|
|
#151 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
heloł,nadrobiłam jedynie i zaledwie do momentu zdjeć - ... wodospadu
![]() witaj Red - gratuluje wypasu, wrażeń i doczytałąm ześ zapylona ![]() ale szybciutko wskakuje między ulubioną czynością ( pakowanie telexpres weselny oóż okazało sie być najlepszą imprezą na jakiej byłam - nigdy jeszcze też nie tańczyłam z taką predkością nie wiem co to było miks rock'n'rolla z jaifą czy jaifem whatever ale - brakło mi tchu - coś w stylu tańca z gwiazdami na szybkim przewijaniu - i byłąm w powietrzu |
|
|
|
#153 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(gdzie ta rzekoma fotogeniczność, z połowy zdjęć miałam polewkę )toć ba! Cytat:
![]() Tym bardziej, że dobrałyśmy się na zasadzie przeciwieństw; ja byłam spokojna, zorganizowana i grzeczna, a ona szalona imprezowiczka namawiająca do zuaaa (nauczyła mnie pić, kląć i słuchać techno tylko ostatnio jakoś coś się psuje, chyba nasze drogi zaczynają się rozchodzić chyba i jakoś się nie dogadujemy... ![]() Cytat:
Dobrze, że już po wszystkim Cytat:
Ta Islandia jest cudowna!!! ![]() A Ty i Twój TŻ również! To ja też wrzucę fotkę - tym razem z końca imprezy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-13 o 21:05 |
||||
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
o żesz... jak trudno być na diecie
Mogę jeść mało, ale lubię jeść smacznie. Muszę przysiąść nad tabelkami i pokombinować nad przepisami, z których wyjdzie coś zjadliwego Ale tym razem się uparłam i nie odpuszczę
|
#155 | |
|
|
Cytat:
![]() Udanego wyjazdu!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
No ładnie, 1,5 doby mnie nie było a tu już 6 stron nowego Baru
Red zazdroszczę wyprawy resztę stron nadrobię później
|
|
|
|
#157 |
|
|
Mam pytanie - Allegro jakoś przypomina o zapłaceniu za wystawienie aukcji czy trzeba samemu pamiętać?
|
|
|
#158 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Przypomina o opłacie.
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rachello, wiedziałam,że będziesz się świetnie bawić Ja tak mam,że jak nie mam ochoty na imprezę, jak marudzę i myślę,że zrobiłabym wszystko,żeby nie iść,zawsze zabawa okazuje się przednia! Gorzej jak obiecuję sobie super zabawę. Zawsze impreza jest wieeelką porażką![]() Red, zdjęcia piękne...ale co tam zdjęcia...wspomnienia widoków w 3D i zapach...bezcenne:rolleye s: Zazdroszczę szczerze! ![]() Jeszcze kiedyś tam zawitam,na bank Maju, Kameno, gratuluję świetnej zabawy a Tobie Majko chyba trza w tyłek nawrzucać,bo tak jak ty marudzisz to nikt inny Nic Tobie nie brakuje,a na chuopa przyjdzie czas. Nic na siłę Skarbiątko, cieszę się ,że nie rozwaliło Ci głowy od nadciśnienia i mam nadzieję,że się przednio bawiłaś! Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2010-06-13 o 22:22 |
|
|
|
|
#160 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#161 |
|
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
O Boże, myślałam, że piszesz coś o rzęsistku
Szczery Bar... Kawał o malpie- świetny, nawet Gucio się uśmiał. A ja przymierzyłam spodnie po poprawce u krawcowej, pytam Wojtka jak wyglądam. "Kochanie, masz straszny rów z tyłu. Krawcowa (pani Pucek, nawiasem mówiąc) zostawiła ci za dużo marteriału, który nie ma gdzie uciec więc włazi w d..." A to moje jedyne rurki
|
#163 |
|
|
Superhiperprzesadnieszcze ry-do-bólu Bar
|
|
|
#164 | ||||
|
Nindżopesz
|
Dziękuję ogólnie
Cytat:
Po prostu poprawiam kontrasty, poziomy i kolorystykę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#165 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#166 | |||||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nom.....tez tak to odebrąłam...tylko ze jak sie teraz nad tym zastanawiam to te pytające osoby chyba są przekonane ze tak nalezy...ze to tak sympatycznie i grzecznie sie zapytac tak jak o studia studenta ,czy absolwenta o prace, tal małżenstwo zagajamy o dzieci... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
bambusowy z Biochemi. Zamówiłam ze wszystkimi dodatkami,ale na razie nic nie "domieszuję" czysty bambus nie zadowala. Pierwszy raz przeglądając sie w lusterku samochodowym pomyslałam ze nie jestem taka najgorsza ![]() Cytat:
Baldurs Gate ![]() zdjęcia piękne...normalnie az chce sie tam byc ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- a ja własnie wróciłam z gór z babiej Góry dokładnie...i nie wiem jak to sie stalo ze mi łapy zjarało i szyje....a słońce było moze z 15 min. podczas całej wycieczki...generalnie mzawka i mgła
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wow Red, zmieniam zdanie, zdjęcia są jednak cudowne a nie piękne ) Wczoraj zostałam podstępnie wyciągnięta na grilla, nad jezioro |
|
|
|
|
#168 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a ja kupiłam wycieczkowy odstraszacz komarów-taki brelok na baterie-bedzie w sam raz w góry czy na kamp
|
|
|
#169 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
(wszystkiego mam w nadmiarze )A jako stara panna lubię sobie pozrzędzić Cytat:
![]() fiu fiu! ![]() Cytat:
![]() ![]() i współczuję bąbli Mnie grzywka wkurzyła ![]() Mam taką długą, że jak się bawię, to mam ją na całej paszczy (zepsuła mi najładniejsze zdjęcie )A z podpiętą albo całkiem bez mi nieładnie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-13 o 23:16 |
||||
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam
|
|
#171 | |
|
|
![]() Cytat:
![]() Hej Jak było?
|
|
|
|
#172 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nawet wódkę piłam i nic mnie głowa nie bolała.dziwy jakieś normalnie,nie mogłam się nadziwić ,że tak dobrze zniosłam ten upał ![]() idę spać,cześć wszystkim
|
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
witaj!
Cytat:
![]() Ja się poskarżę, jak mi grzywa zepsuła fotę Normalnie byłoby taaakie słodkie zdjęcie A wyszło jakoś tak, hm... dziko (byłoby do kompletu z dzikim chłopem z fińskiego lasu, hej! Matko, jak ja wyglądałam hm, muszę pomysleć, czy nie ciachnąć grzywy ![]() Dobranoc!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-14 o 00:21 |
|
|
|
|
#174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie takie coś się kupuje? ktoś to już wypróbował? Cytat:
mnie się i tak fota podoba ![]() dobranoc |
||
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
przeleciałam dwa bary (jestem lepsza niż gryx
)ale wizaż odmówił cytowania .Gratuluję i zazdroszczę Red wypadu i Corii rzęs, Rachell zabawy na weselu i wjazdu, Maji i Kamenie wspónej imprezki i więcej nie pamiętam Tru ![]() w sobotę ślub w klasztorze unplugged, przy gitarra, weselisko przy prądzie już, ale muza fajna nieweselna taka ). Dzisiaj bardzo późne śniadanie i do domu
|
|
#176 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Red, zastanawiam się, jak byłoby mieszkać w Islandii
![]() Komputery tam mają przecież...oj, na wymiany próbkowe by się długo czekało...trzeba byłoby w ciemno wszystko kupować ![]() Maju, fajnie wyglądasz, nawet z grzywką Polly, dzięki za info. a Kameleon znów był pod prysznicem Załącznik 3181504
|
#178 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję - sama byłam zaskoczona lubię tkaie niespodzianki - ale co do wyjazdu w góry obawiam się scenariusza z podróży skarbiątka - powódź wkoło - juz kitram to że będzie lało wiało i grzmaiło mimo zę nawet zanabyłam na okazję 3 dni wypadu kostium do opalania - wazne ze będzie zimne piwo winko w towrzystwie najbliszych przyjacioł - baaaardzo różnorodnych - wiec zawsze jest ciekawie Cytat:
no coś w tym jest, zdarza mi się też to, czesto nadzwyczaj ale jednakto było wesele a one z reguły podobne - florens wspomniała o muzyce - u nas też pełno klasyków rocka, lat 80tych, 90tych, sinatra i tym podobne genralnie wszyyyyystko ale w 2/3 mało weselnie wiec git - choc nawet przy kaczuszkach był hardkor kwestia interpretacji myslę jak się kto bawi Cytat:
powiem tylko tyle - dokładnie tak jest - obserwuję identyczny zwyczaj i identyczne przekonanie tych ludzi iż tak wypada, należy i że to oczywiste - jak mozna nie zapytać - jestem bez męża bez pracy i bez dzieci - wyobraźcie sobie ogień pytań jaki mnie napotyka co dnia na chodniku w sklepie w autobusie itd itp to jest masowe tak tych ludzi chowano dzięks - ja mdleje przy twych narzekanaich na własną osobę na nadmiar itp choc widzę że to taka też autoironia :P no ale jak juz mówiłam ja sobie pomdleje a kazdy ma prawo widzieć się i czuć się jakim chce nie mnie oceniać - ale u nas byś od przystanku do spożywczaka solo nie przeszła - to apropo zdjeć Cytat:
Red - ja widziałam Isalndie online- i wiedziaąłm ze dostanę drgawek i ciar na widok zdjeć - ale zdjecia takie private wymiatają bardziej, a wiem też ze nie oddają w najmniejszym nawet stopniu ogromu i piękna krajobrazu, przestrzeni a ja jednak zmieniłam zdanie że nie mogłabym tam mieszkać - przesadził las - genralnei to jest jak w bajce, pobyć popodziwiać zachłysnać się i podjarać - przestrzeń łaaaaaaaaaaaaa, bajery i kolory no jak inna planeta - i ten wieloryb też od razu zauwazyłąm ze takie ujęcie ze nie szpeci a wręcz chce się na nie patrzeć - trzymcie ten fotos bo traci jakim konkursem fotowym nie mogłabym mieszkac bo ni ma drzew - to coś za ciachulcem to większe mam przy klatce obok a ja jestem urodzoną fanką lasu, cienia, drzew ze musi być, no musi zatem - nie musze uczyc się islandzkiego uffff Florens - piona weselna - zazdroszcze unplugged - lubię takie awarie trzeba wtedy iśc na żywioł improwizowac - cieszyc sie jakos z tego co jest of kors jestem ta nieliczna co lubi no i tez organizator lubi pewnie mniej - Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-06-14 o 01:52 |
|||
|
|
|
#179 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się dowiedziałam, że za rok czeka mnie wesele kolezanki - jak mnie zaprosi, to będą typowe wiejsko-biesaidne klimaty ![]() I pewnie znów nie będę miała z kim iść zimno ![]() Zmarzłam dzisiaj normalnie! Gdzie są ci, co tak na upały psioczyli?! ale wygląda to jakos flejowato takie rozmemłane włosy na twarzy nie podoba mi się to, a nie wiedziałam, że sama tak wyglądam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moim zdaniem to raczej nie tyle wychowanie, co raczej takie wścibskie pchanie nosa w czyjeś sprawy - rozumiem, że jak się człowiek spotyka z kimś, to pyta co u niego, ale nie trawię upierdliwych tekstów i docinków na te tematy ![]() Albo jak chcą ustawiać komuś życie według swoich zachcianek "a bo ja chce już być babcią" "chce się pobawić na Twoim weselu" Cytat:
![]() jakbym była ubrana jak na co dzień, to bym przeszła i całe miasto ![]() Cytat:
![]() W sobotę postanowiłam sobie wrócić na pieszo ze stacji do domu - 3 kilometry spaceru przy temperaturze 32 stopni w cieniu - i było mi bosko! A dzisiaj mnie zimno trzęsie i jest mi źle
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-14 o 08:59 |
|||||
|
|
|
#180 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
na allegro , ja kupiłam zestaw-odstraszacz do chaty-do kontaktu i do tego 2 przenośne na bateryjki-całosc za oszałamiającą kwotę 25 zł ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- dziewczyny! poszukuję szybko pomocy kogos z kontem na ebay i paypalem ![]() chodzi o dokonanie dla mnie zakupu-kaske wpłace natychmiast-teraz nawet
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.

(nauczyła mnie pić, kląć i słuchać techno 

Mogę jeść mało, ale lubię jeść smacznie. Muszę przysiąść nad tabelkami i pokombinować nad przepisami, z których wyjdzie coś zjadliwego

Superhiperprzesadnieszcze ry-do-bólu Bar

(zepsuła mi najładniejsze zdjęcie

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)