|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
|
|
|
|
|
#2042 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tylko ja biegam z łapką na muchy i klepię po ścianach jak opętana?! Cytat:
![]() [QUOTE=Claaire;19967524] Ok, wróciłam z tych chrzcin, było zarąbiście Mój dziadek pokochał Tżta i opowiedział mu wszystkie historie rodzinne, jakieś tajemnice, to samo babcia ![]() Było super Chrzestny też jest niezły, cały w tatuażach ale jest ok mieszka w usa i opowiedział mi duuużo o ciemnocie tego narodu tż się troche spił, ale naprawde duuużo wypił i teraz wraca sam do domu, napisał mi że go jakieś dziewczyny zaczepiły teraz Jeszcze Greg (chrzestny) i tż gadali o naszym ślubie przy mojej mamie i tż ciągle 'ja zrobie teściowej drinka' do mojej mamy booooże w najlepszym przypadku było 'pani mamo ali'.[/QUOTE] pogrubione- moi dziadkowie też bardzo lubią Tżta, ale on nie pije. i moi dziadkowie właściwie też nie bardzo.Kamila- proszę, mam nadzieję, że pomoże sama przeczytałam z całkiem sporą ciekawością.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-13 o 23:12 |
||
|
|
|
#2043 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?poza tym, nie każdy ma w dzisiejszych czasach drukarkę i to jeszcze kolorową ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() strasznie tam było ![]() ale fajnie. ![]() też zerknę na ten wątek, chociaż jestem taka zmęczona dawno taka nie byłam.tż dziś jak się rano obudziłam i spytałam która godzina (cały weekend telefon był schowany na samym dnie torby, w ogóle go nie wyjmowałam, więc nie wiedziałam nawet którą mamy godzinę ) powiedziałam mi, że 12, a była 9:30 ![]() stwierdził, że jakbym usłyszała, że 9:30 to bym spała dalej ![]() Cytat:
![]() nie musze wspominac, że i tak jesteśmy pogryzieni ?a samochód też umyliśmy, wreszcie odkurzony, wypucowany - pól dnia nam to zajęło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
najważniejsze to zrobić tak, aby było po Twojemu i być w zgodzie ze soba, o.
|
|||||||
|
|
|
#2044 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a odnośnie wagi to : dziewczyny w rozmiarze S, które mówią "jestem gruba", "jestem brzydka", "muszę schudnąć" mam ochotę... wrrr ooo -> z nerwów jak Wy możecie tak mówić <olaboga>Cytat:
![]() bedelicious, zdecydowałam się już ![]() zaraz wyślę te numery katalogowe ![]() a co do kaski to wpłacę jutro, bo akurat będę na poczcie, ok?
|
|
#2045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dlaczego strasznie? ciemno i pewnie niewielu ludzi wokoło? sprytny Tż ![]() mój mnie wczoraj po 9:00 obudził, przyniósł kawę i wyciągnął z łóżka, i tak się nie wyspałam.. ![]() produktywnie.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#2046 |
|
Zadomowienie
|
Pogadalim. Dobrze mi, chociaż wiem, że to koniec przygody :P
|
|
|
|
#2047 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2048 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Algierski bramkarz puścił szmatę:P a pan z Serbii z tą ręką tak na tą piłkę leciał A jak tam po F1 i zwycięstwie Twojego ulubieńca? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pooka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja mam rozmiar S ale to też daltego że niska jestem. Może fakt nie jestem jakoś specjalnie gruba, ale wolałabym nie miec boczków, celulitu itd...
|
|
|
#2049 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co kojarzę, Dominika ma mBank ![]() Cytat:
Mam S i chcę schudnąć zaczynam znowu ćwiczyć, wtedy mięśnie będą potrzebowały więcej energii i włala
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-06-13 o 23:30 |
||
|
|
|
#2050 |
|
Zadomowienie
|
Fuksa miał. Robcio miał najszybsze okrążenie za to i to jest powód do radości. ![]() Oglądałaś w końcu nasze boje z Argentyną ?
|
#2051 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wy wszystkie taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ie zgrabne jesteście i ŁADNE, a taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaakie bzdury gadacie, że się mósk lasuje
|
|
#2052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A przed chwilą - jak Niemcy graaaaliii :eek duże ŁAŁ ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2053 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i "kuchnia" straszą samym wyglądem ![]() i jeszcze była burza, a na strychu chodził jakiś tam zwierz, co to ma śmieszną nazwę ale nie wiem jaką, i oczywiście się przestraszyłam, że ktoś tam jest, a tż nie kwapił się wczoraj do uspokajania mnie, tylko jeszcze mnie straszył. drzwi do tej kuchni okropnej się otworzyły i jego mina sugerowałą, że pomysłał sobie, że ktoś je otworzył. i to ja musialam go uspokajac, wmawiajac ze same sie otworzyly. ![]() no to się poskarżyłam ![]() no i wiadomo jak to na wsi - jestem jednak przyzwyczajona do mieszkania w bloku, gdzie często zdarza mi sie zapomnieć drzwi zamknąc na noc, zostawić klucz na zewnątrz w zamku na pare godzin... czy wyjść z domu nie zamykając ich na klucz i nie czuć z tego powodu żadnego stresu ![]() a tam jest tak cicho, mroczno i... ciemno. w ogóle mieszkanie w domkach mnie przeraża ![]() nie lubie jak sie mnie z lozka wyciaga ![]() to najważniejsze ![]() ja ![]() Cytat:
tylko, że to i tak później. nie będę płaciła przecież teraz.dobrze by było jakby mBank, bo wtedy powinny od razu być u niej. z eSką masz 100% racji, z ust mi wyjęłaś. dlatego nie lubie jak ktos mnie zjeżdża, że marudzę na rozstępy, a mam przecież takie i śmakie ciało. no mam takie i co z tego? to nie ochrania od rozstępów. których ma z resztą coraz więcej. |
||
|
|
|
#2054 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
on taki ranny paszek? :P mBank Ty chyba tez, więc sie nie spiesz we wtorek dopiero bede przelewać kase ![]() Cytat:
no ale mam tylko 160 cm (nawiasem mówiąc bardzo się z tego cieszę) to wpłać jak najszybciej, żeby doszło to wtorku ![]() numer konta widzialaś gdzieś tu na wątku? dawałam na czerwono ![]() a tak myślę, w razie gdy kasa od wszystkich nie zdąży dojść to poczekamy do środy, oki? bo wiadomo jak to z pocztą. Cytat:
Edytowane przez bedeliciuos Czas edycji: 2010-06-13 o 23:43 |
|||
|
|
|
#2055 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie Nom Niemcy ładnie grali ![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
Cytat:
Ja wczoraj poszłam z koleżanką nad zalew i stwierdziłyśmy że plaża bez ludzi nam się podoba ;D
|
|
|
#2056 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do picia i gotowania - pięciolitrowe butle, bo mycia się - z jeziora ![]() Twoje ciało i chcesz, żeby było idealne ![]() Czemu, od czego one Ci się teraz robią? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale pewnie i tak dadzą radę chociaż te afrykańskie zespoły... Jak Nigeryjczycy naparzali po boisku, to my tylko oglądając na około 12 calowym telewizorku
|
|||
|
|
|
#2057 |
|
Zadomowienie
|
Dominika, zaraz się na pw przerazisz
|
|
|
|
#2058 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
co prawda nie mam cellulitu ani rozstępów, ale... hm, czuję się trochę "skopana" jeśli zgrabne i ładne dzioUchy mówią, że są grube bądź chcą schudnąć ![]() noo chyba same rozumiecie? ? nie rozumiecie? bedelicious, wpłacę na pewno jutro ale na poczcie niestety nie mogę przez neta, bÓ a nie wiem czy dojdzie do wtorku
http://zakupoholizm-pelna-geba.blogspot.com Edytowane przez chiddy Czas edycji: 2010-06-13 o 23:54 |
|||
|
|
|
#2059 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieje, wtedy to się dopiero naspotykamy
Cytat:
tylko że ja niespecjalnie sie tym przejmuje ![]()
|
|
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozumiem, ale nie możesz mieć pretensji do kogoś, że się źle czuje ze swoją wagą/wyglądem. To indywidualna sprawa. Ja np podobnie się czuję jak Ty, gdy słyszę "ja mogę nie wiem ile jeść i jestem chuda". Ale rozumiem, że ktoś tak ma, zazdroszczę, ale nie skrytykuję, bo niby z jakiej racji
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-06-13 o 23:59 |
|
|
|
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
kiedyś tak zrobiłam i po wszystkim czułam dziką satysfakcję i taką radość
fajnie uczucie ![]() Cytat:
także mogę oddać tą bez tuszu generalnie zawsze ten sam problem miałam.. drukarka jest, ale tuszu brak
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2010-06-13 o 23:58 |
|
|
|
|
#2062 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jeszcze jak bardzo kocham takie co mówią, że muszą przejść na dietę a 5 min później kupują pizze |
|
|
|
|
#2063 |
|
Zadomowienie
|
Idę, bo nic już nie widzę.
Oczy mi się kleją. Branoc ;*
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też idę;*
Dobranoc
|
|
#2065 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() inni nas postrzegają jako całość, a nie jako szczegóły- boczki, cellulit, krzywy nos, sianowate włosy.. a z tym rozmiarem S się zgadzam, różne są rozmiary S. ![]() Cytat:
![]() naprawdę zostawiasz klucz w zamku albo otwarte drzwi, gdy wychodzisz?!
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#2066 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja Wam zazdroszczę tych eSek ![]() Cytat:
![]() Żbikulce, Wy jesteście naprawdę IDEALNE (no jak Wam to wtłuc do głów ) haha, tak : , ![]() nie narzekać na eSki, bo biedna chiddy jest wtedy smutna
|
|
#2067 | |||
|
Zakorzenienie
|
jop.
dzisiaj byłam na dwie zmiany bo znowu ktoś grafik popiep.przył.więc personalna zapytała czy mogłabym zostać do końca ![]() spoko. Cytat:
da się ogarnąć, pojedyncze słówka sprawdzałam w słowniku ![]() Cytat:
![]() jeden i drugi - płukanie czereśni jeśli nie masz nic poza tym. no,ale jak wybierać spośród dwóch to już chyba dziennikarstwo lepsze. Cytat:
![]() Tż śpi, Szajba wariuje, a ja siedzę głodna poza tym ciągle słyszę w głowie te piiiiiiiiiiiiiiiiiiip. prawie 12h na kasie to gruba przesada. coś tam miałam jeszcze napisać. a, do Ali. moja koleżanka mówiła do mojej babci - pani babciu ![]() jutro mam wolne idę spać
|
|
#2068 | ||||
|
Zakorzenienie
|
w sumie to nie, ale chyba nie chciał, żebyśmy dzisiaj się wylegiwali w łóżku.
poza tym, on wie, że ja nawet jak się obudzę wcześniej, to będę długo leżała bezczynnie do póżna - a tego chciał uniknąć ![]() Cytat:
i dziś moje włosy konewką ![]() dokładnie ![]() nie wiem właśnie. tzn. nie wiem też czy nagle przybyły, myślę, że już były wcześniej. bo póki chodziłam w długich spodniach to na to nie patrzyłam a pewnie w zimę się pojawiły. teraz im dłużej w krótkich, tym więcej zauważam.bo tych białych kresek na tyłku nie przybywa, ale na JEDNYM udzie mam te rozstępy wgłębione, jak blizny, takie szramy - i tych na pewno jest więcej ![]() tak samo ten cellulit ![]() taka króka lista ja wezme chyba 5 rzeczy nie moge się zdecydować poza tym czuje, że wezmę i będą niefajne ![]() Cytat:
ale to też nie tak, że ta chudsza nie może mieć takiej potrzeby, by schudnąć, zadbać o siebie, wysmuklić ciało. Cytat:
problemy z tuszem. nawet kupiłam ostatnio, wlałam strzykawką do zbiorniczków, ale chyba zasechł stary, bo drukuje tylko na żółto Cytat:
hah.
Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-06-14 o 00:17 |
||||
|
|
|
#2069 | |
|
Zadomowienie
|
"pani babciu"
pamiętam jak w podstawówce krzyczeliśmy do mamy kolegi "pani mamo sebka", cudowne czasy ;D Martyna biedna, głosy słyszy - głosy kasy :głaszcze: ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
Marta pisałaś coś, że chcesz bluzkę w pszczółki :P Jak nie masz miseczki D to bierz, bo super wygląda na człowieku |
|
|
|
|
#2070 | |
|
Zakorzenienie
|
Boże dopiero teraz czuję jaka jestem pogryziona
![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Cytat:
ja sobie nie mogę przypomnieć jakichś takich śmiesznych zwołań z dzieciństwa ![]() 12 a jakbym miała D, to źle, w sensie, że za duże by było ? ![]() właśnie pisałam o niej, bo jest taka... cute. już tak dawno nie nosiłam żadnych takich "dziecinnych" ubrań, bluzek. ![]() ed. i jeszcze włosy mi grillem i dymem przesiąkły
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.

uważam, że bardzo trafnie pisał.

ale super
i w ogóle, fajnie mi z tymi ludźmi
mama zrobiła 
?
dawno taka nie byłam.
z nerwów