|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Ufff, naprawdę odetchnęłam z ulgą
już wszyscy bliscy wiedzą i się cieszą.Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków i gratulacje ![]() Co do imion to na razie Alicja/Natalia - chyba,że wymyślimy coś innego. Nie możemy się zdecydować. No i według usg poród też się zmienił na 18.09 chociaż gin nie każe się tym sugerować. Według OM 26.09 Od razu świat wygląda inaczej i wróciłam do rzeczywistości hehe, no i się wkurzyłam, bo jutro przychodzi facet do kaloryferów (muszę wymienić 3 zawory, uszczelnić jeden, zrobić odpowietrzniki) i chyba chce mnie naciągnąć. Oczywiście inteligentna Ania się zgodziła na wszystkie warunki, mało tego - powiedziałam magiczne "OK przecież ja się i tak na tym nie znam"... Dzisiaj opowiedziałam wszystko tacie, którego nie było przy rozmowie z majstrem i okazuje się, że facet przerobi mnie na jakieś 300-400 pln. No więc jutro będzie gorąco nie tylko z powodu pogody... Może to nie jest dużo, ale z jakiej paki mam komuś płacić dwa razy tyle ? NA szczęście tata przyjdzie z odsieczą ![]() ![]() i może nie skończy to się źle?Normalnie cała chodzę i się cieszę Mój mąż też się cieszy. Mało tego, na początku nie było pewne czy to facet czy babka - mąż potem powiedział, że pomyślał 'rany - to chłopak... i zaraz potem - a może jednak dziewczynka, bo ja chciałbym jednak dziewczynkę"??? ![]() No to mogę zacząć powoli rozglądać się za ciuszkami YUPPIE!!!
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
wszystko mi sie skasowalo... buuu
wiec szybko pisze bo padam ![]() brzuszki macie PIEKNE ![]() wiec ja tez wrzucam fotki nie wygladam na nich najlepiej no ale... no i jak widac jak mam cos opietego to nie jest zle ale w skukience z duzym wzorem tragedia.. najsmieszniejesze jest to ze z przodu i z tylu trzeba sie dobrze wpatrzec zeby widziec ze mam brzuch ale bokiem.... ehsss... wieloryb nadplywa ![]() ![]() ![]() jutro zrobie w jakis normalniejszych ciuchach.. bo dziwne jest to ze w spodniach i bluzce wygladam fajnie a w sukienkach strasznie.. no ale przeciez nie bede chodzic w takim upale w jeansach... 31 tydz 7.5 na plusie..
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Elenka dziękuję
Martucha fajna piłeczka ja uwiebiam teraz sukienki no kochana brzucha już nie ukryjesz, jesteś w ciąży to jak ty chciałaś wyglądać z boku ![]() co ja tutaj robie o tej porze boszzzz jakby mi ktoś kiedyś powiedział ,że z własnej woli tak rano wstanę na wakacjach to w życiu bym nie uwierzyła
|
|
|
|
#964 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestes szczuplutka i ładnie się eksponuje![]() co do żyłek, to nie mam. Cytat:
)) ale niech kopie![]() Nio to wakacje już przed Tobą super choć uważaj na siebie, bo to już nie żarty Cytat:
![]() Ale ja mysle ze teraz jest lepiej, bo to planowana dzidzia i też udało Nam się za pierwszym podejsciem ))![]() Cytat:
CUdownie, że wszyscy się cieszą i najważniejsze, że mąż uszczęśliwiony- ah będzie coreczka tatusia jak i u mnie ehhe Cytat:
Normalnie rewelacja![]() hehe i kocurek tez się załapał heh Cytat:
a w ktorym tygodniu wam okreslili dziewczynkę ?Bo ja mam nadzieje ze moja Milcia, już nie zmieni się w Miłoszka bo już sukienusie mam hehe i dziwnie by w nich wygladał ehhehehe [QUOTE=martucha84;19913693] wiec ja tez wrzucam fotki QUOTE] Martucha! Moim zdaniem to i w sukienkach wygladasz super najwyżej pod cysuszkami zawiąż sobie jakas wstazeczke, czy cos aby podkreślic brzusio ja czasem tak robie jesli cos mi się wydaje workowate![]() CUDNA mama z ciebie
|
|
|
#965 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Kalex a tak z ciekawoscie zaytam do którego lekarza w kielcach chodzisz???? i który sie tk pomylił mam nadzieje ze nie dr kowalski
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Mpiczku dziękuję
nie wiem czy dobrze pamiętam, czy to u Ciebie dzidziol juz na nietoperka siedzi? bo moja to mnie kopie tak po bokach na wysokości pępka albo przy pęcherzu, więc raczej się jeszcze nie obróciła. no ale ma jeszcze czas
|
|
|
|
#967 |
|
Rozeznanie
|
Tak Gabi:) Moja Niunia jak byłam w zeszłą środę ( 26tc) u lekarza była juz obrocona
na nietoperzyka hehe najczęściej czuje na dole i tak wysoko ale to chyba nóżkami fika
|
|
#968 |
|
Wtajemniczenie
|
faaaajny ten brzuszek
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
gabisun Mpik82 ninaad dziekuje za cieple slowa...
