mam jeszcze zapchany nos i tylko buzią oddycham. Masakra

Stary 2010-06-10, 07:10   #4467
miskowa
Zakorzenienie

cześć

Dziś pracujemy tylko do 14 i wyjazd. Pogoda sprzyjająca, więc się cieszę, oby tylko za dużo nie padało

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-10, 07:16   #4468
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
cześć

Dziś pracujemy tylko do 14 i wyjazd. Pogoda sprzyjająca, więc się cieszę, oby tylko za dużo nie padało
gdzie jedziecie??

a pogoda do końca tyg ma byc taka upalna

Stary 2010-06-10, 07:27   #4469
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
gdzie jedziecie??

a pogoda do końca tyg ma byc taka upalna
na spływ
Stary 2010-06-10, 07:29   #4470
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
na spływ
Mój brat tez dzis na spływ pojechał jedniodniowy

Był mąż kupił mi w aptece sudafed i otrywin abym jakoś sobie ten nos odetkała, bo stwierdził, że inaczej to mu się dzis udusze i pojechał do pracy

a ja mam dziś ogromna ochote na śledzie i tak się składa, ze ostatnio w lidlu sobie całe opakowanie kupiłam ide zjesc je na sniadanko

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości