Scent Bar XVI - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-13, 20:35   #151
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Dot.: Scent Bar XVI

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
A mi tymczasem niedobrze... W domu nie ma nic do żarcia, a mi się ruszyć nie chce...
Widzę, ze kolezanka należy jak ja - do osób szczupłych z lenistwa

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 20:47   #152
rachell111
Zakorzenienie

heloł,nadrobiłam jedynie i zaledwie do momentu zdjeć - ... wodospadu

witaj Red - gratuluje wypasu, wrażeń i doczytałąm ześ zapylona

ale szybciutko wskakuje między ulubioną czynością ( pakowanie ) na wypadzik w góry maluteńki - a weselem z którego wróciłam -

telexpres weselny
oóż okazało sie być najlepszą imprezą na jakiej byłam - nigdy jeszcze też nie tańczyłam z taką predkością nie wiem co to było miks rock'n'rolla z jaifą czy jaifem whatever ale - brakło mi tchu - coś w stylu tańca z gwiazdami na szybkim przewijaniu - i byłąm w powietrzu i było bosssssssssssssssssssssko - nie spodziewałam się że na weselach można tak spedzić cudnie czas - a wszystko zasługa ludzi - nawet nie miałam czasu jeść i pić co jest u mnie ewenementem
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 21:03   #153
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Dostałam pozwolenie od Maji więc wklejam fotę, ta akurat jest z początku imprezy bo te późniejsze to średnio się nadają do pokazywania publicznie
Maja po lewej, kamena po prawej.
ale krejzolki
(gdzie ta rzekoma fotogeniczność, z połowy zdjęć miałam polewkę)
Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
a ciechan pośrodku
toć ba!
Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Ale jesteście fajne

Cytat:
Napisane przez envy07 Pokaż wiadomość
Piękne fotki..takie mocne, a takie kruche w środku..

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Bardzo fajnie wygladacie!

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Moja młodość by oszalała z taką flądrą w okolicy. Brrr! no ale nie wszystko musze rozumiec
no ale żeby nie było, to jak się razem bawimy, to jest naprawdę super - przeżyłyśmy już razem setki imprez i było zajefajnie
Tym bardziej, że dobrałyśmy się na zasadzie przeciwieństw; ja byłam spokojna, zorganizowana i grzeczna, a ona szalona imprezowiczka namawiająca do zuaaa (nauczyła mnie pić, kląć i słuchać techno )
tylko ostatnio jakoś coś się psuje, chyba nasze drogi zaczynają się rozchodzić chyba i jakoś się nie dogadujemy...
Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Wesele całkiem udane,nie lubię wesel w sumie,ale to było ok
miałam przywdziać majtki Bridget Jones albo inaczej Majtki Goka Wana,ale upał mnie zniechęcił do tego czynu

tylko stracha mielismy bo jak minął upał zaczęło się błyskać i siostra mówiła że w Lublinie wieje...J. bał się o dach na domu który akurat robi,a tymczasem dziś rano się okazało,że to tam gdzie byliśmy przeszłą okropna nawałnica.
Jechaliśmy na około bo okolice Annopola pozalewane i są objazdy,pojechalismy na Puławy i Janowiec,Janowiec też zamknięty,obłożony worami z piachem ,policja zawraca ludzi,jechaliśmy przez jakieś zapomniane wioski..i tam..też tragedia,przejechaliśmy, z szosy woda opadła ale dookoła:klęska żywiołowa normalnie,rozlewiska,błot a,tam gdzie woda opadał widać jak była wysoka,dokąd domy pozalewane,strasznie....: (
No ale wyrobilismy się w 1h 20 minut

Dobrze, że już po wszystkim
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Jejkuuu, jakoś nie mogę wyjść na prostą z czasem i czytaniem SB, a to pranie, a to matka wpadła... Tak więc znowu się nie ustosunkuję.

W każdym razie dziękuję za miłe słowa n/t fotek i dementuję pogłoskę o zapyleniu Chodziło o pył wulkaniczny... chociaż może po wczorajszym...

Czy ciacho się kąpie notorycznie pod wodospadem nie wiem, ale na bank kąpieliło się w butach Zeby to jeszcze były glany to bym zrozumiała - chciał być tró. Ale co kraj to obyczaj, hehe.

Dobra, kilka fotek zaraz rzucę, na początek coś dla wielbicieli gier i fantasy:
- Carcassonne wersja live
- Baldurs Gate
- zagadka pt. "znajdź smoka"
- moje prywatne długowłose ciacho w lesie (inszych nie było więc się własnym dzielę). Las jak na Islandię bardzo spektakularny
Red, ale piękne fotki!!!!
Ta Islandia jest cudowna!!!
A Ty i Twój TŻ również!

To ja też wrzucę fotkę - tym razem z końca imprezy

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-06-13 o 21:05
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 21:25   #154
vesenka
Zakorzenienie

o żesz... jak trudno być na diecie Mogę jeść mało, ale lubię jeść smacznie. Muszę przysiąść nad tabelkami i pokombinować nad przepisami, z których wyjdzie coś zjadliwego Ale tym razem się uparłam i nie odpuszczę

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 21:30   #155
dzika truskawa

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
telexpres weselny
oóż okazało sie być najlepszą imprezą na jakiej byłam - nigdy jeszcze też nie tańczyłam z taką predkością nie wiem co to było miks rock'n'rolla z jaifą czy jaifem whatever ale - brakło mi tchu - coś w stylu tańca z gwiazdami na szybkim przewijaniu - i byłąm w powietrzu i było bosssssssssssssssssssssko - nie spodziewałam się że na weselach można tak spedzić cudnie czas - a wszystko zasługa ludzi - nawet nie miałam czasu jeść i pić co jest u mnie ewenementem
Fajnie, ze było fajnie

Udanego wyjazdu!

:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
Stary 2010-06-13, 21:55   #156
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

No ładnie, 1,5 doby mnie nie było a tu już 6 stron nowego Baru

Red piękne zdjęcia zazdroszczę wyprawy

resztę stron nadrobię później

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 21:57   #157
dzika truskawa

Mam pytanie - Allegro jakoś przypomina o zapłaceniu za wystawienie aukcji czy trzeba samemu pamiętać?

Stary 2010-06-13, 22:06   #158
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Mam pytanie - Allegro jakoś przypomina o zapłaceniu za wystawienie aukcji czy trzeba samemu pamiętać?
Przypomina o opłacie.

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 22:19   #159
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
telexpres weselny

Rachello, wiedziałam,że będziesz się świetnie bawić Ja tak mam,że jak nie mam ochoty na imprezę, jak marudzę i myślę,że zrobiłabym wszystko,żeby nie iść,zawsze zabawa okazuje się przednia! Gorzej jak obiecuję sobie super zabawę. Zawsze impreza jest wieeelką porażką

Red, zdjęcia piękne...ale co tam zdjęcia...wspomnienia widoków w 3D i zapach...bezcenne:rolleye s: Zazdroszczę szczerze! Fjordy Norwegii mogą się schować,choć kocham Norwegię
Jeszcze kiedyś tam zawitam,na bank Znaczy się do Islandii

Maju, Kameno, gratuluję świetnej zabawy a Tobie Majko chyba trza w tyłek nawrzucać,bo tak jak ty marudzisz to nikt inny
Nic Tobie nie brakuje,a na chuopa przyjdzie czas. Nic na siłę

Skarbiątko, cieszę się ,że nie rozwaliło Ci głowy od nadciśnienia i mam nadzieję,że się przednio bawiłaś!

Edytowane przez edytapa68
Czas edycji: 2010-06-13 o 22:22
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 22:19   #160
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
przypomina raz w miesiącu, chyba, że masz do zapłacenia mniej niż 10 zł, to wtedy w następnym

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 22:19   #161
dzika truskawa

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Przypomina o opłacie.
Dzięki

Te imponujące rzęsiska w awku to Twoje?

Stary 2010-06-13, 22:32   #162
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki

O Boże, myślałam, że piszesz coś o rzęsistku
Szczery Bar...

Kawał o malpie- świetny, nawet Gucio się uśmiał.

A ja przymierzyłam spodnie po poprawce u krawcowej, pytam Wojtka jak wyglądam. "Kochanie, masz straszny rów z tyłu. Krawcowa (pani Pucek, nawiasem mówiąc) zostawiła ci za dużo marteriału, który nie ma gdzie uciec więc włazi w d..."
A to moje jedyne rurki

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 22:34   #163
dzika truskawa

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
O Boże, myślałam, że piszesz coś o rzęsistku
Szczery Bar...
Superhiperprzesadnieszcze ry-do-bólu Bar

Stary 2010-06-13, 22:41   #164
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dziękuję ogólnie

Cytat:
Napisane przez Daffodilka Pokaż wiadomość
Naprawdę jest niesamowite Już piszę PW z moim mailem i z góry pięknie dziękuję Te depresyjne zdjęcia też robią wrażenie - świetne ujęcia i musisz mieć chyba dobry sprzęt
E, właściwie sprzęt jest średni, jakaś tam cyfrówka, którą umiem obsługiwać tylko w trybie auto Po prostu poprawiam kontrasty, poziomy i kolorystykę

Cytat:
Napisane przez dooo Pokaż wiadomość
Redhaired ........... ale cudne zdjęcia .... fantastyczne..... genialne ..... oprócz tego, że świetne technicznie i klimatycznie to jeszcze pokazują obiekt mojego pożądania - Islandię ..... masz coś jeszcze?
Dziękuję, zdjęć mam pierdyliard więc dłuuugo by wklejać

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Fjordy Norwegii mogą się schować,choć kocham Norwegię
Jeszcze kiedyś tam zawitam,na bank Znaczy się do Islandii
Ja jednak bardziej kocham Norwegię a konkretnie Lofoty

Cytat:
A ja przymierzyłam spodnie po poprawce u krawcowej, pytam Wojtka jak wyglądam. "Kochanie, masz straszny rów z tyłu. Krawcowa (pani Pucek, nawiasem mówiąc) zostawiła ci za dużo marteriału, który nie ma gdzie uciec więc włazi w d..."
A to moje jedyne rurki

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 22:41   #165
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Dzięki

Mhm, moje

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 22:57   #166
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez MichailK Pokaż wiadomość
A czy to czasem nie jest zastrzeżona nazwa przez NFZ? Pachnie mi tu pozwem!

Polly, a co tych wspaniałych haseł - ja zawsze mówię, że bardzo chcielibyśmy mieć dzieci, ale sąd biorąc pod uwagę moją przeszłość stanowczo nam to odradza. Konsternacja na twarzach pytaczy:bezcenna.

Cytat:
Polly, a co to było za przedsiebiorstwo? Ten Agonex?

Ostatnio spodobał mi się szyld w Kartuzach nad sklepem obuwniczym- "Inwazja butów"
znalazłam specjalnie dla Ciebie-Agonex-technika grzewcza i sanitarna, Nowy Sącz

Cytat:
Polly....dla mnie to wtrącanie się po prostu w czyjeś życie...nienawidzę tego..wchodzi się z butami w czyjeś życie...

nom.....tez tak to odebrąłam...tylko ze jak sie teraz nad tym zastanawiam to te pytające osoby chyba są przekonane ze tak nalezy...ze to tak sympatycznie i grzecznie sie zapytac tak jak o studia studenta ,czy absolwenta o prace, tal małżenstwo zagajamy o dzieci...

Cytat:
Heloł

Polly, nie wiem czy akurat w Polsce, to chyba za duża generalizacja.. zależy pewnie od wychowania, od stopnia złośliwości / otwartości / bezrefleksyjności / itp.... u mnie w rodzinie tylko brat cioteczny właśnie nad stołem potrafił się zapytać czemu się nie hajtam i czemu nie mam dzieci, wszyscy inny jeśli już chcieli pytać, pytali wyłącznie w cztery oczy. Obecnie po ponad ośmiu latach chyba doszli do wniosku że nie ma po co się pytać
ale własnie w Polsce to jest nagminne...to prawie taki "dobry obyczaj", wiem oczywiście ze nie wszyscy ludzie tak robią, ale wydaje mi sie ze na zachodzie raczej większosc ludzi ma zakodowane ze to nietakt...u nas raczej mniejszosc, a większosc chyba uwaza ze to taka uprzejmośc-serio...

