Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów! - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-14, 00:22   #2071
KaasiaaK
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
ale ja mam drukarkę, tylko, że... problemy z tuszem. nawet kupiłam ostatnio, wlałam strzykawką do zbiorniczków, ale chyba zasechł stary, bo drukuje tylko na żółto
to wydrukujesz na uczelnię to co trzeba i ew. powiesz, że lato jest, słońce i drukarka na żółto tez drukuje

Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość

Martyna biedna, głosy słyszy - głosy kasy :głaszcze:
żeby tylko nie skończyła jak facet w reklamie KitKata x]
Stary 2010-06-14, 00:23   #2072
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Mam tak samo jak Ty, tylko 3 cm mniej jeśli chodzi o wzrost, także wiem o co chodzi A jeszcze jak bardzo kocham takie co mówią, że muszą przejść na dietę a 5 min później kupują pizze
A mnie jeszcze bardziej ci, co mówią, że są grubi, a za 5 mi nut - batonik
Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
szkoda tylko, że samoocenia często bywa nietrafna i zafałszowana. kompleksy, które my sobie roimy, każda chyba wie jak to potrafi zatruć życie
To już swoją drogą
Cytat:
Napisane przez chiddy Pokaż wiadomość
nie mam pretensji, może za bardzo napadłam
a ja Wam zazdroszczę tych eSek
Też zazdroszczę niektórym ludziom różnych rzeczy - wtedy dążę, by też to mieć
Cytat:
nic nie mów. tam jest tylko zimna, tzn. ciepła w kranie przy zlewie, w wannie zimna i myliśmy się... konewką (bo przeciez łazienki nie remontowali, bo mają kanalizacje zrobić...)
i dziś moje włosy konewką

dokładnie
nie wiem właśnie.
tzn. nie wiem też czy nagle przybyły, myślę, że już były wcześniej.
bo póki chodziłam w długich spodniach to na to nie patrzyłam a pewnie w zimę się pojawiły. teraz im dłużej w krótkich, tym więcej zauważam.
bo tych białych kresek na tyłku nie przybywa, ale na JEDNYM udzie mam te rozstępy wgłębione, jak blizny, takie szramy - i tych na pewno jest więcej
tak samo ten cellulit
O ciepłej to ja tam nie marzyłam nawet
Moje polewane kubkiem z miski

Ale od czego one Ci się zrobiły? Przecież nie przytyłaś ani nie urosłaś... Ja się zastanawiam, co mogę ze swoimi zrobić, czy w ogóle da się coś zrobić. Muszę się wgłębić w temat

A jutro mam jazdę tylko, że się cholernie boję, bo jednak miałam tą dwumiesięczną przerwę i oczywiście ma padać, bo wiadomo: Justyna ma jazdę - musi lać
Aa, Martyna, Ty chcesz w końcu tą płytę? Bo ja zamuliłam, a Ty nie odpowiadałaś, jak pisałam tu o tym
Dobranoc ;*

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 00:23   #2073
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
jop.
dzisiaj byłam na dwie zmiany bo znowu ktoś grafik popiep.przył.
więc personalna zapytała czy mogłabym zostać do końca
spoko.

ja kupiłam w lumpie za 2zł.

da się ogarnąć, pojedyncze słówka sprawdzałam w słowniku

12 h
przesada, ale jutro się wyśpisz.

ja mam Animal farm G.Orwella, ale wolno mi się to czyta, mimo że trudniejsze słówka są z tyłu w słowniczku (po ang. oczywiście wytłumaczone )
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 00:27   #2074
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość
Idę, bo nic już nie widzę.
Oczy mi się kleją.

Branoc ;*
czemu ja się właśnie rozbudziłam
prosze mnie wygonic, bo znowu sie obudze o 12, a chce jutro otworzyć listonoszowi - liczę, że moze moj nail tek przyjdzie

to chyba ten komputer mnie rozbudza

Cytat:
to trzeba w objęcia Tżta i już żadna ciemność niestraszna

naprawdę zostawiasz klucz w zamku albo otwarte drzwi, gdy wychodzisz?!
no potem nie była straszna
poza tym wypiłam Desperadosa/sy i jak już Olga mówiła, zachowywałam się jak Cassi ze Skinsow bylo mi wszystko jedno

no zdarzyło mi się, ale nie specjalnie

ed. apropo - Olga, zauważyłaś jak czasem takie 'pierdoły' nas łączą ?
wyraz twarzy, zachowanie Cassie... data urodzin
zrób żesz tą interpretacje astrologiczną!

---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

Cytat:

ja mam Animal farm G.Orwella, ale wolno mi się to czyta, mimo że trudniejsze słówka są z tyłu w słowniczku (po ang. oczywiście wytłumaczone )
ja czytałam Coelho po ang, ale jak dla mnie hardcore

a Orwell też może być skomplikowany, to jednak polityczne książki, chyba że temat Ci nie lezy po prostu

Edytowane przez blue_apple
Czas edycji: 2010-06-14 o 00:26
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 00:31   #2075
star15
Zakorzenienie

Cytat:
no potem nie była straszna
poza tym wypiłam Desperadosa/sy i jak już Olga mówiła, zachowywałam się jak Cassi ze Skinsow bylo mi wszystko jedno

no zdarzyło mi się, ale nie specjalnie
Desperadosy to były zdecydowanie
ja to wiem już jak czytam to '/sy'.

idę spać, dobranoc. ;*

---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

Cytat:
ja czytałam Coelho po ang, ale jak dla mnie hardcore

a Orwell też może być skomplikowany, to jednak polityczne książki, chyba że temat Ci nie lezy po prostu
a którą czytałaś dokładnie?
no, ciężko się czyta po angielsku.. ale tego Orwella na pewno dokończę, tylko najpierw muszę Tokarczuk o bębenkach doczytać.
(tylko ostatnio mam mało czasu, bo prawie całe dnie spędzam z Tżtem )

no, to dobranoc Bejboszki. ;*
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2010-06-14 o 00:32
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 00:34   #2076
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
to wydrukujesz na uczelnię to co trzeba i ew. powiesz, że lato jest, słońce i drukarka na żółto tez drukuje
czerwony druczek pocztowy raczej nie przejdzie

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
O ciepłej to ja tam nie marzyłam nawet
Moje polewane kubkiem z miski

Ale od czego one Ci się zrobiły? Przecież nie przytyłaś ani nie urosłaś... Ja się zastanawiam, co mogę ze swoimi zrobić, czy w ogóle da się coś zrobić. Muszę się wgłębić w temat

A jutro mam jazdę tylko, że się cholernie boję, bo jednak miałam tą dwumiesięczną przerwę i oczywiście ma padać, bo wiadomo: Justyna ma jazdę - musi lać
Aa, Martyna, Ty chcesz w końcu tą płytę? Bo ja zamuliłam, a Ty nie odpowiadałaś, jak pisałam tu o tym
Dobranoc ;*
no własnie... musze też poczytać o tym, bo z tego co kiedyś się interesowałam (rok temu jak te pierwsze szramy przyuważyłam), to tylko dowiedziałam się od czego się robią (nie dojrzałam żadnego z tych symptomów u siebie - chociaż może ja nigdy nie zwracam uwagi jak mi tyją i chudną uda na zmianę - bo to nieznaczne mi się wydaje...) i że nie da się już tych białych spacyfikować tylko peelingami w gabinetach kosmetycznych, czy jakimiś innymi laserami - już nie pamiętam.

może to tak jak z rowerem i samochodem - nie zapomina się
Stary 2010-06-14, 00:34   #2077
abraxas2871
Wtajemniczenie

Dziewczyny, sorry że się Wam wcinam w wątek (przysięgam, że nie czytałam tego co tam sobie piszecie na biało i wogóle nie podpatrywałąm waszych plotek).

Ale mam do was takie pytanie, bo przeszukałam już milion portali internetowych i w sumie nigdzie nie znalazłam odpowiedzi - jak w tym roku oceniana jest trudność matur? Znaczy zdaje sobie sprawę, że różne rzeczy są dla różnych ludzi trudne, ale tak ogólnie? Jestem z rocznika 2008 i za moich czasów wszyscy zgodnie orzekli, że np. matura z wosu była wyjątkowo trudna (i rzeczywiście kiepsko poszła). Jak jest w tym roku? Interesuje mnie gł. polski podstawowy i angielski rozszerzony?

Pytam, bo wybieram się w tym roku na drugi kierunek i sąduję swoje szanse, a info o tym jak poszła matura tegoroczniakom dawałaby mi jakiś ogląd (po prostu odchodzę od zmysłów czy się dostanę Chyba rozumiecie...). Byłabym wdzięczna za wasze opinie. No i oczywiście powodzenia w rekrutacji
abraxas2871 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 00:41   #2078
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Desperadosy to były zdecydowanie
ja to wiem już jak czytam to '/sy'.

idę spać, dobranoc. ;*

---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

a którą czytałaś dokładnie?
no, ciężko się czyta po angielsku.. ale tego Orwella na pewno dokończę, tylko najpierw muszę Tokarczuk o bębenkach doczytać.
(tylko ostatnio mam mało czasu, bo prawie całe dnie spędzam z Tżtem )

no, to dobranoc Bejboszki. ;*
ha ha ha

The devil and miss prym niby rozumiałam, ale ciężko... czasem tak miałam, że z całego akapitu nic nie wynosiłam, bo i słówek niet i struktur gramatycznych niet i frejzali niet i tak czytałam co chwile nie rozumiejąc po pół strony

Tokarczuk mama mi weźmie z biblioteki, już sobie zapisała i Jodi P.

nooo nieładnie, zająć się sobą, ale już

---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ----------

Cytat:
Napisane przez abraxas2871 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, sorry że się Wam wcinam w wątek (przysięgam, że nie czytałam tego co tam sobie piszecie na biało i wogóle nie podpatrywałąm waszych plotek).

Ale mam do was takie pytanie, bo przeszukałam już milion portali internetowych i w sumie nigdzie nie znalazłam odpowiedzi - jak w tym roku oceniana jest trudność matur? Znaczy zdaje sobie sprawę, że różne rzeczy są dla różnych ludzi trudne, ale tak ogólnie? Jestem z rocznika 2008 i za moich czasów wszyscy zgodnie orzekli, że np. matura z wosu była wyjątkowo trudna (i rzeczywiście kiepsko poszła). Jak jest w tym roku? Interesuje mnie gł. polski podstawowy i angielski rozszerzony?

Pytam, bo wybieram się w tym roku na drugi kierunek i sąduję swoje szanse, a info o tym jak poszła matura tegoroczniakom dawałaby mi jakiś ogląd (po prostu odchodzę od zmysłów czy się dostanę Chyba rozumiecie...). Byłabym wdzięczna za wasze opinie. No i oczywiście powodzenia w rekrutacji
haha pisanie na biało to nie jakaś tam tajemnica, w końcu to internet, więc jakby ktoś chciał, by to było tajemnicą to by nie pisał na wątku tego. poza tym, to ogólnodostępne miejsce, każdy może wejść i czytać i pisać co chce
no.

postaram się odpowiedzieć z tego co zasłyszałam - dla większości polski podstawowy był łatwy - część pisemna, a czytanie - dziwne, trudne pytania do tekstu. myślę, że generalnie do najtrudniejszych matur to nie należało, zważając, że pisanie było na podstawie fragmentu... (zazwyczaj trzeba bylo wykorzystac takze wiedze dotyczaca tresci calej lektury)

no a co do ang. R to już dziewczyny muszą się wypowiedzieć, które pisały

Edytowane przez blue_apple
Czas edycji: 2010-06-14 o 00:42
Stary 2010-06-14, 00:48   #2079
abraxas2871
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ----------

haha pisanie na biało to nie jakaś tam tajemnica, w końcu to internet, więc jakby ktoś chciał, by to było tajemnicą to by nie pisał na wątku tego. poza tym, to ogólnodostępne miejsce, każdy może wejść i czytać i pisać co chce
no.

postaram się odpowiedzieć z tego co zasłyszałam - dla większości polski podstawowy był łatwy - część pisemna, a czytanie - dziwne, trudne pytania do tekstu. myślę, że generalnie do najtrudniejszych matur to nie należało, zważając, że pisanie było na podstawie fragmentu... (zazwyczaj trzeba bylo wykorzystac takze wiedze dotyczaca tresci calej lektury)

No wiem z tym pisaniem niby, ale nie chciałam żebyście się poczuły jakoś wykorzystane - zauważyłam, że są watki na wizażu (wasz chyba do tych należy), gdzie dziewczyny mocno się ze sobą zżywają - i wchodzenie im tak w wątek z czytaniem tego co do siebie piszą mogłoby zostać uzanane za forumowo niegrzeczne Więc wolałam dać do zrozumienia, że nie zamierzam ingerować w waszą więź

Dzięki za opinię o polskim Czekam jeszcze na relację z angielskiego.
abraxas2871 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 09:02   #2080
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
bani babciu i pani mamo sebka wygrywa
ja sobie nie mogę przypomnieć jakichś takich śmiesznych zwołań z dzieciństwa
to nie dzieciństwo było
tylko 3 klasa gimnazjum

M. do dzisiaj tak mówi o mojej babci. Pani Babcia.

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Dobranoc ;*
bo przeczytałam, że pisałaś do Weroniki żeby te zdjecia wrzuciła to mi wyślesz przed wyjazdem, napisałam, w dzień jak wyjechałaś coś tam, że pewnie nie wysłałaś

wyślij mi to koniecznie !

(a katki doszły do wszystkich? )

Cytat:
Napisane przez abraxas2871 Pokaż wiadomość
No wiem z tym pisaniem niby, ale nie chciałam żebyście się poczuły jakoś wykorzystane - zauważyłam, że są watki na wizażu (wasz chyba do tych należy), gdzie dziewczyny mocno się ze sobą zżywają - i wchodzenie im tak w wątek z czytaniem tego co do siebie piszą mogłoby zostać uzanane za forumowo niegrzeczne Więc wolałam dać do zrozumienia, że nie zamierzam ingerować w waszą więź

Dzięki za opinię o polskim Czekam jeszcze na relację z angielskiego.
wybaczcie rozbawiło mnie to (pogrubione)

ang R był znośny w sumie sądzę, że jeśli ktoś się zdecydował i coś tam robił w tym kierunku to poszło mu na pewno dobrze.

dzień dobry!
jak widać nie pospałam, wstałam godzinę temu bo kocur przyszedł i zaczął znowu odwalać swoje rytuały poranne (wsadzanie pyska w moje ucho i warkotanie jak stary traktor i przygryzanie płatka ucha).
ale chyba jeszcze sobie legnę na łóżko.. póki sama w domu jestem bo wróci mongolia to mi spać nie dadzą.

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 09:15   #2081
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
jak widać nie pospałam, wstałam godzinę temu bo kocur przyszedł i zaczął znowu odwalać swoje rytuały poranne (wsadzanie pyska w moje ucho i warkotanie jak stary traktor i przygryzanie płatka ucha).
ale chyba jeszcze sobie legnę na łóżko.. póki sama w domu jestem bo wróci mongolia to mi spać nie dadzą.

Hej;*

Poszłam wczoraj z myślą że wcześniej zasnę i jak mi się to udało to kolega dzwonił czy nie ide na piwo ( 1:00) albo nad zalew popływac Wkurzyli mnie bo potem się do 3 tłukłam bo nie mogłam zasnąc

Dzisiaj jeszcze po prezent dla chrześnicy muszę pójśc i może fitness zaliczę Dawno nie byłam. Ok idę coś porobic, tylko jeszcze nie wiem co.

Miłego dnia;*

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 09:35   #2082
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:

sesja wykańcza. psychicznie, nerwowo i fizycznie.
jestem już po 3 egzaminach (4,5,4+ )
brawooo !

Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
Wiem, Ala
W Dublinie są takie stawki.
Tzn. oni proponowali mi 100 e za 30 godzin lub 150 e za 38 godzin.
Na wątku aupair pokazujemy sobie oferty, pomagamy sobie sprawdzać rodzinki itd.
Pogadam z nimi jeszcze przez telefon, poproszę o duużo zdjęć dzieci, rodziców, domu. Mam nadzieję, że będzie ok
oferta wydaje się dobra. ale tak jak mówisz lepiej wszystko dokładnie sprawdź. a rodzice normalnie się zgodzili ?

Cytat:
Napisane przez czijo Pokaż wiadomość

Aha. Zastanawiam się, czy nie założyć nowego konta na wizażu, wczoraj zaczęłam świrować, że pod tym nickiem zna mnie w realu zbyt wiele osób
jo tam Żbiku przestań . chociaż ja czasem też mam takie schizy,bo tak na mnie mówią , ale nie obchodzi mnie już to .

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Nie jedzie z Was w końcu żadna na Openera ?
a wiesz co? dzisiaj mi się śniło że u mnie na osiedlu organizowali Openera . wszystkie gwiazdy się zjechały , przygotowywały się a Ty stałaś na czele ich.
Jeżu skąd ja mam takie sny

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość

nie mogę się wbić Wam w wątek :P próbuję i nie wychodzi :x
Cytat:
Napisane przez expectation Pokaż wiadomość
Ja mam to samo, cały czas czytam i czytam, ale w sumie nic ciekawego do napisania (i mądrego!) nie mam i przestałam pisać
wbijać się wbijać baby, na chama !

