|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
|
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#1743 |
|
Zadomowienie
|
Uciekły wszystkie
:< |
|
|
|
#1744 |
|
Zadomowienie
|
Rąsia
Uderzyłam się w głowę o ścianę w nocy i mam guza. Chciałam siusiu i jak wstawałam, to byłam pewna, że to strona od podłogi, a tu Chcę iść na party, pić desperadosy i tańczyć. Muszę się wkręcić gdzieś na sobotę. Może napiszę do koleżanki, ona średnio co 2 dni ma imprezy. ![]() Mam jakieś podłe stworzenie w kompie stacjonarnym, bratu zeżarło większość gier, a miejsca na dysku ciągle tyle samo.
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-06-11 o 09:00 |
|
|
|
#1745 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Cytat:
![]() oj to ja pamiętam jak u nas się woda gotowała , maskara ![]() Cytat:
Dzień dobryyy ;** Kamila- tak jak już dziewczyny powiedziały, ta koleżanka widocznie leczy swoje kompleksy.Zal mi takich ludzi. świetnie Cię rozumiem . sama mam kompleksy z powodu swojej figury,ostatnio bardziej się uaktywniły, że tak powiem ![]() niebo bezchmurne. znowu będzie grzaććć. może pójdę sie opalać. buziaki ;** |
|||
|
|
|
#1746 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja ostatnio spałam i śniło mi się że podnoszę jakiś ciężar rękami (taki jak siłacze) i tak ciągnęłam, ciągnęłam i spadłam z łózka
|
|
|
|
|
#1747 |
|
Konto usunięte
|
a mi się dzisiaj śniły koty
no i uciekłam mu ;d.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1748 | |
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19916680]a no właśnie też zapomniałam. dzisiaj o 11 leci powtórka
.[/QUOTE] Jak nie zapomnę to obejrzę. Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19916831]a mi się dzisiaj śniły koty no i uciekłam mu ;d.[/QUOTE]Czemu macie same złe sny z kociaczkami ? ![]() Marta wczoraj pisała, że jej Frytka w taki upał leży jakby zdechła. Przed chwilą mój wrócił z dworu, uwalił się na płytkach i tak leży jak trup. Śmiesznie to wygląda, bo normalnie to by latał i skakał.
|
|
#1749 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Yh miałam odpisac na wszystko, ale nie zdążę bo mama dzwoni że jej się budyniu chce, więc zaraz będe gotowac i wycieczka do szpitala
![]() A tak btw. Dzień dobry;* Wydaje Ci się, w kółko ta sama osoba ![]() Cytat:
Wy to Żbiki jesteście I Was chciałabym spotakc, to oczywiste wręcz, tyle że ja nie lubię i nie znam Wwy Bałabym się tam pop prostu, no i ciocia mieszka na obrzeżach, a mnie transport publiczny przeraża![]() Ja lubię Hiszpanię Będę im kibicowac na mundialuCytat:
Ale z nim sobie dałaś w końcu spokój nie? Cytat:
![]() Cytat:
Trzymaj się, jakoś to będzie;*Cytat:
Duży wkład w to wszystko miało też to, że moi rodzice dłuugo mnie nie puszczali swobodnie z domu tzn. w takim sensie że do 18 roku miałam byc o 22 w domu więc jak dziewczyny z klasy gdzieś jechały na dyskotekę czy coś to automatycznie odpadałam i tak jakoś było że się od nich oddaliłam, ale właściwie mi to nie przeszkadza, bo odpowiada mi wąskie grono znajomych![]() Cytat:
Cytat:
Po garnierze strasznie wpadają i po farbie i po szamponie, coś im nie pasuje chyba![]() Ok doszłam do 52 strony, wrócę ze szpitala i skończę;* trzymajcie się;*
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też nie, muszę się przejść do specjalisty jakiegoś, niech przepisuje
![]() Dzień dobry. A dziś śniło mi się, że moja mama wyjechała do UK. Też bezsensowny sen, bo uciekałyśmy z siostrą, żeby wyjechać do mamy, biegałyśmy po dworcach i ja miałam 300 zł tylko przy sobie i darłam się na siostrę, że nie wzięła skarbonki to ją teraz na tym dworcu zostawię. Później coś się działo, ale takie poryte, że nie pamiętam już. I lecimy tym samolotem, w środku wyglądał jak taki autobus miejski, nawet kierowca tam siedział i trzymał kierownicę, a jak coś mówiłam, to wrogo na mnie łypał. I nagle pojawił się tam mój tata z łopatą i powiedział, że w UK na budowach lepiej płacą to też jedzie ale ja będę jego tłumaczem. A pod siedzeniem w tym autobusie leżał taki ogromny pies, ale nie wiem po co. Więcej mi się śniło, ale zapomniałam. |
|
|
|
#1751 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ;**
Ja siedze i czytam książkę, jest naprawde świetna, ale straasznie brutalna to prawdziwa historia 8-letniej dziewczynki, która była wykorzystywana przez ojca, właśnie doszłam do momentu, w którym powiedziała, że on sikał jej do buzi, masakra.... to dziecko już jest naprawde skrzywione psychicznie.
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-06-11 o 10:13 |
|
|
|
#1752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, Neandertalczyk wita się ze Żbikami! ;*
Cytat:
pocieszna jesteś, Weronika. ![]() Cytat:
A ja się wyłamę, bo nic mi się nie śniło. I w ogóle od dziś popołudnia mam wolny house. bo moi mężczyźni (z mamą..) jadą na camping. Do niedzieli mam wolne od życia rodzinnego. (bo ja od jakiegoś czasu z nimi nie jeżdżę na tego typu wycieczki)
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-11 o 10:17 |
||
|
|
|
#1753 | ||||
|
Zakorzenienie
|
nie pocytowało mi tradycyjnie
ale zasapałam się przy Ejsi Pejsi. u mnie popisowym zdaniem mojej mamy jest: "My name is Grażyna and my hobby is fishing" ![]() ostatnio do mnie Graża dzwoni i mówi, że zepsuła komputer. pytam co się stało, a ona szeptem :"pomóż mi szybko,bo ojciec mnie zabije!" (mam amerykańską wersję visty na komputerze, więc wszystko jest po angielsku), i mama mówi :"byłam sobie w internecie i raptownie mi zniknęło pojawił się ten misiek i twój kciuk" (misiek to pies, logo mojego konta, a kciuk to czytnik linii papilarnych,który i tak nie jest ustawiony), mówię żeby w Miśka klikknęła. Mówi, że wyskakuje jej komunikat.. i mi czyta literka po literce mówię :"mamo, dobra, ja i tak nie rozumiem co Ty mi tam czytasz, kliknij w miśka, a nie w kciuka".. mówi, że dalej nie działa. To kazałam zresetować jej komputer. Żeby przycisnęła klawisz włączania i przytrzymała aż komputer wyda charakterystyczny dźwięk i się wyłączy. A ona :"o Boże, pierdnął i nie działa!" mówię, żeby włączyła. No i włączyła.. i pyta czy enter. mówię, ze tak, a ona :"uff.. ale poczekaj, bo może się nie załaduje ojciec mnie zabije."i powitalna melodia visty, mama klika w "lisa" (firefoxa), i krzyczy mi do słuchawki :"jest internet! dobra, dzięki córcia "lowe ją. Cytat:
Cytat:
Cytat:
pogrubione - i dzień dobry kot już dzisiaj w nocy dał pospać. O 7:00 tylko już chodziła i miauczała, że głodna. na 17:00 do pracy a jak mi się nie chce.. ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
podaj jeszcze raz tytul i autora jeśli możesz ![]() (bo nie chce mi się szukać )wiecie jaka lipa tutaj? żeby wypożyczyć książkę muszę wpłacić kaucję do biblioteki nie niższą niż 20zł. Pogrzało (bo nie jestem na stałe zameldowana w woj. pomorskim)ed: napisałaś, że prawdziwa historia 8-letniej dziewczynki, ale ja jestem tępa. ale to przez to, że łeb mnie boliiii.
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2010-06-11 o 10:23 |
||||
|
|
|
#1754 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cathy Glass- Skrzywdzona ![]() a od kiedy to w bibliotece się za cokolwiek płaci ? nawet za przetrzymywanie długo książki mało kiedy chcą pieniędzy.
|
|
|
#1755 | ||
|
Konto usunięte
|
nie wiem
Cytat:
nie które sny są naprawdę dziwneee.Cytat:
. w sumie moja też do mnie przychodzi z najmniejszym problemem jeśli chodzi o komputer. |
||
|
|
|
#1756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ej, a mi nie jest do śmiechu, bo komputer W OGÓLE nie reaguje na moje polecenia. Włączę "start", a ten już się zacina. Resetowałam z 5 razy i nic. Jak dobrze, że to nie mój komputer się popsuł. Brat mnie zamęczy jak wróci ze szkoły, jeżu. Ja nie wiem jak to naprawić. ![]() Jestem pewna, że te ciołkowate rodzeństwo moje naładowało komputer wirusami. Mam nadzieję, że ktoś nie przejął plików, tam były moje zdjęcia (te niekorzystne też
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
Ala, bo to dlatego, żebym sobie nie wypożyczyła i nie uciekła.
Weronika, Twoje zdjęcia już na bank okrążyły świat.
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo duże litery pisze z Capsa a nie Szifta A na Firefoxa mówią, ten drugi Internet ![]() Martyna, to bez sensu bo i tak mają Twój kętrzyński adres. |
|
|
|
|
#1759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oo, nieźle.. ciekawe, czy w Warszawie też tak będzie. bo ja już lowe Bibliotekę Narodową, mimo że nigdy w niej nie byłam. wyobrażam sobie, jak ogromne tam są zbiory. Cytat:
dlatego już tu nie chodzę, bo wiecznie się spóźniałam z oddaniem. teraz chodzę do miejskiej- mam dalej, ale bibliotekarki są znacznie bardziej wyrozumiałe, milsze i niesfrustrowane swoją pracą. pomagają szukać książek i w ogóle.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-11 o 10:58 |
||
|
|
|
#1760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie tak samo! a moj tata woła mnie jak mu wyskoczy aktualizacja antywirusa i mowi "znowu coś zepsułaś, ciągle coś wyskakuje" a mama w okienko googli, wpisuje "www..." i przypomniało mi sie jeszcze odnośnie angielskiego ![]() dostał wczoraj tata smsa od mamy "I will be at 7" przypadkiem ![]() przychodzi i pyta: "co to znaczy ALBI?" |
|
|
|
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pewnie się nauczy wiedzą, że muszą ogarnąć bo w mieście nie mają nawet żadnej mądrej młodej głowy w rodzinie, która pomoże "od ręki", a ja przecież nie będę leciała 300km do domu ![]() no właśnie wiem dla mnie to też bezsens kompletny, ale taki jest regulamin biblioteki. Zobaczę może jeszcze bibliotekę w Gdańsku, czy też mają takie bezsensowne zasady ![]() na razie zebrałam się do czytania "Kodu Leonarda..." fajnie się zapowiada.
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
czytam Was i czytam,ale pzrez te pogode to mi sie nawet pisać nie chce, zdycham
|
|
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiesiła się na drzewie za domem (mąż ją zdradził, a wychowywali wspólnie dwoje upośledzonych dzieci, jak mieszkałam w bloku to akurat byli moimi sąsiadami z następnej klatki..) pogrzeb był w Dzień Matki.. masakra.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1764 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A Michau czasem tam nie mówił, że zrobił to dla icg dobra, czy coś w tym stylu??[QUOTE=Karmenka;19917547 A dziś śniło mi się, że moja mama wyjechała do UK. Też bezsensowny sen, bo uciekałyśmy z siostrą, żeby wyjechać do mamy, biegałyśmy po dworcach i ja miałam 300 zł tylko przy sobie i darłam się na siostrę, że nie wzięła skarbonki to ją teraz na tym dworcu zostawię. Później coś się działo, ale takie poryte, że nie pamiętam już. I lecimy tym samolotem, w środku wyglądał jak taki autobus miejski, nawet kierowca tam siedział i trzymał kierownicę, a jak coś mówiłam, to wrogo na mnie łypał. I nagle pojawił się tam mój tata z łopatą i powiedział, że w UK na budowach lepiej płacą to też jedzie ale ja będę jego tłumaczem. A pod siedzeniem w tym autobusie leżał taki ogromny pies, ale nie wiem po co. [/QUOTE] z łopatą Cytat:
jak będziesz mamą też będziesz miała problemy z nową technologią Twoich dzieci ale się wkurzyłam. Zadzwonili dzisiaj do mnie z drogerii Rossman w sprawie pracy. No i chcieli się umówić ze mną w poniedziałek we Wrocławiu. Kurde, a ja nie dam rady pojechać w poniedziałek, bo musze zrobić wymazy ;( Kurde taka oferta przeleciała mi koło nosa
|
||
|
|
|
#1765 |
|
Zadomowienie
|
Będę sławna ? ![]() Zainstalowałam avast i od tej pory komp w ogóle nie reaguje. o shit.
|
#1766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak nie miałam jeszcze konta w biblio miejskiej, wypożyczałam na kartę mojej B., powiedziałam jej o tym tylko za 1szym razem, potem już nie. i tak wiedziałam, że nie będzie miała nic przeciwko.Kod słyszałam, że fajny Cytat:
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#1767 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Ale przyspamowałyście wczoraj
![]() Cytat:
Cytat:
Trądziku nie miałam, ale ostatnio na plecach mnie tak zsypało że nie wiem. A ja wszystko drapię od razu![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale to znaczy że będziesz długo żyłaCytat:
Jej nie znosze takiej pogody, cały czas bym spała A ja Lostów teraz ciapie od początku
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
Gorąąąąco.
Moja mama jest w miarę ogarnięta jeśli chodzi o komputer, ale nie aż tak bardzo jak sądzi. ;] kiedyś nawet prosiła kolegę-informatyka, żeby załatwił jej pracę. A on ją zabił podstawowym pytaniem: 'a umiałabyś napisać program?' ![]() Tata natomiast.. umie korzystać z internetu i wszystkiego, co mu potrzebne, ale w jakieś mocno zaawansowane sprawy się nie zagłębia.
|
|
|
#1769 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sawyeeer Ok, ja czytam, czekam aż mi włosy wyschną, zaraz się ubiorę i wyjde na ten upał.
|
|
|
#1770 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() I czasem wejdzie na stronę lokalną, która jest zapisana w zakładkach (czy coś w tym stylu) w mozilli ![]() a mój tata to nawet nie kręci się koło komputera. Raz jak sobie usiadł do komputera pytał się co to jest za START w lewym dolnym rogu. Musiał się upewnić parę razy, że nic się nie stanie jeśli go naciśnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.

też juz usypiam.

szybko włączyłyśmy wodę i musiałam żar wywalić z pieca. Mama mi zapewnia rozrywek, No, ale mozna jej wybaczyć bo pierwszy raz to robiłyśmy, trzeba mniej węgla dawać.Koniec wyżalania.

to prawdziwa historia 8-letniej dziewczynki, która była wykorzystywana przez ojca, właśnie doszłam do momentu, w którym powiedziała, że on sikał jej do buzi, masakra.... to dziecko już jest naprawde skrzywione psychicznie.

dla mnie to też bezsens kompletny, ale taki jest regulamin biblioteki. Zobaczę może jeszcze bibliotekę w Gdańsku, czy też mają takie bezsensowne zasady

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)