Cytat:
Dostałam pozwolenie od Maji więc wklejam fotę, ta akurat jest z początku imprezy bo te późniejsze to średnio się nadają do pokazywania publicznie
Maja po lewej, kamena po prawej.

Cytat:
Polly , mam pytanie
Co to za puder bambusowy, który tak matuje...ja świecę się mocno po półgodzinie od umycia twarzy....pudrów w kamieniu czy podkładów nie stosuję bo efekt byłby bardzo komiczny....ale tu miałąbym ochotę wręcz spróbować

bambusowy z Biochemi. Zamówiłam ze wszystkimi dodatkami,ale na razie nic nie "domieszuję" czysty bambus nie zadowala.
Pierwszy raz przeglądając sie w lusterku samochodowym pomyslałam ze nie jestem taka najgorsza

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Jejkuuu, jakoś nie mogę wyjść na prostą z czasem i czytaniem SB, a to pranie, a to matka wpadła... Tak więc znowu się nie ustosunkuję.

W każdym razie dziękuję za miłe słowa n/t fotek i dementuję pogłoskę o zapyleniu Chodziło o pył wulkaniczny... chociaż może po wczorajszym...

Czy ciacho się kąpie notorycznie pod wodospadem nie wiem, ale na bank kąpieliło się w butach Zeby to jeszcze były glany to bym zrozumiała - chciał być tró. Ale co kraj to obyczaj, hehe.

Dobra, kilka fotek zaraz rzucę, na początek coś dla wielbicieli gier i fantasy:
- Carcassonne wersja live
- Baldurs Gate
- zagadka pt. "znajdź smoka"
- moje prywatne długowłose ciacho w lesie (inszych nie było więc się własnym dzielę). Las jak na Islandię bardzo spektakularny

Baldurs Gate

zdjęcia piękne...normalnie az chce sie tam byc

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

a ja własnie wróciłam z gór z babiej Góry dokładnie...i nie wiem jak to sie stalo ze mi łapy zjarało i szyje....a słońce było moze z 15 min. podczas całej wycieczki...generalnie mzawka i mgła
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 22:58   #167
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
ale krejzolki
(gdzie ta rzekoma fotogeniczność, z połowy zdjęć miałam polewkę)
super wyglądałyście
Cytat:

Mhm, moje
wow

Red, zmieniam zdanie, zdjęcia są jednak cudowne a nie piękne (piękne to za mało powiedziane )

Wczoraj zostałam podstępnie wyciągnięta na grilla, nad jezioro i mam tyle bąbli po komarach z teraz zasadniczo zajmuję się drapaniem się

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2010-06-13, 23:00   #168
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
super wyglądałyście

wow

Red, zmieniam zdanie, zdjęcia są jednak cudowne a nie piękne (piękne to za mało powiedziane )

Wczoraj zostałam podstępnie wyciągnięta na grilla, nad jezioro i mam tyle bąbli po komarach z teraz zasadniczo zajmuję się drapaniem się

a ja kupiłam wycieczkowy odstraszacz komarów-taki brelok na baterie-bedzie w sam raz w góry czy na kamp
Stary 2010-06-13, 23:12   #169
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
telexpres weselny
to super, że sie wesele udało!
Cytat:
Maju, Kameno, gratuluję świetnej zabawy a Tobie Majko chyba trza w tyłek nawrzucać,bo tak jak ty marudzisz to nikt inny
Nic Tobie nie brakuje,a na chuopa przyjdzie czas. Nic na siłę
bo mi niczego nie brakuje
(wszystkiego mam w nadmiarze )
A jako stara panna lubię sobie pozrzędzić
Cytat:
A to moje jedyne rurki

Cytat:

Mhm, moje
fiu fiu!

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
znalazłam specjalnie dla Ciebie-Agonex-technika grzewcza i sanitarna, Nowy Sącz
e, Zakładu pogrzebowego pana Szatana dla mnie i tak nic nie przebije
Cytat:

Cytat:
super wyglądałyście

i współczuję bąbli

Mnie grzywka wkurzyła
Mam taką długą, że jak się bawię, to mam ją na całej paszczy (zepsuła mi najładniejsze zdjęcie )
A z podpiętą albo całkiem bez mi nieładnie

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-06-13 o 23:16
Stary 2010-06-13, 23:12   #170
Florens
Zakorzenienie

dobry wieczór
wróciłam

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 23:56   #171
dzika truskawa

Cytat:

Mhm, moje

Cytat:
bo mi niczego nie brakuje
(wszystkiego mam w nadmiarze )
A jako stara panna lubię sobie pozrzędzić

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
dobry wieczór
wróciłam
Hej
Jak było?

Stary 2010-06-14, 00:08   #172
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:

Skarbiątko, cieszę się ,że nie rozwaliło Ci głowy od nadciśnienia i mam nadzieję,że się przednio bawiłaś!
Było całkiem miło,dziękuję Edytko
ja nawet wódkę piłam i nic mnie głowa nie bolała.dziwy jakieś normalnie,nie mogłam się nadziwić ,że tak dobrze zniosłam ten upał

idę spać,cześć wszystkim

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 00:15   #173
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
dobry wieczór
wróciłam
witaj!
Cytat:

Cytat:
Było całkiem miło,dziękuję Edytko
ja nawet wódkę piłam i nic mnie głowa nie bolała.dziwy jakieś normalnie,nie mogłam się nadziwić ,że tak dobrze zniosłam ten upał

idę spać,cześć wszystkim
a fotki jakieś masz?

Ja się poskarżę, jak mi grzywa zepsuła fotę Normalnie byłoby taaakie słodkie zdjęcie A wyszło jakoś tak, hm... dziko
(byłoby do kompletu z dzikim chłopem z fińskiego lasu, hej!)
Matko, jak ja wyglądałam hm, muszę pomysleć, czy nie ciachnąć grzywy

Dobranoc!

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-06-14 o 00:21
Stary 2010-06-14, 00:17   #174
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
a ja kupiłam wycieczkowy odstraszacz komarów-taki brelok na baterie-bedzie w sam raz w góry czy na kamp
interesujące a gdzie takie coś się kupuje? ktoś to już wypróbował?
Cytat:
Ja się poskarżę, jak mi grzywa zepsuła fotę Normalnie byłoby taaakie słodkie zdjęcie A wyszło jakoś tak, hm... dziko
(byłoby do kompletu z dzikim chłopem z fińskiego lasu, hej!)

mnie się i tak fota podoba

dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2010-06-14, 00:29   #175
Florens
Zakorzenienie

przeleciałam dwa bary (jestem lepsza niż gryx)
ale wizaż odmówił cytowania.
Gratuluję i zazdroszczę Red wypadu i Corii rzęs, Rachell zabawy na weselu i wjazdu, Maji i Kamenie wspónej imprezki

i więcej nie pamiętam

Tru fajnie było, bardzo klimatycznie, m.in. z powodu braku prądu, dwie godz. przed naszym przyjazdem, w piątek przeszła trąba i zerwała linie energetyczne, więc wieczór przy świecach i letnim piwie
w sobotę ślub w klasztorze unplugged, przy gitarra, weselisko przy prądzie już, ale muza fajna nieweselna taka (normalnie kiwałam ukokowaną łepetyną). Dzisiaj bardzo późne śniadanie i do domu

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 00:32   #176
MichailK
Zadomowienie

Cytat:
Dobranoc!
Kobieta z klanu Malkava!
MichailK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 00:43   #177
justynaneyman
Zakorzenienie

Red, zastanawiam się, jak byłoby mieszkać w Islandii
Komputery tam mają przecież...oj, na wymiany próbkowe by się długo czekało...trzeba byłoby w ciemno wszystko kupować

Maju, fajnie wyglądasz, nawet z grzywką

Polly, dzięki za info.

a Kameleon znów był pod prysznicem
Załącznik 3181504

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 01:20   #178
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie, ze było fajnie

Udanego wyjazdu!

dziękuję - sama byłam zaskoczona lubię tkaie niespodzianki - ale co do wyjazdu w góry obawiam się scenariusza z podróży skarbiątka - powódź wkoło - juz kitram to że będzie lało wiało i grzmaiło mimo zę nawet zanabyłam na okazję 3 dni wypadu kostium do opalania - wazne ze będzie zimne piwo winko w towrzystwie najbliszych przyjacioł - baaaardzo różnorodnych - wiec zawsze jest ciekawie

Cytat:

Rachello, wiedziałam,że będziesz się świetnie bawić Ja tak mam,że jak nie mam ochoty na imprezę, jak marudzę i myślę,że zrobiłabym wszystko,żeby nie iść,zawsze zabawa okazuje się przednia! Gorzej jak obiecuję sobie super zabawę. Zawsze impreza jest wieeelką porażką!

no coś w tym jest, zdarza mi się też to, czesto nadzwyczaj ale jednakto było wesele a one z reguły podobne - florens wspomniała o muzyce - u nas też pełno klasyków rocka, lat 80tych, 90tych, sinatra i tym podobne genralnie wszyyyyystko ale w 2/3 mało weselnie wiec git - choc nawet przy kaczuszkach był hardkor kwestia interpretacji myslę jak się kto bawi

Cytat:
:

nom.....tez tak to odebrąłam...tylko ze jak sie teraz nad tym zastanawiam to te pytające osoby chyba są przekonane ze tak nalezy...ze to tak sympatycznie i grzecznie sie zapytac tak jak o studia studenta ,czy absolwenta o prace, tal małżenstwo zagajamy o dzieci...

ale własnie w Polsce to jest nagminne...to prawie taki "dobry obyczaj", wiem oczywiście ze nie wszyscy ludzie tak robią, ale wydaje mi sie ze na zachodzie raczej większosc ludzi ma zakodowane ze to nietakt...u nas raczej mniejszosc, a większosc chyba uwaza ze to taka uprzejmośc-serio...
s:

powiem tylko tyle - dokładnie tak jest - obserwuję identyczny zwyczaj i identyczne przekonanie tych ludzi iż tak wypada, należy i że to oczywiste - jak mozna nie zapytać - jestem bez męża bez pracy i bez dzieci - wyobraźcie sobie ogień pytań jaki mnie napotyka co dnia na chodniku w sklepie w autobusie itd itp to jest masowe tak tych ludzi chowano

Cytat:
to super, że sie wesele udało! :
dzięks - ja mdleje przy twych narzekanaich na własną osobę na nadmiar itp choc widzę że to taka też autoironia :P no ale jak juz mówiłam ja sobie pomdleje a kazdy ma prawo widzieć się i czuć się jakim chce nie mnie oceniać - ale u nas byś od przystanku do spożywczaka solo nie przeszła - to apropo zdjeć

Cytat:
k:
ja też - zapomniałam o upale - piąteczka - czyli co wesela żondzom ?

Red - ja widziałam Isalndie online- i wiedziaąłm ze dostanę drgawek i ciar na widok zdjeć - ale zdjecia takie private wymiatają bardziej, a wiem też ze nie oddają w najmniejszym nawet stopniu ogromu i piękna krajobrazu, przestrzeni fajnie masz z tym swoim ciachulcem ze was tak razem po takich miejscach nosi

a ja jednak zmieniłam zdanie że nie mogłabym tam mieszkać - przesadził las - genralnei to jest jak w bajce, pobyć popodziwiać zachłysnać się i podjarać - przestrzeń łaaaaaaaaaaaaa, bajery i kolory no jak inna planeta - i ten wieloryb też od razu zauwazyłąm ze takie ujęcie ze nie szpeci a wręcz chce się na nie patrzeć - trzymcie ten fotos bo traci jakim konkursem fotowym

nie mogłabym mieszkac bo ni ma drzew - to coś za ciachulcem to większe mam przy klatce obok a ja jestem urodzoną fanką lasu, cienia, drzew ze musi być, no musi zatem - nie musze uczyc się islandzkiego uffff

Florens - piona weselna - zazdroszcze unplugged - lubię takie awarie trzeba wtedy iśc na żywioł improwizowac - cieszyc sie jakos z tego co jest of kors jestem ta nieliczna co lubi no i tez organizator lubi pewnie mniej -

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2010-06-14 o 01:52
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 08:19   #179
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

mnie się i tak fota podoba

Cytat:
Tru fajnie było, bardzo klimatycznie, m.in. z powodu braku prądu, dwie godz. przed naszym przyjazdem, w piątek przeszła trąba i zerwała linie energetyczne, więc wieczór przy świecach i letnim piwie
w sobotę ślub w klasztorze unplugged, przy gitarra, weselisko przy prądzie już, ale muza fajna nieweselna taka (normalnie kiwałam ukokowaną łepetyną). Dzisiaj bardzo późne śniadanie i do domu
wow, no to super!
Ja się dowiedziałam, że za rok czeka mnie wesele kolezanki - jak mnie zaprosi, to będą typowe wiejsko-biesaidne klimaty
I pewnie znów nie będę miała z kim iść nienawidzę wesel
Cytat:
Napisane przez MichailK Pokaż wiadomość
Kobieta z klanu Malkava!

Cytat:
Red, zastanawiam się, jak byłoby mieszkać w Islandii
zimno
Zmarzłam dzisiaj normalnie!
Gdzie są ci, co tak na upały psioczyli?!
Cytat:
Maju, fajnie wyglądasz, nawet z grzywką
ale wygląda to jakos flejowato takie rozmemłane włosy na twarzy nie podoba mi się to, a nie wiedziałam, że sama tak wyglądam
Cytat:
no coś w tym jest, zdarza mi się też to, czesto nadzwyczaj ale jednakto było wesele a one z reguły podobne - florens wspomniała o muzyce - u nas też pełno klasyków rocka, lat 80tych, 90tych, sinatra i tym podobne genralnie wszyyyyystko ale w 2/3 mało weselnie wiec git - choc nawet przy kaczuszkach był hardkor kwestia interpretacji myslę jak się kto bawi
fajne wesele
Cytat:
powiem tylko tyle - dokładnie tak jest - obserwuję identyczny zwyczaj i identyczne przekonanie tych ludzi iż tak wypada, należy i że to oczywiste - jak mozna nie zapytać - jestem bez męża bez pracy i bez dzieci - wyobraźcie sobie ogień pytań jaki mnie napotyka co dnia na chodniku w sklepie w autobusie itd itp to jest masowe tak tych ludzi chowano

Moim zdaniem to raczej nie tyle wychowanie, co raczej takie wścibskie pchanie nosa w czyjeś sprawy - rozumiem, że jak się człowiek spotyka z kimś, to pyta co u niego, ale nie trawię upierdliwych tekstów i docinków na te tematy
Albo jak chcą ustawiać komuś życie według swoich zachcianek "a bo ja chce już być babcią" "chce się pobawić na Twoim weselu"
Cytat:
dzięks - ja mdleje przy twych narzekanaich na własną osobę na nadmiar itp choc widzę że to taka też autoironia :P no ale jak juz mówiłam ja sobie pomdleje a kazdy ma prawo widzieć się i czuć się jakim chce nie mnie oceniać - ale u nas byś od przystanku do spożywczaka solo nie przeszła - to apropo zdjeć

jakbym była ubrana jak na co dzień, to bym przeszła i całe miasto
Cytat:
nie mogłabym mieszkac bo ni ma drzew - to coś za ciachulcem to większe mam przy klatce obok a ja jestem urodzoną fanką lasu, cienia, drzew ze musi być, no musi zatem - nie musze uczyc się islandzkiego uffff
ja bym nie mogła mieszkać z powodu klimatu
W sobotę postanowiłam sobie wrócić na pieszo ze stacji do domu - 3 kilometry spaceru przy temperaturze 32 stopni w cieniu - i było mi bosko!
A dzisiaj mnie zimno trzęsie i jest mi źle

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-06-14 o 08:59
Stary 2010-06-14, 10:02   #180
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
interesujące a gdzie takie coś się kupuje? ktoś to już wypróbował?

dobranoc

na allegro , ja kupiłam zestaw-odstraszacz do chaty-do kontaktu i do tego 2 przenośne na bateryjki-całosc za oszałamiającą kwotę 25 zł

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

dziewczyny! poszukuję szybko pomocy kogos z kontem na ebay i paypalem

chodzi o dokonanie dla mnie zakupu-kaske wpłace natychmiast-teraz nawet
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości