![]() |
#2851 |
Raczkowanie
|
Dot.: Starania o dziecko
Dzień dobry.
Obiecałam sobie, że dziś będzie krótko i zwięźle, nie chcę Was zamęczać ![]() ![]() Po pierwsze: Kasia, Madzia i Anulka a cóż to za smutanie się? Jesteście wspaniałymi, cudownymi dziewczynami i nie ma powodu, by się dawać chandrze. To nie to, że nie możecie tutaj marudzić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To ja powinnam dziś smęcić, bo dziś właśnie mój Tż i ja mamy rocznicę, ale moje kochanie zamiast być ze mną spędzi wieczór i noc w klubie (jest Dj-em) i będzie grał... Niedawno pewnie bym się zdenerwowała, byłoby mi przykro, ale dziś nie. Dziś idę w przyjaciółką na piwko i zamierzam się dobrze bawić. Nie będę się wkurzać na niego, bo wiem, że mnie kocha, a że oprócz mnie kocha jeszcze jakiś tysiąc płyt... ![]() A wiecie jak miło mi się zrobiło, kiedy zabroniłyście mi pójść sobie stąd? Dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2852 |
Wtajemniczenie
|
eh ja to jestem jakas pokrecona az mi sie łezka zakrecila w oku :-( i gdyby nie to ze jestem w pracy i jest tak strasnzie goraco to bym sie poplakala zewnymi lzami
ale ty dusiulku jestes kochana ![]() eh ale ja mam tez prawie 30lat ostantie 5-6 lat bralam antykoncepcje a przed tym mialam neiregularne @ wiec moje prawdopodobienstwo zaskoczenia jest naprawde male - jedyne na co liczylam to szybka wpadke po odstawienieu - a tu dupa miesiac minal i dostalam @ wiec z kazdym nastepnym @ bedize coraz gorzej a nie daj Bog zeby mi jakies choorbsko wykryli o matko ale ja sie zaplacze a jak Was bede meczyc - no dobra nie bede postaram sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Rozeznanie
|
Tak się Edzia Tobą przejęłam,że kawę na biurko wylałam. Sierota ze mnie
![]() Kasiula ja odkąd zaczęłam brać mocniejszą dawkę Euthyroxu mam co miesiąc plamienia. I wygląda to tak: 5 dni przed mam dzień delikatnego plamienia z domieszką krwi. Potem albo od razu albo po kilku dniach pojawiają się czekoladowe plamienia. Badania robiłam i niby wszystko w porządku. Lekarz jeszcze nie sieje paniki więc przyjęłam to w grafik i się męczę. A to, że na początku cieszyłam się, że to implantacyjne to inna sprawa ![]() ![]() Edzia, a z tym netem to już tak jest, że często trafiamy na historię , których wolałybyśmy nie czytać. Tylko się tak nie denerwuj bo ktoś tam u Ciebie w brzuszku chce mieć święty spokój ![]() Duska jak to jest krótko to czuję, ze nas jeszcze zaskoczysz ![]() Dzisiejsze popołudnie spędzamy oglądając mecz w knajpie. Jutro zaprosiliśmy grupkę znajomych na kolację. Menu już gotowe tylko zakupy w tle..zapowiada się big shopping ![]() A ja jeszcze do 17.00 w tej durnej robocie. I tak leniuchuję tzn. obijam się ![]() Edytowane przez Czarniawa228 Czas edycji: 2010-06-11 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Raczkowanie
|
Eee tam Kasiulek, nie jestem kochana. Jestem jędza
![]() ![]() ![]() ![]() Czarniawko naprawdę miało być krótko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2855 |
Rozeznanie
|
Duska to pakujemy się i jedziemy razem! Damy tym smutasom do wiwatu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2856 |
Raczkowanie
|
Czarniawko Kotku arbuzowe? Ok, ty wcinaj arbuzowe, ja poproszę bakaliowe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2857 |
Rozeznanie
|
albo Grycan coffee miód w gębie!
Kasia lepiej sprzątaj chatę..bo nie będzie to tamto. A i zostajemy do środy..dla ścisłości ![]() ![]() ![]() Ot taki to sprytny plan ![]() ![]() Pakuję manatki ..ciao amigos |
![]() ![]() |
![]() |
#2858 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
Zakorzenienie
|
hej slonca moje kochane!
co ja bym bez was zrobila, oczywiscie naskrobalyscie tyle, ze nie daje rady doczytac, jedynie widze, ze umiecie pieknie podniesc mnie na duchu ![]() ![]() wlasnie gotuje zur i sos z karkowki na jutro bo jedziemy ze znajomymi do outletu z fajnymi ciuszkami dobrych marek jest przecena do 70 procent wyprzedaja wiec sie oblowimy pewnie i potem wpadaja z dzieciakami na obiad. Jak sie zajmuje takim gotowaniem to sie nie doluje, bo przeciez kurcze damy rade nie? musze jeszcze z TZ mieszkanko ogarnac bo mamy balaganik jednak plus w ciuchach juz totalnie sie nieodnajduje, taki mam nielad. doczytam was wieczorkiem obiecuje ![]() jestescie the best!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Zakorzenienie
|
Wpadajcie dziewczyny przyda mi się towarzystwo. Nie mam lodów ale mam arbuza
![]() ![]() Mi też ma się na płacz od tak, że na to nasze życie mamy taki mały wpływ-toczy się a my się musimy podporządkować. Nie mam nawet z kim o tym pogadać bo TŻ nie chcę straszyć takimi historiami bo zaraz zacznie się zamartwiać, a moja kumpela wydała się (jedna drugiej martwić nie chciała i stresować ![]()
#2861 |
Raczkowanie
|
No i właśnie...chciałam cos napisać po przeczytaniu wiadomości Edzi o tej smutnym przypadku z dzieckiem, ale wszystko mi z głowy wyleciało
![]() ![]() Kurcze mam ostatnio jakieś jazdy...wczoraj np. w pracy patrzyłam na moja rękę z lewej strony klawiatury i się zastanawiałam, co ja w ogóle nią robię, że tam jes. Mówię Wam - straszy mnie czasem, albo mam taką głupawkę, że płaczę. Kurcze wiecie co? zostałam w szoku, jak szef dziś przyszedł i mi oznajmił, że idzie do mnie na wesele w delegacji i ja RYBKA! W życiu bym nie pomyślała, że on sie wybierze. No nic - mam teraz problem. Pomożecie? Nie wiem gdzie go usadzić z drugim gościem z delegacji...mam 3 stoły: moja rodzina, mojego K rodzina i młodzi. Nie mam winetek - niech każdy siada jak chce. Myślałam, żeby delegację (4 osoby) dać ku sobie, a potem jak się rozkręcą to niech latają jak chcą. Zaznaczę, że delegacja to 4 facetów ok 40 lat:/ plisss...jak myślicie to rozegrać??
Anulka ![]() Edytowane przez aaniaa1985 Czas edycji: 2010-06-11 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2862 |
Wtajemniczenie
|
wpadłam do was choc raz wieczorkiem
moj tż poszedl na pifo z kolegami wiec mam wolny komputer Asiulku spojz na moj post dostalm dwa pisma razem - WNIOSEK O UKARANIE i WYROK NAKAZOWY W IMIENIU RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ Edziu ty juz zaszlas juz nic nie czytaj w tym necie bo jak nie to ja tez sie do Ciebie z dziewczynami przejade poglaskac po brzuszku i zajc czas zeby necik nie kusil ale to dopiero jak mi dusia z czarniawa poprawia jeszce bardizje humor bo fatalnie sie czuje nie dosc ze mam @ to jeszce taki upal; dobrze ze mialam miejsce siedziace w pociagu bo bym zemdlala albo krwotoku dostala tak goraco bylo i jeszce do tego pociag zroibl sobie przerwe w jedize w tunelu na jakies 15 min, a my zamkienic w metalowej puszzce jaka jest wagonik i do tego otuleni syfem z tunelu, kisilismy sie tam w srodku wachlujac sie czym kto ma i ocierajac krople potu z glow, karkow i czego tam jeszcze... istne piekielko do tej pory mam spuchniete i obolale nogi a juz jestem po prysznicu :-( dobra pislam ze bede sie starac to jzu nie narzekam troszke mi lepiej na psychice moze to troszke dlatego ze tak sie zmeczylam powortem do domu i teraz jest tak goraco ze tylko mysel o tym ze mi goraco ale tak naprawde to lepiej mi dzieki Wam bo zawsze lepiej jest na sercu i duszy jak ktos poklepie po raminieu ii powie ze beidze dobrze nawet jak to wirtualny klepak jest tylko martwi mnei ten brazowy wstep do @ bo to by oznaczalo ze mam cos nei halo z hormonami a wiec wracam do punktu wyjcia i nie wiadomo keidy zajde ![]() ![]() Edziu a i wlasenie od dizs zarzadzam ze mozesz czytac w necie tylko pozytywne historie z happy endem ![]() Anulka zeby sie zakupy udaly i zebys w ten weekendzik uwolnila glowke od zmartwien i milo spedizal ze znajomymi Dusia Czarniawa kiedy bedizecie czekam i czekam, jzu pol paczki mega chipsow ogarnelam sama ![]() Ania ja bym sadzala ta delegacje tam gdzie ty bo tylko ciebie znaja jakbym byla na weselu usadzona z obcymi to sie moglabym kieposko na poczatku czuc a tak to zawsze wstep bedize dobry a pzniej to juz wsyztko jedno poradza sobie ;p tylko zeby awantury nie bylo jak zaczna wyrywac twoje koleaznki albo pary kolego twojego tz ;-) eh mysle ze beidze dobrze - tak juz jest ze przed weselem ma sie tyle problemow na glowie do roztrzygniecia a po juz nikt niepatrzy na to wspomina tylko zabawe i tyle Edytowane przez kasiapruszkow Czas edycji: 2010-06-11 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2863 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane!
Zaraz wybywam na wieś ![]() Kasia u mnie takimi osobami na początku zajmowali się rodzice więc siedzieli w ich rejonie. Akurat niefortunnie się złożyło że to 4 panów. Duśka ja też często korzystam z komunikacji publicznej tyle, że ja z busów. Ludzie poupychani na full,klimatyzacja wyłączona,okna sie nie otwierają. Nie wiem ile tam jest stopni. Czasem się zastanawiam czy ludzie myśla co robią?Bo w takich warunkach nie cięzko o omdlenia, czy zawał jeśli ktoś ma słabe serce. Strasznie mnie to wkurza i zwykle po takiej "wycieczce" miałam humor skopany na kilka godzin.
#2864 |
Zakorzenienie
|
Kochane moje ja tylko na chwilke przywitac sie z rana, bo zaraz lecimy ze znajomymi na te zakupki. niestety u nas leje od rana i ma lac caly weekend
![]() ![]() Pozdrawiam i milego weekendu, odezwe sie wieczorkiem ![]() A. |
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Rozeznanie
|
Dobry
![]() Edziu ja Ci już raz pisałam zakaz czytania, wchodzisz do nas i siedzisz a nie jakieś historie czytasz. No (porządziłam trochę ![]() ![]() Duśka do mnie to Ty masz niedaleko, gorzej z Czarniawą ale spoko nie ma problemu bardzo chętnie Was ugoszczę ![]() ![]() Aniu to udanych zakupów życzę, pochwal nam się później. Aniu druga ja na temat usadzania gości nie wiem za dużo, także może Kalinkap się wypowie bo ona ostatnio doświadczona w tych sprawach ![]() Kasiu my tu jesteśmy od tego żeby sobie pomagać, no bo kto Cię lepiej zrozumie jak my. Nie nastawia się tak, że będzie źle, bo sobie do głowy wsadzisz i tyle. Będzie dobrze ![]() Czarniawa to co to za meny, bo mnie pomysłu brakuje na obiad, proszę podrzucić. Ja raczej się nigdzie nie wybieram bo u mnie dzisiaj 33 stopni ![]() ![]()
![]() |
#2866 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
od tego czytnia to ci sie wszytko pokrecilo ![]() ja jezdzie pociagami a Ania druga ma problem z usadzaniem gosci ![]() no i udaengo odpoczynku na wsi ![]() Madziu dzieki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2867 |
Rozeznanie
|
Kochane ja na szybko bo jeszcze muszę siebie przyrządzić
![]() Duska widzisz jak nas zapraszają ![]() ![]() Madziula w lodówce marynują się udka kurczaka w sosie tymiankowo-cytrynowym i mozzarella zawijana w szynkę parmeńską w ziołowym sosie, stoi też sałatka gyros. Nie mogło obejść się bez ciasta, a jak sezon truskawkowy to ciacho z truskawkami ![]() Przed samym przyjściem gości przygotuję makaron ze szpinakiem i serem pleśniowym.. Ale ze mnie kuchara ![]() Aania u mnei nie było mowy o braku winietek.. zresztą lubię jak wszystko ma swój ład i skład. W Twoim przypadku ciężko powiedzieć .. Znasz szefa i rodzinkę. Edziu łap wioskowe uroki ![]() Anula to ja Ci dużo słońca życzę. Spokojnego weekendu dziewczyny! ![]() Edytowane przez Czarniawa228 Czas edycji: 2010-06-12 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2868 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Hej!
Macie tu taką produkcję postów, że nawet się nie łudzę, że Was kiedykolwiek nadrobię ale postaram się chociaż z grubsza... ![]() Cytat:
Cytat:
Czy to odważne kroki nie wiem, wydaje mi się, że robimy to, co powinniśmy, choć z trudem, ale powoli dociera do mnie, że nie należymy do tych par, którym to się udaje samo z siebie, my musimy o maluszka powalczyć, i po prostu robimy, co trzeba w tym kierunku. A za wsparcie dziękuję ![]() Cytat:
Ja raz poroniłam, jakieś 3-4 lata temu i teraz, gdy mamy takie problemy z zajściem, czasem myślę, że gdyby wtedy się udało, to miałabym przy sobie chociaż jednego maluszka.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przy okazji, Dusiu, bardzo mi się podoba Twoje podejście. Wyglądasz mi na przemiłą osóbkę ![]() Oj tak, te są przepyszne ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Kurczę, dziewczyny, normalnie wszystko się na nas uwzięło - chciałam wykupić leki, nie przyjęli mi recepty (podobno niewidoczna pieczątka ![]() Zaczęłam brać glucophage, TŻet bierze już od jakiegoś czasu bromergeron na obniżenie prolaktyny. Teraz ma zrobić badania i gin ustali mu odpowiednią dawkę testosteronu. Co mnie akurat cieszy, bo ostatnio ma obniżone libido, chyba właśnie na skutek podwyższonej prolaktyny, a póki co mamy przecież jeszcze próbować sami. A tak w ogóle to prolaktynę ma podwyższoną najprawdopodobniej na skutek długotrwałego stresu - ostatnie 2 lata należą do najgorszych w naszym życiu wgl, dużo by tu pisać, ale żeby choć trochę Was wtajemniczyć, wiąże się z tym rozwód a teraz sprawa podziałowa teściów, sprawa karna teścia, i generalnie jego bardzo zły stan (chyba najtrafniejsze określenie to umysłowy, na skutek alkoholizmu zresztą), konieczność przeprowadzki itd. ... Oj, aż mnie trzęsie na samo wspomnienie tego wszystkiego, ale mam nadzieję, że jest już bliżej niż dalej końca tych wszystkich problemów, i że w końcu przyjdą lepsze dni... Na pewno więc to wszystko odbija się na naszych problemach ze staraniem o maluszka... ![]() Ale co ja chciałam.... Dziś byliśmy na zakupach, dokupiliśmy parę rzeczy na wyjazd (27.06 wyjeżdżamy w góry, co bardzo, oj bardzo nam się przyda), potem pojechaliśmy nad jezioro, i wreszcie się wykąpałam (musicie wiedzieć, że uwielbiam pływać, i zresztą w ciągu roku jeżdżę regularnie na basen, ale co jezioro, to nie basen), potem zajechaliśmy na chwilę na Piknik Kawaleryjski a o 17 miałam jeszcze korki (mam swoją firmę: uczę angielskiego). O, mam nadzieję, że trochę Wam przybliżyłam swoją osóbkę ![]() Miłego wieczoru!! ![]()
![]() |
#2869 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny ja na minute...
mamy najnowszę djagnoze sznase na począecie naturalne 10 % ![]() jedyne co wchodzi w rachube to InVitro .... inseminacja bez sensu.... Bardzo długo rozmawialiśmy z TŻ.... ale to uzrowiło nasz związek... wiemy co nasz czeka do czego dążymy... jakos zrobilo sie z nami z dnia na dzień lepiej....rozmawialismy całą noc.... o wszykim i o niczym najważniejsze że wszyko wyjaśnione, uzdrowine ........to czyli nieplodności jednak pomiędzy nami stalo ...... Kasiu musisz pisać odwołanie masz na to 14 dni! jak coś to pomoge ![]() Przepraszm nie doczytam was wypilam całe wino ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2870 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Rodzina? Moja - swojska ze śląska, gadają gwarą, pewnie nie mieliby o czum rozmawiać z szefem, a szef - człowiek inteligentny, na poziomie, analityk wszystkiego;/ ale do zgody i jak sie rozkręci to opowiada historie, że idzie ze śmiechu paść. Bardziej bym go widziała przy stoliku teściów, bo tam może by prędzej rozkręcił - bardziej jego sfery. Nie zrozumcie mnie źle, ale wolałabym, żeby się dobrze czuł. Zresztą może zrobimy tak, że obie delegacje posadzimy naprzeciw nas razem przy naszym stoliku z młodymi: wiek 22-30 lat, więc może nie będzie źle. Ajjjj miałam nadzieje, że przyjdą moi 2 młodsi koledzy, to nie miałabym problemu, a tak...SZEf o zgrozo ![]() ![]() Kurka wodna laski ja mam głupi problem w porównaniu z innymi ale musze się poradzić ![]()
![]() |
#2871 |
Rozeznanie
|
Asiaczku a skąd taka diagnoza, co to za badanie?
A dla związku to zawsze lepiej jak wiadomo na czym stoicie, a niestety musimy trochę więcej przejść niż inni. Dla nich też to trudne, przecież oni by chcieli dla nas jak najlepiej. Tylko jak to mężczyźni nie lubią o tym rozmawiać. Ciesze się, że sobie wszystko wyjaśniliście. Teraz tylko zabiegi i będzie super. Kochana nie martw się mnie to też pewnie czeka. Także znowu będziemy razem znosić dolegliwości ![]() ![]() Virginia najważniejsze, że działacie a jak się coś robi to jest większe prawdopodobieństwo, że coś z tego będzie. Niestety kliniki w Twoich rejonach nie znam. Ale może poszukaj opinii na necie, a może dziewczyny coś doradzą? Ale jedną pasję mamy wspólną uwielbiam pływać, kiedyś nawet przez chwilę trenowałam pływanie (ale dość krótko), także rozumiem bo jak widzę trochę wody to ciężko mi się powstrzymać. A czemu w takimi razie nie nad wodę, tylko w góry wyjazd? Czarniawa Ty mi zawsze ![]() ![]() ![]() Duśka pewnie rocznice świętuje bo nic nie pisze ![]() ![]() Aniu druga żaden problem nie jest głupi, tylko ja nie umiem doradzać odnośnie przyjęć, także wydaje mi się, że pewnie Ty najlepiej będziesz wiedzieć gdzie posadzić szefa, bo najlepiej go znasz ![]() ![]() Miłej niedzieli ![]()
![]() |
#2872 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny!
przepraszam, ze wczoraj juz sie nie odzywalam ale po zakupach bylismy ze znajomymi jeszcze w takiej pieknej miejscowosci Drøbak i do domu dotarlismy na 19-sta, potem obiadek i wszyscy razem zaleglismy na kanapie i ogladnelismy Avatara ![]() ![]() ![]() Dzisiaj tylko musze posprzatac w ciuchach bo ledwie sie odnajduje i zaczac myslec o robieniu portfolio- niestety my architekci nie mozemy miec tylko CV i referencji szukajac pracy, niestety wazne jest portfolio-ksiazka z projektami, prezentacjami. Niestetyludzie teraz maja takie umiejetnosci komputerowe i rynek jest tak ciezki, ze naprawde to sa niesamowicie pracochlonne portfolia, wiec licze, ze zajmie mi to pewnie cale wakacje, zeby bylo to rzeczywiscie dobrze zrobione. A na zakupkach jak na zakupkach Madziu oczywiscie ze sie pochwale ![]() ![]() Czarniawa, Aniu ja mialam winietki na weselu, sama robilam takie jak zaproszenie z naszymi zdjeciami, na winiectce dla kobiety bylo zdjecie TZ a na meskiej ja i jak sie je poloczylo to skladalo sie cale zdjecie ![]() ![]() Asiaczek co to za wyniki badan?? czy to pewnie?? Zaraz robie sobie kawke i was doczytuje doglebniej. a jak sie wywleke z pizamki to obiecuje sie pochwalic ciuszkami ![]() milej niedzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2873 |
Rozeznanie
|
Zrobilismy dodakowe wyniki badań nasienia
![]() i okazłalo sie ze plemniki są mało ruchliwe, preparat jest bardzo gęsty i do tego plemniki sa posklejane ![]() Niesty przy tych wynikach szanse na począcie naturane sa nikłe (do tego dochodzi moja choraoba ![]() Jestem jakas rozdarta z jednej strony ciesze sie ze juz wiemy co nasz czeka z drugiej strony pytam sie czemu jestem tak doświadzczana czy nie wystarczy co przerzyłam wcześniej???
#2874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Asiaczku, wyobrażam sobie, co czujesz, jest mi niezmiernie przykro ![]() ![]() To oczywiście bardzo nie w porządku, że jednym idzie wszystko gładko a inni mają zawsze pod górkę (ja też zaliczam się do tej 2ej grupy) ale na to już chyba nic nie poradzimy, prawda? Dlatego najważniejsze jest nasze nastawienie, a podobno wiara góry przenosi... Super, że poukładaliście to sobie wszystko z mężem, to jest b.ważne, wiedzieć na czym się stoi, wspierać się nawzajem itd. My chyba niestety ciągle mamy jeszcze z tym kłopoty ![]() A jakie jest Twoje podejście do in vitro? Cześć wszystkim Ja po kłótni z mężem, humor mam 'nie tęgi' więc żeby nie smęcić, zmykam. Trzymajcie się. ![]()
![]() |
#2875 |
Zakorzenienie
|
Virginia kazdy sie kloci z mezem, ja rowniez
![]() ![]() Asiaczku a moze wlasnie tak musisz do tego podejsc, przynajmniej juz wiecie jakie sa szanse, co was czeka, co musicie zrobic, a nie karmia was lekarza jakimis wymyslami i zludnymi andziejami, teraz wiecie juz jak to wszystko ma wygladac, mozecie sie przygotowac, zdrowotnie, psychicznie i uderzyc ze zdwojona sila, bez watpliwosci. Przeciez sie uda no!!! A ja tak poza tym dzien dobry wszystkim ![]() ![]() W pracy na razie cisza, prawie nikogo nie ma, nie wyglada to dobrze, no ale coz, zobaczymy. Zimmnoo i szaro dzisiaj.... ale ale, mam na sobie nowa sukienke(pstrykne zdjecie jak wroce wieczorkiem ![]() ale ale..pozdrawiam was goraco i...do tu tak cicho?? Madzia, czarniawa?? Kalinka? Dusia, Kasia?? no co jest?????? ja wiem, ze poniedzialek, ze wczesnie, ale bez przesady nooo....... |
![]() ![]() |
![]() |
#2876 |
Rozeznanie
|
jestem
![]() dzis wstalam wczesnie bo musialam tztowi zrobic kanapki do pracy (noo,malo kiedy zostaje w tyg ale zdarza sie ![]() ![]() ![]() kochane,moze Wy cos wiecie wiecej nt stazu z UP?jak to wyglada z braniem wolnego,jakie wynagrodzenie, czy jest mozliwosc stazu 6h dziennie? zreszta zaraz bede musiala poczytac sobie.. virginia ![]() ![]() anula ciesze sie ze masz jumor niezly ![]() a co masz z trzustka...? ahh,asiaczku tak strasznie mi przykro ![]() ![]() ale jest szansa.chociazby to invitro.wyleczycie sie oboje i bedzie ok.najwazniejsze ze jestescie pod dobra opieka ![]() ![]() edziu jak po weekendzie? aaniaa1985 a przypomnij mi kiedy masz wesele?skleroza albo niedoczytanie ![]() ![]() my winietek raczej nie bedziemy robic,ja od poczatku bylam na "nie" chociaz po weselu brata zaczelam sie troszke zastanawiac. bo rodzina jego zonki pozajmowala na poczatku wszystkie miejsca obok pary mlodej,a potem byl problem z rozsadzeniem naszej bo czasem bylo tak ze bylo jedno miejsce wolne miedzy osobami bo nie chcieli obok siebie siedziec.no i trzeba bylo i tak rozsadzac.byl balagan troszke na poczatku.to raz.ale dwa wlasnie to,ze rodzina pani mlodej siedziala obok nich a nasza-"porozrzucana",gdzies dalej,przy innych stolach.ehh czarniawa ale to z Ciebie kuchareczka jest ![]() ![]() madziu,kasiu, duska co u Was?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2877 |
Wtajemniczenie
|
ja jzu sie melduje i witam z poniedzialku
![]() @ sobie poszla w koncu i zobaczylam wlasne kostki - nigdy nei sadzilam ze uciesze sie na widok kostek ;p od kilku dni upalu i @ mialam tak spuchniete balerony ze nie moglam wcisnac spodni na siebie ale na szcesice pogoda przystopowala i @ poszla sobei i moje cialo wrocilo do normalonosci ;p Kaliko ja sie nie orientuje z UP ale raczej trzeba sie przejsc i zapytac jak u Ciebie w ookolicy Anulka czkemay na zdjiecia - znajc ciebie to na pewno jakas wypasiona ta kieculka ;p Asiu dalabys rade podeslac paragrafy na jakie mam sie powolac w odwolaniu? Nie orientuje sie wogole w tmy temacie. Rozumeim ze nie nalezy mie sie ten mamndat cyz proponujesz napisac odwolanie dla samego odwolania ? A co do tego in vitro to jesli finansowo mozesz na to sobi e pozwolic i decyzje o 2 dzieciatku podjeliscie z pelna swiadomoscia posiadania to dzialajcie. ja trzymam kciuki na pewno wszytko dobrze pojdize i bedizeice mieli malego bobaska za rok ;p A tak wogolo to czyzbys poszla do drugiego lekarza ? Pisalas ze twoj mial isc na urlop? Virginia nic sie nie martw nie jest lekko w zyciu ale nikt nie mowil ze ma byc lekko - co nas nie zabije to nas wzmocni- moja Babcia mowila ze Bog zsyla na ludiz rozne rzeczy zeby wzmocinic ich a nigdy nie zsyla rzeczy z ktroymi nie dadza sobie rady !!! i jesze pofilozofuje - po burzy zawsze jest slonce ;p Aniu druga i jak rozwiazalas porbolem winietek? Powieedz kiedy ty masz ten slub bo nie pamietam? Czarniawa jak imprezka? Dusia Madzia Edzia jak weekendzik? Edytowane przez kasiapruszkow Czas edycji: 2010-06-14 o 08:12 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2878 |
Rozeznanie
|
Mój lekarz idzie na urlop od 16 czerwca ... my do niego podjechaliśmy w piatek.....
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Mój lekarz idzie na urlop od 16 czerwca ... my do niego podjechaliśmy w piatek..... z tymi nowymi wyniakami .....
#2879 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja nie chce winietek też z tego powodu, że na weselu szwagra mimo, że winietki były to i tak każdy siedział jak chciał, bo najwyraźniej źle poustawiali ludzi. Wiadomo - mogą się wszyscy lubieć, ale nie z wszystkimi ma się wiele tematów ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Anulka ![]() Edytowane przez aaniaa1985 Czas edycji: 2010-06-14 o 09:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2880 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
i dobrze przynajmiej nie zastanwiasz sie koeljny miesiac - bedize dobrze wiesz przeciez ![]() Asiaczku help me z tym odwolaniem Aniu no to odpusc sobie te winietki zajmij si epanianskim i kosmetyczka - a jak sie wszyscy jakso usadza to szef sie tez moze w dla siebie wygodne miejsce wkreci - w koncu jest szefem i wie co i jak w tym zyciu ;p Edytowane przez kasiapruszkow Czas edycji: 2010-06-14 o 09:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.