elenka1 o wlasnie tak - w tunikach ok moge smigac caly czas ![]() ![]() ale i tak jestem zdziwiona bo to 31 tydzien i tylko 7 kg - a brzuchol wielki
|
|
#970 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() to można nie chcieć? Myślałam, ze to jest tak, ze to jest obowiązkowa wizyta. Cytat:
![]() dobrze, ze sie cieszysz. Jakby mój gin miał watpliwości to ja bym zwyczajnie nie leciała. Cytat:
![]() martucha taki spiczasty ten twój brzuszek ale ogólnie cała jesteś szczuplutka wiec nie dziw sie, ze ciążę widać tylko z boku ![]() U mnie od rana upał, a ja w długich spodniach! Ale mam nieładna skóre, do tego bladą, to nie chce w pracy pokazywać nóg. A jeszcze odnośnie nóg to puchna mi stopy od wczoraj, kostki takie "zalane", normalnie słoniowate stopy, głównie prawa, buuu.
|
|
#971 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale zaraz na miasto chce uderzyć więc pewnie się spocę![]() chodzę w spodnicach i sukienkach, w nosie mam moje blade nogi, mam mi być wygodnie ![]() Kup sobie balssam samoopalający i się smaruj- ja tak robię :-P Buźka
|
|
|
#972 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#973 | |
|
Zadomowienie
|
Gabisun trzeci raz próbuję napisać posta i ciągle coś mi szwankuje,ale może teraz się uda,więc GRATULUJĘ SERDECZNIE OBRONY
A co do spędzania wolnego czasu w wakacje to powiem ci ,ze ja też je zaczęłam i zamierzam je spędzać na błogim lenistwie i nic nie robieniu,w końcu to ostatnie wakacje,a niedługo Mała będzie ze mną i nie bedę miała czasu na leniuchowanie.Oczywiście będę sie zajmować kompletowaniem wyprawki na mojej Gryzeldy,bo wakacje zawsze szybko mijają i termin porodu zbliża sie wielkimi krokami Pokoik świetny wyszedł.Odcień zieleni jest super A Ty kobitko jesteś taka chudzina,że szok ![]() Cytat:
![]() Bardzo ładnie wyglądasz.Brzuszek jak odrysowany.Tylko pozazdrościć ![]() Ja wczoraj byłam u ginki.Badania wyszły mi dobre,glukoza w porządku,a nawet dość niska i wreszcie pozbyłam się bakterii w moczu,czyli Żuravit pomógł Ale...zważyłam się i w 26tc mam na plusie 4 kg.Ginka powiedziała,że to coś ciut mało.Oczywiście od razy zaznaczyła,że nie cierpi jak kobiety w ciąży duuużo tyją,ale te moje 4 kg to coś mało,zwłaszcza,że dziecko waży 1 kg...Zbadała mi brzuch i macica jest na takiej wysokości jak być powinna w tym tc,więc tam jest wszystko w porządku.Zapytała czy może nie mam apetytu,ale ja przecież go mam i to jaki,nic no zobaczymy za 3 tygodnie co i jak. Poza tym spytałam o położną i okazało sie,ze w moim szpitalu nie można jej wynająć...Powiedziałam,że mam jedną położna znajomą w tym szpitalu,to wtedy dopiero powiedziała,że w takim razie zrobimy tak,żeby tak pani była w czasie porodu na dyżurze No ja mam nadzieje...Na koniec zrobiło mi się miło,bo ginka powiedziała,że jest zachwycona,jak ładnie wyglądam na tle innych pacjentek.W sumie chyba powiedziała to bezinteresownie,więc może szczerze,nie to co rodzina ![]() A w ramach walki w upałem poszłam wczoraj do fryzmejkera i obciachałam włosy na krótko,a co się bedę kisić
|
|
#974 | |||||
|
Zadomowienie
|
Witam w upalny poranek
Ja oczywiście w pracy. Okno szeroko otwarte bo strasznie gorąco, a klimy brak.Od wczoraj mam spuchnięte nogi (kostki plus łydki) nie zeszło nawet przez noc. Śmieszne takie pampuśne mam stópki hehe Aneczka- fajne mebelki, brzuszek też. Elizabeth- ale Ty jesteś drobniutka. Brzuszek chyba nieduży jak na 4 ciążę? Ewcia811211- mi właśnie opowiadała ostatnio znajoma z sąsiedniego miasta, że u niej już była położna mimo, że jest 3 miesiące przed terminem. Nie wiem po co i dlaczego (to daleka znajoma i nie było czasu popytać) , miałam się właśnie zorientować w temacie. Gdzie można poczytać o standardach opieki właśnie takiej? Podobno zmieniło się coś w tym roku. Że niby są obowiązkowe 6 wizyt położnej. Cytat:
![]() Dziewczyny fajne brzuszki ![]() Cytat:
Cytat:
Gratuluje córeczki I tego, że jest zdrowiutka ![]() Cytat:
Cytat:
Gratuluję synusia ![]() Martucha w sukience nie jest źle, normalnie jak to w ciąży Fajny ten brzuchal taki sterczący.
|
|
#975 |
|
Wtajemniczenie
|
Astorianka gratuluję córci
![]() Kalex a to Ci numer u mnie od 16 tc widać, że to chłopczyk ![]() aaneczka1984 piekny pokoik dziecięcy, a Twój synek to normalnie do schrupania Astorianka:nie daj się naciągaczom zresztą kobiet w ciązy się nie oszukuje, niczego nie odmawia, bo wiadomo- myszy, szczury ![]() ![]() ![]() martucha84 : pieknie jesteś szczupła, więc jak najbardziej możesz za to ja i wyglądam i czuję się lepiej w dopasowanych rzeczach no i 8 kg ciagle na plusiku ![]() abz: a nie lepiej jakis balsamik brązujący, polecam z Dax Cosmetics. Sama jeszcze sie nie opalałam na słońcu, tylko smaruje tym balsamem i efekt rewelacja- nóżki lekko brązowe, żadnych smóg no i tego typowego smrodku brak a ja jestem po wczorajszej wizycie u gina 27 tc /nadal 8kg + / waga synka 1200 rosnie mi mój królewicz jak na drożdżach ![]() ![]() i juz nawet sie odwrócił główką w dól. wszystkie pomiary są ok, ale nie ma to jak oglądać dzidziolka w 3d heheTa pogoda i komary mnie wykańczają najprzyjemniej się robi dopiero tak po 21
"Lubię ten stan, rozkoszne sam na sam. Cisza i ja. Cisza, ja i czas(...)" Edytowane przez naked21 Czas edycji: 2010-06-11 o 09:24 |
|
|
|
#976 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zawsze mnie jakoś teściu ratuje, ale na dłuższą sprawę niezbyt mi się to podoba... A robiłam wymaz z cewki i nic tam nie mam... W posiewie nic... Zrobiłam cytologie - mam stan zapalny, ale nie mam grzyba, chlamydii, nic... A w moczu bakterie są... Może po ciąży będę z tym jakoś walczyć, nie wiem... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam dokładnie tak, jak opisujesz. Może po prostu tak mamy położoną macicę, że dzieciątko odczuwamy nisko. Ja w ogóle cały brzuch mam dosyć nisko (tak mi się wydaje). Większość spodni, majtek itd. mnie potwornie gniecie (nawet tych ciążowych), obecnie wolę sukienki i majtki biodrówki... Jak mi tak nisko maleńka siedzi i np. boleśnie masakruje pęcherz albo jelita to ja się kładę płasko i prosto na plecach (jeśli oczywiście jest gdzie) i ona wtedy zmienia pozycję, przesuwa się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A sam kształt brzucha masz taki śmieszny, szpiczasty ![]() I też tak mam, że jak stoję bokiem to widać duży brzusio a jak przodem to wyglądam jakbym miała oponkę z sadła co mi akurat się nie podoba zbytnio. No ale mąż mi mówi, że na prawdę widać po mnie, że jestem w ciąży (bo wczoraj poszliśmy na spacer i miałam wrażenie, że ludzie się na mnie głupio patrzą).
|
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koleżanki się tylko ze mnie śmiały, że jest ryzyko że komisja nie zauważy brzucha, więc radzą mi bokiem wchodzić Gratuluję udanej wizyty a kilogramami się nie martw, ja mam dokładnie tyle samo najważniejsze ,że maluch rośnie zdrowo, widocznie wszystkie kg idą dla maluszka Szczęsliwa, a do kiedy ty chcesz pracować ![]() Mpik no ja też bym sie wybrała na jakieś zakupy, ale jak ja się później wtoczę bo do domu mam pod górkę
|
|
|
|
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba że zdążę chwycić troche słońca, ale nie mam kiedy, na sobotę planujemy malowanie pokoju, w niedz pewnie będę kończyć i układac wszystko w szafach (opróżniłam je zeby się lżej przestawiało)...a jakie długie włosy miałaś przed cięciem??
|
|
#979 | ||
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki czytam Was, ale kompletnie braki mi sil na odpisywanie. Moja odwieczna energie gdzies szlagtrafil przez ten upal. Spuchly mi nogi, nawet rece i przez noc nie zeszlo.
kosmos jakis, chyba sobie zrobie drinka z lodem w misce na stopki...Astorianko- gratuluje synusia! ![]() Moj synus grzeczny i siedzi posrodku, baardzo rzadko gdzies mi zejdzie na dol, wiec na szczescie nie mam problemow. Lubi sie przekrecac na glowe i kopac mnie po zoladku, zaraz potem sie odkreca i boksuje pecherz.A wczoraj w szczycei swojego szalenstwa kopaczkowego Radek polozyl mi sie na brzuchu i zaczal mu opowiadac i maly sie tak wsluchal, ze sie zaczelam smiac! ![]() Elizabeth, Gabisun, Martucha- sliczne brzucholki! Martucha a co do Twojego to te 7 kg to tylko w brzuszku siedzi co? Fajny stozek Gabi- gratuluje emgieera Dobra robota kobitko!Kalex-a to ci jaja lekarz zafundowal! ![]() Cytat:
Cytat:
I to musialo byc mile uslyszec od kobietki ze sie super wyglada ![]() Dziewuszki- chyba mam wszystko dla Malego. Wczoraj bylam w IKEI i kupilam jeszcze spiworek do spania (30zl, wiec tanio!) i kilka sztuk materialu (jeden bialy w czerwone grochy giganty, jeden w maki i jeden typowo chlopiecy w autka!) i zamierzam zmusic mame by nauczyla mnie szyc na maszynie( jade do niej w poniedzialek). Cos pokombinujemy dla malego Kupilam tez materac do lozeczka, ale najtanszy piankowy. Doszlam do wniosku ze 4kg dziecko i gwarantowana mozliwosc zasikania go 100razy sprawiaja,ze wole kupic drugi materac w razie potrzeby, niz kombinowac z drogim od razu.. Nie wiem czy dobre to wytlumaczenie, ale nas przekonalo
|
|
#980 |
|
Raczkowanie
|
Martucha, ty byś w worku na kartofle wyglądała zjawiskowo, więc proszę cię , nie dołuj nas tekstami w stylu " ale wyszłam nie najlepiej", bo wpadnę i obiję na gołą
![]() Sama widzisz,że etap " na wieloryba " każda z nas właśnie zalicza, więc doszłam do wniosku,że trzeba sobie wmawiać ( jeśli nie wierzyć),że wyglądamy BOSKO ! Podejrzewam,że te chudzinki mają gorzej, bo nigdy siebie nie widziały w takim stanie. Uwaga - to po drugim dziecku to myślenie prawie przechodzi !!! ![]()
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam mamuśki w ten upalny poranek
Żeby nie pouciekały mi cytaty, odpisuję na raty (ale mi się rymnęło ).Abz, już pisąaam na innym wątku, ale również tutaj - gratulacje z powodu udanej wizyty Dzięki za odpowiedź odnośnie glukozy.Mszu, fajnie, że dostałaś pieluchy - zawsze to już jakaś rzecz w domu Klarissa, rozwaliłaś mnie swoim roztargnieniem Martucha, czekam na zdjęcia - już dawno nic nie wklejałaś. Ja też ostatnio jestem na etapie mierzenia wszystkich ciuchów i stwierdzania, w czym jeszcze mogę chodzić ![]() Szczęśliwa, ja smaruję się od początku ciąży 2 razy dziennie i dorobiłam się już rozstępów - słoneczek na piersiach Aaneczko, bardzo mi się pokój podoba, śliczne mebelki Cellaris, mój Tymcio w te upały jakby mniej szaleje - chyba tez się gotuje Ale potrafi tak jak twoja mała szaleć kilka godzin bez przerwy - uwielbiam to Cytat:
![]() Lecę czytać dalej
|
|
|
|
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja odebrałam wyniki z moczu i nie wiem jak je moja teściowa oglądała, że tam widziała wszystko źle, ale właśnie jest dobrze (to znaczy lepiej) bo bakterie nieliczne!
|
|
#983 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
brzusio zgrabniutki i taki drobniutki
|
|
|
|
|
#984 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Eh, tylko sie strachu niepotrzebnie najadlas
|
|
#985 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dodatkowo lekarka zaleciła mi brać żelazo (Tardyferon) w towarzystwie tabletki b12 i kwasu foliowego( też dla lepszego wchłaniania)- popić to sokiem z cytrusów i wyobraźcie sobie że po miesiącu takiej kuracji hemoglobina i krwinki poszły mi w górę! Są w najniższych granicach normalności, ale za to na wydruku zero minusów Polecam Pomidoro ja mam sporo rozstępów jeszcze z okresu dojrzewania nad pośladkami, na biodrach i piersiach i one naprawde są teraz mało widoczne naked21 ja też miałam wczoraj wizytę i mały ma prawie identyczną wagę Leży też już główką w dół..a raczej fikagabisun..
|
|
|
|
|
#986 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie!
Ja się nie udzielam, ale w miarę na bieżąco śledzę... Mam pytanko- jestem w 20 tc (w sumie to 21) i od 2 dni słabo lub prawie wcale nie czuję ruchów maleństwa! Czy Wam też tak się zdarzało? Wcześniej ruchy były wyraźne a teraz prawie nic...Tłumaczę to sobie upałem ale jestem przerażona. Mam w pracy przychodnie ale nie ma gina dzisiaj, czy zwykły lekarz może cos stwierdzić np słuchawkami? Prosze o odpowiedź.. |
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
Ciąg dalszy
![]() Kochane, brzuszki słodkie, nie mogę się napatrzeć Astorianko, gratuluję zdrowej dziewuszki Gabisun, wcale nie widać brzuszka na tych zdjęciach Profesjonalna pani mgr, jak się patrzy ![]() Kalex, niezła niespodzianka ![]() Elenko, będę trzymała kciuki za usg Martucha, ślicznie wyglądasz! W sukienkach też, chociaż ja wiążę sobie wstążkę pod biustem, zeby brzuch jakoś się odcinał i nie tworzył masy. Może spróbuj, lepiej się poczujesz? Abz, a spróbuj może chusteczek opalających na nogi? Wtedy nie bedziesz musiała się męczyć w pracy w długich spodniach Kasienko, ależ ty musisz być chudzinka! Ale dobrze, że wizyta udana Naked, fajnie, ze wizyta pozytywna i dzieciaczek taki duży już Zuziczka, oby nastrój się polepszył A ja dziś się wyspałam ![]() Ząbek zrobiony, bo jedna dziurka się ukryła. Tylko po znieczuleniu miałam przeboje, bo mi brzuch twardniał jak nigdy - dobrze, że nie mam więcej ząbków do zrobienia! Jutro jedziemy do Gdańska na jeden dzień
|
|
|
|
#988 |
|
Raczkowanie
|
martucha84-ladnie wygladasz,jakos nie widze wieloryba tylko szczupla kobiete w ciazy i te kilogramy to napewno tylko w brzuszek poszly,sliczna masz pileczke i badz z tego dumna
gabisun-ty kobieto to w kompleksy tylko wpedzasz Klarissa-trzymam kciuki,napewno pojdzie gladko ![]() Kalex-to synus ci niezly numer wykrecil,ale wlasnie slyszalam ze dziewczynki moga czesto sie w chlopca zmienic,oby zdrowe bylo |
|
|
|
#989 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziecko jest dla mnie najważniejsze i po wszystkich za i przeciw po rozmowach z lekarzami wyszło na + |
||
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha84 (Marta, 25l.).................tp . 13.08.2010 Patryk NIKaP-n (Monika,31l.)............ .........tp. 20.08.2010 Paweł Jr Lech Gabisun (Marzena, 24l.)...................t p. 1.09.2010 Kinga Pandziolka (Ania, 26l.).................... tp. 1.09.2010 Wojtuś Szokoladka74 (Marzena,35l.)........... tp. 2.09.2010 Oleńka Anilkadro (Alina,28l.)............. ........tp. 3.09.2010 Jagoda Wróżka_Dzyńdzyńdzyń (Ania,23l.)..tp. 4.09.2010 Justynka Lenka(Magdalena, 25l.)..................tp . 4.09.2010 Emilka Pomidora(Kasia, 26l.).................... tp. 4.09.2010 Tymoteusz Jędrzej Bordowa (Natalia, 20l.)..................tp . 6.09.2010 Joanna Ninaad (Nina, 30l.).................... ....tp. 8.09.2010 dziewczynka Suszilda (Angelika, 20l.)................tp. 8.09.2010 chłopiec Dzidzia_aim (Ania, 26l.).................tp. 8.09.2010 dziewczynka Mpik82 (Madzia,27l.)............ .........tp. 9.09.2010 Milenka Aaannnnnnaaa (Ania,27l.).............t p . 9.09.2010 Teodor 1985ewa (Ewa, 25l.).................... ...tp. 10.09.2010 Norbert Mszu (Marta, 27l.).................... ......tp. 10.09.2010Nadia Martynka81 (Marta, 28l.)...............tp. 12.09.2010 chłopiec Naked21 (Ewa, 26l.).................... ...tp. 13.09.2010 Filip Falbana (Basia, 27l.).................... ..tp. 14.09.2010 Wiktor xxSHINeexx (Paula,19l.)............. ....tp. 14.09.2010 Michał Kasienka1701 (Kasia, 23l.)..............tp. 15.09.2010 Gabriela Majka59 (Maja, 27l.).................... ...tp. 16.09.2010 Alicja Dra (Daria, 23l.).................... ........tp. 17.09.2010 Rafał Junior Dash (Alicja, 24l.).................... ......tp. 18.09.2010 Maja Czekooladowaa (Ewelina, 20l.).......tp. 20.09.2010 Ycnan (Ania, 24l.).................... ....tp. 22.09.2010 chłopiec Angelikaw (Angelika, 28l.)............tp. 22.09.2010 Karolina Waniliaania2009 (Ania, 28l.)........tp. 23.09.2010 chłopiec Niuniuniau (Agnieszka, 27l.).........tp. 24.09.2010 dziewczynka Calabria (Magda, 22l.)..................tp . 25.09.2010 dziewczynka Astorianka (32l.)................... ......tp. 26.09.2010 Alicja/Natalia Klarissa................. .....................tp. 27.09.2010 Emilka/Natalka Niezapominajkaa2 (Asia, 23l.)......tp. 28.09.2010 Margolcia10 (Eliza, 30l.)..............tp. 30.09.2010 Maksymilian Zuziczka (Zuzanna, 28l.)..............tp. 30.09.2010 Aleksander Andrzej Abz (26l.)................... ........................t p. 1.10.2010 chłopiec Aaneczka1984 (Anna,25l.).............. ....tp. 1.10.2010 Adrian Szczęśliwa (Ewa, 28l.).................... .....tp. 3.10.2010 Dagmara Agata81 (Agata, 29l.).................... ......tp. 3.10.2010 Maja Butterfly83 (Ewelina, 27l.)..................tp . 3.10.2010 dziewczynka Fem (Kamila, 23l.).................... .........tp. 3.10.2010 Lidia Starapanna (Ania, 29l.).................... ..tp. 4.10.2010 chłopiec Maggie1983 (Magda, 26l.)...................t p. 4.10.2010 dziewczynka Eveliouses (Ewelina, 29l.)...................t p. 4.10.2010 Elenka1 (Kasia, 24l.).................... ......tp. 5.10.2010 dziewczynka Ewcia811211 (Ewa, 29l.).................... .tp. 5.10.2010 chłopiec Ineczka33 (33l.)................... ............tp. 5.10.2010 chłopiec Cellaris (Ola, 30l.).................... .........tp. 6.10.2010 Marta Tifio (Marta, 23l.).................... ..........tp. 6.10.2010 Franciszek Ania13.03 (Ania, 21l.).................... ....tp. 8.10.2010 dziewczynka Enis84 (Ania, 25l.).................... ........tp. 8.10.2010 Ignaś Majka232 (Maja, 28l.).................... ...tp. 9.10.2010 Szymon Nicole007 (Marta, 23l.).................... .tp. 9.10.2010 Karina Lisica1 (Marta, 26l.).................... ......tp. 10.10.2010 Małgosia Rozaliontka (Rozalia, 23l.) ................tp. 10.10.2010 niespodzianka Ray...................... ......................... ..tp. 11.10.2010 dziewczynka MisQa (Monika, 23l.).................... .....tp. 13.10.2010 Kliwia7 (Lila, 32l.).................... .........tp. 13.10.2010 Atlidee (Sylwia, 27l.).................... .....tp. 15.10.2010 chłopiec Aaww (Agata, 27l.).................... ........tp. 16.10.2010 Czarnaelizabeth (Dominika, 28l.).......tp. 17.10.2010 Ania Alicia4 (Agnieszka, 30l.).................... tp. 17.10.2010 dziewczynka IlonaN2 (Ilona, 27l.).................... ......tp. 18.10.2010 Franciszek Angelika16 (Angelika, 21l.).................tp. 20.10.2010 Kasjan Miskowa22 (Gosia, 23l.).................... .tp . 20.10.2010 Czita18 (Kinga, 24l.).................... ......tp. 21.10.2010 Daniel Kalex (Kamila, 26l.).................... ......tp. 22.10.2010 Mateusz Asia-23 (Asia, 26l.).................... ........tp. 23.10.2010 Beata_Batumi (Beata, 25l.)...............tp. 28.10.2010 Kaska1980 (Kaśka, 29l.)...................t p. 29.10.2010 Kacper Isenia (Iza, 32l.).................... ..........tp. 30.10.2010 Weronisia (Weronika, 34l.)...............tp. 31.10.2010 chłopiec Malwina1204 (Malwina, 23l.)............tp. 31.10.2010 chłopiec Na liście występuje kolor biały Aga2111 [*] Kma1982 [*] Olbka [*] Agnyska81 [*] Dizi [*] Michel82 [*] Iwa_iw [*] Ry-bcia [*] Jaga - 1.05.2010 [*] Matylda [*] Bartłomiej Edytowane przez Pomidora Czas edycji: 2010-06-11 o 17:28 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:10.

już wszyscy bliscy wiedzą i się cieszą.

no kochana brzucha już nie ukryjesz, jesteś w ciąży to jak ty chciałaś wyglądać z boku 

a i butki niczego sobie.

zresztą kobiet w ciązy się nie oszukuje, niczego nie odmawia, bo wiadomo- myszy, szczury
Zawsze mnie jakoś teściu ratuje, ale na dłuższą sprawę niezbyt mi się to podoba...