Cytat:
Dziewczyny mam pokacową depresję i przychodzą mi do głowy głupie pomysły. What should I do?
a. napisać do J. i wygarnąć mu wszystko co mi na sercu leży
b. napisać i pokazać, że się tak wkurzam, bo no ten, fajny jest
c. olać i przeżywać dalej?
d. inna opcja
dobrze zrobiłaś wybierając a

Cytat:
w Łodzi też, ale to wcale nie jest świetny pomysł, bo ja chce z konta zapłacić, a jak mam to kurna zrobić, skoro nie ma o tym żadnych informacji ?
poza tym, nie każdy ma w dzisiejszych czasach drukarkę i to jeszcze kolorową
dokładnie

Cytat:
ja mam 174cm wzrostu i noszę L bądź XL
co prawda nie mam cellulitu ani rozstępów, ale...
hm, czuję się trochę "skopana" jeśli zgrabne i ładne dzioUchy mówią, że są grube bądź chcą schudnąć
noo chyba same rozumiecie? ? nie rozumiecie?
rozumiem ,rozumiem

Cytat:

jeśli chodzi o polski to mam podobne wrażenia

Dzień dobry ;**

fajny weekend. o dziwo tylko jeden komar mnie ugryzł . uwielbiam swoją starą klasę. no a wczoraj byłam nad morzem. myślałam że słoneczko będzie świecić i się opalę a tu du.pka. ale dobrze że nie padało.

no. idę się ubrać ,bo niedługo muszę pojechać po tatę
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 10:34   #2083
rehab4181
Zadomowienie

hellllllo ;*
dopiero zczaiłam co i skąd zamawiacie
mogę się dołączyć?
zaraz nadrobię te 3 strony czytania

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
(a katki doszły do wszystkich? )
do mnie doszła

Martyna, ja nabijam wszystko na tą kasę podobno w systemie. wiesz.. monitorek dotykowy, obrazki małe kanapek itp. i czasami mi się wydaje, że mój palec jest już przyzwyczajony do tej gładkiej powierzchni monitora.

pisałyście coś o spędzaniu czasu z TŻ..
ja ze swoim spędzam coraz mniej
ciągle przesiaduje z przyjaciółkami, a on jakoś czasu nie ma dla mnie

Dominika jak będziesz to się odezwij, napisałam do Ciebie na gg

bziii ♡.
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 10:56   #2084
effciaa16
Zakorzenienie

Hej;*
Nie cytuję, ale odniosę się mniej więcej do tego co pisałyście . Po pierwsze uważam, że jeżeli eSki czy nawet XeSki chcą wyrobić sobie mięśnie poprzez bieganie czy jeżdżenie rowerem to nie ma w tym nic złego. Gorzej gdy takie osoby gadają, że są "grube" itp., tego nie cierpię. Bo w większości przypadków jest to nieuzasadnione, przynajmniej takie sformułowanie i określenie samej siebie. Bo pomyślcie co byście o mnie pomyślały jakbym Wam marudziła, że jestem gruba, uznałybyście mnie za idiotkę trzeciego stopnia. A inaczej by brzmiało, jakbym powiedziała 'Chciałabym zadbać o siebie, wyrobić mięśnie, złapać kondycję itp.' no rozumiecie. Po dwa nienawidzę jak ktoś widać, że ma nadwagę, a jęczy, że jest 'Gruby'. Oczywiście nie mam nic przeciwko takim osobom, no ale proszę takim stękaniem nic się nie zdziała. Wiem, że ciężko wziąć się za siebie, ale czy ktoś musi wysłuchiwać tego. Twoja wola jaka chcesz być. [oczywiście nie mówię o osobach, które są chore itp.]. Wiadomo każda z Nas zmieniłaby coś w sobie, ale to jest normalne, że w 100% nie akceptujemy siebie. Ale najważniejsze, że chcemy walczyć z swoimi niedoskonałościami. A po trzecie wszystkie jesteśmy piękne i mądre, ot to cały morał mojego biadolenia.
A co do rozstępów polecam kupno jakiś kremów, balsamów, pomaga Siostra miała, zbyt szybko przytyła, a potem zbyt szybko schudła. Większej części rozstępów już nie ma.

Dzisiaj jadę zrobić zdjęcie, trzymajcie kciuki, żebym nie wyszła jak monstrum.

Edytowane przez effciaa16
Czas edycji: 2010-06-14 o 10:57
effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 11:13   #2085
malenstwo5
Wtajemniczenie

Dzień dobry;**

Pogoda u mnie beznadziejna

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19970779]brawooo !

oferta wydaje się dobra. ale tak jak mówisz lepiej wszystko dokładnie sprawdź. a rodzice normalnie się zgodzili ?

[/QUOTE]

No coś tam marudzili, ale w końcu się zgodzili, ale pod warunkiem, że oferta sprawdzona itd

malenstwo5 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-14, 11:24   #2086
effciaa16
Zakorzenienie

Ola a będziesz miała do dyspozycji samochód? telefon? komputer? z ciekawości pytam. A kiedy lecisz?

Stary 2010-06-14, 11:26   #2087
bedeliciuos
Wtajemniczenie

Cytat:

bani babciu i pani mamo sebka wygrywa
ja sobie nie mogę przypomnieć jakichś takich śmiesznych zwołań z dzieciństwa

12
a jakbym miała D, to źle, w sensie, że za duże by było ?
właśnie pisałam o niej, bo jest taka... cute.
'mój chłopak' w 4 podstawówki mówił do mojej mamy "mamo"
ona już go kochała, ale on wolał inna

ej bo to sie zaczyna robić poważne
będzie łącznie ok 40 rzeczy
bedeliciuos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 11:28   #2088
malenstwo5
Wtajemniczenie

Ewa samochód raczej tak, komputer pewnie też, ale wezmę swojego lapka, a co do telefonu to nie wiem
Ale za 150e tygodniowo to mi na telefon starczy spokojnie

Jak do tej Irlandii to 5 lipca o 19.10

Stary 2010-06-14, 11:33   #2089
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
Ewa samochód raczej tak, komputer pewnie też, ale wezmę swojego lapka, a co do telefonu to nie wiem
Ale za 150e tygodniowo to mi na telefon starczy spokojnie

Jak do tej Irlandii to 5 lipca o 19.10
no to super, no pewnie, że sama już sobie kupisz
ja też 5 wylatuje

ja nie znam żadnych określeń mam, babć itp. ale napiszę Wam jak kolega do mnie mówił. Dzwonił do drzwi, mama otwiera i "Jest Eła?" na to mama "Nie ma" i już go nie było w sekundzie, wstydliwy był.

Czas edycji: 2010-06-14 o 11:40
Stary 2010-06-14, 11:34   #2090
malenstwo5
Wtajemniczenie

Ewa, gdzie ?

Stary 2010-06-14, 11:44   #2091
expectation
Zadomowienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19970779]

wbijać się wbijać baby, na chama !

jeśli chodzi o polski to mam podobne wrażenia

[/QUOTE]

No to wbijam na chama

Co do polskiego, to mam podobne wrażenie, angielskiego nie pisałam w ogóle, ale wspominałaś też o wosie. Moim zdaniem wos w tym roku był trudniejszy od tego rok wcześniej. Nie przykładałam się zbytnio do niego, więc nie poszedł mi dobrze, ale nawet osoby które się bardzo dużo uczyły mówiły, że był b. trudny.

Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość
pisałyście coś o spędzaniu czasu z TŻ..
ja ze swoim spędzam coraz mniej
ciągle przesiaduje z przyjaciółkami, a on jakoś czasu nie ma dla mnie
Eh... ile ja bym dała, żebym mogła z kimś w ogóle czas spędzić

Nie, no mam przyjaciół, tyle że oni teraz chodzą do szkoły, a ja całymi dniami się nudzę (zresztą, podobnie jak wy, z tego co wcześniej czytałam)

Ostatnio zauważyłam, ze brakuje mi tak po prostu obecności kogoś, żeby się do kogoś przytulić, poleżeć z nim... A tu nie ma!

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
Hej;*
Ale najważniejsze, że chcemy walczyć z swoimi niedoskonałościami. A po trzecie wszystkie jesteśmy piękne i mądre, ot to cały morał mojego biadolenia.

Ja właśnie zaczełam walczyć - biegam sobie raz dziennie (od dwóch dni nie biegałam, bo mam jakąś dziwną kontuzję tak jakby w łydce, ale z drugiej strony i mnie boli nawet jak wstaję i tata (zresztą trener) powiedział że mam na kilka dni przestać... Ale jutro już zaczynam !

a poza tym...

Właśnie z miasta wróciłam, byłam w sh, kupiłam dwie bluzki i portfel

A Bóg map nie rozdaje, nie wiesz dokąd iść...

expectation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 11:48   #2092
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bedeliciuos Pokaż wiadomość
ej bo to sie zaczyna robić poważne
będzie łącznie ok 40 rzeczy
czyli pewnie coś koło 700 zł ?
Ja myślałam, ze lekko ponad 20 będzie.
Pieniądze ode mnie przelane.

Dzień ;*.
Od rana siedzę na wątku "czy mogę być w ciąży".
13latka się tam odezwała.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 11:50   #2093
malenstwo5
Wtajemniczenie

Weronika, 13 latka

Idę poszukać tego wątku

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-14, 11:50   #2094
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
Ewa, gdzie ?
do siostry- usa.
Cytat:

Ostatnio zauważyłam, ze brakuje mi tak po prostu obecności kogoś, żeby się do kogoś przytulić, poleżeć z nim... A tu nie ma!

Ja właśnie zaczełam walczyć - biegam sobie raz dziennie (od dwóch dni nie biegałam, bo mam jakąś dziwną kontuzję tak jakby w łydce, ale z drugiej strony i mnie boli nawet jak wstaję i tata (zresztą trener) powiedział że mam na kilka dni przestać... Ale jutro już zaczynam !

Właśnie z miasta wróciłam, byłam w sh, kupiłam dwie bluzki i portfel
dokładnie!
no to dla Ciebie. Ja ostatnio ćwiczyłam na pośladki, ale na drugi dzień bolały mnie nogi i nie mogłam już zrobić, ale dzisiaj już zacznę.

poka.

Weronika zapodaj linka. Ogólnie ludzie to mają pomysły w tego typu pytaniach.

Czas edycji: 2010-06-14 o 11:51
Stary 2010-06-14, 11:53   #2095
bedeliciuos
Wtajemniczenie

Cytat:

Dzień ;*.
coś koło tego pewnie
aż sie boje mieć tyle na koncie

a Ty nie masz nic lepszego do roboty tylko siedzieć na takich wątkach?
no, chyba że chciałaś sobie humor poprawić tą 13-latką
bedeliciuos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 11:57   #2096
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:
do siostry- usa.

dokładnie!
no to dla Ciebie. Ja ostatnio ćwiczyłam na pośladki, ale na drugi dzień bolały mnie nogi i nie mogłam już zrobić, ale dzisiaj już zacznę.

poka.

Weronika zapodaj linka. Ogólnie ludzie to mają pomysły w tego typu pytaniach.
Ewa
Na ile?

Stary 2010-06-14, 11:59   #2097
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bedeliciuos Pokaż wiadomość
a Ty nie masz nic lepszego do roboty tylko siedzieć na takich wątkach?
no, chyba że chciałaś sobie humor poprawić tą 13-latką
No bo ja nigdy nie czytałam innych wątków, oprócz tego, także buszuję po różnych.

Poprawić humor ? To tragedia jest.

TU ten wątek.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 12:05   #2098
expectation
Zadomowienie

Cytat:
do siostry- usa.

dokładnie!

poka.

Ja miałam też robić 100 brzuszków dziennie (oczywiście nie na raz) ale tylko raz mi się udało zrobić 100;D

a pokażę może jak wyschną

Ja teraz czytam wątek: Podchody przez cegłę - świetnie się zapowiada

A Bóg map nie rozdaje, nie wiesz dokąd iść...

expectation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 12:06   #2099
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
No to wbijam na chama

.

dokładnie ...

a ja z siostrą zaczęłam robić ćwiczenia 8 min legs itp. . a biegać samej mi się nie chce,ogólnie wolę zimą biegać (wiem, wiem fajne mam wymówki ).

Cytat:

Dzień ;*.
no to się Wam uzbierało . ja póki co nie mam kasy ;/.

. gdy czytam niektóre wątki to tylko iść się pociąć.

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
Ja teraz czytam wątek: Podchody przez cegłę - świetnie się zapowiada
a o czym to ?
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 12:07   #2100
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
Ewa
Na ile?
coo?
do końca września.

Cytat:
Poprawić humor ? To tragedia jest.

TU ten wątek.
Tragedia? dla kogo? chyba jedynie dla tego nienarodzonego dziecka.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości