Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów! - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-13, 22:51   #2041
Riddim
Zadomowienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość

czytałam taki wątek na Intymnym ostatnio.. już szukam Ci linku, poczytasz, może coś Ci się rozjaśni, bo wypowiadał się tam mądry facet o nicku 50 latek uważam, że bardzo trafnie pisał.
o tutaj jest ten wątek.
Dziękuję Utwierdziłam się w przekonaniu, żeby napisać i już nie kręcić. Co będzie to będzie, czarno na białym. Będę przynajmniej w zgodzie ze sobą i nie będę się zastanawiać co by było gdyby. Nie mogę pozwolić sobie na nic nie robienie, bo wtedy nic się nie stanie. <tupie>
Stary 2010-06-13, 23:10   #2042
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość
Ja się dzisiaj specjalnie odkryłam, bo słyszałam, że się jakiś dobiera do mnie. Wolałam żeby szybciej wyssał mi krew od szukania go na ścianie po całym pokoju.

Lenistwo.

to tylko ja biegam z łapką na muchy i klepię po ścianach jak opętana?!

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Nad jeziorem w lesie, to one się tam chyba rozmnażają ale super 3 dni prawie przesiedziałam w wodzie, przy domku jest nowe molo i 10 m i byliśmy w jeziorze
i się naoglądałam horrorów i w ogóle, fajnie mi z tymi ludźmi

Próbowały mama zrobiła jak jej pokazywałam moje bąbelki... ale mnie to jeszcze jeszcze, J. tak gryzły, że nie nadążał zauważać
to świetnie, że się dobrze bawiłaś

[QUOTE=Claaire;19967524]
Ok, wróciłam z tych chrzcin, było zarąbiście
Mój dziadek pokochał Tżta i opowiedział mu wszystkie historie rodzinne, jakieś tajemnice, to samo babcia
Było super Chrzestny też jest niezły, cały w tatuażach ale jest ok mieszka w usa i opowiedział mi duuużo o ciemnocie tego narodu
tż się troche spił, ale naprawde duuużo wypił i teraz wraca sam do domu, napisał mi że go jakieś dziewczyny zaczepiły teraz ale idzie dalej. Oby dotarł.
Jeszcze Greg (chrzestny) i tż gadali o naszym ślubie przy mojej mamie i tż ciągle 'ja zrobie teściowej drinka' do mojej mamy booooże w najlepszym przypadku było 'pani mamo ali'.
[/QUOTE]

pogrubione-

moi dziadkowie też bardzo lubią Tżta, ale on nie pije. i moi dziadkowie właściwie też nie bardzo.

Kamila- proszę, mam nadzieję, że pomoże sama przeczytałam z całkiem sporą ciekawością.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2010-06-13 o 23:12
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 23:16   #2043
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość

edit: jeszcze apropo rejestracji. W Lublinie świetnie zrobili, nawet druk do zapłaty możesz wydrukować od razu ze wszystkimi danymi.
w Łodzi też, ale to wcale nie jest świetny pomysł, bo ja chce z konta zapłacić, a jak mam to kurna zrobić, skoro nie ma o tym żadnych informacji ?
poza tym, nie każdy ma w dzisiejszych czasach drukarkę i to jeszcze kolorową

Cytat:
Napisane przez chiddy Pokaż wiadomość
kochana, nie robić nic
bo jeśli chodzi o płeć przeciwną to największe zainteresowanie wzbudzisz swoim brakiem zainteresowania ;*
o tym samym właśnie myślałam

Cytat:

oo, a gdzieś była?

czytałam taki wątek na Intymnym ostatnio.. już szukam Ci linku, poczytasz, może coś Ci się rozjaśni, bo wypowiadał się tam mądry facet o nicku 50 latek uważam, że bardzo trafnie pisał.
o tutaj jest ten wątek.

____

wróciłam od mojej B. lowe ją, upiekła chleb ziarnisty! ale jaki pyszny, bajka. nie wiedziałam, że wyróżnia się TAKIMI zdolnościami kulinarnymi
i nawet dostałam kawałek na jutro na śniadanie,a obiecała mi, że za tydzień jak będzie piekła kolejny raz, dostanę cały bochenek!
na działce tżta.
strasznie tam było
ale fajnie.

też zerknę na ten wątek, chociaż jestem taka zmęczona dawno taka nie byłam.
tż dziś jak się rano obudziłam i spytałam która godzina (cały weekend telefon był schowany na samym dnie torby, w ogóle go nie wyjmowałam, więc nie wiedziałam nawet którą mamy godzinę ) powiedziałam mi, że 12, a była 9:30
stwierdził, że jakbym usłyszała, że 9:30 to bym spała dalej a 12 była optymalna

Cytat:
Baby, 18 stron
I jeszcze coś zamawiają beze mnie
Ale wróciłam cała w bąblach po komarach, opalona i zadowolona tylko auto musiałam 3 godziny szorować
Idę zobaczyć, co tam się się działo

ja wykupiłam z dyżurnej apteki ostatniego offa
nie musze wspominac, że i tak jesteśmy pogryzieni ?
a samochód też umyliśmy, wreszcie
odkurzony, wypucowany - pól dnia nam to zajęło

Cytat:
Napisane przez bedeliciuos Pokaż wiadomość
ale jutro kiedy? bo ok 15 bym chciała im wysłać tą listę rzeczy, no i musiałabyś mi wpłacić jak najszybciej kaske
jak dasz rade do pewnie że mozesz
właśnie, w jakim banku masz konto? bo nie wiem, czy muszę dziś sie decydować i teraz kasę wysyłać, czy mogę do jutra poczekać...

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość

Ok, wróciłam z tych chrzcin, było zarąbiście
Mój dziadek pokochał Tżta i opowiedział mu wszystkie historie rodzinne, jakieś tajemnice, to samo babcia
Było super Chrzestny też jest niezły, cały w tatuażach ale jest ok mieszka w usa i opowiedział mi duuużo o ciemnocie tego narodu
tż się troche spił, ale naprawde duuużo wypił i teraz wraca sam do domu, napisał mi że go jakieś dziewczyny zaczepiły teraz ale idzie dalej. Oby dotarł.
Jeszcze Greg (chrzestny) i tż gadali o naszym ślubie przy mojej mamie i tż ciągle 'ja zrobie teściowej drinka' do mojej mamy booooże w najlepszym przypadku było 'pani mamo ali'.

Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość
Dziękuję Utwierdziłam się w przekonaniu, żeby napisać i już nie kręcić. Co będzie to będzie, czarno na białym. Będę przynajmniej w zgodzie ze sobą i nie będę się zastanawiać co by było gdyby. Nie mogę pozwolić sobie na nic nie robienie, bo wtedy nic się nie stanie. <tupie>
to też i racja najważniejsze to zrobić tak, aby było po Twojemu i być w zgodzie ze soba, o.
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 23:16   #2044
chiddy
Zadomowienie

Cytat:
Pobiegałam sobie, super uczucie.
I zauważyłam, że przytyłam.
Sory, że tak ciągle o wadze Wam nawijam, ale mam jakąś obsesję i jest to silniejsze ode mnie.
Od dziś zdrowe odżywianie + sport codziennie, cokolwiek.

ocb?

Ja się dziś zarejestrowałam i się dało.

------------

mówiłam Wam, że lekko fryz zmieniłam? xD

edit: jeszcze apropo rejestracji. W Lublinie świetnie zrobili, nawet druk do zapłaty możesz wydrukować od razu ze wszystkimi danymi.
pokaż!

a odnośnie wagi to : dziewczyny w rozmiarze S, które mówią "jestem gruba", "jestem brzydka", "muszę schudnąć" mam ochotę... wrrr ooo -> z nerwów jak Wy możecie tak mówić <olaboga>

Cytat:
najlepsza decyzja to Twoja decyzja 3mam kciuki

bedelicious, zdecydowałam się już
zaraz wyślę te numery katalogowe
a co do kaski to wpłacę jutro, bo akurat będę na poczcie, ok?
chiddy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 23:23   #2045
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość

na działce tżta.
strasznie tam było
ale fajnie.

tż dziś jak się rano obudziłam i spytałam która godzina (cały weekend telefon był schowany na samym dnie torby, w ogóle go nie wyjmowałam, więc nie wiedziałam nawet którą mamy godzinę ) powiedziałam mi, że 12, a była 9:30

ja wykupiłam z dyżurnej apteki ostatniego offa
nie musze wspominac, że i tak jesteśmy pogryzieni ?
a samochód też umyliśmy, wreszcie
odkurzony, wypucowany - pól dnia nam to zajęło
o, następna, która miała miły weekend
a dlaczego strasznie? ciemno i pewnie niewielu ludzi wokoło?

sprytny Tż
mój mnie wczoraj po 9:00 obudził, przyniósł kawę i wyciągnął z łóżka, i tak się nie wyspałam..

produktywnie.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
Stary 2010-06-13, 23:25   #2046
Riddim
Zadomowienie

Pogadalim. Dobrze mi, chociaż wiem, że to koniec przygody :P
Stary 2010-06-13, 23:25   #2047
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
właśnie, w jakim banku masz konto? bo nie wiem, czy muszę dziś sie decydować i teraz kasę wysyłać, czy mogę do jutra poczekać...
Ja jutro robię przelew.

Cytat:
a odnośnie wagi to : dziewczyny w rozmiarze S, które mówią "jestem gruba", "jestem brzydka", "muszę schudnąć" mam ochotę... wrrr ooo -> z nerwów jak Wy możecie tak mówić <olaboga>
A która kobieta tak nie ma.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 23:26   #2048
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
boom boom
cyk cyk
dynga dynga
rynty rynty
rata tata
hop siup

Bum cyk-cyk i rata-rata, ciężki bywa los pirata.

... Algieria przegrała. Ghana dała radę za to.

Algierski bramkarz puścił szmatę:P a pan z Serbii z tą ręką tak na tą piłkę leciałNo i Niemcy dołożyli Australii

A jak tam po F1 i zwycięstwie Twojego ulubieńca?

Cytat:
Dziewczyny mam pokacową depresję i przychodzą mi do głowy głupie pomysły. What should I do?
a. napisać do J. i wygarnąć mu wszystko co mi na sercu leży
b. napisać i pokazać, że się tak wkurzam, bo no ten, fajny jest
c. olać i przeżywać dalej?
d. inna opcja
Ja ostatnio zastosowałam a i nie żałuję
Cytat:
Od dziś zdrowe odżywianie + sport codziennie, cokolwiek.

mówiłam Wam, że lekko fryz zmieniłam? xD
Ja to sobie od początku wakacji powtarzam

pooka
Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
Ale na studia tak? No to ja, jak zdam maturę .
może nas się tam trochę nazbiera

Cytat:

Cytat:
Nie bij ja mam rozmiar S ale to też daltego że niska jestem. Może fakt nie jestem jakoś specjalnie gruba, ale wolałabym nie miec boczków, celulitu itd...

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 23:26   #2049
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
w Łodzi też, ale to wcale nie jest świetny pomysł, bo ja chce z konta zapłacić, a jak mam to kurna zrobić, skoro nie ma o tym żadnych informacji ?

Mi też się to nie podoba. I czemu nagonka, żeby na poczcie płacić. Mam do wyboru zrobić to samo w ciągu 5 minut w domu albo jechać specjalnie na pocztę, tam stać w wielkiej kolejce, to wybór prosty...

Z tego co kojarzę, Dominika ma mBank
Cytat:
Bo gruba/chuda to nie rozmiar, a samoocena. A Beata napisała też o ćwiczeniach, przecież jedna Ska drugiej nie równa. Jedna dziewczyna może być chuda, ale "zaniedbana", nie wiem, jak to wyjaśnić, typowy otłuszczony chudzielec, a droga wysportowana i jej S to smukłe mięśnie.
Mam S i chcę schudnąć ale już mam plan i od dzisiaj wdrażam w życie zaczynam znowu ćwiczyć, wtedy mięśnie będą potrzebowały więcej energii i włala

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2010-06-13 o 23:30
parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 23:36   #2050
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
A jak tam po F1 i zwycięstwie Twojego ulubieńca?

Fuksa miał. Największy cham na torze i już.
Robcio miał najszybsze okrążenie za to i to jest powód do radości.

Oglądałaś w końcu nasze boje z Argentyną ?

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Stary 2010-06-13, 23:37   #2051
chiddy
Zadomowienie

Cytat:
Bo gruba/chuda to nie rozmiar, a samoocena. A Beata napisała też o ćwiczeniach, przecież jedna Ska drugiej nie równa. Jedna dziewczyna może być chuda, ale "zaniedbana", nie wiem, jak to wyjaśnić, typowy otłuszczony chudzielec, a droga wysportowana i jej S to smukłe mięśnie.
Mam S i chcę schudnąć ale już mam plan i od dzisiaj wdrażam w życie zaczynam znowu ćwiczyć, wtedy mięśnie będą potrzebowały więcej energii i włala
omg,
Wy wszystkie taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ie zgrabne jesteście i ŁADNE, a taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaakie bzdury gadacie, że się mósk lasuje
Stary 2010-06-13, 23:38   #2052
parodia
Zakorzenienie

Cytat:

Ja oglądałam
A przed chwilą - jak Niemcy graaaaliii :eek duże ŁAŁ

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
omg,
Wy wszystkie taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ie zgrabne jesteście i ŁADNE, a taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaakie bzdury gadacie, że się mósk lasuje
A co złego jest w tym, że ktoś nie chce mieć tych boczków czy tam innych baleroników tylko zamiast tego mięśnie?

Stary 2010-06-13, 23:38   #2053
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
o, następna, która miała miły weekend
a dlaczego strasznie? ciemno i pewnie niewielu ludzi wokoło?

sprytny Tż
mój mnie wczoraj po 9:00 obudził, przyniósł kawę i wyciągnął z łóżka, i tak się nie wyspałam..

produktywnie.
weeź, bo tam wyremontowane są tylko 2 pokoje i przedpokój, a łazienka, pokój przechodni () i "kuchnia" straszą samym wyglądem
i jeszcze była burza, a na strychu chodził jakiś tam zwierz, co to ma śmieszną nazwę ale nie wiem jaką, i oczywiście się przestraszyłam, że ktoś tam jest, a tż nie kwapił się wczoraj do uspokajania mnie, tylko jeszcze mnie straszył.
drzwi do tej kuchni okropnej się otworzyły i jego mina sugerowałą, że pomysłał sobie, że ktoś je otworzył. i to ja musialam go uspokajac, wmawiajac ze same sie otworzyly.

no to się poskarżyłam
no i wiadomo jak to na wsi - jestem jednak przyzwyczajona do mieszkania w bloku, gdzie często zdarza mi sie zapomnieć drzwi zamknąc na noc, zostawić klucz na zewnątrz w zamku na pare godzin... czy wyjść z domu nie zamykając ich na klucz i nie czuć z tego powodu żadnego stresu
a tam jest tak cicho, mroczno i... ciemno. w ogóle mieszkanie w domkach mnie przeraża

nie lubie jak sie mnie z lozka wyciaga

Cytat:
Pogadalim. Dobrze mi, chociaż wiem, że to koniec przygody :P
to najważniejsze

Cytat:
A która kobieta tak nie ma.
ja

Cytat:
Mi też się to nie podoba. I czemu nagonka, żeby na poczcie płacić. Mam do wyboru zrobić to samo w ciągu 5 minut w domu albo jechać specjalnie na pocztę, tam stać w wielkiej kolejce, to wybór prosty...

Z tego co kojarzę, Dominika ma mBank

Mam S i chcę schudnąć ale już mam plan i od dzisiaj wdrażam w życie zaczynam znowu ćwiczyć, wtedy mięśnie będą potrzebowały więcej energii o włala
no dokładnie i będę musiała maila do nich w tej sprawie napisać tylko, że to i tak później. nie będę płaciła przecież teraz.

dobrze by było jakby mBank, bo wtedy powinny od razu być u niej.

z eSką masz 100% racji, z ust mi wyjęłaś.
dlatego nie lubie jak ktos mnie zjeżdża, że marudzę na rozstępy, a mam przecież takie i śmakie ciało. no mam takie i co z tego? to nie ochrania od rozstępów. których ma z resztą coraz więcej.
Stary 2010-06-13, 23:41   #2054
bedeliciuos
Wtajemniczenie

Cytat:
na działce tżta.
strasznie tam było
ale fajnie.

dobry tż
on taki ranny paszek? :P

mBank Ty chyba tez, więc sie nie spiesz we wtorek dopiero bede przelewać kase

Cytat:
pokaż!

bedelicious, zdecydowałam się już
zaraz wyślę te numery katalogowe
a co do kaski to wpłacę jutro, bo akurat będę na poczcie, ok?
a ja mam nawet XS i co - kupa cellulitu, rozstępy, boczki, oponka poczułam sie teraz jak jakiś spasiony grubas no ale mam tylko 160 cm (nawiasem mówiąc bardzo się z tego cieszę)

to wpłać jak najszybciej, żeby doszło to wtorku
numer konta widzialaś gdzieś tu na wątku? dawałam na czerwono

a tak myślę, w razie gdy kasa od wszystkich nie zdąży dojść to poczekamy do środy, oki? bo wiadomo jak to z pocztą.

Cytat:

Nie bij ja mam rozmiar S ale to też daltego że niska jestem. Może fakt nie jestem jakoś specjalnie gruba, ale wolałabym nie miec boczków, celulitu itd...
otoż to

Edytowane przez bedeliciuos
Czas edycji: 2010-06-13 o 23:43
bedeliciuos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 23:45   #2055
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:

ano przynajmniej z tego się trzeba cieszyc;D

Nie Wczoraj siedziałam i doczekałam 2:15 ale była straszna burza u mnie i polsat mi nie odbierał

Cytat:
Ja oglądałam
A przed chwilą - jak Niemcy graaaaliii :eek duże ŁAŁ
Nom Niemcy ładnie grali Ale z Serbią i tym bardzej Ghaną tak łatwo nie będzie

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Cytat:
dlatego nie lubie jak ktos mnie zjeżdża, że marudzę na rozstępy, a mam przecież takie i śmakie ciało. no mam takie i co z tego? to nie ochrania od rozstępów. których ma z resztą coraz więcej.
Cytat:

a ja mam nawet XS i co - kupa cellulitu, rozstępy, boczki, oponka poczułam sie teraz jak jakiś spasiony grubas no ale mam tylko 160 cm (nawiasem mówiąc bardzo się z tego cieszę)
Żółfik dziewczyny Ja wczoraj poszłam z koleżanką nad zalew i stwierdziłyśmy że plaża bez ludzi nam się podoba ;D

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 23:50   #2056
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
weeź, bo tam wyremontowane są tylko 2 pokoje i przedpokój, a łazienka, pokój przechodni () i "kuchnia" straszą samym wyglądem
i jeszcze była burza, a na strychu chodził jakiś tam zwierz, co to ma śmieszną nazwę ale nie wiem jaką, i oczywiście się przestraszyłam, że ktoś tam jest, a tż nie kwapił się wczoraj do uspokajania mnie, tylko jeszcze mnie straszył.
drzwi do tej kuchni okropnej się otworzyły i jego mina sugerowałą, że pomysłał sobie, że ktoś je otworzył. i to ja musialam go uspokajac, wmawiajac ze same sie otworzyly.

To ja mam lepszego niusa. W czwartek padła pompa i nie mieliśmy wody do picia i gotowania - pięciolitrowe butle, bo mycia się - z jeziora

Twoje ciało i chcesz, żeby było idealne
Czemu, od czego one Ci się teraz robią?
Cytat:
a tak myślę, w razie gdy kasa od wszystkich nie zdąży dojść to poczekamy do środy, oki? bo wiadomo jak to z pocztą.
Czyli jednak nie muszę się do jutro zdecydować na 100%?
Cytat:
Nie Wczoraj siedziałam i doczekałam 2:15 ale była straszna burza u mnie i polsat mi nie odbierał

Nom Niemcy ładnie grali Ale z Serbią i tym bardzej Ghaną tak łatwo nie będzie
To ja chyba nie załapałam, o co chodziło Weronice i wyleciałam lekko z

Ale pewnie i tak dadzą radę chociaż te afrykańskie zespoły... Jak Nigeryjczycy naparzali po boisku, to my tylko oglądając na około 12 calowym telewizorku

Stary 2010-06-13, 23:50   #2057
Riddim
Zadomowienie

Dominika, zaraz się na pw przerazisz
Stary 2010-06-13, 23:51   #2058
chiddy
Zadomowienie

Cytat:
A co złego jest w tym, że ktoś nie chce mieć tych boczków czy tam innych baleroników tylko zamiast tego mięśnie?
w tym akurat nic. każdy ma prawo udoskonalać swoje ciało, ale nie lubię tekstow eSek 'jestem grÓba'

Cytat:
ale rozstępów nie leczy się marudzeniem "muszę schudnąć tu i teraz"

Cytat:
ja mam 174cm wzrostu i noszę L bądź XL
co prawda nie mam cellulitu ani rozstępów, ale...
hm, czuję się trochę "skopana" jeśli zgrabne i ładne dzioUchy mówią, że są grube bądź chcą schudnąć
noo chyba same rozumiecie? ? nie rozumiecie?

bedelicious, wpłacę na pewno jutro ale na poczcie
niestety nie mogę przez neta, bÓ
a nie wiem czy dojdzie do wtorku

Edytowane przez chiddy
Czas edycji: 2010-06-13 o 23:54
Stary 2010-06-13, 23:52   #2059
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:

może nas się tam trochę nazbiera
Mam nadzieje, wtedy to się dopiero naspotykamy

Cytat:

nooo, mnie nic nie wkurza jak te teksty o chudości, ale tu już wiele razy była o tym mowa i wiem, że waga a rozstępy niewiele mają do siebie, bo mimo mojego XS to rozstępy mam tylko że ja niespecjalnie sie tym przejmuje

Stary 2010-06-13, 23:55   #2060
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
w tym akurat nic. każdy ma prawo udoskonalać swoje ciało, ale nie lubię tekstow eSek 'jestem grÓba'

hm, czuję się trochę "skopana" jeśli zgrabne i ładne dzioUchy mówią, że są grube bądź chcą schudnąć
noo chyba same rozumiecie? ? nie rozumienie?
Ale wg mnie posiadanie boczków usprawiedliwia do "jestem gruba". Ktoś się czuje gruby, to może to wyrazić

Rozumiem, ale nie możesz mieć pretensji do kogoś, że się źle czuje ze swoją wagą/wyglądem. To indywidualna sprawa.
Ja np podobnie się czuję jak Ty, gdy słyszę "ja mogę nie wiem ile jeść i jestem chuda". Ale rozumiem, że ktoś tak ma, zazdroszczę, ale nie skrytykuję, bo niby z jakiej racji

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2010-06-13 o 23:59
Stary 2010-06-13, 23:57   #2061
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Nabluzgać ile wlezie. Chociaż sobie ulżysz.
kiedyś tak zrobiłam i po wszystkim czułam dziką satysfakcję i taką radość fajnie uczucie

Cytat:
u mnie drukarki w domu są nawet dwie, co z tego, że jedna od ponad roku bez tuszu, a w drugiej kończy się toner i drukuje w paski na szaro także mogę oddać tą bez tuszu
generalnie zawsze ten sam problem miałam.. drukarka jest, ale tuszu brak

Edytowane przez KaasiaaK
Czas edycji: 2010-06-13 o 23:58
KaasiaaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 23:58   #2062
Riddim
Zadomowienie

Cytat:
Mam tak samo jak Ty, tylko 3 cm mniej jeśli chodzi o wzrost, także wiem o co chodzi A jeszcze jak bardzo kocham takie co mówią, że muszą przejść na dietę a 5 min później kupują pizze
Stary 2010-06-14, 00:02   #2063
Weronika112
Zadomowienie

Idę, bo nic już nie widzę.
Oczy mi się kleją.

Branoc ;*

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-14, 00:04   #2064
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
Idę, bo nic już nie widzę.
Oczy mi się kleją.

Branoc ;*
Ja też idę;*

Dobranoc

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2010-06-14, 00:05   #2065
star15
Zakorzenienie

Cytat:
szkoda tylko, że samoocenia często bywa nietrafna i zafałszowana. kompleksy, które my sobie roimy, każda chyba wie jak to potrafi zatruć życie
inni nas postrzegają jako całość, a nie jako szczegóły- boczki, cellulit, krzywy nos, sianowate włosy..
a z tym rozmiarem S się zgadzam, różne są rozmiary S.

Cytat:

no to się poskarżyłam
no i wiadomo jak to na wsi - jestem jednak przyzwyczajona do mieszkania w bloku, gdzie często zdarza mi sie zapomnieć drzwi zamknąc na noc, zostawić klucz na zewnątrz w zamku na pare godzin... czy wyjść z domu nie zamykając ich na klucz i nie czuć z tego powodu żadnego stresu
a tam jest tak cicho, mroczno i... ciemno. w ogóle mieszkanie w domkach mnie przeraża

nie lubie jak sie mnie z lozka wyciaga

.
to trzeba w objęcia Tżta i już żadna ciemność niestraszna

naprawdę zostawiasz klucz w zamku albo otwarte drzwi, gdy wychodzisz?!

Studentka
Stary 2010-06-14, 00:08   #2066
chiddy
Zadomowienie

Cytat:
Ale wg mnie posiadanie boczków usprawiedliwia do "jestem gruba". Ktoś się czuje gruby, to może to wyrazić

Rozumiem, ale nie możesz mieć pretensji do kogoś, że się źle czuje ze swoją wagą/wyglądem. To indywidualna sprawa.
Ja np podobnie się czuję jak Ty, gdy słyszę "ja mogę nie wiem ile jeść i jestem chuda". Ale rozumiem, że ktoś tak ma, zazdroszczę, ale nie skrytykuję, bo niby z jakiej racji
nie mam pretensji, może za bardzo napadłam
a ja Wam zazdroszczę tych eSek

Cytat:
Mam tak samo jak Ty, tylko 3 cm mniej jeśli chodzi o wzrost, także wiem o co chodzi A jeszcze jak bardzo kocham takie co mówią, że muszą przejść na dietę a 5 min później kupują pizze
no to chociaż jedna wie jak się czuję w takich sytuacjach

Żbikulce, Wy jesteście naprawdę IDEALNE (no jak Wam to wtłuc do głów) haha, tak : czy tak : ,
nie narzekać na eSki, bo biedna chiddy jest wtedy smutna
Stary 2010-06-14, 00:10   #2067
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry.

Martyna, brawo.
I Ty w niedzielę też pracujesz?
jop.
dzisiaj byłam na dwie zmiany bo znowu ktoś grafik popiep.przył.
więc personalna zapytała czy mogłabym zostać do końca
spoko.

Cytat:
poszukam, skoro fajne
a bardzo wysoki poziom czy taki umiarkowany?
ja kupiłam w lumpie za 2zł.

da się ogarnąć, pojedyncze słówka sprawdzałam w słowniku
Cytat:
Napisane przez FallenAngel1990 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Panie Czy któraś z was wybiera się na studia do Kielc lub jest z Kielc i myśli np. o Wyższej Szkole Umiejętności im. Stanisława Staszica? Interesują mnie 2 kierunki- Nauki o rodzinie i Dziennikarstwo i komunikacja społeczna. Czy macie jakieś rozeznanie o tych kierunkach? Który byście poleciły? Liczę na jakąś pomoc ponieważ jestem megazestresowana i nie mam pojęcia na który mam się zdecydować
najlepiej to na żaden, moim zdaniem
jeden i drugi - płukanie czereśni jeśli nie masz nic poza tym.
no,ale jak wybierać spośród dwóch to już chyba dziennikarstwo lepsze.

Cytat:
jeszcze Kamila
i nie wiem co z Martą i Martyną, bo coś też mowiły

ja, hmm, nie wiem poki co, zobacze co będzie jutro i wtedy pomyślę co wybrać
ja mówiłam tyle, ze jestem spłukana

Tż śpi, Szajba wariuje, a ja siedzę głodna ale już mi się nie chce iść do kuchni.
poza tym ciągle słyszę w głowie te piiiiiiiiiiiiiiiiiiip.
prawie 12h na kasie to gruba przesada.

coś tam miałam jeszcze napisać.

a, do Ali.
moja koleżanka mówiła do mojej babci - pani babciu

jutro mam wolne

idę spać

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 00:14   #2068
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
dobry tż
on taki ranny paszek? :P
w sumie to nie, ale chyba nie chciał, żebyśmy dzisiaj się wylegiwali w łóżku.
poza tym, on wie, że ja nawet jak się obudzę wcześniej, to będę długo leżała bezczynnie do póżna - a tego chciał uniknąć

Cytat:
To ja mam lepszego niusa. W czwartek padła pompa i nie mieliśmy wody do picia i gotowania - pięciolitrowe butle, bo mycia się - z jeziora

Twoje ciało i chcesz, żeby było idealne
Czemu, od czego one Ci się teraz robią?
nic nie mów. tam jest tylko zimna, tzn. ciepła w kranie przy zlewie, w wannie zimna i myliśmy się... konewką (bo przeciez łazienki nie remontowali, bo mają kanalizacje zrobić...)
i dziś moje włosy konewką

dokładnie
nie wiem właśnie.
tzn. nie wiem też czy nagle przybyły, myślę, że już były wcześniej.
bo póki chodziłam w długich spodniach to na to nie patrzyłam a pewnie w zimę się pojawiły. teraz im dłużej w krótkich, tym więcej zauważam.
bo tych białych kresek na tyłku nie przybywa, ale na JEDNYM udzie mam te rozstępy wgłębione, jak blizny, takie szramy - i tych na pewno jest więcej
tak samo ten cellulit

Cytat:
Dominika, zaraz się na pw przerazisz
taka króka lista ?
ja wezme chyba 5 rzeczy nie moge się zdecydować
poza tym czuje, że wezmę i będą niefajne

Cytat:
ale rozstępów nie leczy się marudzeniem "muszę schudnąć tu i teraz"

no wiem o co Ci chodzi. to co innego, niż mówienie jestem gruba i to nawet logiczne, że dla kogoś kto widzi, że jest po prostu grubszy od drugiej osoby irytujące jest gadanie tej chudszej/chudej, że musi schudnąć.
ale to też nie tak, że ta chudsza nie może mieć takiej potrzeby, by schudnąć, zadbać o siebie, wysmuklić ciało.

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość

u mnie drukarki w domu są nawet dwie, co z tego, że jedna od ponad roku bez tuszu, a w drugiej kończy się toner i drukuje w paski na szaro także mogę oddać tą bez tuszu
generalnie zawsze ten sam problem miałam.. drukarka jest, ale tuszu brak
ale ja mam drukarkę, tylko, że... problemy z tuszem. nawet kupiłam ostatnio, wlałam strzykawką do zbiorniczków, ale chyba zasechł stary, bo drukuje tylko na żółto

Cytat:
noo hah.

Edytowane przez blue_apple
Czas edycji: 2010-06-14 o 00:17
Stary 2010-06-14, 00:16   #2069
Riddim
Zadomowienie

"pani babciu"
pamiętam jak w podstawówce krzyczeliśmy do mamy kolegi "pani mamo sebka", cudowne czasy ;D

Martyna biedna, głosy słyszy - głosy kasy :głaszcze:

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

Cytat:
taka króka lista ?
ja wezme chyba 5 rzeczy nie moge się zdecydować
poza tym czuje, że wezmę i będą niefajne
Łącznie tylko 12 rzeczy jak do Dominiki to wszystko przyjdzie to będzie mogła sklep otworzyć.
Marta pisałaś coś, że chcesz bluzkę w pszczółki :P Jak nie masz miseczki D to bierz, bo super wygląda na człowieku
Stary 2010-06-14, 00:20   #2070
blue_apple
Zakorzenienie

Boże dopiero teraz czuję jaka jestem pogryziona

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

Cytat:
"pani babciu"
pamiętam jak w podstawówce krzyczeliśmy do mamy kolegi "pani mamo sebka", cudowne czasy ;D

Martyna biedna, głosy słyszy - głosy kasy :głaszcze:

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

Łącznie tylko 12 rzeczy jak do Dominiki to wszystko przyjdzie to będzie mogła sklep otworzyć.
Marta pisałaś coś, że chcesz bluzkę w pszczółki :P Jak nie masz miseczki D to bierz, bo super wygląda na człowieku
bani babciu i pani mamo sebka wygrywa
ja sobie nie mogę przypomnieć jakichś takich śmiesznych zwołań z dzieciństwa

12
a jakbym miała D, to źle, w sensie, że za duże by było ?
właśnie pisałam o niej, bo jest taka... cute.

już tak dawno nie nosiłam żadnych takich "dziecinnych" ubrań, bluzek.

ed. i jeszcze włosy mi grillem i dymem przesiąkły
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości